FOK!forum / Olympische Spelen 2024 / [Turnen] #25 - Bedankt Hans
#ANONIEMdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:22
Welkom in het topic voor de turnsport tijdens de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro!
Van 6 t/m 16 augustus wordt er om de olympische medailles geturnd in de HSBC/Olympic Arena in Barra.
Hieronder vind je de data en tijden van de olympische finales, inclusief de deelnemers en hun kwalificatiescores.

VgT2a3Z.png
SPOILER: Deelnemers & kwalificatiescores
RGFFklt.png
SPOILER: Eindresultaten finale
L8hj50T.png
hFq60uj.png
SPOILER: Deelnemers & kwalificatiescores
CDsa7GV.png
SPOILER: Eindresultaten finale
xlwQ55F.png
3pEqPPz.png
SPOILER: Deelnemers & kwalificatiescores
RMKC0y2.png
SPOILER: Eindresultaten finale
CJMxclM.png
faLk0ns.png
SPOILER: Deelnemers & kwalificatiescores
qLvneap.png
BcBAH3d.png
SPOILER: Deelnemers & kwalificatiescores
CHIyEPm.png
Uz4ePOb.png
V9vpNEd.png
eycG4jq.png
4HocPmk.png
SPOILER: Deelnemers & kwalificatiescores
fUDwOVD.png
* Samir Ait Said heeft zijn been ernstig gebroken tijdens de kwalificatie.
* Yuri van Gelder is gediskwalificeerd: zie hier.

8n1BHi4.png
4gLTUXw.png
NrfVfWS.png
SPOILER: Deelnemers & kwalificatiescores
7ytfVia.png
VD5gKNS.png
1tO3UUf.png
Wat is een goede score?

Omdat (los van de uitvoering) de gemiddelde D-score per toestel flink kan verschillen, is het soms onduidelijk wat nou precies een goede score is of niet. Voor uitleg over de D- en E-scores kun je onder aan deze OP een spoedcursusje vinden.
Uitgaande van de scores op de toestelfinales WK 2015 en de afgelopen kwalificatiescores, zouden deze scores ongeveer kans kunnen maken op een medaille:

Heren
o Vloer | 15.500 >
o Paardvoltige | 15.600 >
o Ringen | 15.700 >
o Sprong | 15.300 >
o Brug met gelijke leggers | 15.900 >
o Rekstok | 15.600 >

Dames
o Sprong | 15.500 >
o Brug met ongelijke leggers | 15.600 >
o Evenwichtsbalk | 15.100 >
o Vloer | 15.000 >

q3r5a9A.gifq3r5a9A.gifq3r5a9A.gif

De wedstrijden zijn vanaf de NOS-site allemaal live te streamen: klik hier.
Startlijsten en resultaten vind je up-to-date op de officiële Rio-site: klik hier.

Tref je toevallig een samenvatting of zelfs live-uitzending met commentaar van Hans van Zetten?
Dan heb je geluk, en kan de bingo weer uit de kast!

WnEhURf.png

Nieuw in de sport? Kijk en lees hieronder een kekke spoedcursus en word de nieuwe Hans van Zetten!
SPOILER: Wat je moet weten over turnen:
Kek filmpje van de NOS waar eerst het herenturnen en dan het damesturnen wordt uitgelegd: "Dit moet je weten over turnen op de spelen".

De toestellen
Er zijn 6 verschillende toestellen voor het herenturnen en 4 verschillende voor het damesturnen. Elk heeft zijn eigen finale, en daarnaast zijn er nog meerkampen; (team/individuele) finales waar op alle onderdelen geturnd wordt en de som daarvan de winnaar bepaalt.
Voor de heren (in olympische volgorde):
• Vloer
• Paardvoltige
• Ringen
• Sprong
• Brug met gelijke leggers
• Rekstok
Voor de dames (in olympische volgorde):
• Sprong
• Brug met ongelijke leggers
• Evenwichtsbalk
• Vloer
Sprong en vloer bestaan dus zowel voor dames als voor heren. Vroeger werden deze twee onderdelen verschillend gebruikt; tegenwoordig geldt dat alleen nog voor de vloer. Bij sprong moesten de heren lengte paard springen en de dames breedte paard. Omdat door de toenemende moeilijkheidsgraad van de sprongen het klassieke paard onveilig was geworden, is het paard sinds 2002 vervangen door de 'Pegases'.
Op het onderdeel vloer doen de dames hun oefening op (instrumentale) muziek en de heren zonder. De vloeroefening (evenals de balkoefening van dames) mag niet langer dan 1m10 duren en de tijd wordt pas opgenomen vanaf de eerste beweging. Als men de 1m bereikt heeft, hoort men een piep die aangeeft dat de oefening afgerond moet worden (bij dames is dit alleen bij de balkoefening). Duurt dit te lang, dan zullen er punten voor afgetrokken worden van de score van de turner of turnster. De vloer is 12x12m en de evenwichtsbalk is 10 cm breed.
De brug was aanvankelijk hetzelfde toestel voor beide geslachten, waarbij één van de leggers bij de vrouwen verhoogd werd en men dus ook van hoog naar laag zwaaide. In de loop der tijd is de afstand tussen deze 2 leggers vergroot (waardoor het zwaaien aan de hoge legger meer op het onderdeel rekstok is gaan lijken) en heeft de brug met ongelijke leggers zich tot een ander toestel gevormd dan de mannelijke brug met gelijke leggers.

De oefeningen
In een oefening moet de deelnemer verschillende kracht- en lenigheidsonderdelen laten zien. Dit worden elementen genoemd, en de samenstelling van deze elementen maakt de oefening.
Bij sommige toestellen zoals rekstok en brug komen ook zogenaamde 'vluchtelementen' voor, dit zijn elementen waarbij het toestel even wordt losgelaten en weer wordt vastgepakt.
De turn(st)er stelt zelf samen met zijn/haar trainer een oefening samen met verschillende elementen, volgens de in het reglement gestelde eisen. Hiervoor wordt het reglement van de internationale turnfederatie (FIG) aangehouden.
De eisen voor jurering en puntentelling staan allemaal in de Code of Points (de Turnbijbel).
De D-score - difficulty/moeilijkheid
De D-score wordt berekend op basis van 3 aspecten: de moeilijkheidsgraad, de compositie-eisen en de connectiewaarde.
Moeilijkheidsgraad: De elementen die een turn(st)er in zijn/haar oefening turnt hebben elk een eigen moeilijkheidsgraad die allemaal beschreven staan in de Code of Points (de Turnbijbel). Deze variëren van A t/m I, waarbij A-elementen 0.1 waard zijn en I-elementen 0.9.
Compositie-eisen: De turn(st)er moet in zijn/haar oefening elementen laten zien uit 5 verplichte elementgroepen per toestel. Deze kun je dus zo moeilijk mogelijk maken om tegelijkertijd punten te winnen op de moeilijkheidsgraad. Voor elke eis waaraan voldaan wordt, worden 0.5 punten toegekend, met een maximale score van 2.50 punten.
Connectiewaarde: Het direct combineren van 2 of meer van deze elementen, zonder wiebeltjes of pauzes ertussen, levert je 0.1 of 0.2 punten per combinatie op.
De samenvoeging van deze elementen en aspecten vormt dus de D-score, de difficulty-score. Uitzondering hierop is het toestel sprong, waarbij elke mogelijke sprong en de bijbehorende D-score vast staat in de 'sprongtabel'.
Topturn(st)ers streven ernaar om hun oefeningen zo moeilijk mogelijk te maken (veel hoge elementen en veel combinaties), en dus een hogere score op de moeilijkheid te kunnen vangen. Hoe hoger deze score, hoe meer ruimte je hebt om wat puntjes mis te lopen op de uitvoering. Maar mis je tijdens je uitvoering combinaties of maak je een element niet helemaal af, dan loop je dus punten op de D-score mis.
Alle waarden worden bij elkaar opgeteld en dat vormt (afhankelijk van het toestel) vaak een D-score variërend van 5.200 tot 7.200 ongeveer. De D-score heeft een 'open einde', dus hoger kan altijd, als je maar aan de (veiligheids)eisen van de FIG voldoet.
De E-score - execution/uitvoering
Daarnaast heb je nog de E-score, de execution-score oftewel de uitvoering. Hierbij is de uitgangswaarde altijd 10.000, en worden tijdens/na de oefening door de jury punten afgetrokken voor fouten in vorm, uitvoering, techniek en compositie. Fouten zoals kromme armen/benen, benen uit elkaar, balansverstoringen en na-hupjes/pasjes kosten je punten. Dit wordt beoordeeld op kleine, medium of grote fouten waarbij respectievelijk 0.1, 0.3 of 0.5 punten van je E-score afgetrokken worden. Val je van je toestel af? Dan kost dit je een hele punt. Een fout wordt als val gezien als je kont, knieën of handen de grond raken waar dat niet hoorde. Als je op de balk je evenwicht verliest en je handen gebruikt om jezelf erop te houden (zonder op de grond te vallen) telt het ook als een val. De E-score is dus volledig afhankelijk van hoe goed je je oefening op het moment suprême uitvoert, waarbij een 10.000 een perfecte uitvoering is.
De D- en E-score bij elkaar opgeteld vormen de uiteindelijke score van de turn(st)er op dat onderdeel. Bij de sprongfinales worden er 2 verschillende sprongen gedaan, waarvan het gemiddelde van beide scores geldt als eindscore voor dat onderdeel.

Meer weten over de Code of Points?
Onze huidige bijbel vind je hier.

Onze HansGod houdt het hier graag ontopic.
Wil je het hebben over andere sporten op de OS? Dan kun je die hiertussen vinden.
Wil je klagen over de live-uitzendingen van de NOS? Dat kan hier.
Wil je liever slowchatten of over andere dingen praten? Klik dan hier.
En speculaties over de diskwalificatie van Yuri kunnen hier.


[ Bericht 0% gewijzigd door Moira op 11-08-2016 22:22:56 ]
#ANONIEMdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:22
Actief landen :D
franklopdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:22
Zo zou ik ook landen :'(
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:22
Holy shit ja Biles' oefening is in D-score alleen al 1.2 punten hoger dan die van Mustafina. Veel combi's gemist denk ik dan
Smoofiedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:22
Russen falen wel op balk. Niet echt vloeiend
DeLunadonderdag 11 augustus 2016 @ 22:23
quote:
1s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:21 schreef VikaMustyGrishi het volgende:

[..]

Was ik al bang voor voor ze haar oefening begon. Heeft zo vaak moeite om haar acro serie door te turnen. Nu dus weer niet gelukt waardoor je dus niet aan de eisen voldoet en dat zie je keihard in de score. Dag medaille kansen
Echt zonde want ze kan zoveel beter
Rikketikdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:23
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:20 schreef Moira. het volgende:

[..]

Die kan dus nog best op d'r gat gaan straks op vloer :D
Oh ja, dat is maar 1 punt aftrek toch? Misschien moet ze dat ook maar gewoon doen nu. Even inwrijven hoe superieur ze is.
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:23
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:22 schreef franklop het volgende:
Zo zou ik ook landen :'(
Ik zou ergens in het publiek liggen :X
VikaMustyGrishidonderdag 11 augustus 2016 @ 22:23
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:22 schreef Moira. het volgende:
Holy shit ja Biles' oefening is in D-score alleen al 1.2 punten hoger dan die van Mustafina. Veel combi's gemist denk ik dan
Ik quote mezelf even:

Mustafina heeft zo vaak moeite om haar acro serie door te turnen. Nu dus weer niet gelukt waardoor je dus niet aan de eisen voldoet en dat zie je keihard in de score. Dag medaille kansen
DaveDave09donderdag 11 augustus 2016 @ 22:23
Russen waren pittig slecht op de balk
Felagunddonderdag 11 augustus 2016 @ 22:23
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:22 schreef Moira. het volgende:
Holy shit ja Biles' oefening is in D-score alleen al 1.2 punten hoger dan die van Mustafina. Veel combi's gemist denk ik dan
Mustafina was ook niet echt vloeiend, wankelde vrij veel.
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:23
quote:
10s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:23 schreef Rikketik het volgende:

[..]

Oh ja, dat is maar 1 punt aftrek toch? Misschien moet ze dat ook maar gewoon doen nu. Even inwrijven hoe superieur ze is.
_O-
aswesleepdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:23
Op Sporza beginnen ze voor de verandering nog eens over het niveau van de jurering bij de kwalificatie.
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:23
quote:
1s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:23 schreef VikaMustyGrishi het volgende:

[..]

Ik quote mezelf even:

Mustafina heeft zo vaak moeite om haar acro serie door te turnen. Nu dus weer niet gelukt waardoor je dus niet aan de eisen voldoet en dat zie je keihard in de score. Dag medaille kansen
Aah precies. Zonde man! Geen brons wordt dat nee
houdjemonddonderdag 11 augustus 2016 @ 22:23
*O* heeft Hans een fanmail-adres? Ik ben fan.
Landen is je NIET laten vallen _O_
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:23
Goede spanning moet je hebben aldus Teun. Hans zou zeggen vormspanning.
Cocodonderdag 11 augustus 2016 @ 22:24
quote:
1s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:23 schreef houdjemond het volgende:
*O* heeft Hans een fanmail-adres? Ik ben fan.
Landen is je NIET laten vallen _O_
Ik zou naar de NOS sturen voor meer zendtijd voor Hans.
Montovdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:24
quote:
10s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:23 schreef Rikketik het volgende:

[..]

Oh ja, dat is maar 1 punt aftrek toch? Misschien moet ze dat ook maar gewoon doen nu. Even inwrijven hoe superieur ze is.
Ze gaat ook op de bips, aan het eind van de oefening. Bewust. ;)
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:24
knappe kombienaasie
#ANONIEMdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:24
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:23 schreef Redefine het volgende:
Goede spanning moet je hebben aldus Teun. Hans zou zeggen vormspanning.
Offensief baanwielrennen!
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:24
Mooie kutoefening voor Elissa, die zal ook naast een medaille grijpen gok ik zo
Mexicanobakkerdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:25
Flut oefening van downey
DeLunadonderdag 11 augustus 2016 @ 22:25
Die landing :{
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:25
Hopen dat Andrade onder Steingruber blijft
Luctor.et.Emergodonderdag 11 augustus 2016 @ 22:25
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:24 schreef Moira. het volgende:
Mooie kutoefening voor Elissa, die zal ook naast een medaille grijpen gok ik zo
Dat klinkt als iets anders dan turnen.
Rikketikdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:25
Jeetje, die afsprong. Of wat daarvoor moest doorgaan.
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:26
evenwichtsverlies < balansverstoring
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:26
Nou Andrade gaat ook niet lekker op balk
Mexicanobakkerdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:26
Ook deze balkoefening is rommel
TheArtdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:26
Springen om het springen _O-
Rikketikdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:26
Hans z'n commentaar is weg en opeens ziet alles er een stuk houteriger uit.
DeLunadonderdag 11 augustus 2016 @ 22:27
Dit was ook niet echt goed nee
Janedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:27
quote:
3s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:26 schreef Rikketik het volgende:
Hans z'n commentaar is weg en opeens ziet alles er een stuk houteriger uit.
idd :D
VikaMustyGrishidonderdag 11 augustus 2016 @ 22:28
Ellie Black gaat nog erg goed!
Roger_Epialesdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:28
quote:
3s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:26 schreef Rikketik het volgende:
Hans z'n commentaar is weg en opeens ziet alles er een stuk houteriger uit.
Het Hans-effect. :Y
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:28
13.600 voor Andrade op balk.

Steingruber blijft 3e _O_
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:29
Aly ^O^
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:30
Deze amplitude ga ik niet afstrepen, niet van HAns :{w
Mexicanobakkerdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:30
Ik mis Hans ;(
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:31
Hiermee komt Aly weer op plek twee.
Rikketikdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:31
Hoorde ze omroepen dat Murakami O+ moest, maar die hebben ze dus doodleuk niet laten zien. Ballenregie. ;(

Nou ja, de herhaling van Andrade en een minuut haar gezicht in beeld was ook leuk.
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:32
Aly is nu even aan Simone aan het vertellen dat de Hans bingo kaart vol is.
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:32
14.866 v oor Raisman, blijft onder Mustafina :o
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:33
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:32 schreef Moira. het volgende:
14.866 v oor Raisman, blijft onder Mustafina :o
:o
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:33
Onze top 5 klopt iig nog wel redelijk :D
Roger_Epialesdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:33
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:32 schreef Moira. het volgende:
14.866 v oor Raisman, blijft onder Mustafina :o
Welke was Mustafina? :@
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:34
Eythora 15e, dat gaat geen top 10 meer worden, zonde!
Mexicanobakkerdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:34
wel goede kans op p2 voor Mustafina
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:34
Wel nog heel spannend voor zilver nu :)
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:34
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:33 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Welke was Mustafina? :@
De volgroeide Rus :D
Mexicanobakkerdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:34
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:34 schreef Moira. het volgende:
Eythora 15e, dat gaat geen top 10 meer worden, zonde!
dat is toch wel licht tegenvallend, waar heeft ze het laten liggen?
DaveDave09donderdag 11 augustus 2016 @ 22:34
Aly's beste oefening is vloer, die pakt nog wel zilver
komraddonderdag 11 augustus 2016 @ 22:34
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:34 schreef Moira. het volgende:
Eythora 15e, dat gaat geen top 10 meer worden, zonde!
zit wel dicht op elkaar
Rikketikdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:34
Die tiende moet Raisman nog wel kunnen goedmaken op de vloer.
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:35
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:34 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

dat is toch wel licht tegenvallend, waar heeft ze het laten liggen?
Op brug en balk.
VikaMustyGrishidonderdag 11 augustus 2016 @ 22:35
Raisman is beter op vloer dan Mustafina, dus ik verwacht Raisman zeker boven Mustafina.
Na balk dacht ik dat Mustafina haar kansen op brons verkeken waren maar ze heeft op sprong en brug best even flinke marge opgebouwd
#ANONIEMdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:35
Tetten
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:35
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:34 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

dat is toch wel licht tegenvallend, waar heeft ze het laten liggen?
Ze heeft op balk en brug lager gescoord dan in de kwali. Vloer wel hoger, en sprong moet ze nog (die was in de kwali haar beste onderdeel).
Denk dat 't ook ligt aan andere turnsters die 't gewoon goed doen
Roger_Epialesdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:36
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:34 schreef Moira. het volgende:

[..]

De volgroeide Rus :D
Was dat die ene die achterover ging bij de afsprong?
Ik herken nl alleen usa, canada en NL, aan de pakjes. Verder geen idee wie hoe waarvandaan komt. :@
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:36
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:35 schreef VikaMustyGrishi het volgende:
Raisman is beter op vloer dan Mustafina, dus ik verwacht Raisman zeker boven Mustafina.
Na balk dacht ik dat Mustafina haar kansen op brons verkeken waren maar ze heeft op sprong en brug best even flinke marge opgebouwd
:Y

Zei net al dat onze top 5 wel redelijk klopt zo :D
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:36
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:36 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Was dat die ene die achterover ging bij de afsprong?
Ik herken nl alleen usa, canada en NL, aan de pakjes. Verder geen idee wie hoe waarvandaan komt. :@
Neh dat was de kleine Russin Tutkhalian. Mustafina was op balk degene die 'niet ritmisch turnde' :P
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:37
Hee, hee, hee :{
Roger_Epialesdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:37
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:36 schreef Moira. het volgende:

[..]

Neh dat was de kleine Russin Tutkhalian. Mustafina was op balk degene die 'niet ritmisch turnde' :P
Oh, die defensieve, got it.
Thnx :D
VikaMustyGrishidonderdag 11 augustus 2016 @ 22:38
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:36 schreef Moira. het volgende:

[..]

:Y

Zei net al dat onze top 5 wel redelijk klopt zo :D
We hebben er stiekem best verstand van ;)

Mustafina Steingruber Shang en Black kunnen nog brons halen maar Mustafina heeft de grootste kans
#ANONIEMdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:38
Dat boven aanzicht vind ik niet mooi bij die bok-ding
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:39
Verschil met Biles:

Mustafina -1.533
Raisman -1.600
Steingruber -2.500
Tutkhalian -2.566
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:39
Wang kiest meebeweeg muziek.
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:39
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:39 schreef Redefine het volgende:
Wang kiest meebeweeg muziek.
En een beetje rio-muziek erdoorheen om het publiek/de jury in te pakken
Janedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:40
Hans *O*
Rikketikdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:40
Mooi nummer wel.
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:40
quote:
2s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:40 schreef Jane het volgende:
Hans *O*
Is Hans weer?
Janedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:40
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:40 schreef Moira. het volgende:

[..]

Is Hans weer?
yep
Roger_Epialesdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:40
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:40 schreef Moira. het volgende:

[..]

Is Hans weer?
JA *O*
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:40
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:40 schreef Moira. het volgende:

[..]

Is Hans weer?
JA.
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:40
quote:
1s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:38 schreef VikaMustyGrishi het volgende:

[..]

We hebben er stiekem best verstand van ;)

Mustafina Steingruber Shang en Black kunnen nog brons halen maar Mustafina heeft de grootste kans
Denk dat Black het niet meer gaat halen met deze sprong :@
Frozen-assassindonderdag 11 augustus 2016 @ 22:41
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:40 schreef Moira. het volgende:

[..]

Denk dat Black het niet meer gaat halen met deze sprong :@
14.866
VikaMustyGrishidonderdag 11 augustus 2016 @ 22:41
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:40 schreef Moira. het volgende:

[..]

Denk dat Black het niet meer gaat halen met deze sprong :@
Neuh... had het wel leuk gevonden, maar nee
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:42
Shang is kansloos voor brons volgens Hans, dan kun je net zo goed stoppen.
Frozen-assassindonderdag 11 augustus 2016 @ 22:42
Vanessa Ferrari 13.8 op balk
Mexicanobakkerdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:42
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:42 schreef Frozen-assassin het volgende:
Vanessa Ferrari 13.8 op balk
Die is niet op de brommer.
Dos37donderdag 11 augustus 2016 @ 22:42
Hoeveel zou zij wegen, 20 kilo :o
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:43
Welke mis je nog op de Hans bingo Moira?
Smoofiedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:43
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:42 schreef Dos37 het volgende:
Hoeveel zou zij wegen, 20 kilo :o
34
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:43
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:43 schreef Redefine het volgende:
Welke mis je nog op de Hans bingo Moira?
vormspanning en catastrofale fout :o
Roger_Epialesdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:43
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:39 schreef Moira. het volgende:
Verschil met Biles:

Mustafina -1.533
Raisman -1.600
Steingruber -2.500
Tutkhalian -2.566
Ik ga er even vanuit dat dit alleen hun scores zijn, dat de Nederlandse dames hier ver boven staan en dat Nederlands goud+zilver dus een reële kans is? :+
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:43
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:43 schreef Moira. het volgende:

[..]

vormspanning en catastrofale fout :o
Vormspanning heeft die gezegd. Dat heb ik nog drie keer herhaald }:|
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:43
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:43 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Ik ga er even vanuit dat dit alleen hun scores zijn, dat de Nederlandse dames hier ver boven staan en dat Nederlands goud+zilver dus een reële kans is? :+
Tuurlijk joh :D
Frozen-assassindonderdag 11 augustus 2016 @ 22:44
15.233 Shang
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:44
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:43 schreef Redefine het volgende:

[..]

Vormspanning heeft die gezegd. Dat heb ik nog drie keer herhaald }:|
Oh :') 1x gezegd?
Vond 't al zo gek dat ik die na 3,5 finales nog miste
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:44
Shang dus voorbij Black.
komraddonderdag 11 augustus 2016 @ 22:44
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:44 schreef Moira. het volgende:

[..]

Oh :') 1x gezegd?
Vond 't al zo gek dat ik die na 3,5 finales nog miste
je hebt nu toch wel bingo?
Roger_Epialesdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:44
quote:
6s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:43 schreef Moira. het volgende:

[..]

Tuurlijk joh :D
Mooi!

Positief denken, dan komt het vanzelf :7
Janedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:45
Staan of niet staan?

Niet dus. ;(
Rikketikdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:45
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:43 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Ik ga er even vanuit dat dit alleen hun scores zijn, dat de Nederlandse dames hier ver boven staan en dat Nederlands goud+zilver dus een reële kans is? :+
Als het om het halen van de laagste score zou gaan, zou Nederland op dit moment zilver hebben.
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:45
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:44 schreef komrad het volgende:

[..]

je hebt nu toch wel bingo?
Nee ik mis Catastrofale fout nog :'(
Max23donderdag 11 augustus 2016 @ 22:45
Het blijft wel jammer dat Eythora op brug minstens 0,5 en op balk 0,2 verliest. Als ze daarop haar kwali scores had gehaald, had ze zo 5 plaatsen hoger gestaan
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:46
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:45 schreef Max23 het volgende:
Het blijft wel jammer dat Eythora op brug minstens 0,5 en op balk 0,2 verliest. Als ze daarop haar kwali scores had gehaald, had ze zo 5 plaatsen hoger gestaan
Die kleine puntjes maken veel verschil idd
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:46
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:45 schreef Moira. het volgende:

[..]

Nee ik mis Catastrofale fout nog :'(
Ik kan mij eigenlijk niet voorstellen dat hij die nog niet gezegd heeft. En zo niet is het wel heel erg lullig om iemand dat te gunnen voor de bingo :@
Roger_Epialesdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:46
quote:
9s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:45 schreef Rikketik het volgende:

[..]

Als het om het halen van de laagste score zou gaan, zou Nederland op dit moment zilver hebben.
Is er geen loden medaille voor laatste plaats oid? Kunnen we daar ook nog voor gaan. :D
Tweekdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:46
Zo te zien is scheder van de balk gevallen, 12.666.
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:46
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:46 schreef Redefine het volgende:

[..]

Ik kan mij eigenlijk niet voorstellen dat hij die nog niet gezegd heeft. En zo niet is het wel heel erg lullig om iemand dat te gunnen voor de bingo :@
Precies Hans :( wat doe je :(

Heb 'm wel vrij vaak 'grote fout' of zelfs 'enorme fout' horen zeggen :P
Nattekatdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:46
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:46 schreef Tweek het volgende:
Zo te zien is scheder van de balk gevallen, 12.666.
Alsnog een baggerscore. Misschien mislukte afsprong.
franklopdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:47
Mooi commentaar zonder beelden
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:47
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:46 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Alsnog een baggerscore. Misschien mislukte afsprong.
of 2x gevallen
Janedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:47
Beetje laat geschakeld naar Lieke. :(
Frozen-assassindonderdag 11 augustus 2016 @ 22:47
Mustafina 13.933 op vloer
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:47
13.933 voor mustafina op vloer :o
Nattekatdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:48
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:47 schreef franklop het volgende:
Mooi commentaar zonder beelden
Hansgod.
Roger_Epialesdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:48
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:46 schreef Moira. het volgende:

[..]

Precies Hans :( wat doe je :(

Heb 'm wel vrij vaak 'grote fout' of zelfs 'enorme fout' horen zeggen :P
Misschien heeft iemand hem eens gezegd dat "catastrofale fout" wel erg terminaal klinkt en is hij het anders gaan zeggen.
TheArtdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:48
Mustafina :W
Janedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:48
Hans geeft even radiocommentaar. :')
Tweekdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:48
13.933 voor mustafina.
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:48
quote:
2s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:47 schreef Jane het volgende:
Beetje laat geschakeld naar Lieke. :(
Ja en maar 2 seconden ofzo _O-
Frozen-assassindonderdag 11 augustus 2016 @ 22:48
Blijft maar net Shang voor
Nattekatdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:48
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:47 schreef Moira. het volgende:
13.933 voor mustafina op vloer :o
Dag medaille?
Mexicanobakkerdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:48
Mustafina dondert nog van het podium af zo
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:48
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:48 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dag goud?
Maakte sowieso al geen kans natuurlijk, Biles stond al anderhalve punt voor
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:48
Zo, daar gaan alle kansen voor Tutkhalian ook na die balk en deze vloer..
Cocodonderdag 11 augustus 2016 @ 22:48
Op d'r gat, jawel.
Wereldgozerdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:48
gaat lekker met de chutes
Mexicanobakkerdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:48
En zij dondert ook
aswesleepdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:48
De regie is niet helemaal top.
Max23donderdag 11 augustus 2016 @ 22:48
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:48 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dag medaille?
Dat was al weg na sprong

edit: goede ninja edit
Nattekatdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:48
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:48 schreef Moira. het volgende:

[..]

Maakte sowieso al geen kans natuurlijk, Biles stond al anderhalve punt voor
Moest medaille zijn, zie edit :P
Janedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:48
Op d'r gat!

:D
Rikketikdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:49
Ik kan daar echt niet tegen, dat ze alle andere turnsters gewoon negeren om 2 minuten naar de rug van Mustafina te kunnen kijken.
DeLunadonderdag 11 augustus 2016 @ 22:49
Rusland heeft het niet vandaag :')
roos85donderdag 11 augustus 2016 @ 22:49
Laten ze rest van de oefening van Lieke niet verder zien, maar de sjaggo kop van gat val meisje.
TheArtdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:49
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:48 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dag medaille?
Die gaat ze nog wel halen denk ik, tenzij Steingruber uithaalt.
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:49
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:47 schreef Moira. het volgende:
13.933 voor mustafina op vloer :o
Die wil haar bronzen medaille nog weggeven geloof ik. Ik vind dat dan wel een castrofale fout.
Nattekatdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:49
Dit is wel echt een hele slechte oefening :N
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:49
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:48 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Moest medaille zijn, zie edit :P
Ah :D Ligt er denk ik aan hoe Steingruber op brug turnt
Tweekdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:49
14.833 voor Eythora.
Max23donderdag 11 augustus 2016 @ 22:49
14.600 Lieke
Wereldgozerdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:49
kanjers van fouten
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:49
Tutkhalian was 'm ff kwijt _O-
Janedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:49
Bijna op d'r plaat ook nog.
Nattekatdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:49
Ja, deze doet niet meer mee.
Maver24donderdag 11 augustus 2016 @ 22:50
Dat was niet best
Cocodonderdag 11 augustus 2016 @ 22:50
Catastrofale > Kanjers
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:50
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:49 schreef Tweek het volgende:
14.833 voor Eythora.
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:49 schreef Max23 het volgende:
14.600 Lieke
netjes _O_
Cliffydonderdag 11 augustus 2016 @ 22:50
quote:
2s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:48 schreef Jane het volgende:
Op d'r gat!

:D
Hans, wat zeg je nou!
noodgangdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:50
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:49 schreef Nattekat het volgende:
Ja, deze doet niet meer mee.
Dat was het plan al eerder eigenlijk
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:50
Eythora 57.632 totaal. Wel hoger dan kwalificatie alsnog.
Roger_Epialesdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:50
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:48 schreef Moira. het volgende:
Zo, daar gaan alle kansen voor Tutkhalian ook na die balk en deze vloer..
Even haar D-score lijstje doornemen, misschien heeft ze achterovervallen als onderdeel gekozen.
Smoofiedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:50
Wtf, alles ging mis :o
Ambrosiusdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:50
_O-.
SonicVolcanodonderdag 11 augustus 2016 @ 22:50
Doping is bad mmmkay
DaveDave09donderdag 11 augustus 2016 @ 22:50
Deze was slecht
Frozen-assassindonderdag 11 augustus 2016 @ 22:50
Dat ging goed
Janedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:50
Ze landt achter d'r voeten. :N
roos85donderdag 11 augustus 2016 @ 22:50
quote:
2s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:48 schreef Jane het volgende:
Op d'r gat!

:D
Je gaat toch steeds meer van Hans houden he O+
Montovdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:51
quote:
7s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:50 schreef Smoofie het volgende:
Wtf, alles ging mis :o
Maar geen "catastrofale fout" in de bingo.
Janedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:51
quote:
1s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:50 schreef roos85 het volgende:

[..]

Je gaat toch steeds meer van Hans houden he O+
Heerlijk! O+
Roger_Epialesdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:51
quote:
10s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:50 schreef Jane het volgende:
Ze landt achter d'r voeten. :N
Moet je nooit doen. :N
Frozen-assassindonderdag 11 augustus 2016 @ 22:51
Russin op dr gat: 10.966
RipCitydonderdag 11 augustus 2016 @ 22:51
Alsof zo'n coach haar kan opvangen :')
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:51
Steingruber heeft 14.9 nodig op brug om boven Mustafina te komen als ik 't goed heb uitgerekend. Betwijfel of dit een 15 punter was
Max23donderdag 11 augustus 2016 @ 22:51
Steingruber gaat echt geen medaille halen met deze oefening
#ANONIEMdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:51
Waarom hoor ik geen commentaar
Mexicanobakkerdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:51
Is genoeg voor Mustafina.

10.966 _O-
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:52
Ik hoor net van mijn broer dat mijn nichtje turnen ook leuk vindt, en alles probeert na te doen. Over 12 of 16 jaar een medaille erbij *O*
Frozen-assassindonderdag 11 augustus 2016 @ 22:52
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:51 schreef Moira. het volgende:
Steingruber heeft 14.9 nodig op brug om boven Mustafina te komen als ik 't goed heb uitgerekend. Betwijfel of dit een 15 punter was
13.800
Tweekdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:52
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:51 schreef Moira. het volgende:
Steingruber heeft 14.9 nodig op brug om boven Mustafina te komen als ik 't goed heb uitgerekend. Betwijfel of dit een 15 punter was
13.800
komraddonderdag 11 augustus 2016 @ 22:52
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:52 schreef Redefine het volgende:
Ik hoor net van mijn broer dat mijn nichtje turnen ook leuk vindt, en alles probeert na te doen. Over 12 of 16 jaar een medaille erbij *O*
:D
Maver24donderdag 11 augustus 2016 @ 22:52
Lol 14e
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:52
13.800 voor Steingruber :o
Staat ze nu 7e mee. Wat zonde :o
TheArtdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:52
Steingruber zelfs nog achter Thorsdottir.
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:53
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:52 schreef TheArt het volgende:
Steingruber zelfs nog achter Thorsdottir.
Had ik niet verwacht :o
Maar wel mooi voor Eythora natuurlijk *O*
TheVulturedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:53
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:51 schreef Max23 het volgende:
Steingruber gaat echt geen medaille halen met deze oefening
Ik snapte sowieso al niet waar Hans het over heeft, Steingruber komt onder Thorsdottir uit in totaal _O-
Nattekatdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:53
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:52 schreef Redefine het volgende:
Ik hoor net van mijn broer dat mijn nichtje turnen ook leuk vindt, en alles probeert na te doen. Over 12 of 16 jaar een medaille erbij *O*
Samen met mijn zusje *O*
Wereldgozerdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:53
genot dit
Felagunddonderdag 11 augustus 2016 @ 22:53
Thorsdottir uiteindelijk nog goed geëindigd. ^O^
Roger_Epialesdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:53
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:52 schreef Redefine het volgende:
Ik hoor net van mijn broer dat mijn nichtje turnen ook leuk vindt, en alles probeert na te doen. Over 12 of 16 jaar een medaille erbij *O*
*O*

Dan nog hopen dat Hans nog ff 16 jaar commentaar blijft geven. :P
komraddonderdag 11 augustus 2016 @ 22:53
Thorsdottir waarschijnlijk 10e of 11e
RipCitydonderdag 11 augustus 2016 @ 22:53
Kan thorsgod ooit medailles halen?!
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:53
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:53 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

*O*

Dan nog hopen dat Hans nog ff 16 jaar commentaar blijft geven. :P
:Y *O*
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:53
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:53 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Samen met mijn zusje *O*
Olympisch team is al half gevuld _O_
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:53
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:53 schreef komrad het volgende:
Thorsdottir waarschijnlijk 10e of 11e
Denk dat het 11e gaat worden
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:54
Biles goud, Raisman zilver, Mustafina brons en 4e plaats voor Shang Chunsong
#ANONIEMdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:54
Medailles kansen liggen denk ik dichterbij dan haar haar grens
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:54
Andrade nog even op het podium?
Nattekatdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:54
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:53 schreef Moira. het volgende:

[..]

Denk dat het 11e gaat worden
Netjes.
Mexicanobakkerdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:55
Kan Thorsdottir nog 10e worden? Zou mooi zijn
Wereldgozerdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:55
SOW
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:55
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:55 schreef Mexicanobakker het volgende:
Kan Thorsdottir nog 10e worden? Zou mooi zijn
Zou kunnen, als er nog maar 4 boven haar eindigen

Edit: 10e it is :D Had verwacht dat andrade boven haar zou eindigen
bombmannldonderdag 11 augustus 2016 @ 22:56
_O_ 7e plaats wow
Max23donderdag 11 augustus 2016 @ 22:56
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:54 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Netjes.
Nou maakt iedereen natuurlijk foutjes, maar als Eythora haar scores op balk/brug/sprong van de kwali of landenwedstrijd had gehaald, was ze met haar score in de buurt gekomen van Mustafina gekomen
Frozen-assassindonderdag 11 augustus 2016 @ 22:56
LOPEZ AROCHA 15.100, boven Dochter van Thor
TheArtdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:56
Thorsdottir gaat 10e worden denk ik.
PippenScottiedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:56
Brazil mad!
Nattekatdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:56
Boeeeeeeeee
Mexicanobakkerdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:56
Thorsdittor
DeLunadonderdag 11 augustus 2016 @ 22:56
9e zegt Hans zelfs
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:56
Opeens iedereen achter Eyhthora :o
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:56
Als Downie nog onder Thorsdottir eindigt wordt ze 9e *O*
_-_ratjetoe_-_donderdag 11 augustus 2016 @ 22:56
Top-10!?
Nattekatdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:56
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:56 schreef Max23 het volgende:

[..]

Nou maakt iedereen natuurlijk foutjes, maar als Eythora haar scores op balk/brug/sprong van de kwali of landenwedstrijd had gehaald, was ze met haar score in de buurt gekomen van Mustafina gekomen
Dat was geweldig geweest :Y
komraddonderdag 11 augustus 2016 @ 22:56
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:55 schreef Moira. het volgende:

[..]

Zou kunnen, als er nog maar 4 boven haar eindigen

Edit: 10e it is :D Had verwacht dat andrade boven haar zou eindigen
10e *O*
Felagunddonderdag 11 augustus 2016 @ 22:56
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:56 schreef DeLuna het volgende:
9e zegt Hans zelfs
Lijkt mij sterk, gaan er sowieso nog wel drie over heen. Al zou het idd kunnen.
DeLunadonderdag 11 augustus 2016 @ 22:57
Wat een turnster die Thorsdottir _O_
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:57
Raisman en Biles op vloer _O_
Rikketikdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:57
Ah, Aly nu. Broek op de enkels en genieten maar. :9
VacaLocadonderdag 11 augustus 2016 @ 22:57
Heb er geen verstand van maar top 10 lijkt me prima prestatie.
Zolang de NLse sporters beter presteren in Rio dan ze ervoor hebben gedaan dan kudos.
Wereldgozerdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:57
Raisman op de vloer, ik ben fan. Wat een beest _O_
DeLunadonderdag 11 augustus 2016 @ 22:58
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:57 schreef VacaLoca het volgende:
Heb er geen verstand van maar top 10 lijkt me prima prestatie.
Zolang de NLse sporters beter presteren in Rio dan ze ervoor hebben gedaan dan kudos.
Beste NL'se prestatie was 12e dus dit is fantastisch
Janedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:58
Jeetje mina, wat een oefening! :D _O_
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:58
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:57 schreef VacaLoca het volgende:
Heb er geen verstand van maar top 10 lijkt me prima prestatie.
Zolang de NLse sporters beter presteren in Rio dan ze ervoor hebben gedaan dan kudos.
Dat is al zeker, dat Eythora hoger gaat eindigen dan alles ervoor.
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:58
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:57 schreef VacaLoca het volgende:
Heb er geen verstand van maar top 10 lijkt me prima prestatie.
Zolang de NLse sporters beter presteren in Rio dan ze ervoor hebben gedaan dan kudos.
Hoogste klassering ooit voor een Nederlandse in de olympische meerkamp was 12e vier jaar geleden door Celine van Gerner, dus top 10 is zeker goed :Y
PippenScottiedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:58
Raisman! _O_
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:58
Raisman _O_
Tweekdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:58
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:57 schreef luckass het volgende:
Raisman op de vloer, ik ben fan. Wat een beest _O_
Ook mijn favoriet op dit onderdeel.
DeLunadonderdag 11 augustus 2016 @ 22:58
Huilen ;( O+
Janedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:58
Oh, die tranen zijn dan weer jammer. :{
#ANONIEMdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:58
Offensieve turnster gespot
Roger_Epialesdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:59
Deze was ook wel erg goed. :D
Janedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:59
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:58 schreef Geo4kant het volgende:
Offensieve turnster gespot
:D
Frozen-assassindonderdag 11 augustus 2016 @ 22:59
Boh Raisman
alorsdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:59
Koekoek!
Wereldgozerdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:59
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:58 schreef Geo4kant het volgende:
Offensieve turnster gespot
Felagunddonderdag 11 augustus 2016 @ 22:59
quote:
2s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:58 schreef Jane het volgende:
Oh, die tranen zijn dan weer jammer. :{
Want? Een beetje emotie is toch goed?
Tweekdonderdag 11 augustus 2016 @ 22:59
Downie mag niet meer als 14,500 halen.
DaveDave09donderdag 11 augustus 2016 @ 22:59
Superaly
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 22:59
Elissa Downie moet hier op balk lager dan 14.449 scoren om onder Thorsdottir te blijven.
Dat is denk ik wel haalbaar dus dan wordt Eythora 9e *O*
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 22:59
quote:
2s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:58 schreef Jane het volgende:
Oh, die tranen zijn dan weer jammer. :{
Meestal wel jammer ja. Al is het voor Amerikaanse turnsters zeer uitzonderlijk om er twee Spelen bij te zijn, zeker met die leeftijd.
#ANONIEMdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:00
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:59 schreef Felagund het volgende:

[..]

Want? Een beetje emotie is toch goed?
Ze heeft er maar 4+ jaar voor getrained inderdaad :')
Liever emotie en passie dan die mediatrainingzooi
Frozen-assassindonderdag 11 augustus 2016 @ 23:00
Aly 15.433
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 23:00
JAAAA VOL PUNT AFTREK
Max23donderdag 11 augustus 2016 @ 23:00
9e dus :D
Mexicanobakkerdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:00
CHUTE
Wereldgozerdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:00
knieval
Janedonderdag 11 augustus 2016 @ 23:00
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 22:59 schreef Felagund het volgende:

[..]

Want? Een beetje emotie is toch goed?
Ja, oke. Ik denk dat ik het gewoon een beetje te vroeg vind. Wacht ff tot de uitslag ofzo.
VacaLocadonderdag 11 augustus 2016 @ 23:00
Dat is dan toch mooi als ze vol punt verliest, voor TeamNL.
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 23:00
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 23:00 schreef Geo4kant het volgende:

[..]

Ze heeft er maar 4+ jaar voor getrained inderdaad :')
Liever emotie en passie dan die mediatrainingzooi
We hebben deze week wel weer gezien, dat het nooit goed is voor mensen op FOK! :{
DeLunadonderdag 11 augustus 2016 @ 23:00
NEGENDE?

Ik jinxte een 10e plaats. Oke.
Maver24donderdag 11 augustus 2016 @ 23:00
Heej das nou jammer
Nattekatdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:01
Damn
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 23:01
Eythora 9e *O*

En verder Bilesgodin en Raismangodin _O_
Frozen-assassindonderdag 11 augustus 2016 @ 23:01
CHUTE
Tweekdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:01
Feest voor Eythora, huldigen in het Holland Heinenken house, kan ze gelijk haar eerste biertje drinken.
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 23:01
De rest staat niet op de finishfoto.
Felagunddonderdag 11 augustus 2016 @ 23:01
Biles op vloer. _O_ _O_
Mexicanobakkerdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:01
Is Biles ooit gevallen?
Max23donderdag 11 augustus 2016 @ 23:01
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 23:01 schreef Moira. het volgende:
Eythora 9e *O*

En verder Bilesgodin en Raismangodin _O_
Tenzij de Belgische nog super turnt op balk, dan wordt het 10e
Wereldgozerdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:01
ik vind Biles een beetje eng eng eng
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 23:01
Bizar _O_
Rikketikdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:01
quote:
2s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 23:00 schreef Jane het volgende:

[..]

Ja, oke. Ik denk dat ik het gewoon een beetje te vroeg vind. Wacht ff tot de uitslag ofzo.
Gewoon een ontlading van alle spanning, denk ik. Niets mis mee.
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 23:02
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 23:01 schreef Max23 het volgende:

[..]

Tenzij de Belgische nog super turnt op balk, dan wordt het 10e
Waar moet die onder blijven?
Frozen-assassindonderdag 11 augustus 2016 @ 23:02
Downie 13.7
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 23:02
Eyhtora heeft overigens geen medaille gewonnen dus die moet maandag met het vliegtuig naar huis :o
#ANONIEMdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:02
Dat lachen zou voor mij toch wel meetellen als ik jury zou zijn :@ , ipv die Amerikaanse die zo nors kijkt.
alorsdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:02
Pffff wat een turnster...
PippenScottiedonderdag 11 augustus 2016 @ 23:02
Biles! _O_
franklopdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:02
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 23:02 schreef Redefine het volgende:
Eyhtora heeft overigens geen medaille gewonnen dus die moet maandag met het vliegtuig naar huis :o
ze had geen toestelfinale?
Tweekdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:02
quote:
14s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 23:01 schreef Rikketik het volgende:

[..]

Gewoon een ontlading van alle spanning, denk ik. Niets mis mee.
Zal ook wel der laatste meerkamp op een OS zijn geweest.
VacaLocadonderdag 11 augustus 2016 @ 23:02
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 23:01 schreef Moira. het volgende:
Eythora 9e *O*

En verder Bilesgodin en Raismangodin _O_
Kan die Belgische niet nog gevaar vormen? Die had 15.3 op de uneven bars. Als die nu zoiets haalt gaat ze er voorbij
Drolflapdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:02
_O_ *O*
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 23:03
Prachtoefening _O_
Janedonderdag 11 augustus 2016 @ 23:03
quote:
14s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 23:01 schreef Rikketik het volgende:

[..]

Gewoon een ontlading van alle spanning, denk ik. Niets mis mee.
Ik bedoelde het ook helemaal niet zo heftig. Ik neem m'n woorden al terug. ;)
Nattekatdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:03
Kontlanding.
Max23donderdag 11 augustus 2016 @ 23:03
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 23:02 schreef Moira. het volgende:

[..]

Waar moet die onder blijven?
14,6 nog wat
DaveDave09donderdag 11 augustus 2016 @ 23:03
Die dubbele salto-gestrekt zijn echt insane
franklopdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:03
Lekker als je goede stevige billen heb, dan wip je gelijk weer omhoog
VacaLocadonderdag 11 augustus 2016 @ 23:03
Lekker stevige billen
Frozen-assassindonderdag 11 augustus 2016 @ 23:03
BELACHELIJK
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 23:03
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 23:03 schreef Max23 het volgende:

[..]

14,6 nog wat
Moet haalbaar zijn :D
richoliodonderdag 11 augustus 2016 @ 23:03
Nice.
Smoofiedonderdag 11 augustus 2016 @ 23:03
ZIj is echt te goed.
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 23:03
Biles wow _O_
Wereldgozerdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:03
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 23:03 schreef franklop het volgende:
Lekker als je goede stevige billen heb, dan wip je gelijk weer omhoog
Wij mogen het niet, Hans wel ;(
Rikketikdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:03
Boing!
Mexicanobakkerdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:03
VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 23:03
Eindelijk een gouden olympische allround plak voor Biles _O_
Die had londen ook overrompeld als ze net een paar maanden ouder was
Tweekdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:04
Die dubbele salto gestrekt met schroef vind ik echt zo belachelijk van haar.
Smoofiedonderdag 11 augustus 2016 @ 23:04
De skills van Biles en de looks van Raisman en je hebt de perfecte turnster, ooit.
Wereldgozerdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:04
Raisman lijkt een reus. 1.57m
TheArtdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:04
Belg van de balk.
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 23:04
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 23:04 schreef luckass het volgende:
Raisman lijkt een reus. 1.57m
Echt he _O-
Mexicanobakkerdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:04
ja euh ja euh gabby douglas euh ja die krijgt euh een opvolger nou eh ja dat ja is dus simone biles ja
Janedonderdag 11 augustus 2016 @ 23:04
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 23:04 schreef TheArt het volgende:
Belg van de balk.
Ja?
Frozen-assassindonderdag 11 augustus 2016 @ 23:05
BILESGODIN 15.933
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 23:05
Zo blij voor Biles _O_ na 3 wereldtitels eindelijk goud op de OS _O_
PippenScottiedonderdag 11 augustus 2016 @ 23:05
Chinezen en Russen huilen.

USA USA USA!!!
Felagunddonderdag 11 augustus 2016 @ 23:05
62.198. _O_
Nattekatdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:05
Jeeej.
Janedonderdag 11 augustus 2016 @ 23:05
ONGEKEND hoge score _O_
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 23:05
BILES BILES BILES BILES _O_ _O_ _O_
PippenScottiedonderdag 11 augustus 2016 @ 23:05
Dit was misschien de beste oefening die ik ooit heb gezien. Damn.
Rikketikdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:05
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 23:04 schreef luckass het volgende:
Raisman lijkt een reus. 1.57m
En dan te bedenken dat ik een meisje op mijn opleiding al als een dwerg zie en die is 1.62 of zo. :')
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 23:05
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 23:05 schreef Felagund het volgende:
62.198. _O_
ongekend _O_
Drolflapdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:05
:D
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 23:05
62.198 alsof je een emmer leeggooit _O_
#ANONIEMdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:05
Blackgenetics
TheArtdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:06
Susanne Biles?
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 23:06
Feestje vliegen.
Tweekdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:06
13,300 voor de belg! Eythora 9de!
Mexicanobakkerdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:06
9e _O_
Frozen-assassindonderdag 11 augustus 2016 @ 23:06
DOCHTER VAN THOR 9e _O_
Redefinedonderdag 11 augustus 2016 @ 23:06
Eythora _O_
Moiradonderdag 11 augustus 2016 @ 23:06
Biles _O_
Mexicanobakkerdonderdag 11 augustus 2016 @ 23:06
Thorsdieter en loeke wevers