Als jij van de daken schreeuwt dat jij zo veel beter,anders bent dan je buurman en vervolgens voer jij een assortiment dat gewoonweg lachwekkend is in kwaliteit of verscheidenheid dan vertel ik je graag mijn mening.
Waar?
© Blog Bilderberg Hotel
Wanneer je via de ingang van het het restaurant de trap oploopt loop je tegen deze
onbemande balie voor als je naar het restaurant (linksaf)of de sigarenlounge wilt.
Links het halletje in, bij de balie bij binnenkomst met aan het einde een
andere ingang naar het restaurant.
Du moment je 1 stap zet in het halletje heb je aan je linkerhand een deur die toegang geeft tot het restaurant
en de glazen wijn vitrine.
De glazen vitrine kast met wijnen en champagnes. Mwah…weinig bijzonders.
En dan kom je uit bij o.a. deze ronde tafel voor meerdere gasten.
Deze ‘chef’s’ table voor de open keuken die wanneer bezet best wel dominant is in zowel positie
als geluid aangezien het vrij centraal is gelegen en het geluid van met name deze tafel heel erg aanwezig
is in de ruimte met overige gasten.
Wanneer je door loopt en rechts de hoek omgaat zie je deze lange vestibule waar men o.a. alle
koude gerechten prepareert om deze later uit te kunnen serveren.
Wanneer je nog verder doorloopt kom je deze setting tegen die gelijk is aan wat je ziet als je vanaf het begin,
wanneer je bij de ontvangstbalie staat, aan het einde van het halletje staat.
Achterin heb je ook nog een soort achterkamer met sofa’s indien je niet gestoord wilt worden en een beetje
uit het zicht wilt blijven.
© Google Maps Bilderberg Park Hotel.Westersingel 70
3015 LB Rotterdam
Wat at / dronk je?Lunch:
Fles Laurent Perier rose bestelt i.c.m.deze amuse knabbels met een creme-freche-mayo dip.
Bwah.
Puree-achtige substantie van rode biet voor bij het ‘vlees’
plankje die duidelijk uit Groothandel spul bestaat. Is dit
de signatuur van Erik van Loo? Groothandelspul?
The Park’s clubsandwich plateau. Leuk gedaan alleen jammer dat de toast koud is en de
eitjes ook. De rest van de moestuin doet er niet meer toe. Jongens …jongens…dit kan toch niet?
Bon bon van MRIJ Rund gevuld met o.a.aardappelsalade,pancetta en parmazaanse kaas
en afgemaakt met een vinaigrette van basilicum.Erg dun gesneden dat MRIJ Rund waardoor
je niet eens het gevoel hebt iets van vlees in je mond te hebben.Avondeten:
Zo…heeft de recessie toegeslagen? Erg magertjes dit als knabbel gebeuren.
Ravioli met binnenin kreeft i.c.m.gemengde groenten en een Thaise Tom Yam bouillon.
Bwah.dit was gewoon een heldere kippenbouillon en de ravioli was meer gevuld met groenten
dan met een stuk kreeft. Sterker nog: Geen stuk kreeft gezien,of waren het losse fijngemalen
stukken nep kreeft-krab van de Groothandel?
Aardappel-creme soep met krokant buikspek, gebakken gamba’s,knolselderij en beuken?zwammen met bieslook. Lekker! Maar kan niet
op tegen Parkheuvel’s eigen aardappel-creme soep die echt “to die for”is.
MRIJ Rund i.c.m. gele en rode biet,een creme van aardappel en long pepper jus.
Mwah….flauw,weinig verheffends.Zijn geld niet waard vind ik.Impressies / Op of aanmerkingenNou…The Park maakt zijn naam en faam als het restaurant met de
signatuur van Erik van Loo wat mij betreft niet waar. De kwaliteit is
eigenlijk mijlenver verwijderd van wat Erik van Loo in Parkheuvel
bijvoorbeeld serveert. Wat zegt ik? The Park verdiend niet eens
de signatuur
Park Heuvel light want het is meer hype (onder de
auspicien van Erik van Loo blabla) dan dat je echt kwalitatief goed
eten krijgt. De prijzen zijn op het niveau wat je van dit soort restaurants
mag verwachten maar de ingredienten/producten is allemaal mediocre,
die uitzonderingen daar gelaten…
Cijfer :
5 / 10