#ANONIEM | dinsdag 9 juni 2015 @ 18:54 |
Vind dat spul zo goddelijk. Ik haal altijd die van de Albert Heijn. Is al sterk gekruid van zichzelf, doe er altijd 1 paprika bij. Zelfs nog makkelijk te maken als je half kachel ben.![]() Heb van de week varkensshoarma gehaald, dat ging er ook wel in. Iemand nog tips? ![]() | |
imikethat | dinsdag 9 juni 2015 @ 19:07 |
Neem kipshoarma, facking lekker | |
Downwards | dinsdag 9 juni 2015 @ 19:08 |
Tussen Turks brood en uiteraard met veel knoflook. | |
Buitendam | dinsdag 9 juni 2015 @ 19:10 |
Gratis tip is om die zooi niet te eten. | |
#ANONIEM | dinsdag 9 juni 2015 @ 19:10 |
Waarom niet? | |
Buitendam | dinsdag 9 juni 2015 @ 19:11 |
Omdat het zooi is. Plofkuiken met een bak zout. | |
MMGYMCMB | dinsdag 9 juni 2015 @ 19:13 |
Zulks een Bourgondiër ![]() ![]() | |
H0D3NPYL | dinsdag 9 juni 2015 @ 20:07 |
Lekkah! Vooral na het stappen idd | |
Bla_Bla_Bla | woensdag 10 juni 2015 @ 11:49 |
kipshoarma ![]() | |
pvdplanet | woensdag 10 juni 2015 @ 12:14 |
De kip kebab van AH is lekker. Ligt bij de XL naast de kip shoarma | |
Bla_Bla_Bla | woensdag 10 juni 2015 @ 12:29 |
het lekkerste vindt ik gewoon zelf kipfilet snijden en daar shoarma kruiden overheen | |
Rembrand21 | woensdag 10 juni 2015 @ 12:41 |
Dit dus! Gewoon zelf maken | |
Hallojo | woensdag 10 juni 2015 @ 13:04 |
Gewoon bij de shoarmatent een super kipshoarma halen ![]() | |
Hallojo | woensdag 10 juni 2015 @ 13:05 |
En ja, ik ben ook verslaafd. Minimaal twee keer per week (kip)shoarma ![]() ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 10 juni 2015 @ 21:09 |
Misschien ga ik die zo halen. Vertrek zo naar de AH. | |
Hallojo | donderdag 11 juni 2015 @ 09:44 |
Dat is soberso een goed plan. Haal onderweg bij de shoarmatent nog ff een broodje kipshoarma. | |
Rickocum | zondag 14 juni 2015 @ 11:15 |
Zware bazenshit. Ik haal kipshoarma van de lokale markt hier, en anders gewoon van de Aldi. Fuck die elitaire paupers met hun "plofkuiken". Ik tyf er vaak ook nog een zak champignon roerbakmix doorheen, echt super goddelijk. Helemaal met een soortgelijk sausje als dit: http://www.smulweb.nl/recepten/355337/Knoflooksaus-van-roos | |
Biekuh | zondag 14 juni 2015 @ 12:14 |
Verkopen ze dat bij jou op de markt ja? Die van de Aldi is trouwens veel beter dan die van de AH. Die van de AH is idd zoute zooi. | |
#ANONIEM | zondag 14 juni 2015 @ 15:04 |
Ik vertrek zo naar mijn oom en tante en we gaan kip shoarma eten. Mijn tante kan verdomd goed koken dus ben benieuwd hoe zij het klaarmaakt. Als ik de gelegenheid heb zal ik er misschien een foto van maken. | |
#ANONIEM | zondag 14 juni 2015 @ 15:06 |
Had er eigenlijk nooit bij stilgestaan dat het plofkip was. Nu heb ik het beste voor met dieren maar zou anders niet weten waar ik "normale" shoarma kan kopen. (had helemaal over je bericht heengelezen) | |
#ANONIEM | zondag 14 juni 2015 @ 15:10 |
Ik ben niet echt een fan van sausjes maar dat ziet er niet verkeerd uit. Ik eet sowieso alles als ik een paar biertjes opheb hehe. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 14-06-2015 15:18:46 ] | |
Buitendam | zondag 14 juni 2015 @ 18:13 |
Een plofkip is niks anders dan een kuiken die op de dag van geboorte ongeveer 42 dagen volgestouwt wordt met rotzooi om hem klaar te hebben voor de slacht. Dat is een massaproductie, waardoor het ook super goedkoop is. | |
Che_ | zondag 14 juni 2015 @ 20:49 |
Wat is dit? ![]() | |
#ANONIEM | zondag 14 juni 2015 @ 22:26 |
Het is een biefstuk geloof ik... | |
#ANONIEM | zondag 14 juni 2015 @ 22:27 |
Zo supergoedkoop vind ik het anders niet. Geen idee verder hoe die beesten geslacht zijn. | |
Che_ | zondag 14 juni 2015 @ 22:29 |
Dat is allesbehalve shoarma | |
#ANONIEM | zondag 14 juni 2015 @ 22:31 |
Weet niet of je grappig probeert te doen. Donder anders gewoon op. | |
Che_ | zondag 14 juni 2015 @ 22:35 |
Hoezo grappig. Dat is toch geen shoarma man. Dus iedereen die wat blokken kipfilet in een pan gooit met random kruiden maakt kipshoarma? En dat verdwaalde paprika..nee dit is niks. Zoek anders recept of yt filmpjes op | |
#ANONIEM | zondag 14 juni 2015 @ 22:37 |
Post dan zelf een voorbeeld van wat jij lekkere kip shoarma vind in plaats van te komen zeiken. Ik ben oprecht benieuwd. | |
Che_ | zondag 14 juni 2015 @ 22:39 |
Als ik het een keer maak. Haal zelf vlees en kruiden. Dat kant-en-klare is troep. Er gaat nog een hele culinaire wereld voor je open als je echte shoarma eet. En andere gerechten | |
Duikbril112 | zondag 14 juni 2015 @ 22:41 |
ikke verslaafd aan turkse pizza | |
#ANONIEM | zondag 14 juni 2015 @ 22:44 |
Hier heb ik dus niks aan. Wat is "echte" shoarma trouwens? Laat die foto ook maar zitten trouwens, voordat er weer mensen komen die zeggen dat het troep is. | |
Hallojo | maandag 15 juni 2015 @ 09:28 |
Met kipshoarma ![]() | |
#ANONIEM | maandag 15 juni 2015 @ 14:06 |
![]() Foto van de kip shoarma van gisteravond. Ik was alleen te lam om te vragen hoe ze het had klaargemaakt. Heb alles wat over is meegekregen in een bakje dus ik eet het vanavond weer. | |
Duikbril112 | maandag 15 juni 2015 @ 14:42 |
Ziet er meer uit als kipfilet. Maar goed, ik weet ook niet zo goed wat de criteria zijn voor shoarma. Als het maar lekker is toch? ![]() | |
Rickocum | maandag 15 juni 2015 @ 18:11 |
Weet niet precies, maar die ik zelf bak van de markt ziet er aardig sappiger uit. Denk ook dat het kippendij vlees is, dat is sowieso het meest malse vlees. Laat die nozems maar zitten met hun "shoarma" gezanik. Mijn vrienden hebben ook liever droge shoarma (wat altijd varken is, ook al zegt men dat het lam is) die de smaak vertroebelen met cocktailsaus. | |
Spanky78 | maandag 15 juni 2015 @ 20:22 |
Alles beter dan doner kebab. Kipshoarma is relatief nog 'gezond' (ziet er trouwens best een beetje droog en niet zo lekker uit...) | |
emmyemmy | maandag 15 juni 2015 @ 20:37 |
Mensen die zeuren over kruidenmixjes maar vervolgens wel potjes losse kruiden kopen van hetzelfde merk ![]() | |
Pietverdriet | maandag 15 juni 2015 @ 23:29 |
Wat is er mis met een Döner? Kalfsvlees gegrilled, koolsla, tomaat, knoflookyoghurt, komkommer, chili's, broodje | |
Spanky78 | dinsdag 16 juni 2015 @ 07:58 |
Ik vind doner niet zo lekker. Van dat gemalen vlees... Net een broodje boterhamworst... Goede shoarma vind ik wel lekker trouwens. | |
Pietverdriet | dinsdag 16 juni 2015 @ 08:00 |
Dat is geen goede Döner, een goede Döner is van kalfsvlees (of lam), niet zo een gehaktstaaf, en ja, die zijn er ook. | |
Biekuh | dinsdag 16 juni 2015 @ 10:47 |
je bedoelt yaprak döner? | |
Pietverdriet | dinsdag 16 juni 2015 @ 11:58 |
Nee, deze http://www.oezdemir-doener.de/kalb.html ![]() Zie je hier in D iig bij de betere Dönerzaak | |
Buitendam | dinsdag 16 juni 2015 @ 16:51 |
Als je kijkt naar het gewicht is het spotgoedkoop. Noem mij 1 ander vleesproduct wat verwerkt is met kruiden en hetzelfde gewicht heeft met dezelfde prijs. | |
Spanky78 | dinsdag 16 juni 2015 @ 19:23 |
Dat lijkt op gewone shoarma ![]() Ik houd wel van lamsshoarma. Die gehaktstaaf doner heb ik ooit eens niet opgegeten. | |
Biekuh | dinsdag 16 juni 2015 @ 23:35 |
dat lijkt toch aardig op deze: http://www.ulkem.eu/site/(...)cle&id=103&Itemid=86 is ook kalfsvlees. schijnbaar is dat de 'echte' döner (zoals ie van origine in Berlijn was, volgens de keuringsdienst van waarde). mogelijk is het hetzelfde maar staat het in Duitsland niet als dusdanig te boek (ik kom zelden in Duitsland). ik heb weleens yaprak op, en ik meende die pertinente lams- of schaapsmaak te herkennen, maar wie ben ik. gewone döner is inderdaad vaak rommel. het doet me doorgaans het meeste denken aan frikandellenvlees. | |
Dven | woensdag 17 juni 2015 @ 05:53 |
Als je een paar euro voor een kilo dier waar meer dan anderhalve maand aan tijd en energie in is gestoken niet supergoedkoop vindt, dan weet ik het ook niet meer hoor ![]() | |
Spanky78 | woensdag 17 juni 2015 @ 08:02 |
Het is eigenlijk te goedkoop vind ik zelf. | |
Pietverdriet | woensdag 17 juni 2015 @ 08:24 |
Tja, de naam en wat het daadwerkelijk is, is in Dönerland natuurlijk ook nogal eens niet hetzelfde. Ik vind zo een gehaktdöner ook niets, maar wat er gebeurd is dat men op een goedkooptrip is en niet op een kwaliteittrip. | |
Pietverdriet | woensdag 17 juni 2015 @ 08:25 |
Shoarma is dan weer anders gesneden en op een pitabroodje met knoflooksaus. | |
#ANONIEM | woensdag 17 juni 2015 @ 09:33 |
Je hebt gelijk. | |
Dven | woensdag 17 juni 2015 @ 09:54 |
Ik had echt jouw bevestiging niet nodig om dat te weten. | |
Spanky78 | woensdag 17 juni 2015 @ 18:48 |
Nja, niet met een tondeuze inderdaad.... En ook anders gekruid denk ik... De saus bij shoarma die ik het lekkerst vind is rode saus met ui... En nog lekkerder is falafel & lamsshoarm met rode uiensaus en koriandersaus (daar moet je van houden, ik vind het te gek) |