abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 15 maart 2016 @ 19:47:18 #126
304935 -Miauw-
Maar ik rook niet!
pi_160690777
Anomalisa (2015)

Verenigde Staten
Animatie/comedy/drama

Regisseurs: Charlie Kaufman, Duke Johnson
Met: David Thewlis, Jennifer Jason Leigh, Tom Noonan


Ha, de film was zo'n twintig minuten bezig toen ik een kermend geluid hoorde. Bleek dat ik het geluid zelf maakte, al slapend, gedrapeerd over de leuning met mijn nek in een rare hoek :')

Het verhaal in een notendop: Michael Stone is een 'motivational speaker' in een midlife crisis. De avond voor hij een lezing geeft, komt hij in het hotel de onzekere Lisa tegen. Zij maakt iets in hem los waardoor zijn leven een drastische wending lijkt te nemen.

Anomalisa vind ik een mooi gemaakte stop-motion animatie met een leuke invalshoek en hier en daar heb ik gelachen. De karakters doen me echter niets en ik vond het verhaal niet zo sterk, een midlife crisis in stop-motion. Ik ben een groot fan van Kaufman's andere films maar deze vond ik erg tegenvallen.

IMDB: 7,5
Ik: 6
With the stars as her umbrella
pi_160706697
The Intruders (2015)



Canada
Thriller / Horror
92 minuten

geregisseerd door Adam Massey
met Miranda Cosgrove, Austin Butler en Donal Logue

Studente Rose Halshford verhuist met haar vader naar een oud huis. Ze ontdekt dat de vorige bewoner onder mysterieuze omstandigheden is verdwenen en denkt dat haar onvriendelijke buren er meer vanaf weten dan ze zeggen. Als Rose vreemde geluiden hoort en vreemde dingen ziet in het huis, gelooft niemand haar, zelfs haar vader niet.

Matige thriller (horror? nee), Voorspelbaar. Niks speciaals. Er valt verder niks over te zeggen.

IMDB 4.6/10
Ik 5/10
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
  vrijdag 18 maart 2016 @ 00:08:30 #128
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_160753066
De laatste film die ik heb gezien is alweer een tijdje geleden:

Deadpool
Het schijnt dat Ryan Reynolds 11 jaar bezig is geweest met het personage Deadpool en om het op zijn manier op het scherm te krijgen. Wat je dan ook mag vinden van het uiteindelijke resultaat, het is wel meer dan duidelijk dat hij hier veel plezier aan heeft beleeft.Hij kan zich helemaal uitleven en dat doet ie dan ook. Hij is dan ook de grote aantrekkingskracht van deze film en brengt vooral veel humor. Het is verademend om te zien hoe regisseur Tim Miller zijn film niet te serieus neemt (dat is al te zien bij de geweldige begintitels). Helaas doet het verhaal zelf er nogal voor onder en is het een origin story zoals we ze al vaker gezien hebben.
Neemt niet weg dat één van de leukste superhelden films van de laatste jaren is, eentje die je een onbezorgde twee uur in de bioscoop bezorgt.

8,0/10
  woensdag 23 maart 2016 @ 00:05:17 #129
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_160877496
De afgelopen dagen (af)gekeken:

The Walking Dead - Season 1
Een onverwacht kort seizoen dat een leuke start is naar iets met duidelijk meer potentie. Het kabbelt wel allemaal wat voort en valt soms wat in herhaling. Eens kijken of er vanaf het tweede seizoen iets meer tempo in komt.

IMDB Cijfer: 8,6/10
Mijn Cijfer: 7,0/10

Dazed and Confused
Zoals altijd was het ook dit jaar weer tijd om op de eerste dag van de lente Dazed and Confused te kijken. Een heerlijk nostalgische coming-of-age film waarvan ik nog meer zin krijg in de lente en zomer. In één woord geweldig!

IMDB Cijfer: 7,7/10
Mijn Cijfer: 10/10

10 Cloverfield Lane
Na 8 jaar is er dan toch nog een vervolg op Cloverfield. Teveel over het verhaal vertellen zou eigenlijk jammer zijn, net als bij het origineel.
Ik vond het een beetje een rommelige film waarin het leek alsof de schrijvers niet wisten of ze er nou een thriller, een slasher of een actie film van wilden maken.Ook is het allemaal uitermate voorspelbaar. Het is mede door dat zwakke script dat het ook lijkt alsof het, behalve de titel, niets te maken heeft met het origineel waardoor het einde ook gehaast aanvoelt.
De film heeft wel een claustrofobisch gevoel, dat is wel goed gedaan. En John Goodman is natuurlijk fantastisch al altijd.
Maar ondanks deze pluspunten was het al met al was een klein beetje een tegenvaller.

IMDB Cijfer: 7,9/10
Mijn Cijfer: 6,5/10
pi_160878189
Kundo: Age of the Rampant (2014)
Alternatieve titel: Kundo: Min-ran-eui Si-dae



Zuid-Korea
Actie / Drama
137 minuten

geregisseerd door Jong-bin Yun
met Jung-woo Ha, Dong-won Kang en Sung-min Lee

We schrijven het jaar 1859. Het feodaal Joseon wordt geplaagd door verschillende natuurrampen, een schrale oogst, armoede, honger en dood. Maar hun regenten zijn enkel geïnteresseerd in hun eigen rijkdom en gaan door met het vervolgen en uitbuiten van de armen. In deze donkere periode gaf Kundo een sprankeltje hoop en vormde een bedreiging voor de onrechtvaardige edelen.

Het is een lange zit, maar de moeite waard! De film heeft een epische sfeer. Veel actie, verbluffende martial arts, af en toe mooie scenery. Af en toe een beetje over the top theatraal. Drama. Een paar zeer heftige scenes. Sterk einde

IMDB 6.8/10
Ik 7/10
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
pi_160878197
Journey to the West: Conquering the Demons (2013)

Alternatieve titels: Daai Wa Sai You Chi Chui Mo Chun Kei, Xi You Xiang Mo Pian , Journey to the West



China
Avontuur / Komedie
110 minuten

geregisseerd door Stephen Chow en Chi-kin Kwok
met Qi Shu, Zhang Wen en Bo Huang

Een boeddhistische monnik ondergaat een pelgrimstocht naar India op zoek naar de religieuze boeddhistische soetra's. Hij krijg hierbij hulp van drie demonen, waaronder Sun Wukong, de apenkoning. Deze drie hebben allemaal een duister verleden, maar hun zonden kunnen worden vergeven als zij de monnik helpen bij de gevaren die hij tegemoet komt

De films van Steven Chow zijn altijd goed en leuk. Ik had ook een soort vervolg op Kung Fu Hustle verwacht. Hoewel er zeker veel humor in zit (paar keer dubbel gelegen), draait het toch meer om het avontuur. Het verhaal is een beetje bizar maar dat doet geen afbreuk aan de film :) Het ziet er allemaal gelikt uit, goede special effects. Ook de martial arts ziet er spectaculair uit. Vooral de laatste 20 minuten zijn fenomenaal goed. aanrader

IMDB 6.8/10
Ik 7/10

[ Bericht 2% gewijzigd door ExperimentalFrentalMental op 23-03-2016 01:02:02 ]
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
pi_160878774
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 maart 2016 23:16 schreef muzas het volgende:

[..]

Deze ook gekeken, mede door de posts in dit topic.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Buiten dat vind ik het acteerwerk van de opa's bijzonder goed, en de muziek is mooi. Lading heeft het verhaal ook wel, maar toch heb ik sterk het idee dat er veel meer mee gedaan kon worden.

Ik kom al met al niet verder dan 6,5/10. ofwel; 'prima film'
Ik ook eerlijk gezegd.. zag het niet helemaal aankomen, maar 'ook weer wel' ergens in mijn achterhoofd..
Er had meer ingezeten qua ontknoping, maar dat is altijd een issue bij een film, serie of een boek.
  woensdag 23 maart 2016 @ 23:48:57 #133
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_160902070
Batman v Superman: Dawn of Justice
Het idee van een film waarin twee van mijn favoriete superhelden het tegen elkaar opnemen vond ik geweldig. Maanden keek ik er dan ook naar uit, mede natuurlijk aangewakkerd door de trailers. Vanavond was het dan eindelijk zo ver en konden we het eindresultaat in de bioscoop aanschouwen. Maar als er dan twee woorden zijn om deze film mee te omschrijven is het "langzaam" en "saai".

Het duurt ruim een uur voordat het allemaal een beetje op gang komt, alhoewel het begin anders doet verwachten. Dat is dan ook meteen het beste deel van de hele film. Daarna gaat het alleen maar bergafwaarts en lukt het Snyder maar niet om een goed ritme te vinden waardoor ook Affleck en vooral Cavill er niet in slagen iets van de film te maken. Het echte gevecht duurt veeeeeel te lang en de ommekeer in het verhaal komt totaal niet geloofwaardig over.

Maar de met afstand grootste miskleun is toch wel Jesse Eisenberg in de rol van Lex Luthor. Wat een irritant personage zet hij neer. Het lijkt wel alsof hij een kinderlijke parodie op de rol van Gene Hackman wil maken en daar jammerlijk in faalt. Iedere keer als hij in beeld komt krijg je de neiging `m op z`n gezicht te slaan, zo irritant is hij.

De enige waardoor de film nog net een voldoende scoort is de heerlijk muzikale omlijsting van onze eigen Junkie XL, die ver boven de rest van de film uitsteekt.

Nee, het jaar is pas drie maanden oud maar nu is al duidelijk wie de award voor de grootste tegenvaller van het jaar gaat winnen. Helaas, want wat had ik het graag anders gezien.

IMDB Cijfer: 8,5/10
Mijn Cijfer: 6,0/10

[ Bericht 0% gewijzigd door Timo20 op 24-03-2016 00:27:57 ]
  donderdag 24 maart 2016 @ 23:29:00 #134
194233 Friday12
Originele kloon
pi_160924605
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2016 23:48 schreef Timo20 het volgende:
Maar de met afstand grootste miskleun is toch wel Jesse Eisenberg in de rol van Lex Luthor. Wat een irritant personage zet hij neer. Het lijkt wel alsof hij een kinderlijke parodie op de rol van Gene Hackman wil maken en daar jammerlijk in faalt. Iedere keer als hij in beeld komt krijg je de neiging `m op z`n gezicht te slaan, zo irritant is hij
Haha ik vond hem juist wel grappig.. Zeker dat einde _O- hij speelde lekker krankzinnig :P

Voor de rest vond ik de film veels te lang duren :N

Ik zou de film wel een 6,5~7 geven :Y
pi_160926261
Batman v Superman

Absolute afrader, geef je geld er niet aan uit mensen.

Even een referentiekader. Mijn favoriete superheldenfilm is de Dark Knight. Winter Soldier, Guardians en Deadpool vind ik ook heel goed.

Batman v Superman is de slechtste superheldenfilm die ik tot nu toe heb gezien. Slechter dan Amazing Spiderman 2.

Het is gewoon een drol. Script is verschrikkelijk, de editing is triest. De film springt van de hak op de tak, scenes duren te lang, er zit geen luchtig of interessant moment/scene in deze film. De actie.... pfff. Er is geen enkele emotionele connectie met de characters.

Kan iemand Snyder uitleggen dat elke keer muren van gebouwen in laten storten niet garant staat voor leuke actie? De actie is zo overduidelijk CGI, over de top, nep, zonder enige emotionele lading, niet te volgen, dat het gewoon onvoorstelbaar is dat hier 250 miljoen euro in is gestoken.

Ik begrijp echt niet hoe deze film gemaakt kon worden. Halverwege wilde ik het liefst weg uit de zaal, voor het eerst in mijn leven. Zelfs bij Amazing Spiderman 2 was er in tegenstelling tot dit debacle tenminste een hint van verhaal en spanning en emotionele connectie met de characters.

De fight tussen Batman en Superman is slecht in elkaar gezet en eindigt op een rare manier. Jesse Eisenberg als Lex Luthor is lachwekkend, Doomsday lijkt net iets uit een domme cartoon. Het laatste half uur van de film is helemaal niet te volgen.

Er is één pluspunt. Ben Affleck is een hele toffe Batman en ik kijk zeker uit naar stand alone Batman films, mits Zack Snyder er niet bij in de buurt komt.

Mijn cijfer is een 2/10 en dit terwijl ik al lage verwachtingen had voordat ik de film ging kijken.
pi_160928399
helemaal mee eens ^^
Wat een kutfilm zeg.

Ga lekker naar Deadpool of 10 Cloverfield Lane zou ik zeggen _O_ 2 top films.
Dit is echt zonde van je geld en tijd.
'If you really think that the environment is less important than the economy try holding your breath while you count your money'
pi_160931151


Regie: Jonathan Demme | Cast: Meryl Streep (Ricki Rendazzo), Mamie Gummer (Julie), Kevin Kline (Pete), Rick Springfield (Greg), Audra McDonald (Maureen), Sebastian Stan (Josh) e.a. | Speelduur: 101 minuten | Jaar: 2015

Rockzangeres Ricki Rendazzo heeft altijd de gitaar verkozen boven haar familie. Maar wanneer haar dochter Julie wegens een zware echtscheiding in een depressie is geraakt, besluit ze terug te keren naar huis om de relatie met haar gezin te verbeteren. Ricki krijgt een kans op verzoening met haar dochter, haar twee zoons en haar ex-man, maar gemakkelijk zal dat niet zijn


Meryl Streep laat zien dat zij een prima rockchick kan zijn. Ik kon het niet zien. Het is uiteraard een typische hollywood film. Het is echt slecht geacteerd. Normaal gesproken zou zij zich niet zo snel voor een dergelijke film verleiden maar blijkbaar wordt tegenwoordig alles aangegrepen.

cijfer 3/10
  vrijdag 25 maart 2016 @ 17:01:51 #138
61661 Ang3l
The Right Kinda Wrong
pi_160936290
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 maart 2016 13:15 schreef edward_v het volgende:
[ afbeelding ]

Regie: Jonathan Demme | Cast: Meryl Streep (Ricki Rendazzo), Mamie Gummer (Julie), Kevin Kline (Pete), Rick Springfield (Greg), Audra McDonald (Maureen), Sebastian Stan (Josh) e.a. | Speelduur: 101 minuten | Jaar: 2015

Rockzangeres Ricki Rendazzo heeft altijd de gitaar verkozen boven haar familie. Maar wanneer haar dochter Julie wegens een zware echtscheiding in een depressie is geraakt, besluit ze terug te keren naar huis om de relatie met haar gezin te verbeteren. Ricki krijgt een kans op verzoening met haar dochter, haar twee zoons en haar ex-man, maar gemakkelijk zal dat niet zijn


Meryl Streep laat zien dat zij een prima rockchick kan zijn. Ik kon het niet zien. Het is uiteraard een typische hollywood film. Het is echt slecht geacteerd. Normaal gesproken zou zij zich niet zo snel voor een dergelijke film verleiden maar blijkbaar wordt tegenwoordig alles aangegrepen.

cijfer 3/10
Ik vond hem ook echt vreselijk. Het bevestigde voor mij alleen maar dat Diably Cody als schrijfster echt een 1 hit wonder is geweest: Juno. En daardoor kijken veel mensen uit naar "de volgende Cody". maar dat is allemala bagger gebleken. Snel vergeten dat mens.
L'Amour menaçant:
Qui que tu sois, voici ton maître. Il l'est, le fût ou le doit être.
  vrijdag 25 maart 2016 @ 17:06:26 #139
61661 Ang3l
The Right Kinda Wrong
pi_160936401
quote:
99s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 19:03 schreef iemandmoethetdoen het volgende:

[..]

Ik heb naar aanleiding van deze beschrijving gister deze film gekeken en je hebt niks teveel gezegd want ook ik zat aan de buis gekluisterd, echt een hele mooie film waarbij het venijn in de staart van de film zit!

Top film, bedankt nog. ^O^
Dan ga ik hem met pasen ook eens ff opentrekken ^O^
L'Amour menaçant:
Qui que tu sois, voici ton maître. Il l'est, le fût ou le doit être.
  zaterdag 26 maart 2016 @ 20:41:42 #140
61661 Ang3l
The Right Kinda Wrong
pi_160964558
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 maart 2016 17:06 schreef Ang3l het volgende:

[..]

Dan ga ik hem met pasen ook eens ff opentrekken ^O^
net gekeken. Ik vond m eerlijk gezegd vrij voorspelbaar.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
verder op zich een prima film.
L'Amour menaçant:
Qui que tu sois, voici ton maître. Il l'est, le fût ou le doit être.
pi_160966001
Superman v Batman 4/10
Yawn of Dustlice

Kijk hem alleen voor een aantal leuke scenes met batman. De reden dat Superman Batman vecht of dat Batman zomaar weer een omschakeling heeft in zijn psyche is nogal een lachertje.
pi_160968777
Battleship (2012)

k, NASA start in 2006 een project om een supersterke zender te bouwen om contact te maken met een exo-planeet die wellicht leven bevat en om een nabijgelegen ster draait.
Na een aantal jaar is deze af en ze nemen dit systeem in gebruik door vanuit Hawaii met grote ruimtekijkschotels lasers te schieten die door een satelliet versterkt worden en blijkbaar kon die versterkte straal ook sneller dan het licht..ach ja.

In elk geval komen er even later 5 alien ruimteschepen richting de aarde waarvan er één met een satelliet botst wat achteraf hun communicatie-ruimteschip was. De overige 4 landen ergens in de Stille Oceaan waar toevallig net een grote internationale vloot-oefening gaande was. Echter het gros van die vloot kwam buiten een soort energy-shield te liggen dat die aliens net opgetrokken hadden, waarna er een strijd begint om te voorkomen dat die aliens (die dus met hun super-geavanceerde communicatie-ruimteschip tegen een aardse satelliet gebotst waren) via dat NASA systeem om versterkingen gaan vragen.

Die battleship had geloof ik rond de 10 minuten speeltijd, daar hoef je deze film niet voor te zien.

De personages waren tenenkrommend cliché en zelfs poppenkast-poppen hebben nog meer diepgang dan de personages in deze film. De minst slechte personage vond ik nog die Japanse kapitein. De rest was bijna niet om aan te zien en ik heb dan ook delen van deze film geskipt (vooral in het eerste deel van deze film). De special effects waren nog wel oké, maar dat mag je wel verwachten voor een film met zoveel spektakel van enkele jaren oud.
De andere punten ga ik verder niet uitdiepen, deze film was echt behoorlijk slecht. Slidende slagschepen? Ongeloofwaardigheidsggehalte was echt extreem hoog in deze film.

Grootste pluspunt: Het spektakel, maar dan kan je beter een film als Deep Impact gaan kijken.
Grootste minpunt: De cliché's. Dat was echt niet te harden, denk gemiddeld elke minuut een facepalm waard.

Voor de rest vond ik deze film zonde van m'n euro, maar heb hem lekker weggegeven :)

Cijfer: 2/10 (vanwege de special effects en het hoge destructiegehalte dan vooral)

[ Bericht 2% gewijzigd door Mike op 27-03-2016 10:17:06 ]
pi_160972667
Naar aanleiding van de comments hier ga ik binnenkort maar eens zitten voor Infernal Affairs en Remember :)
Schip ahoy!
pi_160972792
THE REVEVANT

Gisteren gezien.
Geweldig geacteerd, film trekt je mee in een andere tijd. Heftig, soms ook emotioneel en er zit een prachtig verhaal achter.

Alleen als je een zwakke maag hebt (zoals ik): be prepareren om je handen 9/10 keer voor je ogen te houden :-p
pi_160973212
Youth (2015) - IMDb

Prachtige film die zich afspeelt in een kuuroord ergens in de Zwitserse Alpen. Geweldig mooi gefilmd, ondersteund door dito muzikale begeleiding. Zowel aangrijpend als grappig. Zelfs 'Pluisje' komt er in voor, gespeeld door een sprekende gelijkenis, het stukje waarin hij een tennisballetje hooghoudt :D

En daarnaast opgeleukt met het nodige vrouwelijk schoon.

Tot slot:
Michael Caine _O_ Harvey Keitel _O_

Imdb 7.4
Danos 7.8
Even a broken clock is right twice a day.
  zondag 27 maart 2016 @ 11:35:45 #146
161275 Smash-it
Zelfs m'n naam is mooi
pi_160973475
Afgelopen week Brooklyn (2015) - IMDb gezien.

An Irish immigrant lands in 1950s Brooklyn, where she quickly falls into a romance with a local. When her past catches up with her, however, she must choose between two countries and the lives that exist within.

Heerlijke vrouwenzwijmelfilm. En ik hou van de mode en stijl van die tijd, de hele film is werkelijk een plaatje. De acteurs allemaal met leuk Iers accent en het verhaal zeker niet voorspelbaar.

imdb 7,5/10
ik: 8/10
pi_160974678
Inside Out (2015) - IMDb



Speelt zich af in het hoofd van Riley, een jong meisje dat met haar ouders naar san francisco verhuisd. Riley's emoties proberen de nieuwe situatie op hun eigen manier op te pakken. Maar dat botst wel eens onderling. En dat zie je dan weer terug bij Riley.

De film laat echt heel mooi zien hoe je door je emoties geleidt wordt. Maar ook hoe het er in je hoofd aan toe gaat qua herinneringen en welke dingen belangrijk zijn en welke niet (en je dus vergeet). Heel symbolisch dus allemaal. Ook leuk dat je af en toe ook in een ander personage zijn/haar hoofd kijkt. :)

Eens met cijfer IMDB: 8.3
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_160977354
The Big Short (2015) - IMDb

Ik verwachtte er wel wat meer van. Er was geen moment dat ik echt in de film werd gezogen. Misschien komt het omdat ik niet zo in de bankenwereld bekend ben. Wellicht de film over een tijdje opnieuw bekijken mét ondertitels.

De personages waren wel interessant en de manier van filmen ook. Bijvoorbeeld hoe sommige termen werden uitgelegd door bekende mensen :P

7
Moeten zij weten
  zondag 27 maart 2016 @ 16:58:05 #149
381517 Zapata
held op sokken
pi_160979590
Star Wars: The force awakens

Cijfer: 5/10

Normaal gesproken geef ik alleen een 5 of lager als ik een film niet uit kijk; ik heb deze film in drie gedeelten gekeken omdat ik hem toch wou uitzien want Star Wars.

Wat vind ik goed:
Het eerste half uur is best goed, er wordt door middel van goeie regie echt een spanning opgebouwd. En ook het gevoel alsof je naar iets speciaals zit te kijken.

Harrison Ford was bij de eerste scene best heel goed.

Wat vind ik niet goed:
Op de een of andere manier stort dit hele gevoel in na 45 minuten en ik had op het einde niet eens door dat ik de finale van de film zat te kijken. Wat dus ook niet de finale was want er komt nog een zinloos stuk achteraan.

Verder is het verhaal onduidelijk. De strijdende partijen zijn onduidelijk. En het is onduidelijk wat nu de staat van de melkweg is na Return of the jedi. Wie is er aan de macht, waarom is er een verzetsbeweging, etc. etc. Ik heb halverwege de film een Wiki geraadpleegd.

Er zitten een paar onzin dingen in zoals iemand die nog een paar uur eerder heeft ontdekt dat ze force krachten had ineens super goed kan vechten.

Harrison Ford heeft een hele slechte pruik.

De schepen, kleding, gebouwen, stormtroopers, etc. zien er een stuk minder tof uit dan in de oorspronkelijke films. Geen unieke vormgeving meer; het had zo een andere film kunnen zijn.

Het verhaal jat gewoon van de eerste Star Wars film. Er is niks origineels aan en rammelt ook nog eens aan alle kanten. Je hebt echt geen flauw idee waarom de hoofdmissie van het verhaal belangrijk is.

Volgens mij zitten er een paar grappen in de film maar die zijn zo slecht getimed dat het niet grappig is en ik me af vraag of het nu wel of niet grappig bedoelt is.

Heel veel overbodige en slecht lopende scenes met te veel gepraat. Er zit ook helemaal geen flow in de film en ook niet in individuele scenes.

Raar camerawerk en ook voorspelbaar. Wide shot met twee tegenstanders op een brug, dat soort standaard gedoe komt heeeel veel voor zonder enige originaliteit.

Super saaie bad guy, wat een verschil met Darth Vader.

Ik kan nog wel doorgaan maar ben er flauw van.
pi_160980293
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2016 11:11 schreef danos het volgende:
Youth (2015) - IMDb

Prachtige film die zich afspeelt in een kuuroord ergens in de Zwitserse Alpen. Geweldig mooi gefilmd, ondersteund door dito muzikale begeleiding. Zowel aangrijpend als grappig. Zelfs 'Pluisje' komt er in voor, gespeeld door een sprekende gelijkenis, het stukje waarin hij een tennisballetje hooghoudt :D

En daarnaast opgeleukt met het nodige vrouwelijk schoon.

Tot slot:
Michael Caine _O_ Harvey Keitel _O_

Imdb 7.4
Danos 7.8
OMG wat een plaatje idd. Ik moest pluisje even opzoeken maar ik begreep al wie het was toen ik de film keek.
Top film ^O^ Top tip
Dikke 9, had uren langer mogen duren.
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')