FOK!forum / Nieuws & Achtergronden / Staatsgreep in Turkije #34
Stimorol-zondag 17 juli 2016 @ 23:56
Zie ook:
Staatsgreep in Turkije mislukt

quote:
Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier
Luchtmachtpiloten die meededen aan de couppoging in Turkije zijn in de gelegenheid geweest president Erdogan te doden. Toen die vrijdagavond met een regeringstoestel van zijn vakantieadres in Marmaris naar Istanbul vloog, hadden twee F-16's hem in het vizier. Waarom ze niet hebben geschoten, is een raadsel, zegt een Turkse oud-militair in een reconstructie die persbureau Reuters van de gebeurtenissen maakte.
quote:
Plannen uitgelekt

Verschillende oud-militairen in Turkije zeggen dat de poging tot staatsgreep waarschijnlijk matig was voorbereid. "Vermoedelijk zijn ze eerder in actie gekomen dan de bedoeling was, omdat de plannen voor een staatsgreep waren uitgelekt. Ze merkten dat ze in de gaten werden gehouden en dat heeft ze er waarschijnlijk toe gebracht om snel tot actie over te gaan", zei een oud-militair.

Het was de bedoeling in hoog tempo het vliegveld van Istanbul, de belangrijkste brug over de Bosporus en het parlementsgebouw in Ankara in handen te krijgen en Erdogan en Yildirim te arresteren. Onder meer doordat Erdogan erin slaagde met een oproep op tv de bevolking te mobiliseren, slaagden de coupplegers niet in die opzet.
quote:
Erdogan: doodstraf snel weer invoeren
ISTANBUL - De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zondag gezegd dat de doodstraf na de mislukte couppoging van militairen onverwijld weer moet worden ingevoerd. Hij zei dat de regering hierover in debat gaat met oppositiepartijen.

Erdogan sprak tegen aanhangers voor zijn huis in Istanbul die om de doodstraf riepen voor de coupplegers. ,,Wij kunnen deze eis niet negeren'', zei hij.
quote:
Staatsgreep Turkije lijkt mislukt

Het leger, of een groot deel daarvan, poogde de macht te grijpen. Het keerpunt lijkt het moment waarop het volk gehoord gaf aan de oproep van president Erdogan om protesterend de straat op te gaan.
quote:
Meer dan 2700 Turkse rechters op non-actief na mislukte couppoging

2745 Turkse rechters mogen hun functie niet meer uitoefenen na de mislukte coup gisteravond en vannacht. Dat heeft de Turkse Hoge Raad voor Rechters en Procureurs (HYSK) bekendgemaakt. Ook vijf leden van deze raad zijn volgens het staatspersbureau Anadolu ontslagen.

Bij het onderzoek naar de mislukte coup arresteerden de Turkse autoriteiten ook tien kantonrechters. 140 leden van het Hof van Cassatie worden nog gezocht.

De Hoge Raad kwam bijeen om te besluiten of rechters die volgens president Erdogan aanhanger zijn van de islamitische geestelijke Gülen op hun post konden blijven. Erdogan heeft gesuggereerd dat Gülen achter de mislukte staatsgreep zat.

De twee zijn elkaars aartsvijand. Gülen woont in de Verenigde Staten in ballingschap. Hij veroordeelt de coup en zegt dat hij er niets mee te maken heeft.
quote:
Leger Turkije verklaart macht te hebben overgenomen

Het Turkse leger heeft de macht overgenomen in Turkije. Dat heeft het leger zelf zojuist bekendgemaakt. De Bosporusbrug en de Fatih Sultan Mehmetbrug in Istanbul zijn vanavond afgesloten door militairen. In Ankara zouden schoten zijn gehoord, melden ooggetuigen. Daar vliegen ook straaljagers en helikopters boven de stad.

Het leger zegt in de verklaring dat het tot een staatsgreep is overgegaan omdat de regering de democratie heeft uitgehold. Verder werd verklaard dat het land nu door een ,,vredesraad'' wordt geregeerd die de veiligheid van het volk garandeert.

De Turkse minister van Justitie stelt dat de beweging van de Turkse geestelijke Fethullah Gülen achter de staatsgreep zit. Gülen gold lange tijd als bondgenoot van Erdogan, maar volgens de Turkse pers raakten ze met elkaar in onmin toen de regering plannen maakte om de particuliere scholen te sluiten.

Erdogan heeft het volk opgeroepen om de straat op te gaan en zich te uiten tegen de militaire coup. De coupplegers zullen volgens hem zwaar worden gestraft
Andere meldingen
-Reuters: Turkse militairen hebben controle genomen over de regering
-Het vliegverkeer van en naar het vliegveld Ataturk bij Istanbul is gestaakt.
-Staatstelevisiezender TRT overgenomen door militairen
-Social Media o.a. Twitter, Facebook plat gelegd in Turkije
-Onder de gegijzelden in het militaire hoofdkwartier in Ankara is de hoogste militaire leider.
-De Turkse president Erdogan is in Mongolië voor een topoverleg tussen Europese en Aziatisch leiders. Andere bronnen beweren juist dat Erdogan in Bodrun is voor vakantie
-CNN Turkije meldt dat er mensen zijn gegijzeld in het hoofdkwartier van het leger in Ankara.
-CNN: Vierde militaire coup sinds 1960
-Griekenland zet leger in verhoogde staat van paraatheid na coup Turkije
-NOS: Amerikanen mogen niet meer opstijgen vanaf vliegbasis Incirlik
-NOS: Bulgaarse militairen naar grens met Turkije
-Merkel veroordeeld de coup
-Grieken geven helikopter terug, bemanning mag voorlopig blijven
-Premier Yildirim zei dat wordt overwogen om de grondwet opnieuw aan te passen.
-NOS: Criticaster Gülen ontkent betrokkenheid bij couppoging Turkije
-Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier

SkyNewsBreak twitterde op vrijdag 15-07-2016 om 23:49:47 Update - AFP: Strong explosion heard in #Turkey's capital #Ankara reageer retweet
BNONews twitterde op vrijdag 15-07-2016 om 23:50:56 NEW: Loud explosion heard in Ankara while shots are fired into the air at Taksim Square in Istanbul https://t.co/zVkqI7L41I reageer retweet
AlptekinAkdogan twitterde op vrijdag 15-07-2016 om 21:30:38 Blokkade van Turkse leger op de Bosporusbrug. https://t.co/VTRZOFrybX reageer retweet
Cnbe4lSVIAAM-l9.jpg


Streams - Live - Blog
CNN Live
AlJazeera
SkyNews Liveblog
CNN liveBlog
Reddit
NOS liveblog

Update :

Erdogan: doodstraf snel weer invoeren
Atakzondag 17 juli 2016 @ 23:57
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 23:55 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Geïnspireerd door != kopie.

Dat ze Koreanen bij het ontwerp hebben geholpen is geen geheim.
Die Koreaanse tank bestaat gewoon hoor.
ClapClapYourHandszondag 17 juli 2016 @ 23:57
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 23:57 schreef Atak het volgende:

[..]

Die Koreaanse tank bestaat gewoon hoor.
Dat ontken ik ook niet.
TeenWolfzondag 17 juli 2016 @ 23:57
quote:
1s.gif Op zondag 17 juli 2016 23:54 schreef Atak het volgende:

[..]

Wees nou niet zo'n zombie. Altai is een kopie van deze Koreaanse tank. Bijna niks is hier Turks aan. [ afbeelding ]

Turkije maakt die tanks onder licentie. Iets wat jij waarschijnlijk ook niet snapt.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Altay_(tank)

De Altay is een geavanceerde derde generatie gevechtstank, ontworpen en ontwikkeld door Otokar in samenwerking met ASELSAN en Roketsan voor het Turkse leger en de exportmarkt. De Altay is de eerste tank die door Turkije wordt ontwikkeld en maakt deel uit van het project MİTÜP (Milli Tank Üretimi Projesi), oftewel: Nationaal Tank Productie Project.[1] De tank is vernoemd naar generaal Fahrettin Altay (1880-1974), een Turkse generaal die vocht in de Turkse Onafhankelijkheidsoorlog.
#ANONIEMzondag 17 juli 2016 @ 23:58
quote:
1s.gif Op zondag 17 juli 2016 23:52 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Satire is een vorm van kritiek he.

Eeuwenoud en beproefd zelfs. Denk maar eens aan narren. Dus ja voorbeelden genoeg.

Een kleine bloemlezing:
http://www.elsevier.nl/bu(...)-heel-europa-298771/
Oh dat wil ik je best toegeven, satire is geen algemeen geaccepteerde traditie in Turkije. Maar de voorbeelden van de Armeense genocide vind ik niet relevant, ieder Turks president zou dat als officieel standpunt hebben, tot op heden is dat niet anders geweest, Erdogan heeft juist als eerste en meeste toenadering gezocht. Verder denk ik dat je de tweets en columns van Ebru Umar moeilijk niet persoonlijk beledigend kunt noemen?

quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 23:53 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Als ze beschuldigd worden van een staatsgreep en smerige cellen ingesmeten worden?
Wat voor beschuldiging dan ook, zolang het maar onder 'vervolging' valt.
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 23:53 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

tuurlijk hebben ook anderen kritiek, maar sinds 2013 - 2014 wordt het vanuit Turkije gestuurd. Stond onlangs nog in een Amerikaanse krant (of tijdschrift, kan Newsweek geweest zijn).
Dan kan je beter zeggen dat kritiek van anderen is gaan herleven door Turkse aansturing, maar Erdogan is juist de laatkomer als het gaat om kritiek op Gulen op de (inter)nationale arena.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-07-2016 23:58:53 ]
tesssssssssmaandag 18 juli 2016 @ 00:00
https://twitter.com/nbbrk/status/754794529195163649

Zou dit echt zijn?
Atakmaandag 18 juli 2016 @ 00:00
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 23:57 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Dat ontken ik ook niet.
Precies.
ChrisCartermaandag 18 juli 2016 @ 00:00
quote:
Geen idee want de tweet laadt niet bij mij.
ClapClapYourHandsmaandag 18 juli 2016 @ 00:01
quote:
De vertaling is redelijk uit de duim gezogen. Er zijn een aantal helikopters boven Istanbul. Hoe of wat is nog niet duidelijk.
Atakmaandag 18 juli 2016 @ 00:01
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 23:57 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

https://nl.wikipedia.org/wiki/Altay_(tank)

De Altay is een geavanceerde derde generatie gevechtstank, ontworpen en ontwikkeld door Otokar in samenwerking met ASELSAN en Roketsan voor het Turkse leger en de exportmarkt. De Altay is de eerste tank die door Turkije wordt ontwikkeld en maakt deel uit van het project MİTÜP (Milli Tank Üretimi Projesi), oftewel: Nationaal Tank Productie Project.[1] De tank is vernoemd naar generaal Fahrettin Altay (1880-1974), een Turkse generaal die vocht in de Turkse Onafhankelijkheidsoorlog.
Ik kan ook een Mercedes kopen en daarna logo verwijderen en daarna mijn eigen logo maken voor die auto, en zeggen dat ik die auto heb gemaakt.
tesssssssssmaandag 18 juli 2016 @ 00:02
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:01 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

De vertaling is redelijk uit de duim gezogen. Er zijn een aantal helikopters boven Istanbul. Hoe of wat is nog niet duidelijk.
Er staat dat er vijf helicopters onderweg zijn naar Istanbul om Erdogan uit te schakelen.

Maar ik weet niet of het waarheidsgetrouw is.
Wimperkrullermaandag 18 juli 2016 @ 00:03
Hoe zijn al die mensen eigenlijk om het leven gekomen die nacht?
jpjedimaandag 18 juli 2016 @ 00:04
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 23:57 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

https://nl.wikipedia.org/wiki/Altay_(tank)

De Altay is een geavanceerde derde generatie gevechtstank, ontworpen en ontwikkeld door Otokar in samenwerking met ASELSAN en Roketsan voor het Turkse leger en de exportmarkt. De Altay is de eerste tank die door Turkije wordt ontwikkeld en maakt deel uit van het project MİTÜP (Milli Tank Üretimi Projesi), oftewel: Nationaal Tank Productie Project.[1] De tank is vernoemd naar generaal Fahrettin Altay (1880-1974), een Turkse generaal die vocht in de Turkse Onafhankelijkheidsoorlog.
Goh ook echt de tekst van een persoon met Nederlands als moedertaal zo te lezen. :')

De engelstalige geeft een overzicht van de licenties en de ontwerp contractor hyundai.

[ Bericht 3% gewijzigd door jpjedi op 18-07-2016 00:09:13 ]
#ANONIEMmaandag 18 juli 2016 @ 00:04
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:02 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Er staat dat er vijf helicopters onderweg zijn naar Istanbul om Erdogan uit te schakelen.

Maar ik weet niet of het waarheidsgetrouw is.
Op Yeni Safak website staat er iig niets over.
luxerobotsmaandag 18 juli 2016 @ 00:05
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 23:58 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Wat voor beschuldiging dan ook, zolang het maar onder 'vervolging' valt.

Nee, ik maak onderscheid in de beschuldigingen en vervolging.

Als er serieus onderzoek gedaan wordt. En er rolt iets uit. Dan is het geen schande om bijvoorbeeld subsidie in te trekken. Dat is iets anders dan mensen de cel in smijten.

Nu had Erdogan Gülen al uitgeroepen tot daders, voordat er ook maar enige duidelijkheid in de chaos was.
crystal_methmaandag 18 juli 2016 @ 00:06
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 23:58 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dan kan je beter zeggen dat kritiek van anderen is gaan herleven door Turkse aansturing, maar Erdogan is juist de laatkomer als het gaat om kritiek op Gulen op de (inter)nationale arena.
Er is verschil tussen kritiek hebben en systematisch lobbyen bij politici en regeringen, via de ambassade en via leden van de lokale Turkse gemeenschap, om de scholen te sluiten. Dat zou Turkije momenteel doen in elk land waar zulke scholen bestaan.
Nintexmaandag 18 juli 2016 @ 00:06
Counter-counter-coup
MhmtSlmz twitterde op zondag 17-07-2016 om 22:53:14 #BREAKING Gulenist pro-coup troops reportedly driving tanks out of a barrack in Kartal, Istanbul. Civilians in area trying to block the road reageer retweet
Het wordt bloedrood op de beurzen in Turkije morgen. Nog iets waar Erdogan niet aan heeft gedacht toen hij met The Purge: Turkey Edition begon.
#ANONIEMmaandag 18 juli 2016 @ 00:07
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:05 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Nee, ik maak onderscheid in de beschuldigingen en vervolging.

Als er serieus onderzoek gedaan wordt. En er rolt iets uit. Dan is het geen schande om bijvoorbeeld subsidie in te trekken. Dat is iets anders dan mensen de cel in smijten.

Nu had Erdogan Gülen al uitgeroepen tot daders, voordat er ook maar enige duidelijkheid in de chaos was.
De Gulengemeenschap zal kunnen rekenen op je steun wanneer dat in Nederland gaat gebeuren dus, mooi. Pas wel op voor al die toeterende Turken dan.
Stimorol-maandag 18 juli 2016 @ 00:07
13692515_1102463999816272_5212362019063105001_n.jpg?oh=036a0e460f139f0d05692059fc3e02d2&oe=582CA52D

Ik zie dit. Met oproepen om kritische facebook posts aan te geven. :N
HiZmaandag 18 juli 2016 @ 00:08
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:02 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Er staat dat er vijf helicopters onderweg zijn naar Istanbul om Erdogan uit te schakelen.

Maar ik weet niet of het waarheidsgetrouw is.
Volgens mij waren er 5 helicopters betrokken bij de poging om hem in Marmaris te arresteren.
luxerobotsmaandag 18 juli 2016 @ 00:08
quote:
14s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:07 schreef Triggershot het volgende:

[..]

De Gulengemeenschap zal kunnen rekenen op je steun wanneer dat in Nederland gaat gebeuren dus, mooi. Pas wel op voor al die toeterende Turken dan.
Als er zulke belachelijke dingen in Nederland gaan gebeuren als in Turkije, dan wel.
#ANONIEMmaandag 18 juli 2016 @ 00:08
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:06 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Er is verschil tussen kritiek hebben en systematisch lobbyen bij politici en regeringen, via de ambassade en via leden van de lokale Turkse gemeenschap, om de scholen te sluiten. Dat zou Turkije momenteel doen in elk land waar zulke scholen bestaan.
Dat klopt ook, wat zou Nederland gedaan hebben met de scholen van X als ze X hadden gekenmerkt als Nederlandse terreurbeweging?
Karkarovmaandag 18 juli 2016 @ 00:09
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:06 schreef Nintex het volgende:
Counter-counter-coup
MhmtSlmz twitterde op zondag 17-07-2016 om 22:53:14 #BREAKING Gulenist pro-coup troops reportedly driving tanks out of a barrack in Kartal, Istanbul. Civilians in area trying to block the road reageer retweet
Het wordt bloedrood op de beurzen in Turkije morgen. Nog iets waar Erdogan niet aan heeft gedacht toen hij met The Purge: Turkey Edition begon.
Lijkt me een volstrekt kansloze actie. Maarja, het is nu of nooit. Als ze Erdogan nog een maand geven zit hij stevig als dictator in het zadel.
Stimorol-maandag 18 juli 2016 @ 00:09
Je zal nu maar bij Taksim daar wonen en morgen om 6u op moeten voor jw werk.
#ANONIEMmaandag 18 juli 2016 @ 00:09
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:07 schreef Stimorol- het volgende:
[ afbeelding ]

Ik zie dit. Met oproepen om kritische facebook posts aan te geven. :N
Que? Teror faaliyetleri zet jij weg als kritische posts?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-07-2016 00:11:29 ]
Nintexmaandag 18 juli 2016 @ 00:09
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:08 schreef HiZ het volgende:

[..]

Volgens mij waren er 5 helicopters betrokken bij de poging om hem in Marmaris te arresteren.
Volgens CNN Turkey en de Russische spreekbuis missen er zo'n 42 helicopters.

De Saudi's deden vandaag ook broederlijk mee met de purges trouwens
AlArabiya_Eng twitterde op zondag 17-07-2016 om 22:46:36 #Breaking: Saudi Arabia arrests Turkish military attaché in Dammam airport at Ankara's request reageer retweet
Atakmaandag 18 juli 2016 @ 00:10
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:06 schreef Nintex het volgende:
Counter-counter-coup
MhmtSlmz twitterde op zondag 17-07-2016 om 22:53:14 #BREAKING Gulenist pro-coup troops reportedly driving tanks out of a barrack in Kartal, Istanbul. Civilians in area trying to block the road reageer retweet
Het wordt bloedrood op de beurzen in Turkije morgen. Nog iets waar Erdogan niet aan heeft gedacht toen hij met The Purge: Turkey Edition begon.
Bron?
#ANONIEMmaandag 18 juli 2016 @ 00:10
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:06 schreef Nintex het volgende:
Counter-counter-coup
MhmtSlmz twitterde op zondag 17-07-2016 om 22:53:14 #BREAKING Gulenist pro-coup troops reportedly driving tanks out of a barrack in Kartal, Istanbul. Civilians in area trying to block the road reageer retweet
Het wordt bloedrood op de beurzen in Turkije morgen. Nog iets waar Erdogan niet aan heeft gedacht toen hij met The Purge: Turkey Edition begon.
Hopelijk live beelden, anders ga ik slapen zo
Stimorol-maandag 18 juli 2016 @ 00:10
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:09 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Que? Teror faaliyetleri zegt jij weg als kritische posts?
Ik zie mensen aangegeven worden om de meest domme posts.
#ANONIEMmaandag 18 juli 2016 @ 00:10
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:08 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Als er zulke belachelijke dingen in Nederland gaan gebeuren als in Turkije, dan wel.
Ben benieuwd. Luxerobots, als verdediger van de rechten van Islamisten. Ik ben weer een dagje ouder.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:10
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:03 schreef Wimperkruller het volgende:
Hoe zijn al die mensen eigenlijk om het leven gekomen die nacht?
afgeschoten met vuurwapens, met gevechtshelikopters, met f 16s, met tanks en er zijn er ook meerdere overreden door een pantservoertuig
#ANONIEMmaandag 18 juli 2016 @ 00:11
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:10 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Ik zie mensen aangegeven worden om de meest domme posts.
Iyide, waarom maak jij er zo een kromme vertaling van?
Karkarovmaandag 18 juli 2016 @ 00:11
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:10 schreef Slayage het volgende:

[..]

afgeschoten met vuurwapens, met gevechtshelikopters, met f 16s, met tanks en er zijn er ook meerdere overreden door een pantservoertuig
Of gelyncht door AKP hordes.
crystal_methmaandag 18 juli 2016 @ 00:11
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:08 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dat klopt ook, wat zou Nederland gedaan hebben met de scholen van X als ze X hadden gekenmerkt als Nederlandse terreurbeweging?
wanneer werd het precies een terreurbeweging; toen enkele rechters corruptie door AKP leden en Erdogan's zoon wilden onderzoeken?
Peunagemaandag 18 juli 2016 @ 00:11
quote:
Al-Jazeera meldde dit ook. Maar hun laatste tweet zegt dat er geen onbekende vluchten/voertuigen zijn boven Turkije.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:11
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:06 schreef Nintex het volgende:
Counter-counter-coup
[tweet="754781026904317952","196572401","MhmtSlmz","http://pbs.twimg.com/profile_images/727228949026209792/mxkFJvuk_normal.jpg","Sun Jul 17 20:53:14 +0000 2016"]#BREAKING

Het wordt bloedrood op de beurzen in Turkije morgen.
het mag donkerrood worden op de beurzen. schoonmaak gaat door...
Wimperkrullermaandag 18 juli 2016 @ 00:11
Is het nou echt zo dat dode coupplegers zijn mishandeld en gelyncht en dat mensen met riemen zijn geslagen en ga zo maar door?
SupportIcelandmaandag 18 juli 2016 @ 00:11
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:06 schreef Nintex het volgende:
Counter-counter-coup
MhmtSlmz twitterde op zondag 17-07-2016 om 22:53:14 #BREAKING Gulenist pro-coup troops reportedly driving tanks out of a barrack in Kartal, Istanbul. Civilians in area trying to block the road reageer retweet
Het wordt bloedrood op de beurzen in Turkije morgen. Nog iets waar Erdogan niet aan heeft gedacht toen hij met The Purge: Turkey Edition begon.
Doe is kalm joh, lijkt bijna wel of je het hoopt. Er gaat geen bloed vloeien.

Doe maar roestig jonguh..
Wimperkrullermaandag 18 juli 2016 @ 00:12
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:10 schreef Slayage het volgende:

[..]

afgeschoten met vuurwapens, met gevechtshelikopters, met f 16s, met tanks en er zijn er ook meerdere overreden door een pantservoertuig
Houd je me voor de gek ofzo?
luxerobotsmaandag 18 juli 2016 @ 00:12
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:10 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ben benieuwd. Luxerobots, als verdediger van de rechten van Islamisten. Ik ben weer een dagje ouder.
Ik ben ook benieuwd, de Erdogan-aanhangers door de Nederlandse straten.

O, dat deden ze nu ook al.
Stimorol-maandag 18 juli 2016 @ 00:12
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:11 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Iyide, waarom maak jij er zo een kromme vertaling van?
ben dom.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:12
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:07 schreef Stimorol- het volgende:
[ afbeelding ]

Ik zie dit. Met oproepen om kritische facebook posts aan te geven. :N
teror faaliyetleri zijn niet "kritische posts"
Stimorol-maandag 18 juli 2016 @ 00:13
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:11 schreef Wimperkruller het volgende:
Is het nou echt zo dat dode coupplegers zijn mishandeld en gelyncht en dat mensen met riemen zijn geslagen en ga zo maar door?
ja
Stimorol-maandag 18 juli 2016 @ 00:13
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:12 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Houd je me voor de gek ofzo?
Hey goedemorgen, lekker geslapen
#ANONIEMmaandag 18 juli 2016 @ 00:13
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:11 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

wanneer werd het precies een terreurbeweging; toen enkele rechters corruptie door AKP leden en Erdogan's zoon wilden onderzoeken?
Nee, jaren later op 11 december 2015. :7
StaceySingermaandag 18 juli 2016 @ 00:13
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:11 schreef Wimperkruller het volgende:
Is het nou echt zo dat dode coupplegers zijn mishandeld en gelyncht en dat mensen met riemen zijn geslagen en ga zo maar door?
War crimes and human rights violations in Turkey
CnkzKNbXgAAEpyR.jpg
Karkarovmaandag 18 juli 2016 @ 00:13
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:11 schreef Wimperkruller het volgende:
Is het nou echt zo dat dode coupplegers zijn mishandeld en gelyncht en dat mensen met riemen zijn geslagen en ga zo maar door?
Ja.

http://i2.cdn.turner.com/(...)p-0716-super-169.jpg

http://media1.s-nbcnews.c(...)news-ux-1024-900.jpg

http://cbsnews3.cbsistati(...)y-coup-576538014.jpg
Stimorol-maandag 18 juli 2016 @ 00:13
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:12 schreef Slayage het volgende:

[..]

teror faaliyetleri zijn niet "kritische posts"
ik zie dit, met oproepen van FB-ers om kritische posts aan te geven. zo goed?
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:13
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:07 schreef Stimorol- het volgende:
[ afbeelding ]

Ik zie dit. Met oproepen om kritische facebook posts aan te geven. :N
Wat is de exacte tekst? Is het de bedoeling om diegenen die terrorisme verheerlijken aan te geven? Terrorisme verheerlijken is hier ook gewoon strafbaar.
ChrisCartermaandag 18 juli 2016 @ 00:13
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:07 schreef Stimorol- het volgende:
[ afbeelding ]

Ik zie dit. Met oproepen om kritische facebook posts aan te geven. :N
Wat staat er dan? Nogmaals: zijn niet alleen maar turkssprekenden hier he :')
D.D.W.maandag 18 juli 2016 @ 00:14
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:02 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Er staat dat er vijf helicopters onderweg zijn naar Istanbul om Erdogan uit te schakelen.

Maar ik weet niet of het waarheidsgetrouw is.
Een burger heeft een piloot kunnen fotograferen

667095_055.jpg
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:14
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:08 schreef HiZ het volgende:

[..]

Volgens mij waren er 5 helicopters betrokken bij de poging om hem in Marmaris te arresteren.
er waren er idd een x aantal helikopters bij dat hotel. een vriendin van mij zat niet wetend met erdo in het hotel en hoorde die helikopters nadat erdo was vertrokken.
#ANONIEMmaandag 18 juli 2016 @ 00:14
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:12 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Houd je me voor de gek ofzo?
Klopt wat hij zegt.
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 00:14
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:13 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

[..]

War crimes and human rights violations in Turkey
[ afbeelding ]
Had je maar niet op de bevolking moeten schieten.
#ANONIEMmaandag 18 juli 2016 @ 00:14
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:12 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Ik ben ook benieuwd, de Erdogan-aanhangers door de Nederlandse straten.

O, dat deden ze nu ook al.
Ja, je punt is?
Wimperkrullermaandag 18 juli 2016 @ 00:14
Ik zie dus niks op NOS daarover of zo, of ik zoek niet goed.

Wat walgelijk.
ClapClapYourHandsmaandag 18 juli 2016 @ 00:14
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:12 schreef Slayage het volgende:

[..]

teror faaliyetleri zijn niet "kritische posts"
En die melding is niet eens nieuw. Er zijn de afgelopen maanden tig PKK-sympathisanten opgepakt na meldingen.
ChrisCartermaandag 18 juli 2016 @ 00:15
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:13 schreef StaceySinger het volgende:

[..]


[..]

War crimes and human rights violations in Turkey
[ afbeelding ]
Hoera democratie wint! ... :r

Wat een sneue toestanden voor die soldaten.
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:15
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:12 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Houd je me voor de gek ofzo?
Nope, twitter staat vol met beelden.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:16
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:11 schreef Karkarov het volgende:

[..]

Of gelyncht door AKP hordes.
helaas een x aantal idd.

de meeste beelden waren wel dat die AKP hordes de soldaten aan het beschermen waren, maar dat zal jij natuurlijk niet melden hier...
Nintexmaandag 18 juli 2016 @ 00:16
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:14 schreef Wimperkruller het volgende:
Ik zie dus niks op NOS daarover of zo, of ik zoek niet goed.

Wat walgelijk.
Net of de NOS dat zou laten zien. Het moet wel gezellig blijven natuurlijk :')

Ik zie de NOS tegenwoordig meer als een parodie op het echte nieuws.
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 00:17
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:13 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

War crimes and human rights violations in Turkey
[ afbeelding ]
Verdiende loon. Op burgers schieten.


tesssssssssmaandag 18 juli 2016 @ 00:17
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:14 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Had je maar niet op de bevolking moeten schieten.
Wat is er gebeurd met gevangenisstraffen?
Tevikmaandag 18 juli 2016 @ 00:17
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 23:49 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Scholing is weinig relevant. Zie de tests met geadopteerde kinderen. IQ is erfelijk bepaald. Gemiddeld IQ neemt alleen toe over meerdere generaties wanneer de omstandigheden juist zijn.
Zegt dit ook iets over je IQ
hand-washing.jpg
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:17
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:11 schreef Wimperkruller het volgende:
Is het nou echt zo dat dode coupplegers zijn mishandeld en gelyncht en dat mensen met riemen zijn geslagen en ga zo maar door?
helaas een x aantal van dat soort incidenten.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:18
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:12 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Houd je me voor de gek ofzo?
nee hoor hoezo? heb je het niet gevolgd vrijdag avond/nacht?
#ANONIEMmaandag 18 juli 2016 @ 00:18
quote:
Dit moet je toch weten, ze hadden ook harder moeten optreden als ze succesvol wilden zijn
Karkarovmaandag 18 juli 2016 @ 00:18
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:16 schreef Slayage het volgende:

[..]

helaas een x aantal idd.

de meeste beelden waren wel dat die AKP hordes de soldaten aan het beschermen waren, maar dat zal jij natuurlijk niet melden hier...
Jawel hoor, ik denk dat iedereen hier het filmpje met de agent en de soldaat wel gezien heeft. De meeste mensen willen gewoon rust en die soldaten op straat doen vaak ook maar hun werk.

Ik hoop van harte dat de rust snel kan terugkeren.
Atakmaandag 18 juli 2016 @ 00:18
Helikopters in Istanboel?
Wimperkrullermaandag 18 juli 2016 @ 00:18
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:16 schreef Nintex het volgende:

[..]

Net of de NOS dat zou laten zien. Het moet wel gezellig blijven natuurlijk :')

Ik zie de NOS tegenwoordig meer als een parodie op het echte nieuws.
Ja maar ik zie het nergens op het Nederlandse nieuws. Alleen dat ze om het leven zijn gekomen, maar dat is dan ook dat. Wat bizar zeg.
D.D.W.maandag 18 juli 2016 @ 00:18
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:15 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Nope, twitter staat vol met beelden.
De volgende Gulen aanhangers zijn ook al gesignaleerd in Ankara
ateam-jan14-newphotos-fullsize-tsr.jpg

:')
ChrisCartermaandag 18 juli 2016 @ 00:18
quote:
Die erdogan deinst nergens voor terug. Laat in zijn toneelcoup gewoon op zijn volk schieten...
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:19
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:13 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

ik zie dit, met oproepen van FB-ers om kritische posts aan te geven. zo goed?
okaaaaay
Cattivomaandag 18 juli 2016 @ 00:19
quote:
Burgers? IS terroristen zijn het.
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 00:20
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:18 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Die erdogan deinst nergens voor terug. Laat in zijn toneelcoup gewoon op zijn volk schieten...
gast :')

Ik liet vandaag een kopje koffie vallen, die Erdogan weer!
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:20
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:17 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Wat is er gebeurd met gevangenisstraffen?
zo ver zijn we nog niet.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:21
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:18 schreef Karkarov het volgende:

[..]

Ik hoop van harte dat de rust snel kan terugkeren.
insallah!
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 00:21
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:19 schreef Cattivo het volgende:

[..]

Burgers? IS terroristen zijn het.
Sneu figuur, jammer dat de British deep state orchestrated coup van jullie is mislukt he?
sp3cmaandag 18 juli 2016 @ 00:21
quote:
zijn sowieso geen helikopters

je ziet ze nog langsvliegen ffs :')
BaasBanaanmaandag 18 juli 2016 @ 00:21
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:20 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

gast :')

Ik liet vandaag een kopje koffie vallen, die Erdogan weer!
Nee, voor dat soort zaken geef je Obama de schuld.
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:21
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:15 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Hoera democratie wint! ... :r

Wat een sneue toestanden voor die soldaten.
Je bent ook bekend met deze beelden?
https://twitter.com/MhmtSlmz/status/754791914059235328
https://twitter.com/sumeyrakeles/status/754624700471504896
https://twitter.com/sumeyrakeles/status/754621134843305985
https://twitter.com/worldonalert/status/754764942662897664
https://twitter.com/Conflicts/status/754734119846805504
Tukker87maandag 18 juli 2016 @ 00:23
quote:
Dat praat het goed inderdaad.
Atakmaandag 18 juli 2016 @ 00:23
quote:
Soldaten mogen dat doen omdat ze orders krijgen. Die soldaten hadden geen keus. Soldaten mogen dat doen. Jij niet.
Cattivomaandag 18 juli 2016 @ 00:23
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:21 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Sneu figuur, jammer dat de British deep state orchestrated coup van jullie is mislukt he?
Ik zelf dacht dat Stalin er achter zat, en Mao mayb ook. ....
}:|
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:24
quote:
10s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:23 schreef Tukker87 het volgende:

[..]

Dat praat het goed inderdaad.
Voor een groot deel, ja.
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:24
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:23 schreef Atak het volgende:

[..]

Soldaten mogen dat doen omdat ze orders krijgen. Die soldaten hadden geen keus. Soldaten mogen dat doen. Jij niet.
Zulk soldaten die illegaal opereren zijn terroristen. Niets anders. Zo moeten ze ook behandeld worden.
Peunagemaandag 18 juli 2016 @ 00:25
quote:
Oh dan is het eigenlijk wel okay dat burgers soldaten lynchen.
Cattivomaandag 18 juli 2016 @ 00:25
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:24 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Soldaten die illegaal opereren zijn terroristen. Niets anders.
Burgers die het eigen leger aanvallen zijn dat ook.
ChrisCartermaandag 18 juli 2016 @ 00:25
quote:
Bronnen die hen als "gulenisten" aanduiden neem ik niet serieus. Dst zijn gekleurde erdogan bronnen. Er is geen gulen-coup.
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:26
quote:
10s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:25 schreef Peunage het volgende:

[..]

Oh dan is het eigenlijk wel okay dat burgers soldaten lynchen.
Als het die betreffende soldaten betreft zal ik er geen nachtje minder om slapen.
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:26
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:25 schreef Cattivo het volgende:

[..]

Burgers die het eigen leger aanvallen zijn dat ook.
Dat is niet "het eigen leger", maar terroristen verkleed als zodanig.
tesssssssssmaandag 18 juli 2016 @ 00:26
quote:
19s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:26 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Als het die betreffende soldaten betreft zal ik er geen nachtje minder om slapen.
Dat is juist het punt. Je weet het niet.
Atakmaandag 18 juli 2016 @ 00:27
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:24 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Zulk soldaten die illegaal opereren zijn terroristen. Niets anders. Zo moeten ze ook behandeld worden.
Jij bent echt een idioot. Die soldaten volgen orders op. Als er een schuldige is zijn het de opdrachtgevers.
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:27
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:25 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Bronnen die hen als "gulenisten" aanduiden neem ik niet serieus. Dst zijn gekleurde erdogan bronnen. Er is geen gulen-coup.
De beelden veranderen niet als je er een ander etiket op plakt.
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 00:27
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:24 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Zulk soldaten die illegaal opereren zijn terroristen. Niets anders. Zo moeten ze ook behandeld worden.
Inderdaad hoogverraad. Met je tanks auto's overrijden.
Tevikmaandag 18 juli 2016 @ 00:27
quote:
10s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:25 schreef Peunage het volgende:

[..]

Oh dan is het eigenlijk wel okay dat burgers soldaten lynchen.
Dat zijn geen burgers, maar soldaten van Erdogan. Is het weer goed zo?
Rene_Frogermaandag 18 juli 2016 @ 00:27
quote:
Volgens mij ben je niet bekend met hoe het in een militaire hierachie werkt.

Als je meerdere zegt dat je de opstandelingen moet tegenhouden bij de brug, volg je gewoon orders op. Anders is het verraad. Dat lijk je niet te begrijpen. Je bent geinformeerd. De soldaten hebben geen Twitter, maar voeren slechts hun werk uit.
Nu geven ze zich over, en worden mishandeld omdat ze slechts orders uitvoeren en hun werk moeten uitvoeren, zoals het in militaire hierachie betaamt.

Wanneer er geen orders van bovenaf uitgevoerd worden, zou het leger niet kunnen functioneren. Jij lijkt dat onderscheid niet te kunnen maken, en neemt het persoonlijk op dat de soldaten slechts hun werk uitvoeren zoals het ze opgedragen is.
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 00:28
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:27 schreef Atak het volgende:

[..]

Jij bent echt een idioot. Die soldaten volgen orders op. Als er een schuldige is zijn het de opdrachtgevers.
Een order om burgers af te maken. :') :') :') :') :') :') :') :')
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:28
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:26 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Dat is juist het punt. Je weet het niet.
At random voetsoldaten lynchen vind ik geen goed idee, nee.
tesssssssssmaandag 18 juli 2016 @ 00:28
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:27 schreef Tevik het volgende:

[..]

Dat zijn geen burgers, maar soldaten van Erdogan. Is het weer goed zo?
Nee. Ze verdienen gewoon een eerlijk proces. Het is toch een democratie?
Cattivomaandag 18 juli 2016 @ 00:28
quote:
13s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:26 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Dat is niet "het eigen lever", maar terroristen verkleed als zodanig.
Volgens de Turkse grondwet moet het leger ingrijpen als Erdo te ver gaat met zijn hervormingen.
Rene_Frogermaandag 18 juli 2016 @ 00:28
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:27 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Inderdaad hoogverraad. Met je tanks auto's overrijden.
Ze lijken op vlucht te zijn voor de mob. Dan zou ik als 20-jarige ook in paniek raken.
Atakmaandag 18 juli 2016 @ 00:28
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:28 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Een order om burgers af te maken. :') :') :') :') :') :') :') :')
Orders zijn orders.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:28
niet mijn post :P

quote:
Die "Inspector Gadget" armen van Erdoğan reiken zo ver dat iedereen in Nederland blijkbaar Turkije-kenner is geworden 🙄🙄🙄 Pfffff.

Mensen vieren feest in Rotterdam!!! Omdat een militaire coup is afgewend!!!
Hoe durven ze!!!
Stelletje niet geïntegreerden!!!

"Zij" mogen alles en "Wij" mogen niks... Boehoe😢😢😢.

Liggen de pepernoten al bijna in de schappen??? Kunnen we ons weer concentreren op Zwarte Piet enzo...
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 00:29
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:28 schreef Atak het volgende:

[..]

Orders zijn orders.
Gekaapte orders.
Rene_Frogermaandag 18 juli 2016 @ 00:29
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:28 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Een order om burgers af te maken. :') :') :') :') :') :') :') :')
Ja?

Het is pas erger als de soldaten geen orders uitvoeren, maar hun eigen mening opdringen. Dan zou het Turkse leger niet kunnen functioneren.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:29
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:28 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Nee. Ze verdienen gewoon een eerlijk proces. Het is toch een democratie?
we hebben gewoon twee bruggen istanbul. waarom moeilijk doen?
Atakmaandag 18 juli 2016 @ 00:29
Wat een stelletje kutmongolen. Als AKP zo mooi is waarom woon je dan niet in Turkije? :') alles goed praten wat jullie sultan doet en daarna in Europa leven. _O-
crystal_methmaandag 18 juli 2016 @ 00:29
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:28 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Een order om burgers af te maken. :') :') :') :') :') :') :') :')
Zijn zo'n orders niet routine, in het Turkse leger?
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:29
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:27 schreef Atak het volgende:

[..]

Jij bent echt een idioot. Die soldaten volgen orders op. Als er een schuldige is zijn het de opdrachtgevers.
Zo makkelijk kom je er niet vanaf als elk redelijk persoon die orders zou moeten betwijfelen. Hoe kun je je handen in onschuld wassen als je met je tank over burgers heen rijdt.
Cattivomaandag 18 juli 2016 @ 00:29
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:29 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Gekaapte orders.
Grondwet orders.
ChrisCartermaandag 18 juli 2016 @ 00:29
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:28 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Een order om burgers af te maken. :') :') :') :') :') :') :') :')
Dat is het bevel dat ze kregen ja? Bron?
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:29
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:28 schreef Rene_Froger het volgende:

[..]

Ze lijken op vlucht te zijn voor de mob. Dan zou ik als 20-jarige ook in paniek raken.
op de vlucht in je pantservoertuig...
Atakmaandag 18 juli 2016 @ 00:30
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:29 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Gekaapte orders.
Door Feto. Wiens vriend was Feto?
Tevikmaandag 18 juli 2016 @ 00:30
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:28 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Nee. Ze verdienen gewoon een eerlijk proces. Het is toch een democratie?
De burgers die zich misdroegen ook.
Atakmaandag 18 juli 2016 @ 00:30
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:29 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Zo makkelijk kom je er niet vanaf als elk redelijk persoon die orders zou moeten betwijfelen. Hoe kun je je handen in onschuld wassen als je met je tank over burgers heen rijdt.
Dan moesten ze maar uit de weg gaan.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:31
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:29 schreef Atak het volgende:
Wat een stelletje kutmongolen. Als AKP zo mooi is waarom woon je dan niet in Turkije? :') alles goed praten wat jullie sultan doet en daarna in Europa leven. _O-
wtf is er met jou gebeurd gast? een paar weken terug was een erdo adept en nu klink je als de gemiddelde fokker _O- _O- _O-
Aloulumaandag 18 juli 2016 @ 00:31
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:29 schreef Rene_Froger het volgende:

[..]

Ja?

Het is pas erger als de soldaten geen orders uitvoeren, maar hun eigen mening opdringen. Dan zou het Turkse leger niet kunnen functioneren.
befehl is befehl. de duitsers die joden bij duizenden deporteerden en onder een douche zette waren enkel mannen die orders opvolgden.

en assad's soldaten en piloten die barrelbommen op bakkerijen en markten droppen valt ook niets te verwijten....bevelen opvolgen is het. verstand op nul.
ChrisCartermaandag 18 juli 2016 @ 00:31
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:29 schreef Atak het volgende:
Wat een stelletje kutmongolen. Als AKP zo mooi is waarom woon je dan niet in Turkije? :') alles goed praten wat jullie sultan doet en daarna in Europa leven. _O-
Dit snap ik inderdaad niet. Geboren of nagenoeg hun hele leven hier maar als puntje bij paaltje komt is t turkije #1 met erdo vooroo. Bizar.
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 00:31
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:29 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Dat is het bevel dat ze kregen ja? Bron?
Mafkezen even met je helikopter op burgers knallen, haha. Die kwajongens hebbendie riem verdiend.
Atakmaandag 18 juli 2016 @ 00:32
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:31 schreef Slayage het volgende:

[..]

wtf is er met jou gebeurd gast? een paar weken terug was een erdo adept en nu klink je als de gemiddelde fokker _O- _O- _O-
Volgens mij vergis je Atak met iemand anders. :')
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:32
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:27 schreef Rene_Froger het volgende:

[..]

Volgens mij ben je niet bekend met hoe het in een militaire hierachie werkt.

Als je meerdere zegt dat je de opstandelingen moet tegenhouden bij de brug, volg je gewoon orders op. Anders is het verraad. Dat lijk je niet te begrijpen. Je bent geinformeerd. De soldaten hebben geen Twitter, maar voeren slechts hun werk uit.
Nu geven ze zich over, en worden mishandeld omdat ze slechts orders uitvoeren en hun werk moeten uitvoeren, zoals het in militaire hierachie betaamt.

Wanneer er geen orders van bovenaf uitgevoerd worden, zou het leger niet kunnen functioneren. Jij lijkt dat onderscheid niet te kunnen maken, en neemt het persoonlijk op dat de soldaten slechts hun werk uitvoeren zoals het ze opgedragen is.
Je kiest er als soldaat uiteindelijk zelf voor om die orders op te volgen. Je kunt niet zeggen ik heb de joden naar de gaskamers gebracht omdat mijn meerdere het mij vertelde. Ergens houdt het op en moet je als soldaat je verstand gebruiken.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:33
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:31 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Dit snap ik inderdaad niet. Geboren of nagenoeg hun hele leven hier maar als puntje bij paaltje komt is t turkije #1 met erdo vooroo. Bizar.
turkei is altijd nr1. daar kan ik ook niks aan doen...
Wimperkrullermaandag 18 juli 2016 @ 00:33
Het zijn wel vrij beestachtige types. En het allemaal maar best vinden ook nog.
Peunagemaandag 18 juli 2016 @ 00:33
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:27 schreef Tevik het volgende:

[..]

Dat zijn geen burgers, maar soldaten van Erdogan. Is het weer goed zo?
Nee. Dat zijn Turkse soldaten vs Erdogan-jügend. Er is een coup, wat doe je in godsnaam buiten? De grote leider beschermen toch? Je zoekt zelf de confrontatie met de militairen.
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:33
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:28 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Nee. Ze verdienen gewoon een eerlijk proces. Het is toch een democratie?
Die lynchpartijen zijn dan ook een emotionele reactie van burgers en zijn niet vanuit de staat bevolen.
ChrisCartermaandag 18 juli 2016 @ 00:33
quote:
's0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:31 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Mafkezen even met je helikopter op burgers knallen, haha. Die kwajongens hebbendie riem verdiend.
Welke helikopters? Dat filmpje? Dat waren geen helis die schoten.

Zie ook de post van spec erover.

Riem verdiend :') middeleeuws gedachtegoed bij die grijze wolven daar.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:34
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:33 schreef Peunage het volgende:

[..]

Nee. Dat zijn Turkse soldaten vs Erdogan-jügend. Er is een coup, wat doe je in godsnaam buiten? De grote leider beschermen toch? Je zoekt zelf de confrontatie met de militairen.
de wil van het volk beschermen. wie zijn die handjevol officieren???
Nintexmaandag 18 juli 2016 @ 00:34
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:33 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Die lynchpartijen zijn dan ook een emotionele reactie van burgers en zijn niet vanuit de staat bevolen.
Angry mobs zijn een ding, politie die toekijkt hoe soldaten met riemen geslagen worden is dan weer een heel ander verhaal.

Mob rule in Turkije, Islamisten land, meer kan ik er niet van maken.
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:34
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:28 schreef Cattivo het volgende:

[..]

Volgens de Turkse grondwet moet het leger ingrijpen als Erdo te ver gaat met zijn hervormingen.
De Turkse grondwet zal vast ook een bepaling bevatten dat het leger er voor het Turkse volk is. Dan moet je als soldaat je achter de oren krabben als je moet schieten op ongewapende burgers.
D.D.W.maandag 18 juli 2016 @ 00:35
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:31 schreef Slayage het volgende:

[..]

wtf is er met jou gebeurd gast? een paar weken terug was een erdo adept en nu klink je als de gemiddelde fokker _O- _O- _O-
Waarom geef je geen antwoord op zijn vraag? Of is het omdat Turken het fijn vinden om in een seculiere, democratisch en welvarend land te wonen :7

Ik zou dan zeggen, cut the bs.. Tegen al die lui met hun hart en ziel in Turkije (waar ik dus mijn twijfels over heb over hun geloofwaardigheid, lol).
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:35
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:28 schreef Rene_Froger het volgende:

[..]

Ze lijken op vlucht te zijn voor de mob. Dan zou ik als 20-jarige ook in paniek raken.
Die soldaten hadden uberhaupt moeten weigeren om in een dergelijke situatie terecht te komen.
Wimperkrullermaandag 18 juli 2016 @ 00:35
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:33 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Die lynchpartijen zijn dan ook een emotionele reactie van burgers en zijn niet vanuit de staat bevolen.
Even uit emotie mensen lynchen, ja toch, is doodnormaal.
tesssssssssmaandag 18 juli 2016 @ 00:35
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:33 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Die lynchpartijen zijn dan ook een emotionele reactie van burgers en zijn niet vanuit de staat bevolen.
Ja okee, maar er grijpt ook niemand in.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:36
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:35 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Die soldaten hadden uberhaupt moeten weigeren om in een dergelijke situatie terecht te komen.
de meeste soldaten wisten niet eens waar ze mee bezig waren. ze dachten dat het een oefening was.
Cattivomaandag 18 juli 2016 @ 00:36
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:35 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Die soldaten hadden uberhaupt moeten weigeren om in een dergelijke situatie terecht te komen.
Volgens mij snap jij niet precies hoe het leger werkt. En vooral in die landen...
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:36
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:31 schreef Aloulu het volgende:

[..]

befehl is befehl. de duitsers die joden bij duizenden deporteerden en onder een douche zette waren enkel mannen die orders opvolgden.

en assad's soldaten en piloten die barrelbommen op bakkerijen en markten droppen valt ook niets te verwijten....bevelen opvolgen is het. verstand op nul.
En die IS soldaten volgen ook alleen maar bevelen op.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:36
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:35 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Even uit emotie mensen lynchen, ja toch, is doodnormaal.
all is fair in love and war...
frietenstampmaandag 18 juli 2016 @ 00:36
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:33 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Die lynchpartijen zijn dan ook een emotionele reactie van burgers en zijn niet vanuit de staat bevolen.
Ze worden ook niet opgespoord en berecht dus goedgekeurd.
Rene_Frogermaandag 18 juli 2016 @ 00:37
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:31 schreef Aloulu het volgende:

[..]

befehl is befehl. de duitsers die joden bij duizenden deporteerden en onder een douche zette waren enkel mannen die orders opvolgden.
Zo gek is dat niet. Als je de orders niet opvolgde, kreeg je de kogel. Meer dan 38.700 Duitse soldaten werden door andere Duitse soldaten gefusilleerd wegens weigering om bevelen op te volgen. Met name bij genocide aan het Oostfront.

Dan zou ik als Duitse soldaat ook liever kiezen om orders uit te voeren, anders kreeg je de kogel.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:37
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:35 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Ja okee, maar er grijpt ook niemand in.
tuurlijk wel. de meeste filmpjes worden de soldaten beschermd.
Cattivomaandag 18 juli 2016 @ 00:37
quote:
10s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:36 schreef Ceberut het volgende:

[..]

En die IS soldaten volgen ook alleen maar bevelen op.
Soldaten? Terroristen.
Tukker87maandag 18 juli 2016 @ 00:38
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:29 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Zo makkelijk kom je er niet vanaf als elk redelijk persoon die orders zou moeten betwijfelen. Hoe kun je je handen in onschuld wassen als je met je tank over burgers heen rijdt.
Moeten ze maar aan de kant gaan toch of thuisblijven zoals opgeroepen was? Eigen schuld toch? Ze kiezen er zelf voor om niet de orders van het leger op te volgen.
moussiemaandag 18 juli 2016 @ 00:38
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:24 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Zulk soldaten die illegaal opereren zijn terroristen. Niets anders. Zo moeten ze ook behandeld worden.
Wat ik her en der heb gelezen is dat er jonge dienstplichtigen bij zaten die geen idee hadden waarover het ging, gewoon een oefening dachten ze
tesssssssssmaandag 18 juli 2016 @ 00:38
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

tuurlijk wel. de meeste filmpjes worden de soldaten beschermd.
Nek gebroken, bedoel je?
Wimperkrullermaandag 18 juli 2016 @ 00:39
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

tuurlijk wel. de meeste filmpjes worden de soldaten beschermd.
Hoe komen er dan alsnog zoveel dood?
Rene_Frogermaandag 18 juli 2016 @ 00:39
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:38 schreef moussie het volgende:

[..]

Wat ik her en der heb gelezen is dat er jonge dienstplichtigen bij zaten die geen idee hadden waarover het ging, gewoon een oefening dachten ze
Dat werd in het begin verteld. En dan zien ze ineens een woedende menigte van opstandelignen op zich af komen.
Stimorol-maandag 18 juli 2016 @ 00:39
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:39 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Hoe komen er dan alsnog zoveel dood?
Volk houdt van moorden
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:39
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:34 schreef Nintex het volgende:

[..]

Angry mobs zijn een ding, politie die toekijkt hoe soldaten met riemen geslagen worden is dan weer een heel ander verhaal.

Mob rule in Turkije, Islamisten land, meer kan ik er niet van maken.
Ik heb meerdere beelden gezien van agenten die een angry mob willen tegenhouden, maar daar simpelweg niet toe in staat waren. Te veel mensen om die effectief te kunnen stoppen. Ik ken de achtergrond van de betreffende foto niet, maar ik sluit niet uit dat er een soortgelijk verhaal achter schuil gaat.
ChrisCartermaandag 18 juli 2016 @ 00:40
quote:
10s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:36 schreef Ceberut het volgende:

[..]

En die IS soldaten volgen ook alleen maar bevelen op.
Dit is misschien wel de domste "vergelijking" die ik ooit heb gezien...wauw.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:40
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:39 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Hoe komen er dan alsnog zoveel dood?
een pantservoertuig kan je niet stoppen als ie vol gas geeft.
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:40
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:35 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Even uit emotie mensen lynchen, ja toch, is doodnormaal.
Heb je de beelden gezien die ik heb gepost? Het was dan ook geen doodnormale situatie. Er vielen doden (burgers), dat wel.
Stimorol-maandag 18 juli 2016 @ 00:41
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

all is fair in love and war...
Doe niet zo walgelijk.
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:41
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:36 schreef frietenstamp het volgende:

[..]

Ze worden ook niet opgespoord en berecht dus goedgekeurd.
Ik denk inderdaad niet dat het OM aldaar daar veel prio aan zal geven.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:41
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:41 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Doe niet zo walgelijk.
in love and war neemt namelijk de emotie over en gaat de ratio overboord
xaban06maandag 18 juli 2016 @ 00:42
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:39 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Hoe komen er dan alsnog zoveel dood?
hoeveel?
Nintexmaandag 18 juli 2016 @ 00:42
Het leger kondigde dan ook de noodtoestand af en zei dat iedereen moest binnen blijven. De mensen volgden dat niet op, integendeel Erdogan riep dat ze massaal de straat op moesten gaan en de confrontatie moesten zoeken met het leger.

Hij had beter kunnen zeggen dat mensen naar de pleinen hadden moeten gaan en vreedzaam moesten demonstreren. Echter vond Erdogan het wel even fijn om zijn absolute macht te tonen over zijn gehersenspoelde volgelingen.
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:43
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

tuurlijk wel. de meeste filmpjes worden de soldaten beschermd.
Dat komt overeen met veel beelden die ik heb gezien. Ook o.a. agenten die een appel doen op groepen mensen met teksten als: ik ben het verplicht aan mijn functie dat deze gearresteerden niets overkomt.
empa1010maandag 18 juli 2016 @ 00:43
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

de meeste soldaten wisten niet eens waar ze mee bezig waren. ze dachten dat het een oefening was.
Precies. En vervolgens worden ze gelyncht.
Domweg gebruikt als kanonnenvoer.
xaban06maandag 18 juli 2016 @ 00:43
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:42 schreef Nintex het volgende:
Het leger kondigde dan ook de noodtoestand af en zei dat iedereen moest binnen blijven. De mensen volgden dat niet op, integendeel Erdogan riep dat ze massaal de straat op moesten gaan en de confrontatie moesten zoeken met het leger.

Hij had beter kunnen zeggen dat mensen naar de pleinen hadden moeten gaan en vreedzaam moesten demonstreren. Echter vond Erdogan het wel even fijn om zijn absolute macht te tonen over zijn gehersenspoelde volgelingen.
Het leger :')
Wimperkrullermaandag 18 juli 2016 @ 00:44
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:40 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Heb je de beelden gezien die ik heb gepost? Het was dan ook geen doodnormale situatie. Er vielen doden (burgers), dat wel.
Nee, ik durf niet te kijken. Maar kom op zeg, het is afschuwelijk om (op zo'n manier) mensen te vermoorden. Je hebt het over mensen. Het zijn geen aliens of zo, maar gewoon mensen zoals jij en ik. Massaal de straten opgaan om mensen te mishandelen en te doden is geen oplossing.
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:44
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:38 schreef Tukker87 het volgende:

[..]

Moeten ze maar aan de kant gaan toch of thuisblijven zoals opgeroepen was? Eigen schuld toch? Ze kiezen er zelf voor om niet de orders van het leger op te volgen.
_O-

Wat een gekheid. Dus als terroristen de Nederlands bevelen dat er een straatverbod geldt, dan is het terecht als ze daarna overtreders vermoorden?
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:44
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:38 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Nek gebroken, bedoel je?
ga je tanden poetsen meisje als je blind bent...
Stimorol-maandag 18 juli 2016 @ 00:44
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

in love and war neemt namelijk de emotie over en gaat de ratio overboord
Iemand vermoorden is meer dan emotie. Ik word ziek van al die goedpraters.

Ben t onderwerp helemaal zat. Ik vrees Turken want die worden al bloeddorstig bij een gerucht. :N
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:44
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:39 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Hoe komen er dan alsnog zoveel dood?
De doden zijn voornamelijk burgers.
ChrisCartermaandag 18 juli 2016 @ 00:44
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:42 schreef Nintex het volgende:
Het leger kondigde dan ook de noodtoestand af en zei dat iedereen moest binnen blijven. De mensen volgden dat niet op, integendeel Erdogan riep dat ze massaal de straat op moesten gaan en de confrontatie moesten zoeken met het leger.

Hij had beter kunnen zeggen dat mensen naar de pleinen hadden moeten gaan en vreedzaam moesten demonstreren. Echter vond Erdogan het wel even fijn om zijn absolute macht te tonen over zijn gehersenspoelde volgelingen.
Jep. Hier breekt de pleuris al uit als een politicus oproept tot geweldloos verzet.

Deze knakworst roept zijn volk op de straat op te gaan en te strijden voor het land en wordt als held gezien.

Say what?
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 00:44
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:33 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Die lynchpartijen zijn dan ook een emotionele reactie van burgers en zijn niet vanuit de staat bevolen.
Zelf zouden ze in de hitte van het gebeuren normaal reageren en zeggen dat het orders waren als hun eigen broer, vader of zus doodgeschoten zou worden denk ik. :') :')
Stimorol-maandag 18 juli 2016 @ 00:45
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:44 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Nee, ik durf niet te kijken. Maar kom op zeg, het is afschuwelijk om (op zo'n manier) mensen te vermoorden. Je hebt het over mensen. Het zijn geen aliens of zo, maar gewoon mensen zoals jij en ik. Massaal de straten opgaan om mensen te mishandelen en te doden is geen oplossing.
Doe maar niet kijken. Heb er zelf al spijt van.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:45
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:43 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Dat komt overeen met veel beelden die ik heb gezien. Ook o.a. agenten die een appel doen op groepen mensen met teksten als: ik ben het verplicht aan mijn functie dat deze gearresteerden niets overkomt.
klopt ja. alleen spijtig dat velen simpelweg niet in staat zijn om objectief met hun ogen te kijken...
Nintexmaandag 18 juli 2016 @ 00:46
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:44 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Jep. Hier breekt de pleuris al uit als een politicus oproept tot geweldloos verzet.

Deze knakworst roept zijn volk op de straat op te gaan en te strijden voor het land en wordt als held gezien.

Say what?
Het meest bizarre is wel dat er blijkbaar genoeg politie en loyale veiligheidsdiensten waren om de coup plegers te stoppen. Het was niet eens nodig om de bevolking af te sturen op het handjevol soldaten dat praktisch niets anders deed dan wegen blokkeren.
ClapClapYourHandsmaandag 18 juli 2016 @ 00:46
Overigens is de soldaat waarvan werd gezegd dat hij onthoofd was gewoon in leven en heeft gesproken met Anadolu Ajansi.


http://www.cnnturk.com/tu(...)k-salivermez-konustu
ChrisCartermaandag 18 juli 2016 @ 00:46
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:44 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Zelf zouden ze in de hitte van het gebeuren normaal reageren en zeggen dat het orders waren als hun eigen broer, vader of zus doodgeschoten zou worden denk ik. :') :')
Nee hier komen dit soort debiele toestanden gewoon niet voor omdat wij geen dictatoriaal regime verkiezen
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:47
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:44 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Nee, ik durf niet te kijken. Maar kom op zeg, het is afschuwelijk om (op zo'n manier) mensen te vermoorden. Je hebt het over mensen. Het zijn geen aliens of zo, maar gewoon mensen zoals jij en ik. Massaal de straten opgaan om mensen te mishandelen en te doden is geen oplossing.
Je ziet het totaal verkeerd. De beelden zijn beelden van groepen ongewapende burgers die door militairen worden neergeschoten, gebombardeerd en overgereden. Die burgers zijn de straat opgegaan en zijn vermoord door terroristen.

In reactie daarop zijn sommige soldaten behandeld met riemen.
xaban06maandag 18 juli 2016 @ 00:47
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:46 schreef Nintex het volgende:

[..]

Het meest bizarre is wel dat er blijkbaar genoeg politie en loyale veiligheidsdiensten waren om de coup plegers te stoppen. Het was niet eens nodig om de bevolking af te sturen op het handjevol soldaten dat praktisch niets anders deed dan wegen blokkeren.
Hoezo bizar?
Stimorol-maandag 18 juli 2016 @ 00:47
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:46 schreef Nintex het volgende:

[..]

Het meest bizarre is wel dat er blijkbaar genoeg politie en loyale veiligheidsdiensten waren om de coup plegers te stoppen. Het was niet eens nodig om de bevolking af te sturen op het handjevol soldaten dat praktisch niets anders deed dan wegen blokkeren.
Politie is sws al volledig voor AKP
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:47
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:43 schreef empa1010 het volgende:

[..]

Precies. En vervolgens worden ze gelyncht.
Domweg gebruikt als kanonnenvoer.
dat is het trieste van deze hele situatie voor die gasten.

die soldaten denken dat ze bezig zijn met een oefening. en die meute op straat die ziet een tank die gebruikt wordt om hun regering over te werpen. waardoor beide groepen slachtoffer worden van de gecreerde situatie.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:48
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:44 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Nee, ik durf niet te kijken. Maar kom op zeg, het is afschuwelijk om (op zo'n manier) mensen te vermoorden. Je hebt het over mensen. Het zijn geen aliens of zo, maar gewoon mensen zoals jij en ik. Massaal de straten opgaan om mensen te mishandelen en te doden is geen oplossing.
de mensen zijn massal de straat op gegaan om het land te redden niet om mensen te vermoorden...
Atakmaandag 18 juli 2016 @ 00:48
quote:
10s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:36 schreef Ceberut het volgende:

[..]

En die IS soldaten volgen ook alleen maar bevelen op.
Als ik soldaat ben en ik doe mijn werk en je stat moeilijk te doen en ik krijg orders dan schiet ik gewoon door je kop. Islamisten zijn alleen maar probleemmakers en men moet gepast handelen.
Stimorol-maandag 18 juli 2016 @ 00:48
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:46 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Overigens is de soldaat waarvan werd gezegd dat hij onthoofd was gewoon in leven en heeft gesproken met Anadolu Ajansi.


http://www.cnnturk.com/tu(...)k-salivermez-konustu
Goddank hoor wat een verschijning O+
ClapClapYourHandsmaandag 18 juli 2016 @ 00:49
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

de mensen zijn massal de straat op gegaan om het land te redden niet om mensen te vermoorden...
Het volk heeft juist voorkomen dat in veel gevallen het tot een strijd van loyalisten vs coupplegers is gekomen. Anders waren er honderden meer dood gevallen.
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:50
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:47 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat is het trieste van deze hele situatie voor die gasten.

die soldaten denken dat ze bezig zijn met een oefening. en die meute op straat die ziet een tank die gebruikt wordt om hun regering over te werpen. waardoor beide groepen slachtoffer worden van de gecreerde situatie.
Het is naïef om te denken dat die soldaten allemaal dachten dat het om een oefening ging. Wat voor oefening is het om met tanks de grootste pleinen bezet te gaan houden. Het equivalent in Nederland zou zijn dat je de haven van Rotterdam, de Erasmusbrug en de Dam moet bewaken met tanks zodoende dat er niemand mag komen.
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 00:50
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:46 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Nee hier komen dit soort debiele toestanden gewoon niet voor omdat wij geen dictatoriaal regime verkiezen
Ok dus alleen mensen die een dictatoriaal regime verkiezen kunnen emotioneel reageren als er een bekende van hun is overleden. :')

Democratisch gekozen heet zoiets
Cattivomaandag 18 juli 2016 @ 00:50
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

de mensen zijn massal de straat op gegaan om het land te redden niet om mensen te vermoorden...
redden hahaha
Atakmaandag 18 juli 2016 @ 00:50
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:49 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Het volk heeft juist voorkomen dat in veel gevallen het tot een strijd van loyalisten vs coupplegers is gekomen. Anders waren er honderden meer dood gevallen.
De coup was al mislukt. Er wad geen goeie reden om het volk op die soldaten af te sturen.
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 00:51
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:47 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Politie is sws al volledig voor AKP
Wat is je bron met cijfervermelding?
Wimperkrullermaandag 18 juli 2016 @ 00:51
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:47 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Je ziet het totaal verkeerd. De beelden zijn beelden van groepen ongewapende burgers die door militairen worden neergeschoten, gebombardeerd en overgereden. Die burgers zijn de straat opgegaan en zijn vermoord door terroristen.

In reactie daarop zijn sommige soldaten behandeld met riemen.
Dus die burgers werden door de militairen vermoord nadat ze de straat op gingen toen Erdogan zei dat ze zich moesten laten horen tegen deze militairen?

En wat een vreemd iets dat het sowieso al mogelijk is dat het kán plaatsvinden en zo uit de hand kan lopen. Wat wonen daar? Allemaal psychisch zieke types of zo?
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:51
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:37 schreef Cattivo het volgende:

[..]

Soldaten? Terroristen.
Vind je dat IS-soldaten geen blaam treft omdat ze alleen maar orders opvolgen?
ChrisCartermaandag 18 juli 2016 @ 00:52
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:50 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Ok dus alleen mensen die een dictatoriaal regime verkiezen kunnen emotioneel reageren als er een bekende van hun is overleden. :')

Democratisch gekozen heet zoiets
Je verdraait alles.
Hier hoeft het leger niet in te grijpen omdat er een machtswellusteling zit.

En kijk dan eens naar turkije tussen nu en 100 jaar terug. I rest my case.
ClapClapYourHandsmaandag 18 juli 2016 @ 00:52
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:50 schreef Atak het volgende:

[..]

De coup was al mislukt. Er wad geen goeie reden om het volk op die soldaten af te sturen.
Onzin, Erdogan was toen nog ondergedoken en in Ankara waren er nog gevechten tussen politie special forces en coupplegers.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:53
de 15 slachtoffers van het f16 bombardement in ankara

https://www.facebook.com/PolisMemuruHaber/posts/1339946229352283
tesssssssssmaandag 18 juli 2016 @ 00:53
quote:
5s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:51 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Vind je dat IS-soldaten geen blaam treft omdat ze alleen maar orders opvolgen?
Die zijn zo erg geconditioneerd dat ze niet meer voor zichzelf kunnen denken.
Wimperkrullermaandag 18 juli 2016 @ 00:53
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

de mensen zijn massal de straat op gegaan om het land te redden niet om mensen te vermoorden...
Het land te redden... :P
Wimperkrullermaandag 18 juli 2016 @ 00:53
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:52 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Onzin, Erdogan was toen nog ondergedoken en in Ankara waren er nog gevechten tussen politie special forces en coupplegers.
Waarom ging 'ie zelf niet de straat op?
xaban06maandag 18 juli 2016 @ 00:53
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:52 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Je verdraait alles.
Hier hoeft het leger niet in te grijpen omdat er een machtswellusteling zit.

En kijk dan eens naar turkije tussen nu en 100 jaar terug. I rest my case.
100 jaar terug was er geen Turkije kut
Cattivomaandag 18 juli 2016 @ 00:54
quote:
5s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:51 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Vind je dat IS-soldaten geen blaam treft omdat ze alleen maar orders opvolgen?
Soldaten? Terroristen. Je hoeft je niet bij de IS aan te sluiten. Dat is een keuze. In Turkije moet je soldaat worden een keer in je leven.
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 00:54
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:53 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Het land te redden... :P
Het zijn helden voor ons.
ClapClapYourHandsmaandag 18 juli 2016 @ 00:54
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:53 schreef Slayage het volgende:
de 15 slachtoffers van het f16 bombardement in ankara

https://www.facebook.com/PolisMemuruHaber/posts/1339946229352283
Dat zijn de slachtoffers die tot nu toe geidentificeerd zijn. Er zijn daar meer dan 40 (!) agenten omgekomen.
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:54
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:53 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Die zijn zo erg geconditioneerd dat ze niet meer voor zichzelf kunnen denken.
Als ik het mag geloven wat sommigen hier beweren is dat zo'n beetje een vereiste om als soldaat te opereren.
Atakmaandag 18 juli 2016 @ 00:54
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:52 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Onzin, Erdogan was toen nog ondergedoken en in Ankara waren er nog gevechten tussen politie special forces en coupplegers.
Als de coup is mislukt om het leger over te nemen dan is de coup al voorbij. Jij snapt nog geen eens hoe een coup werkt.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:55
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:50 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Het is naïef om te denken dat die soldaten allemaal dachten dat het om een oefening ging. Wat voor oefening is het om met tanks de grootste pleinen bezet te gaan houden. Het equivalent in Nederland zou zijn dat je de haven van Rotterdam, de Erasmusbrug en de Dam moet bewaken met tanks zodoende dat er niemand mag komen.
ik zeg niet dat dat geldt voor iedereen, maar ik heb meerdere ondervragingen gezien, maar die gasten kwamen bij mij iig oprecht over.
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 00:55
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:53 schreef xaban06 het volgende:

[..]

100 jaar terug was er geen Turkije kut
:D :D _O_ _O_
ClapClapYourHandsmaandag 18 juli 2016 @ 00:55
quote:
10s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:53 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Waarom ging 'ie zelf niet de straat op?
Waarom stonden leden van het Koninklijk huis niet aan het front tijdens de Tweede Wereldoorlog?

Soms zegt men wel eens "domme vragen bestaan niet", soms twijfel je daar wel eens aan.
Cattivomaandag 18 juli 2016 @ 00:55
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:54 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Het zijn helden voor ons.
Ga er dan heen om te wonen. Als je in Nederland woont heb je niks met hun te doen.
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 00:56
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:54 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Als ik het mag geloven wat sommigen hier beweren is dat zo'n beetje een vereiste om als soldaat te opereren.
Inderdaad, zo dacht ik ook toen ik zijn post las.
tesssssssssmaandag 18 juli 2016 @ 00:56
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:54 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Als ik het mag geloven wat sommigen hier beweren is dat zo'n beetje een vereiste om als soldaat te opereren.
IS-desserteurs worden, als ze weg willen, en dus ontsnappen, vastgebonden in kokend water gegooid.
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:56
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:54 schreef Cattivo het volgende:

[..]

Soldaten? Terroristen. Je hoeft je niet bij de IS aan te sluiten. Dat is een keuze. In Turkije moet je soldaat worden een keer in je leven.
Een heleboel mensen in Syrië en Irak hebben geen andere keuze dan zich bij IS aansluiten als ze in een door IS gecontroleerde regio leven. Vind je dat zij onschuldig zijn als ze barbaarse acties uitvoeren?
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 00:56
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:55 schreef Cattivo het volgende:

[..]

Ga er dan heen om te wonen. Als je in Nederland woont heb je niks met hun te doen.
spuit 11
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:57
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:50 schreef Atak het volgende:

[..]

De coup was al mislukt. Er wad geen goeie reden om het volk op die soldaten af te sturen.
toen erdogan de face time interview deed. werd hij door die NOS verslaggever uitgelachen omdat het op dat moment leek dat het een geslaagde coup was en erdogan er zieligjes bij zat. je was kennelijk aan het slapen vrijdag avond...
ClapClapYourHandsmaandag 18 juli 2016 @ 00:57
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:54 schreef Atak het volgende:

[..]

Als de coup is mislukt om het leger over te nemen dan is de coup al voorbij. Jij snapt nog geen eens hoe een coup werkt.
Op het moment dat de president ondergedoken is en de coupplegers alle wegen en belangrijke vliegvelden in handen hebben, er gevechtsvliegtuigen rondvliegen en gebouwen bestoken, er tanks rondrijden is de coup nog lang niet voorbij. Hulusi Akar was nog nergens te zien tot ergens laat in de ochtend van de volgende dag.
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:57
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:55 schreef Cattivo het volgende:

[..]

Als je in Nederland woont heb je niks met hun te doen.
Onzin.
ChrisCartermaandag 18 juli 2016 @ 00:58
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:53 schreef xaban06 het volgende:

[..]

100 jaar terug was er geen Turkije kut
Je snapt wat ik bedoel. Maar ik kan me voorstellen dat hier inhoudelijk op ingaan pijnlijke waarheden kan blootleggen.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:58
quote:
10s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:53 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Waarom ging 'ie zelf niet de straat op?
deed ie ook. hij vloog van marmaris naar istanbul met gevaar voor eigen leven wegens die f16.
Cattivomaandag 18 juli 2016 @ 00:58
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:56 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Een heleboel mensen in Syrië en Irak hebben geen andere keuze dan zich bij IS aansluiten als ze in een door IS gecontroleerde regio leven. Vind je dat zij onschuldig zijn als ze barbaarse acties uitvoeren?
Hadden ze de regering maar moeten steunen.
ClapClapYourHandsmaandag 18 juli 2016 @ 00:58
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:57 schreef Slayage het volgende:

[..]

toen erdogan de face time interview deed. werd hij door die NOS verslaggever uitgelachen omdat het op dat moment leek dat het een geslaagde coup was en erdogan er zieligjes bij zat. je was kennelijk aan het slapen vrijdag avond...
Op het moment van spreken van Erdogan was Ataturk Airport zelfs nog bezet door de coupplegers. Hij kon niet eens in Istanbul landen al zou hij dat willen.
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 00:59
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:56 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

IS-desserteurs worden, als ze weg willen, en dus ontsnappen, vastgebonden in kokend water gegooid.
En dus zijn ze niet verantwoordelijk voor hun barbaarse daden? Als ik je post goed begrijp dan zijn zij nog minder verantwoordelijk voor hun daden dan die coupplegers in Turkije. Die IS-lui staat een veel angstaanjagender gevolg te wachten als ze geen orders opvolgen blijkbaar.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:59
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:54 schreef Atak het volgende:

[..]

Als de coup is mislukt om het leger over te nemen dan is de coup al voorbij. Jij snapt nog geen eens hoe een coup werkt.
ga lekker huilen man. vatan haini...
xaban06maandag 18 juli 2016 @ 00:59
quote:
14s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:58 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Je snapt wat ik bedoel. Maar ik kan me voorstellen dat hier inhoudelijk op ingaan pijnlijke waarheden kan blootleggen.
Je kan ook gewoon zeggen wat je bedoelt, maakt het allemaal wat makkelijker.
Cattivomaandag 18 juli 2016 @ 00:59
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:56 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

spuit 11
uitgeluld. bedoel je.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 00:59
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:55 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Waarom stonden leden van het Koninklijk huis niet aan het front tijdens de Tweede Wereldoorlog?
die moesten naar engeland zwemmen
Wimperkrullermaandag 18 juli 2016 @ 01:00
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

deed ie ook. hij vloog van marmaris naar istanbul met gevaar voor eigen leven wegens die f16.
De arme stakker. Gelukkig heeft 'ie het doorstaan.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 01:00
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:55 schreef Cattivo het volgende:

[..]

Ga er dan heen om te wonen.
:') :') :')
tesssssssssmaandag 18 juli 2016 @ 01:00
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:59 schreef Ceberut het volgende:

[..]

En dus zijn ze niet verantwoordelijk voor hun barbaarse daden? Als ik je post goed begrijp dan zijn zij nog minder verantwoordelijk voor hun daden dan die coupplegers in Turkije. Die IS-lui staat een veel angstaanjagender gevolg te wachten als ze geen orders opvolgen blijkbaar.
Waarom sluiten ze zich dan aan bij ISIS?
moussiemaandag 18 juli 2016 @ 01:01
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:50 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Het is naïef om te denken dat die soldaten allemaal dachten dat het om een oefening ging. Wat voor oefening is het om met tanks de grootste pleinen bezet te gaan houden. Het equivalent in Nederland zou zijn dat je de haven van Rotterdam, de Erasmusbrug en de Dam moet bewaken met tanks zodoende dat er niemand mag komen.
Terroristische dreiging, of oefenen voor het geval dat er een terroristische dreiging is .. makkelijk zat
Wimperkrullermaandag 18 juli 2016 @ 01:01
Maar waarom zegt Erdogan tegen zijn eigen volk dat ze de straat op moeten gaan om te laten zien waar ze voor staan, wetende dat het gevaarlijk is?
ClapClapYourHandsmaandag 18 juli 2016 @ 01:01
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:00 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Waarom sluiten ze zich dan aan bij ISIS?
Sommige mensen wonen in IS gebied.
#ANONIEMmaandag 18 juli 2016 @ 01:01
quote:
Geachte heer Eerdmans,

Ik schrijf u deze e-mail omdat u als wethouder, veiligheid en handhaving in uw portefeuille heeft en u presenteert zich naar de Rotterdamse kiezer als iemand die voor stevig handhaven is en een zero-tolerance beleid voert.

Tot mijn grote verbazing zijn er onlangs twee demonstraties in Rotterdam geweest die niet minimaal 48 uur van te voren zijn aangemeld bij de burgemeester (de regels die Rotterdam zelf stelt aan demonstraties). Het gaat om deze en deze demonstratie. De eerste demonstratie was gespannen volgens de nieuwsberichten: medewerkers van de media konden hun werk niet doen. Persvrijheid, onmisbaar in een democratische samenleving (lees ik ook op de website van de Rijksoverheid) werd gedwarsboomd. Ook werd er een cameraman van de NOS geslagen en werd een auto beschadigd. Sinds wanneer worden in Rotterdam demonstraties niet afgebroken waar de persvrijheid wordt ondermijnd, geweld wordt gebruikt en vernieling aan de orde is? Graag uw antwoord.

Nu mijn vraag over het toestaan van de demonstraties. De gemeente heeft regels omtrent demonstraties. Deze moeten minimaal 48 uur van te voren aangemeld zijn. Dat waren deze demonstraties niet. Toch is er besloten deze nationalistisch geïnspireerde demonstraties doorgang te laten vinden. Ik zeg nationalistisch, want er waren veel Turkse vlaggen te zien en er werd geroepen 'Türkiye'. Blijkbaar staat de gemeente bepaalde nationalistische demonstraties wel toe die niet 48 uur van te voren aangemeld zijn. Aangezien ik aanneem dat de gemeente Rotterdam niet handelt op basis van willekeur (als de gemeente wel zo handelt, hoor ik dit graag) en ook voor de gemeente artikel 1 van de Nederlandse grondwet geldt (iedereen is gelijk voor de wet), zou ik graag van u horen onder welke voorwaarden (die ook gehanteerd zijn bij de twee bovenstaande demonstraties, want er werd niet ingegrepen) het mogelijk is om een nationalistisch geïnspireerde demonstratie in Rotterdam te houden, zonder dat deze 48 uur van te voren aangemeld is bij de burgemeester. Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,
Arjen

Bron
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 01:01
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:59 schreef Cattivo het volgende:

[..]

uitgeluld. bedoel je.
Nee hoor, wist je dat er ook miljoenen Nederlanders buiten Nederland wonen en die net zo hard voor Nederland juichden toen het nationale elftal wedstrijden won tijden de WK?
Cattivomaandag 18 juli 2016 @ 01:02
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:01 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Sommige mensen wonen in IS gebied.
Van tevoren niet.
ClapClapYourHandsmaandag 18 juli 2016 @ 01:02
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:01 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Is Arjan zo laf dat hij niet eens z'n brief kan tekenen met z'n volledige naam?
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 01:02
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:00 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Waarom sluiten ze zich dan aan bij ISIS?
Als je woont in een door IS gecontroleerd gebied heb je niet veel keuze. Meedoen of dood.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 01:03
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:01 schreef Wimperkruller het volgende:
Maar waarom zegt Erdogan tegen zijn eigen volk dat ze de straat op moeten gaan om te laten zien waar ze voor staan, wetende dat het gevaarlijk is?
omdat de coup mogelijk geslaagd zou zijn.
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 01:03
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:01 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Sommige mensen wonen in IS gebied.
Inderdaad de IS is daar nu een staat met een eigen munt en paspoort en zodoende IS'ers soldaten die dus bevelen opvolgen en onschuldig volgens hun logica.
#ANONIEMmaandag 18 juli 2016 @ 01:03
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:01 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Die schooiers hebben toch schijt aan 'onze' regels.
Ceberutmaandag 18 juli 2016 @ 01:03
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:01 schreef moussie het volgende:

[..]

Terroristische dreiging, of oefenen voor het geval dat er een terroristische dreiging is .. makkelijk zat
Zo makkelijk vind ik dat niet. Bovendien zouden ze vrij snel doorgehad moeten hebben dat er meer aan de hand was.
Rene_Frogermaandag 18 juli 2016 @ 01:03
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:01 schreef Wimperkruller het volgende:
Maar waarom zegt Erdogan tegen zijn eigen volk dat ze de straat op moeten gaan om te laten zien waar ze voor staan, wetende dat het gevaarlijk is?
Omdat het pionnen zijn. 160 doden als resultaat, daar heeft Erdogan kennelijk geen wroeging om.
Wimperkrullermaandag 18 juli 2016 @ 01:03
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:01 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Nee hoor, wist je dat er ook miljoenen Nederlanders buiten Nederland wonen en die net zo hard voor Nederland juichden toen het nationale elftal wedstrijden won tijden de WK?
Goede vergelijking, nu is hij vast helemaal om. :P
#ANONIEMmaandag 18 juli 2016 @ 01:03
quote:
10s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:02 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Is Arjan zo laf dat hij niet eens z'n brief kan tekenen met z'n volledige naam?
Lijkt me met al die Erdogan waanzinnigen niet verstandig.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 01:03
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:01 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

first world problems van die arjen...
ChrisCartermaandag 18 juli 2016 @ 01:04
quote:
10s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:02 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Is Arjan zo laf dat hij niet eens z'n brief kan tekenen met z'n volledige naam?
Ik snap dat wel. Anders krijg je die erdo-adepten op je dak.
ClapClapYourHandsmaandag 18 juli 2016 @ 01:04
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:03 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Lijkt me met al die Erdogan waanzinnigen niet verstandig.
Gewoon laf dus. Derhalve niet serieus genomen. Kom maar terug als je iemand met grotere kloten hebt gevonden.
Rene_Frogermaandag 18 juli 2016 @ 01:04
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:58 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Op het moment van spreken van Erdogan was Ataturk Airport zelfs nog bezet door de coupplegers. Hij kon niet eens in Istanbul landen al zou hij dat willen.
Op Ataturk airport waren er 16 soldaten, die tot de coupplegers behoorden die later gearresteerd zijn. Hoe kun je vervolgens van een bezetting spreken?
#ANONIEMmaandag 18 juli 2016 @ 01:04
quote:
10s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:02 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Is Arjan zo laf dat hij niet eens z'n brief kan tekenen met z'n volledige naam?
Dat lijkt me niet zo verstandig want voor je het weet wordt je gelyncht door een stel AKP-orks.
Wimperkrullermaandag 18 juli 2016 @ 01:04
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:03 schreef Slayage het volgende:

[..]

omdat de coup mogelijk geslaagd zou zijn.
En dan zouden de burgers te coup kunnen stoppen? Gewoon ongetrainde burgers? Is dat zijn gedachtengang geweest? Ik vraag het me serieus af.
Cattivomaandag 18 juli 2016 @ 01:04
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:01 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Nee hoor, wist je dat er ook miljoenen Nederlanders buiten Nederland wonen en die net zo hard voor Nederland juichden toen het nationale elftal wedstrijden won tijden de WK?
Degene die in Nederland geboren zijn en er lang gewoond hebben? vast wel ja.
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 01:04
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:03 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Goede vergelijking, nu is hij vast helemaal om. :P
Australië bijvoorbeeld, ze wonen er al sinds mensheugenis, maar de potjes pindakaas en oranje shirts zijn niet aan te slepen.
#ANONIEMmaandag 18 juli 2016 @ 01:04
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:04 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Gewoon laf dus. Derhalve niet serieus genomen. Kom maar terug als je iemand met grotere kloten hebt gevonden.
Mogen wij jouw volledige naam even?
ClapClapYourHandsmaandag 18 juli 2016 @ 01:05
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:04 schreef Rene_Froger het volgende:

[..]

Op Ataturk airport waren er 16 soldaten, die tot de coupplegers behoorden die later gearresteerd zijn. Hoe kun je vervolgens van een bezetting spreken?
Er reden tanks rond van de coupplegers op Ataturk Airport, klets niet als je niet weet waar het over gaat.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 01:05
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:04 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

En dan zouden de burgers te coup kunnen stoppen? Gewoon ongetrainde burgers? Is dat zijn gedachtengang geweest? Ik vraag het me serieus af.
ze hebben het gedaan schoonheid...
ClapClapYourHandsmaandag 18 juli 2016 @ 01:05
quote:
10s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:04 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Mogen wij jouw volledige naam even?
Mijn naam is
SPOILER
Recep Tayyip Erdogan
ChrisCartermaandag 18 juli 2016 @ 01:06
quote:
10s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:04 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Mogen wij jouw volledige naam even?
Sowieso iemand alleen serieus nemen als hij "kloten" heeft :') dat is echt middeleeuws denken zeg. Vorm ipv inhoud. De grootste brulaap heeft gelijk?
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 01:06
artwork van een van de video beelden waarin een agent een soldaat beschermt

CnmiuG3WYAAcSzw.jpg

CnmNiP5WAAEilFP.jpg
Wimperkrullermaandag 18 juli 2016 @ 01:08
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

ze hebben het gedaan schoonheid...
En dat op zo'n manier. Hij wist dat het niet veilig was, hij wist dat het niet onder het genot van een kopje thee kon of via een normaal gesprek. En dus dit is wat hij heeft gewild? Doden en doden. En hoezo is er dan niet nog een hoger orgaan die het tegen zou kunnen gaan? Iets van politie of zo? Daar ga je toch geen burgers voor oproepen.

Dat vind ik wel erg hoor. Waarom zetten zo weinig mensen daar vraagtekens bij?
ClapClapYourHandsmaandag 18 juli 2016 @ 01:08
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:08 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

En dat op zo'n manier. Hij wist dat het niet veilig was, hij wist dat het niet onder het genot van een kopje thee kon of via een normaal gesprek. En dus dit is wat hij heeft gewild? Doden en doden. En hoezo is er dan niet nog een hoger orgaan die het tegen zou kunnen gaan? Iets van politie of zo? Daar ga je toch geen burgers voor oproepen.

Dat vind ik wel erg hoor. Waarom zetten zo weinig mensen daar vraagtekens bij?
Nederlanders weten niet wat opkomen voor hun land is dus wat dat betreft kan ik je vragen wel begrijpen.
ClapClapYourHandsmaandag 18 juli 2016 @ 01:09
Behalve Erjen natuurlijk, die gooit er gelijk een brief uit.
tesssssssssmaandag 18 juli 2016 @ 01:09
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:08 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

En dat op zo'n manier. Hij wist dat het niet veilig was, hij wist dat het niet onder het genot van een kopje thee kon of via een normaal gesprek. En dus dit is wat hij heeft gewild? Doden en doden. En hoezo is er dan niet nog een hoger orgaan die het tegen zou kunnen gaan? Iets van politie of zo? Daar ga je toch geen burgers voor oproepen.

Dat vind ik wel erg hoor. Waarom zetten zo weinig mensen daar vraagtekens bij?
Dat is gewoon een test van Erdogan om te kijken hoe loyaal zijn volk is.

Nou dat hebben ze goed doorstaan, dus nu kan hij iedereen zijn wil opleggen.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 01:11
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:08 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

En dat op zo'n manier. Hij wist dat het niet veilig was, hij wist dat het niet onder het genot van een kopje thee kon of via een normaal gesprek. En dus dit is wat hij heeft gewild? Doden en doden. En hoezo is er dan niet nog een hoger orgaan die het tegen zou kunnen gaan? Iets van politie of zo? Daar ga je toch geen burgers voor oproepen.

Dat vind ik wel erg hoor. Waarom zetten zo weinig mensen daar vraagtekens bij?
ik denk dat ik waarschijnlijk ook de straat op gegaan als ik istanbul was net als een aantal neefjes van mij :Y wie de neuk zijn een handje vol officieren die de door mij en miljoenen met mij gekozen regering omver te werpen???

daarnaast zijn er heel veel gevechten geweest tussen de politie en de coup plegers
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 01:11
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:09 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Dat is gewoon een test van Erdogan om te kijken hoe loyaal zijn volk is.

Nou dat hebben ze goed doorstaan, dus nu kan hij iedereen zijn wil opleggen.
Aluhoedje.jpg
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 01:12
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:09 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Dat is gewoon een test van Erdogan om te kijken hoe loyaal zijn volk is.

Nou dat hebben ze goed doorstaan, dus nu kan hij iedereen zijn wil opleggen.
ga maar lekker huilen dat de coup is mislukt :W
Cattivomaandag 18 juli 2016 @ 01:12
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:11 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik denk dat ik waarschijnlijk ook de straat op gegaan als ik istanbul was net als een aantal neefjes van mij :Y wie de neuk zijn een handje vol officieren die de door mij en miljoenen met mij gekozen regering omver te werpen???

daarnaast zijn er heel veel gevechten geweest tussen de politie en de coup plegers
Omdat het van de Turkse Grondwet moet.
qwerty_xmaandag 18 juli 2016 @ 01:12
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:01 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Nee hoor, wist je dat er ook miljoenen Nederlanders buiten Nederland wonen en die net zo hard voor Nederland juichden toen het nationale elftal wedstrijden won tijden de WK?
Vanaf de tweede generatie echt niet, kan ik je uit eigen ervaring vertellen.
tesssssssssmaandag 18 juli 2016 @ 01:13
Die mensen staan elke avond op straat met vlaggen te zwaaien, nou als ik aan de buurman vraag, "ga even op straat staan om met een vlag te zwaaien", dan tikt-ie echt tegen zijn voorhoofd hoor?

Terecht.
Wimperkrullermaandag 18 juli 2016 @ 01:13
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:09 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Dat is gewoon een test van Erdogan om te kijken hoe loyaal zijn volk is.

Nou dat hebben ze goed doorstaan, dus nu kan hij iedereen zijn wil opleggen.
Het is bijna dom te noemen vind ik (de straat opgaan).
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 01:13
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:11 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
ik zag ook in mijn facebook feed ook meerdere tatas dit soort shit plaatsen. :')
tesssssssssmaandag 18 juli 2016 @ 01:14
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:13 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Het is bijna dom te noemen vind ik (de straat opgaan).
nee, dat is gewoon goed geconditioneerd. Het is een populist en speelt in op de trots en de eer van het volk.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 01:14
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:12 schreef Cattivo het volgende:

[..]

Omdat het van de Turkse Grondwet moet.
je loopt achter die shit is al jaren terug uit de grondwet gehaald :*
ChrisCartermaandag 18 juli 2016 @ 01:14
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:08 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Nederlanders weten niet wat opkomen voor hun land is dus wat dat betreft kan ik je vragen wel begrijpen.
Zei hij vermoedelijk vanuit datzelfde Nederland.

Bureaustoel-generaals hier. Loyalisten by proxy.

En maar afgeven op nederland en nederlanders. En maar goedpraten wat die megalomaan doet. Bijzonder. Mag hopen dat de aivd heeft meegekeken bij die "optochtjes" vandaag.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 01:15
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:13 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Het is bijna dom te noemen vind ik (de straat opgaan).
en daarom zal een coup hier in nederland een grote kans van slagen hebben :')
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 01:15
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:14 schreef Slayage het volgende:

[..]

je loopt achter die shit is al jaren terug uit de grondwet gehaald :*
Tattasbelike-cultuur.jpg
#ANONIEMmaandag 18 juli 2016 @ 01:15
5cg0ut.png

Kunnen die kansloze AKP-orks niet gewoon oprotten naar Turkije?
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 01:16
quote:
12s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:15 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
de man in de zwarte shirt heeft wel wat van erdo :P
Wimperkrullermaandag 18 juli 2016 @ 01:16
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:08 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Nederlanders weten niet wat opkomen voor hun land is dus wat dat betreft kan ik je vragen wel begrijpen.
Zou kunnen, maar ben wel blij met die nuchterheid van tatta's. Niemand is zo idioot om tijdens zoiets de straat op te gaan hier, behalve opgefokte agressieve tokkies die willen rellen misschien.
ClapClapYourHandsmaandag 18 juli 2016 @ 01:16
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:15 schreef Slayage het volgende:

[..]

en daarom zal een coup hier in nederland een grote kans van slagen hebben :')
Ach de gemiddelde Nederlander is gehersenspoeld door het ANP hier. En dan roepen dat andere propaganda slikken want dat hebben ze van het ANP geleerd :D
tesssssssssmaandag 18 juli 2016 @ 01:16
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:13 schreef Wimperkruller het volgende:

[..]

Het is bijna dom te noemen vind ik (de straat opgaan).
Ze zijn gewoon heel erg volgzaam.
ChrisCartermaandag 18 juli 2016 @ 01:16
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:15 schreef Arthur_Spooner het volgende:
[ afbeelding ]

Kunnen die kansloze AKP-orks niet gewoon oprotten naar Turkije?
Meteen uitzetten naar het door hen zo geliefde turkije. Zonder retourticket.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 01:16
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:15 schreef Arthur_Spooner het volgende:
[ afbeelding ]

Kunnen die kansloze AKP-orks niet gewoon oprotten naar Turkije?
is die nida shit opgegaan in de vlammenzee?
Cattivomaandag 18 juli 2016 @ 01:16
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:14 schreef Slayage het volgende:

[..]

je loopt achter die shit is al jaren terug uit de grondwet gehaald :*
Ik heb dat eerder gelezen ja.
Daarom snap ik dat het leger een coup zou willen plegen. (of dit een echte coup poging was weet ik nogal niet.)
moussiemaandag 18 juli 2016 @ 01:17
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:03 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Zo makkelijk vind ik dat niet. Bovendien zouden ze vrij snel doorgehad moeten hebben dat er meer aan de hand was.
Zo makkelijk is het wel, zeker in een land waar al meerdere aanslagen plaats hebben gevonden. Als jij de opdracht krijgt iets af te grendelen doe je dat. En als je ervan uitgaat dat je tijdens zo'n inzet niet op je smartphone zit/mag zitten en dus geen idee hebt wat elders gebeurt duurt het wel even voor je doorhebt wat er gebeurt. Jij gaat ervan uit dat deze soldaten hetzelfde weten als jij .. niet dus, tijdens zo'n inzet ben je grotendeels incommunicado .. die wisten echt niet wat er op ze afkwam daar op die brug.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 01:17
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:16 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Meteen uitzetten naar het door hen zo geliefde turkije. Zonder retourticket.
_O- _O- _O-

ik ben net zo tata als jij broer :Y)
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 01:19
quote:
1s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:16 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Meteen uitzetten naar het door hen zo geliefde turkije. Zonder retourticket.
visumplus.jpg

_O- _O- _O-
crystal_methmaandag 18 juli 2016 @ 01:21
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 00:13 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Nee, jaren later op 11 december 2015. :7
Oh, die week van de vorige "coup" (volgens Erdogan), waarin de coup plegers de politie waren die 4.5 miljoen dollar in schoendozen vonden en 750000$ in de slaapkamer van een zoon van een minister, samen met een machine om bankbiljetten te tellen. Waarna alle betrokken onderzoeksrechters en agenten de laan uitgestuurd werden, sommigen zelfs het land uitgevlucht zijn.

Tja, kan begrijpen dat de VS nog geen officieel uitleveringsverzoek voor Gulen ontvangen hebben, als dit het soort bewijs van terrorisme is dat ze hebben.

De FBI heeft Reza Zarrab daarna aangehouden ivm precies dezelfde zaak.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 01:21
quote:
10s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:19 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

_O- _O- _O-
:Y)
#ANONIEMmaandag 18 juli 2016 @ 01:21
quote:
10s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:19 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

_O- _O- _O-
Als je die in de shredder gooit hebben ze er nog dus dat kan prima.
Cattivomaandag 18 juli 2016 @ 01:21
quote:
10s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:19 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

_O- _O- _O-
Tja, jij blij met je uitkering.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 01:22
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:21 schreef Cattivo het volgende:

[..]

Tja, jij blij met je uitkering.
sommige mensen met hun vooroordelen _O- _O- _O-
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 01:22
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:21 schreef Cattivo het volgende:

[..]

Tja, jij blij met je uitkering.
Aanname. :o
Cattivomaandag 18 juli 2016 @ 01:23
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

sommige mensen met hun vooroordelen _O- _O- _O-
Waarom dan niet gewoon naar Turkije toe te wonen ? het is daar toch veel beter? Je hebt zelfs een machtige leider daar. Generaal Erdo.
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 01:23
Cattivo :D :D :D
2jbmwp1.png
#ANONIEMmaandag 18 juli 2016 @ 01:24
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:23 schreef TeenWolf het volgende:
Cattivo :D :D :D
[ afbeelding ]
402535479_5f170beffa.jpg?v=0
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 01:24
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:23 schreef Cattivo het volgende:

[..]

Waarom dan niet gewoon naar Turkije toe te wonen ? het is daar toch veel beter? Je hebt zelfs een machtige leider daar. Generaal Erdo.
Ik eet van 2 walletjes. I like Bakkerij Bart. :P :P :P
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 01:25
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:23 schreef Cattivo het volgende:

[..]

Waarom dan niet gewoon naar Turkije toe te wonen ? het is daar toch veel beter?
ik ben een haags product. born and raised. ik vermoed dat ik ook hier zal sterven. dit is mijn thuis. ik voel me nergens thuis zoals hier in den haag. ik ga nergens heen, maak je maar geen zorgen 8-)
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 01:26
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:24 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Ik eet van 2 walletjes. I like Bakkerij Bart. :P :P :P
dat twee walletjes is ook best spang! jij weet broer!
Cattivomaandag 18 juli 2016 @ 01:26
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:24 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Ik eet van 2 walletjes. I like Bakkerij Bart. :P :P :P
Als je nu terug gaat, krijg je toch nog steeds een uitkering toch?
Dan woon je gratis, kun je meer kopen dan nu, en je bent in de buurt van je geliefde generaal erdo.
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 01:26
Drie miljoen Syriërs krijgen ook een Turks paspoort van Erdogan, ik gun ze. :) :) :) :)
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 01:27
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:26 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat twee walletjes is ook best spang! jij weet broer!
Ja toch en FEBO, wat moet ik zonder FEBO.

HOLLAND _O_ _O_ _O_ _O_ _O_
Cattivomaandag 18 juli 2016 @ 01:27
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:27 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Ja toch en FEBO, wat moet ik zonder FEBO.

HOLLAND _O_ _O_ _O_ _O_ _O_
top.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 01:28
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:27 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Ja toch en FEBO, wat moet ik zonder FEBO.

HOLLAND _O_ _O_ _O_ _O_ _O_
kip, patat en appelmoes broer!!!
V-for-Vendettamaandag 18 juli 2016 @ 01:28
Die Turken in NL. Beangstigend dat nationalisme en aanhangen van een dictator.
Tevikmaandag 18 juli 2016 @ 01:29
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:14 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

nee, dat is gewoon goed geconditioneerd. Het is een populist en speelt in op de trots en de eer van het volk.
In hoeverre ben jij/heb jij jezelf niet goed geconditioneerd betreft Erdogan, als zijn eigen volk die zijn taal spreekt zo van hem houdt, maar hier het beeld wordt gecreëerd van een afschuwelijke Monster.
TeenWolfmaandag 18 juli 2016 @ 01:29
quote:
99s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:28 schreef Slayage het volgende:

[..]

kip, patat en appelmoes broer!!!
:9~ :9~ :9~ :9~
Cattivomaandag 18 juli 2016 @ 01:29
quote:
15s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:28 schreef V-for-Vendetta het volgende:
Die Turken in NL. Beangstigend dat nationalisme en aanhangen van een dictator.
Tja, ze durven wel veilig in Nederland.
Slayagemaandag 18 juli 2016 @ 01:29
quote:
15s.gif Op maandag 18 juli 2016 01:28 schreef V-for-Vendetta het volgende:
Die Turken in NL. Beangstigend dat nationalisme en aanhangen van een dictator.
deal with it })