Momenteel het "beste restaurant van de wereld"... Dan doel ik uiteraard op Osteria Francescana. Zal de prijs ook niet ten goede komenquote:Op zaterdag 3 september 2016 22:35 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Was bij Kevin Fehling meer kwijt dan wat zij vragen voor het menu met wijnbegeleiding. Wel ongelofelijk goed gegeten, alsof er een van Gogh met smaken bezig is.
Als je het schilderij nog maar kan herproduceren in je gedachten ter herinnering ;-)quote:Op zaterdag 3 september 2016 22:35 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Was bij Kevin Fehling meer kwijt dan wat zij vragen voor het menu met wijnbegeleiding. Wel ongelofelijk goed gegeten, alsof er een van Gogh met smaken bezig is.
quote:Op woensdag 11 januari 2017 20:26 schreef golfer het volgende:
Binnenkort weer een nieuwe serie:
http://kenmcguire.ie/whos-coming-netflix-chefs-table-season-3/
Ik kijk nu. Wel een hoog zweefgehalte. Toch interessant genoeg om helemaal af te kijken.quote:Op vrijdag 17 februari 2017 21:38 schreef Platina het volgende:
Aflevering 1 van het nieuwe seizoen maar halverwege afgezet. Waardeloos. Nu beginnen aan aflevering twee.
Die zaken stonden mij dus ook tegenquote:Op vrijdag 17 februari 2017 23:54 schreef golfer het volgende:
Oké. Weinig koken, veel praten. En mij iets te vegetarisch. Hopelijk is de volgende aflevering wat meer over koken en creaties maken.
Ja ik vind het ook geen geweldig leuke vent om te zien.quote:Op dinsdag 21 februari 2017 01:13 schreef golfer het volgende:
Deel 5 ook bekeken. Wat een onsympathieke, egocentrische en niet vernieuwende lulhannes is dat. Tim Raue.
Bah.
quote:Chef's Table: Pastry (13-04-2018)
This four-part series goes inside the lives and kitchens of the world's most renowned international pastry chefs. Each episode focuses on a single chef and takes a unique look at their life, talent, and passion, from their piece of culinary heaven.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |