abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_155148665
Gebruiken ze koopmans? Of maken ze hun eigen beslag? Wat zit daarin?
Kloppen ze die dingen op een speciale manier?

Wat voor boter gebruiken ze? Hoeveel?

Hoe lang bakken ze ze?

Enfin, hoe maak je de perfecte pannenkoek waar ze in het restaurant makkelijk acht euro voor vragen.
pi_155148934
Koopmans is echt van die overpriced zooi...
Pannenkoekbeslag zelf maken is echt niet zo moeilijk hoor: bloem, melk, eieren en een heel klein beetje zout. Dat is alles wat je nodig hebt.
pi_155149157
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 14:43 schreef Scarlet_Dragonfly het volgende:
Koopmans is echt van die overpriced zooi...
Pannenkoekbeslag zelf maken is echt niet zo moeilijk hoor: bloem, melk, eieren en een heel klein beetje zout. Dat is alles wat je nodig hebt.
Is nog (veel) goedkoper dan zo'n koopmanspak ook.
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
  woensdag 12 augustus 2015 @ 15:04:24 #4
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_155149524
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 14:43 schreef Scarlet_Dragonfly het volgende:
Koopmans is echt van die overpriced zooi...
Pannenkoekbeslag zelf maken is echt niet zo moeilijk hoor: bloem, melk, eieren en een heel klein beetje zout. Dat is alles wat je nodig hebt.
Dat kan veel lekkerder. Met boekweitmeel erdoor, bijvoorbeeld.
The love you take is equal to the love you make.
pi_155149984
Die TT ;(
Sterkheidsbaas van alles.
pi_155150090
quote:
2s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 15:20 schreef Lonaa het volgende:
Die TT ;(
Hoe, maak de pannenkoeken de restaurant ze?
pi_155152939
Magnetronpannenkoeken bij de groothandel uiteraard.
  woensdag 12 augustus 2015 @ 17:14:31 #8
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_155152978
quote:
2s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 15:20 schreef Lonaa het volgende:
Die TT ;(
Ik weet niet wat treuriger is, 'de restaurant' of niet weten hoe je een pannekoekenbeslag maakt.
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
  woensdag 12 augustus 2015 @ 17:17:58 #9
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_155153050
quote:
9s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 17:14 schreef Dagonet het volgende:

[..]

Ik weet niet wat treuriger is, 'de restaurant' of niet weten hoe je een pannekoekenbeslag maakt.
Ik weet ook niet hoe het recept in een pannenkoekenrestaurant is.
The love you take is equal to the love you make.
pi_155153305
Ik snap alleen niet dat als je 30 of 40 pannekoeken voor 3 euro kan maken dat die pannekoeken dan 10 euro per stuk moeten kosten in pannekoekenrestaurants.
  woensdag 12 augustus 2015 @ 17:33:44 #11
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_155153417
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 17:29 schreef _Newman_ het volgende:
Ik snap alleen niet dat als je 30 of 40 pannekoeken voor 3 euro kan maken dat die pannekoeken dan 10 euro per stuk moeten kosten in pannekoekenrestaurants.
Dat zal dezelfde reden hebben als waarom je thuis 50 liter koffie kunt zetten voor een euro of 5, en je in een restaurant dik 2 euro voor een zuinig kopje met een smerig koekje betaalt.

Personeelskosten, overhead, marge. En omdat iedereen 't er blijkbaar gewoon voor over heeft.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_155153478
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 17:33 schreef MutedFaith het volgende:

[..]

Dat zal dezelfde reden hebben als waarom je thuis 50 liter koffie kunt zetten voor een euro of 5, en je in een restaurant dik 2 euro voor een zuinig kopje met een smerig koekje betaalt.

Personeelskosten, overhead, marge. En omdat iedereen 't er blijkbaar gewoon voor over heeft.
Die koekjes zijn helemaal niet smerig :{w
pi_155153517
quote:
9s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 17:14 schreef Dagonet het volgende:

[..]

Ik weet niet wat treuriger is, 'de restaurant' of niet weten hoe je een pannekoekenbeslag maakt.
Uiteindelijk zal de vraag wel zijn hoe je ze precies zoals in het pannenkoekenrestaurant krijgt. Dus groot, dik (maar wel gaar), en het beleg dat er mooi op blijft zitten.
pi_155153570
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 17:38 schreef silverhill het volgende:

[..]

Uiteindelijk zal de vraag wel zijn hoe je ze precies zoals in het pannenkoekenrestaurant krijgt. Dus groot, dik (maar wel gaar), en het beleg dat er mooi op blijft zitten.
Dit.
pi_155153811
Je kan het ook eens vragen aan iemand die daar werkt, dus gewoon als je daar eens eet gewoon vragen hoe ze het maken. Vraag ik soms ook wel eens bij de chinees ofzo hoe ze die nasi krijgen zo krijgen en die gast vertelde, dat gewoon aan me hoe ze het maken.
pi_155155506
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 17:33 schreef MutedFaith het volgende:

[..]

Dat zal dezelfde reden hebben als waarom je thuis 50 liter koffie kunt zetten voor een euro of 5, en je in een restaurant dik 2 euro voor een zuinig kopje met een smerig koekje betaalt.

Personeelskosten, overhead, marge. En omdat iedereen 't er blijkbaar gewoon voor over heeft.
Je hoort er ook een gebakje bij te bestellen á 3 euro :{w
pi_155160353
Wat ik trouwens wel heb gezien is dat ze met van die Carbonstalen pannen werken van DeBuyer bij pannenkoekenrestaurants, dat zag ik een keer op tv. Ik weet niet of dat verschil maakt en ook niet of alle restaurants dat zo doen.
pi_155165092
is er niet een fokker pannenkoekenbakker van beroep?
pi_155166606
quote:
14s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 23:41 schreef outcast_within het volgende:
is er niet een fokker pannenkoekenbakker van beroep?
Je weet dat pannenkoekenbakkers niet gefokt worden?
pi_155166856
Je hebt een aflevering van de keuringsdienst van waarde hierover. Daarin wordt alles verteld. Vind het zelf een topaflevering _O_ .
Somebody that I used to know
pi_155174440
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 00:41 schreef Postbus100 het volgende:
Je hebt een aflevering van de keuringsdienst van waarde hierover. Daarin wordt alles verteld. Vind het zelf een topaflevering _O_ .
Weet je ongeveer wanneer die uitgezonden was? Kan hem niet vinden op uitzendinggemist.
  donderdag 13 augustus 2015 @ 11:44:58 #23
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_155174629
quote:
0s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 11:39 schreef outcast_within het volgende:

[..]

Weet je ongeveer wanneer die uitgezonden was? Kan hem niet vinden op uitzendinggemist.
http://www.npo.nl/keuringsdienst-van-waarde/22-11-2007/RVU_102944
The love you take is equal to the love you make.
pi_155174665
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 17:53 schreef _Newman_ het volgende:
Je kan het ook eens vragen aan iemand die daar werkt, dus gewoon als je daar eens eet gewoon vragen hoe ze het maken. Vraag ik soms ook wel eens bij de chinees ofzo hoe ze die nasi krijgen zo krijgen en die gast vertelde, dat gewoon aan me hoe ze het maken.
Ik ken twee mensen die bij verschillende pannenkoekhuizen in Nederland werken en daarbij wordt in elk geval altijd gebruik gemaakt van een bij de groothandel gekochte eierpannenkoekmix, welke met water wordt aangelengd tot een beslag.
Er zullen best wel pannenkoekhuizen te vinden zijn waar ze daadwerkelijk met melk en meel en eieren aan de slag gaan, maar over het algemeen wordt bij de meesten gewoon zo'n 'professionele' mix gebruikt.
Let me see you stripped down to the bone
pi_155174677
quote:
Oh, dank! Zo eens kijken. :) Ben benieuwd.
Let me see you stripped down to the bone
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')