abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_150872216
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 maart 2015 00:21 schreef mschol het volgende:

[..]

voor verspreiding en support is er werkelijk geen 1 reden om niet voor de workshop te gaan, elke andere site is omslachtiger en minder gebruikersvriendelijk
Maar de devver moet steam wel goed ge´ntrigeerd hebben
Voor dit product wel ja, maar dat komt enkel doordat de Workshop echt geweldig is ge´ntegreerd in deze game. Vooral de mogelijkheid om mods te installeren terwijl het spel al draait vind ik geweldig (zal op den duur wel limitaties op gaan leveren denk ik). Maar dat betekent niet automatisch dat de Workshop perfect is, als je het vergelijkt met onder andere de Nexus laat het zelfs veel te wensen over. Vooral de manier waarop nu met collecties wordt omgegaan, gewoon de hele collectie reduceren tot individuele assets, levert gewoon een regelrechte teringbende op momenteel. Daardoor zie je ook zo vaak dezelfde namen langs komen, zijn gewoon assets die onderdeel zijn van een collectie.

Trouwens laat de Workshop ook geen adult material toe (geloof ik) en daar is, geloof het of niet, altijd vraag naar. Dus tja, dan krijg je alternatieve hŔ.
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')