FOK!forum / Werk, Geldzaken, Recht en de Beurs / [SC] Cryptocurrencies #423 Squirrel sitting on clowns shoulder chart
Joosie200dinsdag 3 maart 2015 @ 23:20
altcoins.png

SLOWCHAT TOPIC

Veelgestelde vragen
Wat ís Bitcoin nou eigenlijk?
Op de (officiële?) website van Bitcoin (bitcoin.org) vind je veel informatie over de Bitcoin. Ook vind je daar hoe je een wallet maakt, wat de valkuilen zijn, en nog veel meer informatie die voor beginners erg handig is om te weten.

Welke crypto-coins zijn er behalve Bitcoin nog meer?
Een overzichtje van alle crypto-coins vind je hier.
Let op voor zogenaamde scamcoins; coins waar je niets aan hebt, en enkel de portemonnee van de oprichter/bedenker spekt.

Waar kan ik Bitcoins (ver)kopen?
1. Via een exchange (bijvoorbeeld bitstamp.net of btc-e.com). Voordelen: altijd kopen en verkopen tegen de marktprijs. Nadelen: duurt lang voor je geld op een exchange hebt staan, en je hebt te maken met soms hoge fees.
2. Via een site als bitonic.nl. Voordelen: je hebt direct je bitcoins en kunt afrekenen met iDEAL. nadelen: je betaalt doorgaans meer dan je op een exchange zou betalen.

Ik kan geen betaling versturen terwijl ik wel genoeg BTC in mijn wallet heb?
Bovenop je betaling komt (niet altijd automatisch!!!) nog een fee (van meestal 0,0001 BTC), houd er dus rekening mee dat je maximaal je saldo min de fee kunt overboeken. Je kan ook zonder fee overboeken, maar dan kan een overboeking dagen duren.

Wat zijn die groene en rode rechthoekjes met zwarte stokjes eraan die je op sommige beurssites ziet?
Die rechthoekjes (candles) geven de prijzen van de trades weer die plaats vonden in een bepaald tijdsframe. De ene kant van het gekleurde rechthoekje is de openingsprijs, de andere kant de laatste prijs in dat tijdsvak. Als de prijs stijgt is de candle groen, anders rood. De streepjes geven weer voor welke prijzen er nog meer gehandeld is in die tijdsperiode.

Welke exchanges zijn er?
Er zijn enkele grote exchanges:
btc-e.com: handelen in de meest bekende coins; je moet minimaal 2000,- storten als je geld wil storten.
bitstamp.net: handelen in Bitcoin
Bittrex is de belangrijkste exchange voor het traden van verschillende altcoins.

Hoe koop ik snel Litecoins (of andere coins)?
Koop Bitcoins bij een site als bitonic.nl, stuur je Bitcoins naar een exchange (bijvoorbeeld btc-e.com), en 'ruil' ze daar in voor de coins die je wil.

Waar houden jullie de koersen in de gaten?
https://bitcoinwisdom.com/markets/btce/btcusd
http://bitcoin.clarkmoody.com
www.preev.com

Ik heb Bitcoins verzonden, maar ze komen niet aan!
Zoek het nummer van je transactie op, of je persoonlijke Bitcoinadres als je je transactienummer niet kunt vinden. Vul die hier in de zoekbalk in, klik op Search, en kijk hoeveel keer je transactie is bevestigd. Als dat minder dan 7 keer is dan is je transactie nog onderweg (sommige exchanges eisen minimaal 7 bevestigingen, andere weer 3, en zo kan dat overal verschillen), anders kun je het beste contact opnemen met de helpdesk van de exchange waar je je coins heen hebt gestuurd.

Is het veilig al mijn coins op een exchange te laten staan?
Je geeft daarmee je coins in handen van iemand die je niet kent. Over het algemeen wordt in deze topicreeks iedereen op het hart gedrukt de coins in eigen beheer te houden. Er zijn voorbeelden te noemen van exchanges of online wallets die er plots met alle coins vandoor gingen, zonder ook maar een spoor achter te laten. Probeer daarom zoveel mogelijk coins in eigen beheer te houden (maar wees er uiteraard wel zuinig op; weg = weg!).

Meer exchanges plus de marktposities vind je hier.

Wil je eigenlijk alleen proberen?

quote:
If you want to give Bitcoin a try for the first time or want somewhere to test out your trading strategies then we've made this site for you. There's no real money involved at all. Here you can buy and sell Bitcoin in the same way that you would on real exchanges. We have functionality for MtGox and Bitstamp with plans to add in more exchanges if there is enough interest. Using this site is 100% free with no plans to change that. Feedback is greatly appreciated!
https://www.bitsim.net/

bitcoin-roller-coaster.gif

moon-e006355e797edb90fe4deb3ce760a711.png

7drHiqr.gif

Lap text. digitale anarchie:

http://www.telegraph.co.u(...)digital-anarchy.html
Nattekatdinsdag 3 maart 2015 @ 23:20
Leeg
Joosie200dinsdag 3 maart 2015 @ 23:20
2nuts.jpg

Deze moest echt een eigen TT krijgen :D
TimKuikdinsdag 3 maart 2015 @ 23:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 23:19 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Wanneer was dat dan voor het laatst? Ben je een van de ekte early birds die BTC voor <100 dollar hebt kunnen kopen? :7
Ooit een aantal op $6,- gekocht.

Maar veel te weinig ingekocht destijds, te vroeg te veel verkocht, niet meer dan een leuke vakantie op verdient.
Joosie200dinsdag 3 maart 2015 @ 23:28
quote:
7s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 23:25 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Ooit een aantal op $6,- gekocht.

Maar veel te weinig ingekocht destijds, te vroeg te veel verkocht, niet meer dan een leuke vakantie op verdient.
Mja, jammer is dat. Toch op tijd mee kunnen pakken en toch te vroeg weg doen, want de koers van 6 naar 60 dollar zien gaan met spul waarvan je niet zeker weet of het wel wat gaat worden is tricky om toch de drang van verkopen te onderdrukken. En toch, een x10 in BTC kunnen we nu nog enkel van dromen, dus tja als nog prima rendement toch? :) Maarja voor hetzelfde geld praat ik over 5 jaar hetzelfde als we nu doen over toen in 2009/2010. Maar dan rond 2019/2020 over 2014/2015 en hoe weinig het nu eigenlijk wel niet voorstelt. Beetje dit gevoel, had ik maar een..

edraket31dinsdag 3 maart 2015 @ 23:32
@jostie200: terugkomend op je vraag over OKCoin: je kunt alleen je eigen inleg verliezen

@richolio (of wordt t poorolio?): alweer 2x een margin call?? Man, man.....je kunt t geld net zo goed weg gooien! Als ik me niet vergis ben je nog niet zo lang bezig met btc, ga dan zeker niet proberen in no time rijk te worden op OKCoin!! Ik heb t al vaker gezegd: je bent speelbal van de marketmakers, zeker iemand als jij die aan t ontdekken is. Ik heb al genoeg echt ervaren traders daar kapot zien gaan.
Ook al zet je maar weinig geld in, het is en blijft zonde geld. Je gaat het spelletje echt niet leren door t telkens te blijven proberen.
Ga droog oefenen, ga op bitfinex met x3 leverage traden, verdiep je in TA etc etc
Ben je je er überhaupt van bewust dat er vele tradersgroepen actief zijn op Slack, Telegram, Teamspeak en IRC en dat je daar moet zijn? Als je echt wil traden, zorg dan dat je in die scène ingevoerd raakt want anders blijf je altijd maar achter de feiten aanhollen......
Geen kritiek overigens, goedbedoeld advies
roislecxedinsdag 3 maart 2015 @ 23:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 23:32 schreef edraket31 het volgende:
@jostie200:
:D _O-
edraket31dinsdag 3 maart 2015 @ 23:34
Deze video geeft trouwens wel een aardig beeld van de altcoinscene ;-)
Joosie200dinsdag 3 maart 2015 @ 23:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 23:32 schreef roislecxe het volgende:

[..]

:D _O-
Ben geen klapjostie :N :{w
TimKuikdinsdag 3 maart 2015 @ 23:35
De hele tijd geleidelijke coin dumps op BTC-e

8BabCaK.png

Er zijn whales aan het spelen... Gaat niet lang duren voor het weer wat naar beneden gaat.
Joosie200dinsdag 3 maart 2015 @ 23:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 23:34 schreef edraket31 het volgende:
Deze video geeft trouwens wel een aardig beeld van de altcoinscene ;-)
Dat lachje, net een ezel _O- Maar wel een mooie meme zoals dat ene fragment uit der Untergang ook zo vaak gedubbed wordt voor alles en nog wat :D
TheFreshPrincewoensdag 4 maart 2015 @ 00:38
Het was even zoeken maar heb m'n aangifte opnieuw verstuurd met nu ook de waarde van m'n resterende Bitcoins op 1 januari 2014:

Bij de stap "Box 3: sparen en beleggen" selecteer je bij "Had u op 1 januari 2014 overge bezittingen, zoals niet-vrijgestelde kapitaalverzekeringen, premiedepots, rechten op periodieke uitkeringen of vorderingen?" het vakje met "Ja".

Dan krijg je vervolgens onderstaande, waar je de waarde invult van je Bitcoins:

bitcoin_belastingaangifte1.png

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het niet op te geven met als risico dat je bij de volgende "moon" niet kan uitleggen waar het geld op je rekening vandaan komt.

In mijn geval ook al twijfelachtig omdat ik ze het jaar ervoor niet heb opgegeven. Mijn BTC waren op 1 januari 2013 echter maar 13,22 Dollar per stuk waard, dus in totaal nog geen 1000 Euro aan BTC en ik kwam toen nog láng niet aan de 20.000 Euro in Box 3 dus had ik er evengoed nog geen rendementsheffing over gehad.

Hou rekening met de volgende koersen op 1 januari 2014:

1 Bitcoin was bij Bitstamp.net ongeveer 754,9 Dollar
1 Dollar was 0.72632 Euro

Per Bitcoin die je op dat moment had betaal je aan de Belastingdienst dus 30% van 4% fictief rendement, ofwel zo'n ¤ 6,58 Euro en daar wil ik het risico niet eens voor lopen.

[ Bericht 3% gewijzigd door TheFreshPrince op 04-03-2015 00:58:53 ]
Joosie200woensdag 4 maart 2015 @ 01:03
Klopt, die had ik ook gespot in de aangifte :) Maar omdat ik pas in februari 2014 begon met mijn eerste bitcoin en men voor box 3 specifiek vraagt om de waarde per 1 januari en ik nog op dat moment in fiat zat heb ik de waarde zoals ze correct hebben genoteerd van mijn spaarrekeningen meegenomen.
TheFreshPrincewoensdag 4 maart 2015 @ 01:05
quote:
14s.gif Op woensdag 4 maart 2015 01:03 schreef Joosie200 het volgende:
Klopt, die had ik ook gespot in de aangifte :) Maar omdat ik pas in februari 2014 begon met mijn eerste bitcoin en men voor box 3 specifiek vraagt om de waarde per 1 januari en ik nog op dat moment in fiat zat heb ik de waarde zoals ze correct hebben genoteerd van mijn spaarrekeningen meegenomen.
Is correct hoor.
Joosie200woensdag 4 maart 2015 @ 01:11
En verder is dat fictieve rendement peanuts met bitcoin als je het goed doet tenminste :P Al helemaal door de heffingsvrije voet van grofweg 21k p.p., voor fiscale partners samen 43k geloof ik uit mijn hoofd. Dus daaronder maakt het sowieso weinig uit. Als je alles in BTC hebt zitten of alts, tja leg het dan maar eens uit inderdaad als je op je aangifte invult 0 van iets te bezitten en na een flinke pump het jaar erop rond 1-1 plots 30k. Bovendien kom ik nog lang niet aan die 21k grens, want het is qua belastbaar inkomen voor box 3: bezittingen - (schulden-drempelbedrag) = je vermogen. Indien >21k aan vermogen, pas dan gaat die 4% rendement waarvan ze je voor 30% aanslaan qua tarief tellen. Ik heb een studieschuld dus kan meer vermogen opbouwen op die manier voordat ik ooit over de grens voor heffingsvrije vermogen heen ga.

edit:
Jaar Heffingsvrij vermogen zonder fiscale partner Heffingsvrij vermogen met fiscale partner
2015 ¤ 21.330 ¤ 42.660

[ Bericht 4% gewijzigd door Joosie200 op 04-03-2015 01:20:14 ]
µwoensdag 4 maart 2015 @ 07:19
Nog steeds niet ingestort.
Nattekatwoensdag 4 maart 2015 @ 11:18
quote:
7s.gif Op dinsdag 3 maart 2015 23:35 schreef TimKuik het volgende:
De hele tijd geleidelijke coin dumps op BTC-e

[ afbeelding ]

Er zijn whales aan het spelen... Gaat niet lang duren voor het weer wat naar beneden gaat.
Ik wacht.
Tourniquetwoensdag 4 maart 2015 @ 22:02
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2015 11:18 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik wacht.
Iets later dan verwacht, maar daar is ie dan. Laatste stuiptrekkingen van de bears? ;)
Nattekatwoensdag 4 maart 2015 @ 22:10
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2015 22:02 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Iets later dan verwacht, maar daar is ie dan. Laatste stuiptrekkingen van de bears? ;)
Jep, de 24h low houdt stand :7
Joosie200woensdag 4 maart 2015 @ 22:13
Laatste afdaling van de schans om te jumpen naar 310-320. Je moet toch op een bepaalde manier snelheid vergaren/de lancering van de raket bespoedigen
Nattekatwoensdag 4 maart 2015 @ 22:17
Wat een bounce _O_
TimKuikwoensdag 4 maart 2015 @ 22:17
Gister verkocht op $285 , buy gezet op $270. Ik ben content :)

(Okcoin)
Joosie200woensdag 4 maart 2015 @ 22:20
Mooie winst in mijn demo-account nu, jammer dat het niet uit te cashen valt (short gegaan op 280, gesloten op 265 met 30 contracten)
roislecxedonderdag 5 maart 2015 @ 04:38
Pff, dikkerds hier. Net doen of het zo goed gaat met BTC.
Hoi, 250 is geen moon hoor :')

Ach ja, doe maar verder spelen met de zooi.

Houdoe :W
Nattekatdonderdag 5 maart 2015 @ 08:57
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2015 04:38 schreef roislecxe het volgende:
Pff, dikkerds hier. Net doen of het zo goed gaat met BTC.
Hoi, 250 is geen moon hoor :')

Ach ja, doe maar verder spelen met de zooi.

Houdoe :W
Eerst 300,dan 400, dan naar normale waarden :{w

We kunnen moeilijk in een klap naar 800...
DaMartdonderdag 5 maart 2015 @ 09:05
Staat BTC al op 600? Dan kan ik zonder verlies uitstappen :+.
Nattekatdonderdag 5 maart 2015 @ 09:16
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2015 09:05 schreef DaMart het volgende:
Staat BTC al op 600? Dan kan ik zonder verlies uitstappen :+.
Ik kan dat rond de 300 al :9
Zonder die gelukssell op 295 was dat 320 :{
Zonder SLR was dat 360 :{
DaMartdonderdag 5 maart 2015 @ 09:26
quote:
1s.gif Op donderdag 5 maart 2015 09:16 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik kan dat rond de 300 al :9
Zonder die gelukssell op 295 was dat 320 :{
Zonder SLR was dat 360 :{
Ik heb een jaar geleden 0,185 BTC gekocht... halverwege de terugkeer van de maan dus, maar dat wist ik toen nog niet :').
Nattekatdonderdag 5 maart 2015 @ 11:02
0.08BTC als mijn sell op 1800 wordt aangetikt...
0.24BTC op btc-e
0.10BTC op okcoin
0.20BTC die ik even niet meer kan vinden, denk dat het deel op okcoin daarvan afkomstig is :')

0.17BTC in mijn wallet, die 0.10 kwam hier ook vandaan.

In totaal dus 0.59 :7
Break-even op 315.55¤, 348$ dus.

Dat is iets hoger dan verwacht, waarschijnlijk vergeten om in Euro's te denken :')

[ Bericht 43% gewijzigd door Nattekat op 05-03-2015 11:17:41 ]
brombeer_donderdag 5 maart 2015 @ 22:36
Is er nieuws? :P
DaMartdonderdag 5 maart 2015 @ 22:39
Bonenstaken O+.

20150305%20BITB-stakes.jpg
brombeer_donderdag 5 maart 2015 @ 22:47
Wtf waar komt deze pump vandaan? :P
DaMartdonderdag 5 maart 2015 @ 22:48
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2015 22:47 schreef brombeer_ het volgende:
Wtf waar komt deze pump vandaan? :P
De verkoop van de FBI-BTC?
brombeer_donderdag 5 maart 2015 @ 22:51
btcchina twitterde op donderdag 05-03-2015 om 21:02:24 "#Bitcoin and like #crypto currencies have been officially recognized as lawful virtual commodities" in #China http://t.co/eUUcrGBYhU reageer retweet
Waarschijnlijk
brombeer_donderdag 5 maart 2015 @ 22:54
Maar of het waar is....
TheFreshPrincedonderdag 5 maart 2015 @ 23:01
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2015 22:51 schreef brombeer_ het volgende:
btcchina twitterde op donderdag 05-03-2015 om 21:02:24 "#Bitcoin and like #crypto currencies have been officially recognized as lawful virtual commodities" in #China http://t.co/eUUcrGBYhU reageer retweet
Waarschijnlijk
Iig de moeite waard om te volgen
Nattekatdonderdag 5 maart 2015 @ 23:12
Zet de bitcoinwisdom grafiek voor de gein eens op 3d... er is nu overduidelijk een toenemende uptrend aan het ontstaan, de laatste keer dat dit gebeurde is... oktober 2013...

Ik begin nu steeds positiever te worden :~

Zeker nu het kleinste nieuwtje al tot een explosie leidt, voorheen ging dat veel moeizamer.
Tourniquetdonderdag 5 maart 2015 @ 23:20
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2015 22:51 schreef brombeer_ het volgende:
btcchina twitterde op donderdag 05-03-2015 om 21:02:24 "#Bitcoin and like #crypto currencies have been officially recognized as lawful virtual commodities" in #China http://t.co/eUUcrGBYhU reageer retweet
Waarschijnlijk
Dat is dus een uitspraak van een of andere advocaat op een blog, geen officieel statement van de overheid ofzo. Blogpost is ook alweer een week oud, dus daarna waarschijnlijk inmiddels alweer 3x geband. :+
Tourniquetdonderdag 5 maart 2015 @ 23:23
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2015 23:12 schreef Nattekat het volgende:
Zet de bitcoinwisdom grafiek voor de gein eens op 3d... er is nu overduidelijk een toenemende uptrend aan het ontstaan, de laatste keer dat dit gebeurde is... oktober 2013 mei 2014 ...
:+
Nattekatdonderdag 5 maart 2015 @ 23:29
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2015 23:20 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Dat is dus een uitspraak van een of andere advocaat op een blog, geen officieel statement van de overheid ofzo. Blogpost is ook alweer een week oud, dus daarna waarschijnlijk inmiddels alweer 3x geband. :+
54f8d89cccbd2.png

Zoek de verschillen ;)

Dit is een echte uptrend, niet één grote klapper die binnen een paar dagen uitdooft :)
Tourniquetdonderdag 5 maart 2015 @ 23:45
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2015 23:29 schreef Nattekat het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Zoek de verschillen ;)

Dit is een echte uptrend, niet één grote klapper die binnen een paar dagen uitdooft :)
Die in mei duurde ook een week of 3, maar ik begrijp wat je bedoelt. ;) Laten we het hopen, maar ben nog niet overtuigd van een definitieve omkeer tot we de stijgende lijn nog minstens een aantal weken volhouden.

Je quootte de verkeerde post btw :P
TheFreshPrincedonderdag 5 maart 2015 @ 23:46
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2015 23:45 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Die in mei duurde ook een week of 3, maar ik begrijp wat je bedoelt. ;) Laten we het hopen, maar ben nog niet overtuigd van een definitieve omkeer tot we de stijgende lijn nog minstens een aantal weken volhouden.
Liever een acceptatiegroei.
brombeer_donderdag 5 maart 2015 @ 23:48
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2015 23:45 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Die in mei duurde ook een week of 3, maar ik begrijp wat je bedoelt. ;) Laten we het hopen, maar ben nog niet overtuigd van een definitieve omkeer tot we de stijgende lijn nog minstens een aantal weken volhouden.

Je quootte de verkeerde post btw :P
Ik ben pas overtuigd dat we de downtrend hebben doorbroken als we de 340$ breken.
Nattekatdonderdag 5 maart 2015 @ 23:57
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2015 23:48 schreef brombeer_ het volgende:

[..]

Ik ben pas overtuigd dat we de downtrend hebben doorbroken als we de 340$ breken.
quote:
1s.gif Op donderdag 5 maart 2015 11:02 schreef Nattekat het volgende:
In totaal dus 0.59 :7
Break-even op 315.55¤, 348$ dus.
Doe er een dollartje of 8 bij en we hebben een deal.
Tourniquetvrijdag 6 maart 2015 @ 00:02
Ik zie net dat ik volgende week 2 jaar geleden m'n eerste bitcoins kocht op Bitonic, 5 stuks voor ¤180,59.
µvrijdag 6 maart 2015 @ 08:30
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2015 23:12 schreef Nattekat het volgende:
Zet de bitcoinwisdom grafiek voor de gein eens op 3d... er is nu overduidelijk een toenemende uptrend aan het ontstaan, de laatste keer dat dit gebeurde is... oktober 2013...

Ik begin nu steeds positiever te worden :~

Zeker nu het kleinste nieuwtje al tot een explosie leidt, voorheen ging dat veel moeizamer.
3d? Hoewatwaar?
Tourniquetvrijdag 6 maart 2015 @ 08:38
quote:
14s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 08:30 schreef µ het volgende:

[..]

3d? Hoewatwaar?
Time Interval ;)
DaMartvrijdag 6 maart 2015 @ 13:37
quote:
1s.gif Op donderdag 5 maart 2015 23:46 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Liever een acceptatiegroei.
Ik heb weer wat BTC vrij op Trex... wilde je nog SLR dumpen? O-).
TheFreshPrincevrijdag 6 maart 2015 @ 13:38
quote:
12s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 13:37 schreef DaMart het volgende:

[..]

Ik heb weer wat BTC vrij op Trex... wilde je nog SLR dumpen? O-).
Ze staan er al 5 dagen op 1700...
DaMartvrijdag 6 maart 2015 @ 13:41
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 13:38 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ze staan er al 5 dagen op 1700...
O, dus die sellwall is van jou :P.
Nattekatvrijdag 6 maart 2015 @ 13:55
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 13:38 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ze staan er al 5 dagen op 1700...
Jij }:|

Daarom gaat mijn sell er maar niet aan :r
DaMartvrijdag 6 maart 2015 @ 14:08
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 13:55 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Jij }:|

Daarom gaat mijn sell er maar niet aan :r
Er zit ook amper volume in zo te zien... als dat zo doorgaat, krijg je binnenkort vanzelf de melding dat de markt van Trex gegooid wordt als het volume niet aantrekt, gevolgd door een pump :P.
Nattekatvrijdag 6 maart 2015 @ 14:12
Noot voor zelf: 20 maart vroeg opstaan en goed letten op de bewolking in heel Nederland.

Die zonsverduistering moet en zal ik meemaken, niks houdt me tegen :( :9
DaMartvrijdag 6 maart 2015 @ 14:13
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 14:12 schreef Nattekat het volgende:
Noot voor zelf: 20 maart vroeg opstaan en goed letten op de bewolking in heel Nederland.

Die zonsverduistering moet en zal ik meemaken, niks houdt me tegen :( :9
Vergeet niet een eclipsbril te kopen dan :P.
Nattekatvrijdag 6 maart 2015 @ 14:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 14:13 schreef DaMart het volgende:

[..]

Vergeet niet een eclipsbril te kopen dan :P.
Zeker niet :)

Dit is echt iets waar ik naar uit ga kijken _O_
Nattekatvrijdag 6 maart 2015 @ 14:32
Die dalende Euro is ook wel gunstig voor ons :Y
Joosie200vrijdag 6 maart 2015 @ 16:18
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 14:12 schreef Nattekat het volgende:
Noot voor zelf: 20 maart vroeg opstaan en goed letten op de bewolking in heel Nederland.

Die zonsverduistering moet en zal ik meemaken, niks houdt me tegen :( :9
Dit wordt mijn tweede zonsverduistering
DaMartvrijdag 6 maart 2015 @ 18:20
Ik ben van mijn MYST af _O_.

Twee weken geleden gekocht voor 1050... vervolgens stortte prijs in... vandaag bijgekocht op 630, sell op 850 om met lichte winst uit te stappen... wordt hij naar boven de 1100 gepompt... waardoor die hele actie niet nodig was geweest :'). Maar goed, dat boeit niet, ik ben van die zooi af nu :+.
TheFreshPrincevrijdag 6 maart 2015 @ 19:37
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 13:55 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Jij }:|

Daarom gaat mijn sell er maar niet aan :r
:P
DaMartvrijdag 6 maart 2015 @ 21:44
quote:
Utorrent installeert programma dat bitcoins genereert

De populaire torrensoftware Utorrent biedt bij de installatie voortaan een programma aan dat op de achtergrond bitcoins genereert, zonder dat de gebruiker hiervan op de hoogte is.
Dat blijkt uit een forumpost van een Utorrent-gebruiker, die het bitcoin-programma van bedrijf Epic Scale opmerkte.

Het bitcoin-programma van Epic Scale is een zogeheten bitcoin-miner. Deze software kan stukjes bitcoins genereren door complexe computeralgoritmes uit te voeren.

Door de bitcoin-miner op computers met Utorrent te installeren, verzekert Bittorrent Inc., het bedrijf achter Utorrent, zich van extra inkomsten. Hoe meer computers de software draaien, hoe sneller bitcoins worden gegenereerd en daarmee geld wordt verdiend.

De bitcoin-miner neemt rekenkracht van de processor in. Sommige Utorrent-gebruikers die ontdekten dat de software van Epic Scale op de achtergrond draaide, merkten op dat hun computer langzamer was.

Installatie

Tijdens de installatieprocedure vraagt Utorrent of de gebruiker de bitcoin-miner van Epic Scale wil installeren. Bij die installatieprocesure is het echter niet geheel duidelijk dat het om een bitcoin-miner gaat die altijd op de achtergrond draait. Gebruikers hebben enkel de mogelijkheid om "de aanbieding" te accepteren of af te wijzen.

"De software van Epic Scale wordt niet stiekem geïnstalleerd, zoals sommigen beweren. Deze mensen hebben waarschijnlijk de aanbieding geaccepteerd tijdens de installatie van Utorrent", zo laat Utorrent aan The Next Web weten.

Verwijderen

Gebruikers die per ongeluk de bitcoin-miner van Epic Scale hebben geïnstalleerd, worden aangeraden om de folder van de software te verwijderen. Deze is te vinden onder 'ProgramData\EpicScale'.

Utorrent biedt al langer soortgelijke aanbiedingen tijdens de installatieprocedure aan, zoals een toolbar voor de browser. Ook toont de software advertenties aan gebruikers.
TheFreshPrincevrijdag 6 maart 2015 @ 22:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 21:44 schreef DaMart het volgende:

[..]

Kan me haast niet voorstellen dat ze anno 2015 een "Bitcoinminer" installeren. Zelfs met een videokaart is er niets meer te verdienen voor ze, laat staan als je een CPU laat minen.

Het zal dus wel om een andere coin gaan, of ze zijn erg dom bij uTorrent.
Nattekatvrijdag 6 maart 2015 @ 22:49
Daarom update ik die troep niet meer...
Tourniquetvrijdag 6 maart 2015 @ 22:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 22:43 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Kan me haast niet voorstellen dat ze anno 2015 een "Bitcoinminer" installeren. Zelfs met een videokaart is er niets meer te verdienen voor ze, laat staan als je een CPU laat minen.

Het zal dus wel om een andere coin gaan, of ze zijn erg dom bij uTorrent.
Is ook een klok/klepel verhaal van nu.nl (en hun bron).

Alle cryptocurrency's zijn blijkbaar "bitcoin", net zoals alle mp3-speler op een gegeven moment iPods werden genoemd.

Tweakers heeft het over een "cryptocoin miner" http://tweakers.net/nieuw(...)ocoin-miner-mee.html

De reactie van µTorrent:

quote:
Thanks for bringing this to our attention. We design our software to ensure that partner software downloads don't occur without approval by the user. But given your report, we’ve also double-checked this particular offer, and have determined that it cannot be installed without user approval.

Epic Scale is a cryptocurrency miner that uses a portion of your CPU cycles to contribute to the mining effort. A portion of the proceeds from this effort go to philanthropic initiatives. Please visit http://www.epicscale.com/ for more information. Epic Scale is a great partner for us to continue to generate revenue for the company, while contributing funds to good causes. In the future, Epic Scale plans to contribute CPU cycles to other initiatives, such as Genome mapping and other academic studies that require a great deal of processing power.

As Groundrunner stated, it's easy to uninstall the software via Add/Remove Programs. Per the Epic Scale CEO's response in comments on the link you shared, the only data left in ProgramData\Epicscale is a simple UUID (Unique User ID). This remains so that in case the software is reinstalled, BitTorrent would still be associated with the user. Feel free to delete this folder. You certainly won't see any persistent auto-reinstalls of the software, it will be gone from your machine for good.
roislecxevrijdag 6 maart 2015 @ 23:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2015 22:43 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Kan me haast niet voorstellen dat ze anno 2015 een "Bitcoinminer" installeren. Zelfs met een videokaart is er niets meer te verdienen voor ze, laat staan als je een CPU laat minen.

Het zal dus wel om een andere coin gaan, of ze zijn erg dom bij uTorrent.
Wat zit je Solar te dumpen :P
Maar toch weer 3000 erbij, jeuj.
roislecxevrijdag 6 maart 2015 @ 23:35
Nu is er in ieder geval wel dik buysupport tussen de 1550 en 1350.
Kwestie van tijd voor ie weer omhoog wil :)
Zag op Bitcointalk dat ze gewoon nog met van alles bezig zijn, dus dat komt wel weer in orde.

[ Bericht 19% gewijzigd door roislecxe op 06-03-2015 23:47:13 ]
brombeer_zaterdag 7 maart 2015 @ 12:42
Chart ziet er nog steeds erg goed uit. 270$ lijkt zich goed te houden. Zou me niks verbazen als we volgende week over de 300$ gaan. :)
TheFreshPrincezaterdag 7 maart 2015 @ 13:13
http://webwereld.nl/e-com(...)een-nog-in-het-groot
Nattekatzaterdag 7 maart 2015 @ 13:24
MaGNeT, haal die godverdomme sell weg :( :( :(
TheFreshPrincezaterdag 7 maart 2015 @ 13:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 13:24 schreef Nattekat het volgende:
MaGNeT, haal die godverdomme sell weg :( :( :(
Ik heb sinds gisteravond al geen SLR meer :6
Nattekatzaterdag 7 maart 2015 @ 13:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 13:28 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik heb sinds gisteravond al geen SLR meer :6
Waarom blijft ie dan dalen? :r
TheFreshPrincezaterdag 7 maart 2015 @ 13:29
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 13:29 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Waarom blijft ie dan dalen? :r
SLR is op z'n retour, net op tijd uitgestapt.
Nattekatzaterdag 7 maart 2015 @ 13:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 13:29 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

SLR is op z'n retour, net op tijd uitgestapt.
Komt door jouw kutsell :{
TheFreshPrincezaterdag 7 maart 2015 @ 13:34
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 13:34 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Komt door jouw kutsell :{
Als een kleine sell van 1.5BTC een hele coin kan laten crashen moet je je gaan afvragen waarom je nog in die coin zit. :6
Nattekatzaterdag 7 maart 2015 @ 13:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 13:34 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Als een kleine sell van 1.5BTC een hele coin kan laten crashen moet je je gaan afvragen waarom je nog in die coin zit. :6
Klein? Dat zijn normaal sells verdeeld van 1600 tot 1900 }:|
TheFreshPrincezaterdag 7 maart 2015 @ 13:43
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 13:37 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Klein? Dat zijn normaal sells verdeeld van 1600 tot 1900 }:|
Alles is relatief...
Joosie200zaterdag 7 maart 2015 @ 14:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 13:24 schreef Nattekat het volgende:
MaGNeT, haal die godverdomme sell weg :( :( :(
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 13:28 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik heb sinds gisteravond al geen SLR meer :6
:D
brombeer_zaterdag 7 maart 2015 @ 15:34
Woohoo Archcoin 25k op cryptsy :D

Toch maar goed dat ik ze niet weggedaan heb toen ze op 4k stonden :P
DaMartzaterdag 7 maart 2015 @ 15:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 15:34 schreef brombeer_ het volgende:
Woohoo Archcoin 25k op cryptsy :D

Toch maar goed dat ik ze niet weggedaan heb toen ze op 4k stonden :P
Op Trex maar 15k... helaas werkt arbitrage doorgaans niet zo goed tijdens een pump, dus laat maar :D.

Hopelijk gaat NAV na maandag ook die kant op trouwens... dan wordt de nieuwe anon-technologie in gebruik genomen en men verwacht dat die een behoorlijke impact op cryptocurrencies enerzijds en de koers van NAV anderzijds gaat hebben.
brombeer_zaterdag 7 maart 2015 @ 15:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 15:39 schreef DaMart het volgende:

[..]

Op Trex maar 15k... helaas werkt arbitrage doorgaans niet zo goed tijdens een pump, dus laat maar :D.

Volume is ook nog gewoon veel te laag om ze nu te dumpen.
Wacht wel tot het volume weer boven de 100 btc komt. :)

Overigens mijn enige altcoin die ik nog heb. Hold al 6 maanden :P
roislecxezaterdag 7 maart 2015 @ 15:59
Solar blijft niet dalen blauwe Kat, binnen een week of 2 zitten we weer rond 2000.
TheFreshPrincezaterdag 7 maart 2015 @ 17:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 15:59 schreef roislecxe het volgende:
Solar blijft niet dalen blauwe Kat, binnen een week of 2 zitten we weer rond 2000.
Of 200...
roislecxezaterdag 7 maart 2015 @ 21:27
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 17:40 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Of 200...
Mag ook. Dan is het helemaal mooi om in te slaan.
Een half jaar geleden deed ie ook tussen de 200 en 500. Jammer dat ik er toen niet op gelet had.
Nattekatzaterdag 7 maart 2015 @ 21:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 21:27 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Mag ook. Dan is het helemaal mooi om in te slaan.
Een half jaar geleden deed ie ook tussen de 200 en 500. Jammer dat ik er toen niet op gelet had.
Liever niet... Eerst de 1800 ff aantikken, waar mijn sell staat :{
roislecxezaterdag 7 maart 2015 @ 22:09
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 21:52 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Liever niet... Eerst de 1800 ff aantikken, waar mijn sell staat :{
Als ie iecht zo dik onder de 1000 gaat investeer ik er een hele BTC in.
Nattekatzaterdag 7 maart 2015 @ 22:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 22:09 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Als ie iecht zo dik onder de 1000 gaat investeer ik er een hele BTC in.
Toch eerst de 1800, zwarte Rois :{w
roislecxezondag 8 maart 2015 @ 00:58
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 22:22 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Toch eerst de 1800, zwarte Rois :{w
Zwarte Rois... Niet te ver gaan he.
Nattekatzondag 8 maart 2015 @ 09:24
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 00:58 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Zwarte Rois... Niet te ver gaan he.
:{ :*
richoliozondag 8 maart 2015 @ 11:18
SLR :')!!!!
Nattekatzondag 8 maart 2015 @ 11:40
quote:
1s.gif Op zondag 8 maart 2015 11:18 schreef richolio het volgende:
SLR :')!!!!
Bedankt voor die bijna hardaanval :{
Nattekatzondag 8 maart 2015 @ 11:55
quote:
Welkom! Op Mijn CBR kunt u uw zaken regelen met het CBR.

Helaas is inloggen op Mijn CBR op dit moment niet mogelijk.
De openingstijden van deze site zijn van maandag t/m zaterdag van 6:00 tot 0:00 uur en op zondag van 13:00 tot 0:00 uur.
Ja.... ben ik op eens in 2000 beland ofzo? :')
DaMartzondag 8 maart 2015 @ 12:58
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 11:40 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Bedankt voor die bijna hardaanval :{
Je had liever een zachtaanval gehad?
Nattekatzondag 8 maart 2015 @ 13:20
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 12:58 schreef DaMart het volgende:

[..]

Je had liever een zachtaanval gehad?
Best wel ja :D
Joosie200zondag 8 maart 2015 @ 13:29
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 11:55 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ja.... ben ik op eens in 2000 beland ofzo? :')
Ze zijn stiekem van het Reformatorische dagblad ook zondags dicht :')
brombeer_zondag 8 maart 2015 @ 16:28
Komende paar uur worden beslissend of we stijgen naar de 300$ of dalen naar de 250$

Ben benieuwd. Ik zeg stijging naar 300$ :)
DaMartzondag 8 maart 2015 @ 16:28
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 16:28 schreef brombeer_ het volgende:
Komende paar uur worden beslissend of we stijgen naar de 300$ of dalen naar de 250$

Ben benieuwd. Ik zeg stijging naar 300$ :)
Het is BTC, dus ga maar uit van de daling :Y :P.
Nattekatzondag 8 maart 2015 @ 16:30
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 16:28 schreef brombeer_ het volgende:
Komende paar uur worden beslissend of we stijgen naar de 300$ of dalen naar de 250$

Ben benieuwd. Ik zeg stijging naar 300$ :)
Kom maar op met die 300 *O*

En moge de Euro ook verder crashen :9
Joosie200zondag 8 maart 2015 @ 16:31
quote:
1s.gif Op zondag 8 maart 2015 16:30 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Kom maar op met die 250 *O*

En moge de USD ook verder crashen :9
Kan ik bitcoin inslaan en weer importeren uit Azië :Y
DaMartzondag 8 maart 2015 @ 16:33
quote:
1s.gif Op zondag 8 maart 2015 16:30 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Kom maar op met die 300 *O*

En moge de Euro ook verder crashen :9
Liever niet... ik moet binnen nu en een paar maanden nog wat Canadese dollars kopen, dus dan is een lage Europrijs niet goed :').
Nattekatzondag 8 maart 2015 @ 16:34
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 16:31 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Kan ik bitcoin inslaan en weer importeren uit Azië :Y
Met een lage euro krijg je per USD dat Bitcoin waard is meer Euro terug, als de Euro daalt naar 1$ krijg je nu dus 271¤ per Bitcoin terug, dat ligt nu lager. :)
RemcoDelftzondag 8 maart 2015 @ 16:59
quote:
1s.gif Op zondag 8 maart 2015 16:34 schreef Nattekat het volgende:
Met een lage euro krijg je per USD dat Bitcoin waard is meer Euro terug, als de Euro daalt naar 1$ krijg je nu dus 271¤ per Bitcoin terug, dat ligt nu lager. :)
Dat weegt niet op tegen de enorme kostenstijging van alle importproducten. Benzine bijvoorbeeld, maar het rekent ook door in de gasprijs. En Japanse/Amerikaanse auto's, elektronica of eigenlijk alles wat wij niet zelf maken.
De genoemde vakantie naar Canada is de laatste maanden 20% duurder geworden. Geen inflatie zegt de EU, maar ondertussen wordt ons geld (en dus niet een encryptiespeeltje) internationaal steeds minder waard.
Joosie200zondag 8 maart 2015 @ 17:03
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 16:59 schreef RemcoDelft het volgende:

[..]

Dat weegt niet op tegen de enorme kostenstijging van alle importproducten. Benzine bijvoorbeeld, maar het rekent ook door in de gasprijs. En Japanse/Amerikaanse auto's, elektronica of eigenlijk alles wat wij niet zelf maken.
Precies, maar het is oh zo geweldig voor de export. /care, ik wil zelf kunnen importeren :( En dan heb ik liever een sterke euro, is leuker shoppen buiten het eurogebied :) En heeft een positievere invloed op tig producten (blij dat ik tig pc-componenten vorig jaar zomer op de kop heb getikt, als ik de prijzen nu zie :X voorheen was het altijd zo: hoe langer je wacht hoe goedkoper het wordt, tis nu andersom)
Nattekatzondag 8 maart 2015 @ 17:04
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 16:59 schreef RemcoDelft het volgende:

[..]

Dat weegt niet op tegen de enorme kostenstijging van alle importproducten. Benzine bijvoorbeeld, maar het rekent ook door in de gasprijs. En Japanse/Amerikaanse auto's, elektronica of eigenlijk alles wat wij niet zelf maken.
De genoemde vakantie naar Canada is de laatste maanden 20% duurder geworden. Geen inflatie zegt de EU, maar ondertussen wordt ons geld (en dus niet een encryptiespeeltje) internationaal steeds minder waard.
Het verschil met bitcoin is dat ik nu meer winst maak met mijn spaargeld, dan als ik het in Euro's had gehad. Want mijn loon en de rente op mijn spaargeld zullen wel niet meestijgen :{
Nattekatzondag 8 maart 2015 @ 17:09
40+ / Deelnemers gezocht voor recordpoging #2

Lichte spam :@
Joosie200zondag 8 maart 2015 @ 17:12
quote:
Alsof die bejaarden snappen wat een bitcoin precies is :+ Ergo: wat hebben wij daar te zoeken als jonkies?
Nattekatzondag 8 maart 2015 @ 17:20
quote:
10s.gif Op zondag 8 maart 2015 17:12 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Alsof die bejaarden snappen wat een bitcoin precies is :+ Ergo: wat hebben wij daar te zoeken als jonkies?
Er komt een gratis spamtopic, om Bitcoins te promoten :+
DaMartzondag 8 maart 2015 @ 22:17
SLR verkocht voor 677 sat :o.
Nattekatzondag 8 maart 2015 @ 22:17
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 22:17 schreef DaMart het volgende:
SLR verkocht voor 677 sat :o.
Trap er niet meer in }:|
DaMartzondag 8 maart 2015 @ 22:18
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 22:17 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Trap er niet meer in }:|
Als je op die link klikt, zie je dat ik geen grap maak :o.
Nattekatzondag 8 maart 2015 @ 22:23
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 22:18 schreef DaMart het volgende:

[..]

Als je op die link klikt, zie je dat ik geen grap maak :o.
Kleine kutexchanges :')
Nattekatzondag 8 maart 2015 @ 22:23
Morgen rijexamen godverodmme :'(
DaMartzondag 8 maart 2015 @ 22:24
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 22:23 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Kleine kutexchanges :')
Jij had liever op deze willen verkopen natuurlijk :+.

https://bleutrade.com/exchange/SLR/BTC
Nattekatzondag 8 maart 2015 @ 22:25
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 22:24 schreef DaMart het volgende:

[..]

Jij had liever op deze willen verkopen natuurlijk :+.

https://bleutrade.com/exchange/SLR/BTC
Ik kan daar met gemak alle buy- en sellorders opkopen :')
Nattekatzondag 8 maart 2015 @ 22:27
http://arcee862.com/topicspeed.php Ik heb in dat topic gepost :@
Nattekatmaandag 9 maart 2015 @ 10:06
Wat is Bitcoin nou weer aan het doen :o

Ach ja, mag ook wel, die 300 moet natuurlijk gehaald worden :9
DaMartmaandag 9 maart 2015 @ 10:20
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 22:27 schreef Nattekat het volgende:
http://arcee862.com/topicspeed.php Ik heb in dat topic gepost :@
Ik ook :P.
Nattekatmaandag 9 maart 2015 @ 10:21
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2015 10:20 schreef DaMart het volgende:

[..]

Ik ook :P.
Ons BIT-record is wel aardig weggezakt inmiddels, stonden ooit in de top20 :{
Nattekatmaandag 9 maart 2015 @ 10:27
quote:
14s.gif Op maandag 3 februari 2014 14:41 schreef Maxbet het volgende:
Dat topic kan de boeken in als het topic met de beste lapo ooit in BIT :7
De beste dag in BIT ooit _O_
Mis die tijd ;(
DaMartmaandag 9 maart 2015 @ 10:48
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2015 22:23 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Kleine kutexchanges :')
Ik zie dat na de dump tot 677 sat, iemand vannacht SLR heeft opgekocht tot 6000 sat daar _O-.
Nattekatmaandag 9 maart 2015 @ 11:12
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2015 10:48 schreef DaMart het volgende:

[..]

Ik zie dat na de dump tot 677 sat, iemand vannacht SLR heeft opgekocht tot 6000 sat daar _O-.
:P

Zeker met hooguit 0.05BTC voor elkaar gekregen? :')
roislecxemaandag 9 maart 2015 @ 12:13
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2015 10:48 schreef DaMart het volgende:

[..]

Ik zie dat na de dump tot 677 sat, iemand vannacht SLR heeft opgekocht tot 6000 sat daar _O-.
Vooruitziende blik. Eind van het jaar is het voor die prijs niet meer te krijgen ~O>
Nattekatmaandag 9 maart 2015 @ 12:22
Rijexamen; poging 3 :'(
Joosie200maandag 9 maart 2015 @ 12:23
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2015 12:22 schreef Nattekat het volgende:
Rijexamen; poging 3 :'(
Driemaal is scheepsrecht, go go Katje!
Nattekatmaandag 9 maart 2015 @ 12:25
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2015 12:23 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Driemaal is scheepsrecht, go go Katje!
^O^
DaMartmaandag 9 maart 2015 @ 12:49
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2015 12:22 schreef Nattekat het volgende:
Rijexamen; poging 3 :'(
Succes. En vergeet niet: geen commentaar leveren op medeweggebruikers tijdens je examen... daardoor moest ik het een tweede keer proberen :').
#ANONIEMmaandag 9 maart 2015 @ 12:57
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2015 12:49 schreef DaMart het volgende:

[..]

Succes. En vergeet niet: geen commentaar leveren op medeweggebruikers tijdens je examen... daardoor moest ik het een tweede keer proberen :').
CBR :')
#ANONIEMmaandag 9 maart 2015 @ 12:58
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2015 12:22 schreef Nattekat het volgende:
Rijexamen; poging 3 :'(
Succes O+

Bij mij was het driemaal herkansen is scheepsrecht :')
DaMartmaandag 9 maart 2015 @ 13:00
quote:
1s.gif Op maandag 9 maart 2015 12:57 schreef DrNick het volgende:

[..]

CBR :')
Nou ja, ik was door mijn zenuwen zo aan het mopperen op iemand, dat ik niet doorhad dat ik ongelijk had _O-.
Nattekatmaandag 9 maart 2015 @ 13:00
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2015 12:49 schreef DaMart het volgende:

[..]

Succes. En vergeet niet: geen commentaar leveren op medeweggebruikers tijdens je examen... daardoor moest ik het een tweede keer proberen :').
_O-
#ANONIEMmaandag 9 maart 2015 @ 13:07
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2015 13:00 schreef DaMart het volgende:

[..]

Nou ja, ik was door mijn zenuwen zo aan het mopperen op iemand, dat ik niet doorhad dat ik ongelijk had _O-.
Alsnog flauw :P

"je hield soms de koppeling te lang ingedrukt :s"
:')
Joosie200maandag 9 maart 2015 @ 14:07
Theorie: driemaal scheepsrecht (ook gewoon tweemaal op rij 1 fout teveel :'))
Rijexamen: meteen gehaald :z
Nattekatmaandag 9 maart 2015 @ 14:08
_O_ *G* _O_ *G* _O_
Joosie200maandag 9 maart 2015 @ 14:09
quote:
1s.gif Op maandag 9 maart 2015 14:08 schreef Nattekat het volgende:
_O_ *G* _O_ *G* _O_
Wat is het side-effect hiervan? BTC through teh roof? :+

*O* *G* Congrats *G* *O*
Tourniquetmaandag 9 maart 2015 @ 14:10
Feli! *O*
DaMartmaandag 9 maart 2015 @ 14:11
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2015 14:09 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Wat is het side-effect hiervan? BTC through teh roof? :+

*G* *O* Congrats *G* *O*
Nee, verkoop van airbags en crashhelmen schiet omhoog :Y.
Joosie200maandag 9 maart 2015 @ 14:11
quote:
10s.gif Op maandag 9 maart 2015 14:11 schreef DaMart het volgende:

[..]

Nee, verkoop van airbags en crashhelmen schiet omhoog :Y.
:D Zeker met een verzopen kat achter het stuur :+
Nattekatmaandag 9 maart 2015 @ 14:12
quote:
10s.gif Op maandag 9 maart 2015 14:11 schreef DaMart het volgende:

[..]

Nee, verkoop van airbags en crashhelmen schiet omhoog :Y.
_O-

Bitcoin kan mijn eigen beloning financieren, gewoon netjes naar de 1000¤ *O*
DaMartmaandag 9 maart 2015 @ 14:18
Orders die maar gedeeltelijk worden ingevuld... -O-.
Nattekatmaandag 9 maart 2015 @ 14:24
SLR doet niet mee :{
#ANONIEMmaandag 9 maart 2015 @ 14:39
quote:
1s.gif Op maandag 9 maart 2015 14:08 schreef Nattekat het volgende:
_O_ *G* _O_ *G* _O_
Feli O+
Tourniquetmaandag 9 maart 2015 @ 16:36
BTC gaat aardig vandaag
Nattekatmaandag 9 maart 2015 @ 16:54
Er is een onbekende fout opgetreden. Probeer het later nogmaals of neem contact op met de gemeente.

Sterf gemeente, sterf }:|
brombeer_maandag 9 maart 2015 @ 17:10
Jeej moon :s)
brombeer_maandag 9 maart 2015 @ 17:11
Gefeliciteerd kat ^O^
Joosie200maandag 9 maart 2015 @ 17:12
Moon roepen bij 10 dollar stijging, bij 50/100/150 ala, dit valt me toch tegen, moet het dan zo lang duren voor ie een keertje 300 aantikt? :O Week geleden tikte ie ook al de 285 aan, dit is maar saai zo met meanderen tussen 275 en 285.
brombeer_maandag 9 maart 2015 @ 17:15
quote:
10s.gif Op maandag 9 maart 2015 17:12 schreef Joosie200 het volgende:
Moon roepen bij 10 dollar stijging, bij 50/100/150 ala, dit valt me toch tegen, moet het dan zo lang duren voor ie een keertje 300 aantikt? :O Week geleden tikte ie ook al de 285 aan, dit is maar saai zo met meanderen tussen 275 en 285.
Mooooooon :P

Agh het begin is er. Ik dacht ik roep het nu, hoef ik het straks niet meer te doen :P
Nattekatmaandag 9 maart 2015 @ 17:15
quote:
10s.gif Op maandag 9 maart 2015 17:12 schreef Joosie200 het volgende:
Moon roepen bij 10 dollar stijging, bij 50/100/150 ala, dit valt me toch tegen, moet het dan zo lang duren voor ie een keertje 300 aantikt? :O Week geleden tikte ie ook al de 285 aan, dit is maar saai zo met meanderen tussen 275 en 285.
Hij moet deze week de 300 bereiken om de trend voort te zetten, dus alle kleine moontjes helpen :)
Joosie200maandag 9 maart 2015 @ 17:16
Leuk die wisselkoersen, straks kan je van het dollarteken letterlijk het euroteken maken :') 1,08459 euro voor 1 dollar, chop chop die 0,08459 er dan ook meteen maar af }:|
Nattekatmaandag 9 maart 2015 @ 17:17
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2015 17:16 schreef Joosie200 het volgende:
Leuk die wisselkoersen, straks kan je van het dollarteken letterlijk het euroteken maken :')
Mij hoor je niet klagen :9

Totdat ik iets wil kopen dat uit het buitenland geimporteerd moet worden...
Joosie200maandag 9 maart 2015 @ 17:30
Ik heb een supermoon gemist op clevercoin merk ik :+

Range laatste 24u
¤ 249,00 - ¤ 1.000,00
richoliomaandag 9 maart 2015 @ 17:33
Interessante coin dus.
Tourniquetmaandag 9 maart 2015 @ 17:44
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2015 17:30 schreef Joosie200 het volgende:
Ik heb een supermoon gemist op clevercoin merk ik :+

Range laatste 24u
¤ 249,00 - ¤ 1.000,00
Ha! Wie heeft die quote voor rois nog klaarstaan? :+
roislecxemaandag 9 maart 2015 @ 18:52
quote:
1s.gif Op maandag 9 maart 2015 14:08 schreef Nattekat het volgende:
_O_ *G* _O_ *G* _O_
Feli katje *O*

3x scheepsrecht, was bij mij ook :s)
roislecxemaandag 9 maart 2015 @ 18:53
quote:
1s.gif Op maandag 9 maart 2015 17:44 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Ha! Wie heeft die quote voor rois nog klaarstaan? :+
Mu als het goed is :P
Maar wel lekker onrealistisch offc :P
brombeer_maandag 9 maart 2015 @ 21:18
300$ is in zicht :9~
µmaandag 9 maart 2015 @ 21:42
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2015 18:53 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Mu als het goed is :P
Maar wel lekker onrealistisch offc :P
Wut?
Tourniquetmaandag 9 maart 2015 @ 22:00
quote:
14s.gif Op maandag 9 maart 2015 21:42 schreef µ het volgende:

[..]

Wut?
Volgens Clevercoin heeft BTC vandaag op ¤1000 gestaan, dus je kunt nu rois quoten. :+

Screen%20Shot%202015-03-09%20at%2022.00.15.png
roislecxemaandag 9 maart 2015 @ 22:19
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2015 22:00 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Volgens Clevercoin heeft BTC vandaag op ¤1000 gestaan, dus je kunt nu rois quoten. :+

[ afbeelding ]
Maar is er ook een grafiek van? Ik kan niet geloven dat iemand $1000 betaalt voor een BTC terwijl het op alle fatsoenlijke exchanges ongeveer 1/4e van die prijs is.
Tourniquetmaandag 9 maart 2015 @ 22:23
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2015 22:19 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Maar is er ook een grafiek van? Ik kan niet geloven dat iemand $1000 betaalt voor een BTC terwijl het op alle fatsoenlijke exchanges ongeveer 1/4e van die prijs is.
Is op de grafiek niet terug te zien, dus of het echt een trade was of een weergavefoutje is zo niet na te gaan. Maar gebeurt wel vaker hoor met laag volume zo'n uitschieter (iemand met veel fiat op een exchange die per ongeluk een marketbuy doet in een vrijwel leeg orderboek). In september ook nog op BTC-e, schoot hij even naar ¤3200.
Nattekatmaandag 9 maart 2015 @ 22:53
Bitcoin, what the fuck are you doing :D

De 300 komt wel heel dichtbij zo.
Tourniquetmaandag 9 maart 2015 @ 23:12
quote:
1s.gif Op maandag 9 maart 2015 22:53 schreef Nattekat het volgende:
Bitcoin, what the fuck are you doing :D

De 300 komt wel heel dichtbij zo.
roislecxemaandag 9 maart 2015 @ 23:17
quote:
1s.gif Op maandag 9 maart 2015 22:53 schreef Nattekat het volgende:
Bitcoin, what the fuck are you doing :D

De 300 komt wel heel dichtbij zo.
Pomp er even 6 ton in dan, dan staat ie op BTC-e op 300 :P
Nattekatmaandag 9 maart 2015 @ 23:26
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2015 23:17 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Pomp er even 6 ton in dan, dan staat ie op BTC-e op 300 :P
Nah...
TheFreshPrincedinsdag 10 maart 2015 @ 00:08
http://webwereld.nl/e-com(...)een-nog-in-het-groot

Ik heb ook niets aan jullie he...
Nattekatdinsdag 10 maart 2015 @ 00:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 00:08 schreef MaGNeT het volgende:
http://webwereld.nl/e-com(...)een-nog-in-het-groot

Ik heb ook niets aan jullie he...
:?

Wij wel wat aan jou :)
TheFreshPrincedinsdag 10 maart 2015 @ 00:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 00:10 schreef Nattekat het volgende:

[..]

:?

Wij wel wat aan jou :)
Gefeli met je rijbewijs w/ *O*
Nattekatdinsdag 10 maart 2015 @ 12:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 00:24 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Gefeli met je rijbewijs w/ *O*
Danku!

290 op btce, gaat echt lekker :)
Bij een vaste waarde boven de 300 ga ik long, voor het eerst dat ik zo veel vertrouwen heb.
richoliodinsdag 10 maart 2015 @ 12:22
Gefeli met je rijbewijs kat.

Nu ik nog, zo poging twee theorie. ;(
Joosie200dinsdag 10 maart 2015 @ 13:01
Als je het hebt over dumpen, check DRK op Craptsy

:D Maar echt, wie haalt het in zijn hoofd om een 'sterk' merk of iig een sterke naam als DRK (waar ze iig voor staan met die altcoin) te hernoemen naar Dash, wat toch echt als eerste associatie bij mij ook het wasmiddelenmerk heeft :') Van anoniem, in teh dark/DRK, naar step into the light: Dash wast uw kleding 10x witter dan al het andere :+ Of het is nu de witwascoin, want tja.. dan klopt ie weer wel :P
TheFreshPrincedinsdag 10 maart 2015 @ 14:14
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 13:01 schreef Joosie200 het volgende:
Als je het hebt over dumpen, check DRK op Craptsy

:D Maar echt, wie haalt het in zijn hoofd om een 'sterk' merk of iig een sterke naam als DRK (waar ze iig voor staan met die altcoin) te hernoemen naar Dash, wat toch echt als eerste associatie bij mij ook het wasmiddelenmerk heeft :') Van anoniem, in teh dark/DRK, naar step into the light: Dash wast uw kleding 10x witter dan al het andere :+ Of het is nu de witwascoin, want tja.. dan klopt ie weer wel :P
Aankoopmomentje :)
Joosie200dinsdag 10 maart 2015 @ 14:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 14:14 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Aankoopmomentje :)
18 augustus was een aankoopmomentje zie ik net. :') Ipv Greenbacks inslaan of andere alts, had ik gewoon DRK moeten hamsteren op 0,002332 BTC. Dat had met mijn restant aan BTC toen toch een stuk beter gerendeerd :Y

Maargoed, nu wellicht ook ja. Punt is: waar kan je DRK/Dash hamsteren? Bittrex soms? Want Cryptsy wil ik niet aan beginnen, die hebben niet voor niets de twijfelachtige eer Craptsy genoemd te worden :P
richoliodinsdag 10 maart 2015 @ 14:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2015 15:59 schreef roislecxe het volgende:
Solar blijft niet dalen blauwe Kat, binnen een week of 2 zitten we weer rond 2000.
}:| Niet dus.

Slr is op zijn retour inderdaad.

DAG!
Joosie200dinsdag 10 maart 2015 @ 14:31
Yu_Kiang twitterde op dinsdag 10-03-2015 om 02:56:46 Quest item: Get rich.Bull Mastery lvl 100.Required item: PatienceReward: Useless FIAT.#darkcoin #bitcoin $drk $btc reageer retweet
VeryVeriViral twitterde op dinsdag 10-03-2015 om 06:35:09 C'mon #BitCoin ! $BTC $GBTC Bulls on parade! $300! http://t.co/gg14Tvz9XS reageer retweet
:D
DaMartdinsdag 10 maart 2015 @ 15:02
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 13:01 schreef Joosie200 het volgende:
Als je het hebt over dumpen, check DRK op Craptsy

:D Maar echt, wie haalt het in zijn hoofd om een 'sterk' merk of iig een sterke naam als DRK (waar ze iig voor staan met die altcoin) te hernoemen naar Dash, wat toch echt als eerste associatie bij mij ook het wasmiddelenmerk heeft :') Van anoniem, in teh dark/DRK, naar step into the light: Dash wast uw kleding 10x witter dan al het andere :+ Of het is nu de witwascoin, want tja.. dan klopt ie weer wel :P
Wie heeft die naamswijziging in godsnaam bedacht :').

Krijgen we straks ook $OMO, $ARIEL en $DREFT? _O-.
Tourniquetdinsdag 10 maart 2015 @ 15:40
Wordt weer flink gekocht. Laatste kans om nog onder de $300 te kopen! >:)
Nattekatdinsdag 10 maart 2015 @ 15:51
Eindelijk, weg met die klotecoin waar ik zo'n hekel aan had :r
Joosie200dinsdag 10 maart 2015 @ 15:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 15:51 schreef Nattekat het volgende:
Eindelijk, weg met die klotecoin waar ik zo'n hekel aan had :r
Kat haat DRK?
richoliodinsdag 10 maart 2015 @ 16:13
300!!!!
Tourniquetdinsdag 10 maart 2015 @ 16:13
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 16:13 schreef richolio het volgende:
300!!!!
*O*

En er weer onder, Bitstamp heeft nog een muurtje af te breken... :P
Tourniquetdinsdag 10 maart 2015 @ 16:53
21 dus.

quote:
For the past year and a half, a Silicon Valley startup has quietly convinced some of the biggest names in venture capital to back its effort to turn the technology behind bitcoin into a mass-marketed phenomenon.

Now, that company, which bears the name 21 Inc., is emerging from stealth to announce it has raised $116 million in venture funding, the most ever by a startup in the digital-currency sector, based on data from bitcoin news service Coindesk.
quote:
According to Silicon Valley investors such as those taking stakes in 21, say that failure to gain mass adoption is partly because the public's attention has been misguidedly focused on bitcoin's limited potential as a digital alternative to traditional currencies. In reality, they say, its underlying technology has far wider applications than that. Unlike the currency transactions that are generally associated with bitcoin, these new uses could range from lawyer-free smart contracts to tamper-proof online voting systems.

21's lead investors include U.S. venture-capital heavyweights Andreessen Horowitz and RRE Ventures, along with Chinese private-equity firm Yuan Capital, with a strategic stake going to chipmaker Qualcomm Inc. through its venture-capital unit.

Additionally, Khosla Ventures and Data Collective have invested in 21, as well as chief executives and founders from various tech companies, including PayPal co-founders Peter Thiel and Max Levchin, eBay Inc. co-founder Jeff Skoll, Dropbox Inc. CEO Drew Houston, Expedia Inc. CEO Dara Khosrowshahi and Zynga Inc. co-founder Mark Pincus.
Wat zouden ze gaan doen? $116m funding is niet niks. Tipje van de sluier: https://21.co/#jobs

logo.png

[ Bericht 30% gewijzigd door Tourniquet op 10-03-2015 17:35:49 ]
DaMartdinsdag 10 maart 2015 @ 17:36
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 14:29 schreef richolio het volgende:

[..]

}:| Niet dus.

Slr is op zijn retour inderdaad.

DAG!
Vorige keer dat SLR dit gedrag vertoonde, schoot hij ineens omlaag richting 1300, om vervolgens weer naar 1900 terug te stuiteren :P.
DaMartdinsdag 10 maart 2015 @ 17:44
Als iemand toevallig nog coins op Swisscex heeft staan...

swisscex twitterde op dinsdag 10-03-2015 om 01:27:32 Despite 100 % solvency, we are planning to close our doors in the near future. More info will follow shortly. reageer retweet
swisscex twitterde op dinsdag 10-03-2015 om 13:57:54 All customers will be able to retrieve their coins. Wallets are only temporarily offline. Thanks for your patience. reageer retweet
RemcoDelftdinsdag 10 maart 2015 @ 17:47
Ondertussen gaat er dagelijks nog steeds 1 dollarcent van de euro af:
chart?client=ubuntu&hs=OEP&channel=fs&q=CURRENCY:EURUSD&tkr=1&p=5Y&chst=vkc&chs=229x94&chsc=1&ei=oR__VInBD8rWasW4gpAL

De ECB onder directie van die knoflooketende Griekse inflatiefan is de koopkracht van Europanen enorm aan het afbreken. In 2 maanden 20% eraf!
roislecxedinsdag 10 maart 2015 @ 19:02
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 14:29 schreef richolio het volgende:

[..]

}:| Niet dus.

Slr is op zijn retour inderdaad.

DAG!
Komt wel weer goed :)
SolarCoin is geïntroduceerd in 2012 en blijft nog altijd prima in leven, kunnen de meeste niet zeggen. 19 van de 20 (gokje) sterft binnen een jaar af.
µdinsdag 10 maart 2015 @ 19:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 17:47 schreef RemcoDelft het volgende:
Ondertussen gaat er dagelijks nog steeds 1 dollarcent van de euro af:
[ afbeelding ]

De ECB onder directie van die knoflooketende Griekse inflatiefan is de koopkracht van Europanen enorm aan het afbreken. In 2 maanden 20% eraf!
Hopen dat de export eea gaat corrigeren.
TheFreshPrincedinsdag 10 maart 2015 @ 19:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 17:47 schreef RemcoDelft het volgende:
Ondertussen gaat er dagelijks nog steeds 1 dollarcent van de euro af:
[ afbeelding ]

De ECB onder directie van die knoflooketende Griekse inflatiefan is de koopkracht van Europanen enorm aan het afbreken. In 2 maanden 20% eraf!
Voor de export is het dan wel weer prima, elk nadeel heeft z'n voordeel.
RemcoDelftdinsdag 10 maart 2015 @ 19:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 19:28 schreef MaGNeT het volgende:
Voor de export is het dan wel weer prima, elk nadeel heeft z'n voordeel.
Dat betekent dat je meer tulpen/paprika's moet produceren om 1 auto te kunnen kopen... Ik heb het liever andersom.
DaMartwoensdag 11 maart 2015 @ 12:11
Hoe lang zou SLR nog boven de 1500 blijven?
roislecxewoensdag 11 maart 2015 @ 12:17
quote:
11s.gif Op woensdag 11 maart 2015 12:11 schreef DaMart het volgende:
Hoe lang zou SLR nog boven de 1500 blijven?
Hopelijk niet te lang :P
Tijd om er meer te verzamelen.
Nattekatwoensdag 11 maart 2015 @ 12:20
quote:
11s.gif Op woensdag 11 maart 2015 12:11 schreef DaMart het volgende:
Hoe lang zou SLR nog boven de 1500 blijven?
Langer dan de tijd dat ie nog onder de 1801 moppert :Y
DaMartwoensdag 11 maart 2015 @ 12:23
quote:
0s.gif Op woensdag 11 maart 2015 12:17 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Hopelijk niet te lang :P
Tijd om er meer te verzamelen.
Ik zit ook al te denken wat een goed instappunt zou zijn... rond de 1400 of nog lager :+.

Ben wel blij dat ik een paar weken geleden mijn sellorder nog verlaagd had en ik voor 1850 of zo heb weten te verkopen... daarna heeft hij die waarde niet meer bereikt :X.
RemcoDelftwoensdag 11 maart 2015 @ 14:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2015 17:47 schreef RemcoDelft het volgende:
Ondertussen gaat er dagelijks nog steeds 1 dollarcent van de euro af:
En weer is de euro een cent minder waard... 20% waardedaling in zeer korte tijd! Dat kost vele malen meer dan de lening schenking aan Griekenland!
Joosie200woensdag 11 maart 2015 @ 17:15
Zit serieus te denken om in de markt EUR/USD te stappen, met een USD die niet uitgeraasd is naar boven toe en een EUR die nog niet uitgeraasd naar onderen, ligt parity/1-op-1-lopen nog immer op de loer. Vraag is niet of het gaat gebeuren in 2015, maar wanneer ):O Kan prima in de tussentijd terwijl ik afwacht tot BTC de 320 aantikt voor ie richting de 210 dendert.
Nattekatwoensdag 11 maart 2015 @ 17:28
quote:
0s.gif Op woensdag 11 maart 2015 17:15 schreef Joosie200 het volgende:
Zit serieus te denken om in de markt EUR/USD te stappen, met een USD die niet uitgeraasd is naar boven toe en een EUR die nog niet uitgeraasd naar onderen, ligt parity/1-op-1-lopen nog immer op de loer. Vraag is niet of het gaat gebeuren in 2015, maar wanneer ):O Kan prima in de tussentijd terwijl ik afwacht tot BTC de 320 aantikt voor ie richting de 210 dendert.
In bitcoin stappen heeft hetzelfde effect, de BTC/EUR koers stijgt harder dan de BTC/USD koers.

210 kan je vergeten :')
Joosie200woensdag 11 maart 2015 @ 17:33
quote:
1s.gif Op woensdag 11 maart 2015 17:28 schreef Nattekat het volgende:

[..]

In bitcoin stappen heeft hetzelfde effect, de BTC/EUR koers stijgt harder dan de BTC/USD koers.

210 kan je vergeten :')
Dus nu kopen terwijl BTC stokt op 310 (wellicht 315, maar dat is dit jaar nog wel het kantelpunt geweest) is een goed idee wil je zeggen? Kopen en vasthouden heeft mij nog nooit wat gebracht, dus waarom nu de euro keldert het wel de moeite waard is? Kan ook best dat EUR/USD op 1 uitkomen, iets dipt eronder en de ECB toch bij zinnen komt en hun QE-programma per direct opschort. Want het is een race naar beneden, wie heeft de goedkoopste valuta, Amerika of EU. Bitcoin is toch gekoppeld aan tig valuta en krijgt er ook een tik van mee. Anders gezegd: in BTC zie ik geen veilige haven om mijn euro's nu te stallen, voorheen niet, nu niet ondanks QE van de ECB, later ooit.
RemcoDelftwoensdag 11 maart 2015 @ 22:52
quote:
0s.gif Op woensdag 11 maart 2015 17:15 schreef Joosie200 het volgende:
Zit serieus te denken om in de markt EUR/USD te stappen, met een USD die niet uitgeraasd is naar boven toe en een EUR die nog niet uitgeraasd naar onderen, ligt parity/1-op-1-lopen nog immer op de loer. Vraag is niet of het gaat gebeuren in 2015, maar wanneer ):O Kan prima in de tussentijd terwijl ik afwacht tot BTC de 320 aantikt voor ie richting de 210 dendert.
Binnen een week gok ik... Vandaag 2 dollarcent van de euro af!
roislecxedonderdag 12 maart 2015 @ 00:29
Vannacht door de 300.
Joosie200donderdag 12 maart 2015 @ 00:38
https://mobile.twitter.com/cbouzy/status/575779511234662400
Nattekatdonderdag 12 maart 2015 @ 23:11
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2015 00:29 schreef roislecxe het volgende:
Vannacht door de 300.
Nattekat approves this message.
µvrijdag 13 maart 2015 @ 06:05
http://www.telegraph.co.u(...)tcoin-customers.html
TheFreshPrincevrijdag 13 maart 2015 @ 07:23
quote:
Heel nice! :D
richoliovrijdag 13 maart 2015 @ 07:33
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2015 00:29 schreef roislecxe het volgende:
Vannacht door de 300.
Aaaand it's gone
Joosie200vrijdag 13 maart 2015 @ 08:39
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 07:33 schreef richolio het volgende:

[..]

Aaaand it's gone
^O^

De down trend in een half uurtje nu ook -O-

[ Bericht 12% gewijzigd door Joosie200 op 13-03-2015 09:09:54 ]
DaMartvrijdag 13 maart 2015 @ 11:05
Toch wel jammer dat mijn buyorder in de 200 sat niet werd aangetikt toen GSM laag stond van de week -O-.

https://www.bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-GSM
Nattekatvrijdag 13 maart 2015 @ 12:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 11:05 schreef DaMart het volgende:
Toch wel jammer dat mijn buyorder in de 200 sat niet werd aangetikt toen GSM laag stond van de week -O-.

https://www.bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-GSM
Au... je moet je orders ook niet zo laag zetten :P
Nattekatvrijdag 13 maart 2015 @ 12:07
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 08:39 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

^O^

De down trend in een half uurtje nu ook -O-
Bitcoin heeft nog tot zondag om de 300 te bereiken, daarna is de uptrend gebroken, ik hou hoop :o
DaMartvrijdag 13 maart 2015 @ 12:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 12:06 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Au... je moet je orders ook niet zo laag zetten :P
Hij was toen net naar 141 gedumpt, dus ik had een lage order in de 200 gezet... was nog geen 0,1 BTC nodig om daar te komen, maar de dump was toen al voorbij dus ;(.
Nattekatvrijdag 13 maart 2015 @ 12:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 12:07 schreef DaMart het volgende:

[..]

Hij was toen net naar 141 gedumpt, dus ik had een lage order in de 200 gezet... was nog geen 0,1 BTC nodig om daar te komen, maar de dump was toen al voorbij dus ;(.
Ach... SLR is ook hard op weg naar de titel moppercoin... :{
DaMartvrijdag 13 maart 2015 @ 12:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 12:13 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ach... SLR is ook hard op weg naar de titel moppercoin... :{
Ik heb een buy order op 1455 gezet O-).
Nattekatvrijdag 13 maart 2015 @ 12:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 12:17 schreef DaMart het volgende:

[..]

Ik heb een buy order op 1455 gezet O-).
Dankje, dat gaat vast helpen :)
DaMartvrijdag 13 maart 2015 @ 12:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 12:21 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dankje, dat gaat vast helpen :)
O, dan haal ik hem weer weg :P.
Nattekatvrijdag 13 maart 2015 @ 12:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 12:27 schreef DaMart het volgende:

[..]

O, dan haal ik hem weer weg :P.
Jij }:|
Joosie200vrijdag 13 maart 2015 @ 12:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 12:07 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Bitcoin heeft nog tot zondag om de 300 te bereiken, daarna is de uptrend gebroken, ik hou hoop :o
Ik houd hoop dat bitcoin zich wat aantrekt van vrijdag de dertiende nadat ie besloot te moonen op valentijnsdag een maandje geleden :) Dit weekend zal uitwijzen welke kant ie op gaat.
DaMartvrijdag 13 maart 2015 @ 13:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 12:29 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Jij }:|
Ik O+.
brombeer_vrijdag 13 maart 2015 @ 13:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 maart 2015 12:07 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Bitcoin heeft nog tot zondag om de 300 te bereiken, daarna is de uptrend gebroken, ik hou hoop :o
De uptrend was vanochtend al gebroken. Maar nu beweegt de koers er weer boven.
Dus ja ik heb heb geen idee welke kant de koers nu opgaat. :P
DaMartzaterdag 14 maart 2015 @ 08:11
Toch weer even een kort ritje met SLR gemaakt... gekocht voor 1475, verkocht op 1610 :D.
Joosie200zaterdag 14 maart 2015 @ 11:06
Deze minieme daling doet me denken aan 4/5 maart, toen dook ie van 284 naar 262 om vrolijk op te krabbelen en te pieken op ~300. Nu van ~300 naar 282, wellicht uitschieten naar 275 om vrolijk de weg omhoog terug te vinden? Ben er nog niet zeker van dat die constante stijging met muizenstapjes van de afgelopen twee weken nu daadwerkelijk gebroken is.
Nattekatzaterdag 14 maart 2015 @ 12:30
RIP uptrend :{

Godver de godver :'(
richoliozaterdag 14 maart 2015 @ 12:35
Rip slr
roislecxezondag 15 maart 2015 @ 00:10
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 maart 2015 12:35 schreef richolio het volgende:
Rip slr
6% up vandaag. Niks aan de hand.
Beter gaat ie een tijdje onder de 1000 sukkelen binnenkort, maar dat zal wel niet.
roislecxezondag 15 maart 2015 @ 00:12
Hee, ik heb er 3000 binnengekregen op 1460 zie ik nu. Das lang geleden dat ik een trade heb gedaan :P
Best netjes bij een 1450 low. Gelijk maar weer weggedonderd op 1571. En eindelijk weer een 200 gratis Solars erbij. Die wallet loopt flink te verstoffen zo zonder transacties :P

[ Bericht 21% gewijzigd door roislecxe op 15-03-2015 00:22:15 ]
richoliozondag 15 maart 2015 @ 01:05
quote:
0s.gif Op zondag 15 maart 2015 00:10 schreef roislecxe het volgende:

[..]

6% up vandaag. Niks aan de hand.
Beter gaat ie een tijdje onder de 1000 sukkelen binnenkort, maar dat zal wel niet.
Nee joh :{ Als hij zo'n duik maakt, betekent dat niet veel goeds. Die gaat echt niet meer herstellen dan. :P En ik heb nog genoeg gekocht op 6500
Teydelykzondag 15 maart 2015 @ 01:09
beter stoppen jullie met koffiedik lezen. ga naar holland casino en zet je hele bankroll op rood
roislecxezondag 15 maart 2015 @ 01:10
quote:
1s.gif Op zondag 15 maart 2015 01:05 schreef richolio het volgende:

[..]

Nee joh :{ Als hij zo'n duik maakt, betekent dat niet veel goeds. Die gaat echt niet meer herstellen dan. :P En ik heb nog genoeg gekocht op 6500
6500? Knopen ofzo? Zo hoog is ie nog nooit geweest. Dat duurt nog wel een endje.
Solar herstelt altijd wel weer, is geen coin die even gepumpt wordt en dood gaat. Soms duurt het alleen wat langer. De 2000 komt sowieso weer terug.

Sterker nog, Solar heeft nog nooit een pump gekend sinds het bestaat. En binnen nu en geen idee wanneer zul je ook echt geen +100% in 1 dag zien daar :P

En ja, soms dumpt iemand er even een boel, mooi meegenomen toch :)

Ik spaar al maanden gratis Solar. Kopen voor x BTC en verkopen voor hetzelfde aantal BTC. Dan hou je dus Solars over. In 52 trades is m'n wallet gegroeid tot ruim 24000 stuks. Heb er nu nog zo'n 17.000 op Bittrex en dat is stijgende (omdat Solar daalt en ik blijf mondjesmaat bijkopen). Zodra het weer wat meer volume krijgt en de prijs weer wat omhoog gaat verkoop ik die 17000+ weer voor wat ik ervoor aan BTC heb betaald. Wordt vast en zeker weer een paar duizend gratis erbij. Kost geen enkele BTC en levert er ook geen op, maar levert wel Solar op. En van Solar word ik blij :)

[ Bericht 7% gewijzigd door roislecxe op 15-03-2015 01:42:53 ]
roislecxezondag 15 maart 2015 @ 13:05
Heuj, nog een keer gekocht op 1460 en verkocht op 1650. Dat schiet een beetje op.
Nog maar een keer proberen :P
DaMartzondag 15 maart 2015 @ 13:07
quote:
0s.gif Op zondag 15 maart 2015 13:05 schreef roislecxe het volgende:
Heuj, nog een keer gekocht op 1460 en verkocht op 1650. Dat schiet een beetje op.
Nog maar een keer proberen :P
Ik had mijn buy op 1455 vanochtend net even weggehaald voor een andere coin, maar die werd daar ook niet aangetikt... nu maar teruggezet op SLR _O-.
roislecxezondag 15 maart 2015 @ 13:10
quote:
0s.gif Op zondag 15 maart 2015 13:07 schreef DaMart het volgende:

[..]

Ik had mijn buy op 1455 vanochtend net even weggehaald voor een andere coin, maar die werd daar ook niet aangetikt... nu maar teruggezet op SLR _O-.
Tijd dat er weer een beetje meer volume in komt als je het mij vraagt.
DaMartzondag 15 maart 2015 @ 13:10
quote:
0s.gif Op zondag 15 maart 2015 13:10 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Tijd dat er weer een beetje meer volume in komt als je het mij vraagt.
Op Allcrypt dook SLR vorige week naar 600 en piekte vervolgens op 6000... misschien toch daar ook maar een beetje BTC parkeren als ik weer eens wat beschikbaar heb :').
roislecxezondag 15 maart 2015 @ 13:13
quote:
0s.gif Op zondag 15 maart 2015 13:10 schreef DaMart het volgende:

[..]

Op Allcrypt dook SLR vorige week naar 600 en piekte vervolgens op 6000... misschien toch daar ook maar een beetje BTC parkeren als ik weer eens wat beschikbaar heb :').
Ik las dat je dat tikte ja. Maar ja :') das ook een volume van niks daar. Moet er nog 13000 15000 ofzo dumpen eerst. Dan koop ik erna wel weer terug. Maar het staat nu al zo lang te wachten, heb niet eens orders ervoor staan.
beetje saai zo.
DaMartzondag 15 maart 2015 @ 13:19
quote:
0s.gif Op zondag 15 maart 2015 13:13 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Ik las dat je dat tikte ja. Maar ja :') das ook een volume van niks daar.
Dat ie maar weer even boven de 1800 komt, ik moet er nog 13000 ofzo dumpen eerst. Dan koop ik erna wel weer terug. Maar het staat nu al zo lang te wachten, heb niet eens orders ervoor staan.
beetje saai zo.
Ik speel vooral met andere coins:

NLG -> stortte flink in na mijn buy. Van de week kreeg hij een pump, maar niet hoog genoeg voor mij om zonder verlies te verkopen.

BITB -> 235.000 gekocht, 33.000 erbij door te staken. Vandaag hebben wat grote jongens hun wallet uitgezet, zodat anderen meer kans hebben om blokken te vinden. Maar ik overweeg om ze toch van de hand te doen. Door de gratis BITB van het staken, kan ik met ongeveer 25% winst verkopen bij de huidige koers. Mooier zou nog zijn als hij weer een sprongetje naar 30 sat maakt :+.

BALLS -> 166.000 gekocht, heb er nu 622.000 door te staken. Helaas zorgde de hoge stake-opbrengst ook voor een behoorlijke inflatie, dus de prijs moet eerst x3 doen, voordat ik zonder verlies kan uitstappen :'). Maar ze gaan het staken aanpassen. Opbrengst kan nu oplopen tot 20.000% _O-. Daarna zou prijs wellicht iets kunnen opveren, want er zijn minder stake-opbrengsten die gedumpt kunnen worden.

10K -> 41.000 gekocht, heb er nu 124.000, ook door te staken. Ook dit is nu helaas minder waard in totaal dan wat ik ervoor heb betaald. Maar ook hiervoor geldt dat er binnenkort een fork komt die de stake-opbrengsten verlaagt, waardoor de prijs waarschijnlijk weer iets zal opveren.
roislecxezondag 15 maart 2015 @ 13:28
quote:
0s.gif Op zondag 15 maart 2015 13:19 schreef DaMart het volgende:

[..]

Ik speel vooral met andere coins:

NLG -> stortte flink in na mijn buy. Van de week kreeg hij een pump, maar niet hoog genoeg voor mij om zonder verlies te verkopen.

BITB -> 235.000 gekocht, 33.000 erbij door te staken. Vandaag hebben wat grote jongens hun wallet uitgezet, zodat anderen meer kans hebben om blokken te vinden. Maar ik overweeg om ze toch van de hand te doen. Door de gratis BITB van het staken, kan ik met ongeveer 25% winst verkopen bij de huidige koers. Mooier zou nog zijn als hij weer een sprongetje naar 30 sat maakt :+.

BALLS -> 166.000 gekocht, heb er nu 622.000 door te staken. Helaas zorgde de hoge stake-opbrengst ook voor een behoorlijke inflatie, dus de prijs moet eerst x3 doen, voordat ik zonder verlies kan uitstappen :'). Maar ze gaan het staken aanpassen. Opbrengst kan nu oplopen tot 20.000% _O-. Daarna zou prijs wellicht iets kunnen opveren, want er zijn minder stake-opbrengsten die gedumpt kunnen worden.

10K -> 41.000 gekocht, heb er nu 124.000, ook door te staken. Ook dit is nu helaas minder waard in totaal dan wat ik ervoor heb betaald. Maar ook hiervoor geldt dat er binnenkort een fork komt die de stake-opbrengsten verlaagt, waardoor de prijs waarschijnlijk weer iets zal opveren.
Hmm, die laatste 2 zijn wel interessant. Balls lijkt op sterven na dood op Trex. Doet nog maar 2 a 3 satoshi :') Vraag me af of die nog opveert, hij komt van tegen de 100 af, maar het sellsupport is behoorlijk, waar het buysupport dat niet echt is...

10k valt van 600+ naar 18, das ook niet veel soeps meer als je het mij vraagt. Al die coins die gewoon alleen maar zakken, ik hoef ze niet meer hoor :P
DaMartzondag 15 maart 2015 @ 13:35
quote:
0s.gif Op zondag 15 maart 2015 13:28 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Hmm, die laatste 2 zijn wel interessant. Balls lijkt op sterven na dood op Trex. Doet nog maar 2 a 3 satoshi :') Vraag me af of die nog opveert, hij komt van tegen de 100 af, maar het sellsupport is behoorlijk, waar het buysupport dat niet echt is...

10k valt van 600+ naar 18, das ook niet veel soeps meer als je het mij vraagt. Al die coins die gewoon alleen maar zakken, ik hoef ze niet meer hoor :P
Vanaf block 360000 verandert het stakeproces voor beide coins (ze hebben dezelfde dev).

Balls: stake wordt afhankelijk van de timestamp. Als je een block staket met timestamp 00, heb je een stake van 10.000%, anders ergens tussen 1 en 99%. Nu is de stake nog blokafhankelijk en varieert van 1% tot 20.000%. Daarom is er hyperinflatie en is de prijs nu zo laag. Als straks het staken minder opbrengt, dan veert de prijs wel weer wat terug, zo is de verwachting.

10k: standaardstake wordt 10%, maar om de 50 minuten is er een stake van 10.000%. Ook daardoor wordt de inflatie flink teruggedrongen en verwacht men een koersstijging.

Tot die tijd hold ik maar lekker en blijf ik staken. Als ik er meer dan 4 miljoen heb, kan ik voor 1 sat verkopen zonder verlies :').
DaMartmaandag 16 maart 2015 @ 07:08
Hm, buy support voor SLR lijkt iets aan te trekken... ruim 1 BTC nodig om bij mijn buy order op 1455 te komen ineens :').

Alleen zit te prijs een beetje vast tussen twee voor SLR behoorlijke muren: 0,7 BTC buywall op 1511 en 0,8 BTC sellwall op 1527 :X.
roislecxemaandag 16 maart 2015 @ 07:56
quote:
0s.gif Op maandag 16 maart 2015 07:08 schreef DaMart het volgende:
Hm, buy support voor SLR lijkt iets aan te trekken... ruim 1 BTC nodig om bij mijn buy order op 1455 te komen ineens :').

Alleen zit te prijs een beetje vast tussen twee voor SLR behoorlijke muren: 0,7 BTC buywall op 1511 en 0,8 BTC sellwall op 1527 :X.
1511 en 1512 nu.
Heb wel wat op 1512 gekocht iig.
Laatste keer na een behoorlijke wall op 1500 sprintte die naar 2200. Wie weet.
DaMartmaandag 16 maart 2015 @ 08:03
quote:
0s.gif Op maandag 16 maart 2015 07:56 schreef roislecxe het volgende:

[..]

1511 en 1512 nu.
Heb wel wat op 1512 gekocht iig.
Laatste keer na een behoorlijke wall op 1500 sprintte die naar 2200. Wie weet.
Ik zag dit net te laat... zette buy order op 1512 en nu heb ik de bots aan de buykant wakker gemaakt volgens mij :').

Die buywall wordt dus geplaatst door 2 bots, viel me op.
DaMartmaandag 16 maart 2015 @ 08:07
quote:
0s.gif Op zondag 15 maart 2015 13:10 schreef DaMart het volgende:

[..]

Op Allcrypt dook SLR vorige week naar 600 en piekte vervolgens op 6000... misschien toch daar ook maar een beetje BTC parkeren als ik weer eens wat beschikbaar heb :').
quote:
0s.gif Op zondag 15 maart 2015 13:13 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Ik las dat je dat tikte ja. Maar ja :') das ook een volume van niks daar. Moet er nog 13000 15000 ofzo dumpen eerst. Dan koop ik erna wel weer terug. Maar het staat nu al zo lang te wachten, heb niet eens orders ervoor staan.
beetje saai zo.
Bij nader inzien blij dat ik niets op Allcrypt heb gezet :').

https://www.allcrypt.com/sitedown.html
#ANONIEMmaandag 16 maart 2015 @ 08:31
quote:
0s.gif Op maandag 16 maart 2015 08:07 schreef DaMart het volgende:

[..]

[..]

Bij nader inzien blij dat ik niets op Allcrypt heb gezet :').

https://www.allcrypt.com/sitedown.html
O man alweer een site.
quote:
I'm fucking done. I'm fucking done with crypto.o one ever actually gives a shit
:P
DaMartmaandag 16 maart 2015 @ 08:38
quote:
0s.gif Op maandag 16 maart 2015 08:31 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

O man alweer een site.

[..]

:P
Ja, gaat hard de laatste tijd met de kleinere exchanges waar ik in het verleden wat gehandeld heb :').

Cryptorush - gelukkig op tijd mijn overgebleven BTC via Doge kunnen weghalen daar, voordat hij weer uit de lucht gehaald werd.
Swisscex - stoppen er gewoon mee vanwege te weinig volume.
Allcrypt - ooit eens wat gekocht voor een redelijk geslaagde arbitrage met Bittrex.

Ik ben benieuwd wat de volgende wordt... C-cex, Poloniex?
#ANONIEMmaandag 16 maart 2015 @ 08:41
quote:
0s.gif Op maandag 16 maart 2015 08:38 schreef DaMart het volgende:

[..]

Ja, gaat hard de laatste tijd met de kleinere exchanges waar ik in het verleden wat gehandeld heb :').

Cryptorush - gelukkig op tijd mijn overgebleven BTC via Doge kunnen weghalen daar, voordat hij weer uit de lucht gehaald werd.
Swisscex - stoppen er gewoon mee vanwege te weinig volume.
Allcrypt - ooit eens wat gekocht voor een redelijk geslaagde arbitrage met Bittrex.

Ik ben benieuwd wat de volgende wordt... C-cex, Poloniex?
Cryptsy....? BTC-E..? Ik herinnermij CoinEx ineens weer, mining pool en handelsplaats in 1.

Btc-e lijkt steeds maar de dans te ontspringen.
DaMartmaandag 16 maart 2015 @ 08:45
quote:
0s.gif Op maandag 16 maart 2015 08:41 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Cryptsy....? BTC-E..? Ik herinnermij CoinEx ineens weer, mining pool en handelsplaats in 1.

Btc-e lijkt steeds maar de dans te ontspringen.
Bittrex kan natuurlijk ook gewoon... van Mintpal zag ook niemand aankomen dat ze met een klapper afscheid zouden nemen :X.

Bij Allcrypt is het overigens wel opvallend dat ze een paar dagen geleden nog aangaven de exchange sowieso voor onbepaalde tijd te gaan sluiten wegens het lage volume en een te krappe personele bezetting om én siteonderhoud én support te kunnen afhandelen...

En dit is dan gewoon vragen om problemen :').

All_Crypt twitterde op dinsdag 17-02-2015 om 06:11:17 AllCrypt: Too small and insignificant to be a target of the hacks this week. Your coins are safe here because no one cares to hack us 😭 reageer retweet
Joosie200maandag 16 maart 2015 @ 09:03
quote:
Deze minieme daling doet me denken aan 4/5 maart.

Nu van ~300 naar 282, wellicht uitschieten naar 275 om vrolijk de weg omhoog terug te vinden?
Bijna goed, op de uitschieter naar 275 na dan :W
#ANONIEMmaandag 16 maart 2015 @ 13:00
Wat een walgelijke lui eigenlijk hè die hackers
Nattekatmaandag 16 maart 2015 @ 13:22
quote:
0s.gif Op maandag 16 maart 2015 13:00 schreef ZetaOS het volgende:
Wat een walgelijke lui eigenlijk hè die hackers
Zolang ergens geld mee te verdienen is zal iets blijven gebeuren, helaas...
RemcoDelftmaandag 16 maart 2015 @ 15:00
quote:
0s.gif Op maandag 16 maart 2015 13:00 schreef ZetaOS het volgende:
Wat een walgelijke lui eigenlijk hè die hackers
Ik las pas een aardige vergelijking: eigenlijk moet je alle kosten door hacken/diefstal/verlies van cryptocurrencies bij de transactiekosten optellen.
Nattekatmaandag 16 maart 2015 @ 22:33
Bitcoin is hersteld van het dipje, ik zeg beartrap.
Nattekatdinsdag 17 maart 2015 @ 00:17
Maar die 300 moet nu echt snel komen, anders is het echt klaar met die uptrend... voor het weekend eigenlijk al.
#ANONIEMdinsdag 17 maart 2015 @ 09:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 maart 2015 00:17 schreef Nattekat het volgende:
Maar die 300 moet nu echt snel komen, anders is het echt klaar met die uptrend... voor het weekend eigenlijk al.
Ik ben er helemaal klaar voor. Hopelijk een bitcoin bericht in een grote krant of zo.
roislecxedinsdag 17 maart 2015 @ 18:50
Solar nagenoeg geen volume. Maar genoeg om mijn sellordertje op 1650 toch weer af te breken.
Mooi.
DaMartwoensdag 18 maart 2015 @ 08:30
Ik laat BTC denk ik mijn stem bepalen vandaag :D.

quote:
De Piratenpartij gaat zich inzetten om meer cryptocurrencybetalingen, bijvoorbeeld
met Bitcoin, te stimuleren, zodat het financiële systeem in Noord-Holland niet
alleen afhankelijk is van de euro. Andere voordelen van cryptocurrency zijn dat de
transactiekosten over het algemeen veel lager liggen in vergelijking met de transactiekosten
bij het nationale en internationale betalingsverkeer.
Verder zorgt deze innovatie ervoor dat er meer betaalmogelijkheden zijn en dit
ook ten goede kan komen aan de export/import industrie in Noord-Holland. Door
hulp bij implementatie, subsidies en informatieverstrekking moet het gebruik van
cryptocurrency voor zowel burgers als bedrijven veraangenamen..
RemcoDelftwoensdag 18 maart 2015 @ 08:44
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 08:30 schreef DaMart het volgende:
Andere voordelen van cryptocurrency zijn dat de
transactiekosten over het algemeen veel lager liggen in vergelijking met de transactiekosten
bij het nationale en internationale betalingsverkeer.
Als ik een euro naar jou overmaak, kost het me niets (alleen een euro). Bitcoin is niet gratis, en heeft het risico dat je "geld" kwijtraakt.
grr0xwoensdag 18 maart 2015 @ 09:35
Iedereen klaar voor de tweecijferige prijs? Misschien 350-400 van de week maar dan is het feestje toch echt voorbij.
Nattekatwoensdag 18 maart 2015 @ 09:46
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 08:30 schreef DaMart het volgende:
Ik laat BTC denk ik mijn stem bepalen vandaag :D.

[..]

Ik kan dat niet }:|
DaMartwoensdag 18 maart 2015 @ 12:11
quote:
1s.gif Op woensdag 18 maart 2015 09:46 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik kan dat niet }:|
Je mag nog niet stemmen zeker? :P.
Nattekatwoensdag 18 maart 2015 @ 12:15
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 12:11 schreef DaMart het volgende:

[..]

Je mag nog niet stemmen zeker? :P.
Jawel, maar de piraten doen hier niet mee.
DaMartwoensdag 18 maart 2015 @ 12:21
quote:
1s.gif Op woensdag 18 maart 2015 12:15 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Jawel, maar de piraten doen hier niet mee.
Ik zal dubbel op ze stemmen, mede namens jou ;).
Joosie200woensdag 18 maart 2015 @ 12:25
Zo, tot 16:30 uur pauze, dan weer terug naar het stembureau. Piraten kan ik ook niet kiezen, maar bitcoin stemt mij tevreden als ik de charts zo check :)
Nattekatwoensdag 18 maart 2015 @ 12:27
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 12:25 schreef Joosie200 het volgende:
Zo, tot 16:30 uur pauze, dan weer terug naar het stembureau. Piraten kan ik ook niet kiezen, maar bitcoin stemt mij tevreden als ik de charts zo check :)
Kan je mijn stok-ritje volgen :o

Er staat een webcam op gericht :+
Joosie200woensdag 18 maart 2015 @ 12:28
quote:
1s.gif Op woensdag 18 maart 2015 12:27 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Kan je mijn stok-ritje volgen :o

Er staat een webcam op gericht :+
Livefeed, waar dan?
Nattekatwoensdag 18 maart 2015 @ 12:29
quote:
11s.gif Op woensdag 18 maart 2015 12:28 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Livefeed, waar dan?
Google op zeegat Vlissingen. ETA: 14:05
Nattekatwoensdag 18 maart 2015 @ 12:38
Rois, wat is Brabant een ontzettend lege plek :(
Nattekatwoensdag 18 maart 2015 @ 15:12
Deze daling, had ik kunnen weten.
RemcoDelftwoensdag 18 maart 2015 @ 16:37
Hoe zit het eigenlijk met de transactiekosten? Ik weet dat veel ontvangen betalingen samenvoegen tot een uitgaande betaling leidt tot hogere kosten, omdat het meer data betreft. Maar als al die betalingen nu op hetzelfde adres ontvangen zijn, geldt dat dan ook?
edraket31woensdag 18 maart 2015 @ 18:35
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 15:12 schreef Nattekat het volgende:
Deze daling, had ik kunnen weten.
Onzin..... o|O
Of je bericht is een publieke bekentenis dat je bij het admin team van Evolution hoorde (en dat betwijfel ik want dan zou je nu niet achter een stokje aanjagen)

http://www.coindesk.com/d(...)-million-in-bitcoin/
roislecxewoensdag 18 maart 2015 @ 18:48
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 12:38 schreef Nattekat het volgende:
Rois, wat is Brabant een ontzettend lege plek :(
:')
richoliowoensdag 18 maart 2015 @ 18:50
Schijndel :')
roislecxewoensdag 18 maart 2015 @ 18:56
MOOOON
richoliowoensdag 18 maart 2015 @ 18:58
Had mijn short positie op 291 ofzo niet moeten sluiten zo achteraf gezien.
brombeer_woensdag 18 maart 2015 @ 19:20
Euro krijgt een flinke schop onder zijn hol. Net als olie trouwens :o
grr0xwoensdag 18 maart 2015 @ 19:54
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 09:35 schreef grr0x het volgende:
Iedereen klaar voor de tweecijferige prijs? Misschien 350-400 van de week maar dan is het feestje toch echt voorbij.
Ah kijk, daar begint ie al :)
RemcoDelftwoensdag 18 maart 2015 @ 20:05
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 19:20 schreef brombeer_ het volgende:
Euro krijgt een flinke schop onder zijn hol. Net als olie trouwens :o
Euro gaat juist iets omhoog! Misschien omdat die spaghettidirecteur van de ECB er achter komt dat-ie lang niet zo makkelijk staatsobligaties kan opkopen met z'n monopolygeld als gedacht...

quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 16:37 schreef RemcoDelft het volgende:
Hoe zit het eigenlijk met de transactiekosten? Ik weet dat veel ontvangen betalingen samenvoegen tot een uitgaande betaling leidt tot hogere kosten, omdat het meer data betreft. Maar als al die betalingen nu op hetzelfde adres ontvangen zijn, geldt dat dan ook?
Niemand hier die serieuze details kent van hetgeen jullie zo druk mee aan het speculeren zijn?
DaMartwoensdag 18 maart 2015 @ 20:38
Zo te zien is er een walvis bang dat hij NAV tegen een te hoge prijs moet gaan kopen, dus heeft hij maar even een sellwall van 82 BTC neergezet :').

https://www.bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-NAV
roislecxewoensdag 18 maart 2015 @ 20:50
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 20:38 schreef DaMart het volgende:
Zo te zien is er een walvis bang dat hij NAV tegen een te hoge prijs moet gaan kopen, dus heeft hij maar even een sellwall van 82 BTC neergezet :').

https://www.bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-NAV
Dat ben ik over een paar jaar met Solar :P
TheFreshPrincewoensdag 18 maart 2015 @ 20:51
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 20:05 schreef RemcoDelft het volgende:

Niemand hier die serieuze details kent van hetgeen jullie zo druk mee aan het speculeren zijn?
Sommige mensen hebben een leven naast FOK! ;)

Bij meerdere betalingen op 1 adres geldt het ook.

Het heeft te maken met de grootte van de transactie, dus als je vele kleine transacties hebt binnengekregen op 1 (of meerdere) adressen en die wil doorsturen dan loop je tegen hogere transactiekosten aan omdat je transactie meer ruimte inneemt in bytes.

Op het adres waar het binnenkomt is het weer 1 binnenkomende transactie en heb je dat bij het verzenden niet opnieuw omdat je minder bytes gebruikt.

Met de nieuwe Bitcoin Core client kan je "geavanceerde settings" activeren waarmee je zelf inputs kan kiezen voor de nieuwe transactie, dat kan schelen in je transactie grootte.

Overigens loop je hier vooral tegenaan als je veel kleine transacties hebt binnengekregen, zoals van Bitcoin faucets of via een linkje onder je blog/forumposts/etc.

Een handige link met info:
http://bitzuma.com/posts/(...)in-transaction-fees/

[ Bericht 8% gewijzigd door TheFreshPrince op 18-03-2015 21:00:26 ]
DaMartwoensdag 18 maart 2015 @ 21:14
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 20:50 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Dat ben ik over een paar jaar met Solar :P
Gisteren nog wel een leuke aankoop kunnen doen van NAV... 24h low was 1725, mijn buy order stond op 1750 :D. Laagste sinds eind januari :+.
roislecxewoensdag 18 maart 2015 @ 21:17
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 21:14 schreef DaMart het volgende:

[..]

Gisteren nog wel een leuke aankoop kunnen doen van NAV... 24h low was 1725, mijn buy order stond op 1750 :D. Laagste sinds eind januari :+.
Netjes.
Heb er 1x mee gespeeld. Gekocht op 2600 en verkocht op 3000 geloof ik zoiets.
roislecxewoensdag 18 maart 2015 @ 22:01
MMXIV gaat even uit zn dak.

https://bittrex.com/Market/?MarketName=BTC-MMXIV
DaMartwoensdag 18 maart 2015 @ 22:04
quote:
Van de makers van BALLS en 10K... zou leuk zijn als die coins ook zo'n ritje maken :D.
roislecxewoensdag 18 maart 2015 @ 22:04
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 22:04 schreef DaMart het volgende:

[..]

Van de makers van BALLS en 10K... zou leuk zijn als die coins ook zo'n ritje maken :D.
1000+%
Het aantal BTC wat er ook ingepompt wordt, ik denk dat het nog veel hoger gaat. Misschien wel naar 700k.
DaMartwoensdag 18 maart 2015 @ 22:06
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 22:04 schreef roislecxe het volgende:

[..]

1000+%
Het aantal BTC wat er ook ingepompt wordt, ik denk dat het nog veel hoger gaat. Misschien wel naar 700k.
Ondertussen wordt de manipulatie van NAV steeds leuker... nu al meerdere sellwalls om de prijs te drukken, dus als je nog goedkoop wilt instappen... :P.
roislecxewoensdag 18 maart 2015 @ 22:06
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 22:06 schreef DaMart het volgende:

[..]

Ondertussen wordt de manipulatie van NAV steeds leuker... nu al meerdere sellwalls om de prijs te drukken, dus als je nog goedkoop wilt instappen... :P.
Meh, ik wacht nog wel even :P
Weet helemaal niks van die coin.
DaMartwoensdag 18 maart 2015 @ 22:10
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 22:06 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Meh, ik wacht nog wel even :P
Weet helemaal niks van die coin.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=679791.0

Ze zijn bezig met een nieuwe technologie voor anonieme transacties. Betatests door users hebben al uitgewezen dat die technologie goed werkt. Ze moeten het nu alleen gaan uitrollen in de blockchain. Daarvoor willen ze dat eerste de exchanges hun wallets op orde hebben, maar waar de andere exchanges dat in een paar uur hebben geregeld, heeft Cryptsy er een paar weken voor nodig blijkbaar. Daardoor worden mensen ongeduldig en dumpen hun NAV.

Vrijdag komt er een mededeling van de DEV over de planning voor de invoering van de nieuwe technologie. Sommige mensen verwachten dan heel snel de maan (300k sat), maar ik denk dat het al heel wat zou zijn als binnen een maand de 10k gehaald wordt. Maar we gaan het zien binnenkort :P.
roislecxewoensdag 18 maart 2015 @ 22:14
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 22:10 schreef DaMart het volgende:

[..]

https://bitcointalk.org/index.php?topic=679791.0

Ze zijn bezig met een nieuwe technologie voor anonieme transacties. Betatests door users hebben al uitgewezen dat die technologie goed werkt. Ze moeten het nu alleen gaan uitrollen in de blockchain. Daarvoor willen ze dat eerste de exchanges hun wallets op orde hebben, maar waar de andere exchanges dat in een paar uur hebben geregeld, heeft Cryptsy er een paar weken voor nodig blijkbaar. Daardoor worden mensen ongeduldig en dumpen hun NAV.

Vrijdag komt er een mededeling van de DEV over de planning voor de invoering van de nieuwe technologie. Sommige mensen verwachten dan heel snel de maan (300k sat), maar ik denk dat het al heel wat zou zijn als binnen een maand de 10k gehaald wordt. Maar we gaan het zien binnenkort :P.
Hmm, heb eigenlijk geen zin om heel dat bitcointalktopic te lezen :@
Maar het zou een dark 2.0 kunnen zijn zoals je tikt :P
Die kocht ik ook op 6000sat in het begin, toen ging ie naar 200+Ksat en naar 400Ksat toen ie naar Mintpal ging.
Ach, ik heb wel weer eens zin in iets anders dan die dooie Solar op het moment :+
roislecxewoensdag 18 maart 2015 @ 22:15
Koop straks wel onder de 2000 :P
DaMartwoensdag 18 maart 2015 @ 22:16
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 22:14 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Hmm, heb eigenlijk geen zin om heel dat bitcointalktopic te lezen :@
Maar het zou een dark 2.0 kunnen zijn zoals je tikt :P
Die kocht ik ook op 6000sat in het begin, toen ging ie naar 200+Ksat en naar 400Ksat toen ie naar Mintpal ging.
Ach, ik heb wel weer eens zin in iets anders dan die dooie Solar op het moment :+
Ja, mensen vergelijken het al met DRK, maar dat was vorig jaar, in een andere markt, dus of die koers echt DRK achternagaat weet ik niet, maar een stijging op zich verwacht ik wel, zeker als je ziet dat er nu dus whales zijn die de prijs drukken. Dat kan maar één reden hebben: ze willen meer NAV kopen om met winst van de hand te doen binnenkort.
roislecxewoensdag 18 maart 2015 @ 22:19
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 22:16 schreef DaMart het volgende:

[..]

Ja, mensen vergelijken het al met DRK, maar dat was vorig jaar, in een andere markt, dus of die koers echt DRK achternagaat weet ik niet, maar een stijging op zich verwacht ik wel, zeker als je ziet dat er nu dus whales zijn die de prijs drukken. Dat kan maar één reden hebben: ze willen meer NAV kopen om met winst van de hand te doen binnenkort.
Diegene die daar 65btc aan NAV heeft, die gaat ze ooit een keer keihard dumpen. Daar moet de koers wel een X100 voor doen wil er zo'n bedrag aan buyorders staan.
M.a.w. Bij een tikfoutje van die kerel staat de koers op 1sat :')

Conclusie: Ik zet een buyorder op 2sat.
DaMartwoensdag 18 maart 2015 @ 22:21
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 22:19 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Diegene die daar 65btc aan NAV heeft, die gaat ze ooit een keer keihard dumpen. Daar moet de koers wel een X100 voor doen wil er zo'n bedrag aan buyorders staan.
M.a.w. Bij een tikfoutje van die kerel staat de koers op 1sat :')

Conclusie: Ik zet een buyorder op 2sat.
Zoals iemand op BCT al zei: het kan ook een groep zijn die deze orders heeft gezet ;).
roislecxewoensdag 18 maart 2015 @ 22:22
Ondertussen gaat BTC door de 250 omlaag trouwens :P
roislecxewoensdag 18 maart 2015 @ 22:22
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 22:21 schreef DaMart het volgende:

[..]

Zoals iemand op BCT al zei: het kan ook een groep zijn die deze orders heeft gezet ;).
True, maar ook een groep kan dumpen :P
roislecxewoensdag 18 maart 2015 @ 22:23
Godsamme met op de achtergrond hier die Pechtold. Dat doet de gemoedstoestand wel omlaag brengen. Snap al waarom BTC daalt, daar gaat het vertrouwen in alles :P
DaMartwoensdag 18 maart 2015 @ 22:24
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 22:22 schreef roislecxe het volgende:

[..]

True, maar ook een groep kan dumpen :P
En de sellwalls zijn weg... meteen naar 2580 :D.

*edit: of het was iemand die een foutje maakte bij het instellen van zijn bot _O-.
https://bitcointalk.org/i(...)10816319#msg10816319
roislecxewoensdag 18 maart 2015 @ 22:26
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 22:24 schreef DaMart het volgende:

[..]

En de sellwalls zijn weg... meteen naar 2580 :D.
Ik heb een hekel aan walls. Beetje met ons kleintjes spelen pff.
Ik ga er niet aan beginnen.
DaMartwoensdag 18 maart 2015 @ 22:27
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 22:26 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Ik heb een hekel aan walls. Beetje met ons kleintjes spelen pff.
Ik ga er niet aan beginnen.
Zie mijn edit. Op BCT claimt iemand een foutje te hebben gemaakt toen hij met zijn bot aan het spelen was :').
roislecxewoensdag 18 maart 2015 @ 22:29
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 22:27 schreef DaMart het volgende:

[..]

Zie mijn edit. Op BCT claimt iemand een foutje te hebben gemaakt toen hij met zijn bot aan het spelen was :').
Ja ik zag het :P
DaMartwoensdag 18 maart 2015 @ 22:32
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 22:29 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Ja ik zag het :P
Maar inderdaad, als die een andere tikfout had gemaakt... :X.
Joosie200woensdag 18 maart 2015 @ 23:07
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 22:22 schreef roislecxe het volgende:
Ondertussen gaat BTC door de 250 omlaag trouwens :P
Mooi dat mijn voorgevoel gisteravond juist was :) Dagje op stembureau gezeten, BTC dik omlaag = win-win :D
roislecxewoensdag 18 maart 2015 @ 23:21
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 23:07 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Mooi dat mijn voorgevoel gisteravond juist was :) Dagje op stembureau gezeten, BTC dik omlaag = win-win :D
Opkomst niet veel soeps zeker?
Hier was het 46% ongeveer volgens die mensen die er zaten. (ik ging om half 9 pas stemmen, dus zal wel zo gebleven zijn ongeveer)

Zag net ergens al een 35% voorbij komen :') In 2011 nog ruim 60. Weet niet meer waar :@
Rotterdam ook al 35% maar :')
Nattekatdonderdag 19 maart 2015 @ 00:56
Triest dit, ongelofelijk triest :')

Een gigantische klap weer voor het vertrouwen in bitcoin.
roislecxedonderdag 19 maart 2015 @ 12:25
quote:
0s.gif Op donderdag 19 maart 2015 00:56 schreef Nattekat het volgende:
Triest dit, ongelofelijk triest :')

Een gigantische klap weer voor het vertrouwen in bitcoin.
Wat iemand hierboven al zei, op naar het 2cijferige getal.
De vorige echte crash stokte bij 162. Denk dat als de 150 zou breken bij een volgende klap, de 100 erg snel nadert. Een 'wall' van 200BTC is dan ook nog maar rond de $20.000, en das nou niet echt een 'wall' meer, terwijl 200 BTC wel nog veel klinkt...
Joosie200donderdag 19 maart 2015 @ 13:15
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 23:21 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Opkomst niet veel soeps zeker?
Hier was het 46% ongeveer volgens die mensen die er zaten. (ik ging om half 9 pas stemmen, dus zal wel zo gebleven zijn ongeveer)

Zag net ergens al een 35% voorbij komen :') In 2011 nog ruim 60. Weet niet meer waar :@
Rotterdam ook al 35% maar :')
Viel nog wel mee overdag een keer 30% rond 5 uur in de middag. Maar in de avond liep het stormloop :D Zo kwamen we op 55% om en nabij. Niet slecht :)
DaMartdonderdag 19 maart 2015 @ 13:26
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2015 22:26 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Ik heb een hekel aan walls. Beetje met ons kleintjes spelen pff.
Ik ga er niet aan beginnen.
Echt niet gedaan? Inmiddels alweer rond de 3000 sat :P.
roislecxedonderdag 19 maart 2015 @ 13:29
quote:
0s.gif Op donderdag 19 maart 2015 13:26 schreef DaMart het volgende:

[..]

Echt niet gedaan? Inmiddels alweer rond de 3000 sat :P.
Zag t net ja :P
Niet gedaan nee.
roislecxedonderdag 19 maart 2015 @ 13:30
Dicht.
DaMartdonderdag 19 maart 2015 @ 13:30
quote:
0s.gif Op donderdag 19 maart 2015 13:30 schreef roislecxe het volgende:
Dicht.
Hoax :{w.
Nattekatdonderdag 19 maart 2015 @ 13:42
quote:
6s.gif Op donderdag 19 maart 2015 13:30 schreef DaMart het volgende:

[..]

Hoax :{w.
Door slotje posten :')