abonnement Unibet Coolblue
pi_158225547
Nick/poedel/banaan:

Als jullie nog inspiratie voor jullie gifjesmachine willen, check dan minuut 14:40.

  zondag 13 december 2015 @ 21:57:09 #27
448592 DumpTruck
I'm so excited...
pi_158225597
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 21:55 schreef Poedelpoes het volgende:
Also Josje oO/
[ afbeelding ] [
Hallo K3 is gewoon een clipje vol met geweldige momenten.
Schapen zijn relax.
  zondag 13 december 2015 @ 22:02:34 #28
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_158225780
Superhero is zo'n leuk nummer. O+
pi_158225814
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 21:55 schreef Maartenfr12 het volgende:
Nick/poedel/banaan:

Als jullie nog inspiratie voor jullie gifjesmachine willen, check dan minuut 14:40.

My life is a joke and i'm not laughing anymore.
pi_158225930
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 22:03 schreef Poedelpoes het volgende:

[..]

[ afbeelding ] [ afbeelding ]
Haha nice, leuk moment die eerste. Check trouwens ook 16:12. Karen met een vet geniaal Nederlands accent ;)

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 13-12-2015 22:07:28 ]
pi_158226021
Zijn jullie allemaal klaar voor mijn verslag van de K3 show?

Goed, het was 13 december 2015, een koude doch zonnige middag. Perfect weer voor K3.
Het leuke aan de 17:00 show voor K3 is meestal dat op het station de regenboogjurkjes je al tegemoet komen en je die kan volgen naar de concertzaal of het theater. Den Bosch was echter helemaal uitgestorven. Gelukkig was ik er een uur van tevoren en kon ik na ruim twintig minuten doen alsof ik de weg wist nog even bij de eerste snackbar die ik zag binnenlopen om te vragen of ik goed zat. Niet echt, maar het was nog een kleine 10 minuten lopen.

Eenmaal aangekomen bij de Brabanthallen was het aantal kleine meisjes in regenboogjurkjes heel beperkt. Ik keek om me heen en zag vooral tieners die zich doodschaamden dat ze er waren. Later begreep ik waarom in weinig gezinnen zag. Er was namelijk patat met snacks te koop ergens achterin die ruimte, en daar stonden alle ordinaire ouders natuurlijk in de rij.

De merchandise stand, of Studio 100 winkel, had niet zo'n groot aanbod. Natuurlijk was het nieuwe regenboogjurkje te koop, verder eigenlijk alleen lelijke shirts met de albumcover erop, oude poppen van Karen, Kristel en Kathleen (of Josje, gewoonnde standaard blonde pop) en een "heel speciaal afscheidsboek" genaamd K3 4ever. Dit was een programmaboekje van tijdschriftkwaliteit dat ¤10 kostte. Vol met foto's van K3 zoekt K3 en random feitjes over de nieuwe meiden. Ik weet nu in elk geval dat het lievelingseten van Hanne witlof is en dat Marthe schoenmaat 39/40 heeft.

De zaal was minder groot dan hij leek. Ik had geen spijt van mijn goedkope plaats achteraan. Ik zat daar perfect om te filmen, want zou niemand met mijn camera in de weg zitten. In tegenstelling tot de vele andere camera's die er waren, omdat vandaag de DVD opnames waren.
Toevallig kwam net de familie van Klaasje achter mij staan, gevolgd door een camera, vermoedelijk voor de DVD. Zij namen plaats op de eerste rij van de tribune, de rij achter mij dus, en kregen een camera voor zich die hen tijdens de hele show zou filmen.
Naast me kwamen twee meisjes zitten van een jaar of zestien, allebei in een K3 Loves You shirt en heel erg gegeneerd over het feit dat ze bij K3 waren. Ik moest er een beetje om lachen, ze leken zo zenuwachtig. Maar ik was toch blij dat ik niet gesandwiched werd door ouders.

De show begon precies om 17:00, met het bekende K3 ballet en een heel dramatische introductie die Karen, Kristel en Josje aankondigden. Heel cliché begonnen ze met MaMaSé, maar het was wel heel leuk dat daarop gelijk de TV serie medley volgde met de theme songs van De Wereld van K3, Hallo K3 en K3 Kan Het.

Alle delen van de originele K3 leken een soort powerpointpresentatie. Ze zongen de nummers die bij een bepaald thema hoorden. Zoals films en musicals. Op de achtergrond werden daar dan beelden van getoond met bepaalde feiten zoals het bezoekersaantal en het jaar waarin de serie of show speelde of werd uitgezonden.

De overgangen van KKJ naar HKM en terug verliepen heel soepel en voegden iets extra's toe aan de show. De delen van KKJ waren voornamelijk herinneringen, zij keken terug op mooie momenten uit de 17 jaar dat zij K3 waren. HKM bracht vooral de nieuwe nummers. Toch werd Heyah Mama gebracht door HKM, na een aankondiging van Kristel: "Heyah Mama, onze eerste hit, maar nu door Hanne, Marthe en Klaasje."
Eerst begreep ik niet waarom, maar nu vind ik het eigenlijk goed bedacht. De enige manier waarop zij als K3 kunnen worden gezien is natuurlijk door het brengen van de hits. Toch was ik blij dat Alle Kleuren door KKJ werd gezongen.

De show zat vol met onzettend slechte grappen. Zo werd er aan het begin een foto van Kathleen getoond, waarop Josje iets zei als: "Zo, wat zie ik er anders uit op die foto!"
Toen haar werd uitgelegd dat het Kathleen was en Josje om een leuke foto van haarzelf vroeg kwam er een foto van een WC hokje... Compleet belachelijk maar alle kinderen in de zaal kwamen niet meer bij van het lachen.
Wat wel een briljante grap was vond ik het volgende. HKM kondigde de filmmedley aan van KKJ. Hanne gaf aan echt alle K3 DVDs te hebben gezien. Waarop Marthe reageerde: "Ja, dat moest van Kristel hè?"

Verder werd K3 zoekt K3 eigenlijk amper genoemd tijdens de show. De enige momenten waarop ze het erover hadden was toen er nummers werden gezonden uit de liveshows. Dit waren Als Het Binnenregent, Kus Van De Juf, Jodelee en Jij Bent De Bom. Rettettet, een nieuw nummer dat nooit in K3 zoekt K3 voorkwam werd toch heel goed ontvangen, vooral door de kinderen. Het is een leuke meezinger en iedereen werd er blij van.

Hoewel HKM de meeste volledige nummers bracht, leken ze toch een beetje de gastartiesten te zijn bij een concert van KKJ. Dit was al helemaal toen ze allezes op het podium stonden en een aantal K3 klassiekers brachten samen. Het was een beetje K3 met de K3 tributeband samen. Vooral in Handjes Draaien hoorde je duidelijk het verschil tussen KKJ en HKM. KKJ is vocaal zoveel sterker. De stem van Klaasje viel tijdens de show het meest op. En dat was niet omdat deze zo goed was. Ze klonk als een meisje van 12 dat, ondanks dat ze niet kan zingen, meedoet aan de talentenjacht in groep 8 en dan door de hele school wordt uitgelachen. Zingen is een leuke hobby, maar om het professioneel te doen (K3 is en blijft een professionele groep) is er echt wat meer vaardigheid vereist. Ik hoop dat ze veel zanglessen gaat krijgen. Ik stoorde me er echt aan.

Nadat ze met zijn zessen hadden opgetreden was het tijd voor het afscheid van de originele K3. De meeste mensen denken er waarschijnlijk niet over na, dat die afscheidsspeech tijdens de tour elke dag drie keer wordt gegeven. Ik was me er natuurlijk van bewust en denk niet dat ik er emotioneel van zal worden tot de allerlaatste show op 17 april. Toch waren de emoties van K3 wel zichtbaar en bijna voelbaar. Kristel stond met tranen in haar ogen.

Ze brachten nog een "laatste" keer K3 Loves You. Op dat moment kwamen alle kinderen naar voren om hun tekeningen aan K3 te geven. Op de achtergrond speelden allemaal beelden van K3 de afgelopen 17 jaar (ook met Kathleen). Het was een mooi moment en had ook een mooi einde kunnen zijn. Toch werd het moment abrupt onderbroken toen KKJ plaatsmaakte voor de nieuwe K3, en het tekeningen en handjes geven doorging onder een reprise van 10.000 luchtballonnen. Hier leek dan weer geen einde aan te komen. Het nummer werd na afloop nog een keer instrumentaal afgespeeld en toen nog waren ze het podium niet af. Het was heel mooi geweest om ze allezes samen nog een buiging te zien maken, maar goed. Ik was toch heel blij met de uitvoering en heb echt enorm van het optreden genoten.

Hoogtepunten:
- Kathleen werd genoemd
- Alle 6 de meisjes op het podium
- De moeder van Klaasje zong alle liedjes mee
- Special mention voor de woede aanval van Kristel in K2 zoekt K3
- Eindelijk het eerste couplet van Rettettet gehoord

Dieptepunten:
- Kusjessoldaten zonder Jindra en Lauren
- Geforceerde humor
- De moeder van Klaasje zong alle liedjes mee
- Klaasje zong
- De show was meer welkomstshow voor HKM dan afscheidsshow voor KKJ

Maar overall was het een superleuke show! De energie spatte eraf en iedereen was blij. Alle kinderen zongen en dansten en hoewel de show overal precies hetzelfde is voelde het toch alsof het een uniek optreden was. Ik kan niet wachten om hem nog een keer te zien, maar dan van dichtbij.

Vanavond volgt een link naar de video van de volledige show die ik heb opgenomen! :D
pi_158226193
Geweldig verslag Sisi! We wisten van Klauren al dat je een eye for detail hebt, en dat wordt hier nog maar eens bevestigd ;)

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 13-12-2015 22:15:38 ]
  zondag 13 december 2015 @ 22:16:58 #33
448592 DumpTruck
I'm so excited...
pi_158226260
Topverslag! Superslechte humor hoort er natuurlijk wel bij, het is en blijft een Studio100 live productie. :Y
Schapen zijn relax.
  zondag 13 december 2015 @ 22:17:21 #34
430005 rowan634
#OGIVANSCHUIMPJE
pi_158226270
topverslag! ^O^ leuk om te lezen *O*

quote:
1s.gif Op zondag 13 december 2015 22:10 schreef Sisiorange94 het volgende:
De show zat vol met onzettend slechte grappen. Zo werd er aan het begin een foto van Kathleen getoond, waarop Josje iets zei als: "Zo, wat zie ik er anders uit op die foto!"
Toen haar werd uitgelegd dat het Kathleen was en Josje om een leuke foto van haarzelf vroeg kwam er een foto van een WC hokje... Compleet belachelijk maar alle kinderen in de zaal kwamen niet meer bij van het lachen.
Wat wel een briljante grap was vond ik het volgende. HKM kondigde de filmmedley aan van KKJ. Hanne gaf aan echt alle K3 DVDs te hebben gezien. Waarop Marthe reageerde: "Ja, dat moest van Kristel hè?"
_O- _O- heb je hier filmpjes van? :+
TEAM TAFEL
pi_158226296
quote:
1s.gif Op zondag 13 december 2015 22:10 schreef Sisiorange94 het volgende:
Het was een beetje K3 met de K3 tributeband samen
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
  zondag 13 december 2015 @ 22:18:26 #36
430005 rowan634
#OGIVANSCHUIMPJE
pi_158226308
quote:
1s.gif Op zondag 13 december 2015 22:10 schreef Sisiorange94 het volgende:
Hoogtepunten:
- Kathleen werd genoemd
TEAM TAFEL
  zondag 13 december 2015 @ 22:20:07 #37
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_158226377
quote:
1s.gif Op zondag 13 december 2015 22:10 schreef Sisiorange94 het volgende:
De stem van Klaasje viel tijdens de show het meest op. En dat was niet omdat deze zo goed was. Ze klonk als een meisje van 12 dat, ondanks dat ze niet kan zingen, meedoet aan de talentenjacht in groep 8 en dan door de hele school wordt uitgelachen.

Hoogtepunten:
- De moeder van Klaasje zong alle liedjes mee

Dieptepunten:
- De moeder van Klaasje zong alle liedjes mee
- Klaasje zong
PROEST! God raap mij op. :D

Sisi _O_ Top verslag
pi_158226429
Oh-oh, nou wil ik er ook heen. Sisi, jij hebt een heeeel slechte invloed op mij :')
  zondag 13 december 2015 @ 22:22:22 #39
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_158226444
Ok Sisi we moeten dus bij de laatste keer 10.000 luchtballonnen de Klauren files op t podium gooien.
pi_158226534
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 22:22 schreef Gtaboy107 het volgende:
Ok Sisi we moeten dus bij de laatste keer 10.000 luchtballonnen de Klauren files op t podium gooien.
En witlof naar Hanne en Marthe gooien.
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
  zondag 13 december 2015 @ 22:25:14 #41
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_158226561
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 22:24 schreef Poedelpoes het volgende:

[..]

En witlof naar Hanne en Marthe gooien.
From Belgium, witlof!

Schoenen maat 40/41 ook.

Sisi, heb jij die toevallig?
pi_158226570
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 22:24 schreef Poedelpoes het volgende:

[..]

En witlof naar Hanne en Marthe gooien.
Deze moet je me uitleggen?
pi_158226592
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 22:22 schreef Gtaboy107 het volgende:
Ok Sisi we moeten dus bij de laatste keer 10.000 luchtballonnen de Klauren files op t podium gooien.
Wanneer komen er eigenlijk nieuwe hoofdstukken? O+
  zondag 13 december 2015 @ 22:27:04 #44
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_158226612
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 22:26 schreef Toeps het volgende:

[..]

Wanneer komen er eigenlijk nieuwe hoofdstukken? O+
Ze was volgens mij donderdag/vrijdag bezig met een hoofdstuk.
pi_158226614
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 22:25 schreef Maartenfr12 het volgende:
Deze moet je me uitleggen?
Dat is hun lievelings eten. Nee, maar Sisi en ik wilden hun witlof geven ipv tekeningen toen we op de site lazen dat witlof allebei hun lievelingseten is. _O- _O-
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
  zondag 13 december 2015 @ 22:27:50 #46
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_158226628
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 22:27 schreef Poedelpoes het volgende:

[..]

Dat is hun lievelings eten. Nee, maar Sisi en ik wilden hun witlof geven ipv tekeningen toen we op de site lazen dat witlof allebei hun lievelingseten is. _O- _O-
Oh ja Poedel, klopt het dat Lauren Klauren ook zou shippen?
pi_158226648
quote:
1s.gif Op zondag 13 december 2015 22:27 schreef Gtaboy107 het volgende:
Oh ja Poedel, klopt het dat Lauren Klauren ook zou shippen?
Hahah jep _O_
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
pi_158226663
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 22:27 schreef Poedelpoes het volgende:

[..]

Dat is hun lievelings eten. Nee, maar Sisi en ik wilden hun witlof geven ipv tekeningen toen we op de site lazen dat witlof allebei hun lievelingseten is. _O- _O-
Hahaha, geweldig. (witlof als lievelingseten? Ik vind het niet te vreten :r )
  zondag 13 december 2015 @ 22:29:16 #49
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_158226676
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 22:28 schreef Poedelpoes het volgende:

[..]

Hahah jep _O_
Hahahaha. :D

Jammer dat jullie het niet aan Klaasje hebben gevraagd.
pi_158226705
quote:
1s.gif Op zondag 13 december 2015 22:29 schreef Gtaboy107 het volgende:

Jammer dat jullie het niet aan Klaasje hebben gevraagd.
Ja maar Klaasje :X
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')