Gaaf!quote:Op donderdag 23 maart 2017 19:38 schreef pmponer het volgende:
Mooi geworden! Ik denk dat we zaterdag weer een pizza avondje doen.
Ik doe altijd 1 nacht in de koelkast, ik zag dat jij vaak 3 doet, ontwikkeld het deeg zich dan nog beter?
als ik geluk heb komt er hier in mei een roccbox
quote:
Ja. Voorheen deed ik ook altijd direct opbollen en voor 3dagen koud laten rijzen in plastic containers.quote:Op donderdag 23 maart 2017 20:38 schreef pmponer het volgende:
ah ok dus je doet rijzen in bulk, ik doe altijd meteen opbollen en per portie in de koelkast zou dat nog wat uit maken?
Ik ben erg benieuwd naar de roccbox, ik zie me deze zomer op de camping al zitten hehehehe.
[..]
Als het maar smaakt !quote:Op zondag 9 april 2017 20:42 schreef pmponer het volgende:
Mooier geworden dan mijn sessie van gister, ik hoorde om 11 uur we willen vanavond wel pizza, dus dat was even pielen met gist. Hoeveel gram deeg per bol was dat?
Dat schoonbranden, wat ik heb gedaan is het ijzer los gedraaid ik draai de steen steeds om
Zo wordt de steen ook schoon als je aan het bakken bent. Ben je klaar en is het afgekoeld gewoon de steen weer keren.
dit is een lokquotequote:
Grappig, ben ik ook van plan..quote:Op zaterdag 15 april 2017 08:46 schreef pmponer het volgende:
Zo vandaag maar eens een bulk deeg maken voor maandagavond
Hoeveel gram bloem per pizza reken je nu?
Ik zit normaal op:
160 gram (droge bloem) per pizza.
Ik zag het ook langskomen. Heb deze ooit gekocht om te vergelijken met mijn ferrari. Helaas vlogen de stoppen er elke keer uit van dat oude model bestron😂quote:Op donderdag 20 april 2017 19:15 schreef Martijn1P het volgende:
Staat weer een oud model bestron (dld9016) op marktplaats voor 10E voor de liefhebbers
Had je een linkje, ken iemand die er ook een wil hebben. Werkt aanstekelijkquote:Op donderdag 20 april 2017 19:15 schreef Martijn1P het volgende:
Staat weer een oud model bestron (dld9016) op marktplaats voor 10E voor de liefhebbers
Alstublieft.quote:Op donderdag 20 april 2017 22:55 schreef BYM het volgende:
[..]
Had je een linkje, ken iemand die er ook een wil hebben. Werkt aanstekelijk
Alleen daar lijkt geen steen in te zitten maar een soort teflon plaat?quote:Op vrijdag 21 april 2017 09:19 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Alstublieft.
https://www.marktplaats.n(...)reviousPage=lr&pos=6
Bij het apparaat wordt een bakplaat en een steen geleverd. De bakplaat ligt nu gewoon boven op de steen vermoedelijk.quote:Op vrijdag 21 april 2017 11:49 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Alleen daar lijkt geen steen in te zitten maar een soort teflon plaat?
Ah ok vandaar!quote:Op vrijdag 21 april 2017 13:04 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Bij het apparaat wordt een bakplaat en een steen geleverd. De bakplaat ligt nu gewoon boven op de steen vermoedelijk.
Die BBQ's zijn schofterig duur zeg.....quote:Op maandag 30 oktober 2017 13:21 schreef So_Surreal het volgende:
Maken jullie wel eens zelfgemaakte pizza op een kamado bbq ?
Regelmatig. Is toch niet echt een enorm succes, veel warmer dan 250 graden wordt de onze niet.quote:Op maandag 30 oktober 2017 13:21 schreef So_Surreal het volgende:
Maken jullie wel eens zelfgemaakte pizza op een kamado bbq ?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |