abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_156804400
Ok, mijn eerste topic hier. En het is niet zozeer voor advies, maar meer om van me af te schrijven denk ik. Want ik heb min of meer mijn keuze al gemaakt. Natuurlijk in mijn omgeving met heel veel mensen over gehad, maar ik ben stiekem toch wel benieuwd ook naar jullie visie.

Situatie: vriendin (of nou ja, ex nu) en ik hebben een achtjarige relatie gehad. Altijd prima, waren dolgelukkig en gaven altijd aan niet zonder elkaar te kunnen en samen oud te willen worden.

Tot mijn vriendin 1,5 jaar geleden werkloos raakte, zat natuurlijk rottig in haar vel maar goed. Ze vond uiteindelijk een werken-leren opleiding wat ze graag wilde. Helaas heeft ze hiermee moeten stoppen na een aantal maanden, dus weer terug bij af. Tuurlijk zat ze rot in haar vel en heb ik haar zoveel mogelijk gesteund, maar dit heb ik nooit zien aankomen:

Ongeveer 4 weken geleden vertelde ze ineens in een heel normaal, luchtig gesprek dat ze het even niet meer wist. Dus ik dacht gelijk, dit heeft met werk te maken. Toen ik vroeg, ook over ons dan ofzo? Ze wist het niet. Gewoon alles. Ok dan, we praten vanavond wel zei ik. 's Avonds bij thuiskomst biechte ze dus op dat ze sinds een half jaar een kinderwens heeft, terwijl we allebei eigenlijk min of meer anti kind waren en het erover eens waren dat we geen kinderen wilden. Ok, een mens kan veranderen, haar broer heeft dus sinds een half jaar een baby en toen is het bij haar begonnen. Dit zat al lang in haar hoofd en wist hoe ik erover dacht, dus durfde het niet te zeggen. Goed, ik gaf aan nog steeds erover te denken maar dat ik niet uitsluit dat ik het nooit wil. We kijken wel hoe het loopt spraken we af en ze leek hier blij mee te zijn.

Toen, de volgende avond, zouden we ergens gaan eten samen om even de boel lucht te geven, maar toen appte mevrouw rond 17:00 of ik het goed vond of zij bij 2 vriendinnen bleef eten. Gezegd dat ik dacht dat we zouden gaan eten samen, maar ok, misschien moest zij het er ook met iemand over hebben. Fijne avond gewenst dus. Nou ja, niets meer op dit berichtje gehoord dus rond 21:00 gaan bellen toen ik een beetje ongerust werd. Geen gehoor. Appje gestuurd, ook niks. Hm, 23:00 nog niks. Nog ongeruster, straks loopt ze ergens verward rond. Haar ouders gebeld of ze daar was, niks, nog wat anderen gebeld waar ze kon zijn, ook niks. Shit. Wat nu? Toen heb ik contact gezocht met de vriendin waar ze zei te zijn en toen kreeg ik een klap in m'n gezicht: zij had haar al meer dan een maand niet meer gezien.

Toen appte mijn vriendin dat ze over een half uur thuis zou zijn en dat ze haar telefoon in haar auto had laten liggen. Tuurlijk. Ze kwam binnen als een onderdanige hond en ik vroeg gewoon, zo was het gezellig? Eh, jawel hoor. Ik zei hoe was het met <insert namen vriendinnen>? Nou, daar was ik niet. Nee, dat weet ik, zei ik. Ik maakte me kei ongerust, dus niet gek dat ik mensen ben gaan bellen. Als je even wat geappt had, had ik niemand gaan bellen en was niet heel de familie ongerust. Enfin, toen kwamen er een aantal verschillende versies, het begon met dat ze was wezen winkelen in een andere stad, en toen appte er een jongen die ze kende van haar oude werk of ze kon helpen ergens mee, bla bla, toen kwam z'n vriendin thuis en zijn ze iets gaan drinken ergens. Ok, vond het vaag, maar verder niet over gehad op dat moment en het onderwerp verschoof weer naar de kinderwens. Toen ging ik slapen en bleef ik aan dat rammelende verhaal denken. Er klopte iets niet. Een rotgevoel.

Volgende ochtend opnieuw aangekaart dat ik er een rotgevoel bij heb, en gevraagd wat er nou echt gebeurd is. Enfin, weer 4 versies die telkens anders werden. Goed, uiteindelijk gaf ze toe dat die jongen helemaal geen vriendin heeft en hij haar tijdens de film wilde zoenen en toen schrok ze en is ze naar huis gegaan. Goed, toen gaf ik aan hierover te moeten nadenken en ben weggegaan. Die avond allerlei appjes dat ze zoveel spijt heeft etc.etc. Twee dagen later heb ik met haar afgesproken, als een beetje de laatste kans om de waarheid te vertellen, want het liegen vond ik verschrikkelijk. Het vertrouwen was hier al erg beschadigd. Als ze gewoon eerlijk had gezegd, luister, ik heb een fout gemaakt, was er misschien nog over te denken. Ze had dus nu de kans de hele waarheid te vertellen. Echter, op aanraden van een collega heb ik haar Google Location History achterhaald en wat ik daar aantrof raakte me nog harder. Ze was twee keer ergens blijven slapen op telkens hetzelfde adres. Dit was allemaal deze zomer gebeurd, toen ik weg was op motorvakantie. Misschien niet goed geweest van me, maar op dit punt kon ik blijkbaar niets meer aannemen van haar, dus ga je voor jezelf toch de waarheid achterhalen. In dit gesprek heb ik bewust hier niks over gezegd. Ze bleef bij haar verhaal van het zoenen. Op de vraag of dit echt de waarheid is, knikte ze ja. Toen ik haar confronteerde met het feit dat ik wist dat ze meerdere malen bij hem is blijven slapen kon ze niet veel zeggen. Toen ben ik weggegaan en een paar dagen later hadden we weer contact en hier gaf ze uiteindelijk toe dat ze meerdere malen seks met hem heeft gehad.

De wereld zakt onder je voeten vandaan! Iedereen die haar kent, zegt ook, "Als er iemand op aarde was waarvan ik zeker weet dat zij dat niet zou doen, dan was zij het wel". En zo ken ik haar ook. Blijkbaar is iedereen er toe in staat. Ze loopt nu bij de psycholoog, omdat ze schijnbaar al langer issues heeft, onder andere emoties heel erg opkroppen en teveel aan anderen denken in plaats van aan zichzelf (nou ja, tijdens het vreemdgaan heeft ze niet echt aan mij gedacht denk ik). Anyway, het zal allemaal wel een vlucht uit de realiteit zijn geweest, door werkloosheid, eenzaamheid, niet lekker in haar vel zitten, maar dan nog is het niet goed te praten. Had dat wat aangegeven bij mij. En echt, ik ging door het vuur voor haar, wilde haar volgend jaar ten huwelijk vragen. Ze geeft nu aan geen contact meer met hem te hebben, want ze geeft zelf aan hem niet eens leuk te vinden en heeft er spijt van. Hoewel ik haar ook niet echt vol spijt vind overkomen en doet ook niet eens echt haar best om mij terug te winnen. Ze weet het simpelweg niet en heeft tijd nodig. Dat lijkt mij dan weer de omgekeerde wereld, want waarom zou ik op haar moeten gaan zitten wachten tot het ze het weet terwijl zij de keuze gemaakt heeft dit kapot te maken? Ook nooit zien aankomen, want er was niets van afstand te voelen, dus mevrouw kan blijkbaar goed acteren.

Toevallig was ik vrijdag in haar huis (het is officieel haar huis, hypotheek op haar naam dus ik zit nu weer bij mijn ouders) en vroeg ik of ik op haar laptop mocht om iets op te zoeken. Had ze liever niet, maar ok, ik heb geen geheim zei ze. Maar ik wil niet dat je gericht naar mij gaat zoeken. Uh, eh, ok.. was m'n insteek niet maar klinkt toch weer wat vaag. Toen wilde ik dus naar een site die begon met een B en kwam de history met Badoo aanzetten. Bleek dus dat ze zich twee weken geleden zich hier aangemeld had en zat intussen met 4 of 5 gasten flirterig te praten, niet echt seksueel, maar toch. Nummers uitwisselen ook. Dan denk ik, als je echt zoveel spijt van je actie zou hebben, en er alles aan wilt doen om je partner terug te krijgen, dan doe je dit toch niet. Ze gaf toen in 1 van de chats aan vorige week, dat ze ging stoppen met Badoo omdat "mensen toch alleen maar op zoek naar een wilde nacht in plaats van meer". Klonk mij in de oren alsof ze een andere relatie zocht. Maar dit kwam op mij eerder over dat ze weer hoop in ons had, omdat we sinds vorige week weer een beetje normaal contact hebben (als in, geen gebitch meer). Zal ook wel weer een vlucht geweest zijn. Frustratie, eenzaamheid, weet ik het. Duidelijk is dat ze zichzelf niet is en ze zegt dan ook "het was alsof ik iemand anders was". Maar je weet het dondersgoed wat je doet, in de war of niet. 1x kan nog een fout zijn, maar meerdere malen doe je heel erg bewust. En als je er dan zo'n spijt van hebt achteraf, doe je het toch gewoon nog een keer joh.

Hoe dan ook, we zitten nu "officieel" in een time-out om te kijken wat we willen, want ook zij geeft aan niet te weten hoe verder, want moet eerst zichzelf zien te herpakken. Dat kan blijkbaar niet met mij erbij. Ik weet in m'n hart eigenlijk al dat het niet meer verder kan gaan, maar ergens blijf je toch hoop houden want acht jaar kan je niet zomaar afsluiten. Maar er is teveel gebeurd denk ik. Langer deze time out aanhouden voelt als uitstel van executie en het niet durven loslaten. Maar het is zo lastig. Sorry voor het lange verhaal, heb geen samenvatting! ;)
pi_156804531
Je komt over als een topgozer man, wat een klote verhaal en wat een ongelooflijke kutstreek! Sterkte en volg je hart! Volgens mij is jouw ex een ongelooflijke borderliner en zoals ik het kan inschatten kun je haar beter kwijt zijn dan rijk. Wat een schaamteloos, emotieloos figuur.
pi_156804563
Ik zou het lekker uitmaken, ze verdient je niet.
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:06:41 #4
343196 RingBewoner
In het echt ben ik grappiger
pi_156804564
Ik zou er geen energie meer in steken. Dit ook aan haar melden.
UI Made bij VanilleKwark.
pi_156804571
Gast, hou de eer aan jezelf en dump haar voordat zij het bij jou doet op het moment dat ze een vervanger voor je gevonden heeft. Je wordt continu keihard voorgelogen man.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_156804600
Ik weet het allemaal. Maar vooral omdat ik niet begrijp WAAROM is het lastig af te sluiten. Je zit met zoveel vraagtekens. En je kan natuurlijk niet ineens stoppen met het houden van. Maar ik kwam net deze quote tegen en die vond ik echt wel wijs:

quote:
Gaat je vriendin 1x vreemd, dan doet ze het ook een 2e keer. Mensen die hebben bewezen dat ze niet te vertrouwen zijn, moet je dus ook niet meer vertrouwen. Echt. Het bespaart je een hoop pijn.
pi_156804612
Ik zal haar geen kans meer geven, maar goed, het is jouw keuze
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:09:44 #8
343196 RingBewoner
In het echt ben ik grappiger
pi_156804623
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:08 schreef Bessensap het volgende:
Ik weet het allemaal. Maar vooral omdat ik niet begrijp WAAROM is het lastig af te sluiten. Je zit met zoveel vraagtekens. En je kan natuurlijk niet ineens stoppen met het houden van. Maar ik kwam net deze quote tegen en die vond ik echt wel wijs:

[..]

Wil je nog een mooie uitspraak? Alles weten maakt niet gelukkig.
UI Made bij VanilleKwark.
pi_156804789
Zou haar een schep geven met een strik eromheen als hint.
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:17:31 #10
357651 Anthony9219
I am the Pope of Dope
pi_156804793
Heftig dit.. Ik zou voor mijzelf de conclusie al getrokken hebben, als ze echt om je geeft zou ze er geen moment aan denken met een ander het bed in te duiken. Dat dit na 8 jaar gebeurt, zegt alles over haar. Laat haar voor je vechten, doet ze dit niet dan weet je hoe ze echt over je denkt en wat ze je waard vindt.
FR1908
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:18:10 #11
357651 Anthony9219
I am the Pope of Dope
pi_156804805
quote:
8s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:17 schreef Yummie-Yum het volgende:
Zou haar een schep geven met een strik eromheen als hint.
Goede toevoeging aan het topic dit..
FR1908
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:18:38 #12
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_156804816
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:09 schreef Angel-Joy het volgende:
Ik zal haar geen kans meer geven, maar goed, het is jouw keuze
Jij zou haar geen kans meer geven. Hij zal haar (hopelijk) geen kans meer geven.
The love you take is equal to the love you make.
pi_156804827
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:08 schreef Bessensap het volgende:
Ik weet het allemaal. Maar vooral omdat ik niet begrijp WAAROM is het lastig af te sluiten. Je zit met zoveel vraagtekens. En je kan natuurlijk niet ineens stoppen met het houden van. Maar ik kwam net deze quote tegen en die vond ik echt wel wijs:

[..]

Het is een vrouw, er hoeft niet eens een reden voor te zijn. Je hebt er vrouwen tussen zitten die doen maar net wat hun gevoel ingeeft.
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:21:15 #14
357651 Anthony9219
I am the Pope of Dope
pi_156804871
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:19 schreef DaggerOne het volgende:

[..]

Het is een vrouw, er hoeft niet eens een reden voor te zijn. Je hebt er vrouwen tussen zitten die doen maar net wat hun gevoel ingeeft.
Exact dit.. vrouwen 100% hersens, gebruiken 2%. Ze zijn impulsief, maar zullen achteraf dondersgoed beseffen wat ze hebben veroorzaakt om vervolgens weer terug te keren.
FR1908
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:21:26 #15
80443 snakelady
ssss...ssss...
pi_156804874
Wat verschrikkelijk voor je, ik zou niet weten wat ik in jouw situatie zou doen maar ik wil je heel veel strekte wensen.

Ik plaatst het volgende niet om het goed te praten voor haar, maar ik ken mensen die er wel mee geholpen waren om het een en ander beter te begrijpen.

https://www.ted.com/talks(...)er_loved?language=en

Nogmaals heel veel sterkte!
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad."
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:22:40 #16
343196 RingBewoner
In het echt ben ik grappiger
pi_156804908
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:18 schreef Anthony9219 het volgende:

[..]

Goede toevoeging aan het topic dit..
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:21 schreef Anthony9219 het volgende:

[..]

Exact dit.. vrouwen 100% hersens, gebruiken 2%. Ze zijn impulsief, maar zullen achteraf dondersgoed beseffen wat ze hebben veroorzaakt om vervolgens weer terug te keren.
:')
UI Made bij VanilleKwark.
pi_156804910
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:21 schreef snakelady het volgende:
Wat verschrikkelijk voor je, ik zou niet weten wat ik in jouw situatie zou doen maar ik wil je heel veel strekte wensen.

Ik plaatst het volgende niet om het goed te praten voor haar, maar ik ken mensen die er wel mee geholpen waren om het een en ander beter te begrijpen.

https://www.ted.com/talks(...)er_loved?language=en

Nogmaals heel veel sterkte!
Thanks! Is lief. Ik ga hem eens kijken later :)
pi_156804922
Ik zou haar niet meer kunnen vertrouwen, en dus uitmaken.
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:23:51 #19
357651 Anthony9219
I am the Pope of Dope
pi_156804933
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:22 schreef RingBewoner het volgende:

[..]

[..]

:')
Is precies wat er gebeurd hoor. Hij is erachter gekomen dat ze dingen heeft gedaan die de situatie haast niet meer in de hand lijkt te houden, vervolgens spijt het haar ontzettend.
FR1908
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:27:16 #20
80443 snakelady
ssss...ssss...
pi_156805011
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:21 schreef Anthony9219 het volgende:

[..]

Exact dit.. vrouwen 100% hersens, gebruiken 2%. Ze zijn impulsief, maar zullen achteraf dondersgoed beseffen wat ze hebben veroorzaakt om vervolgens weer terug te keren.
Ik denk niet dat TS is geholpen met de mening dat alle vrouwen maar 2% van hun hersenen gebruiken, mannen gaan immers ook vreemd.
En hiermee wil ik geen discussie uitlokken wie meer vreemd gaat, mannen of vrouwen, daar is TS immers ook niet mee geholpen.
Dus dit topic gebruiken voor je eigen negatieve gevoelens jegens vrouwen is wat misplaatst.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad."
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:29:10 #21
343196 RingBewoner
In het echt ben ik grappiger
pi_156805046
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:23 schreef Anthony9219 het volgende:

[..]

Is precies wat er gebeurd hoor. Hij is erachter gekomen dat ze dingen heeft gedaan die de situatie haast niet meer in de hand lijkt te houden, vervolgens spijt het haar ontzettend.
Het gaat mij erom dat je de toevoeging van een ander te verwaarlozen vind en zelf ook nogal een debiele uitspraak doet die nergens op slaat.
UI Made bij VanilleKwark.
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:29:44 #22
357651 Anthony9219
I am the Pope of Dope
pi_156805059
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:27 schreef snakelady het volgende:

[..]

Ik denk niet dat TS is geholpen met de mening dat alle vrouwen maar 2% van hun hersenen gebruiken, mannen gaan immer ook vreemd.
En hiermee wil ik geen discussie uitlokken wie meer vreemd gaat, mannen of vrouwen, daar is TS immers ook niet mee geholpen.
Dus dit topic gebruiken voor je eigen negatieve gevoelens jegens vrouwen is wat misplaatst.
Daar is hij ook niet mee geholpen, maar ik gaf daarvoor al aan dat hij wel de juiste keuze voor zichzelf moet maken met het volle verstand. Ik neem aan dat je het met me eens bent dat zijn ex dat niet heeft gedaan.
FR1908
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:30:23 #23
357651 Anthony9219
I am the Pope of Dope
pi_156805071
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:29 schreef RingBewoner het volgende:

[..]

Het gaat mij erom dat je de toevoeging van een ander te verwaarlozen vind en zelf ook nogal een debiele uitspraak doet die nergens op slaat.
Uit zijn verhaal blijkt dat dit zo is, maar laten we maar gewoon on-topic blijven. Het blijft kut voor TS dat zijn ex zo gehandeld heeft.
FR1908
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:30:31 #24
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_156805079
Dumpen de slet. Als ze eenmaal vreemdgaan doen ze het sowieso vaker. Het is makkelijk om erin te blijven hangen. Maar als die trut geen respect heeft voor je kun je echt beter weg gaan.
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:30:34 #25
343196 RingBewoner
In het echt ben ik grappiger
pi_156805080
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:29 schreef Anthony9219 het volgende:

[..]
Ik neem aan dat je het met me eens bent dat zijn ex dat niet heeft gedaan.
Een verhaal heeft altijd twee kanten.
UI Made bij VanilleKwark.
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:31:35 #26
343196 RingBewoner
In het echt ben ik grappiger
pi_156805101
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:30 schreef Anthony9219 het volgende:

[..]

Uit zijn verhaal blijkt dat dit zo is, maar laten we maar gewoon on-topic blijven. Het blijft kut voor TS dat zijn ex zo gehandeld heeft.
Jij generaliseert alle vrouwen en dat slaat echt helemaal nergens op. Voegt derhalve niks toe.
UI Made bij VanilleKwark.
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:31:40 #27
357651 Anthony9219
I am the Pope of Dope
pi_156805109
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:30 schreef RingBewoner het volgende:

[..]

Een verhaal heeft altijd twee kanten.
Ja goed, maar die is dan niet te begrijpen. Zou jij begrijpen dat je vriendin vreemdgaat met het volle verstand om vervolgens terug te komen met de mededeling dat het haar zo erg spijt?
FR1908
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:31:47 #28
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_156805113
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 15:57 schreef Bessensap het volgende:
Nou ja, niets meer op dit berichtje gehoord dus rond 21:00 gaan bellen toen ik een beetje ongerust werd. Geen gehoor. Appje gestuurd, ook niks. Hm, 23:00 nog niks. Nog ongeruster, straks loopt ze ergens verward rond. Haar ouders gebeld of ze daar was, niks, nog wat anderen gebeld waar ze kon zijn, ook niks. Shit. Wat nu? Toen heb ik contact gezocht met de vriendin waar ze zei te zijn en toen kreeg ik een klap in m'n gezicht: zij had haar al meer dan een maand niet meer gezien.
Dit klinkt overigens ook redelijk para. Soms moet je iemand ook wel een beetje ruimte geven. Klinkt wrang in het licht van je verdere verhaal, maar heus. Sterkte met alles.
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:32:52 #29
80443 snakelady
ssss...ssss...
pi_156805136
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:29 schreef Anthony9219 het volgende:

[..]

Daar is hij ook niet mee geholpen, maar ik gaf daarvoor al aan dat hij wel de juiste keuze voor zichzelf moet maken met het volle verstand. Ik neem aan dat je het met me eens bent dat zijn ex dat niet heeft gedaan.
Ik ken zijn ex niet dus ik kan daar niet over oordelen.
Vreemdgaan is altijd fout, maakt niks uit welke omstandigheden er zijn maar ik ken haar beweegredenen niet en ik weet dus ook niet of ze het met haar volle verstand of niet heeft gedaan.

Maar beweren dat alle vrouwen maar 2% van hun hersenen gebruiken is natuurlijk een non-argument wat helemaal nergens op is gebaseerd naast jouw eigen negatieve gevoelens jegens vrouwen. En derhalve heeft dat totaal geen toegevoegde waarde tot dit topic.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad."
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:33:14 #30
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_156805146
Wat een tyfushoer
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:33:47 #31
343196 RingBewoner
In het echt ben ik grappiger
pi_156805162
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:31 schreef Anthony9219 het volgende:

[..]

Ja goed, maar die is dan niet te begrijpen. Zou jij begrijpen dat je vriendin vreemdgaat met het volle verstand om vervolgens terug te komen met de mededeling dat het haar zo erg spijt?
Nogmaals, een verhaal heeft twee kanten. Zoals TS het beschrijft is niet perse de manier waarop zijn vriendin dit ervaren heeft. Haar lezing kan heel anders zijn.
UI Made bij VanilleKwark.
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:33:52 #32
64831 2NutZ
Non-profit paardenstylist.
pi_156805165
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:08 schreef Bessensap het volgende:
Ik weet het allemaal. Maar vooral omdat ik niet begrijp WAAROM is het lastig af te sluiten. Je zit met zoveel vraagtekens. En je kan natuurlijk niet ineens stoppen met het houden van. Maar ik kwam net deze quote tegen en die vond ik echt wel wijs:

[..]

Helemaal in jouw geval. Meermalen liegen, er om heen draaien en blijven volhouden dat er niets gebeurd is... je kwam er immers zelf achter door dat google tracking.

En dat na 8 jaar een relatie te hebben. Echt heel vuil.
* Je mag wel een iets normalere toon aanslaan. Realiseer je goed dat dit slechts jouw mening is.
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:41:47 #33
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_156805345
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:19 schreef DaggerOne het volgende:

[..]

Het is een vrouw, er hoeft niet eens een reden voor te zijn. Je hebt er vrouwen tussen zitten die doen maar net wat hun gevoel ingeeft.
Want mannen doen helemaal nooit dit soort dingen natuulijk :')

Maak er nou niet zo'n kansloos mannen-vrouwen topic van.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:42:02 #34
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_156805353
Wat ontzettend kut... Ik zou het hier ook bij laten, en hopelijk kun je ondanks alles een beetje 'snel' door met je leven. -O- Sterkte! :*
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
pi_156805388
quote:
2s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:31 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Dit klinkt overigens ook redelijk para. Soms moet je iemand ook wel een beetje ruimte geven. Klinkt wrang in het licht van je verdere verhaal, maar heus. Sterkte met alles.
Mwoh. Als iemand al in de war is en somber is, en dan niets laat horen hele avond, dan word je echt wel ongerust. En geloof mij, ik heb in die 8 jaar nog NOOIT iets van telefoons gecheckt, of snel para geweest, laat staan jaloers. Was allemaal nooit nodig.
pi_156805430
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:43 schreef Bessensap het volgende:

[..]

Mwoh. Als iemand al in de war is en somber is, en dan niets laat horen hele avond, dan word je echt wel ongerust. En geloof mij, ik heb in die 8 jaar nog NOOIT iets van telefoons gecheckt, of snel para geweest, laat staan jaloers. Was allemaal nooit nodig.
Niet rottig bedoeld er is ook nog kans dat ze bij haar scharrel zit.
pi_156805589
Streep eronder.

Dit gaat nooit meer goedkomen. Jij gaat haar niet kunnen vergeven en al doe je het wel wordt de kans alleen maar groter dat ze zich weer laat doorblaffen door iemand met een erecte fallus, het heeft immers geen negatieve consequenties.

Als ze een zusje heeft kun je nog proberen daarmee aan te pappen.
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:51:55 #38
110057 AgLarrr
Rara Temporum Felicitas
pi_156805590
Wat er gebeurd is? Haar biologische klok is gaan tikken. Die chick wil kinderen en ziet dat bij jou op korte of middellange termijn niet gebeuren. Ik weet niet hoe oud ze is, hoeveel tijd ze in haar eigen hoofd nog heeft om het voor elkaar te krijgen, en waarschijnlijk weet ze dat zelf ook niet en is ze nu daarom nu over haar toeren. Hoe dan ook , kennelijk was jullie relatie in alle scenario's het eerste waar een einde aan moest komen. Dat doet ze niet heel chique, maar past wel in de tumult van iemand die zich "ineens realiseert dat haar leven anders moet". Ze gaat keihard overstag en stoot onderwijl haar hoofd.

Zeer kut dat je daar slachtoffer van wordt.
"Ill fares the land, to hastening ills a prey;
Where wealth accumulates, and men decay"

- Oliver Goldsmith, The Deserted Village
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:53:47 #39
428251 IfImJamesDean
You're Audrey Hepburn
pi_156805634
Wat sneu voor dat meisje... Het was echt niet goed van haar dat ze vreemd ging. Had ze niet moeten doen. Maar je kunt wel zien dat ze helemaal in de put zat... Ze had hulp moeten zoeken
Op dinsdag 15 september 2015 @ 16:45 schreef Toto69 het volgende;
Er is maar één user hier die nooit werk van IfImJamesDean zou maken en dat is deadprez. Die jongen en werk gaat niet samen
pi_156805691
-hihah lekker grof doe maar niet -

[ Bericht 94% gewijzigd door motorbloempje op 13-10-2015 17:21:30 ]
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 16:56:34 #41
237147 nickhguitar
Held van beroep
pi_156805697
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:53 schreef IfImJamesDean het volgende:
Wat sneu voor dat meisje... Het was echt niet goed van haar dat ze vreemd ging. Had ze niet moeten doen. Maar je kunt wel zien dat ze helemaal in de put zat... Ze had hulp moeten zoeken
Echt? :')
pi_156805753
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 15:57 schreef Bessensap het volgende:
Situatie: vriendin (of nou ja, ex nu) en ik hebben een achtjarige relatie gehad. Altijd prima, waren dolgelukkig en gaven altijd aan niet zonder elkaar te kunnen en samen oud te willen worden.
was die relatie nu werkelijk zo goed?

eigenlijk krijg ik de indruk uit je OP dat zij je helemaal niet zo 'na' staat... misschien deels beinvloed door je boosheid, maar wat je verteld over haar problemen wek je sterk de indruk dat dat allemaal 'buiten jou om gaat'... volgens je uitleg heeft dat enkel te maken met haar werk-problemen, ze liep bij een psycholoog omdat ze 'wat issues had', en gaat dat jou verder net zoveel aan.

de enige paragraaf die gaat over een intiem gesprek gaat over haar babywens, en ook dat komt niet erg 'intiem' over... zij geeft aan dat haar gevoelens behoorlijk veranderen en ze over 'alles' het niet meer weet en jouw reactie is: "we kijken het wel hoe het loopt".

Ik kan me voorstellen dat daarop de relatie stukgelopen zou kunnen zijn; gewoon erg weinig aandacht voor je vriendin en zij die dan meer spanning bij anderen gaat zoeken, juist ook omdat ze die bevestiging waarschijnlijk enorm mist en veel onzekerheden heeft en geen bevestiging krijgt
Der der den Wind der Veränderung spürt, sollte keinen Windschutz sondern eine Windmühle bauen.
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 17:00:09 #43
237147 nickhguitar
Held van beroep
pi_156805775
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:58 schreef RM-rf het volgende:

[..]

was die relatie nu werkelijk zo goed?

eigenlijk krijg ik de indruk uit je OP dat zij je helemaal niet zo 'na' staat... misschien deels beinvloed door je boosheid, maar wat je verteld over haar problemen wek je sterk de indruk dat dat allemaal 'buiten jou om gaat'... volgens je uitleg heeft dat enkel te maken met haar werk-problemen, ze liep bij een psycholoog omdat ze 'wat issues had', en gaat dat jou verder net zoveel aan.

de enige paragraaf die gaat over een intiem gesprek gaat over haar babywens, en ook dat komt niet erg 'intiem' over... zij geeft aan dat haar gevoelens behoorlijk veranderen en ze over 'alles' het niet meer weet en jouw reactie is: "we kijken het wel hoe het loopt".

Ik kan me voorstellen dat daarop de relatie stukgelopen zou kunnen zijn; gewoon erg weinig aandacht voor je vriendin en zij die dan meer spanning bij anderen gaat zoeken, juist ook omdat ze die bevestiging waarschijnlijk enorm mist en veel onzekerheden heeft en geen bevestiging krijgt
Maak het dan uit en neuk dan met de buurjongens. Man man man, ik word zo moe van dit psychologische gelul waarbij vreemdgaan wordt goed gepraat.
pi_156805891
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 17:00 schreef nickhguitar het volgende:

[..]

Maak het dan uit en neuk dan met de buurjongens. Man man man, ik word zo moe van dit psychologische gelul waarbij vreemdgaan wordt goed gepraat.
ja dat zou vast de betere keuze zijn geweest... enkel die heeft die ex dus niet gedaan...

Kun je verder heel 'vermoeid' gaan doen, maar dat is nu eenmaal de realiteit.

Vraag is altijd wat je eeruit kan leren en ikzelf denk dat het goed is als de TS gewoon ook vooruit kijkt in zn leven en uiteindelijk misschien een nieuwe relatie zal vinden, waarbij hij hopelijk dan niet altijd argwanend en wantrouwen zn partner gaat 'bespioneren' uit angst dat zij misschien ook vreemd zal gaan, zoals de voorgaande partner en in dat geval is het eerder een geruststelling dat dat niet 'uit het niets' komt, maar als iemand vreemdgaat, daarvoor ook redenen zijn..

Ik neem ook niet aan dat zn ex-vriendin per definitie een slecht en verkeerde mens was, hij heeft er immers 8 jaar een 'dol-gelukkige' prima relatie mee gehad
Der der den Wind der Veränderung spürt, sollte keinen Windschutz sondern eine Windmühle bauen.
pi_156805912
quote:
8s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 16:17 schreef Yummie-Yum het volgende:
Zou haar een schep geven met een strik eromheen als hint.
zand erover bedoel je? dat is juist niet de bedoeling he :P
pi_156805984
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 17:05 schreef RM-rf het volgende:
Ik neem ook niet aan dat zn ex-vriendin per definitie een slecht en verkeerde mens was, hij heeft er immers 8 jaar een 'dol-gelukkige' prima relatie mee gehad
Dat kan met een psychopaat ook. Dat vind ik niet echt een sterk argument.
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 17:19:14 #47
237147 nickhguitar
Held van beroep
pi_156806127
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 oktober 2015 17:05 schreef RM-rf het volgende:

[..]

ja dat zou vast de betere keuze zijn geweest... enkel die heeft die ex dus niet gedaan...

Kun je verder heel 'vermoeid' gaan doen, maar dat is nu eenmaal de realiteit.

Vraag is altijd wat je eeruit kan leren en ikzelf denk dat het goed is als de TS gewoon ook vooruit kijkt in zn leven en uiteindelijk misschien een nieuwe relatie zal vinden, waarbij hij hopelijk dan niet altijd argwanend en wantrouwen zn partner gaat 'bespioneren' uit angst dat zij misschien ook vreemd zal gaan, zoals de voorgaande partner en in dat geval is het eerder een geruststelling dat dat niet 'uit het niets' komt, maar als iemand vreemdgaat, daarvoor ook redenen zijn..

Ik neem ook niet aan dat zn ex-vriendin per definitie een slecht en verkeerde mens was, hij heeft er immers 8 jaar een 'dol-gelukkige' prima relatie mee gehad
Dit stukje :D

Waar zeg ik dat zijn ex 'per definitie een slecht en verkeerd mens' is? Ik heb m'n vorige stukje nog even teruggelezen en heb het zelf niet gezien..

Het zegt al genoeg over jou dat je dit soort gedrag nog min of meer goedpraat, bah. Als jij niet lekker in je vel zit is het dus een vrijbriefje om rond te neuken? Dan kun je na de tijd die kaart mooi spelen. Er is imo geen enkel excuses voor vreemdgaan.

Dat ze dan ook nog eerst bekend om alleen gezoend te hebben en er vervolgens al 2 nachten iemand over haar heen is geweest is gewoon walgelijk.

Mijn advies TS: Dumpen dat kreng. Je verdient beter en je wilt toch niet je volledige leven elk Appje/berichtje/site nakijken omdat zij weer niet lekker in haar vel zit?
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 17:19:26 #48
346077 Slip
Zwakke Geest!
pi_156806132
ze zal wel niet veel vriendjes hebben gehad voor jouw?
pi_156806179
Gevalletje 'Kijken of ik na acht jaar nog goed in de markt lig want ik voel me zo onbegrepen'.
  dinsdag 13 oktober 2015 @ 17:24:07 #50
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_156806222
Sowieso geen compromissen sluiten als het om kinderen gaat. Zij verandert van gedachten ,haar goed recht, maar eigenlijk had je 't daar al af moeten kappen, zelf, wantnzo iemand aan jet lijntje houden is voor niemand goed. Ze heeft het door vreemd te gaan wel nog even makkelijk (bij wijze van spreken) gemaakt voor je..
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')