| Sigaartje | zaterdag 14 maart 2015 @ 23:19 |
| Vreselijk. Vandaag moest ik weer naar Belgie, dat is niet vreselijk, dat niet. Ik kom vaak in Belgie voor mijn werk, vooral in het gebied waar de Nete loopt. Ooit at ik daar in het begin patatten bij een kot. Het viel me op dat de patatten vreselijk vet en klef waren en smakeloos. Vandaag ben ik opnieuw naar een frituur gegaan, ik noem de naam niet, maar weer patatten zonder liefde maar met veel vet. Bah!!! Waarom kunnen die Belgen geen goede patatten maken? Ok, het bier is lekker, maar de patatten zijn niks. [ Bericht 3% gewijzigd door Sigaartje op 14-03-2015 23:29:56 ] | |
| Scuidward | zaterdag 14 maart 2015 @ 23:20 |
| Ik hoor dat de beste patat in zo'n tentje op de Falklandeilanden geserveerd wordt. Je moet het doen met wat voor handen is. | |
| __Saviour__ | zaterdag 14 maart 2015 @ 23:22 |
| De beste frieten zijn toch de verse zelfgemaakte | |
| Zebase | zaterdag 14 maart 2015 @ 23:24 |
| Terechte klacht | |
| Juup© | zaterdag 14 maart 2015 @ 23:28 |
In België hebben ze geen patat, wel patatten. Derhalve TS is een stumper | |
| hairybeardyman | zaterdag 14 maart 2015 @ 23:31 |
| Sigaartje | zaterdag 14 maart 2015 @ 23:31 |
Juup, heet je echt zo? Je had wel gelijk over de taalkundige kwestie, alleen deze dus, dus dat heb ik aangepast, beste Juup. Brengt dat nog wat geld op die copyright op die stumpernaam van je? | |
| Tassendief | zaterdag 14 maart 2015 @ 23:31 |
Bedankt voor de tip. | |
| Juup© | zaterdag 14 maart 2015 @ 23:33 |
Sigaartje, heet jij echt zo? Groeten, Juup© | |
| #ANONIEM | zaterdag 14 maart 2015 @ 23:39 |
| Troll, verzonnen topic en tevens een poging om patat/friet grap uit 2005 nieuw leven in te blazen. 2/10 | |
| #ANONIEM | zaterdag 14 maart 2015 @ 23:40 |
Hoi Juup© groeten TUFKAL | |
| Sigaartje | zaterdag 14 maart 2015 @ 23:44 |
| Was het maar verzonnen. Ik vind het buitengewoon jammer dat frietkotten in het land van de patatten geen lekkere krokante patatten kunnen maken. En dan de vraag Ajuin erbij? niet uit kunnen leggen. Wat in godsnaam is ajuin? | |
| Sigaartje | zaterdag 14 maart 2015 @ 23:47 |
| Eh, en in 2005 was ik hier nog niet. Kijk maar na... Ik klaag hier alleen omdat ik een prachtige cultuur verloren zie gaan. Het meiske achter de patatten was ook zeer ongeinteresseerd. Dat is erg. | |
| jatochneetoch | zondag 15 maart 2015 @ 00:08 |
| >>Ooit at ik daar in het begin patatten bij een kot. Waarom zou je patat eten in een studentenhuis? | |
| -_Guitarist_- | zondag 15 maart 2015 @ 00:11 |
Gewoon een ui. | |
| Houtenbeen | zondag 15 maart 2015 @ 00:48 |
Friet! | |
| jatochneetoch | zondag 15 maart 2015 @ 00:52 |
Patat bak je in een frituur dat klopt ja, wat wil je zeggen? | |
| RingBewoner | zondag 15 maart 2015 @ 01:00 |
| |
| Houtenbeen | zondag 15 maart 2015 @ 01:02 |
Friet bak je in een frituur, mensen boven de rivieren | |
| Aiciu | zondag 15 maart 2015 @ 02:32 |
| Niet je patat in de wokpan bakken | |
| PoisonPrince | zondag 15 maart 2015 @ 11:26 |
| Dan moet je godverdomme friet kopen, HOMO | |
| thewhiteguy | zondag 15 maart 2015 @ 11:30 |
Dit. Als mijn vriendin het ooit waagt iets anders dan vers te verkopen verkoop ik de hele snackbar | |
| Vasion | zondag 15 maart 2015 @ 12:08 |
Vanwaar die 2? Voor de moeite? | |
| Sigaartje | zondag 15 maart 2015 @ 18:23 |
| Het viel me gewoon tegen in Belgie. Twee keer. Ik had gewoon beter verwacht. Het spijt me zeer om dit te zeggen, maar Chinezen kunnen beter patatten bakken. Het is gewoon echt zo. Zo triest! | |
| GekkePoes | zondag 15 maart 2015 @ 18:33 |
| Jammer dat je ervaring zo een teleurstelling is. Bier was een betere keuze geweest | |
| gamergirl96 | zondag 15 maart 2015 @ 19:16 |
| Heb je engelse patat besteld? | |
| NoBody122 | maandag 16 maart 2015 @ 01:44 |
Niet in Nederland Snackbar Sjors | |
| bevatvezels | maandag 16 maart 2015 @ 02:25 |
| Volgende keer moet je friet bestellen in plaats van patat. Dan geven ze tenminste wèl lekkere gefrituurde aardappelen. | |
| Vitwiz | maandag 16 maart 2015 @ 11:19 |
| Belgische mayo! | |
| VarkensHart | maandag 16 maart 2015 @ 17:48 |
| Trouwens TS, in België heet het friet | |
| Sigaartje | maandag 16 maart 2015 @ 19:42 |
Ja, die is geweldig. Daar zit namelijk geen suiker in. We hadden hier een goede Mayo uit de VS, Hellmans, de echte, maar Unilever heeft daar een stokje voor gestoken. De Hellmans die nu in de supermarkt te krijgen is (de glazen pot) is slecht, is mee geknoeid. De Amerikaanse zit in een plastic pot, die is perfect. Nederlanders kunnen geen mayo maken, Belgen en Amerikanen wel. | |
| FutureFairytale | maandag 16 maart 2015 @ 22:10 |
Australiërs ook S&W mayonaise is heerlijk! | |
| NoBody122 | dinsdag 17 maart 2015 @ 00:10 |
Ga weg man, met die zure rommel. Nederlandse mayo of, beter nog, patatsaus | |
| PierreTT | dinsdag 17 maart 2015 @ 00:18 |
| In België hebben ze dan wel weer samuraisaus | |
| niels0 | dinsdag 17 maart 2015 @ 01:51 |
| Moet je maar niet in pauperdorpen komen. Hier zijn de frieten super. Onterechte klacht. | |
| DerekB | dinsdag 17 maart 2015 @ 08:52 |
| |
| DerekB | dinsdag 17 maart 2015 @ 08:52 |
| |
| DerekB | dinsdag 17 maart 2015 @ 08:53 |
| |
| DerekB | dinsdag 17 maart 2015 @ 08:54 |
| |
| DerekB | dinsdag 17 maart 2015 @ 08:54 |
| Even wat aangepast. | |
| Yreal | dinsdag 17 maart 2015 @ 09:02 |
patatten is belgs voor aardappels. Kan me voorstellen dat dat niet smaakt als je ze zo frituurt... | |
| Djeez | dinsdag 17 maart 2015 @ 09:03 |
| De beste Belgische patat eet je bij Manneke Pis op het Damrak | |
| niels0 | dinsdag 17 maart 2015 @ 09:32 |
| FRIETEN! Godsamme zeg. | |
| IkeDubaku99 | woensdag 18 maart 2015 @ 15:18 |
True |