tips hoe je dat voor elkaar hebt gekregen of gewoon naar Rotterdam afgereisd ?quote:Op zaterdag 31 januari 2015 13:46 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Kijk! Gaat goed!
En ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat wij morgen ook brood van jullie gaan eten
Per broodduifquote:Op zaterdag 31 januari 2015 15:21 schreef komrad het volgende:
[..]
tips hoe je dat voor elkaar hebt gekregen of gewoon naar Rotterdam afgereisd ?
Wij reizen naar hen af. Maar niet enkel om een brood te brengen hoor.quote:Op zaterdag 31 januari 2015 15:21 schreef komrad het volgende:
[..]
tips hoe je dat voor elkaar hebt gekregen of gewoon naar Rotterdam afgereisd ?
Het komt naar ons toequote:Op zaterdag 31 januari 2015 15:21 schreef komrad het volgende:
[..]
tips hoe je dat voor elkaar hebt gekregen of gewoon naar Rotterdam afgereisd ?
can't beat that. Ik neem aan dat er een recensie komt?quote:Op zaterdag 31 januari 2015 15:27 schreef Bluezz het volgende:
Wat een leuk stukje Mmmm ik verheug me op het brood
[..]
Het komt naar ons toe
Knetteren?quote:Op zaterdag 31 januari 2015 13:43 schreef Molo het volgende:
Effect per euro?
Knettert harder in je mond ofzo?
Ja ik gok maar wat, heb geen idee wat jij met effect per euro bedoelt.quote:
Gevulde magen per uitgegeven euro.quote:Op zaterdag 31 januari 2015 16:29 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja ik gok maar wat, heb geen idee wat jij met effect per euro bedoelt.
In dat geval hoef je idd niet in dit topic te kijken if in de bakkerij.quote:Op zaterdag 31 januari 2015 16:31 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Gevulde magen per uitgegeven euro.
Ik denk dat je eraan voorbij gaat dat het commentaar was op het uitgesteld brood concept, niet op het zelf wel of niet willen eten van welk soort brood dan ook. Vraag is ook, wie is de doelgroep in het geval van uitgesteld brood? De gulle gever of de ontvangende partij (of zelfs LHO en Isegrim omdat het wel extra omzet is natuurlijk)?quote:Op zaterdag 31 januari 2015 16:32 schreef Molo het volgende:
[..]
In dat geval hoef je idd niet in dit topic te kijken if in de bakkerij.
Aldi volstaat dan lijkt mij, dat ga je nooit in een bakkerij bereiken en is ook hun doelgroep helemaal niet. Beetje zinloos commentaar in dit topic w.m.b.
Klopt, heb ik overheen gelezen.quote:Op zaterdag 31 januari 2015 16:56 schreef frederik het volgende:
[..]
Ik denk dat je eraan voorbij gaat dat het commentaar was op het uitgesteld brood concept, niet op het zelf wel of niet willen eten van welk soort brood dan ook. Vraag is ook, wie is de doelgroep in het geval van uitgesteld brood? De gulle gever of de ontvangende partij (of zelfs LHO en Isegrim omdat het wel extra omzet is natuurlijk)?
Nee, dat zeker niet.quote:Op zaterdag 31 januari 2015 20:21 schreef Moppert het volgende:
Ik zou in ieder geval niet kiezen voor meegeven aan de laatste paar klanten of dingen weggeven voor je eigen deur. Daar heb ik wel ervaring mee dat het uit de hand loopt, mensen die steeds maar zielig doen of juist expres laat komen om maar kans te maken op overschot.
Stiekem vind ik het wel doodeng allemaal hoor. Maar ook wel heel leuk.quote:Op zaterdag 31 januari 2015 21:37 schreef uniekhoorn het volgende:
Wat een gaaf artikel!
Vind het zo knap, dapper en leuk voor jullie
Ik eet eigenlijk alleen maar wit brood, bij bruin brood gaat het al van 'meh'.quote:Op zondag 1 februari 2015 21:28 schreef n0a het volgende:
Ik ben ook lastig qua brood, maar niet met dit brood . Met de nieuwe oven is het ook alleen maar lekkerder geworden.
Dankquote:Op zondag 1 februari 2015 21:28 schreef n0a het volgende:
Ik ben ook lastig qua brood, maar niet met dit brood . Met de nieuwe oven is het ook alleen maar lekkerder geworden.
Omfietsbrood. Cool Is weer eens wat anders dan omfietswijnquote:Op zondag 1 februari 2015 21:26 schreef einschtein het volgende:
Deze ga ik volgen.
Jullie zaak is niet direct om de hoek, maar ik ben best benieuwd hoe het gaat smaken. Dus even om fietsen vanuit mijn werk is zeker geen ramp. Ik ben wel lastig qua eten, dus ook brood. Dat gaat nog wat worden dus.
Zijn jullie idd al helemaal gewend aan de nieuwe? Volgens mij was er bij de eerste test batch nog wat temperatuurverschillen?quote:Op zondag 1 februari 2015 21:32 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Dank
Had zelf vooraf wel wat verbetering verwacht, maar had niet verwacht dat er zoveel verschil in het eindproduct zou zitten.
De bezorging is ook iets wat we echt willen blijven doen En ik weet niet of't meer in de buurt is, maar vanaf vrijdag ligt't ook bij An Dijviequote:Op zondag 1 februari 2015 21:26 schreef einschtein het volgende:
Deze ga ik volgen.
Jullie zaak is niet direct om de hoek, maar ik ben best benieuwd hoe het gaat smaken. Dus even om fietsen vanuit mijn werk is zeker geen ramp. Ik ben wel lastig qua eten, dus ook brood. Dat gaat nog wat worden dus.
Dankquote:Op zondag 1 februari 2015 20:40 schreef golfer het volgende:
Als ze om de hoek zouden wonen zou ik zeker mijn broden bij hun bestellen en afhalen.
LHO had vandaag voor ons een brood bij zich toen ze deze kant opkwamen en ik kan zondermeer zeggen: "goedgekeurd"!
Ja. Is een bekend iets, aldus de collega-bakker van Tilburg Sourdough. Doen ze allemaal.quote:Op zondag 1 februari 2015 21:36 schreef computergirl het volgende:
[..]
Zijn jullie idd al helemaal gewend aan de nieuwe? Volgens mij was er bij de eerste test batch nog wat temperatuurverschillen?
quote:Op zondag 1 februari 2015 21:36 schreef NedKelly het volgende:
[..]
Omfietsbrood. Cool Is weer eens wat anders dan omfietswijn
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |