ik proef weinig verschilquote:Op donderdag 17 maart 2016 19:19 schreef TargaFlorio het volgende:
Hellmann in Nederland is toch anders dan de originele Amerikaanse?
Kan je alleen bij van die grootverkopers kopen (zoals de Makro)quote:Op donderdag 17 maart 2016 21:41 schreef derLudolf het volgende:
[..]
De Brander nog nooit geprobeerd, ben ik wel nieuwsgierig na
Hmm, de snackbarhouder maar es opnaaienquote:Op donderdag 17 maart 2016 22:08 schreef RickoKun het volgende:
[..]
Kan je alleen bij van die grootverkopers kopen (zoals de Makro)
Ik ook, Amerikaanse zooiquote:
quote:Alleen die structuur al.
De structuur van ongezond, brokkelig vaginaal vocht.
Kewpie Mayonaise!!!!quote:Op donderdag 17 maart 2016 23:21 schreef Helsinki het volgende:
Nog op zoek naar een nieuwe favoriet!
Die vond ik dus niet zo lekker, zat een bijsmaakje aan. En ik vond het mondgevoel niet zo fijn. Misschien had ik te hoge verwachtingen.quote:
Eens, Kwepie is erg lekker.quote:Op donderdag 17 maart 2016 23:43 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb liever kewpie dan mijn zelfgemaakte. Maar ook als dat niet zou zijn is zelfgmaakt geen optie/alternatief, want daarvoor eet ik niet genoeg mayo. Ik doe weken met een "fles" kewpie. Zo lang is eigengemaakt niet houdbaar.
Ik heb daarvan de mAyo royale, ook heerlijk!quote:
Een bakje zelfgemaakt kost bijna niets... een kwartje voor een ei en wat olie... Voor de prijs van een fles kewpie kan ik heel wat mayo kloppenquote:Op donderdag 17 maart 2016 23:43 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb liever kewpie dan mijn zelfgemaakte. Maar ook als dat niet zou zijn is zelfgmaakt geen optie/alternatief, want daarvoor eet ik niet genoeg mayo. Ik doe weken met een "fles" kewpie. Zo lang is eigengemaakt niet houdbaar.
Ja, die bedoel ik. Japans junkfood. DIe japanner was dan ook gek op onze kroketten en frikandellen en at witte broodje met kaas EN kroketten op 1 broodje... of een frikandel met kaas...quote:Op vrijdag 18 maart 2016 21:09 schreef RobinOok het volgende:
Haha, die heten okonomiyaki.
Deze: http://www.aziatische-ingredienten.nl/tag/okonomiyaki/
(met onthoutip)
Wat olie? Kwart fles op 1 dooier.
Ik heb altijd een tube zaanse mayo liggen voor noodgevallen.... maar liefst maak ik het zelf.quote:Op vrijdag 18 maart 2016 21:09 schreef RobinOok het volgende:
Haha, die heten okonomiyaki.
Deze: http://www.aziatische-ingredienten.nl/tag/okonomiyaki/
(met onthoutip)
Wat olie? 200-250mlop 1 dooier.
Dus elke keer 20 cent voor een ei plus 50 cent voor de olie = 75 cent per maaltijd.
Dat komt voor mij duurder uit dan de duurste pot mayo.
Maar goed, dat boeit me dus niet eens erg, de prijs. Ik wil gewoon mayo op voorraad die lang houdbaar is. Sterker nog, we hebben 2 soorten op voorraad, want lief heeft liever Calve. En die heb ik zelf ook liever voor de basis van sausje enzo.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |