Aardappelschijven op de bodem zijn lekker ja. Naan wordt ook vaak gedaan.quote:Op dinsdag 26 mei 2015 19:12 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Ah jij doet het ook op de Iraanse manier. Ik doe het ook zo wanneer ik de onderkant bedek met aardappelen. Maar anders gewoon Turkse manier. Eerst weken in zoutwater (moet je proberen, je rijst wordt veel fluffier als je zout in het water doet), daarna gewoon olie in pan, rijst bij, water bij, beetje boter en dan droogkoken voor 10-15 min. Daarna vuur uit, saffraan over de rijst, keukenpapier er op, deksel op en laten stomen voor nog 15 min.
En daarna esseeen.
Ik gebruik geen Turkse rijst. Basmati all the way.quote:Op dinsdag 26 mei 2015 19:19 schreef Che_ het volgende:
[..]
Aardappelschijven op de bodem zijn lekker ja. Naan wordt ook vaak gedaan.
Ik hou niet zo van Turkse rijst tho. Is te papperig, vind ik.
Kom naar onze Mac. Gaan we samen.quote:Op dinsdag 26 mei 2015 19:13 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Smakelijk Deucie.
Ik kan mij niet meer vertonen in onze mac na mijn afgang van laatst. Dus ik zal de komende tijd geen maccie meer eten.
Mjah rijst. <3 <3
watquote:Op dinsdag 26 mei 2015 20:15 schreef Mathemaat het volgende:
Boter, sehriye, pirinç, water (10 min koken op laagvuur, nadat het water kokend is), citroensap, nog paar minuten inkoken, 15 minuten met deksel op laten staan.
Dat is voor smaak en glans. Dit niet wetenquote:
Bahquote:Op nodinsdag 26 mei 2015 23:45 schreef WammesWaggel het volgende:
Die gezette Marokkaanse met die dwerg
Verder kunnen deze betaalde krachten best leuk dansen
http://www.geenstijl.nl/m(...)kko_weigert_eig.html
Standaardquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |