abonnement Unibet Coolblue
pi_155337590
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 21:41 schreef Sylver_ het volgende:

[..]

_O-

Hoorde hij het toen wel?
Ja toen wel, je kon me echt opdweilen :D Hij is zelf opa dus hij weet hoe kinderen zijn. Ik vond vooral mijn man's oprechte gene geweldig :P Maar kinderen zijn gewoon heel eerlijk en dat is soms lastig.
Sarcasme. Herken het.
pi_155337741
_O- _O-

heerlijk die kinderuitspraken O+
pi_155338133
Heerlijk toch, die eerlijke kinderen!

Ow vroeg vandaag uitleg over het woord "twijfelen". En hij snapte het! Daarna zat hij de hele tijd het woord te gebruiken. "Mama, twijfel! Waarover schat. Twijfel of eten vies is :') of mama, twijfel of auto rood of roze is. :D O+

Echt, dit is zo'n leuke leeftijd!

Al vind ik het soms ook lastig hoor, hij heeft zoveel door.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Verder ben ik op zoek naar een ander kdv. Gewoon een groep waar hij zich fijner voelt. Ik zat ook te denken aan een go, maar ik weet gewoon niet, waar ik moet beginnen. Zelfs in ons kleine dorpje zijn er al zoveel!

[ Bericht 0% gewijzigd door Loj op 18-08-2015 22:09:09 ]
pi_155338327
Tja wat zeg je dan?
ik heb gezegd dat het niet zo netjes is om dat te zeggen.

De dame in kwestie hoorde het ook niet gelukkig.
Maar goed, eva is ruim 4, geen 2.
pi_155338381
Mijn jongste zei vanmiddag (toen ik met de oudste aan het kibbelen was over het avondeten) tegen haar zus: jij altijd wat }:|
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_155338418
Ik houd van kinderuitspraken :D

Loj, :*
En leuk dat hij het woord twijfelen snapt O+
  dinsdag 18 augustus 2015 @ 22:11:48 #57
445754 LadyPayton
And the circus leaves Town
pi_155338478
Brent is ook heel erg van de dikke buik.. het liefst zou hij bij iedereen eens naar de buik kijken.. om dan te constateren dat ze een Dikke Snavel hebben.

We vonden het heel schattig om "tik em aan ouwe" te zeggen tegen hem, en dan handjeklap.. Blijkt toch niet zo grappig als hij in de supermarkt naar een bejaarde loopt en dat zegt..
Niet iedereen kan het waarderen zeg maar.
pi_155339062
Riley vindt buiken trouwens mooi. Als ze een blote buik ziet loopt ze er op af en roept ze ook: "Mooie buik" :D

Hihi LadyPayton. Soms denk je even niet na over de gevolgen en krijg je zulke dingen :D
pi_155339065
Loj :*

ik dacht dat hij het wel naar zijn zin had op het kdv maar blijkbaar toch niet?
pi_155339149
Omen lastig wel. Hier komt het nog niet echt voor dus helaas geen tips voor je...

En de uitspraken over dikke lichaamsdelen _O- iets met kinderen spreken altijd de waarheid toch :+

Hier vandaag een rot dag. Vanmiddag te horen gekregen dat ik morgen mn spullen in mag leveren. Ik word te duur... (ben verdorie 22...)

En als ultime ik wil nog niet naar bed actie deed kaylee alsof ze erge pijn had aan haar arm... tijdens het spelen zei ik na dit puzzeltje gaan we naar bed. Vriend tilde haar op en ineens begon ze te huilen en hield haar arm stijf.
Toch maar gewoon avond ding gedaan en op bed gelegd maar dat hebben ze 6 straten verder nog gehoord dus de hap gebeld. Afspraak voor 10 over half 9 want het was niet erg genoeg om gelijk te hoeven komen. 10 minuten nadat we hadden gebeld kon ze ineens alles weer en liet zich na afzeggen van de afspraak liefjes in bed leggen :?

Om gelijk hier maar even te vragen, hoelaat gaan jullie kinderen naar bed? Is kwart over 7 te vroeg?? Ze treuzeld de laatste tijd wel vaker maar dit vond ik net iets te extreem om te rekken dat.je niet naar bed hoeft
pi_155339290
De mijn doet overdag geen dutje dus om 19:00 gaat ze plat zonder morren.
Als ze wel een dutje doet hoef ik dr echt niet voor 21:30 op bed te leggen want dat word keten en dr zus wakker maken.
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
  dinsdag 18 augustus 2015 @ 22:33:15 #62
445754 LadyPayton
And the circus leaves Town
pi_155339304
Brent (net 2) gaat ook om kwart over zeven naar bed. Dan nog even een verhaaltje en een paar liedjes.. denk dat hij rond kwart voor acht echt slaapt.

@aapieannie.. doet ze nog een middagslaapje.. want dat maakt ook nogal uit.
Balen van je baan. Kwalitatief uitermate teleurstellend.
pi_155339327
Gecondoleerd Loj :*

Kinderuitspraken blijven geweldig... en ik zou ze echt beter bij moeten houden :@ Ben er al zoveel van Lars weer vergeten...

Aapie :* Vandaag te horen krijgen dat morgen je laatste dag is? Kan dat zomaar? Heb je niet sowieso een wettelijke opzegtermijn enzo?
Bedtijd... Dat varieert hier voor Femke tussen zeven en acht.... en tegenwoordig - vakantietijd - wordt het vaker tegen achten dan net na zevenen :@ Ook voor Lars wordt het stiekem steeds later, officieel was het 20:00u = bedtijd voor hem, maar inmiddels is het vrij standaard half negen, en soms nog later...
pi_155339456
quote:
2s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 22:26 schreef Kyara het volgende:
Loj :*

ik dacht dat hij het wel naar zijn zin had op het kdv maar blijkbaar toch niet?
Tot een maand geleden wel. Hij is nu van dag gewisseld en zit in een groep met 9 kinderen onder de anderhalf. Verder zit er een kindje van bijna 4 en een van net twee, hij mist dus aansluiting en de juffen hebben geen tijd voor hem (wat ik met deze groepsindeling ook echt wel snap).
Ow is ook echt verdrietig omdat hij naar "schooltje" moet.. "Weet niet wat ik moet spelen mama"

Ik hoop trouwens dat hij altijd zo eerlijk en duidelijk blijft met wat hem dwars zit :)

Hoe is t met jouw meiden en heer Kyara?
pi_155339488
Ik had helaas een 0 uren contract dus dan mogen zij (en ik) elk moment opzeggen. Maargoed waar een deur dicht gaat gaat er ergens anders wel weer eentje open ;)

En ja kaylee slaapt nog wel smiddags. Daar komt ze zelf om vragen als we thuis zijn. (Op het kdv gaat ze gewoon na het middag eten)
Als ik haar niet wegleg dan loopt ze om 11 uur nog rond. Morgen maar eens met het middag slaapje rommelen
pi_155339495
Misschien vrijgesteld van werkzaamheden.
Hoe dan ook, Tis kut :*

Rosalie slaapt tussen de middag nog zo'n 3 uur. Om 18.45 gaan we dan naar boven. Samen in bad, rond 19.00 eruit en dan het hele ritueel. Afhankelijk of ik alleen ben of dat we samen zijn gaat het de ene keer wat sneller dan de andere keer. Maar ze liggen voor 19.30.
Allebei
pi_155339503
Ow, en ze doet thuis geen middagdutjes, maar op het kdv nog wel. Vandaag vertelden ze dat Femke vanmiddag maar liefst 3 uur geslapen had! :o En ze ging om half acht zonder mokken slapen O+

Ze vierden vandaag een verjaardag van een groepsgenootje van haar. Meiske werd 1, en ze trakteerde op ballen! Een Nijntjekoekje leuk verpakt met 3 plastic ballen (ballenbakballen). Zo leuk! Femke heeft vanavond toen we thuis waren al zoveel lol van die 3 ballen gehad... zou er bijna zelf zo'n ballenbak voor aanschaffen O+

Arme Ow... :*
pi_155339684
Gecondoleerd Loj :*. Sneu is dat, als ze zo duidelijk door hebben dat er ook verdrietige zaken op de wereld zijn. Je zou ze zo graag altijd puur, onschuldig en naief willen houden.
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_155339928
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 22:44 schreef Phaidra het volgende:
Gecondoleerd Loj :*. Sneu is dat, als ze zo duidelijk door hebben dat er ook verdrietige zaken op de wereld zijn. Je zou ze zo graag altijd puur, onschuldig en naief willen houden.
Nou dat vooral. Maar mijn emoties verborgen voor m'n jongens houden, voelt ook niet goed.

En tnx allemaal
pi_155339951
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 augustus 2015 22:37 schreef Loj het volgende:

[..]

Tot een maand geleden wel. Hij is nu van dag gewisseld en zit in een groep met 9 kinderen onder de anderhalf. Verder zit er een kindje van bijna 4 en een van net twee, hij mist dus aansluiting en de juffen hebben geen tijd voor hem (wat ik met deze groepsindeling ook echt wel snap).
Ow is ook echt verdrietig omdat hij naar "schooltje" moet.. "Weet niet wat ik moet spelen mama"

Ik hoop trouwens dat hij altijd zo eerlijk en duidelijk blijft met wat hem dwars zit :)

Hoe is t met jouw meiden en heer Kyara?
Aaah, dat schiet dan inderdaad niet zo op. Maar wel heel fijn en knap dat hij dat zo goed kan aangeven inderdaad. En er is geen mogelijkheid om van groep te wisselen?

Op zich zal het vinden van een andere opvang niet heel lastig moeten zijn. Je weet precies wat je zoekt en je kent je kinderen ook (itt wanneer je zwanger een opvang gaat zoeken).

Komt vast goed :*

Hier gaat het wel goed hoor.

M zit een beetje in een "ik ben toe aan school maar ik mag nog niet dus ga ik grenzen opzoeken en er keihard overheen-fase". Soms best irritant, vaak ook heel grappig en aandoenlijk. Meiden kunnen elkaar soms ook lekker in de haren zitten en zeker met dit weer zit iedereen elkaar dan een beetje in de weg.

Hier beginnen we om 18.30 met het bedritueel en met een beetje mazzel ligt iedereen om 20.00 uur in zijn/haar bed. En dat is dan zonder bad maar wel met springen/drinken/stoeien/tent bouwen/lezen op het grote bed en een heleboel getreuzel :D
pi_155340262
Hier ligt ze tussen half 7 en 7 uur in bed. Meestal meer in de buurt van half 7. En middagslaapje wisselt hier gewoon heel erg. Soms slaapt ze makkelijk twee uur. De andere keer is ze er binnen een half uur weer uit.
Op de camping ging ik overigens een keer uit eten en dat etentje begon om 6 uur pas. En dat redde ze ook heel erg goed. Maar daarbij moet ik eerlijk erbij vertellen, dat ik haar om kwart over twee op bed heb gegooid (niet letterlijk uiteraard) omdat ze echt geen vrolijke bui had (want moe) en ze toen tot ruim 2 uur geslapen heeft.

Kyara, lastig is dat. Je hoort dat meer dat ze rond die leeftijd toe zijn aan school en zich daardoor iets minder goed gedragen :*

Loj, zielig voor Ow zeg. Arm mannetje :*
pi_155340325
Sterkte loj
Wel goed dat je ook je verdriet laat zien, zo leren de kinderen ook dat verdriet ook iets is wat je mag laten zien
pi_155341585
Gecondoleerd loj.

Luuk liep vandaag een beetje met z'n ziel onder z'n arm.
Riep hij vorige week nog dat Sofie niet naar de opvang mocht, maar naar school moest. Nu was het eindelijk zover en hij mistte dr O+ O+
Hij was helemaal gelukkig toen hij haar weer zag.
We starten t bed ritueel tussen 18.15 en 18.30. Ze zijn beide moe en slapen voor 19 uur.
*poef* nu is het weg
  woensdag 19 augustus 2015 @ 07:22:31 #74
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_155344786
Gecondoleerd, Loj.
Ik vind het altijd zo knap on te lezen hoe goed Ow zich al kan uitdrukken. Dat is echt heel veel waard. Ik ben zelf erg slecht in het uiten en verwoorden van mijn emoties, dat is echt iets dat Nora wel wil leren.

Balen van je baan, aapie :( Hopelijk vind je snel weer iets nieuws.

Hier start het avondritueel rond 18.15 als we in bad gaan. Ze ligt er meestal rond 19.15 in. Soms iets eerder en het was ook een tijdje 19.30/20.00, toen ze in een 'ik-heb-niet-zoveel-slaap-nodig'-periode zat ;)
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_155344822
Loj gecondoleerd. Het is niet fijn als je kleintje het niet naar zijn zin heeft op de opvang.

Die uitspraken _O-

Hier gaat ook alles om 19 uur naar bed. En Djenna slaapt 's middags ook nog. Doen we dat niet .. dan breekt ze rond 16 uur en gaat ze slaan .. met spullen gooien en zulks.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')