abonnement Unibet Coolblue
  Redactie Frontpage dinsdag 7 november 2000 @ 16:06:39 #1
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_449841
van de 108 dagen hebben we er ongeveer 54 gehad. Valt het mee of valt het tegen. Ikzelf kijk af en toe, volg BB wel via Fok! hoor, maar de uitzendingen kunnen me gestolen worden, evenals de bewoners. Wat vind jij totnutoe van BB2?
  dinsdag 7 november 2000 @ 16:12:55 #2
7188 Flextreem
...uuuuhhhh...
pi_449864
BB moet wel iets harder.. ik wil sex zien en vechten of ruzies!
Als de kikker groen is zijn de appels van de bomen gevlogen.. toch?
  dinsdag 7 november 2000 @ 16:13:41 #3
2890 Zanderrr
A Face Made For Radio
pi_449866
Crap... ik ben gestopt met kijken. Ik gun niemand de hoofdprijs. Vorig jaar was veel beter, maar misschien kwam dat ook omdat het nog nieuw was, en mensen nog bezorgd waren om de psychologische gevolgen van BB voor de deelnemers, waardoor er interessante discussies op Fok waren.

Ik krijg tegenwoordig vooral de indruk dat niemand om die mensen geeft (en terecht, hoor)... Het spraakmakende van BB is eraf, het is gewoon een spelletje geworden. Om het psychologisch leed van de bewoners maak ik me niet meer druk, want "dan hadden ze maar niet mee moeten doen".

"You fear Jazz. You fear the lack of rules, the lack of boundaries"
  Redactie Frontpage dinsdag 7 november 2000 @ 16:14:12 #4
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_449867
ik word idd wel erg ziek van dat voorzichtige gedoe van de redactie. Ik geef toe, bij gluren (want dat is bb) hoort ook eens wat bloot.
pi_449886
Ik kijk bepaald niet meer uit naar een BB3 of gelijksoortige programma's.
Straks zit heel Nederland vol met van die semi-C-bekende landgenoten.
Erger me nu alweer kapot aan die mislukte bakkersvrouw die omwille van ordinaire publiciteit haar smoel koppelt aan een geit aktie.
Spelletje afgelopen..... oprotten
  dinsdag 7 november 2000 @ 16:23:17 #6
7188 Flextreem
...uuuuhhhh...
pi_449896
De lol is er wel gauw a gegaan ja... Vorig jaar was het leuk omdat ik het gevoel had dat heel Nederland ernaar keek. Maarja.. het is niet meer orgineel..
Als de kikker groen is zijn de appels van de bomen gevlogen.. toch?
pi_449901
Nah het begint net allemaal te broeien he? Maar ik denk dat ik het allemaal wel spectacu vind ik denk dat een hoop mensen "tegen" zullen zeggen maar ondertussen nog steeds lekker kijken. Zeg nou zelf, dat met Ed was echt een TV-moment voor in de geschiedenisboekjes. En dat met Hiekje en Fewdi gaat ook lekker de goeie kant op. Als Fewdi zijn spruitje nog in Hiekje gaat prakken dan is het voor mij helemaal af en was BB2 ook een succes.

Verder vind ik de Bus op sommige vlakken spectaculairder, maargoed het is voor mij elke dag een portie BB met de Bus als toetje. Volgt elkaar ook lekker op, goeie TV.... eindelijk weer. Zal het missen als het weer afgelopen is, aan de andere kant is het dan ook alweer januari.... En gaan we alweer richting lente en zomer (goed, nog een paar maanden dan ja, maar de KUT december maand is dan al afgelopen.)

pi_449920
Het begon zo leuk met Darius, ik zat te gillen van plezier en ongeloof voor de buis...Ed was ook lekker, allen bleef ik het gevoel houde dat we genept werden. Nu gun ik ook eigenlijk niemand de prijs meer...ruggegraatloos zootje!! VOO heeft een hele verkeerde selectie gemaakt als je het mij vraagt.....
Vorig jaar zat ik niet op dit forum, het maakt het dit jaar iig wel leuker . De toegevoegde waarde van FOK! is groot.
Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
pi_450000
Mijn twee jaar geleden op zolder gedumpte TV had ik met het oog op de Olympische Spelen half september weer naar beneden gehaald. De avond voor de openingsceremonie bij het zenders instellen belandde ik toevallig bij Veronica, bij de entree in het Huis van de twaalf Big-Brother bewoners. Je weet wel dat gedoe met die taxi's enzo.

Ben even blijven kijken. Mmmmmmmmm...interessant. (IK had BB dus nog NOOIT gezien, alleen van horen zeggen!)
Volgende avond toch nieuwsgierig naar het stelletje klojo's in dat konijnehok. En weer gekeken.
En ja hoor. Vanaf dat moment was het hek van de dam. Verslaafd!

Sla geen dag meer over, nee geen minuut. Alles weten, alles zien, TV en Internet. Fenomenaal fascinerend! Heb sinds AVRO's Top Pop niet meer zo ingespannen naar dat schermpje zitten staren. Zal tot het bitterende einde als een spons alles van BB blijven opzuigen en elke scheet van de bewoners analyseren. Met behulp van dit geweldige FOKforum en haar altijd te weinig geprezen stream-verslaggevers.

Neeeeeeee dus, ben BB nog lang niet zat. Vermoed trouwens dat het leukste en meest dramatische nog moet komen.

PS. Mijn vrienden zeggen dat het vorig jaar veel leuker was. Is dat zo?

pi_450065
Hoi,

Ik vind het dit jaar allemaal wat matjes en oppervlakkig. Nu ik een anderhalf maand BB2 heb gevolgd, voelt het voor mij alsof we nog maar net zijn begonnen. De groep is voor mij nog veel te groot vergeleken met vorig jaar. Langzamerhand voel ik nu wel een splitsing komen in de BB2-groep en hopelijk wordt hierdoor BB2 ook wel wat leuker.
De personages vind ik ook erg vlak en vaak erg slap. Hopelijk komen in de komende weken de mensen voor mij meer tot spreken als de groep kleiner wordt.
Zelf volg ik het de laatste weken steeds minder. Vorig jaar nam ik het nog elke avond op als ik weg moest, maar dat doe ik dit jaar niet meer...

Topo

pi_450077
quote:
[b]

PS. Mijn vrienden zeggen dat het vorig jaar veel leuker was. Is dat zo?


Trevinian : ther's no time , like the first time...denk ik. Geniet er maar van! BB3 wordt voor jou ook minder.
Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
pi_450091
Ik vind het erg moeilijk om te zeggen of ik het mee of tegen vind vallen. Dat komt omdat ik eigenlijk geen verwachtingen had. Ik keek er wel naar uit, het begin van BB2, maar had niet echt zoiets van: zo gaat het worden. Dus ik ben redelijk neutraal gaan kijken.
En zo te zien ben ik een van de weinigen, maar ik vind het dus nog wel leuk om te kijken.
Natuurlijk is het minder dan volgend jaar, maar ik denk niet dat een programma me ooit méér zal boeien dan BB1. Toen was ik écht verslaafd!
Maar nu eigenlijk ook wel. Ik kijk alles en check toch zeker een aantal keren per dag dit forum. Ben alleen nog maar een keer of 2,3 op de officiële site geweest, waar ik vorig jaar echt 10 x daags kwam.
maar vooralsnog kijk ik er met veel plezier aan, al boeien de mensen me wat minder dan vorig jaar. Ik blijf het zeker volgen!
  dinsdag 7 november 2000 @ 18:40:17 #13
3767 Herald
Come get some
pi_450249
De groep van vorig jaar vond ik leuker, eerlijker, knusser. Nu zijn het allemaal ego-persoontjes die teamgenoten aan het zoeken zijn.
Ik keek vorig jaar ook elke dag (nouja tegen het einde aan wat minder), maar nu nog maar sporadisch.
De hype is weg. Vorig jaar hoorde je er niet meer bij als je niet naar BB keek. Elke week stonden er mensen aan de hekken, en dat zag je op TV. Als een bewonder nu vertrekt laten ze alleen Esther zien. Ook andere televisieprogramma's besteden minder aandacht aan BB. RTL Live met Minoush en Beau was in de ban van BB. Paul de Leeuw had geregeld een BB item (met als Ruud het hoogtepunt).

achja sommige dingen zou nou eenmaal maar 1 keer leuk

*But in my own way, I am king. Hail to the king baby.*
  Moderator dinsdag 7 november 2000 @ 19:52:06 #14
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_450418
Ik vind het de tweede keer toch boeiender dan ik gedacht had.

Het gevoel naar iets unieks, nog nooit vertoonds te kijken is er niet meer. De spanning of de bewoners in psychopatische wrakken zullen veranderen is eveneens verdwenen.

Maar de geweldige mogelijkheid om een aantal mensen helemaal tot op het bot te kunnen analyseren, daarbij geholpen door een stel anderen hier, is veel te interessant om te laten schieten.

Daarbij was de periode Ed iets wat ik niet snel meer zal vergeten: wat een geweldige televisie! Die donderdagavond, fenomenaal!

En: af en toe lekker kankeren op die eikels (terwijl je best wel weet dat je het zelf waarschijnlijk niet 'beter' zou doen) is.. tja, gewoon leuk. Tyfus-Ferdi, Dezeuree, Annet-lelijke-bosheks.

Wat wel echt minder is: de camera-bewustheid van de bewoners en het constante gelul daarover. Alsof ze het daarmee meer in de hand zouden hebben. Natuurlijk niet! Met de billen bloot jullie! De dames liefst letterlijk. (NEE Annet, jij NIET!)

[edit]
En het feit dat een hoop mensen af zijn gehaakt omdat het geen hype meer is, vind ik helemaal niet zo erg eigenlijk.
[/edit]

[Dit bericht is gewijzigd door Gert op 07-11-2000 20:02]

Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  dinsdag 7 november 2000 @ 19:58:01 #15
909 Num
Núm dus!
pi_450426
NU al weer. Dat gaat ook snel.

Ik zou het deze keer niet meer volgen maar ja...

pi_450440
quote:
Op 07 november 2000 16:06 schreef SunChaser het volgende:
van de 108 dagen hebben we er ongeveer 54 gehad.
Goed opgelet SunChaser, de bewoners vierde hun halverwege jubileum vandaag in de uitzending!):
Maak je niet druk! Morgen is vandaag al weer gisteren....
pi_450450
Ik vind de bus veel leuker
Lees goed na je geen woorden vergeten bent.
pi_450474
quote:
Op 07 november 2000 19:52 schreef Gert het volgende:
En: af en toe lekker kankeren op die eikels (terwijl je best wel weet dat je het zelf waarschijnlijk niet 'beter' zou doen) is.. tja, gewoon leuk. Tyfus-Ferdi, Dezeuree, Annet-lelijke-bosheks.
Spijker op de kop.
quote:
Op 07 november 2000 19:52 schreef Gert het volgende:
Annet-lelijke-bosheks.
LOL
  dinsdag 7 november 2000 @ 20:51:24 #19
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_450542
Vorig jaar was het allemaal nieuw. Vorig jaar werd er voordat het programma begon al zoveel ophef over gemaakt dat je haast wel moest kijken.

Maar eerlijk is eerlijk als je alles afweegt is het dit jaar eigenlijk beter. Vorig jaar wist je eigenlijk al na een maand wie er bij de laatste 4 a 5 over zouden blijven. Nu is alles nog steeds niet helemaal duidelijk. Ze kunnen allemaal zomaar opeens populair worden er zijn geen echte favorieten van het eerste uur waarvan je weet die blijven tot het eind.

Ook zijn er dit jaar al aardig wat andere dingen gebeurd. We hebben/hadden dit jaar veel opmerkelijkere personen in het huis zitten.

We begonnen met Darius wat een verschrikking maar wel leuk om naar te kijken. We hebben na een tijdje Ed gekregen. Wat een blaas was dat maar wel leuk om naar te kijken. En nu worden we geconfronteerd met een vrouw die op de rand van overspel loopt en een jongen die tot over zijn oren verliefd is.

Vorig jaar zaten we te wachten op dingen die niet gingen gebeuren (behalve de wip van Bart en Sabine) en dit jaar gebeuren ze wel.

Al met al vind ik het ook dit jaar weer leuk om naar te kijken en ik schaam me er niet voor.

pi_451269
OF het tegen valt. mijn god. wat is bigbrother een saaie vertoning zeg. niks geen spannende confrontaties of wat dan ook.alleen maar de meest saaie gesprekken die nergens over gaan. Nee dan de bus.... dat blijft van de eerste tot de laatste minuut boeien. noem het ranzig en een beetje over de top maar wel leuk. elke uitzending is weer vol met roddels, confrontaties, scheldpartijen en ruzies, en dat is wat ik wil zien. Ik denk dat ik binnenkort afhaak bij bigbrother. het is voor mij ook ongelooflijk dat het BB forum zoveel meer postings heeft als het bus forum. Gelukkig stijgen de bus kijkcijfers nog wel steeds en zitten die al iets boven het niveau van vorig jaar. dit in tegenstelling tot de kijkcijfers van BB , die na de kleine opleving vanwege het vertrek van Ed weer lager en lager worden.
pi_451864
Ik vind de meeste van jullie nu echt typische Nederlanders . Vorig jaar was beter deze bewoners zijn veel saaier blablabla.

Het was allebei saai de eerste helft van het programma. Het begint nu juist een betje interessant te worden en dat was vorig jaar ook zo het geval en ik moet eerlijk zeggen dat ik me van vorig jaar geen moment meer kan herinneren wat eruit sprong(okok als sex het belangrijkste is wat er in het huis kan gebeuren was er 1 momentje) dit jaar hebben we wat dat betreft veel meer actie. Ook een regelrechte relatie die al een poosje duurt, een flirt van Hieke en Ferdie,Bianca die geloof ik ook wel gek is op Hieke heb ik mij laten vertellen en uitterraard Ed die wat stof heeft doen opwaaien. Dit is al meer dan ik van heel vorig jaar kan herinneren.

Ik bedoel maar

  Redactie Frontpage woensdag 8 november 2000 @ 09:59:58 #22
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_451963
Het probleem is vooral dat de nieuwe bewoners de impact kennen van BB, daar leven ze dan ook duidelijk naar. Jammer.
  woensdag 8 november 2000 @ 10:17:54 #23
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_451997
Vorig jaar superverslaafd. Nu kijk ik nog dagelijks (opnemen, en kijken als ik thuis kom) behalve,...
in het weekend. Dan neem ik het ook op, maar het komt er niet van om te kijken. En dan zorg ik dat ik het laatste stukje van de zondaguitzending zie, en lees ik me op maandag hier weer helemaal bij.
Dat overkwam me vorig jaar niet. Toen was ik vanaf dag een verslaafd en miste ik echt niets. Nu maakt het me niet echt heel veel uit als ik het een keertje niet zie.

Maar zoals Mirrorman al zei, het begint nu pas echt!

***
  Redactie Frontpage donderdag 9 november 2000 @ 16:48:28 #24
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_455445
Dit pluk ik net van de bb site, het zegt imho veel over het niveau van bb2

De onzekerheid van het naderende afscheid doet echter niets af aan de eetlust van de bewoners. Ze genieten van het zelfgebakken brood en praten vrolijk verder.

Maar als Ferdi wil aanschuiven begint Hieke plotseling verschrikkelijk te gillen. "Ahhhh!!!", schreeuwt ze uit. De ontbijters kijken haar vragend aan. Heeft Ferdi zich soms aan haar vergrepen vannacht?? Maar het blijkt niet Ferdi te zijn die deze noodkreet bij Hieke teweegbrengt, maar 'iets anders', onder tafel.

Voorzichtig kijkt Hieke onder haar stoel. Zou er soms een muis in het Big Brother-huis rondlopen?? Ook de andere tafelgenoten nemen een blik onder tafel. En dan kruipt 'good old Koos' onder de houten stelling vandaan. "Zie je nou wel", zegt hij dollend: "Jullie missen me niet eens". En inderdaad, niemand had de lege stoel van Koos opgemerkt. Maar ze kunnen er wel om lachen.

Alleen Ferdi komt tot een treurige conclusie: "Niemand is onmisbaar", zegt hij, en neemt nog maar eens een hap van zijn brood.

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')