Heb ik nu ook een beetje Turks bloed?quote:Op zondag 15 februari 2015 17:24 schreef WammesWaggel het volgende:
[..]
Turkse cultuur en haar eindeloze innovatie op zijn fraaiste manier.
Sallaint detail: het is niet turksquote:Op zondag 15 februari 2015 17:24 schreef WammesWaggel het volgende:
[..]
Turkse cultuur en haar eindeloze innovatie op zijn fraaiste manier.
Het libido van Turkse mannen kennende zou het mij verbazen als je geen enkele Turkse voorouder hebt.quote:Op zondag 15 februari 2015 17:27 schreef Deuce92 het volgende:
[..]
Heb ik nu ook een beetje Turks bloed?![]()
Vind helemaal mooi.quote:Op zondag 15 februari 2015 17:30 schreef WammesWaggel het volgende:
[..]
Het libido van Turkse mannen kennende zou het mij verbazen als je geen enkele Turkse voorouder hebt.
One drop rule, ook gij bent Turk!
Dus je stelt dat de eindeloze innovatie eigenlijk gewoon jatten en toe-eigenen is?quote:Op zondag 15 februari 2015 17:33 schreef WammesWaggel het volgende:
[..]
Cultuur is aan verandering onderhevig.
Turken zijn als The Borg.
Nuja je neemt natuurlijk een zekere vrijheid met gevestigde zaken en geeft daar een eigen draai aan.quote:Op zondag 15 februari 2015 17:36 schreef Che_ het volgende:
[..]
Dus je stelt dat de eindeloze innovatie eigenlijk gewoon jatten en toe-eigenen is?
Sounds fair
Haha, draai, net als döner, ik snap 'm.quote:Op zondag 15 februari 2015 17:39 schreef WammesWaggel het volgende:
[..]
Nuja je neemt natuurlijk een zekere vrijheid met gevestigde zaken en geeft daar een eigen draai aan.
Vind je dat gek?quote:Op zondag 15 februari 2015 17:14 schreef Che_ het volgende:
Alle Turkse restaurants vol gisteren![]()
Omdat valentijn
Als ik in Rotterdam Bergweg eet eet ik het uiteraard met shoarma. Zij maken de lekkerste kapsalonsquote:Op zondag 15 februari 2015 17:45 schreef TheMagnificent het volgende:
Met wat eten jullie je kapsalon eigenlijk zoal: kalfsdöner, shoarma of kip?
Idem, maar eet de laatste tijd liever wat men aanprijst als een Turkse pannenkoek als snack.quote:Op zondag 15 februari 2015 17:46 schreef Deuce92 het volgende:
Döner. Maar weet niet wat voor vlees er wordt gebruikt.
Voornamelijk kalkoen. Ook in 'kalfs'dönerquote:Op zondag 15 februari 2015 17:46 schreef Deuce92 het volgende:
Döner. Maar weet niet wat voor vlees er wordt gebruikt.
Geld denk ik (ben niet zo creatief) en de hoeveelheid hangt af van hun inkomen, mijn inkomen en wat zij spenderen aan de bruiloft.quote:Op zondag 15 februari 2015 17:53 schreef xaban06 het volgende:
Wat hebben of zouden jullie je broer/zus geven voor zijn/haar bruiloft?
Gewoon geld/sieraad of iets speciaals? Indien dat eerste, hoeveel?
Zou je toch wel proeven, denk ik? Zal dan wel niet, waar ik 'm bestel.quote:Op zondag 15 februari 2015 17:53 schreef Che_ het volgende:
[..]
Voornamelijk kalkoen. Ook in 'kalfs'döner
iets speciaals en persoonlijks.quote:Op zondag 15 februari 2015 17:53 schreef xaban06 het volgende:
Wat hebben of zouden jullie je broer/zus geven voor zijn/haar bruiloft?
Gewoon geld/sieraad of iets speciaals? Indien dat eerste, hoeveel?
kipdoner.quote:Op zondag 15 februari 2015 17:45 schreef TheMagnificent het volgende:
Met wat eten jullie je kapsalon eigenlijk zoal: kalfsdöner, shoarma of kip?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |