Quyxz_ | dinsdag 25 augustus 2015 @ 15:04 |
Elke dag boterhammen eten met eenzijdig beleg wordt saai. Daarom beleg ik mijn brood soms met meerdere dingen. De simpelste voorbeelden zijn worst of kaas met saus (curry, chili, etc.) of kaas met pesto. Soms doe ik er dan nog komkommer oid bij, maar dat is eigenlijk al net 1 stapje te lastig ivm het snijden. Dat voldoet niet aan de TT van 'makkelijk'. Vandaag vertelde iemand mij pindakaas met kipfilet. In eerste instantie klonk dat niet zo lekker, maar toen hij zei dat het eigenlijk kipsaté is, was ik overtuigd. Binnenkort proberen dus. Hebben jullie nog lekkere, makkelijke en ook verrassende combinaties? ![]() | |
szwk | dinsdag 25 augustus 2015 @ 15:09 |
Banaan + pindakaas (+ optioneel aardbeienjam of chocoladehagelslag) Kaas + sambal Pindakaas + sambal | |
MrSalazar | dinsdag 25 augustus 2015 @ 15:10 |
Ik dacht eigenlijk gelijk komkommer, maar dat wil je dus niet. Gebruik anders (ijsberg)sla ipv komkommer. Kun je makkelijk afscheuren. Verder kun je misschien wat andere kazen proberen. Gorgonzola bijvoorbeeld. | |
LastRequest | dinsdag 25 augustus 2015 @ 15:10 |
Spinazie, uitgebakken spek en een gekookt eitje ![]() | |
Guignol | dinsdag 25 augustus 2015 @ 15:12 |
Pindakaas, boter en hagelslag voor de calorieën. | |
spierbal | dinsdag 25 augustus 2015 @ 15:23 |
Aioli+kipfilet Filet America+kaas Smeerkaas+sambal | |
Tja..1986 | dinsdag 25 augustus 2015 @ 15:30 |
Pindakaas/hagelslag en pindakaas/aardbeienjam eet ik zo nu en dan. Kaas/salami is ook lekker. Nog lekkerder is dat tussen 2 witte boterhammen te doen en dan even een minuutje in de magnetron. Maar dat is misschien alweer te ingewikkeld. | |
szwk | dinsdag 25 augustus 2015 @ 15:31 |
Oh, en paté met ketchup. Ziet eruit alsof je een hamster hebt geslacht, maar erg lekker ![]() | |
Kalebatz | dinsdag 25 augustus 2015 @ 15:46 |
Ik doe vaak ham en/of kaas, komkommer, tomaat en mosterd. Maar zal je wel te veel werk zijn 😉 | |
Bar-Le-Duc | dinsdag 25 augustus 2015 @ 15:50 |
Boterham + kip curry salade + paprika chips + ei + boterham. | |
boik | dinsdag 25 augustus 2015 @ 16:30 |
die zitten al samen in een kuipje he ![]() | |
DerRabbit | dinsdag 25 augustus 2015 @ 16:42 |
Ciabatta+ kaas + sambal + half hard gekookt eitje + sambal + kruidenkaas + bacon + veldsla = Goddelijk! | |
spierbal | dinsdag 25 augustus 2015 @ 17:07 |
oow dan is dit idd te moeilijk voor ts. ![]() | |
turelure | dinsdag 25 augustus 2015 @ 17:52 |
Gembersnippers zijn ook lekker voor wat variatie bij de suggesties hierboven. Een gebakken of gekookt eitje met kaas en mosterd, zout en peper, en evt wat mayo, eenvoudig en lekker. | |
Roces18 | dinsdag 25 augustus 2015 @ 17:54 |
kaas met salami kaas met hagelslag kaas met ketchup kaas met appelstroop | |
snakelady | dinsdag 25 augustus 2015 @ 17:59 |
smeerleverworst+kaas smeerkaas+zalm zalm+ei Maar sinds ik in Denemarken woon eet ik bijna iedere lunch smørrebrød, dat is echt zo lekker!! ![]() ![]() ![]() ![]() En nog best handig zelf te maken. | |
terrorsjaak | dinsdag 25 augustus 2015 @ 18:00 |
Kaas komkommer Kipfilet sambal En de welbekende combinatie: hagelslag pindakaas | |
magnetronkoffie | woensdag 26 augustus 2015 @ 08:59 |
Kaas met pindakaas! ![]() Kaas met tomaat en een beetje peper is trouwens ook wel goed ![]() | |
Hallojo | woensdag 26 augustus 2015 @ 09:28 |
Ziet er heerlijk uit, maar hoe eet je dit zonder te knoeien? ![]() | |
Apekoek | woensdag 26 augustus 2015 @ 09:33 |
Heerlijk, maar ook bewerkelijker dan waar TS het over heeft. Een gezonde, lekkere en makkelijke combinatie die ik wel eens doe is: - Zonnatura tomaten spread + gerookte kipfilet (op roggebrood) | |
Apekoek | woensdag 26 augustus 2015 @ 09:33 |
En echt, mensen die met fantasieloze Hollandse shit aankomen kakken als pindakaas+hagelslag. Dat kan iedereen toch godverdomme wel bedenken ![]() | |
snakelady | woensdag 26 augustus 2015 @ 09:34 |
Heel moeilijk, hahaha. | |
snakelady | woensdag 26 augustus 2015 @ 09:36 |
Bv die met salami, gebakken spek (uit ene potje) en remoulade is weer heel makkelijk. | |
SpaanseVlieg | woensdag 26 augustus 2015 @ 10:44 |
| |
LastRequest | woensdag 26 augustus 2015 @ 10:51 |
Is minder lekker meenemen denk ik, maar thuis zeker lekker ![]() | |
SpaanseVlieg | woensdag 26 augustus 2015 @ 10:55 |
Om mee te nemen is het wat lastig inderdaad. Al neem ik sowieso nooit iets mee qua brood ![]() Eigenlijk eet ik niet eens brood ![]() | |
kanovinnie | woensdag 26 augustus 2015 @ 11:04 |
Schopje naar CUL, daar past dit beter | |
Myraela | woensdag 26 augustus 2015 @ 11:12 |
Mascarpone, aardbeien en nutella. | |
Weltschmerz | woensdag 26 augustus 2015 @ 11:39 |
Ik vind lekker volkoren brood met goede jong belegen Stolwijker al een uitstekende combinatie. Maar camembert of chevre buche met rucola of gewoon kropsla is ook erg lekker. Paar walnootjes er overheen. Ham erbij maakt het helemaal af, of pastrami. Halfzacht gekookt eitje met Vlaamse mayonaise en wat bieslook. Zeeuws spek met halfzacht ei. Als je er een tosti van maakt dan worden vrij matige kaas met vrij matige ham of sucuk ineens goddelijk. | |
anti-loper | woensdag 26 augustus 2015 @ 11:41 |
Wrap: Omelet + feta kaas en lente ui met wat paprika flokken er doorheen ![]() | |
snakelady | woensdag 26 augustus 2015 @ 11:57 |
Ik maak wel eens wraps van omelet met kruidenboter, zalm en rucola, dat is ook heel lekker! En de simpele versie gewoon wraps gebruiken met kruidenboter, zalm en rucola, ook makkelijk mee te nemen | |
anti-loper | woensdag 26 augustus 2015 @ 12:12 |
Zalm is altijd lekker. Maar veel prijziger dan ei ![]() Gewoon lekker afwisselen | |
Happel | woensdag 26 augustus 2015 @ 12:13 |
Afmaken met wat feta en het is perfect. | |
snakelady | woensdag 26 augustus 2015 @ 12:16 |
Gelukkig is vis in Denemarken goedkoper, voor de rest is alles duurder dan in Nederland maar vis heeft hier dezelfde prijs als normaal vlees. Dus ik eet nu vrij veel vis. ![]() | |
Hallojo | woensdag 26 augustus 2015 @ 12:20 |
En dan gewoon van die wraps uit de supermarkt? Moeten die niet opgewarmd worden? | |
anti-loper | woensdag 26 augustus 2015 @ 12:21 |
Kan je doen gewoon in pan , maar koud zijn ze ook gewoon lekker ![]() | |
snakelady | woensdag 26 augustus 2015 @ 12:35 |
Ik warm ze altijd even 10 sec. op n de magnetron voor gebruik, maar dat is dan omdat ze makkelijker te rollen zijn, je kan ze koud gewoon eten. | |
Red_85 | woensdag 26 augustus 2015 @ 12:59 |
Deens roggebrood en hoe ze dat ook beleggen en eten.. Damn! Kunnen wij wat van leren. Is gewoon een dik feest. Voor de rest: bacon, ei en tomaat roomkaas, rucola Gehakt (bal of gebraden), mosterd, augurk Of gewoon doodsimpel maar ow ow ow zo lekker: Echt zuurdesembrood met boter en echte belegen boeren kaas. | |
Deisyy | woensdag 26 augustus 2015 @ 19:18 |
Heksenkaas met rosbief of met ham ![]() | |
Roces18 | woensdag 26 augustus 2015 @ 19:23 |
mosterd met pindakaas en augurk en salami | |
Lucky_Strike | vrijdag 28 augustus 2015 @ 21:46 |
Oh, dat klinkt geweldig zeg ![]() Ik ben laatst helemaal into volkoren met plakken geitenkaas en mangochutney van Geeta's. | |
Knuck-les | zaterdag 29 augustus 2015 @ 16:44 |
Kaas + (mango/pruim)chutney Kaas + Jam Philadelphia + jam (monchoutaart op een broodje) ![]() ![]() | |
vlindertje89 | zondag 30 augustus 2015 @ 22:59 |
Ja!! Dat is ZO lekker! In mijn omgeving vindt iedereen dat echt heeel raar. Als je het op een croissantje doet is al helemaal echt geniaal ![]() Verder: Kaas met gestampte muisjes Kaas met tomaat en mayonaise Kaas en gerookte kalkoenfilet Gerookte kalkoenfilet met augurk Geitenkaas en honing | |
FANN | zondag 30 augustus 2015 @ 23:34 |
Vers, liefst nog warm, croissant met Honing ![]() | |
FutureFairytale | zondag 30 augustus 2015 @ 23:37 |
Croissantje met nutella én pindakaas ![]() | |
FANN | zondag 30 augustus 2015 @ 23:39 |
getsie ![]() | |
krakkemieke | maandag 31 augustus 2015 @ 21:04 |
Bruin brood met geitekaas, appelstroop en amandelen. ![]() | |
_Newman_ | maandag 31 augustus 2015 @ 21:24 |
Kaas+ham+komkommerschijfjes Kaas+ham+tomatenschijfjes roerei + tomatenschijfjes Eigenlijk gewoon een soort broodje gezond in allerlei combinaties. | |
Tinkepink | maandag 31 augustus 2015 @ 21:27 |
Pindakaas, nutella en fluf (soort vloeibare spekkies) op wit brood. | |
MevrouwPuff | maandag 31 augustus 2015 @ 21:29 |
Mozzarella met pesto ![]() | |
Dragonberry | maandag 31 augustus 2015 @ 21:33 |
komkommersalade en kaas | |
#ANONIEM | dinsdag 1 september 2015 @ 10:56 |
Ik eet zelf zelden brood maar maak voor mijn vriend altijd zijn lunchpakket klaar en dat probeer ik zoveel mogelijk gevarieerd te doen maar dus ook niet al te bewerkelijk aangezien ik daar geen zin in heb om 5 uur 's ochtends ![]() Gisteren had hij een stokbrood mee. Ene stuk met parmaham en camembert. Het andere stuk met 2 Franckfurters met mayo en curry. Vanochtend had hij 2 boterhammen met ijsbergsla, kaas en ei en 2 boterhammen met gegrild gehakt met wat curry. Morgen wordt het 2 boterhammen met kipfilet, kruidenroomkaas en ijsbergsla en 2 boterhammen omelet met kaas. Omelet kaas bak ik vanavond alvast ![]() Snel gemaakt, afwisselend en lekker altijd volgens hem ![]() [ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 01-09-2015 10:56:41 ] | |
Slip | dinsdag 1 september 2015 @ 11:06 |
brood, beleg[vleeswaren,zuivel,iets fris], kruiden klaar | |
ioynerien | dinsdag 1 september 2015 @ 11:47 |
- nutella + salami - gekarameliseerd spek + verse koriander blaadjes + stukjes pinda + lenteui + schijfje gepekelde komkommer + hoisinsaus | |
Curiosity | dinsdag 1 september 2015 @ 20:19 |
Smeerkaas en salami Smeerworst en augurk Kaas,hongaarse salami en knakworst Kipfilet, gele paprika en cocktailsaus. Allemaal het lekkerst op wit brood. | |
FANN | dinsdag 1 september 2015 @ 20:20 |
Misschien is het lekker dat weet ik niet, maar makkelijk is anders ![]() | |
FANN | dinsdag 1 september 2015 @ 20:22 |
Omelet Kaas/Tomaat is trouwens wél makkelijk én lekker! | |
MisterJ.Lo | dinsdag 1 september 2015 @ 20:53 |
Niets is lekkerder dan pindakaas/jam combi. Ook lekker pindakaas met banaan. | |
Eejit | dinsdag 1 september 2015 @ 20:55 |
Kaas en chorizo, en dan het liefst op zo'n Italiaanse bol. Maar op een gewoon broodje ook goed te doen. Speculaas op brood is ook heerlijk. | |
starla | woensdag 2 september 2015 @ 01:30 |
La Vache qui rit + Blaadje sla + Gerookte zalm + Dille + Gekookt eitje erop + Vleugje mayo = Smullen! | |
boik | woensdag 2 september 2015 @ 12:45 |
| |
knokkels | woensdag 2 september 2015 @ 19:37 |
Kaas en pastrami op bruinbrood, even in de boter bakken ![]() Kaas en tonijn(salade) op bruinbrood, even in de boter bakken. Tunamelt | |
MutedFaith | woensdag 2 september 2015 @ 23:45 |
Suçuk met kaas! | |
MevrouwPuff | woensdag 2 september 2015 @ 23:54 |
avjar is ook een lekker smeersel voor met vleeswaar of kaas ![]() | |
Meike26 | donderdag 3 september 2015 @ 08:47 |
Ik zie hier allemaal erg lekkere combinaties voorbij komen, maar weinig makkelijke combinaties. Bewerkelijk of specifieke ingrediënten die je in huis moet halen om het makkelijk te maken?! Zelf ebn ik verzot op choco en hazelnoot pasta, hoeft niet direct nutella te zijn. Als er dan weer eens om 1 of andere reden poedersuiker of gestampte muisjes in huis is.... Gouden combi met chocopasta, dun laagje coke over de pasta uitstrooien en smullen maar ![]() En vroeger had je die cheezers, pita met kaas en jam ![]() Wat ii de laatste tijd ook soms doe is 'gewoon' droog brood eten. We eten hier al een tijdje maisbrood en dat heeft een lekkere zoete smaak. Echt heel goed is het overigens niet voor je.. Ik word er nog wel eens wat winderig van, maar af en toe een droge boterhamis wel lekker ![]() ![]() | |
FANN | donderdag 3 september 2015 @ 11:09 |
Dat had ik ook al gezegd, ik vind de meeste combi's behoorlijk ingewikkeld eigenlijk ![]() Gewoon een boterham met Verse aardbeien of met plakjes banaan is een stuk eenvoudiger ![]() | |
Curiosity | donderdag 3 september 2015 @ 11:46 |
Ik vind mijn opties niet heel erg bewerkelijk. | |
MutedFaith | donderdag 3 september 2015 @ 12:04 |
Sowieso, zeuren over 'bewerkelijke' combinaties en dan zelf wel met een combinatie die in 't tosti-ijzer moet aankomen. | |
wiskundenoob | donderdag 3 september 2015 @ 13:49 |
Ik eet altijd geklutst ei bij mijn supermarktbrood anders is het zo droog. | |
Meike26 | donderdag 3 september 2015 @ 19:44 |
Oh ja want een tosti-ijzer klaarzetten is ook zoveel werk ? ![]() Het is juist ideaal, je maakt wat klaar, legt het in tosti ijzer, doet nog even een sanitaire stop en als je daarmee klaar bent, handjes gewassen.. is je tosti ook klaar. Dat is seconden werk wat je er extra aan kwijt bent en als verdienste lekkere boterham met gesmolten kaas + jam, ham of andere toevoegingen. | |
#ANONIEM | donderdag 3 september 2015 @ 20:11 |
Ik die van mij ook niet. En dit doe ik elke ochtend rond een uur of 5 ![]() [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-09-2015 20:11:28 ] | |
MutedFaith | donderdag 3 september 2015 @ 23:55 |
Als je dat niet bewerkelijk vindt, dan zie ik hier heel weinig dingen tussen staan die wel bewerkelijk zijn. Zo moeilijk is een komkommer snijden, of een iets anders in je winkelmandje mikken nou ook weer niet. | |
probeer | vrijdag 4 september 2015 @ 00:14 |
Zo'n vierkant blok jonge kaas van de Aldi vind ik nog altijd de beste tosti-kaas. | |
probeer | vrijdag 4 september 2015 @ 00:16 |
En verder .. volkorenbrood van de Duitse bakker, met serranoham. |