FOK!forum / Lifestyle / [CZT #33] Chronisch Ziek Topic
LPFANmaandag 20 juni 2016 @ 19:03
Een algemeen topic voor mensen die Chronisch ziek zijn. Je kunt hier zowel je positieve als negatieve ervaringen kwijt en we proberen elkaar zoveel mogelijk als kan te steunen. Het maakt niet uit welke Chronische ziekte je hebt, iedereen is welkom!

Ben je zelf ziek, ken je iemand die ziek is of ben je chronisch nieuwsgierig met brandende vragen? Aarzel vooral niet om mee te posten!

Er is ook een topic voor chronisch psychische zieken: R&P / Chronisch Psychische Klachten Topic In dit topic kan je spuien over de problemen of issues die jij hebt omtrent je psyche (al dan niet door een chronische ziekte). Zo houden we elk topic gescheiden qua onderwerp en voelt iedereen zich op haar/zijn gemak om te posten.

Om het voor iedereen wat overzichtelijker te houden, zodat je je eventuele vragen gericht kan stellen en om onze soms warrige medicijnhoofdjes wat rust te geven vind je hieronder onze awesome vaste gasten incluis een korte medische samenvatting.

Wil je ook een plekje in het lijstje? Stuur de TS dan even een PM of meldt het in het topic :)

SPOILER
Sylvana
Ik ben Sylvana, 29 jaar en ik heb verschillende chronische ziektes.
Ik heb sinds 2011 Diabetes type1. De eerste jaren spoot ik insuline en lukte het me omdat ik ook psychische problemen heb niet goed om mijn Diabetes te reguleren. Daardoor ben ik een aantal keren in het ziekenhuis beland. De laatste 2 jaar gaat het gelukkig beter en heb ik het goed onder controle. Sinds november 2015 heb ik een insulinepomp, wat het leven een stuk makkelijker maakt omdat ik mijn Diabetes nu veel flexibeler kan reguleren. Naast Diabetes heb ik ook nog Scoliose en de ziekte van Crohn. Voor mijn psychische problematiek volg ik therapie. Ik ben volledig arbeidsongeschikt en krijg een Wajong-uitkering.

LPFAN

Ik ben LPFAN, 27 jaar en mijn nieren werken niet meer. (Of nah ja misschien nog 5%) Hierdoor moet ik 3 keer in de week 3.5 uur aan de dialyse om te overleven. Hierdoor zit ik werkloos thuis. En sinds kort blijkt dat ik ook psoriasis erbij heb.

vannelle

Ik ben vannelle (alhoewel de meeste mensen mij gewoon Richard noemen) en ben 47 jaar oud.
Sinds 1998 heb ik rugproblemen waar het volgende aan gedaan is:
1999 hernia operatie
2003 2 discusprotheses (L4-L5/L5-S1)
2013 dezelfde niveau's vastgezet, artrose verwijderd en zenuwkanalen wijder gemaakt.

Momenteel zenuwschade doordat de artrose de zenuwen te lang klem heeft gehouden en 10 februari begin ik weer met revalidatie met als doe de belangrijkste pijnpunten er uit te pakken waardoor gerichte pijnbestrijding wellicht mogelijk is.

Wat ik ook heb maar verder geen pijn doet is osteoporose, botontkalking dus.
Ook ik zit 100% in de WAO en dat is eerlijk gezegd best wel rustgevend, geen sollicitatieplicht en zo.
Ik zou graag wíllen werken maar UWV snapt gelukkig ook dat dat niet kan.

caroro

Ik ben caroro en ik ben 41 jaar jong.
Ik heb sinds 1995 rugklachten,het begon met 2 hernia's, en nu ben ik 10 operaties een klapvoet en blijvende zenuwschade verder. Ik heb een neurostimulator om pijn te bestrijden.
Ook de rest van mijn lijf heeft me nogal eens in de steek gelaten, dat heeft me ook nog eens 8x op de operatietafel opgeleverd.
Ik ben moeder van 3(18,13 en 3 jaar) en al 24 jaar samen met mijn jeugdvriendje.
O en ik was al nooit echt in de wieg gelegd om te werken :P en daar is het UWV het nu ook 100% mee eens :(

Disana
Ik was gezond en aan het werk tot ik in 2010 stopte met roken waardoor zich Colitis Ulcerosa openbaarde.
In het ziekenhuis liet mijn lichaam me totaal in de steek en lag ik vijf maanden in bed.
Mijn nieren werken nog maar voor eenderde, mijn hart dat twee keer stil bleef staan en een infarct meemaakte werkt ook nog maar voor eenderde. Tevens zijn mijn benen niet ongeschonden het ziekenhuis uitgekomen: ik loop slecht.
Ik heb nog meer, maar deze zaken maken het onmogelijk nog te werken of überhaupt veel te doen.

houdjemond

In september 2015 heeft deze 26-jarige de stempel "Chronische Pancreatitis" gekregen, beter bekend als chronische alvleesklierontsteking.
In totaal was ik meer dan 15 kilo afgevallen, woog ik nog maar 39 kilo en kon ik behalve pijnstillers eten niet veel meer.
Aangezien dit niet langer ging ben ik begin januari 2016 geopereerd en deze operatie, te weten de longitudinale pancreaticojejunostomie :') ,is succesvol geweest!
Nu volgt een lange tijd van revalideren en hopen dat de ontstekingen door de operatie rustig blijven en mij geen verdere pijn meer bezorgen, hoewel ik natuurlijk altijd een chronische ontsteking zou blijven houden.
Verder ben ik een grootverbruiker van Oxycodon en Pancreatine.

poesopstokje

Vrouw, 24 jaar, naast de diagnoses Asperger en (nog niet behandelde) PTSS heb ik ook een ''slaapstoornis NAO'' in m'n dossier staan.

Al sinds ik me kan herinneren heb ik hele levendige en heftige nachtmerries, gedurende de hele nacht (of middag, ligt eraan wanneer ik slaap :+ ). In combinatie met Hypnagogische hallucinaties en verlammingen.

Meerdere onderzoeken, medicijnen en andere ''middeltjes'' gebruikt, maar tot op heden geen oorzaak/genezing.

Ik ben dus chronisch ziek. Erg weinig energie, altijd moe. Maar ook altijd bang, voor de nacht en het slapen.
Opleiding heb ik niet kunnen doen, ik ben gestrand met een VMBO-TL diploma.
Werken zit er ook niet in. Ik krijg een bijstandsuitkering zonder sollicitatieplicht

Superkimmi
Vrouw, geboren in 1990. Ik heb al sinds de basisschool astma en in de eerste periode vaak last gehad van longontstekingen. Na de puberteit ben ik een aantal jaar vrij stabiel geweest. Maar de laatste paar jaar ben ik onwijs vaak verkouden voor een langere periode. Dit heeft erg veel invloed op mijn energielevel, conditie en algehele lichamelijke toestand, omdat verkouden zijn voor mij echt een ramp is. In maart 2016 is na een nieuwe longontsteking bij mij longfibrose geconstateerd. Omdat mijn longen nog niet onwijs beschadigd zijn zullen de extra gevolgen voorlopig nog wel te overzien zijn. Gedurende 2016 zal ik vaak bij de longarts te vinden zijn om verder te onderzoeken wat mijn baseline scenario is (hoe gaat het met mijn longen als ik niet verkouden ben), wat er precies gebeurt wanneer ik wel verkouden ben en of er verdere medicatie nodig is (en werkt) in de nabije toekomst..

Sararaats
36 jaar.
Ik heb de ziekte van Hashimoto. Dit betekent dat mijn afweersysteem van mijn lichaam mijn schildklier aanvalt.

Heel kort: De ziekte van Hashimoto is een vaak voorkomende vorm van hypothyreoïdie. Het is een auto-immuunziekte, waarbij het afweersysteem van het lichaam de schildklier aanvalt. Hierdoor ontstaan steeds terugkerende ontstekingen, en laat de klier het afweten. De gevolgen daarvan zijn voelbaar over het hele lichaam.

Ik was altijd maar moe en mijn schildklier zwol op.

Ik kreeg L-Thyroxine® 25mcg maar als die niet helpt: radio-actief jodium. Laatste optie is een operatie.

Jaimy_Luca
32 jaar inmiddels.
Ik heb diabetes type 2. Nog niet kunnen accepteren, daarom moet ik sinds een poosje insuline spuiten. Begon met 8EH, zit inmiddels op 60EH... Daarnaast nog 2 tabletjes Metformine.
Ik heb daarnaast autisme/contactstoornis en psychische problemen (en heel vroeger nog gediagnosticeerd met Schizoaffectieve stoornis).
Ik slaap vaak slecht wat m'n psyche zwak maakt en ik rare dingen kan denken/doen.
En ik heb PDS. Wat ervoor zorgt dat ik soms 6 keer per dag naar de wc kan, soms gelijk a la seconde moet als ik buikpijn heb. En dat ik soms lang weg ben.

PrisTheShiz
29 jaar, vrouw (in tegenstelling tot wat mijn profiel zegt,fulltime werkzaam bij de overheid, hts studie afgerond, woon samen met partner. Heb 1 huisdier, ook gelijk mijn lust en leven.

Ik mag leven met de volgende diagnoses:
-Prikkelbare darm syndroom
-Migraine
-Traag werkende schildklier sinds 2016
-Galblaas verwijderd in 2015 vanwege galstenen en kolieken
-Burnout gehad in 2015

Toto69
21 jaar

- Chronische open wond zitvlak sedert eind 2011, acht operaties aan gehad. Aandoening heet Sinus Pilonidalis.
2bd28f75dad7d6fa22a5004b22102daf.jpg
#ANONIEMmaandag 20 juni 2016 @ 19:39
Familie :r

Ik ben ontzettend dankbaar voor mijn ''familie'' en vrienden die ik ZELF heb uitgezocht!
Vanmorgen een van m'n beste vriendinnen nog flink geknuffeld na een heftig gesprek bij therapie. O+
LPFANmaandag 20 juni 2016 @ 19:43
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 19:39 schreef Poesopstokje het volgende:
Familie :r

Ik ben ontzettend dankbaar voor mijn ''familie'' en vrienden die ik ZELF heb uitgezocht!
Vanmorgen een van m'n beste vriendinnen nog flink geknuffeld na een heftig gesprek bij therapie. O+
Heerlijk is dat ja, ff knuffelen! Soms kan je daar ZO van opknappen. Ik heb mijn beste vriendin al een poos niet meer gezien door omstandigheden terwijl we allebei een dikke knuffel kunnen gebruiken ;(

Duimen jullie trouwens voor me dat ik morgen geen koppijn krijg? Ik neem voor ik heen ga iig alvast paracetamol in, kijken of dat effect heeft.
#ANONIEMmaandag 20 juni 2016 @ 19:44
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 19:43 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Heerlijk is dat ja, ff knuffelen! Soms kan je daar ZO van opknappen. Ik heb mijn beste vriendin al een poos niet meer gezien door omstandigheden terwijl we allebei een dikke knuffel kunnen gebruiken ;(

Duimen jullie trouwens voor me dat ik morgen geen koppijn krijg? Ik neem voor ik heen ga iig alvast paracetamol in, kijken of dat effect heeft.
Ja ik ben gezegend wat dat aangaat, ik heb enorm lieve en begripvolle vrienden :Y
(Knopje gevonden vannelle ;) )

Vrijdag krijg je een knuffel van mij, is dat ook goed? Dan ben je ook jarig toch? *O*

En werkt de bouillion niet meer? Jammer.. het leek goed te gaan in het begin..
LPFANmaandag 20 juni 2016 @ 19:48
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 19:44 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Ja ik ben gezegend wat dat aangaat, ik heb enorm lieve en begripvolle vrienden :Y
(Knopje gevonden vannelle ;) )

Vrijdag krijg je een knuffel van mij, is dat ook goed? Dan ben je ook jarig toch? *O*

En werkt de bouillion niet meer? Jammer.. het leek goed te gaan in het begin..
Ik heb ook echt goeie vrienden maar wat het nare is is dat ze allemaal ver weg wonen, dus ik kan niet zo ff langs en soms voel ik me best eenzaam daardoor.

Ja tuurlijk is dat goed :P Ja klopt, dan word ik alweer 28 :o

Blijkbaar niet idd... laatste 2 dialyse's weer enorm veel koppijn gehad. Maar ik denk dat ik zelf ook schuld heb en gewoon te weinig drink. Wil morgen ook ff dietiste om raad vragen of ze tips heeft. ( En dan heeft ze weer wat te lachen ;p want ik dronk wel 5 liter per dag toen ik net ging dialyseren :P)
#ANONIEMmaandag 20 juni 2016 @ 19:49
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 19:48 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Ik heb ook echt goeie vrienden maar wat het nare is is dat ze allemaal ver weg wonen, dus ik kan niet zo ff langs en soms voel ik me best eenzaam daardoor.

Ja tuurlijk is dat goed :P Ja klopt, dan word ik alweer 28 :o

Blijkbaar niet idd... laatste 2 dialyse's weer enorm veel koppijn gehad. Maar ik denk dat ik zelf ook schuld heb en gewoon te weinig drink. Wil morgen ook ff dietiste om raad vragen of ze tips heeft. ( En dan heeft ze weer wat te lachen ;p want ik dronk wel 5 liter per dag toen ik net ging dialyseren :P)
5 liter? :o Damn, dat drink ik nog geeneens in een maand (water dan hè :P )
Ik hoop dat ze wat nuttige tips heeft, dialyseren is al zwaar genoeg, die hoofdpijn kun je er niet bij gebruiken lijkt me.. :N
LPFANmaandag 20 juni 2016 @ 19:55
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 19:49 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

5 liter? :o Damn, dat drink ik nog geeneens in een maand (water dan hè :P )
Ik hoop dat ze wat nuttige tips heeft, dialyseren is al zwaar genoeg, die hoofdpijn kun je er niet bij gebruiken lijkt me.. :N
Ja, en maar 2 keer op een dag naar de wc gaan he, Had ook dikke enkels wil je niet weten. In het begin van mijn dialyse tijd ben ik toen ook in 1 week 8 kilo afgevallen. Allemaal vocht. Ben wel een paar keer naar de huisarts er voor geweest want ik had al door dat er iets niet klopte, maar volgens de huisarts was het niets. (Jaja)

Maar goed wat het ook is, is dat er elke dialyse 100 ml vocht uit me wordt gehaald. Dit kan niet anders omdat de machine anders de hele tijd zit te tetteren. Het is niet veel, ik drink het tijdens dialyse weer er bij maar blijkbaar vind mijn lichaam het toch niet leuk. Ik krijg nou ook weer extra vocht tijdens dialyse sinds zaterdag, Was een proef een paar week geleden en 2 weken terug weer gestopt. Maar blijkbaar heb ik dat extra vocht toch wel nodig. ( Enige nadeel is dat ik ENORM nodig moet plassen na afloop hahaha ;p Ik zeg al nee tegen het fruit wat we krijgen omdat ik anders nog nodiger moet ;p)

Maar goed de hoofdpijn kan ook gewoon van het dialyseren zelf komen. Gebeurd zoveel in mijn lichaam dan natuurlijk, alles wordt door elkaar geschud qua waardes enzo. Dus kans zit er wel in dat ik het moet accepteren.

Het is iig hele nare koppijn, ik ben hoofdpijn echt wel gewend maar dit zit alleen achter in en als het heel erg is weet ik haast mijn eigen naam niet meer, dan ben ik gewoon ff van de wereld.
caroromaandag 20 juni 2016 @ 19:59
Lpfan ik zal voor je duimen dat je geen hoofdpijn krijgt, en als je het leuk vind om een verjaarskaartje te krijgen moet je me ff een pmetje doen!

Ik heb enorm geboft met mijn familie, tuurlijk zijn ze niet altijd leuk, maar ik mag niet klagen! En daarnaast hebben we een select aantal hele leuke vrienden waar we in goede en slechte tijden heel veel mee kunnen delen O+ .
caroromaandag 20 juni 2016 @ 19:59
O en morgen naar het ziekenhuis, ben benieuwd!
#ANONIEMmaandag 20 juni 2016 @ 20:01
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 19:59 schreef caroro het volgende:
O en morgen naar het ziekenhuis, ben benieuwd!
Succes morgen!
LPFANmaandag 20 juni 2016 @ 20:03
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 19:59 schreef caroro het volgende:
O en morgen naar het ziekenhuis, ben benieuwd!
Succes! en ik stuur je wel een PM ;p kaartjes zijn altijd leuk! :P
Jaimy_Lucamaandag 20 juni 2016 @ 20:23
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 19:43 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Heerlijk is dat ja, ff knuffelen! Soms kan je daar ZO van opknappen. Ik heb mijn beste vriendin al een poos niet meer gezien door omstandigheden terwijl we allebei een dikke knuffel kunnen gebruiken ;(

Duimen jullie trouwens voor me dat ik morgen geen koppijn krijg? Ik neem voor ik heen ga iig alvast paracetamol in, kijken of dat effect heeft.
Ik ga heel hard duimen!
LPFANmaandag 20 juni 2016 @ 20:25
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 20:23 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Ik ga heel hard duimen!
Thanks!
superkimmimaandag 20 juni 2016 @ 20:27
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 20:03 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Succes! en ik stuur je wel een PM ;p kaartjes zijn altijd leuk! :P
ooh pm mij dan ook maar :D
LPFANmaandag 20 juni 2016 @ 20:27
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 20:27 schreef superkimmi het volgende:

[..]

ooh pm mij dan ook maar :D
Hahaha :P
Jaimy_Lucamaandag 20 juni 2016 @ 20:30
Ik bof ook met familie en m'n vriendin.

En mehn wat kan mijn buik zeer doen! Toch rot dat bij PDS vaak een nummer 2 puur door buikpijn aangekondigd wordt... Soms zelfs middenin de nacht.

Nu ben ik afgelopen weekend bij m'n ouders geweest en m'n vader was ziek. Hoop niet dat hij ons heeft aangestoken. :P (Heb hoofdpijn, buikpijn, beginnende keelpijn en net ietwat warm hoofd, maar nu niet meer.) Zal wel niet doorzetten, ben nooit ziek.

Andere UWV-man komt volgende week. Heb nogmaals gevraagd of het vrijblijvend is (jep).
LPFANmaandag 20 juni 2016 @ 20:38
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 20:30 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Ik bof ook met familie en m'n vriendin.

En mehn wat kan mijn buik zeer doen! Toch rot dat bij PDS vaak een nummer 2 puur door buikpijn aangekondigd wordt... Soms zelfs middenin de nacht.

Nu ben ik afgelopen weekend bij m'n ouders geweest en m'n vader was ziek. Hoop niet dat hij ons heeft aangestoken. :P (Heb hoofdpijn, buikpijn, beginnende keelpijn en net ietwat warm hoofd, maar nu niet meer.) Zal wel niet doorzetten, ben nooit ziek.

Andere UWV-man komt volgende week. Heb nogmaals gevraagd of het vrijblijvend is (jep).
Heb je vaak last van je PDS? Lijkt me erg vervelend! Heb je ook een dieet?
Hopelijk wordt je niet ziek!
Jaimy_Lucamaandag 20 juni 2016 @ 20:45
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 20:38 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Heb je vaak last van je PDS? Lijkt me erg vervelend! Heb je ook een dieet?
Hopelijk wordt je niet ziek!
De laatste tijd weer heel veel last. Standaard 's morgens uit bed moeten vanwege PDS.
Ik doe niet aan diëten. :P
LPFANmaandag 20 juni 2016 @ 20:46
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 20:45 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

De laatste tijd weer heel veel last. Standaard 's morgens uit bed moeten vanwege PDS.
Ik doe niet aan diëten. :P
Ik bedoel niet een dieet voor je gewicht maar voor je gezondheid, Met je voeding kan je de klachten van je PDS behoorlijk verminderen.
#ANONIEMmaandag 20 juni 2016 @ 20:50
Vraag aan de mensen die pijn lijden; wie van jullie heeft zich wel eens verdiept in medicinale wietolie?
Ik probeer me door google te worstelen, zoveel websites en lappen tekst, ik kom er met m'n moe-e war hoofd niet doorheen.

Qua slaapmedicatie ben ik zo goed als ''klaar'', heb een stuk of 15 verschillende geprobeerd, van anti psychotica tot bloeddrukverlagers tot anti depressiva.
Niks werkt, ja de lorazepam werkte, maar was enorm verslavend en het effect nam na anderhalf week al af.

Ik vroeg me af of wietolie nog een optie kan zijn, iemand hier verstand van? :)

(Edit; de nadruk op pijn patiënten komt voort uit de ervaringen op internet dat mensen met chronische pijn verlichting krijgen door die olie of andere producten)

[ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 20-06-2016 20:56:11 ]
LPFANmaandag 20 juni 2016 @ 21:01
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 20:50 schreef Poesopstokje het volgende:
Vraag aan de mensen die pijn lijden; wie van jullie heeft zich wel eens verdiept in medicinale wietolie?
Ik probeer me door google te worstelen, zoveel websites en lappen tekst, ik kom er met m'n moe-e war hoofd niet doorheen.

Qua slaapmedicatie ben ik zo goed als ''klaar'', heb een stuk of 15 verschillende geprobeerd, van anti psychotica tot bloeddrukverlagers tot anti depressiva.
Niks werkt, ja de lorazepam werkte, maar was enorm verslavend en het effect nam na anderhalf week al af.

Ik vroeg me af of wietolie nog een optie kan zijn, iemand hier verstand van? :)

(Edit; de nadruk op pijn patiënten komt voort uit de ervaringen op internet dat mensen met chronische pijn verlichting krijgen door die olie of andere producten)
Je hoort sowieso wel vaker dat mensen met chronische pijn aan de medische wiet zitten. Maar dan echt gewoon het roken. Wiet olie had ik nog niet van gehoord, maar kan je je huisarts niet vragen om advies?
#ANONIEMmaandag 20 juni 2016 @ 21:02
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 21:01 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Je hoort sowieso wel vaker dat mensen met chronische pijn aan de medische wiet zitten. Maar dan echt gewoon het roken. Wiet olie had ik nog niet van gehoord, maar kan je je huisarts niet vragen om advies?
Ik ben psychose gevoelig :') Wiet roken is geen goed idee, 1x geprobeerd en kwam in een enorme badtrip terecht.
Ik heb iets zonder dat thc (??) spul nodig, volgens mij zit dat niet in die olie.

Huisarts is een beetje van de oude stempel :P Wil ik met zoiets aankomen moet ik wel een goed onderbouwd verhaal klaar hebben.
caroromaandag 20 juni 2016 @ 21:04
Poes, er zijn veel pijnpatiënten die CBD-olie gebruiken idd, ik weet er zelf niet zoveel van, volgens mij is er op fb wel eea over te vinden bij pijnpatiënt pagina's.
LPFANmaandag 20 juni 2016 @ 21:05
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 21:02 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Ik ben psychose gevoelig :') Wiet roken is geen goed idee, 1x geprobeerd en kwam in een enorme badtrip terecht.
Ik heb iets zonder dat thc (??) spul nodig, volgens mij zit dat niet in die olie.

Huisarts is een beetje van de oude stempel :P Wil ik met zoiets aankomen moet ik wel een goed onderbouwd verhaal klaar hebben.
Ah nee dan is dat geen goed idee idd :P Vervelend wel zo'n huisarts.
#ANONIEMmaandag 20 juni 2016 @ 21:06
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 21:02 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Ik ben psychose gevoelig :') Wiet roken is geen goed idee, 1x geprobeerd en kwam in een enorme badtrip terecht.
Ik heb iets zonder dat thc (??) spul nodig, volgens mij zit dat niet in die olie.

Huisarts is een beetje van de oude stempel :P Wil ik met zoiets aankomen moet ik wel een goed onderbouwd verhaal klaar hebben.
Geen wiet voor mij helaas, slechte longen, dus roken helpt dan niet. Wietolie heb ik niet geprobeerd.. Dus daar kan ik je helaas niet mee helpen. Het enige wat bij mij goed helpt tegen de pijn zijn Oxy's.

Ik ga áltijd met een goed onderbouwd verhaal naar de huisarts.
#ANONIEMmaandag 20 juni 2016 @ 21:06
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 21:04 schreef caroro het volgende:
Poes, er zijn veel pijnpatiënten die CBD-olie gebruiken idd, ik weet er zelf niet zoveel van, volgens mij is er op fb wel eea over te vinden bij pijnpatiënt pagina's.
Ja wel hè, dacht ik al..
Heb al zo'n FB site een bericht gestuurd met m'n verhaal, wacht op antwoord. Zal het morgen ook wel even hier plaatsen.

Ik ga richting bed, was weer een lange en vermoeiende (wel leuke O+ ) dag.

Weltrusten allemaal! :*
#ANONIEMmaandag 20 juni 2016 @ 21:07
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 21:06 schreef weethetevennietmeer het volgende:

[..]

Geen wiet voor mij helaas, slechte longen, dus roken helpt dan niet. Wietolie heb ik niet geprobeerd.. Dus daar kan ik je helaas niet mee helpen. Het enige wat bij mij goed helpt tegen de pijn zijn Oxy's.

Ik ga áltijd met een goed onderbouwd verhaal naar de huisarts.
Bedankt voor je reactie ^O^
Ik wil mezelf eerst overtuigen dat het kan helpen voor ik bij mijn HA aankom ;) Dus alle info is welkom.
Jaimy_Lucamaandag 20 juni 2016 @ 21:09
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 20:46 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Ik bedoel niet een dieet voor je gewicht maar voor je gezondheid, Met je voeding kan je de klachten van je PDS behoorlijk verminderen.
Ik doe niet aan diëten. ;)
LPFANmaandag 20 juni 2016 @ 21:10
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 21:09 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Ik doe niet aan diëten. ;)
Oke... Wel jammer, want het zou je klachten behoorlijk kunnen verminderen.
Jaimy_Lucamaandag 20 juni 2016 @ 21:19
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 21:10 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Oke... Wel jammer, want het zou je klachten behoorlijk kunnen verminderen.
Ik ken alleen vezelrijke pasta, nu eten we - helaas :P - niet elke dag pasta. Maar ik moet ook letten op koolhydraten en suikers.
caroromaandag 20 juni 2016 @ 21:20
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 21:09 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Ik doe niet aan diëten. ;)
Ik ook niet;), ik heb mijn leefstijl veranderd en daar past gezond en lekker eten heel goed in, plus de fijne bijkomstigheid dat ik mij veel beter voel.
LPFANmaandag 20 juni 2016 @ 21:23
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 21:20 schreef caroro het volgende:

[..]

Ik ook niet;), ik heb mijn leefstijl veranderd en daar past gezond en lekker eten heel goed in, plus de fijne bijkomstigheid dat ik mij veel beter voel.
Gezond eten doet ook heel veel idd! Merk het zelf ook.
vannellemaandag 20 juni 2016 @ 21:24
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 19:44 schreef Poesopstokje het volgende:

(Knopje gevonden vannelle ;) )

Hoppa!! You go girl! *O*
LPFANmaandag 20 juni 2016 @ 22:07
Zit me ff uitgebreid in te lezen over een niertransplantatie. Zo te lezen valt het allemaal gelukkig wel mee. Krijg wel een lang litteken maar dat maakt me niks uit. Enige waar ik als een berg tegenop zie is dat ik zolang ik in het ziekenhuis lig een katheter moet. Wat logisch is. Alleen vorige keer dat ik een katheter moest, en dat was alleen maar om mijn blaas te legen, heb ik liggen huilen van de puin.

Binnenkort toch maar eens over hebben.
twiFightmaandag 20 juni 2016 @ 22:11
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:07 schreef LPFAN het volgende:
Zit me ff uitgebreid in te lezen over een niertransplantatie.
Daar had ik nog een vraag over trouwens. Want je zei dat het traject voor een vrijwillige donatie minimaal een half jaar duurt. Maar bij donatie na bv. een ongeluk moet het binnen enkele uren klaar en gedaan zijn. Waar zit dat verschil 'm in? Zijn dat puur psychologische gesprekken met de donor om zo iemand voor te bereiden op de gevolgen na donatie?
KapiteinIglomaandag 20 juni 2016 @ 22:12
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 21:23 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Gezond eten doet ook heel veel idd! Merk het zelf ook.
Nou ik ben koningin bestellen, kant en klaar of niet eten haha.
twiFightmaandag 20 juni 2016 @ 22:13
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:12 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Nou ik ben koningin bestellen, kant en klaar of niet eten haha.
Daar zijn redelijk wat mogelijkheden in tegenwoordig, gelukkig ook gezonde. Je moet helaas wel een dikke beurs hebben :{
LPFANmaandag 20 juni 2016 @ 22:13
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:11 schreef twiFight het volgende:

[..]

Daar had ik nog een vraag over trouwens. Want je zei dat het traject voor een vrijwillige donatie minimaal een half jaar duurt. Maar bij donatie na bv. een ongeluk moet het binnen enkele uren klaar en gedaan zijn. Waar zit dat verschil 'm in? Zijn dat puur psychologische gesprekken met de donor om zo iemand voor te bereiden op de gevolgen na donatie?
Ja idd die gesprekken en er wordt ook uitgebreider onderzocht omdat er de tijd wel is.
LPFANmaandag 20 juni 2016 @ 22:13
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:12 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Nou ik ben koningin bestellen, kant en klaar of niet eten haha.
Haha zo was ik ook hoor voor ik ziek werd :P Nu kan dat ''helaas'' niet meer.
LPFANmaandag 20 juni 2016 @ 22:15
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:13 schreef twiFight het volgende:

[..]

Daar zijn redelijk wat mogelijkheden in tegenwoordig, gelukkig ook gezonde. Je moet helaas wel een dikke beurs hebben :{
Zeg dat -O- Mijn ouders en ik gingen laatst chinees halen, zouden we 40 euro kwijt zijn voor 3 personen :{ Hebben toen maar patatje opgehaald.
LPFANmaandag 20 juni 2016 @ 22:20
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:11 schreef twiFight het volgende:

[..]

Daar had ik nog een vraag over trouwens. Want je zei dat het traject voor een vrijwillige donatie minimaal een half jaar duurt. Maar bij donatie na bv. een ongeluk moet het binnen enkele uren klaar en gedaan zijn. Waar zit dat verschil 'm in? Zijn dat puur psychologische gesprekken met de donor om zo iemand voor te bereiden op de gevolgen na donatie?
Het is haast belachelijk hoeveel gesprekken de donor krijgt. Vragen of ze worden gedwongen en dergelijke. Ze krijgen ook nog een gesprek als ze bij wijze van spreken het operatiehemd al aanhebben :P Heb ik die vriend van mij iig al ff voor gewaarschuwd :P
twiFightmaandag 20 juni 2016 @ 22:24
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:20 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Het is haast belachelijk hoeveel gesprekken de donor krijgt. Vragen of ze worden gedwongen en dergelijke. Ze krijgen ook nog een gesprek als ze bij wijze van spreken het operatiehemd al aanhebben :P Heb ik die vriend van mij iig al ff voor gewaarschuwd :P
Nou ja, ergens ook wel logisch. Je kunt als het eenmaal gedaan is niet meer zeggen "nahhh plaats mijn nier maar terug". Maar wel zuur als je als ontvanger hoopt dat het zover is en het gaat niet door. Bereiden ze jou daar ook op voor?
LPFANmaandag 20 juni 2016 @ 22:26
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:24 schreef twiFight het volgende:

[..]

Nou ja, ergens ook wel logisch. Je kunt als het eenmaal gedaan is niet meer zeggen "nahhh plaats mijn nier maar terug". Maar wel zuur als je als ontvanger hoopt dat het zover is en het gaat niet door. Bereiden ze jou daar ook op voor?
:Y Het kan elk moment mis gaan natuurlijk, zelfs als je al ligt te slapen, kan je wakker worden met niks. Het is een enorme onzekere periode. Er na natuurlijk ook met afstotingsgevaar.

Ben nu ook ff de leefregels aan het lezen voor als je weer thuis bent, en holy moly, je mag helemaal niks :o Wat logisch is daar niet van maar pffff :P Gelukkig is dat vooral het eerste jaar.
KapiteinIglomaandag 20 juni 2016 @ 22:39
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:13 schreef twiFight het volgende:

[..]

Daar zijn redelijk wat mogelijkheden in tegenwoordig, gelukkig ook gezonde. Je moet helaas wel een dikke beurs hebben :{
Ja op dit vlak zou ik liever wat minder geld willen haha. Nu is het best makkelijk, Even bestellen hier en kant en klaar daar. :P
KapiteinIglomaandag 20 juni 2016 @ 22:41
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:13 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Haha zo was ik ook hoor voor ik ziek werd :P Nu kan dat ''helaas'' niet meer.
:D eigenlijk moet je daar wel blij mee zijn hoor. Dat eet patroon is alles behalve gezond.

Vanavond had ik energie en heb ik wel Gekookt!
LPFANmaandag 20 juni 2016 @ 22:45
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:41 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

:D eigenlijk moet je daar wel blij mee zijn hoor. Dat eet patroon is alles behalve gezond.

Vanavond had ik energie en heb ik wel Gekookt!
Goed bezig! Wat was het? Ik had geen zin in koken vandaag dus had een maaltijdsalade in elkaar geflanst :P
-sabine-maandag 20 juni 2016 @ 22:47
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:39 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Ja op dit vlak zou ik liever wat minder geld willen haha. Nu is het best makkelijk, Even bestellen hier en kant en klaar daar. :P
Is HelloFresh of een andere klaar om te koken service iets voor je?

Lekker koezen allemaal.
KapiteinIglomaandag 20 juni 2016 @ 22:48
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:45 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Goed bezig! Wat was het? Ik had geen zin in koken vandaag dus had een maaltijdsalade in elkaar geflanst :P
Mexicaanse tortillas van knorr, zo een pakje.
Beetje aangepast hier en daar.
Kan ik morgen nog een keer van eten
KapiteinIglomaandag 20 juni 2016 @ 22:49
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:47 schreef -sabine- het volgende:

[..]

Is HelloFresh of een andere klaar om te koken service iets voor je?

Lekker koezen allemaal.
Ja dat wil ik al een tijdje proberen. Misschien na de vakantie toch eens doen :Y
LPFANmaandag 20 juni 2016 @ 22:49
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:48 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Mexicaanse tortillas van knorr, zo een pakje.
Beetje aangepast hier en daar.
Kan ik morgen nog een keer van eten
Lekker *O* Mis dat soms wel :@ Ik mag geen pakjes en zakjes meer gebruiken terwijl het soms zo lekker snel klaar is ;p
KapiteinIglomaandag 20 juni 2016 @ 22:55
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:49 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Lekker *O* Mis dat soms wel :@ Ik mag geen pakjes en zakjes meer gebruiken terwijl het soms zo lekker snel klaar is ;p
Ja was zo klaar. Ik snap je gevoel. Maar kook ook liever zonder pakje of zakje. Maar dat is dan in de weekenden.
LPFANmaandag 20 juni 2016 @ 22:56
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:55 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Ja was zo klaar. Ik snap je gevoel. Maar kook ook liever zonder pakje of zakje. Maar dat is dan in de weekenden.
Jah, gelukkig vind ik het leuk om te koken, maar heb er soms gewoon totaal geen energie voor idd.
LPFANmaandag 20 juni 2016 @ 22:56
Ik ga mijn bedje weer eens opzoeken, wekker gaat weer om half 7 morgen :O Slaap lekker allemaal O+ :*
KapiteinIglomaandag 20 juni 2016 @ 22:57
Huisarts zou me trouwens terugbellen over mijn kortademigheid en hartkloppingen. En ik heb weer een preek gekregen dat ik mijn medicatie beter in moet nemen,ik vergeet het nog wel eens of ik pas het aan ivm klachten. :@
KapiteinIglomaandag 20 juni 2016 @ 22:58
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:56 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Jah, gelukkig vind ik het leuk om te koken, maar heb er soms gewoon totaal geen energie voor idd.
Ik haat koken aldus moppersmurf!

Slaap lekker, ik lig al O+
superkimmimaandag 20 juni 2016 @ 23:08
Volgens mij heb ik alles van gisteren eruit gehoest. Morgenochtend vrijwilligerswerk dus wordt graag fit wakker. Slaap lekker allemaal!
superkimmimaandag 20 juni 2016 @ 23:09
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:58 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Ik haat koken aldus moppersmurf!

Slaap lekker, ik lig al O+
Jij woonde in Dordt toch? Wij willen verhuizen naar Dordt (ons huis staat te koop). Je bent welkom om een keer te komen eten hoor. Ik hou van koken; zeker voor anderen!
twiFightmaandag 20 juni 2016 @ 23:13
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:26 schreef LPFAN het volgende:
Ben nu ook ff de leefregels aan het lezen voor als je weer thuis bent, en holy moly, je mag helemaal niks :o
Kun je die eens linken (of quoten in een spoiler)? Ben wel nieuwsgierig.

quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:49 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Ja dat wil ik al een tijdje proberen. Misschien na de vakantie toch eens doen :Y
Let even goed op welke verplichtingen je aangaat. Je zit al snel vast aan een duur abonnement!

quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:49 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Lekker *O* Mis dat soms wel :@ Ik mag geen pakjes en zakjes meer gebruiken terwijl het soms zo lekker snel klaar is ;p
Vanwege het zout? Ik kreeg dat ook te horen, maar ik kan er simpelweg niet omheen. Vanwege mijn handicap. Maar ik vind het onzin. Je mag 6 gram zout en hoe ik dat invul is aan mezelf, toch? Of hebben ze mij weer maar het halve verhaal verteld... Ik eet bijna geen brood, dat scheelt al wel. Maar vaak neemt de avondmaaltijd wel 3-4 gram 'in beslag'.
MarieAlicemaandag 20 juni 2016 @ 23:50
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 20:50 schreef Poesopstokje het volgende:
Vraag aan de mensen die pijn lijden; wie van jullie heeft zich wel eens verdiept in medicinale wietolie?
Ik probeer me door google te worstelen, zoveel websites en lappen tekst, ik kom er met m'n moe-e war hoofd niet doorheen.

Qua slaapmedicatie ben ik zo goed als ''klaar'', heb een stuk of 15 verschillende geprobeerd, van anti psychotica tot bloeddrukverlagers tot anti depressiva.
Niks werkt, ja de lorazepam werkte, maar was enorm verslavend en het effect nam na anderhalf week al af.

Ik vroeg me af of wietolie nog een optie kan zijn, iemand hier verstand van? :)

(Edit; de nadruk op pijn patiënten komt voort uit de ervaringen op internet dat mensen met chronische pijn verlichting krijgen door die olie of andere producten)
Stomme vraag, ik weet niet of het al verder gaat dan de trials tegenwoordig, maar heb je al eens gedacht aan tms? Dat is een helemaal niet invasieve methode, basically draaien er magneten rond je hoofd gedurende een bepaalde tijd en that's it. De eerste onderzoeksresultaten zijn veelbelovend voor insomniapatienten...
MarieAlicemaandag 20 juni 2016 @ 23:53
SPOILER
1jugxl.jpg
En zo was de auto er dus aan toe...
Ondertussen dus nogal koppijn.
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 07:02
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 23:13 schreef twiFight het volgende:

[..]

Kun je die eens linken (of quoten in een spoiler)? Ben wel nieuwsgierig.

https://www.niertransplan(...)ertransplantatie.pdf

Gaat over het hele traject maar als je naar beneden scrolt kom je bij de leefregels.

[..]

Vanwege het zout? Ik kreeg dat ook te horen, maar ik kan er simpelweg niet omheen. Vanwege mijn handicap. Maar ik vind het onzin. Je mag 6 gram zout en hoe ik dat invul is aan mezelf, toch? Of hebben ze mij weer maar het halve verhaal verteld... Ik eet bijna geen brood, dat scheelt al wel. Maar vaak neemt de avondmaaltijd wel 3-4 gram 'in beslag'.
Ja. Het is idd hoe je het zelf invult maar er zit gauw 4 gram per pakje in en dat vind ik veel te veel, mijn avondeten is meestal 2 gram zout of minder. Maar goed ik eet wel brood en tussendoortjes enzo :)
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 07:17
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 23:53 schreef MarieAlice het volgende:
SPOILER
[ afbeelding ]
En zo was de auto er dus aan toe...
Ondertussen dus nogal koppijn.
Jeetje :o
#ANONIEMdinsdag 21 juni 2016 @ 08:01
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 23:50 schreef MarieAlice het volgende:

[..]

Stomme vraag, ik weet niet of het al verder gaat dan de trials tegenwoordig, maar heb je al eens gedacht aan tms? Dat is een helemaal niet invasieve methode, basically draaien er magneten rond je hoofd gedurende een bepaalde tijd en that's it. De eerste onderzoeksresultaten zijn veelbelovend voor insomniapatienten...
Stomme vragen bestaan hier niet!
Nee nog nooit van gehoord, ik zal het eens gaan opzoeken, dankjewel :)

En je auto ziet er niet te best uit.. Hoe gaat het inmiddels met jou?
MarieAlicedinsdag 21 juni 2016 @ 08:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 08:01 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Stomme vragen bestaan hier niet!
Nee nog nooit van gehoord, ik zal het eens gaan opzoeken, dankjewel :)

En je auto ziet er niet te best uit.. Hoe gaat het inmiddels met jou?
Je hebt een dm :)

Hier, nek stijf, hoofd pijn, de linkerkant van mijn romp helemaal blauw (volgens de verpleging 'zijt gij into bdsm langs uwe linkerkant of wat?' Humor, humor) rug pijn en gemakkelijk doodmoe. Verder spreken verslagen van neuro, radio, urgentie en orthopedie elkaar weer es tegen. Het gaat van een hersenkneuzing tot een hersenschudding, van een whiplash tot een haarfractuur in een wervel, van een zware kneuzing in de rib tot een ribfractuur. Gelukkig is toxicologisch iedereeen er wel over eens dat ik niet dronken of anderszins geintoxiceerd was...
Even off topic in spoiler.

SPOILER
Ondertussen wel gedoe met politie en verzekeringen en het feit dat de wagen technisch blijkbaar geen perte totale is, maar gezien haar 12 jaar en minimum 500 euro aan materiaal alleen nodig economisch gezien wel. Wil ik 1500 euro (ja, veel werkuren) en twee nieuwe banden (reken nog maar eens 140 euro, als de twee achterste tenminste niet ook een slag blijken gehad te hebben...) uitgeven aan die auto, of wil ik een nieuwe, en is dat dan een nieuwe nieuwe of een occasie nieuwe en blah. Dus daardoor al bij 9 autodealers gestopt en offertes laten maken en het wrak naar een bevriende garagist laten slepen, want bij de sleepdienst zijn er stallingskosten en bladieladiela.

En nu krijg ik blijkbaar nog een factuur van de stad, over die twee paaltjes die omver liggen die ze nota bene na de zomer gaan weghalen als ze de rotonde opnieuw gaan aanleggen. -O- }:|
Terwijl ik ondertussen ook niet kan werken en je dan, als je deels als zelfstandige werkt, gewoon geen geld meer binnenkrijgt.

Tijd voor koffie.
c_/
MarieAlicedinsdag 21 juni 2016 @ 08:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 07:02 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Ja. Het is idd hoe je het zelf invult maar er zit gauw 4 gram per pakje in en dat vind ik veel te veel, mijn avondeten is meestal 2 gram zout of minder. Maar goed ik eet wel brood en tussendoortjes enzo :)
Daar had ik eigenlijk nog nooit bij stilgestaan. :X
Dat is wel constant opletten dan en niet snelsnel even wat in de magnetron gooien of pizza bestellen...
MarieAlicedinsdag 21 juni 2016 @ 08:54
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:57 schreef PrisTheShiz het volgende:
Huisarts zou me trouwens terugbellen over mijn kortademigheid en hartkloppingen. En ik heb weer een preek gekregen dat ik mijn medicatie beter in moet nemen,ik vergeet het nog wel eens of ik pas het aan ivm klachten. :@
Had je daar nog nieuws over, of was de preek wat ie te zeggen had? :*
Herkenbaar trouwens, dat niet altijd even medicatietrouw zijn.
#ANONIEMdinsdag 21 juni 2016 @ 08:55
Pfff heftig Marie.. wat een ellende.. niet alleen lichamelijk maar ook alle bureaucratie wat er bij komt kijken.
Sterkte :*
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 08:58
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 08:52 schreef MarieAlice het volgende:

[..]

Daar had ik eigenlijk nog nooit bij stilgestaan. :X
Dat is wel constant opletten dan en niet snelsnel even wat in de magnetron gooien of pizza bestellen...
Pizza wordt hem sowieso niet. Zit 6 gram zout in!

Wat een gedoe met je auto en ziekenhuis!

Doe je wel een beetje rustig aan? :*
MarieAlicedinsdag 21 juni 2016 @ 09:24
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 08:58 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Pizza wordt hem sowieso niet. Zit 6 gram zout in!

Wat een gedoe met je auto en ziekenhuis!

Doe je wel een beetje rustig aan? :*
Bestaat er geen zoutarme pizza? :@ :X
Come si può vivere senza pizza?! -O-

Ik doe nooit rustig aan ;)
superkimmidinsdag 21 juni 2016 @ 09:31
Op naar vrijwilligerswerk, maar wel met moeite. Hele longen zitten weer vol slijm. Ik haat het Nederlandse weer!!
MarieAlicedinsdag 21 juni 2016 @ 09:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 09:31 schreef superkimmi het volgende:
Op naar vrijwilligerswerk, maar wel met moeite. Hele longen zitten weer vol slijm. Ik haat het Nederlandse weer!!
Veel succes! Hoop dat het leuk wordt! *O*
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 09:41
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 09:24 schreef MarieAlice het volgende:

[..]

Bestaat er geen zoutarme pizza? :@ :X
Come si può vivere senza pizza?! -O-

Ik doe nooit rustig aan ;)
Jawel. Zelf maken ;)
Jaimy_Lucadinsdag 21 juni 2016 @ 09:48
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:49 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Ja dat wil ik al een tijdje proberen. Misschien na de vakantie toch eens doen :Y
Kom je heel moeilijk vanaf als je het niet meer wil...
Jaimy_Lucadinsdag 21 juni 2016 @ 09:53
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 22:55 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Ja was zo klaar. Ik snap je gevoel. Maar kook ook liever zonder pakje of zakje. Maar dat is dan in de weekenden.
Ik juist liever met. Zonder vind ik zo'n gedoe. :P
Jaimy_Lucadinsdag 21 juni 2016 @ 10:04
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 23:53 schreef MarieAlice het volgende:
SPOILER
[ afbeelding ]
En zo was de auto er dus aan toe...
Ondertussen dus nogal koppijn.
Ik heb ooit de rotonde rechtdoor genomen met een snelheidje van minstens 100. Auto zag er ongeveer ook zo uit. En ik? Had helemaal niks. Ben nog met die auto naar huis gereden, was een klein stukje. Ik zag de buurvrouw kijken. :D

SPOILER
Toch weer weg. :@
Sterkte met de hoofdpijn. Ben je er ook misselijk/duizelig bij?

[ Bericht 5% gewijzigd door Jaimy_Luca op 21-06-2016 10:31:26 ]
Jaimy_Lucadinsdag 21 juni 2016 @ 10:06
Ik heb flinke keelpijn en hoofdpijn. De rest heeft niet doorgezet. Gisteravond een diarree-remmer genomen.
MarieAlicedinsdag 21 juni 2016 @ 10:21
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 10:04 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Ik heb ooit de rotonde rechtdoor genomen met een snelheidje van minstens 100. Auto zag er ongeveer ook zo uit. En ik? Had helemaal niks. Ben nog met die auto naar huis gereden, was een klein stukje. Ik zag de buurvrouw kijken. :D

SPOILER
Sterkte met de hoofdpijn. Ben je er ook misselijk/duizelig bij?
Wauw. Bij ons zouden ze zeggen 'hoerenchance', maar in NL klinkt dat nogal slecht, dus: had jij even geluk! Hier is dat middenstuk van die rotonde een betonnen plantenbak van een meter hoog, dus als je daar recht tegengaat.... dan mag je hopen dat je wagen een heeeeel grote kreukelzone heeft. De laatste vier die hem hier rechtdoor hebben genomen, vertellen het niet meer na...

Ja, ontzettend draaierig eigenlijk

'Moet ge uw hersens dan geen rust geven en wegblijven van schermen en in de schemer liggen rusten op uw bed, Marie?'
Mja. Eigenlijk wel. Maar ge moogt niet vloeken ook niet ;)

Thanks trouwens iedereen voor de lieve reacties. Ik apprecieer het enorm
O+
MarieAlicedinsdag 21 juni 2016 @ 10:22
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 10:06 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Ik heb flinke keelpijn en hoofdpijn. De rest heeft niet doorgezet. Gisteravond een diarree-remmer genomen.
Mhm. Met diabetes is thee met honing geen goed idee natuurlijk.... thee en op de bank met een dekentje?
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 10:26
Nieuwe mijlpaal. Bloeddruk kan gemeten worden met een normale band *O*
Jaimy_Lucadinsdag 21 juni 2016 @ 10:30
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 10:22 schreef MarieAlice het volgende:

[..]

Mhm. Met diabetes is thee met honing geen goed idee natuurlijk.... thee en op de bank met een dekentje?
Thee (groene! ^O^ zonder suiker) heb ik voor me staan.
MarieAlicedinsdag 21 juni 2016 @ 10:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 10:26 schreef LPFAN het volgende:
Nieuwe mijlpaal. Bloeddruk kan gemeten worden met een normale band *O*
*O*
(Waarom is dat een mijlpaal...? Moet het anders via invasieve bloeddrukmeting, met zo'n katheter? :X )
MarieAlicedinsdag 21 juni 2016 @ 10:35
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 10:30 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Thee (groene! ^O^ zonder suiker) heb ik voor me staan.
c_/
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 10:42
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 10:35 schreef MarieAlice het volgende:

[..]

*O*
(Waarom is dat een mijlpaal...? Moet het anders via invasieve bloeddrukmeting, met zo'n katheter? :X )
Nee niks van dat alles, betekend gewoon dat afvallen goed gaat en ik dunner word ;)
#ANONIEMdinsdag 21 juni 2016 @ 11:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 09:31 schreef superkimmi het volgende:
Op naar vrijwilligerswerk, maar wel met moeite. Hele longen zitten weer vol slijm. Ik haat het Nederlandse weer!!
Bah, snap ik.. komende dagen weer bikkelen dus, sterkte! En natuurlijk veel plezier op je werk *O*

quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 10:26 schreef LPFAN het volgende:
Nieuwe mijlpaal. Bloeddruk kan gemeten worden met een normale band *O*
Heuyyy goed nieuws *O*
MarieAlicedinsdag 21 juni 2016 @ 11:04
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 10:42 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Nee niks van dat alles, betekend gewoon dat afvallen goed gaat en ik dunner word ;)
Oooow :@ sorry!

Dat is helemaal
*O* *O* *O* *O*
KapiteinIglodinsdag 21 juni 2016 @ 11:06
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 23:09 schreef superkimmi het volgende:

[..]

Jij woonde in Dordt toch? Wij willen verhuizen naar Dordt (ons huis staat te koop). Je bent welkom om een keer te komen eten hoor. Ik hou van koken; zeker voor anderen!
Ja ik woon in Dordt. Ik ben op zoek naar een koophuis, hele mooie in de stad gezien. Na de vakantie even kijken.

Dat wordt meeten dan :-p
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 11:08
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 11:04 schreef MarieAlice het volgende:

[..]

Oooow :@ sorry!

Dat is helemaal
*O* *O* *O* *O*
Hoef je geen sorry voor te zeggen joh!

Ben nu 20 kilo kwijt in een jaar *O* Nog 25 en ik heb een gezond gewicht *O*
KapiteinIglodinsdag 21 juni 2016 @ 11:12
Nieuw dieptepunt,andere fokkers lezen mijn pohi en besluiten me per DM de dood toe te wensen :')
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 11:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 11:12 schreef PrisTheShiz het volgende:
Nieuw dieptepunt,andere fokkers lezen mijn pohi en besluiten me per DM de dood toe te wensen :')
WTF :{
KapiteinIglodinsdag 21 juni 2016 @ 11:15
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 11:14 schreef LPFAN het volgende:

[..]

WTF :{
Komt door wat uitspraken in klaagbaak. Shit happens
#ANONIEMdinsdag 21 juni 2016 @ 11:17
The fuck? :{w Niet vanuit dit topic mag ik hopen?
Ik zou de dm's even doorsturen naar de moderators, daar staat gelukkig een ban op.
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 11:17
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 11:15 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Komt door wat uitspraken in klaagbaak. Shit happens
Triest.
MarieAlicedinsdag 21 juni 2016 @ 11:19
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 11:08 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Hoef je geen sorry voor te zeggen joh!

Ben nu 20 kilo kwijt in een jaar *O* Nog 25 en ik heb een gezond gewicht *O*
Wauw! Dat zou ik dringend ook eens moeten doen.
R E S P E C T! _O_
MarieAlicedinsdag 21 juni 2016 @ 11:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 11:12 schreef PrisTheShiz het volgende:
Nieuw dieptepunt,andere fokkers lezen mijn pohi en besluiten me per DM de dood toe te wensen :')
Eh? Eum. Say whut?
Zijn ze op hun kop gevallen en blijven botsen of zo?
KapiteinIglodinsdag 21 juni 2016 @ 11:24
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 11:20 schreef MarieAlice het volgende:

[..]

Eh? Eum. Say whut?
Zijn ze op hun kop gevallen en blijven botsen of zo?
Done.
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 11:33
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 11:19 schreef MarieAlice het volgende:

[..]

Wauw! Dat zou ik dringend ook eens moeten doen.
R E S P E C T! _O_
Thanks maar ik had geen keus ;)


Hoofdpijn is heel vaag vandaag *O*
twiFightdinsdag 21 juni 2016 @ 11:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 07:02 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Ja. Het is idd hoe je het zelf invult maar er zit gauw 4 gram per pakje in en dat vind ik veel te veel, mijn avondeten is meestal 2 gram zout of minder. Maar goed ik eet wel brood en tussendoortjes enzo :)
Ik gooi er meestal wel wat extra (zoutarm) vlees en groenten in en dan kan ik er twee dagen van eten ^O^ Dan is 2 gram weer prima te doen natuurlijk. Ik wil mijn Boboti niet missen :@

quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 08:49 schreef MarieAlice het volgende:
Tijd voor koffie.
Elke tijd is tijd voor koffie :{w

quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 08:58 schreef LPFAN het volgende:
Pizza wordt hem sowieso niet. Zit 6 gram zout in!
Ik heb in mijn super een tonijnpizza gevonden met 3 gr zout. Stelt niet veel voor verder, superbasic, maar ik raak er wel vol van.

Ik zondig wel één keer per week, dan eet ik met vrienden en bestellen we altijd wat. Dat is niet te doen met zoutarm :{ Hopelijk schaadt het niet teveel bij eenmaal per week...

quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 10:21 schreef MarieAlice het volgende:
'Moet ge uw hersens dan geen rust geven en wegblijven van schermen en in de schemer liggen rusten op uw bed, Marie?'
Mja. Eigenlijk wel. Maar ge moogt niet vloeken ook niet ;)
Haha ik blijf het een prachtig taaltje vinden, dat Belgisch.

quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 10:26 schreef LPFAN het volgende:
Nieuwe mijlpaal. Bloeddruk kan gemeten worden met een normale band *O*
Jeej...! In het ziekenhuis moest ik ook altijd de grote band, maar die hadden ze niet altijd paraat. Zie je zo'n verpleegster paniekerig de loslatende band proberen vast te houden :/
superkimmidinsdag 21 juni 2016 @ 12:17
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 11:06 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Ja ik woon in Dordt. Ik ben op zoek naar een koophuis, hele mooie in de stad gezien. Na de vakantie even kijken.

Dat wordt meeten dan :-p
Straks concurreren we nog om dezelfde woning hahaha. Wij hebben namelijk ook een hele leuke in de stad gezien!
Jaimy_Lucadinsdag 21 juni 2016 @ 12:18
Koffie na 21:00 is niet zo verstandig.
superkimmidinsdag 21 juni 2016 @ 12:20
Vrijwilligerswerk werd weer gewaardeerd! Mevrouw was nogal ontdaan toen ik kwam omdat ze haar portemonnee niet mocht hebben om nog wat eten te kopen (ze vergeet af en toe dat ze al gegeten heeft). En toen kwam ik, dus heb dr gelijk mee naar buiten genomen (nu wel heel benauwd maar rest vd dag is toch helemaal voor mezelf). En het 'handige' aan dementie: als je ze uit de omgeving haalt waar net iets gebeurd is vergeten ze het vaak, zeker als er allemaal andere prikkels zijn. Dus toen ik haar weer op de afdeling terugbracht was ze vrolijk.. En is t lunchtijd, dus kwam t eetgedoe ook niet terug
Jaimy_Lucadinsdag 21 juni 2016 @ 12:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 11:12 schreef PrisTheShiz het volgende:
Nieuw dieptepunt,andere fokkers lezen mijn pohi en besluiten me per DM de dood toe te wensen :')
Shit hey, en dan zeur ik over "dom genoemd worden". :{ Mijn nederige excuses daarvoor. :@
superkimmidinsdag 21 juni 2016 @ 12:24
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 11:33 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Thanks maar ik had geen keus ;)


Hoofdpijn is heel vaag vandaag *O*
Ook met geen keus kan het heel moeilijk zijn!
Dus neem gewoon het respect van anderen aan! You rock! ;)

Ik zelf heb echt moeite met de laatstw kilo's. Die gaan zo langzaam en voor nog een paar maanden achter elkaar echt lijnen kan ik de motivatie nog niet vinden. (Bij de eerste 25 kilo kwam er een bruiloft aan.. De mijne :P ) maar zorg er wel voor dat ik niet weer aankom
Pinnenmutskedinsdag 21 juni 2016 @ 12:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 11:12 schreef PrisTheShiz het volgende:
Nieuw dieptepunt,andere fokkers lezen mijn pohi en besluiten me per DM de dood toe te wensen :')
Die mensen zijn zo dom als het achterste van een varken.

Het enige dat ik dood wens is mijn Hashimoto.

Ziek joh maar het is zo verborgen. Alhoewel, aan mijn toet kan je zien dat ik af en toe ziek ben.

Ik noem dat 'lijkenkleur'
#ANONIEMdinsdag 21 juni 2016 @ 12:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 11:12 schreef PrisTheShiz het volgende:
Nieuw dieptepunt,andere fokkers lezen mijn pohi en besluiten me per DM de dood toe te wensen :')
Namen?
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 12:40
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 12:24 schreef superkimmi het volgende:

[..]

Ook met geen keus kan het heel moeilijk zijn!
Dus neem gewoon het respect van anderen aan! You rock! ;)

Ik zelf heb echt moeite met de laatstw kilo's. Die gaan zo langzaam en voor nog een paar maanden achter elkaar echt lijnen kan ik de motivatie nog niet vinden. (Bij de eerste 25 kilo kwam er een bruiloft aan.. De mijne :P ) maar zorg er wel voor dat ik niet weer aankom
Hehehe ja ik merk ook dat het langzaam gaat nu. Dat ik medicijnen neem die vol zitten met suiker helpt ook niet mee }:| Maar verlies nu ongeveer een kilo per maand.
MarieAlicedinsdag 21 juni 2016 @ 12:45
quote:
12s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 12:18 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Koffie na 21:00 is niet zo verstandig.
Technisch gezien na 18u zelfs. Maar ik ben gelukkig een van die mensen die geen effect heeft van cafeïne, dat hebben ze slaaplabogewijs onderzocht.

Pizza e pasta e caffè en ik ben contenta :s)
MarieAlicedinsdag 21 juni 2016 @ 12:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 12:20 schreef superkimmi het volgende:
Vrijwilligerswerk werd weer gewaardeerd! Mevrouw was nogal ontdaan toen ik kwam omdat ze haar portemonnee niet mocht hebben om nog wat eten te kopen (ze vergeet af en toe dat ze al gegeten heeft). En toen kwam ik, dus heb dr gelijk mee naar buiten genomen (nu wel heel benauwd maar rest vd dag is toch helemaal voor mezelf). En het 'handige' aan dementie: als je ze uit de omgeving haalt waar net iets gebeurd is vergeten ze het vaak, zeker als er allemaal andere prikkels zijn. Dus toen ik haar weer op de afdeling terugbracht was ze vrolijk.. En is t lunchtijd, dus kwam t eetgedoe ook niet terug
Oooh je werkt met mensen met dementie! Dat is zooooooo fijn en dankbaar werk (tenzij ze in de agressieve fase zitten natuurlijk). Geweldig!

Neem nu ook maar even tijd voor jezelf! Zelfzorg und so!
superkimmidinsdag 21 juni 2016 @ 12:54
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 12:46 schreef MarieAlice het volgende:

[..]

Oooh je werkt met mensen met dementie! Dat is zooooooo fijn en dankbaar werk (tenzij ze in de agressieve fase zitten natuurlijk). Geweldig!

Neem nu ook maar even tijd voor jezelf! Zelfzorg und so!
Ja ik geniet er zelf ook van! Het vrouwtje waarmee ik meestal ga wandelen is echt heel lief. En zij is ook zo dankbaar als mensen zoals ik even persoonlijk de tijd hebben voor haar.
Disanadinsdag 21 juni 2016 @ 13:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 11:12 schreef PrisTheShiz het volgende:
Nieuw dieptepunt,andere fokkers lezen mijn pohi en besluiten me per DM de dood toe te wensen :')
Ik heb dat een keer in NWS gehad omdat ik een onwelgevallige mening had: iemand die zich Anasid noemde wenste me een pijnlijke en langzame dood door mijn nieren. Die had kennelijk het beterschapstopic gezien. Je schrikt daar flink van en ik vind dat je het moet melden. Die van mij kreeg een ban.
superkimmidinsdag 21 juni 2016 @ 13:18
bizar dat mensen dat soort dingen zeggen.. over internet is blijkbaar ineens alles geoorloofd.
Disanadinsdag 21 juni 2016 @ 13:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 12:20 schreef superkimmi het volgende:
Vrijwilligerswerk werd weer gewaardeerd! Mevrouw was nogal ontdaan toen ik kwam omdat ze haar portemonnee niet mocht hebben om nog wat eten te kopen (ze vergeet af en toe dat ze al gegeten heeft). En toen kwam ik, dus heb dr gelijk mee naar buiten genomen (nu wel heel benauwd maar rest vd dag is toch helemaal voor mezelf). En het 'handige' aan dementie: als je ze uit de omgeving haalt waar net iets gebeurd is vergeten ze het vaak, zeker als er allemaal andere prikkels zijn. Dus toen ik haar weer op de afdeling terugbracht was ze vrolijk.. En is t lunchtijd, dus kwam t eetgedoe ook niet terug
Wat fijn dat het goed ging. Het is ook wel perfect weer om lekker naar buiten te gaan. Ik hoop dat je nu goed uit kunt rusten.
KapiteinIglodinsdag 21 juni 2016 @ 13:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 13:15 schreef Disana het volgende:

[..]

Ik heb dat een keer in NWS gehad omdat ik een onwelgevallige mening had: iemand die zich Anasid noemde wenste me een pijnlijke en langzame dood door mijn nieren. Die had kennelijk het beterschapstopic gezien. Je schrikt daar flink van en ik vind dat je het moet melden. Die van mij kreeg een ban.
Ik heb het gemeld. Maar deze onzekere Ts vindt zichzelf superieur en snapt niet waarom hij geen vrouw krijgt. Ik snap dat wel, en heb hem dat was horkerig en bot verteld haha. Hij wenste me een spoedige dood vanwege mijn hartkloppingen en benauwdheid, de kneus. :')
KapiteinIglodinsdag 21 juni 2016 @ 13:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 13:18 schreef superkimmi het volgende:
bizar dat mensen dat soort dingen zeggen.. over internet is blijkbaar ineens alles geoorloofd.
Is me niet vreemd helaas...
Disanadinsdag 21 juni 2016 @ 13:39
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 13:34 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Ik heb het gemeld. Maar deze onzekere Ts vindt zichzelf superieur en snapt niet waarom hij geen vrouw krijgt. Ik snap dat wel, en heb hem dat was horkerig en bot verteld haha. Hij wenste me een spoedige dood vanwege mijn hartkloppingen en benauwdheid, de kneus. :')
Ik vind dat altijd zo kansloos als mensen in je geschiedenis gaan graven omdat je mening ze niet bevalt.
Jaimy_Lucadinsdag 21 juni 2016 @ 13:44
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 12:45 schreef MarieAlice het volgende:

[..]

Technisch gezien na 18u zelfs. Maar ik ben gelukkig een van die mensen die geen effect heeft van cafeïne, dat hebben ze slaaplabogewijs onderzocht.

Pizza e pasta e caffè en ik ben contenta :s)
Ik heb dat met roken. Ik heb gerookt, maar ben er nooit verslaafd aan geraakt. Terwijl ze zeggen dat roken het meest verslavend is. Waarom heeft het dan op mij totaal geen effect? Dat heb ik me wel vaker afgevraagd.
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 13:44
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 13:34 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Ik heb het gemeld. Maar deze onzekere Ts vindt zichzelf superieur en snapt niet waarom hij geen vrouw krijgt. Ik snap dat wel, en heb hem dat was horkerig en bot verteld haha. Hij wenste me een spoedige dood vanwege mijn hartkloppingen en benauwdheid, de kneus. :')
Wat een triest figuur :')
Jaimy_Lucadinsdag 21 juni 2016 @ 13:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 13:18 schreef superkimmi het volgende:
bizar dat mensen dat soort dingen zeggen.. over internet is blijkbaar ineens alles geoorloofd.
Dit dus ja.

Als ze voor je zouden staan is het over met dat stoere internetgedrag. Dan kruipen ze piepend achter moeders rok. O-)
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 13:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 11:50 schreef twiFight het volgende:

[..]

Ik gooi er meestal wel wat extra (zoutarm) vlees en groenten in en dan kan ik er twee dagen van eten ^O^ Dan is 2 gram weer prima te doen natuurlijk. Ik wil mijn Boboti niet missen :@

[..]

Elke tijd is tijd voor koffie :{w

[..]

Ik heb in mijn super een tonijnpizza gevonden met 3 gr zout. Stelt niet veel voor verder, superbasic, maar ik raak er wel vol van.

Ik zondig wel één keer per week, dan eet ik met vrienden en bestellen we altijd wat. Dat is niet te doen met zoutarm :{ Hopelijk schaadt het niet teveel bij eenmaal per week...

[..]

Haha ik blijf het een prachtig taaltje vinden, dat Belgisch.

[..]

Jeej...! In het ziekenhuis moest ik ook altijd de grote band, maar die hadden ze niet altijd paraat. Zie je zo'n verpleegster paniekerig de loslatende band proberen vast te houden :/
Ik zondig ook wel hoor ;) Het hangt van je waardes af of het dat toelaat. Heb je al een afspraak met een nefroloog?
MsMessydinsdag 21 juni 2016 @ 14:00
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 13:34 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Ik heb het gemeld. Maar deze onzekere Ts vindt zichzelf superieur en snapt niet waarom hij geen vrouw krijgt. Ik snap dat wel, en heb hem dat was horkerig en bot verteld haha. Hij wenste me een spoedige dood vanwege mijn hartkloppingen en benauwdheid, de kneus. :')
't is gelijk duidelijk waarom die user geen vrouw kan krijgen. Zelfs het grof vuil wil zo'n iemand niet meer meenemen denk ik. Maar hoe gaat het met de hartkloppingen?

Ik ben zelf sinds kort van mijn bloeddrukmedicatie af. Alle bloedwaardes waren ook goed. Dus nu over op de andere schildkliermedicatie en heel hard hopen dat dat de pijn in mijn lijf verhelpt. Zo niet dan mag ik me nog even verder een slag in de rondte zoeken, al helpt de fysio me wel een flink handje op het moment.
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 14:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 14:00 schreef MsMessy het volgende:

[..]

't is gelijk duidelijk waarom die user geen vrouw kan krijgen. Zelfs het grof vuil wil zo'n iemand niet meer meenemen denk ik. Maar hoe gaat het met de hartkloppingen?

Ik ben zelf sinds kort van mijn bloeddrukmedicatie af. Alle bloedwaardes waren ook goed. Dus nu over op de andere schildkliermedicatie en heel hard hopen dat dat de pijn in mijn lijf verhelpt. Zo niet dan mag ik me nog even verder een slag in de rondte zoeken, al helpt de fysio me wel een flink handje op het moment.
Fijn dat je van je bloeddruk medicijnen af bent! Fijn is dat he *O* Hopelijk gaat de andere mediciatie voor je helpen.
MsMessydinsdag 21 juni 2016 @ 14:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 14:04 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Fijn dat je van je bloeddruk medicijnen af bent! Fijn is dat he *O* Hopelijk gaat de andere mediciatie voor je helpen.
Ik werd zo lamlendig van dat spul nadat ik 10 kilo was afgevallen. Nou komt hoge bloeddruk wel voor in mijn familie, dus het kan zijn dat ik uiteindelijk er wel weer op terug moet als ik ouder word. Maar voor nu is het echt een zegen. Kijk alleen wel een beetje tegen de switch van schildkliermedicatie op omdat ik altijd heel lastig instelbaar was. Hopelijk gaat het deze keer wel wat soepeler. Maar elk stapje vooruit is echt een compleet feest waard vind ik. *O*
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 14:09
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 14:08 schreef MsMessy het volgende:

[..]

Ik werd zo lamlendig van dat spul nadat ik 10 kilo was afgevallen. Nou komt hoge bloeddruk wel voor in mijn familie, dus het kan zijn dat ik uiteindelijk er wel weer op terug moet als ik ouder word. Maar voor nu is het echt een zegen. Kijk alleen wel een beetje tegen de switch van schildkliermedicatie op omdat ik altijd heel lastig instelbaar was. Hopelijk gaat het deze keer wel wat soepeler. Maar elk stapje vooruit is echt een compleet feest waard vind ik. *O*
Zeker weten! Ik ben sinds een paar maand ook van mijn bloeddruk medicijnen af terwijl ik die al slik vanaf mijn 13 dus weet hoe je je voelt. *O* Toch een medicijn minder.

Hoop voor je dat het soepeler gaat!
mootiedinsdag 21 juni 2016 @ 14:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 14:09 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Zeker weten! Ik ben sinds een paar maand ook van mijn bloeddruk medicijnen af terwijl ik die al slik vanaf mijn 13 dus weet hoe je je voelt. *O* Toch een medicijn minder.

Hoop voor je dat het soepeler gaat!
Ook door het afvallen? Dat je bloeddruk ineens netjes blijft?
MsMessydinsdag 21 juni 2016 @ 14:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 14:09 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Zeker weten! Ik ben sinds een paar maand ook van mijn bloeddruk medicijnen af terwijl ik die al slik vanaf mijn 13 dus weet hoe je je voelt. *O* Toch een medicijn minder.

Hoop voor je dat het soepeler gaat!
In mijn geval zelfs twee medicijnen minder. Zat aan de enalapril en de metoprolol. Was zo langzamerhand helemaal pillenmoe.

Oh en ik hoop ook dat ik niet zo de kilo's er weer aan heb zitten door dat gerommel met de schildklier. Heb al een eeuwigheid gedaan over 14 kilo. Lekker makkelijk ook als je lijf je aan alle kanten lijkt tegen te werken.
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 14:22
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 14:12 schreef mootie het volgende:

[..]

Ook door het afvallen? Dat je bloeddruk ineens netjes blijft?
Waarschijnlijk wel ja en het feit dat ik veel sport.

quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 14:13 schreef MsMessy het volgende:

[..]

In mijn geval zelfs twee medicijnen minder. Zat aan de enalapril en de metoprolol. Was zo langzamerhand helemaal pillenmoe.

Oh en ik hoop ook dat ik niet zo de kilo's er weer aan heb zitten door dat gerommel met de schildklier. Heb al een eeuwigheid gedaan over 14 kilo. Lekker makkelijk ook als je lijf je aan alle kanten lijkt tegen te werken.
Oh nice! *O* Knap dat je toch wel 14 kilo bent kwijtgeraakt, Hopelijk komt het er niet snel weer aan!
MarieAlicedinsdag 21 juni 2016 @ 14:29
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 14:08 schreef MsMessy het volgende:

[..]

Ik werd zo lamlendig van dat spul nadat ik 10 kilo was afgevallen. Nou komt hoge bloeddruk wel voor in mijn familie, dus het kan zijn dat ik uiteindelijk er wel weer op terug moet als ik ouder word. Maar voor nu is het echt een zegen. Kijk alleen wel een beetje tegen de switch van schildkliermedicatie op omdat ik altijd heel lastig instelbaar was. Hopelijk gaat het deze keer wel wat soepeler. Maar elk stapje vooruit is echt een compleet feest waard vind ik. *O*
Inderdaad! *O* *O*
MarieAlicedinsdag 21 juni 2016 @ 14:30
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 13:46 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Dit dus ja.

Als ze voor je zouden staan is het over met dat stoere internetgedrag. Dan kruipen ze piepend achter moeders rok. O-)
Inderdaad. Irl zouden ze het niet eens durven denken.
carorodinsdag 21 juni 2016 @ 14:37
Ff binnenvallen: alles was goed in het zh, mag zelfs mijn medicatie gaan afbouwen *O* . Volgend jaar pas terug of wanneer er zich problemen voor doen. Batterij laten we even zo en dan kijken we volgend jaar wel of hij dieper gezet moet worden.
MarieAlicedinsdag 21 juni 2016 @ 14:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 14:37 schreef caroro het volgende:
Ff binnenvallen: alles was goed in het zh, mag zelfs mijn medicatie gaan afbouwen *O* . Volgend jaar pas terug of wanneer er zich problemen voor doen. Batterij laten we even zo en dan kijken we volgend jaar wel of hij dieper gezet moet worden.
Jeej! *O*
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 14:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 14:37 schreef caroro het volgende:
Ff binnenvallen: alles was goed in het zh, mag zelfs mijn medicatie gaan afbouwen *O* . Volgend jaar pas terug of wanneer er zich problemen voor doen. Batterij laten we even zo en dan kijken we volgend jaar wel of hij dieper gezet moet worden.
Wat een goed nieuws! *O*
Disanadinsdag 21 juni 2016 @ 14:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 14:37 schreef caroro het volgende:
Ff binnenvallen: alles was goed in het zh, mag zelfs mijn medicatie gaan afbouwen *O* . Volgend jaar pas terug of wanneer er zich problemen voor doen. Batterij laten we even zo en dan kijken we volgend jaar wel of hij dieper gezet moet worden.
Dat scheelt weer een operatie. Goed nieuws.
KapiteinIglodinsdag 21 juni 2016 @ 14:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 14:00 schreef MsMessy het volgende:

[..]

't is gelijk duidelijk waarom die user geen vrouw kan krijgen. Zelfs het grof vuil wil zo'n iemand niet meer meenemen denk ik. Maar hoe gaat het met de hartkloppingen?

Ik ben zelf sinds kort van mijn bloeddrukmedicatie af. Alle bloedwaardes waren ook goed. Dus nu over op de andere schildkliermedicatie en heel hard hopen dat dat de pijn in mijn lijf verhelpt. Zo niet dan mag ik me nog even verder een slag in de rondte zoeken, al helpt de fysio me wel een flink handje op het moment.
Gaat nu al twee dagen beter, wel benauwd.
Verwacht dat het gewoon een reactie op de thyrax is. En ik slik tijdelijk de pil naast mijn implanon omdat ik maar blijf vloeien. Dus dat heeft ook een wisselwerking. Tevens slik ik ook bloeddrukverlagende medicijnen tegen migraine. Ha zou terugbellen maar nog niks gehoord.

Ja sommige types zijn echt heel heel sneu..

Hopelijk blijft het goed gaan bij jou!
KapiteinIglodinsdag 21 juni 2016 @ 14:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 12:33 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Namen?
Neejoh, niet op reageren. Hij is het niet waard. :7

Hoe ist aan de andere kant van de plas?
#ANONIEMdinsdag 21 juni 2016 @ 14:44
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 14:43 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Neejoh, niet op reageren. Hij is het niet waard. :7

Hoe ist aan de andere kant van de plas?
He, jammer. :'(

Druk, druk, druk. Bah ;(
#ANONIEMdinsdag 21 juni 2016 @ 14:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 14:37 schreef caroro het volgende:
Ff binnenvallen: alles was goed in het zh, mag zelfs mijn medicatie gaan afbouwen *O* . Volgend jaar pas terug of wanneer er zich problemen voor doen. Batterij laten we even zo en dan kijken we volgend jaar wel of hij dieper gezet moet worden.
^O^
KapiteinIglodinsdag 21 juni 2016 @ 14:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 14:44 schreef Toto69 het volgende:

[..]

He, jammer. :'(

Druk, druk, druk. Bah ;(
Ik ook, vanaf vrijdag vakantie en probeer wat deadlines te halen tussen het fokken door haha. Ben nu ook op mijn werk :@. Concentratie is weer ver te zoeken.
#ANONIEMdinsdag 21 juni 2016 @ 14:47
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 14:45 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Ik ook, vanaf vrijdag vakantie en probeer wat deadlines te halen tussen het fokken door haha. Ben nu ook op mijn werk :@. Concentratie is weer ver te zoeken.
Ja ik zit ook op het werk nu, fokken mag niet eens maar goed, je moet wat... :P
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 14:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 14:47 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Ja ik zit ook op het werk nu, fokken mag niet eens maar goed, je moet wat... :P
Zo rustig? (Toen ik nog callcenter werk deed, zat ik ook te internetten als er niks te doen was :P)
KapiteinIglodinsdag 21 juni 2016 @ 14:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 14:49 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Zo rustig? (Toen ik nog callcenter werk deed, zat ik ook te internetten als er niks te doen was :P)
Nee druk maar geen concentratie :N
#ANONIEMdinsdag 21 juni 2016 @ 14:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 14:49 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Zo rustig? (Toen ik nog callcenter werk deed, zat ik ook te internetten als er niks te doen was :P)
Rustig... :D
Zit zometeen op 1000 calls over de maand juni, ga rond 1300-1400 eindigen, da's het dubbele van de nummer 2 van het team ongeveer :D :')
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 15:02
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 14:55 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Nee druk maar geen concentratie :N
Ah vervelend ja

quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 14:57 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Rustig... :D
Zit zometeen op 1000 calls over de maand juni, ga rond 1300-1400 eindigen, da's het dubbele van de nummer 2 van het team ongeveer :D :')
Nice!
KapiteinIglodinsdag 21 juni 2016 @ 15:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 14:57 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Rustig... :D
Zit zometeen op 1000 calls over de maand juni, ga rond 1300-1400 eindigen, da's het dubbele van de nummer 2 van het team ongeveer :D :')
Pff ik ben blij als ik niet meer dan 10 telefoontjes per dag krijg!
#ANONIEMdinsdag 21 juni 2016 @ 15:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 15:02 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Ah vervelend ja

[..]

Nice!
Laats
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 15:02 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Pff ik ben blij als ik niet meer dan 10 telefoontjes per dag krijg!
Laatst 102. :{
KapiteinIglodinsdag 21 juni 2016 @ 15:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 15:06 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Laats

[..]

Laatst 102. :{
Dan zou ik gillend weglopen :')

Ik heb wel 1936 tankvolumes handmatig ingevoerd in excel voor een onderzoek.
#ANONIEMdinsdag 21 juni 2016 @ 15:09
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 15:08 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Dan zou ik gillend weglopen :')

Ik heb wel 1936 tankvolumes handmatig ingevoerd in excel voor een onderzoek.
dan zou ik ook gaan gillen ja
KapiteinIglodinsdag 21 juni 2016 @ 15:10
quote:
6s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 15:09 schreef Toto69 het volgende:

[..]

dan zou ik ook gaan gillen ja
:@ maar nu moet ik er data uithalen om te rapporteren. Maar geen concentratie.
twiFightdinsdag 21 juni 2016 @ 15:46
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 12:45 schreef MarieAlice het volgende:

[..]

Technisch gezien na 18u zelfs. Maar ik ben gelukkig een van die mensen die geen effect heeft van cafeïne, dat hebben ze slaaplabogewijs onderzocht.
Hmm ik kan gerust een half uurtje voor het slapen gaan nog koffie drinken. Wakker blijf ik er niet per se van. Maar het is gewoon lekker c_/ Het helpt wel om wakker te worden. Ik ontbijt nooit en ben pas aanspreekbaar na een paar bakjes.

quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 13:44 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Ik heb dat met roken. Ik heb gerookt, maar ben er nooit verslaafd aan geraakt.
Hmm ook roken verslaaft niet bij mij, maar ik rook sigaar en dat doe je niet over de longen. Dan krijg je ook minder nicotine binnen.

Ik ben wel doodsbenauwd om verslaafd te raken aan drugs, dus daarom heb ik dat nooit genomen. Maar goed, genoeg offtopic van mijn kant. :7

quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 12:40 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Hehehe ja ik merk ook dat het langzaam gaat nu. Dat ik medicijnen neem die vol zitten met suiker helpt ook niet mee }:| Maar verlies nu ongeveer een kilo per maand.
Lucky you. Ik sport nu 6+ maanden 3 keer per week maar er is nog geen gram af. Maar het helpt niet dat ik diabeet ben en regelmatig hypo's heb. Vandaag ook alweer 2 gehad :{ Dan moet je toch aan de koolhydraten en ik heb het idee dat dat dan weer direct naar mijn vetvoorraad gaat.

quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 13:34 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Ik heb het gemeld. Maar deze onzekere Ts vindt zichzelf superieur en snapt niet waarom hij geen vrouw krijgt. Ik snap dat wel, en heb hem dat was horkerig en bot verteld haha. Hij wenste me een spoedige dood vanwege mijn hartkloppingen en benauwdheid, de kneus. :')
Haha ik heb het gelezen (ook even in je pohi gegluurd, sorry :@ ) maar dat was ook wel een kansloos geval. Het leek mij een troll maar blijkbaar toch niet als hij op je DM gaat etteren. Nou ja, hij is welkom om bij mij los te gaan :)

quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 13:48 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Ik zondig ook wel hoor ;) Het hangt van je waardes af of het dat toelaat. Heb je al een afspraak met een nefroloog?
Geen idee ;) Er is labwerk en onderzoek gedaan. Ik heb nog een afspraak staan met mijn normale internist (de goede vervanger) en die zou regelen dat ik bij een internist gespecialiseerd in nierfunctie wordt behandeld. Echte nefrologen doen ze blijkbaar niet aan, maar ik woon dan ook in een klein dorp. Of ik krijg bij die afspraak te horen dat ik naar die andere internist ga, of ik kan bij dat gesprek vragen hoe het daarmee staat.
Jaimy_Lucadinsdag 21 juni 2016 @ 16:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 15:46 schreef twiFight het volgende:

[..]

Lucky you. Ik sport nu 6+ maanden 3 keer per week maar er is nog geen gram af. Maar het helpt niet dat ik diabeet ben en regelmatig hypo's heb. Vandaag ook alweer 2 gehad :{ Dan moet je toch aan de koolhydraten en ik heb het idee dat dat dan weer direct naar mijn vetvoorraad gaat.
Insuline is een dikmaker, helaas. :'(
_Hestia_dinsdag 21 juni 2016 @ 16:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 15:46 schreef twiFight het volgende:
Lucky you. Ik sport nu 6+ maanden 3 keer per week maar er is nog geen gram af. Maar het helpt niet dat ik diabeet ben en regelmatig hypo's heb. Vandaag ook alweer 2 gehad Dan moet je toch aan de koolhydraten en ik heb het idee dat dat dan weer direct naar mijn vetvoorraad gaat.
Rot dat je zoveel hypo's hebt! Heb je dat al lang? Al overlegd met de DVK dan om je medicatie aan te passen? Want veel hypo's is niet goed en helemaal als je eigenlijk wilt afvallen frustrerend als je steeds je hypo's moet bij-eten.

quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 16:01 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Insuline is een dikmaker, helaas. :'(
Ja echt zo kut :( Voor ik diabetes had had ik echt een mooi gewicht. Maar sindsdien ( en door wat andere oorzaken) echt veel aangekomen :( En eraf krijgen is een stuk moeilijker ( en nu ook ff niet mee bezig verder vanwege andere dingen)

[ Bericht 10% gewijzigd door _Hestia_ op 21-06-2016 17:04:55 ]
Pinnenmutskedinsdag 21 juni 2016 @ 16:58
Knuffies voor iedereen.

Ik heb weer een lazy day. Zo moe.

Het weer werkt ook niet mee.
twiFightdinsdag 21 juni 2016 @ 17:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 16:54 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Rot dat je zoveel hypo's hebt! Heb je dat al lang? Al overlegd met de DVK dan om je medicatie aan te passen? Want veel hypo's is niet goed en helemaal als je eigenlijk wilt afvallen frustrerend als je steeds je hypo's moet bij-eten.
Ja maar mijn regulatie is altijd al onmogelijk geweest. Ik zit of op 12+ of ik krijg een hypo. Daartussen doet mijn lichaam niet aan. Overleg met een DVK is er regelmatig maar aan het einde van de dag snappen die ook barweinig van de ziekte. Of je suikers zijn goed en dan krijg je complimenten of de suikers zijn slecht en "dan ligt het aan de patient". Niemand heeft mij nog kunnen helpen om dat deel beter te krijgen. Vanwege de hba1c blijf ik toch lager zitten met regelmatig hypos (minimaal 5 per week in de regel) maar suikers en voedsel balanceren gaat 'm niet worden bij mij.
_Hestia_dinsdag 21 juni 2016 @ 17:05
Vandaag te horen gekregen dat mn therapie verlengt wordt ( ipv 18 weken nog 9 weken erbij) Aan de ene kant wil ik het graag juist om nog meer stappen te kunnen zetten, aan de andere kant baal ik er van dat het toch nog weer nodig is ;(
En verder druk geweest met die suïcidale vriendin ( zondag wel rust gehad bij mn schoonouders met Vaderdag gelukkig) en ook op therapie heftige dagen gehad omdat ik nu aan de beurt ben met vertellen over hoe het er vroeger thuis aan toe ging, hoe je vader/moeder/gezinsklimaat was, welke ingrijpende gebeurtenissen je hebt meegemaakt etc ( en dat zijn er nogal veel helaas ;( ) En dan dus welke klachten je hebt gekregen en hoe dat met elkaar in verband staat. Heftige shit dus om dat allemaal te moeten delen in de groep en confronterend om het zo allemaal op het bord te zien staan ;(

Met mn voet gaat het wel iets beter, heb er iets minder pijn aan. De antibiotica lijkt dus wel te werken. En kan nu wel een beetje staan op mn volledige voet. Lopen doe ik nog met krukken. Vrijdag weer naar de huisarts.

Ik probeer wel steeds mee te lezen, maar reageren lukte niet echt de afgelopen dagen.
Dikke knuffel voor iedereen en een extra knuffel voor MarieAlice, jeetje meid wat maak je toch veel mee de laatste tijd en nu ook weer met je auto. Heel veel sterkte en doe rustig aan :*
_Hestia_dinsdag 21 juni 2016 @ 17:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 17:00 schreef twiFight het volgende:

[..]

Ja maar mijn regulatie is altijd al onmogelijk geweest. Ik zit of op 12+ of ik krijg een hypo. Daartussen doet mijn lichaam niet aan. Overleg met een DVK is er regelmatig maar aan het einde van de dag snappen die ook barweinig van de ziekte. Of je suikers zijn goed en dan krijg je complimenten of de suikers zijn slecht en "dan ligt het aan de patient". Niemand heeft mij nog kunnen helpen om dat deel beter te krijgen. Vanwege de hba1c blijf ik toch lager zitten met regelmatig hypos (minimaal 5 per week in de regel) maar suikers en voedsel balanceren gaat 'm niet worden bij mij.
Hmm vervelend hoor. Heb je er al eens over aan gedacht om een speciaal revalidatietraject te doen voor je diabetes? Bijv Beatrixoord in Haren? Hoor daar altijd wel goede verhalen over van mensen die het niet goed gereguleerd krijgen.
KapiteinIglodinsdag 21 juni 2016 @ 17:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 15:46 schreef twiFight het volgende:

[..]

Haha ik heb het gelezen (ook even in je pohi gegluurd, sorry :@ ) maar dat was ook wel een kansloos geval. Het leek mij een troll maar blijkbaar toch niet als hij op je DM gaat etteren. Nou ja, hij is welkom om bij mij los te gaan
Nou je mag best in mijn pohi kijken, op andere delen van fok! Geef ik weleens mijn mening of ik maak een jemoeder grap. Echter deze Ts heb ik al eerder ontmakskerd en hij heeft gewoon real issues. Het is geen troll maar echt iemand met een probleem (denk ik).

Sommige mensen zijn gewoon verloren :@
twiFightdinsdag 21 juni 2016 @ 17:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 17:06 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Hmm vervelend hoor. Heb je er al eens over aan gedacht om een speciaal revalidatietraject te doen voor je diabetes? Bijv Beatrixoord in Haren? Hoor daar altijd wel goede verhalen over van mensen die het niet goed gereguleerd krijgen.
Ik had er nog nooit van gehoord. Ik heb net even gekeken en zie toch wel wat interessante dingetjes. Je hebt wel een verwijzing nodig. Als ik het niet vergeet zal ik eens een balletje opgooien bij mijn dvk.
Adrianedinsdag 21 juni 2016 @ 18:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 14:37 schreef caroro het volgende:
Ff binnenvallen: alles was goed in het zh, mag zelfs mijn medicatie gaan afbouwen *O* . Volgend jaar pas terug of wanneer er zich problemen voor doen. Batterij laten we even zo en dan kijken we volgend jaar wel of hij dieper gezet moet worden.
Fijn!
Adrianedinsdag 21 juni 2016 @ 18:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 17:05 schreef Sylvana het volgende:
Vandaag te horen gekregen dat mn therapie verlengt wordt ( ipv 18 weken nog 9 weken erbij) Aan de ene kant wil ik het graag juist om nog meer stappen te kunnen zetten, aan de andere kant baal ik er van dat het toch nog weer nodig is ;(
En verder druk geweest met die suïcidale vriendin ( zondag wel rust gehad bij mn schoonouders met Vaderdag gelukkig) en ook op therapie heftige dagen gehad omdat ik nu aan de beurt ben met vertellen over hoe het er vroeger thuis aan toe ging, hoe je vader/moeder/gezinsklimaat was, welke ingrijpende gebeurtenissen je hebt meegemaakt etc ( en dat zijn er nogal veel helaas ;( ) En dan dus welke klachten je hebt gekregen en hoe dat met elkaar in verband staat. Heftige shit dus om dat allemaal te moeten delen in de groep en confronterend om het zo allemaal op het bord te zien staan ;(

Met mn voet gaat het wel iets beter, heb er iets minder pijn aan. De antibiotica lijkt dus wel te werken. En kan nu wel een beetje staan op mn volledige voet. Lopen doe ik nog met krukken. Vrijdag weer naar de huisarts.

Ik probeer wel steeds mee te lezen, maar reageren lukte niet echt de afgelopen dagen.
Dikke knuffel voor iedereen en een extra knuffel voor MarieAlice, jeetje meid wat maak je toch veel mee de laatste tijd en nu ook weer met je auto. Heel veel sterkte en doe rustig aan :*
Klinkt inderdaad heftig. *;
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 18:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 17:05 schreef Sylvana het volgende:
Vandaag te horen gekregen dat mn therapie verlengt wordt ( ipv 18 weken nog 9 weken erbij) Aan de ene kant wil ik het graag juist om nog meer stappen te kunnen zetten, aan de andere kant baal ik er van dat het toch nog weer nodig is ;(
En verder druk geweest met die suïcidale vriendin ( zondag wel rust gehad bij mn schoonouders met Vaderdag gelukkig) en ook op therapie heftige dagen gehad omdat ik nu aan de beurt ben met vertellen over hoe het er vroeger thuis aan toe ging, hoe je vader/moeder/gezinsklimaat was, welke ingrijpende gebeurtenissen je hebt meegemaakt etc ( en dat zijn er nogal veel helaas ;( ) En dan dus welke klachten je hebt gekregen en hoe dat met elkaar in verband staat. Heftige shit dus om dat allemaal te moeten delen in de groep en confronterend om het zo allemaal op het bord te zien staan ;(

Met mn voet gaat het wel iets beter, heb er iets minder pijn aan. De antibiotica lijkt dus wel te werken. En kan nu wel een beetje staan op mn volledige voet. Lopen doe ik nog met krukken. Vrijdag weer naar de huisarts.

Ik probeer wel steeds mee te lezen, maar reageren lukte niet echt de afgelopen dagen.
Dikke knuffel voor iedereen en een extra knuffel voor MarieAlice, jeetje meid wat maak je toch veel mee de laatste tijd en nu ook weer met je auto. Heel veel sterkte en doe rustig aan :*
Pff heftig idd zeg.. Knuffel! :*
Adrianedinsdag 21 juni 2016 @ 18:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 17:00 schreef twiFight het volgende:

[..]

Ja maar mijn regulatie is altijd al onmogelijk geweest. Ik zit of op 12+ of ik krijg een hypo. Daartussen doet mijn lichaam niet aan. Overleg met een DVK is er regelmatig maar aan het einde van de dag snappen die ook barweinig van de ziekte. Of je suikers zijn goed en dan krijg je complimenten of de suikers zijn slecht en "dan ligt het aan de patient". Niemand heeft mij nog kunnen helpen om dat deel beter te krijgen. Vanwege de hba1c blijf ik toch lager zitten met regelmatig hypos (minimaal 5 per week in de regel) maar suikers en voedsel balanceren gaat 'm niet worden bij mij.
Ik heb er bar weinig verstand van, maar het lijkt me erg vermoeiend. Kun je niet doorverwezen worden?
twiFightdinsdag 21 juni 2016 @ 19:11
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 18:25 schreef Adriane het volgende:

[..]

Ik heb er bar weinig verstand van, maar het lijkt me erg vermoeiend. Kun je niet doorverwezen worden?
Dan is de vraag: doorverwezen naar wat? Los van de diabetesrevalidatie die hierboven genoemd werd is er niet zo veel. En dan komt het in Nederland al gauw neer op dat artsen zeggen dat de patient het probleem is. Dan heb je 'psychische problemen' of 'werk je niet mee'. Ik ben zodoende bij twee ziekenhuizen al doorverwezen naar een psycholoog, maar die vonden beide dat er helemaal niets mis was met mijn inzet. En dan loopt het dood...
MarieAlicedinsdag 21 juni 2016 @ 19:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 17:05 schreef Sylvana het volgende:
Vandaag te horen gekregen dat mn therapie verlengt wordt ( ipv 18 weken nog 9 weken erbij) Aan de ene kant wil ik het graag juist om nog meer stappen te kunnen zetten, aan de andere kant baal ik er van dat het toch nog weer nodig is ;(
En verder druk geweest met die suïcidale vriendin ( zondag wel rust gehad bij mn schoonouders met Vaderdag gelukkig) en ook op therapie heftige dagen gehad omdat ik nu aan de beurt ben met vertellen over hoe het er vroeger thuis aan toe ging, hoe je vader/moeder/gezinsklimaat was, welke ingrijpende gebeurtenissen je hebt meegemaakt etc ( en dat zijn er nogal veel helaas ;( ) En dan dus welke klachten je hebt gekregen en hoe dat met elkaar in verband staat. Heftige shit dus om dat allemaal te moeten delen in de groep en confronterend om het zo allemaal op het bord te zien staan ;(

Met mn voet gaat het wel iets beter, heb er iets minder pijn aan. De antibiotica lijkt dus wel te werken. En kan nu wel een beetje staan op mn volledige voet. Lopen doe ik nog met krukken. Vrijdag weer naar de huisarts.

Ik probeer wel steeds mee te lezen, maar reageren lukte niet echt de afgelopen dagen.
Dikke knuffel voor iedereen en een extra knuffel voor MarieAlice, jeetje meid wat maak je toch veel mee de laatste tijd en nu ook weer met je auto. Heel veel sterkte en doe rustig aan :*
Nog negen weken erbij, kan me voorstellen dat dat heel dubbel is. Meer tijd om stappen te zetten, maar ook al die confrontaties... als je het op papier ziet staan of het aan anderen vertelt, wordt het allemaal wel ineens 'echt'.

Blij dat je voet al wat beter is!
En thanks! :*
_Hestia_dinsdag 21 juni 2016 @ 19:18
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 18:21 schreef Adriane het volgende:

[..]

Klinkt inderdaad heftig. *;
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 18:22 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Pff heftig idd zeg.. Knuffel! :*
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 19:15 schreef MarieAlice het volgende:

[..]

Nog negen weken erbij, kan me voorstellen dat dat heel dubbel is. Meer tijd om stappen te zetten, maar ook al die confrontaties... als je het op papier ziet staan of het aan anderen vertelt, wordt het allemaal wel ineens 'echt'.

Blij dat je voet al wat beter is!
En thanks! :*
Dankjulliewel *;
En ja precies MarieAlice. Als je het dan zo ziet staan is het wel erg confronterend en echt. En helemaal omdat ik veel dingen eerst dus gewoon onder 1 noemer had opgeschreven, maar dat later moest splitsen met alle gebeurtenissen apart en met de leeftijd erbij. Zo werd het echt een lange lijst en voelde het veel heftiger ;(
MarieAlicedinsdag 21 juni 2016 @ 19:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 19:11 schreef twiFight het volgende:

[..]

Dan is de vraag: doorverwezen naar wat? Los van de diabetesrevalidatie die hierboven genoemd werd is er niet zo veel. En dan komt het in Nederland al gauw neer op dat artsen zeggen dat de patient het probleem is. Dan heb je 'psychische problemen' of 'werk je niet mee'. Ik ben zodoende bij twee ziekenhuizen al doorverwezen naar een psycholoog, maar die vonden beide dat er helemaal niets mis was met mijn inzet. En dan loopt het dood...
Iets met kastjes en muren precies... wat frustrerend en vermoeiend.

Ik weet niet of het kan, maar kan je niet eens naar nog een andere ziekenhuis gaan en ervoor zorgen dat ze zich niet baseren op de verslagen van hun voorgangers en back to basics gaan? Ik had een cliënt die dat heeft gedaan (al hielp de rivaliteit tussen de beide uz'en daar wel bij) voor een heel andere klacht, en uiteindelijk hebben ze daar wel echt alles opnieuw bekeken en een behandeling gevonden.
MarieAlicedinsdag 21 juni 2016 @ 19:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 19:18 schreef Sylvana het volgende:

[..]


[..]


[..]

Dankjulliewel *;
En ja precies MarieAlice. Als je het dan zo ziet staan is het wel erg confronterend en echt. En helemaal omdat ik veel dingen eerst dus gewoon onder 1 noemer had opgeschreven, maar dat later moest splitsen met alle gebeurtenissen apart en met de leeftijd erbij. Zo werd het echt een lange lijst en voelde het veel heftiger ;(
:*
Het voordeel is dan weer wel dat het 'tastbaarder' en 'bevattelijker' wordt. Het zijn geen grote abstracte vaagheden meer, maar (wel heel veel) concrete dingetjes, die je kan aanpakken. En soms als je een dingetje wegneemt, trek je al twee andere dingetjes mee weg.

Maar het is pokkezwaar, i know. Don't give up!
_Hestia_dinsdag 21 juni 2016 @ 19:26
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 19:23 schreef MarieAlice het volgende:

[..]

:*
Het voordeel is dan weer wel dat het 'tastbaarder' en 'bevattelijker' wordt. Het zijn geen grote abstracte vaagheden meer, maar (wel heel veel) concrete dingetjes, die je kan aanpakken. En soms als je een dingetje wegneemt, trek je al twee andere dingetjes mee weg.

Maar het is pokkezwaar, i know. Don't give up!
Dankje! :* Het ligt iets anders, maar dat zal ik wel ff via DM zeggen ;)
Adrianedinsdag 21 juni 2016 @ 19:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 19:11 schreef twiFight het volgende:

[..]

Dan is de vraag: doorverwezen naar wat? Los van de diabetesrevalidatie die hierboven genoemd werd is er niet zo veel. En dan komt het in Nederland al gauw neer op dat artsen zeggen dat de patient het probleem is. Dan heb je 'psychische problemen' of 'werk je niet mee'. Ik ben zodoende bij twee ziekenhuizen al doorverwezen naar een psycholoog, maar die vonden beide dat er helemaal niets mis was met mijn inzet. En dan loopt het dood...
Als ze het niet meer weten wordt het al snel psychisch genoemd. En het is al helemaal vervelend dat het daarmee klaar is voor hen, want dat is het niet voor jou.
Ik hoop voor je dat die diabetesrevalidatie iets voor je is.
superkimmidinsdag 21 juni 2016 @ 19:42
Sterkte Sylvana! Ik hoop echt dat het op lange termijn hele goede dingen voor je oplevert :*
KapiteinIglodinsdag 21 juni 2016 @ 20:29
Ik ben blij als deze grafdag voorbij is. :r
vannelledinsdag 21 juni 2016 @ 20:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 20:29 schreef PrisTheShiz het volgende:
Ik ben blij als deze grafdag voorbij is. :r
Nog een paar uurtjes geduld, morgen nieuwe ronde en nieuwe kansen. ;)
KapiteinIglodinsdag 21 juni 2016 @ 20:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 20:30 schreef vannelle het volgende:

[..]

Nog een paar uurtjes geduld, morgen nieuwe ronde en nieuwe kansen. ;)
Ja dus ik ga nu lekker douchen en daarna slapen. Tot morgen! :*
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 20:33
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 20:32 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Ja dus ik ga nu lekker douchen en daarna slapen. Tot morgen! :*
Truste :*
Adrianedinsdag 21 juni 2016 @ 20:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 20:30 schreef vannelle het volgende:

[..]

Nog een paar uurtjes geduld, morgen nieuwe ronde en nieuwe kansen. ;)
Oh, heerlijk, zo'n opmerking :)
Adrianedinsdag 21 juni 2016 @ 20:36
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 20:32 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Ja dus ik ga nu lekker douchen en daarna slapen. Tot morgen! :*
Welterusten! Hier tikt de regen tegen het raam. Daar kun je lekker op slapen. 😴
vannelledinsdag 21 juni 2016 @ 20:38
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 20:32 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Ja dus ik ga nu lekker douchen en daarna slapen. Tot morgen! :*
Tot morgen. :*
_Hestia_dinsdag 21 juni 2016 @ 20:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 19:42 schreef superkimmi het volgende:
Sterkte Sylvana! Ik hoop echt dat het op lange termijn hele goede dingen voor je oplevert :*
Dankje :*

Ik ga nog voetbal kijken en dan ook naar bed. Morgen ff een dagje bijkomen *O*
Wel een paar dingetjes doen zoals boodschappen en de was, maar geen hele volle to-do-list :D
superkimmidinsdag 21 juni 2016 @ 20:49
slaap lekker pris!

Ik ga ook zo lekker voetbal kijken. heerlijk ff het huis alleen en he-le-maal niks wat ik echt moet doen..

Net wel het bericht dat het best goed gaat met mn schoonmoeder. Blijkbaar is de medicijnencocktail gevonden waarop ze het nog wel even kan uithouden. Kijk we weten allemaal dat het alleen maar palliatieve zorg is en dat de tumoren niet weggaan enzo, maar het is toch fijn als er nog wat bonustijd wordt toegevoegd om samen te zijn.
Zo heeft ze gisteren voor het eerst in 6 weken wat gegeten wat er dusver nog niet is uitgekomen (wel eerder geprobeerd maar dat liep altijd mis), dus wie weet hoe lang dit nog goed gaat :)

[ Bericht 1% gewijzigd door LPFAN op 21-06-2016 21:52:18 ]
#ANONIEMdinsdag 21 juni 2016 @ 21:05
Wel bijgelezen, niet de puf om te reageren :@

Een *; voor iedereen en alvast weltrusten voor straks! :*
Adrianedinsdag 21 juni 2016 @ 21:10
Dat is fijn om te lezen, Kimmi.

Ik zeg ook welterusten. Ik ben moe. (wanneer niet eigenlijk?) :*
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 21:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 20:49 schreef superkimmi het volgende:
slaap lekker pris!

Ik ga ook zo lekker voetbal kijken. heerlijk ff het huis alleen en he-le-maal niks wat ik echt moet doen..

Net wel het bericht dat het best goed gaat met mn schoonmoeder. Blijkbaar is de medicijnencocktail gevonden waarop ze het nog wel even kan uithouden. Kijk we weten allemaal dat het alleen maar palliatieve zorg is en dat de tumoren niet weggaan enzo, maar het is toch fijn als er nog wat bonustijd wordt toegevoegd om samen te zijn.
Zo heeft ze gisteren voor het eerst in 6 weken wat gegeten wat er dusver nog niet is uitgekomen (wel eerder geprobeerd maar dat liep altijd mis), dus wie weet hoe lang dit nog goed gaat :)

Wat fijn!
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 22:21
Slaap lekker iedereen O+
#ANONIEMdinsdag 21 juni 2016 @ 22:42
Lekker slapen allen, ik duik erin O+
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 22:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 22:42 schreef weethetevennietmeer het volgende:
Lekker slapen allen, ik duik erin O+
Truste!
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 22:49
Ik wou gaan slapen maar er komt om half 12 wat leuks op tv dus ik ga kijken of ik dat red hahah :P

Had ik trouwens verteld dat mijn koppijn vandaag minimaal was? En na dialyse was het gelijk helemaal weg *O*
superkimmidinsdag 21 juni 2016 @ 22:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 22:49 schreef LPFAN het volgende:
Ik wou gaan slapen maar er komt om half 12 wat leuks op tv dus ik ga kijken of ik dat red hahah :P

Had ik trouwens verteld dat mijn koppijn vandaag minimaal was? En na dialyse was het gelijk helemaal weg *O*
*O* fijn!!

Welterusten lieve mede CZT'ers, jullie zijn toppers! :*
Jaimy_Lucadinsdag 21 juni 2016 @ 22:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 22:49 schreef LPFAN het volgende:
Ik wou gaan slapen maar er komt om half 12 wat leuks op tv dus ik ga kijken of ik dat red hahah :P

Had ik trouwens verteld dat mijn koppijn vandaag minimaal was? En na dialyse was het gelijk helemaal weg *O*
Fijn! ^O^

En hopen dat je dat redt.
LPFANdinsdag 21 juni 2016 @ 23:04
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 22:57 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Fijn! ^O^

En hopen dat je dat redt.
Denk niet dat ik het helemaal ga redden haha ;p Das weer jammer dat ik geen tv op mijn slaapkamer heb _O-
-sabine-woensdag 22 juni 2016 @ 07:41
Fijne nieuwe dag allemaal. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ik las hele mooie berichten, caroro bv en een schoonmoeder die wat gegeten heeft. Zoiets kleins, zo mooi.

Ik wis mijn pohi iedere keer omdat ik weet dat ik neg DM moeilijk trek. Een keer gehad, liever nooit meer.
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 07:45
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 07:41 schreef -sabine- het volgende:
Fijne nieuwe dag allemaal. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ik las hele mooie berichten, caroro bv en een schoonmoeder die wat gegeten heeft. Zoiets kleins, zo mooi.

Ik wis mijn pohi iedere keer omdat ik weet dat ik neg DM moeilijk trek. Een keer gehad, liever nooit meer.
Hoe doe je dat? Je verwijderd steeds je posts? :@

Goedemorgen allemaal :W
Mooi weer hier, nu al, we gaan er weer voor :)
KapiteinIglowoensdag 22 juni 2016 @ 07:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 22:49 schreef LPFAN het volgende:
Ik wou gaan slapen maar er komt om half 12 wat leuks op tv dus ik ga kijken of ik dat red hahah :P

Had ik trouwens verteld dat mijn koppijn vandaag minimaal was? En na dialyse was het gelijk helemaal weg *O*
Oh wat fijn! *O*
-sabine-woensdag 22 juni 2016 @ 07:53
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 07:45 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Hoe doe je dat? Je verwijderd steeds je posts? :@

Goedemorgen allemaal :W
Mooi weer hier, nu al, we gaan er weer voor :)
Ja. Soms vergeet ik het een dag, maar ik houd het zeker bij.

Ik werd in een ander deel van FOK! Aangesproken op mijn ziekte. Soms wil ik er niet mee bezig zijn, gewoon dom lullen.

Ik pas mijn schema ook aan. Vandaag en morgen meer naar buiten, later maar weer verslagen tikken.
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 08:08
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 07:53 schreef -sabine- het volgende:

[..]

Ja. Soms vergeet ik het een dag, maar ik houd het zeker bij.

Ik werd in een ander deel van FOK! Aangesproken op mijn ziekte. Soms wil ik er niet mee bezig zijn, gewoon dom lullen.

Ik pas mijn schema ook aan. Vandaag en morgen meer naar buiten, later maar weer verslagen tikken.
Dat is het nadeel van FOK!; het blijft voor altijd staan en is makkelijk te vinden op google..

Geniet van het mooie weer! ^O^
superkimmiwoensdag 22 juni 2016 @ 09:06
Het is hier ook stralend weer zonder wolken en nog niet te heet nu. Dus ga er maar gelijk met de hond op uit want heb goede hoop dat het nu niet te benauwd is! *O*
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 10:52
Hier schijnt de zon ook lekker, zometeen ff mijn huis poetsen omdat ik vrijdag bezoek krijg van Poesopstokje :P
Jaimy_Lucawoensdag 22 juni 2016 @ 11:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2016 23:04 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Denk niet dat ik het helemaal ga redden haha ;p Das weer jammer dat ik geen tv op mijn slaapkamer heb _O-
Hier ook niet. Wil vriend niet en zijn wil is daarin wet. Nee grapje hoor. :P Voor mij hoeft het niet. Ik vind beide best. We hebben zo'n TelfortTV-app op de tablet staan.

Ik ga zo maar eens stomen. Heb een rauwe keel en dat betekent dat ik verkouden ga worden. Als ik stoom word ik niet verkouden. ^O^
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 11:07
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:06 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Hier ook niet. Wil vriend niet en zijn wil is daarin wet. Nee grapje hoor. :P Voor mij hoeft het niet. Ik vind beide best. We hebben zo'n TelfortTV-app.

Ik ga zo maar eens stomen. Heb een rauwe keel en dat betekent dat ik verkouden ga worden. Als ik stoom word ik niet verkouden. ^O^
Ik hoef het ook niet, zo vaak kijk ik ook geen tv ;p

stoomse!
Jaimy_Lucawoensdag 22 juni 2016 @ 11:08
Ik heb overigens een soort van stoomapparaatje (niet machinaal), dus hoef het niet boven een pan met handdoek te doen. Haske handig.
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 11:23
Het is inderdaad mooi weer, ik heb alles open staan naar buiten. Maar misschien is het stom, ik ben zenuwachtig voor het gesprek met de oncologisch chirurg aanstaande vrijdag. De operatie komt zo toch wel erg dichtbij.
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 11:24
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:23 schreef Disana het volgende:
Het is inderdaad mooi weer, ik heb alles open staan naar buiten. Maar misschien is het stom, ik ben zenuwachtig voor het gesprek met de oncologisch chirurg aanstaande vrijdag. De operatie komt zo toch wel erg dichtbij.
Tuurlijk is dat niet stom! Is ook erg spannend.
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 11:26
ik ga vanaf morgen alleen zitten op het werk i.o.v.m. teamleider omdat degene naast me last heeft van mijn stank :) (van de wond)

genot
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 11:27
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:24 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Tuurlijk is dat niet stom! Is ook erg spannend.
Het is op zich maar een kleine ingreep, maar ik ben zo bang dat er weer wat misgaat. De laatste keer dat ik in het ziekenhuis lag kreeg ik een hartstilstand.
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 11:27
quote:
9s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:26 schreef Toto69 het volgende:
ik ga vanaf morgen alleen zitten op het werk i.o.v.m. teamleider omdat degene naast me last heeft van mijn stank :) (van de wond)

genot
Heb je hem uitgelegd dat je er niks aan kan doen? :{
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 11:28
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:27 schreef Disana het volgende:

[..]

Het is op zich maar een kleine ingreep, maar ik ben zo bang dat er weer wat misgaat. De laatste keer dat ik in het ziekenhuis lag kreeg ik een hartstilstand.
Hmm ja dan is het helemaal logisch dat je zenuwachtig bent. Krijg je ook iets tegen de spanning als het zover is?
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 11:29
quote:
9s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:26 schreef Toto69 het volgende:
ik ga vanaf morgen alleen zitten op het werk i.o.v.m. teamleider omdat degene naast me last heeft van mijn stank :) (van de wond)

genot
Dat lijkt me helemaal niet leuk om te horen.
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 11:29
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:27 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Heb je hem uitgelegd dat je er niks aan kan doen? :{
Yes, maar dat verandert niets aan de overlast
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 11:29
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:23 schreef Disana het volgende:
Het is inderdaad mooi weer, ik heb alles open staan naar buiten. Maar misschien is het stom, ik ben zenuwachtig voor het gesprek met de oncologisch chirurg aanstaande vrijdag. De operatie komt zo toch wel erg dichtbij.
Sterkte, komt allemaal goed hopelijk!
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 11:29
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:28 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Hmm ja dan is het helemaal logisch dat je zenuwachtig bent. Krijg je ook iets tegen de spanning als het zover is?
Ik geloof dat ik voor de operatie iets krijg, ik heb daarvoor eerder wel eens diazepam gehad en dat werkte goed.
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 11:29
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:29 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Yes, maar dat verandert niets aan de overlast
;(
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 11:29
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:29 schreef Disana het volgende:

[..]

Dat lijkt me helemaal niet leuk om te horen.
Ben naar de wc gelopen om te gaan janken. :') ;(
superkimmiwoensdag 22 juni 2016 @ 11:30
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:06 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Hier ook niet. Wil vriend niet en zijn wil is daarin wet. Nee grapje hoor. :P Voor mij hoeft het niet. Ik vind beide best. We hebben zo'n TelfortTV-app op de tablet staan.

Ik ga zo maar eens stomen. Heb een rauwe keel en dat betekent dat ik verkouden ga worden. Als ik stoom word ik niet verkouden. ^O^
Niet om je te ontmoedigen: maar (echte) verkoudheid is een virus he.. een virus laat zich niet door waterdamp tegenhouden ;)
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 11:30
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:29 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Ben naar de wc gelopen om te gaan janken. :') ;(
Dat vind ik niet raar, je wordt zo toch geïsoleerd van andere mensen.
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 11:30
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:29 schreef Disana het volgende:

[..]

Ik geloof dat ik voor de operatie iets krijg, ik heb daarvoor eerder wel eens diazepam gehad en dat werkte goed.
Ja idd, dat werkt wel goed. Is wel fijn voor jezelf als je een beetje kalm de OK in gaat.
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 11:30
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:29 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Sterkte, komt allemaal goed hopelijk!
Dank je, dat hoop ik ook.
superkimmiwoensdag 22 juni 2016 @ 11:31
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:27 schreef Disana het volgende:

[..]

Het is op zich maar een kleine ingreep, maar ik ben zo bang dat er weer wat misgaat. De laatste keer dat ik in het ziekenhuis lag kreeg ik een hartstilstand.
Dan is het zeker niet stom en heel logisch! ik hoop dat het allemaal meevalt :*
superkimmiwoensdag 22 juni 2016 @ 11:31
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:29 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Ben naar de wc gelopen om te gaan janken. :') ;(
meeh, is ook niet leuk.. de wond is al erg genoeg, maar wetende dat andere mensen het ook gewoon opmerken zal je niet zekerder van jezelf maken.. sterkte!
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 11:31
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:29 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Ben naar de wc gelopen om te gaan janken. :') ;(
Ik ken het gevoel, ik heb ook klachten gehad over dat ik stonk. ( Bij mij kwam het door zweet want ik niet onder controle kreeg) dikke knuffel :*
superkimmiwoensdag 22 juni 2016 @ 11:33
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:31 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Ik ken het gevoel, ik heb ook klachten gehad over dat ik stonk. ( Bij mij kwam het door zweet want ik niet onder controle kreeg) dikke knuffel :*
Pff, breek me de bek niet open. ik heb heel erg last van hyperhydrosis gehad in mijn puberteit. Op meerdere scholen (waar ik overigens niet wisselde door ziektes oid) bijna geen vriendinnen gehad en ik wist eerst echt niet waarom (pubers vertellen dat niet). pas op de laatste school kreeg ik een goede vriendin die eerlijk was. ondanks dat we jaren later met knallende ruzie uit elkaar zijn gegaan ben ik haar nog altijd dankbaar dat ze het durfde te zeggen..
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 11:35
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:31 schreef superkimmi het volgende:

[..]

Dan is het zeker niet stom en heel logisch! ik hoop dat het allemaal meevalt :*
Dat zal ook wel maar serieus, ik heb altijd complicaties en ik weet dat een narcose met mijn slechte hart en nieren riskanter is.
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 11:36
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:30 schreef Disana het volgende:

[..]

Dat vind ik niet raar, je wordt zo toch geïsoleerd van andere mensen.
Min of meer wel, ja.
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:31 schreef superkimmi het volgende:

[..]

meeh, is ook niet leuk.. de wond is al erg genoeg, maar wetende dat andere mensen het ook gewoon opmerken zal je niet zekerder van jezelf maken.. sterkte!
Yes, ook weer een rekening van 150 euro Eigen risico gekegen (alweer aan de 385 voor dit jaar nu)
even wat wild vlees weghalen en de boel nog verder verpesten; 441 euro totaal :') ;(
thanks :)
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:31 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Ik ken het gevoel, ik heb ook klachten gehad over dat ik stonk. ( Bij mij kwam het door zweet want ik niet onder controle kreeg) dikke knuffel :*
meh, da's ook echt naar. zweet kan niet iedereen wat aan doen :{
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 11:36
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:35 schreef Disana het volgende:

[..]

Dat zal ook wel maar serieus, ik heb altijd complicaties en ik weet dat een narcose met mijn slechte hart en nieren riskanter is.
Stomme vraag... maar kan het dan niet met een andere vorm? Ruggenprik? :@
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 11:37
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:36 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Stomme vraag... maar kan het dan niet met een andere vorm? Ruggenprik? :@
Nee, helaas kan dat niet. Er moet zowel in mijn hals als arm geopereerd worden en kennelijk mag ik daar niet bij zijn.

Trouwens dat eigen risico, ik geloof dat zo'n beetje iedereen hier daar al binnen een paar maanden doorheen is. Ik zelfs al na anderhalve maand. Ik vind dat zo'n onrechtvaardige regeling.
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 11:38
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:37 schreef Disana het volgende:

[..]

Nee, helaas kan dat niet. Er moet zowel in mijn hals als arm geopereerd worden en kennelijk mag ik daar niet bij zijn.

Trouwens dat eigen risico, ik geloof dat zo'n beetje iedereen hier daar al binnen een paar maanden doorheen is. Ik zelfs al na anderhalve maand. Ik vind dat zo'n onrechtvaardige regeling.
Ah zo... Meh, wat een gedoe zeg... Hoe 'slecht' is je hart precies? :@

Ja klopt. Als chronisch zieke heb je daar gewoon pure pech mee helaas. :{
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 11:39
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:38 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Ah zo... Meh, wat een gedoe zeg... Hoe 'slecht' is je hart precies? :@

Ja klopt. Als chronisch zieke heb je daar gewoon pure pech mee helaas. :{
Mijn hart werkt nog voor eenderde; het is beschadigd.

Ik zou willen dat ze dat eigen risico weer afschaffen. Zoveel mensen krijgen daar buikpijn en zorgen van.
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 11:41
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:33 schreef superkimmi het volgende:

[..]

Pff, breek me de bek niet open. ik heb heel erg last van hyperhydrosis gehad in mijn puberteit. Op meerdere scholen (waar ik overigens niet wisselde door ziektes oid) bijna geen vriendinnen gehad en ik wist eerst echt niet waarom (pubers vertellen dat niet). pas op de laatste school kreeg ik een goede vriendin die eerlijk was. ondanks dat we jaren later met knallende ruzie uit elkaar zijn gegaan ben ik haar nog altijd dankbaar dat ze het durfde te zeggen..
Jah, dat zeggen is idd een moeilijk iets. Niet alleen pubers vertellen het helaas. Werd toen bij de baas geroepen omdat er iemand geklaagd had, Ik wist van niks.

En een keer werd ik ook gelijk naar huis gestuurd want toen bleek ik stront onder de schoen te hebben en dachten ze serieus dat ik in mijn broek had gescheten :') Ben er blij dat ik er weg ben iig :P

Maar Toto ze kunnen dus helemaal niks tegen die stank doen?
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 11:41
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:39 schreef Disana het volgende:

[..]

Mijn hart werkt nog voor eenderde; het is beschadigd.

Ik zou willen dat ze dat eigen risico weer afschaffen. Zoveel mensen krijgen daar buikpijn en zorgen van.
Jeetje, het zit jou ook geenzins mee :o komt dat puur door die twee hartstilstanden (en hoe kwamen die eigenlijk, vergeef m'n nieuwsgierigheid)

Ja inderdaad. Levert nog meer zorgen op dan de meeste al hebben. Gewoon 115 euro premie per maand is al voldoende.
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 11:44
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:23 schreef Disana het volgende:
Het is inderdaad mooi weer, ik heb alles open staan naar buiten. Maar misschien is het stom, ik ben zenuwachtig voor het gesprek met de oncologisch chirurg aanstaande vrijdag. De operatie komt zo toch wel erg dichtbij.
Snap ik, met je voorgeschiedenis is het ook eng! Hopelijk kun je je zinnen wat verzetten komende dagen.. En alvast sterkte voor vrijdag!

quote:
9s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:26 schreef Toto69 het volgende:
ik ga vanaf morgen alleen zitten op het werk i.o.v.m. teamleider omdat degene naast me last heeft van mijn stank :) (van de wond)

genot
Wat naar om te horen.. ;( Heeft diegene het niet eerst met jou besproken? Om het zo van een derde te moeten horen komt hard aan, bah.

quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:33 schreef superkimmi het volgende:

[..]

Pff, breek me de bek niet open. ik heb heel erg last van hyperhydrosis gehad in mijn puberteit. Op meerdere scholen (waar ik overigens niet wisselde door ziektes oid) bijna geen vriendinnen gehad en ik wist eerst echt niet waarom (pubers vertellen dat niet). pas op de laatste school kreeg ik een goede vriendin die eerlijk was. ondanks dat we jaren later met knallende ruzie uit elkaar zijn gegaan ben ik haar nog altijd dankbaar dat ze het durfde te zeggen..
Ik denk dat het inderdaad prettiger is dat je het van diegene zelf hoort dan van een ander, zoals bij Toto. Komt vaak toch wat achterbaks over imo, omdat je dan ook al gauw denkt 'met wie heeft diegene het nog meer overlegd?'
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 11:44
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:41 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Jah, dat zeggen is idd een moeilijk iets. Niet alleen pubers vertellen het helaas. Werd toen bij de baas geroepen omdat er iemand geklaagd had, Ik wist van niks.

En een keer werd ik ook gelijk naar huis gestuurd want toen bleek ik stront onder de schoen te hebben en dachten ze serieus dat ik in mijn broek had gescheten :') Ben er blij dat ik er weg ben iig :P

Maar Toto ze kunnen dus helemaal niks tegen die stank doen?
Nee daar valt niets aan te doen helaas, ik spoel al meerdere keren per dag :x
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 11:45
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:33 schreef superkimmi het volgende:

[..]

Pff, breek me de bek niet open. ik heb heel erg last van hyperhydrosis gehad in mijn puberteit. Op meerdere scholen (waar ik overigens niet wisselde door ziektes oid) bijna geen vriendinnen gehad en ik wist eerst echt niet waarom (pubers vertellen dat niet). pas op de laatste school kreeg ik een goede vriendin die eerlijk was. ondanks dat we jaren later met knallende ruzie uit elkaar zijn gegaan ben ik haar nog altijd dankbaar dat ze het durfde te zeggen..
Dat vind ik zo afschuwelijk, uitgesloten worden. En als je dan ook nog niet begrijpt waarom, dan moet het helemaal pijnlijk zijn.
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 11:46
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:44 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Nee daar valt niets aan te doen helaas, ik spoel al meerdere keren per dag :x
Bah zeg -O- ;(
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 11:46
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:44 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Snap ik, met je voorgeschiedenis is het ook eng! Hopelijk kun je je zinnen wat verzetten komende dagen.. En alvast sterkte voor vrijdag!

[..]

Wat naar om te horen.. ;( Heeft diegene het niet eerst met jou besproken? Om het zo van een derde te moeten horen komt hard aan, bah.

[..]

Ik denk dat het inderdaad prettiger is dat je het van diegene zelf hoort dan van een ander, zoals bij Toto. Komt vaak toch wat achterbaks over imo, omdat je dan ook al gauw denkt 'met wie heeft diegene het nog meer overlegd?'
Diegene vertelde het mezelf, daarna teamleider aangesproken om het even te bespreken.
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 11:46
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:46 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Bah zeg -O- ;(
Ja dat is het klotene, je kan er niks aan doen -O-
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 11:47
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:41 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Jeetje, het zit jou ook geenzins mee :o komt dat puur door die twee hartstilstanden (en hoe kwamen die eigenlijk, vergeef m'n nieuwsgierigheid)

Ja inderdaad. Levert nog meer zorgen op dan de meeste al hebben. Gewoon 115 euro premie per maand is al voldoende.
De eerste keer had ik een stil infarct, dat wil zeggen dat ik niets heb gemerkt. De tweede keer kreeg ik een hartstilstand door een veel te hoog kalium, dat was in het ziekenhuis. En de derde keer was toen ik op de operatietafel lag voor het inbrengen van een pacemaker; toen werd ik wakker terwijl ze met hartmassage bezig waren, dat was niet fijn. Maar waarom mijn hart zo slecht is, is niet bekend.

Die premie is al hoog genoeg.
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 11:47
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:46 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Diegene vertelde het mezelf, daarna teamleider aangesproken om het even te bespreken.
Oh, dat verlicht het enigszins, toch? :@
Maar alsnog verschrikkelijk om te horen natuurlijk, je kunt er niks aan doen..
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 11:48
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:47 schreef Disana het volgende:

[..]

De eerste keer had ik een stil infarct, dat wil zeggen dat ik niets heb gemerkt. De tweede keer kreeg ik een hartstilstand door een veel te hoog kalium, dat was in het ziekenhuis. En de derde keer was toen ik op de operatietafel lag voor het inbrengen van een pacemaker; toen werd ik wakker terwijl ze met hartmassage bezig waren, dat was niet fijn. Maar waarom mijn hart zo slecht is, is niet bekend.

Die premie is al hoog genoeg.
:X Jeetje Disana, wat lijkt me dat verschrikkelijk eng!
Gelukkig ben je er nog :*
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 11:49
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:44 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Nee daar valt niets aan te doen helaas, ik spoel al meerdere keren per dag :x
Wat naar. Vind je het erg vervelend om op je werk apart te moeten zitten?
Jaimy_Lucawoensdag 22 juni 2016 @ 11:50
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:30 schreef superkimmi het volgende:

[..]

Niet om je te ontmoedigen: maar (echte) verkoudheid is een virus he.. een virus laat zich niet door waterdamp tegenhouden ;)
En toch helpt het als ik stoom, dan word ik niet verkouden en anders wel. (Heb het getest ja.) Het is niet alleen waterdamp hoor, ik gooi er ook iets in wat helpt tegen "colds, catarrh and sinuses". En dat spul is stérk kan ik je zeggen.
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 11:51
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:46 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Ja dat is het klotene, je kan er niks aan doen -O-
;(
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 11:51
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:47 schreef Disana het volgende:

[..]

De eerste keer had ik een stil infarct, dat wil zeggen dat ik niets heb gemerkt. De tweede keer kreeg ik een hartstilstand door een veel te hoog kalium, dat was in het ziekenhuis. En de derde keer was toen ik op de operatietafel lag voor het inbrengen van een pacemaker; toen werd ik wakker terwijl ze met hartmassage bezig waren, dat was niet fijn. Maar waarom mijn hart zo slecht is, is niet bekend.

Die premie is al hoog genoeg.
Wat eng! :o
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 11:51
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:47 schreef Disana het volgende:

[..]

De eerste keer had ik een stil infarct, dat wil zeggen dat ik niets heb gemerkt. De tweede keer kreeg ik een hartstilstand door een veel te hoog kalium, dat was in het ziekenhuis. En de derde keer was toen ik op de operatietafel lag voor het inbrengen van een pacemaker; toen werd ik wakker terwijl ze met hartmassage bezig waren, dat was niet fijn. Maar waarom mijn hart zo slecht is, is niet bekend.

Die premie is al hoog genoeg.
Dat eerste lijkt me enorm eng, dat je niks merkt maar toch je hart er bijna mee stopt :{
Vreemd wel, kalium zegt me zo niks, calcium wel :P
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:47 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Oh, dat verlicht het enigszins, toch? :@
Maar alsnog verschrikkelijk om te horen natuurlijk, je kunt er niks aan doen..
Klopt, en klopt.
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:49 schreef Disana het volgende:

[..]

Wat naar. Vind je het erg vervelend om op je werk apart te moeten zitten?
Nja, je bent toch druk aan het werk dus het valt wel mee. Het is alleen jammer dat ik er zelf geen invloed op heb. Als ik me nooit douchte kon ik daar eens mee beginnen. :P
Jaimy_Lucawoensdag 22 juni 2016 @ 11:57
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:47 schreef Disana het volgende:

[..]

De eerste keer had ik een stil infarct, dat wil zeggen dat ik niets heb gemerkt. De tweede keer kreeg ik een hartstilstand door een veel te hoog kalium, dat was in het ziekenhuis. En de derde keer was toen ik op de operatietafel lag voor het inbrengen van een pacemaker; toen werd ik wakker terwijl ze met hartmassage bezig waren, dat was niet fijn. Maar waarom mijn hart zo slecht is, is niet bekend.

Die premie is al hoog genoeg.
Dan is het logisch dat je tegen vrijdag op ziet (het eng vind). Ben je niet elke dag bang dat je weer een hartstilstand zal krijgen?
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 12:04
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:48 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

:X Jeetje Disana, wat lijkt me dat verschrikkelijk eng!
Gelukkig ben je er nog :*
Haha ja, ik had er niet meer moeten zijn. Dat is ook best een raar idee.
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 12:07
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:57 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Dan is het logisch dat je tegen vrijdag op ziet (het eng vind). Ben je niet elke dag bang dat je weer een hartstilstand zal krijgen?
Nee, gek genoeg ben ik om mijn hart helemaal niet bang. Ik heb die eerste stilstand door kalium redelijk bewust meegemaakt en het was eigenlijk heel vredig dat ik dacht dat ik doodging. Waar ik wel heel bang voor ben zijn complicaties waardoor ik langer in het ziekenhuis moet liggen. Ik wil gewoon zo snel mogelijk weer naar mijn huis.
twiFightwoensdag 22 juni 2016 @ 12:22
Over die stank. Het is sneu als je er niets aan kan doen en dat maakt de kwaal alleen nog maar vervelender. Maar voor collega's is het ook vervelend en die kunnen er net zo goed niets aan doen. Iemand die écht stinkt kan anderen gewoon van het werk afhouden. Daarmee wil ik jou niet aanvallen Toto, maar ik heb er wel ervaring mee en niets doen is helaas ook niet altijd een oplossing.

Het is in Nederland helaas niet publiekelijk geaccepteerd om daar over te beginnen. Er is toch wat sociale druk om dat stil te houden. En dat kan soms tegen mensen werken. Maar je leest hier ook de reacties hoe vervelend het is om te horen dat je stinkt, dus ergens zijn we (als maatschappij) er zelf ook schuldig aan dat we dit niet open bespreken. Het zou mooi zijn als we met zijn allen op een wat luchtigere manier hier mee om kunnen gaan.
superkimmiwoensdag 22 juni 2016 @ 12:34
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 12:22 schreef twiFight het volgende:
Over die stank. Het is sneu als je er niets aan kan doen en dat maakt de kwaal alleen nog maar vervelender. Maar voor collega's is het ook vervelend en die kunnen er net zo goed niets aan doen. Iemand die écht stinkt kan anderen gewoon van het werk afhouden. Daarmee wil ik jou niet aanvallen Toto, maar ik heb er wel ervaring mee en niets doen is helaas ook niet altijd een oplossing.

Het is in Nederland helaas niet publiekelijk geaccepteerd om daar over te beginnen. Er is toch wat sociale druk om dat stil te houden. En dat kan soms tegen mensen werken. Maar je leest hier ook de reacties hoe vervelend het is om te horen dat je stinkt, dus ergens zijn we (als maatschappij) er zelf ook schuldig aan dat we dit niet open bespreken. Het zou mooi zijn als we met zijn allen op een wat luchtigere manier hier mee om kunnen gaan.
ik denk dat het grootste probleem niet zit in horen dat je stinkt. Althans, bij mij was dat niet het probleem. Het probleem is dat mesnen het achter je rug om bespreken, of niet recht tegen je willen zeggen. Pas toen die ene vriendin bij mij het dus wel eerlijk en direct zei, kon ik er wat aan doen en/of het bespreekbaar maken.. Maar via een ander spelen of gewoon helemaal niks zeggen maar wel buitensluiten is veel erger..
-sabine-woensdag 22 juni 2016 @ 12:46
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 11:27 schreef Disana het volgende:

[..]

Het is op zich maar een kleine ingreep, maar ik ben zo bang dat er weer wat misgaat. De laatste keer dat ik in het ziekenhuis lag kreeg ik een hartstilstand.
Alle reden dat het gevoel je nu bekruipt.
Knus!
-sabine-woensdag 22 juni 2016 @ 12:52
Heftig toto. Ik hoop al vanaf het begin van je eigen topic op een oplossing voor je. Het lijkt zo mogelijk en dan is het het niet.
Frustrerend.

Jouw optimisme doet mij goed. ^O^
twiFightwoensdag 22 juni 2016 @ 12:54
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 12:34 schreef superkimmi het volgende:

[..]

ik denk dat het grootste probleem niet zit in horen dat je stinkt. Althans, bij mij was dat niet het probleem. Het probleem is dat mesnen het achter je rug om bespreken, of niet recht tegen je willen zeggen. Pas toen die ene vriendin bij mij het dus wel eerlijk en direct zei, kon ik er wat aan doen en/of het bespreekbaar maken.. Maar via een ander spelen of gewoon helemaal niks zeggen maar wel buitensluiten is veel erger..
Buitensluiten is sowieso erg, ongeacht de reden. Maar toch zijn er hierboven al gauw vier mensen die zeggen dat het sowieso vervelend is om te horen. En dat is m.i. de reden dat we het ook niet tegen elkaar durven te zeggen. Want degene die het zegt is dan de boeman.

Dat laatste zie je helaas op de werkvloer heel vaak gebeuren. Eén iemand durft het luidop te zeggen en die krijgt dan vervolgens alle kritiek over zich heen, ondanks dat 50% van de collega's hetzelfde er over denken, maar die houden zich dan stil. Daarom is het veiliger om bij een team lead te gaan klagen, want dan blijf je anoniem en schaadt het de persoonlijke relatie niet.

Dus buitensluiten is erg, maar om dat te veranderen moet er eerst nog wel meer veranderen in onze omgangsvormen. En dat heeft niets met achterbaksheid te maken.
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 13:06
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 12:52 schreef -sabine- het volgende:
Heftig toto. Ik hoop al vanaf het begin van je eigen topic op een oplossing voor je. Het lijkt zo mogelijk en dan is het het niet.
Frustrerend.

Jouw optimisme doet mij goed. ^O^
Fijn ^O^ en is inderdaad heel frustrerend, zeker omdat ze wel rekeningen blijven sturen :r
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 12:54 schreef twiFight het volgende:

[..]

Buitensluiten is sowieso erg, ongeacht de reden. Maar toch zijn er hierboven al gauw vier mensen die zeggen dat het sowieso vervelend is om te horen. En dat is m.i. de reden dat we het ook niet tegen elkaar durven te zeggen. Want degene die het zegt is dan de boeman.

Dat laatste zie je helaas op de werkvloer heel vaak gebeuren. Eén iemand durft het luidop te zeggen en die krijgt dan vervolgens alle kritiek over zich heen, ondanks dat 50% van de collega's hetzelfde er over denken, maar die houden zich dan stil. Daarom is het veiliger om bij een team lead te gaan klagen, want dan blijf je anoniem en schaadt het de persoonlijke relatie niet.

Dus buitensluiten is erg, maar om dat te veranderen moet er eerst nog wel meer veranderen in onze omgangsvormen. En dat heeft niets met achterbaksheid te maken.
In dit geval zei de collega het gewoon direct tegen mij, wat ik waardeer omdat ik achter de rug om erger vind, maar ik kan er niks mee. Ik heb daarom de TL aangesproken en ga apart zitten, omdat ik niet een ander tot last wil zijn, maar ik er zelf ook echt niks aan kan veranderen.
Jaimy_Lucawoensdag 22 juni 2016 @ 13:31
@Toto: Stelt diegene die er wat van zei zich aan, of is het echt serieus?

M.a.w: Ruik je een beetje, of stinkt het echt als de mallemoeren?

Daar zit nogal een verschil in. Bij een beetje ruiken moet diegene zich er maar overheen zetten en niet zo miepen hoor (mijn mening).

Sorry voor de directe vraag. :@
_Hestia_woensdag 22 juni 2016 @ 13:35
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 13:06 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Fijn ^O^ en is inderdaad heel frustrerend, zeker omdat ze wel rekeningen blijven sturen :r

[..]

In dit geval zei de collega het gewoon direct tegen mij, wat ik waardeer omdat ik achter de rug om erger vind, maar ik kan er niks mee. Ik heb daarom de TL aangesproken en ga apart zitten, omdat ik niet een ander tot last wil zijn, maar ik er zelf ook echt niks aan kan veranderen.
Ik vind het echt rot voor je Toto. Je baalt al zo van die wond en dan ook nog horen dat anderen er last van hebben. Wel fijn idd dat hij het zelf tegen je zei. Maar dat je nu apart gaat zitten lijkt mij ondanks dat je aan het werk bent niet leuk. Knuffel :*

Ik was pas om 13 uur uit bed :Z
Ik heb die slaap op die vrije dagen zo nodig. Maar daardoor moet ik de rest van de dag wel sneller alles achter elkaar doen zonder veel rustmomenten zeg maar. Die structuur blijft altijd lastig hier. Of ik moet toch maar gewoon vroeger opstaan ook al ben ik nog doodmoe en dan 's middags nog ff gaan liggen ofzo. En dan ben je 29... Ik vind dat ook gewoon lastig te accepteren nog ;(
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 13:36
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 13:31 schreef Jaimy_Luca het volgende:
@Toto: Stelt diegene die er wat van zei zich aan, of is het echt serieus?

M.a.w: Ruik je een beetje, of stinkt het echt als de mallemoeren?

Daar zit nogal een verschil in. Bij een beetje ruiken moet diegene zich er maar overheen zetten en niet zo miepen hoor (mijn mening).

Sorry voor de directe vraag. :@
Ik ruik het zelf ook wel. TL zei dat hij het ook ruikt maar dat hij het geen onaangename lucht vindt en ook niet heel opvallend/overlast oplevert.
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 13:35 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Ik vind het echt rot voor je Toto. Je baalt al zo van die wond en dan ook nog horen dat anderen er last van hebben. Wel fijn idd dat hij het zelf tegen je zei. Maar dat je nu apart gaat zitten lijkt mij ondanks dat je aan het werk bent niet leuk. Knuffel :*

Ik was pas om 13 uur uit bed :Z
Ik heb die slaap op die vrije dagen zo nodig. Maar daardoor moet ik de rest van de dag wel sneller alles achter elkaar doen zonder veel rustmomenten zeg maar. Die structuur blijft altijd lastig hier. Of ik moet toch maar gewoon vroeger opstaan ook al ben ik nog doodmoe en dan 's middags nog ff gaan liggen ofzo. En dan ben je 29... Ik vind dat ook gewoon lastig te accepteren nog ;(
:*
KapiteinIglowoensdag 22 juni 2016 @ 13:42
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 13:36 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Ik ruik het zelf ook wel. TL zei dat hij het ook ruikt maar dat hij het geen onaangename lucht vindt en ook niet heel opvallend/overlast oplevert.

Kon je maar naast mij zitten, ik heb soms last van overmatif zweten, dan stink ik ook. Jammer dan. :D
superkimmiwoensdag 22 juni 2016 @ 13:45
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 13:35 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Ik vind het echt rot voor je Toto. Je baalt al zo van die wond en dan ook nog horen dat anderen er last van hebben. Wel fijn idd dat hij het zelf tegen je zei. Maar dat je nu apart gaat zitten lijkt mij ondanks dat je aan het werk bent niet leuk. Knuffel :*

Ik was pas om 13 uur uit bed :Z
Ik heb die slaap op die vrije dagen zo nodig. Maar daardoor moet ik de rest van de dag wel sneller alles achter elkaar doen zonder veel rustmomenten zeg maar. Die structuur blijft altijd lastig hier. Of ik moet toch maar gewoon vroeger opstaan ook al ben ik nog doodmoe en dan 's middags nog ff gaan liggen ofzo. En dan ben je 29... Ik vind dat ook gewoon lastig te accepteren nog ;(
Heel herkenbaar. Ik wil als 25-jarige ook niet toegeven dat ik soms het klokje rond moet slapen.. 9 uur dr in 9 uur dr uit is minstens 1x per week echt wel nodig..
Jaimy_Lucawoensdag 22 juni 2016 @ 13:50
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 13:36 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Ik ruik het zelf ook wel. TL zei dat hij het ook ruikt maar dat hij het geen onaangename lucht vindt en ook niet heel opvallend/overlast oplevert.
Ik heb op de middelbare school een jaar lang 1 (dubbele) les per week naast een meisje gezeten die nogal stinkzweetvoeten had. Had ik geen last van/probleem mee.
houdjemondwoensdag 22 juni 2016 @ 13:57
Hm, naar weer Toots. Is het puur dan die open wond ofzo? Die lucht herken ik wel maar dat zou ik nou niet echt keihard stinken noemen.

Ik was overigens wel altijd zo iemand die mensen lief apart nam om te melden dat ze beetje roken of iets tussen hun tanden hadden zitten ofzo, 9 van de 10 keer heb je dat zelf niet door, en ik was ook altijd blij als iemand zoiets tegen mij zei..
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 14:01
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 13:45 schreef superkimmi het volgende:

[..]

Heel herkenbaar. Ik wil als 25-jarige ook niet toegeven dat ik soms het klokje rond moet slapen.. 9 uur dr in 9 uur dr uit is minstens 1x per week echt wel nodig..
Heb ik ook idd :Y Zeker als mijn HB aan de lage kant is.
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 14:45
Heerlijk hoe dieren je kunnen opvrolijken, Ik ging ff in de zon zitten buiten, weinig slaap gehad vannacht dus niet heel vrolijk en mijn grote vriend kwam er weer aan, (kat van de buurman) en springt zo op schoot,gaf kusjes en lag heerlijk te kroelen O+

Ben gelijk een stuk vrolijker. (Nu alleen wel een jaloerse kat in huis :P)
KapiteinIglowoensdag 22 juni 2016 @ 14:45
Zojuist mijn oren laten uitspuiten, nou een kroket is er niks bij! Haha.
Ben al weken bezig met gehoorbescherming aanmeten, en nu kan ik morgen eindelijk laten aammeten :@
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 14:46
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 14:45 schreef PrisTheShiz het volgende:
Zojuist mijn oren laten uitspuiten, nou een kroket is er niks bij! Haha.
Ben al weken bezig met gehoorbescherming aanmeten, en nu kan ik morgen eindelijk laten aammeten :@
Hahaha :P Kan je gelijk weer horen?: P
superkimmiwoensdag 22 juni 2016 @ 14:46
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 14:45 schreef LPFAN het volgende:
Heerlijk hoe dieren je kunnen opvrolijken, Ik ging ff in de zon zitten buiten, weinig slaap gehad vannacht dus niet heel vrolijk en mijn grote vriend kwam er weer aan, kat van de buurman en springt zo op schoot en gaf kusjes en lag heerlijk te kroelen O+

Ben gelijk een stuk vrolijker. (Nu alleen wel een jaloerse kat in huis :P)
jaaa leuk is dat he. beestjes O+
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 14:47
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 14:46 schreef superkimmi het volgende:

[..]

jaaa leuk is dat he. beestjes O+
Jaah ze voelen zo goed aan hoe je je voelt O+ Bijvoorbeeld, toen ik net mijn shunt had gekregen, ging mijn kat op mijn arm liggen, Die voelde aan dat die zeer deed. O+
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 15:18
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 14:47 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Jaah ze voelen zo goed aan hoe je je voelt O+ Bijvoorbeeld, toen ik net mijn shunt had gekregen, ging mijn kat op mijn arm liggen, Die voelde aan dat die zeer deed. O+
Honden en katten kunnen heel intuïtief zijn over wat je nodig hebt. Ik zie mijn katten met dit mooie weer niet veel, ze zitten steeds buiten, maar ik zou niet zonder de gedachte aan katten kunnen.
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 15:19
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 15:18 schreef Disana het volgende:

[..]

Honden en katten kunnen heel intuïtief zijn over wat je nodig hebt. Ik zie mijn katten met dit mooie weer niet veel, ze zitten steeds buiten, maar ik zou niet zonder de gedachte aan katten kunnen.
Nee idd, ik ook niet. Ook niet zonder honden. Ik hoop ooit een trimsalon te kunnen starten. Mijn droombaan O+
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 15:21
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 15:19 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Nee idd, ik ook niet. Ook niet zonder honden. Ik hoop ooit een trimsalon te kunnen starten. Mijn droombaan O+
Oh echt? Dat lijkt me nog best hard werken.
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 15:27
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 15:21 schreef Disana het volgende:

[..]

Oh echt? Dat lijkt me nog best hard werken.
Het is mentaal heel zwaar werk maar het is het zo waard O+ Heb een jaar stage gelopen in een trimsalon voor mijn opleiding en alles wel meegemaakt, en kon niet wachten tot ik weer heen mocht haha.
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 15:29
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 15:27 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Het is mentaal heel zwaar werk maar het is het zo waard O+ Heb een jaar stage gelopen in een trimsalon voor mijn opleiding en alles wel meegemaakt, en kon niet wachten tot ik weer heen mocht haha.
Dan hoop ik dat je je droom een keer waar kunt maken. Maar eerst een nieuwe nier :)
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 15:29
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 15:29 schreef Disana het volgende:

[..]

Dan hoop ik dat je je droom een keer waar kunt maken. Maar eerst een nieuwe nier :)
Dat is prioriteit nummer 1 idd.
twiFightwoensdag 22 juni 2016 @ 15:42
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 13:35 schreef Sylvana het volgende:
En dan ben je 29...
Hier ook zo eentje van 33 hoor... :) Als ik 's ochtends wat moet dan doe ik dat en rust ik 's middags bij. Zo niet dan slaap ik uit en kan ik door tot einde dag. Het gaat mis als ik 's ochtends én 's middags wat heb. Dan red ik het einde niet en moet ik 19u-20u op bed. Dan is je dagritme pas écht verneukt.
twiFightwoensdag 22 juni 2016 @ 15:48
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 15:27 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Het is mentaal heel zwaar werk maar het is het zo waard
Niet lullig bedoeld hoor, maar wat is daar mentaal zo zwaar aan? Bij mentaal zwaar werk denk ik eerder aan psychologen en verzorgers van ouderen, waarbij er elke week eentje de pijp uitgaat.

Of bedoel je dat het voor jou specifiek zwaar is vanwege je ziektes en dat je dat niet redt?
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 15:51
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 15:48 schreef twiFight het volgende:

[..]

Niet lullig bedoeld hoor, maar wat is daar mentaal zo zwaar aan? Bij mentaal zwaar werk denk ik eerder aan psychologen en verzorgers van ouderen, waarbij er elke week eentje de pijp uitgaat.

Of bedoel je dat het voor jou specifiek zwaar is vanwege je ziektes en dat je dat niet redt?
Het is mentaal zwaar omdat je veel verwaarloosde hondjes en katten binnen krijgt. En leuk vinden ze het ook niet.
twiFightwoensdag 22 juni 2016 @ 15:55
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 15:51 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Het is mentaal zwaar omdat je veel verwaarloosde hondjes en katten binnen krijgt.
Offtopic:
SPOILER
Ohhh dat is zielig ja. Hoe komen die binnen dan, komt een asiel daarmee? Iemand die zijn huisdier verwaarloost zal er al helemaal niet mee naar een asiel gaan toch?
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 15:56
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 15:55 schreef twiFight het volgende:

[..]

Offtopic:
SPOILER
Ohhh dat is zielig ja. Hoe komen die binnen dan, komt een asiel daarmee? Iemand die zijn huisdier verwaarloost zal er al helemaal niet mee naar een asiel gaan toch?
SPOILER
Asiel idd of dierenarts, of de eigenaar zelf. (Die schaamt zich dan ook meestal rot,
KapiteinIglowoensdag 22 juni 2016 @ 16:14
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 14:46 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Hahaha :P Kan je gelijk weer horen?: P
Ikhoor alleen maar water nu :')
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 16:34
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 16:14 schreef PrisTheShiz het volgende:

[..]

Ikhoor alleen maar water nu :')
Hahah ja had ik ook idd, Is vanavond wel over :P Kan ook nog wel zo zijn dat et water uit komt lopen ;p
superkimmiwoensdag 22 juni 2016 @ 16:39
toen ik mn oren jaren geleden liet uitspuiten werkte ik nog in de supermarkt. Kwam daarna weer op het werk en hoorde ineens een raar geluid in het magazijn. bleek dat een machine te zijn die constant aanstond (iets van koeling voor de vriezer ofzo) en had het dus echt nog nooit gehoord :')
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 16:43
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 16:39 schreef superkimmi het volgende:
toen ik mn oren jaren geleden liet uitspuiten werkte ik nog in de supermarkt. Kwam daarna weer op het werk en hoorde ineens een raar geluid in het magazijn. bleek dat een machine te zijn die constant aanstond (iets van koeling voor de vriezer ofzo) en had het dus echt nog nooit gehoord :')
Hahah :P Sta je dan ook wel ff raar te kijken idd
KapiteinIglowoensdag 22 juni 2016 @ 17:03
Update schildklier en benauwdheid.

Was net even oren uitspuiten bij de assistente van de huisarts. Ik vertelde haar over die kortademigheid en hartkloppingen, dus ze zou het even navragen.
In diezelfde ruimte achter een kamerscherm zat de huisarts te werken, die dus had meegeluisterd. Ze zei dat ik even moest bloedprikken ter controle. Dus gelijk formulier mee en naar het ziekenhuis gereden. Als het niet goed is stelt ze me bij en anders krijg ik iets tegen de benauwdheid.

Overigens, ik maakte ook nog wat bizars mee in het ziekenhuis. Zie dit topic:

KLB / Beveiligers
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 17:49
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 17:03 schreef PrisTheShiz het volgende:
Update schildklier en benauwdheid.

Was net even oren uitspuiten bij de assistente van de huisarts. Ik vertelde haar over die kortademigheid en hartkloppingen, dus ze zou het even navragen.
In diezelfde ruimte achter een kamerscherm zat de huisarts te werken, die dus had meegeluisterd. Ze zei dat ik even moest bloedprikken ter controle. Dus gelijk formulier mee en naar het ziekenhuis gereden. Als het niet goed is stelt ze me bij en anders krijg ik iets tegen de benauwdheid.

Overigens, ik maakte ook nog wat bizars mee in het ziekenhuis. Zie dit topic:

KLB / Beveiligers
Ben benieuwd wat je bloedwaardes zijn.
Giawoensdag 22 juni 2016 @ 18:01
Zie dit topic nu pas.
Even een reactie voor Toto69:
Heb je ooit van HBOT gehoord? Oftewel Hyperbaric Oxygen Therapy. Dit wordt ingezet om juist aandoeningen zoals jij hebt te genezen. Verder helpt het tegen radiatieschade na bestralingen, open been en voetklachten bij diabeten en tal van huidaandoeningen. Het wordt 100% vergoed, doet geen pijn, is alleen dagelijks een lange zit, of, in jouw geval, lange lig.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Hyperbare_zuurstoftherapie

Ik heb dit zelf 6 weken, 5 x per week gedaan na bestraling van borst en oksel (borstkanker).
Maar misschien heb je dit al geprobeerd en babbel ik teveel.

Overigens, over mezelf.
Ik ben Gia, 52 en heb sinds mijn 40ste een kunsthartklep waardoor dus levenslang, o.a., bloedverdunners. Sinds de bevalling van mijn oudste, bijna 24 jaar geleden, ben ik incontinent voor ontlasting, vooral wb winden en diarree kan ik absoluut niet ophouden. Daarnaast heb ik in 2011 borstkanker gehad, waarvoor ik nog hormoontherapie heb en oedeemtherapie.
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 18:06
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 18:01 schreef Gia het volgende:
Zie dit topic nu pas.
Even een reactie voor Toto69:
Heb je ooit van HBOT gehoord? Oftewel Hyperbaric Oxygen Therapy. Dit wordt ingezet om juist aandoeningen zoals jij hebt te genezen. Verder helpt het tegen radiatieschade na bestralingen, open been en voetklachten bij diabeten en tal van huidaandoeningen. Het wordt 100% vergoed, doet geen pijn, is alleen dagelijks een lange zit, of, in jouw geval, lange lig.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Hyperbare_zuurstoftherapie

Ik heb dit zelf 6 weken, 5 x per week gedaan na bestraling van borst en oksel (borstkanker).
Maar misschien heb je dit al geprobeerd en babbel ik teveel.

Overigens, over mezelf.
Ik ben Gia, 52 en heb sinds mijn 40ste een kunsthartklep waardoor dus levenslang, o.a., bloedverdunners. Sinds de bevalling van mijn oudste, bijna 24 jaar geleden, ben ik incontinent voor ontlasting, vooral wb winden en diarree kan ik absoluut niet ophouden. Daarnaast heb ik in 2011 borstkanker gehad, waarvoor ik nog hormoontherapie heb en oedeemtherapie.
Welkom in dit topic Gia. Het is ook niet niks wat je hebt meegemaakt.
vannellewoensdag 22 juni 2016 @ 18:10
Welkom Gia! :)
Maar ook voor jouw geldt: Jammer dat je een reden hebt om hier te posten. :(
Wat zijn voor jou de perspectieven? Ben je "schoon" verklaard?
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 18:11
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 18:01 schreef Gia het volgende:
Zie dit topic nu pas.
Even een reactie voor Toto69:
Heb je ooit van HBOT gehoord? Oftewel Hyperbaric Oxygen Therapy. Dit wordt ingezet om juist aandoeningen zoals jij hebt te genezen. Verder helpt het tegen radiatieschade na bestralingen, open been en voetklachten bij diabeten en tal van huidaandoeningen. Het wordt 100% vergoed, doet geen pijn, is alleen dagelijks een lange zit, of, in jouw geval, lange lig.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Hyperbare_zuurstoftherapie

Ik heb dit zelf 6 weken, 5 x per week gedaan na bestraling van borst en oksel (borstkanker).
Maar misschien heb je dit al geprobeerd en babbel ik teveel.

Overigens, over mezelf.
Ik ben Gia, 52 en heb sinds mijn 40ste een kunsthartklep waardoor dus levenslang, o.a., bloedverdunners. Sinds de bevalling van mijn oudste, bijna 24 jaar geleden, ben ik incontinent voor ontlasting, vooral wb winden en diarree kan ik absoluut niet ophouden. Daarnaast heb ik in 2011 borstkanker gehad, waarvoor ik nog hormoontherapie heb en oedeemtherapie.
Hoi welkom! Ik lees regelmatig mee in het borstkanker topic. Wat naar dat je incontinent bent geworden! Kunnen ze daar niks aan doen?
carorowoensdag 22 juni 2016 @ 18:15
Hi Gia! Welkom!
LPFan, je kaartje is onderweg :)
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 18:16
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 18:15 schreef caroro het volgende:
Hi Gia! Welkom!
LPFan, je kaartje is onderweg :)
Lief thanks!
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 18:27
Hoi Gia, welkom!
Ook een heftig rijtje zeg, jammer..

@Pris; ik hoop dat de bloedwaardes goed zijn, en ik moest lachen om je topic :D

@Disana; ik kan ook niet zonder (mijn) kat(ten). De mijne voelt mij ook haarscherp aan en komt dan ook lekker bij me liggen spinnen O+

@LP; ideetje, is er geen dierenasiel in de buurt waarbij je de hondjes kan trimmen? Of is dat nog te zwaar?

@Twifight; ik heb hetzelfde :Y Uitslapen = goed de dag doorkomen. Zijn we vroeg 's ochtends dan lig ik meestal 's middags bij te slapen. Momenteel om de dag een ''slechte'' dag dat ik 's middags lig.
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 18:38
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 18:27 schreef Poesopstokje het volgende:
Hoi Gia, welkom!
Ook een heftig rijtje zeg, jammer..

@Pris; ik hoop dat de bloedwaardes goed zijn, en ik moest lachen om je topic :D

@Disana; ik kan ook niet zonder (mijn) kat(ten). De mijne voelt mij ook haarscherp aan en komt dan ook lekker bij me liggen spinnen O+

@LP; ideetje, is er geen dierenasiel in de buurt waarbij je de hondjes kan trimmen? Of is dat nog te zwaar?

@Twifight; ik heb hetzelfde :Y Uitslapen = goed de dag doorkomen. Zijn we vroeg 's ochtends dan lig ik meestal 's middags bij te slapen. Momenteel om de dag een ''slechte'' dag dat ik 's middags lig.
Ik vind het vertrouwen dat zo'n beestje je geeft zo mooi. Ik kan me daardoor echt vereerd voelen.

Hoe is het met je vrijwilligerswerk? Heb je het afgezegd of ga je het toch nog een kans geven.
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 18:41
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 18:38 schreef Disana het volgende:

[..]

Ik vind het vertrouwen dat zo'n beestje je geeft zo mooi. Ik kan me daardoor echt vereerd voelen.

Hoe is het met je vrijwilligerswerk? Heb je het afgezegd of ga je het toch nog een kans geven.
Ja mijnes is echt m'n beste vriendje O+

Ik ga vrijdag gewoon :Y Morgenmiddag de tijd om bij te slapen, dus vrijdag ben ik er weer. En 's middags naar LP toe natuurlijk! *O*
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 18:43
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 18:41 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Ja mijnes is echt m'n beste vriendje O+

Ik ga vrijdag gewoon :Y Morgenmiddag de tijd om bij te slapen, dus vrijdag ben ik er weer. En 's middags naar LP toe natuurlijk! *O*
Oh dat is goed om te horen. Je zult er waarschijnlijk blij mee zijn, want opgeven is gewoon niet leuk. Alvast veel plezier!
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 18:44
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 18:43 schreef Disana het volgende:

[..]

Oh dat is goed om te horen. Je zult er waarschijnlijk blij mee zijn, want opgeven is gewoon niet leuk. Alvast veel plezier!
Nee ik heb al te vaak opgegeven. Vorige week had ik gewoon een enorme dip, ook omdat ik de hele week nog niet had kunnen bijslapen. Dan trekt m'n hoofd en m'n lichaam het echt niet meer, dan treed er een verlammende paniek op ;(

Deze week meer ruimte gemaakt voor mezelf zodat ik vrijdag alleen maar leuke dingen kan doen. En het is m'n vrije weekend, dus ik kan weer twee dagen klokje rond slapen.
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 18:49
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 18:44 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Nee ik heb al te vaak opgegeven. Vorige week had ik gewoon een enorme dip, ook omdat ik de hele week nog niet had kunnen bijslapen. Dan trekt m'n hoofd en m'n lichaam het echt niet meer, dan treed er een verlammende paniek op ;(

Deze week meer ruimte gemaakt voor mezelf zodat ik vrijdag alleen maar leuke dingen kan doen. En het is m'n vrije weekend, dus ik kan weer twee dagen klokje rond slapen.
Ja, het was duidelijk dat je het even helemaal niet zag zitten. Fijn dat je het nu anders hebt ingericht, het gaat je geheid voldoening geven.
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 18:50
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 18:49 schreef Disana het volgende:

[..]

Ja, het was duidelijk dat je het even helemaal niet zag zitten. Fijn dat je het nu anders hebt ingericht, het gaat je geheid voldoening geven.
Dankjewel, dat denk ik ook wel :)

Hoe gaat het nu met jou?
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 18:51
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 18:50 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Dankjewel, dat denk ik ook wel :)

Hoe gaat het nu met jou?
Goed hoor, ondanks de zenuwen. Het is hier alleen zo benauwd geworden.
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 18:52
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 18:51 schreef Disana het volgende:

[..]

Goed hoor, ondanks de zenuwen. Het is hier alleen zo benauwd geworden.
Waar woon je ergens?
Hier in het Noorden is het wel bewolkt, maar nog aangenaam warm, geen broeierig plakweer.
superkimmiwoensdag 22 juni 2016 @ 18:52
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 18:15 schreef caroro het volgende:
Hi Gia! Welkom!
LPFan, je kaartje is onderweg :)
goed dat je het zegt! * huppelt naar de brievenbus*

Welkom Gia! je verhaal is heftig zeg!
superkimmiwoensdag 22 juni 2016 @ 18:52
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 18:41 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Ja mijnes is echt m'n beste vriendje O+

Ik ga vrijdag gewoon :Y Morgenmiddag de tijd om bij te slapen, dus vrijdag ben ik er weer. En 's middags naar LP toe natuurlijk! *O*
topper! *O*
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 18:53
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 18:52 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Waar woon je ergens?
Hier in het Noorden is het wel bewolkt, maar nog aangenaam warm, geen broeierig plakweer.
Ik woon in de stad Groningen. En jij in Friesland, als ik me goed herinner?
_Hestia_woensdag 22 juni 2016 @ 19:13
Welkom Gia!
Ik heb nog geen telefoontje gehad van dat meisje van wehelpen. Hoop dat ze nog wel wat laat horen. Of zal ik anders zelf eind van de week een belletje doen :?

Vanmiddag even bij de buurvrouw geweest. Was echt fijn. Goed gekletst, lekker met mn buurmeisje geknuffeld en mn buurvrouw heeft me wederom op het hart gedrukt dat ik het moet vragen als ik ergens hulp bij nodig heb O+
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 19:25
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 18:53 schreef Disana het volgende:

[..]

Ik woon in de stad Groningen. En jij in Friesland, als ik me goed herinner?
Klopt, 30 minuten bij jou vandaan. Kom je vrijdag ook? Minimeet :D
LPFANwoensdag 22 juni 2016 @ 19:27
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 19:25 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Klopt, 30 minuten bij jou vandaan. Kom je vrijdag ook? Minimeet :D
Hahaha :P
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 19:28
quote:
1s.gif Op woensdag 22 juni 2016 19:13 schreef Sylvana het volgende:
Welkom Gia!
Ik heb nog geen telefoontje gehad van dat meisje van wehelpen. Hoop dat ze nog wel wat laat horen. Of zal ik anders zelf eind van de week een belletje doen :?

Vanmiddag even bij de buurvrouw geweest. Was echt fijn. Goed gekletst, lekker met mn buurmeisje geknuffeld en mn buurvrouw heeft me wederom op het hart gedrukt dat ik het moet vragen als ik ergens hulp bij nodig heb O+
Oh dat is jammer. Ik zou vrijdag even bellen, misschien is er wat tussengekomen?

En wat heb je een lieve buurvrouw O+

(Nog even over je post van gisteren; ik vind het enorm moedig dat je nog 9 weken doorgaat. Jammer dat het nodig is, maar je zult er ongetwijfeld mee geholpen zijn! Succes!!)
Disanawoensdag 22 juni 2016 @ 19:29
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 19:25 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Klopt, 30 minuten bij jou vandaan. Kom je vrijdag ook? Minimeet :D
Nee, ik heb vrijdag andere zaken en ben niet erg mobiel. Maar ik wens jullie alvast veel plezier.
#ANONIEMwoensdag 22 juni 2016 @ 19:33
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 19:29 schreef Disana het volgende:

[..]

Nee, ik heb vrijdag andere zaken en ben niet erg mobiel. Maar ik wens jullie alvast veel plezier.
Jammer, volgende keer beter :) En bedankt!