quote:Op dinsdag 27 oktober 2015 14:32 schreef zeefje het volgende:
Twee witte boterhammen met gorgonzolaen een dubbelcake uit het de automaat
quote:Voor de echte vleesliefhebbers een pizza met tomatensaus, mozzarella, pepperoni, ham, gehakt, bacon, chorizo, verse peterselie en knoflookolie over de rand van de pizza.
Lekker! Ik moet er natuurazijn en mosterd bijquote:Op dinsdag 27 oktober 2015 20:01 schreef technofreak86 het volgende:
Boerenkool met spekjes, worst, zilveruitjes en jus, Lekker! morgen de rest.
Ziet er lekker uit weer eens wat anders dan een kaassausjequote:Op woensdag 28 oktober 2015 09:48 schreef minilot het volgende:
Ontbijt was koffie en geitenyoghurt. Vandaag knaag ik op kantoor op amandelen en gedroogde mango.
Vanavond dit: http://drizzleanddip.com/(...)ry-spices-and-dukkah + pittige gegrillde karbonaadjes.
Bloemkool roosteren in plaats van koken is sowieso heel lekker! Wordt knapperig en een beetje nootachtig van smaak.quote:Op woensdag 28 oktober 2015 09:50 schreef Karzai het volgende:
[..]
Ziet er lekker uit weer eens wat anders dan een kaassausje
Goed voor de stoelgang.quote:
En, al gegeten?quote:Op woensdag 28 oktober 2015 16:42 schreef FutureFairytale het volgende:
Gevulde koekjes gekregen.
Vanavond weer laat eten (ff voor 22u hoop ik). Iets simpels. Of noodles met zalm, of volkoren ravioli met tomatensaus, of eh.. geen idee.
Yes, net gauw 2 pakjes indomie.quote:
Die peperkip is goed!quote:Op donderdag 29 oktober 2015 12:26 schreef Helsinki het volgende:
Vanavond peperkip met rijst en boontjes. Zometeen een broodje met filet americain en uitjes.
Bijna dit, zonder trassie, met courgette en in wrapsquote:Op donderdag 29 oktober 2015 17:13 schreef Karzai het volgende:
Pitabroodjes met gemarineerde (trassie, knoflook, ketjap, sambal, kipkruiden) kipfilet, ui en paprika
Moeilijk moeilijk, de joppie sausquote:Op donderdag 29 oktober 2015 19:49 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
En wat vond je het lekkurst van de 2?![]()
lekker zo even. Veel sterkte!quote:Op donderdag 29 oktober 2015 22:48 schreef Skeletor. het volgende:
Broodje kroket, appeltaart en een peer post-operatief!
Dank je!quote:Op donderdag 29 oktober 2015 23:14 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
lekker zo even. Veel sterkte!
Ik had een schaaltje paprikachips.
Whaha je lijkt mij wel toen ik op fb poste vanaf terras in Parijs: Pastisssssssstralalalalaquote:
Met ditquote:Op zaterdag 31 oktober 2015 02:57 schreef defokkingfoker het volgende:
Ik kan nu wel mededelen dat een pannenkoek met kaas en in stukjes gesneden hamburger goed smaakt!
En? Was het wat? :-)quote:Op donderdag 29 oktober 2015 12:26 schreef Helsinki het volgende:
Vanavond peperkip met rijst en boontjes.
We hebben het vandaag gegeten en het was erg lekker! Gaan we vaker doenquote:Op zaterdag 31 oktober 2015 13:32 schreef RobinOok het volgende:
[..]
En? Was het wat? :-)
Wij aten het gisteren toevallig ook weer.![]()
Nu bezig stoofpeertjes te maken. Maar deze heeft het niet gehaald:
[ link | afbeelding ]
Gatver!!!!quote:Op zaterdag 31 oktober 2015 13:32 schreef RobinOok het volgende:
[..]
En? Was het wat? :-)
Wij aten het gisteren toevallig ook weer.![]()
Nu bezig stoofpeertjes te maken. Maar deze heeft het niet gehaald:
[ link | afbeelding ]
Nee joh.quote:
Da's zo lekker hèquote:Op zaterdag 31 oktober 2015 21:13 schreef Curiosity het volgende:
Wraps met geitenkaas, pijnboompitjes, rucola en rauwe ham.
Kernschinkenquote:Op zondag 1 november 2015 13:56 schreef Skeletor. het volgende:
Tosti Bedford Kernrauchschinken-Leicester kaas, bosui, rode puntpaprika. Erbij tomaat.
Gezond!quote:Op zondag 1 november 2015 14:35 schreef uniekhoorn het volgende:
Na een lange wandeling in de koude mist:
Zelfgemaakte groentesoep met een ossenstaart en lekker gekruide gehaktballetjes, daarbij een verse pistolet met rosbief en gekookt ei
Ik lust de andere helft welquote:Op dinsdag 3 november 2015 16:00 schreef uniekhoorn het volgende:
Ik eet alleen dus mijn lievelingskostje: Bloemkool (), ovenpatat en verse halve kip uit de oven (koop altijd een hele, snijd hem door, ga hem/haar helemaal kruiden, dan de ene helft in de vriezer)
hmm ik wilde witlof ham/kaas en zalm met kappertjes en pesto uit de oven maken maar nu twijfel ik over dit. Snel klaar en zó lekker!quote:Op dinsdag 3 november 2015 14:58 schreef Hallojo het volgende:
Vanavond pasta met spekjes, spinazie, paprika en boursin
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
heerlijk vind ik dat altijdquote:Op woensdag 4 november 2015 15:30 schreef minilot het volgende:
Vanavond spaghetti alla puttanesca met bliktomaten, ansjovis, knoflook, olijven, kappertjes en gedroogde chilipeper
quote:
Nog nooit geweest.quote:
Ons is verder opquote:Op donderdag 5 november 2015 20:23 schreef MisterJ.Lo het volgende:
Rijst met stukjes lamsvlees in een pittige saus.
Kneus, donder op. Zou je iedereen een plezier mee doen. En neem je moeder mee naar Ons. Het subforum waarin jij thuis hoort.quote:
Rustaaaaaahg!!!quote:Op donderdag 5 november 2015 20:41 schreef MisterJ.Lo het volgende:
[..]
Kneus, donder op en verlaat het forum. Zou je iedereen een plezier mee doen. En neem je moeder mee naar Ons.
Lintworm?quote:Op donderdag 5 november 2015 20:39 schreef zeefje het volgende:
Vreetdag.
O: kruidcake, banaan, suikerbrood en cracker met paté.
T: Zak chocolaatjes200kcal per 9g![]()
L: zalm met pasta prutje (leftover van avondeten gisteren)
T: halve zak Lays naturel
D: flink bord met worteltjes, doperwten, kipsnitzel terwijl ik dit keek en na een bakje caramelvla en beker optimel
Net op: stuk gevuld speculaas
Straks: nog meer gevuld speculaas en pringles
Zoveel eet ik op verjaardagen (en toen ik thuiswoonde gewoon iedere zondag zo ongeveer).quote:
Ik denk het. Enige probleem is da tje van lintworm niet aankomt. En ik welquote:
Wow een Hongaars gerecht wat niet van kip,paprika en aardappels is!quote:Op vrijdag 6 november 2015 18:07 schreef Skeletor. het volgende:
Brassói aprópecsenye, een Hongaars gerecht van gebakken vleesblokjes met veel knoflook, ui en gerookt spek. Traditioneel van varkensvlees gemaakt, deze keer van kippendijfilet. Erbij stamppot spinazie, paprika op zuur.
Dat klinkt goedquote:Op vrijdag 6 november 2015 18:07 schreef Skeletor. het volgende:
Brassói aprópecsenye, een Hongaars gerecht van gebakken vleesblokjes met veel knoflook, ui en gerookt spek. Traditioneel van varkensvlees gemaakt, deze keer van kippendijfilet. Erbij stamppot spinazie, paprika op zuur.
Wtf is lammetjes thee?quote:Op vrijdag 6 november 2015 20:12 schreef uniekhoorn het volgende:
Lammetjesthee en een halve chocoladestroopwafel
Sorryquote:Op vrijdag 6 november 2015 18:32 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wow een Hongaars gerecht wat niet van kip,paprika en aardappels is!![]()
![]()
M'n moeder was t stokbrood vergeten dus t bleef alleen bij de soepMaar vullend zat. En was zo lekker!
Joah, een mckroket vind ik ook wel erg lekker hoorquote:Op vrijdag 6 november 2015 20:40 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Sorry.
Avondeten was beter dan de McDonalds van vanmiddag, dus!
Die heb ik dus ook gekocht een week terug. Nog steeds niet op, ik vind ze niet zoquote:
Heb de rest bij een vriendin achtergelaten maar vond em best lekker.quote:Op zaterdag 7 november 2015 11:57 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Die heb ik dus ook gekocht een week terug. Nog steeds niet op, ik vind ze niet zo
Opnieuw eten op kantoor vandaag. Dit keer de kippenragout met veel paddestoelen van de Lidl + twee harde meergranenbroodjes. Toe een banaan.quote:Op vrijdag 6 november 2015 14:52 schreef minilot het volgende:
Vanavond tot 21:00 werken dus ik eet noodgedwongen op kantoor..
Heb een hazenpeper-stoofpotje uit het Lidl-herstassortiment (kan gewoon in de magnetron hier) + een desemstokbrood, dus dat komt goed.
Paprika op zuur, maak je dat zelf?quote:Op vrijdag 6 november 2015 18:07 schreef Skeletor. het volgende:
Brassói aprópecsenye, een Hongaars gerecht van gebakken vleesblokjes met veel knoflook, ui en gerookt spek. Traditioneel van varkensvlees gemaakt, deze keer van kippendijfilet. Erbij stamppot spinazie, paprika op zuur.
Ja, zelf! Paprika's in een grillpan doen, dan zolang erin laten tot ze zacht worden en he velletje loslaat. Dan uit de pan halen, pellen en in een schaal doen. Azijn, peperkorreltjes, eventueel laurierblad en olie naar smaak toevoegen. Paar uurtjes laten rijpen, af en toe de paprika's in hun badje omkeren en smullen maar!quote:Op zaterdag 7 november 2015 15:34 schreef minilot het volgende:
[..]
Paprika op zuur, maak je dat zelf?Zo ja, hoe precies?
Ah, gewoon een quick pickle van geroosterde en ontvelde paprika dus?quote:Op zaterdag 7 november 2015 17:31 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Ja, zelf! Paprika's in een grillpan doen, dan zolang erin laten tot ze zacht worden en he velletje loslaat. Dan uit de pan halen, pellen en in een schaal doen. Azijn, peperkorreltjes, eventueel laurierblad en olie naar smaak toevoegen. Paar uurtjes laten rijpen, af en toe de paprika's in hun badje omkeren en smullen maar!
Klopt! Ik was er alleen niet opgekomen om het pickle te noemenquote:Op zaterdag 7 november 2015 17:33 schreef minilot het volgende:
[..]
Ah, gewoon een quick pickle van geroosterde en ontvelde paprika dus?
Grappig, ik rooster & ontvel paprika's heel vaak en ik maak ook heel vaak een snelle pickle van allerlei groente, maar nog nooit die twee zaken met elkaar gecombineerd. Dank voor de tip!
Is dat die uit de zwarte bak uit de koeling? Heb er vaker mee in mn handen gestaan maar nog niet genomen.quote:Op zaterdag 7 november 2015 15:33 schreef minilot het volgende:
[..]
Opnieuw eten op kantoor vandaag. Dit keer de kippenragout met veel paddestoelen van de Lidl + twee harde meergranenbroodjes. Toe een banaan.
Yup! Beetje aan de zoute kant, maar goed te pruimen.quote:Op zaterdag 7 november 2015 17:53 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Is dat die uit de zwarte bak uit de koeling? Heb er vaker mee in mn handen gestaan maar nog niet genomen.
Deze ligt in de pan weer Rode linzen http://www.ah.nl/kookschrift/recept?id=562149quote:Op donderdag 5 november 2015 20:42 schreef Myraela het volgende:
Het lekkerste wat ik in Marokko heb gegeten was een schaaltje met linzen dat we bij het brood kregen. Dat wil ik zelf ook maken. Iemand toevallig een idee hoe dat heet?Google komt vooral met soep.
Ik ben gek op zout dus dat moet geen nadeel zijn voor mij. Vlg keer koop ik em thanksquote:Op zaterdag 7 november 2015 17:55 schreef minilot het volgende:
[..]
Yup! Beetje aan de zoute kant, maar goed te pruimen.
Lekker.quote:Op zaterdag 7 november 2015 18:37 schreef Soury het volgende:
[..]
Deze ligt in de pan weer Rode linzen http://www.ah.nl/kookschrift/recept?id=562149
Wel een een stuk kip erbij
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
In the end all you can hope for. Is the love you felt to equal the pain you've gone through.
Was vast een geslaagde zaterdagavond danquote:Op zondag 8 november 2015 19:30 schreef derLudolf het volgende:
Voor de tweede keer wat van de grill/shoarmaboer.
Vannacht durum kebab met extra sambal en vanavond een schotel met saté en aardappelschijfjes. Tussendoor niet veel gegeten
Ik ook met spinazie, taugé gehakt salami en kaassaus. (geen blauwschimmel maar parmezaan. Klinkt goed)quote:Op maandag 9 november 2015 19:30 schreef Pietverdriet het volgende:
Lasagne Verdi met veel blauwschimmel er in en parmazaan er op.
quote:Op maandag 9 november 2015 20:12 schreef FutureFairytale het volgende:
Ravioli spinazie/ricotta met tomatensaus en parmezaan.
Doe maar niet, dat geeft zo veel rommelquote:
Ik heb geen idee, maar heb ze zelf via de website van Hot Headz besteld. Binnen een paar dagen binnen!quote:Op maandag 9 november 2015 22:38 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
die wil ik!! Hier in NL te koop? Zoja, waaaar?
Volgens mij heb ik dat ooit een keer gezien op tv toen ik nog heel klein was. Heeft best indruk gemaakt, ik zie nog steeds dat beeld voor mij als iemand dat zegt.quote:Op maandag 9 november 2015 20:33 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Doe maar niet, dat geeft zo veel rommel
OT: vanavond stamppot boerenkool met een sateschnitzel
Doe eens een eetlepel (zeeuwse) keukenstroop en een scheutje spekvet op je bord erbijquote:Op dinsdag 10 november 2015 16:32 schreef Karzai het volgende:
Kapucijners met spek en piccalilly zo lekker he
Ik moet denken aan dat stuk van mr Bean met die exporterende kalkoenquote:Op dinsdag 10 november 2015 16:05 schreef Susi het volgende:
[..]
Volgens mij heb ik dat ooit een keer gezien op tv toen ik nog heel klein was. Heeft best indruk gemaakt, ik zie nog steeds dat beeld voor mij als iemand dat zegt.
Het werd dus gekookte aardappelen, sperziebonen en een zelfgemaakte gehaktbal.quote:Op dinsdag 10 november 2015 15:54 schreef Amarantha het volgende:
Geen idee, ik ga straks bij mijn vader eten
Dat zal ik eens proberen, ik zie trouwens net dat mijn spek nog in de ijskast ligt helemaal vergeten erbij te doenquote:Op dinsdag 10 november 2015 18:41 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Doe eens een eetlepel (zeeuwse) keukenstroop en een scheutje spekvet op je bord erbij![]()
Ik eet vnv een kleine pizza (had ik nog) en wat kippenvleugeltjes. Très makkelijk en lekker. Echt alleen wonen voedsel
Je moeder heeft lekker gekooktquote:Op woensdag 11 november 2015 18:49 schreef Amarantha het volgende:
Vandaag ging ik bij mijn moeder eten. Patat met, pikanto en een berenhap.
Hihiquote:Op woensdag 11 november 2015 21:48 schreef FutureFairytale het volgende:
Je moeder heeft lekker gekookt
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |