Dat ze met water worden ingespoten lijkt me voor de pangasius files nog het minste probleem:quote:Op woensdag 18 november 2015 16:13 schreef golfer het volgende:
Morgen niet over met water ingespoten kip maar over met water ingespoten vis.
Water bij de vis. De industrie doet het en de Keuringsdienst komt erachter. Een verhaal over sjoemelaars die je met droge ogen een plens water verkopen. Mag het een onsje meer zijn? Techniek staat voor niets. Een vis op het droge kun je bijna twee keer zo zwaar maken. Ingespoten pangasius. Voer voor de Keuringsdienst.
Denk hetquote:
Dit.quote:
Jij wist al dat er 30% water in die filets werd ingespoten?quote:Op vrijdag 20 november 2015 14:36 schreef Kreator het volgende:
Vis koop je dan ook niet uit het vriesvak vd supermarkt maar vers op de markt.
Vond het maar een saaie aflevering. "goedkope vriestroep blijkt water te bevatten." = "zon blijkt warm".
Ik weet toch alles.quote:Op vrijdag 20 november 2015 14:40 schreef golfer het volgende:
[..]
Jij wist al dat er 30% water in die filets werd ingespoten?
Je moest eens weten hoeveel vers op de markt ontdooide diepvries isquote:Op vrijdag 20 november 2015 14:36 schreef Kreator het volgende:
Vis koop je dan ook niet uit het vriesvak vd supermarkt maar vers op de markt.
Vond het maar een saaie aflevering. "goedkope vriestroep blijkt water te bevatten." = "zon blijkt warm".
Die voedingsmiddelen man die vertelde toch dat dit in bijna elke vis gebeurt. Hoe duurder de vis hoe groter de winstmarge. Dus waarom zou het daarbij niet gebeuren?quote:Op donderdag 19 november 2015 23:20 schreef golfer het volgende:
Zoveelste reden om die pangatroep nooit te kopen.
Koop echte vis, zoals die vrouw zei. Uit de Noordzee bijvoorbeeld.
Maillardreactie, opgelostquote:Op woensdag 25 november 2015 21:07 schreef golfer het volgende:
Morgen:
We ontdekken wat de industrie al lang wist. Als je kaken doen kraken, dan is het goed. Krokant is wat we willen. Krokant is wat verkoopt. Wij van de Keuringsdienst zouden graag weten wat krokant eigenlijk is, en raken in gesprek met kraakwetenschappers. Proeven, dat doe je met je oren.
Bij mijn weten is vis altijd ingevroren geweest ivm parasieten?quote:Op vrijdag 20 november 2015 15:42 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je moest eens weten hoeveel vers op de markt ontdooide diepvries is
Zover ik weet is dat alleen bij Haring verplicht, omdat we die "rauw" etenquote:Op donderdag 26 november 2015 07:29 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Bij mijn weten is vis altijd ingevroren geweest ivm parasieten?
Over wat voor krokante dingen gaat het dan? Ik kan mij hier namelijk niet echt een voorstelling van maken.quote:Op woensdag 25 november 2015 21:07 schreef golfer het volgende:
Morgen:
We ontdekken wat de industrie al lang wist. Als je kaken doen kraken, dan is het goed. Krokant is wat we willen. Krokant is wat verkoopt. Wij van de Keuringsdienst zouden graag weten wat krokant eigenlijk is, en raken in gesprek met kraakwetenschappers. Proeven, dat doe je met je oren.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |