abonnement Unibet Coolblue
pi_155508197
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 20:17 schreef Deckard het volgende:

[..]

Goede samenvatting. Als dat alles wat je er uit hebt gehaald dan had je beter even 2 minuten porno kunnen streamen.
LOL ik schreef toch "ook".
  dinsdag 25 augustus 2015 @ 21:58:19 #227
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_155540268
Afgelopen week gezien:

Ted 2
In het tweede deel is onze pratende teddybeer inmiddels getrouwd en besluit hij samen met z`n vrouw een gezin te gaan stichten. Dat gaat natuurlijk niet zo makkelijk en dus besluiten ze te adopteren. Totdat wordt beslist dat Ted geen mens is maar, omdat hij eigenlijk speelgoed is, iemand`s eigendom is. En dus mag hij niet adopteren. Dat vraagt natuurlijk om actie en dus wordt de beslissing aangevochten bij de rechter.
Het vervolg gaat lekker op dezelfde voet door waar het origineel ophield: grove en vaak onsmakelijke grappen (die soms wel heel plat is) waarbij het,nog meer dan bij het origineel, af en toe wel zaak is dat je iets van het Amerikaanse nieuws weet. Is dat niet het geval dan zullen je waarschijnlijk een aantal grappen ontgaan. De film speelt handig in op de huidige situatie omtrent het homohuwelijk en is zo niet alleen een heerlijke comedy maar nog meer een aanklacht tegen de Amerikaanse maatschappij.
Dat is trouwens iets dat misschien zwaarder klinkt dan het is want boven alles is dit tweede avontuur van onze teddybeer gewoon een leuke comedy die waarschijnlijk net als het eerste deel vooral de fans van Family Guy zal bekoren.

IMDB Cijfer: 7,0/10
Mijn Cijfer: 7,5/10
pi_155542544
Vitus (2006) - IMDb



Mooi verhaal over een hoogbegaafd manneke dat door zijn ouders al van jonge leeftijd wordt gepushed om een grootmeester aan de piano te worden. Vitus heeft alleen andere plannen en neemt lekker zijn eigen pad. De film is op te splitsen in twee delen, toen hij 6 jaar was en 12 jaar. Bruno Ganz heeft de prachtige rol als opa en hij speelt het koning.

Ik; 9*
Imdb: 7.7
Veni, vidi, vodka.
pi_155654692
Drive mooi gestileerde actie thriller, meesterwerkje 8,5
Jongeman helpt een man die voor een smerig zaakje wordt ingezet en raakt zelf onvermijdelijk in de zaak verwikkeld


[ Bericht 11% gewijzigd door Karzai op 29-08-2015 16:49:37 ]
  zaterdag 29 augustus 2015 @ 23:43:25 #230
161275 Smash-it
Zelfs m'n naam is mooi
pi_155665501
Net The Road Within (2014) - IMDb gekeken, echt een aanrader!!

Jongen met Tourette moet van z'n strenge sjeike vader in een luxe inrichting wonen voor therapie. Hij krijgt een OCD-er als roommate, eentje met extreme smetvrees en die elke deur 4x open en dicht moet doen enzo. Samen met een meisje die anorexia heeft, gaan ze 'op avontuur'.

De acteurs zijn echt super. Als je zo'n aandoening zó echt kan acteren, ben je echt goed. Verder is de film gewoon erg grappig en onderhoudend! Allemaal kijken dus.

ikke: 9
IMBD: 7

edit: Zie net pas op IMDB dat meisje met anorexia dochter van Lenny Kravitz is. Ze is echt een ribbenkast, was ze dat al of heeft ze dat voor de film gedaan?
pi_155667964
Fantastic Four (2015) - IMDb

tja....
superhelden filmpje. niet slecht, ook zeker niet goed. van begin tot einde vrij voorspelbaar, waarschijnlijk het leukst voor comic fans. (alhoewel ik me ook kan voorstellen dat juist die fans met kromme tenen zitten te kijken...)
ik ben hem nou alweer bijna vergeten, in ieder geval..
5.
pi_155673802
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 augustus 2015 23:43 schreef Smash-it het volgende:
edit: Zie net pas op IMDB dat meisje met anorexia dochter van Lenny Kravitz is. Ze is echt een ribbenkast, was ze dat al of heeft ze dat voor de film gedaan?
Viel me ook al op in de film. Ze was sowieso al vrij dun maar in de film :o
Moeten zij weten
pi_155673910
A Few Best Men (2011) - IMDb

De zoveelste bruiloft-komedie waar van alles misgaat. Totaal niet origineel dus, maar ik heb me alsnog prima vermaakt.

IMDb: 5,8
Ik; 6
Moeten zij weten
pi_155680160

Kkeut-kka-ji-gan-da (2014) - IMDb ook wel bekend als 'A Hard Day'

Koreaanse film over een corrupte agent die per ongeluk iemand aanrijdt wanneer hij wat gedronken heeft, dit wilt verdoezelen maar hierdoor steeds verder in de problemen komt.

Erg vergezocht verhaal maar in het begin nog wel vermakelijk, uiteindelijk ontspoort de film een beetje waardoor het niets meer is dan middelmatig. Enige pluspunt is de lijpe bad guy met z'n kutkop :P

IMDB: 7,2 :')
JJ: 5,42


Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) - IMDb

Had deze toendertijd in de bioscoop gezien en vond m al niet veel aan, nu ik m voor de 2e keer heb gezien zie ik echter wat een belachelijk slechte film dit eigenlijk is. Het verhaal is extreem matig, had net zo goed geen science fiction kunnen zijn. Veel te veel saaie achtervolgingsscènes. Het acteerwerk is tenenkrommend, vooral bij de romantische stukjes (dat rollebollen in het gras _O- ). Alleen de laatste scene is nog enigszins leuk omdat Yoda gaat vechten, maar tegen die tijd was ik al half in slaap gevallen. Totale bagger. Als dit geen Star Wars had geheten dan was het een gigantische flop geweest.

IMDB: 6,7
JJ: 4,51
Wie dit leest is hek.
pi_155682288

The Narrow Margin (1952)
Heerlijke film vol spanning. De film speelt zich bijna volledig af op een trein, en het constante geluid van die trein wordt bij vlagen heerlijk gebruikt om de spanning op te voeren. Het verhaal begint met twee politieagenten die de vrouw van een recent vermoorde bad guy moeten vervoeren. Van een safe house naar de rechtbank, waar ze een boekje open zal doen over de praktijken van wijlen manlief. Al snel legt een van de twee agenten het loodje (badam-tss). Natuurlijk willen een aantal figuren uit de onderwereld de vrouw maar wat graag dood hebben. Dus wordt het eenmaal in de trein een spannende thriller met genoeg intrige, verraad en twists om je 71 minuten op het puntje van je stoel te doen zitten.

Genoeg voor een heerlijke film noir. Detectives, knappe vrouwen, corrupte mannen, moordenaars, donkere trappenhuizen, een lekker luidruchtige oude trein, geweren, dampende sigarettenrook, oude jazz spelende pickups. Wat wil je nog meer. Klein puntje van kritiek is de kindacteur die me een beetje te schreeuwerig is, maar dat wordt weer goedgemaakt door de als Clint Eastwood sprekende Charles McGraw.

ps. de film Narrow Margin (1990) is een soort van remake van deze klassieker.

IMDb: 7.7
Ik: 8.2

Insurgent (2015)
Nee geen plaatje. Fuck it. Kutfilm. Deel 1 was al niet van een erg hoog niveau, maar in mijn naïviteit dacht ik dat de serie nog wel potentie had met een aantal verbeteringen. Films met een sterke vrouwelijke lead zijn er helaas al niet heel veel, dus heb ik deze een kans gegeven. Twee uur van mijn leven later en een illusie armer kan ik alleen maar concluderen dat deze franchise helemaal niks voor mij is en ik me ook niet kan voorstellen hoe iemand naar deze rommel kan kijken. Desondanks scoort de film een 6.4 op IMDb. Schiet mij maar lek...

Waarom is vind ik deze film dan zo slecht? Het ligt nog niet zo aan de special effects, muziek en de meeste acteurs, maar eerder het materiaal waarmee ze het moeten doen. Ze hadden beter kunnen besparen op salarissen en special effects en wat goede schrijvers kunnen inhuren. Arme Shailene Woodley moet haar kop haast kaal scheren voor de rol als bipolaire heldin van het verhaal. Het ene moment zit ze te jammeren over hoe moeilijk haar leven wel niet is, en niet veel later stuitert ze kontschoppend door het beeld en is alles prima. En 5 minuten later is het dan weer helemaal mis. In die situaties moet mooiboy/vriendlief haar even diep in de ogen kijken, en met een of andere in diepe zwoele stem gesproken cliché weer wat moed inspreken.

En dat is het eigenlijk wel. Twee uur lang. Af en toe wat onsamenhangende actiescenes die op zichzelf niet eens zo slecht zijn, maar meestal niet echt ergens toe dienen, gevolgd door wat emotionele lulkoek. De bad guys met geweren schieten werkelijk alles aan gort zonder ook maar ooit iemand te raken. Maar geef je ze niet-dodende kogelbolletjesdingen dan is alles ineens raak.

SPOILER: de doos
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De gebeurtenissen in de film zijn dus totaal ongeloofwaardig en plotseling te noemen. Altijd als het even tegen zit duikt er out of nowhere wel weer iemand op die de boel redt. Of als het net even lekker gaat verraadt iemand de zaak weer. Dit is de eerste keer leuk als plot twist, maar na de derde keer wordt het echter vrij voorspelbaar.

SPOILER: de baddies
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nu volgt er nog 1 deel (Allegiant), maar om iedereen gewoon nog wat meer geld af te kunnen troggelen hebben ze die opgedeeld in twee delen. Dat is hip tegenwoordig, dus waarom zou je het niet doen. Ka-ching!

IMDb: 6.4
Ik: 2.5
kijkt veel films
  zondag 30 augustus 2015 @ 21:55:02 #236
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_155690538
Nu we dan eindelijk samenwonen wordt het tijd om m`n vriendin een beetje wegwijs te maken in de wereld van film klassiekers en oudere films. Had er een paar uitgekozen en haar keuze viel op:

The Fly
Jeff Goldblum is geknipt voor de rol van sullige wetenschapper die door een fout langzaam verandert in een levensgrote vlieg.
Het blijft een heerlijke gore horror met een stijl zoals eigenlijk alleen Cronenberg dat kan, met smerige effecten die je tegelijkertijd doen walgen en doen lachen.
Al een paar keer gezien maar het blijft een geweldige film.

IMDB Cijfer: 7,5/10
Mijn Cijfer: 8,0/10

Gelukkig viel de film ook bij de vrouw in de smaak. Dat belooft veel goeds voor de toekomst
pi_155695647
Vanavond ook Mulholland Dr. gekeken. Vond 'm lastig te begrijpen en er had meer tempo in gemogen naar mijn mening. Persoonlijk is het gewoon niet mijn smaak, maar die dames wel trouwens :9 Manier van filmen vond ik wel spannend overigens. En bij die diner scene aan het begin schrok ik wel :P

Ik geef een 6.5 (puur mijn mening, ik kan snappen dat anderen een 8 zouden geven)
Moeten zij weten
pi_155697975
quote:
0s.gif Op zondag 30 augustus 2015 23:50 schreef H0D3NPYL het volgende:
Vanavond ook Mulholland Dr. gekeken. Vond 'm lastig te begrijpen en er had meer tempo in gemogen naar mijn mening. Persoonlijk is het gewoon niet mijn smaak, maar die dames wel trouwens :9 Manier van filmen vond ik wel spannend overigens. En bij die diner scene aan het begin schrok ik wel :P

Ik geef een 6.5 (puur mijn mening, ik kan snappen dat anderen een 8 zouden geven)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
In het begin was ik er ook niet kapot van, vond de sfeer heel tof, omdat het zo mysterieus en spannend was, maar snapte vrij weinig van het eind en dat was toen wel een afknapper. Nu is het toch een film gebleken die me altijd bijblijft, aangezien je er steeds weer nieuwe dingen in kunt ontdekken en de sfeer voor mij persoonlijk gewoon ongeëvenaard is. _O_
pi_155701796
quote:
0s.gif Op maandag 31 augustus 2015 03:01 schreef Cikx het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
In het begin was ik er ook niet kapot van, vond de sfeer heel tof, omdat het zo mysterieus en spannend was, maar snapte vrij weinig van het eind en dat was toen wel een afknapper. Nu is het toch een film gebleken die me altijd bijblijft, aangezien je er steeds weer nieuwe dingen in kunt ontdekken en de sfeer voor mij persoonlijk gewoon ongeëvenaard is. _O_
Daar heb je gelijk in. Ik ga hem iig nog een keer kijken om hem beter te snappen.
Moeten zij weten
pi_155702540
Southpaw (2015) - IMDb



Deze film is echt te bruut voor woorden. Verhaal is misschien wat; ja... Maar de perfomance van Gyllenhaal zijn (yet again) ongeëvenaard. Voor de rest vond ik sommige scene's echt super vet geschoten. Vooral dat de camera degene is die alle klappen krijgt, en dan met zo'n wazig beeld alsof je uit de ogen van de boxer aan het kijken bent.

Ik: 8*
imdb; 7.8
Veni, vidi, vodka.
pi_155705927
Seeking Justice (2011) - IMDb : De vrouw van een leraar wordt gruwelijk mishandeld en verkracht bij een roofoverval. De leraar, emotioneel stuk, wordt in het ziekenhuis benaderd door een man die zegt de dader te kennen en te willen straffen, waarbij wel in de toekomst van hem een niet nader genoemd offer wordt verlangd.

Een actiethriller met Nicolas Cage. Nou zijn die films over het algemeen het bekijken niet waard maar zo af en toe zit er wat goeds tussen (Lord of War, Leaving Las Vegas). Deze haalt dat niveau bij lange na niet maar is op zich niet slecht, verhaal bleef boeien en een aardig gegeven. Verhaal deed wel denken aan The Star Chamber (1983) - IMDb. Een 6+

St. Vincent (2014) - IMDb : grumpy old man (Bill Murray) woont in een vervallen suburb en heeft een hekel aan alles en iedereen. Er komen nieuwe mensen naast hem wonen, een pas gescheiden vrouw met zoon. In de eerste instantie willen ze niets van elkaar weten, dan blijken ze elkaar toevallig toch nodig te hebben met de nodige misverstanden tot gevolg.

Hele aardige typische feelgood movie. Het plot hebben we al tig keer eerder gezien (bijv. About a Boy (2002) - IMDb en ook wel wat Gran Torino (2008) - IMDb) maar de film heeft toch zijn charme. Bill Murray, hoewel hij zijn Groundhog Day/Lost in Translation toptijden allang achter zich heeft liggen, vertolkt redelijk aardig zijn rol maar het zoontje speelt pas echt de sterren van de hemel. Prima voor de glimlach op de zondagmiddag: 7-

Cop Car (2015) - IMDb : 2 weggelopen jochies ontdekken een verlaten politieauto in de the middle of nowhere. Uit baldadigheid jatten ze de auto. De auto stond daar echter niet voor niets en dit heeft dan ook onverwachte en gruwelijke gevolgen.

Gekeken n.a.v. de recensies hier. Goede harde lowbudget actiethriller met een origineel gegeven. De film bestaat uit 1 achter elkaar geschoten verhaallijn, ook wel eens leuk. Goede rol van Kevin Bacon als snoeiharde cop. 7

[ Bericht 0% gewijzigd door mister_white op 01-09-2015 07:38:41 ]
Newton is dood, Einstein is overleden en ik voel me ook niet lekker..
pi_155726965

The Dead End
Was in bios hier in China. Schijnt het goed te doen hier. In het kort, verhaal gaat over drie vrienden die een huis overvallen voor geld. Een van hen vergrijpt zich echter aan een jongedame in het huis die daarbij sterft. Hierna worden ze betrapt en vermoorden ze de hele familie. Nu is het zeven jaar later en proberen ze een normaal leven te leiden maar hun verleden blijft hen achtervolgen. Alles begint te ontrafelen als een van de broers als agent bij toeval moet samenwerken met iemand die zeven jaar geleden betrokken was bij de onopgeloste zaak.

Geen slechte film maar vervalt wel in cliches en is daardoor redelijk voorspelbaar. Is ook niet geheel evenwichtig. Zit meerendeel van de film tegen drama aan maar af en toe zijn er momenten die (onbedoeld) komisch aandoen. Al met al verder wel vermaakt met de film.

IMDB: 7.2 voor wat het waard is met 67 reviews
Ik: 6.5-7
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
pi_155743232
Self/less (2015) - IMDb

Een miljardair met een terminale ziekte (Ben Kingsley) sluit zich aan bij een project om zichzelf te reïncarneren in het lichaam van een jonge oorlogsslachtoffer (Ryan Rynolds). Na dit proces in ingetreden beginnen de complicaties te komen...

Dit is typisch zo'n film waarbij je het script en de clichés van tevoren kan uittekenen.
- Het verleden van het overleden lichaam komt weer naar boven
- de Side-effects van de medicijnen (en gebrek daaraan)
- wroeging tegenover het bedrijf dat achter het reïncarnatie-project zit
- gemixte gevoelens van de (ex-)vrouw van het oorlogsslachtoffer
Naja, zo kan ik nog wel ff doorgaan. Wat mij betreft een film in de categorie "die kan ik ook afvinken als gezien".

IMDb: 6,5
Mijn cijfer: mager 6je
pi_155750415
Ant-Man (2015)



Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Actie / Sciencefiction
115 minuten

geregisseerd door Peyton Reed
met Paul Rudd, Corey Stoll en Evangeline Lilly

De zwendelaar Scott Lang bezit het verbazingwekkende vermogen om te krimpen in omvang maar tegelijkertijd zijn kracht enorm te versterken. Hij moet zijn mentor, Dokter Hank Pym, helpen om het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man pak te beschermen tegen een nieuwe generatie van bedreigingen. Tegenover ogenschijnlijk onoverkoombare obstakels, moeten Pym en Lang een overval plannen en uitvoeren die de wereld zal redden.

Een verrassend goede film. Ondanks dat het van Marvel komt, had ik toch niet al te hoge verwachtingen, maar die hele micro-wereld hebben ze verbluffend in beeld gebracht.
Goed verhaal, veel actie, hier en daar komische momenten,.. verveelt geen moment
.

IMDB 7.8/10
Ik 7.5/10
.
.
.





Demonic (2015)



Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Horror / Thriller
83 minuten

geregisseerd door Will Canon
met Maria Bello, Frank Grillo en Cody Horn

In de nasleep van een gruwelijke slachtpartij - vijf studenten werden op brute wijze vermoord in een vervallen, verlaten huis- ondervragen rechercheur Mark Lewis en psycholoog Dr. Elizabeth Klein een van de weinige overlevenden. Die vertelt dat ze amateur geestenjagers waren die op zoek waren naar een paranormaal fenomeen in het huis.Wat begint als een onschuldig iets verandert in een angstaanjagende gebeurtenis als de verdachte beweert dat de verantwoordelijkheid van de moorden bij het huis zelf ligt.

Deze horrorfilm was niet slecht. De film komt een beetje traag op gang. NIet echt origineel, soms voorspelaar, er komen een aantal goede momenten in voor. Sterke plotwending

IMDB 5.3/10
Ik 6/10
Death Makes Angels of us all
And gives us wings where we had shoulders
Smooth as raven' s claws...
  woensdag 2 september 2015 @ 18:14:15 #245
123341 penny-wise
Cliniclown-aspirant
pi_155765089
Avengers-Age of Ultron.

1 woord,

Ultrabagger.

Totale verspilling van je kijktijd..

Misschien voor kinderen tot 12 jaar nog leuk, kijkende naar de "humor".
"Beep beep", tering zeg....

En de Marvelreeks is nog lang niet uitgemolken, kijkend naar het einde...

IMDB: zal me een worst zijn

Ik: -5
pi_155765675
Hanna (2011) - IMDb
quote:
A sixteen-year-old girl who was raised by her father to be the perfect assassin is dispatched on a mission across Europe, tracked by a ruthless intelligence agent and her operatives.
Bij dit plot en acteurs als Eric Bana en Cate Blanchett was ik nieuwsgierig. Gister maar eens aangezet. Ik kwam terecht in een ietwat absurdistische film met erg mooi camerawerk en beelden. Het is lastig meer te zeggen zonder veel te spoilen maar ik denk dat dit een film die je of geweldig of helemaal niks vindt. Het eerste half uur zat ik nog een beetje in de twijfelachtige wtf modus maar daarna kwam er wat meer lijn in en werd ik meer in het verhaal gezogen.

De muziek is geweldig, lekkere techno van the Chemical Brothers. Gecombineerd met het acteerwerk en de mooie beelden maakte dit toch wel zeker de moeite waard.

Imdb: 6.8
Danos: 7.5
Even a broken clock is right twice a day.
pi_155774534
Old School (2003) - IMDb

Drie vrienden starten een studentenvereniging om hun studententijd weer te herleven.

Leuke film, leuke humor. Ze hadden wel wat meer met het verhaal kunnen doen, en de film vond ik vrij kort.

6,7
Moeten zij weten
  vrijdag 4 september 2015 @ 22:50:50 #248
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_155829395
The Man From U.N.C.L.E.
De jaren `60 serie ken ik alleen van naam dus was ik na het zien van de trailer geïnteresseerd in de nieuwe versie.
Deze nieuwe origin story is,zoals we dat van Ritchie inmiddels wel gewend zijn, twee uur lang topvermaak. Het verhaal speelt zich af tijdens de hoogtijdagen van de Koude Oorlog en draait om een Amerikaanse CIA agent (Henry Cavill) en een KGB agent (Arnie Hammer) die tegen hun wil samen moeten werken om de wereld van de ondergang te redden.
Het is een heerlijke ouderwetse spionnenfilm met veel humor waarin Ritchie toont over een goede timing te beschikken, de grappen komen steeds precies op het juiste moment. Iets dat ook komt door het samenspel tussen Cavill en Hammer, die allebei uitstekend gecast zijn. De jaren `60 sfeer wordt goed neergezet en de hele aankleding op het gebied van kostuums en sets is geweldig.
De twee uur vliegen om en als de credits over het scherm rollen vindt je het jammer dat het alweer is afgelopen. Ben, vooraf tenminste, niet zo van de sequels maar wat hoop ik dat hier een vervolg (uiteraard ook van Ritchie) op komt, zeker omdat het einde daar de perfecte voorzet voor geeft.
Het is heel lang geleden dat ik zo van een film heb genoten!

IMDB Cijfer: 7,6/10
Mijn Cijfer: 8,5/10
pi_155844220
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 september 2015 22:50 schreef Timo20 het volgende:
The Man From U.N.C.L.E.
De jaren `60 serie ken ik alleen van naam dus was ik na het zien van de trailer geïnteresseerd in de nieuwe versie.
Deze nieuwe origin story is,zoals we dat van Ritchie inmiddels wel gewend zijn, twee uur lang topvermaak. Het verhaal speelt zich af tijdens de hoogtijdagen van de Koude Oorlog en draait om een Amerikaanse CIA agent (Henry Cavill) en een KGB agent (Arnie Hammer) die tegen hun wil samen moeten werken om de wereld van de ondergang te redden.
Het is een heerlijke ouderwetse spionnenfilm met veel humor waarin Ritchie toont over een goede timing te beschikken, de grappen komen steeds precies op het juiste moment. Iets dat ook komt door het samenspel tussen Cavill en Hammer, die allebei uitstekend gecast zijn. De jaren `60 sfeer wordt goed neergezet en de hele aankleding op het gebied van kostuums en sets is geweldig.
De twee uur vliegen om en als de credits over het scherm rollen vindt je het jammer dat het alweer is afgelopen. Ben, vooraf tenminste, niet zo van de sequels maar wat hoop ik dat hier een vervolg (uiteraard ook van Ritchie) op komt, zeker omdat het einde daar de perfecte voorzet voor geeft.
Het is heel lang geleden dat ik zo van een film heb genoten!

IMDB Cijfer: 7,6/10
Mijn Cijfer: 8,5/10
Hoe verhoudt deze film zich tot Kingsman? In tegenstelling tot de vele negatieve reacties op Kingsman heb ik me er stevig mee vermaakt. Heerlijke onzin.
  zaterdag 5 september 2015 @ 19:14:28 #250
280165 Preston_Marlowe
Cool. Cool, cool, cool
pi_155847042
quote:
0s.gif Op maandag 31 augustus 2015 12:14 schreef dumble het volgende:
Southpaw (2015) - IMDb

[ afbeelding ]

Deze film is echt te bruut voor woorden. Verhaal is misschien wat; ja... Maar de perfomance van Gyllenhaal zijn (yet again) ongeëvenaard. Voor de rest vond ik sommige scene's echt super vet geschoten. Vooral dat de camera degene is die alle klappen krijgt, en dan met zo'n wazig beeld alsof je uit de ogen van de boxer aan het kijken bent.

Ik: 8*
imdb; 7.8
Jake Gyllenhaal speelde weer erg sterk, maar het verhaal hangt van cliches aan elkaar. Wat een gemiste kans.
I have a time machine at home. But it only goes forward at regular speed.........
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')