Schouder > Haasquote:Op donderdag 30 maart 2017 18:43 schreef Nielojram75 het volgende:
Komt vriendlief thuis met schouderkarbo's... ik zei nog, haaskarbo's maar luisteren is sowieso ingewikkeld..
Enfin, ga ze lig vanavond niet opeten, maar begreep dat je ze net zo kan bereiden als suddervlees?
Wat is hier een goed recept voor, Piet?
Gewoon lekker op de bbq, is er prachtig weer voorquote:Op donderdag 30 maart 2017 18:43 schreef Nielojram75 het volgende:
Komt vriendlief thuis met schouderkarbo's... ik zei nog, haaskarbo's maar luisteren is sowieso ingewikkeld..
Enfin, ga ze lig vanavond niet opeten, maar begreep dat je ze net zo kan bereiden als suddervlees?
Wat is hier een goed recept voor, Piet?
Vriendlief kan misschien beter een leuke vriendin gaan zoeken.quote:Op donderdag 30 maart 2017 18:43 schreef Nielojram75 het volgende:
Komt vriendlief thuis met schouderkarbo's... ik zei nog, haaskarbo's maar luisteren is sowieso ingewikkeld..
Waarom dat dan weer niet?quote:Op donderdag 30 maart 2017 19:00 schreef RobinOok het volgende:
Ieks nee, niet op bbq of sate van maken.
Loop je daar al zo lang mee? Tijd om jezelf er overheen te zetten.quote:Op donderdag 30 maart 2017 19:00 schreef RobinOok het volgende:
Ieks nee, niet op bbq of sate van maken. Brrrrr. Studentenhuistrauma. Bah bah bah.
Lang sudderen inderdaad.
Lekker marineren in de ketjap,knoflook een beetje olie en bruine suiker en dan gewoon een min of 25 zachtjes bakken. Heerlijk. Ik vind het lekkerder dan haaskarbonade.quote:Op donderdag 30 maart 2017 18:43 schreef Nielojram75 het volgende:
Komt vriendlief thuis met schouderkarbo's... ik zei nog, haaskarbo's maar luisteren is sowieso ingewikkeld..
Enfin, ga ze lig vanavond niet opeten, maar begreep dat je ze net zo kan bereiden als suddervlees?
Wat is hier een goed recept voor, Piet?
Taai, vies, vet, zeen, waar je niet omheen kunt eten. En het stinkt.quote:
Taai is onzin, het is lekker, vet smelt uit en geeft smaak. Jezus, wat ben je soms een trut met eten.quote:Op donderdag 30 maart 2017 20:21 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Taai, vies, vet, zeen, waar je niet omheen kunt eten. En het stinkt.
Door de warmte van de BBQ?quote:Op donderdag 30 maart 2017 22:04 schreef RobinOok het volgende:
Hoe kan dat vet nou smelten als je het niet suddert?
Ga ze sudderen, hoor R Ik wilde ze nl sudderen, en vroeg alleen een goed recept daarvoor.quote:Op donderdag 30 maart 2017 22:04 schreef RobinOok het volgende:
Hoe kan dat vet nou smelten als je het niet suddert?
Maar hoe dan ook, het gaat hier niet om mij, maar om nielojram. Die vraagt of je ze kunt sudderen en hoppa, nee, het moet van jullie weer anders. Nou, ik acht de kans groot dat als nielojram naar jullie luistert dat op een teleurstelling gaat uitlopen. Zo'n 80% kans.
Is ook lekker.quote:Op vrijdag 31 maart 2017 17:21 schreef Nielojram75 het volgende:
[..]
Ga ze sudderen, hoor R Ik wilde ze nl sudderen, en vroeg alleen een goed recept daarvoor.
Bbq mag hier alleen kip op met een blik in d'r bips.
Gelijk hebben en gelijk krijgen zijn twee verschillende dingenquote:
Ideaal voor in de snert.quote:Op vrijdag 31 maart 2017 17:21 schreef Nielojram75 het volgende:
[..]
Ga ze sudderen, hoor R Ik wilde ze nl sudderen, en vroeg alleen een goed recept daarvoor.
Bbq mag hier alleen kip op met een blik in d'r bips.
Hebben & krijgen in dit geval. Dubbel zo fijn.quote:Op vrijdag 31 maart 2017 17:32 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Gelijk hebben en gelijk krijgen zijn twee verschillende dingen
Voor mij persoonlijk is dat gewoon hetzelfde "ding". Dat is slechts een kwestie van geduld. Een uitstekende eigenschap bij het koken.quote:Op vrijdag 31 maart 2017 17:32 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Gelijk hebben en gelijk krijgen zijn twee verschillende dingen
Vet smelt hoor, misschien bedoel je bindweefsel en pezen?quote:Op donderdag 30 maart 2017 22:04 schreef RobinOok het volgende:
Hoe kan dat vet nou smelten als je het niet suddert?
Maar hoe dan ook, het gaat hier niet om mij, maar om nielojram. Die vraagt of je ze kunt sudderen en hoppa, nee, het moet van jullie weer anders. Nou, ik acht de kans groot dat als nielojram naar jullie luistert dat op een teleurstelling gaat uitlopen. Zo'n 80% kans.
Mevrouw Ook is natuurlijk wel de expert. Dit even zonder ironie en overige dubbele bodems en kruisverbanden voor de verandering.quote:Op vrijdag 31 maart 2017 23:24 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Vet smelt hoor, misschien bedoel je bindweefsel en pezen?
Geen idee, maar vet (onder de huid) smelt gewoon in de oven.quote:Op zaterdag 1 april 2017 00:19 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Mevrouw Ook is natuurlijk wel de expert. Dit even zonder ironie en overige dubbele bodems en kruisverbanden voor de verandering.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |