Ok, maar snap niet waarom die fabrikanten van die grote emmers niet gewoon ook kleinere verpakkingen maken, daar zullen toch wel meer mensen blij mee zijn??quote:Op zaterdag 6 december 2014 18:52 schreef Pixxie. het volgende:
Remia frietsaus smaakt het meeste als snackbar mayo
Ja maar koop nou maar is die remia frietsaus dan zul je zien dat het eigenlijk gewoon hetzelfde smaaktquote:Op zaterdag 6 december 2014 18:54 schreef delano.888 het volgende:
[..]
Ok, maar snap niet waarom die fabrikanten van die grote emmers niet gewoon ook kleinere verpakkingen maken, daar zullen toch wel meer mensen blij mee zijn??
zijn er wel had ze laatst van werk mee genomenquote:Op zaterdag 6 december 2014 18:54 schreef delano.888 het volgende:
[..]
Ok, maar snap niet waarom die fabrikanten van die grote emmers niet gewoon ook kleinere verpakkingen maken, daar zullen toch wel meer mensen blij mee zijn??
Welk merk heeft ze dan?quote:Op zaterdag 6 december 2014 18:56 schreef tailfox het volgende:
[..]
zijn er wel had ze laatst van werk mee genomen
Die zakken bedoel je zeker. Ziet er inderdaad uit als wat ik bedoel. Nu nog vinden waar ze verkocht worden.quote:
http://www.hooglandeieren(...)50-ml-N_art_299.htmlquote:Op zaterdag 6 december 2014 19:01 schreef delano.888 het volgende:
[..]
Die zakken bedoel je zeker. Ziet er inderdaad uit als wat ik bedoel. Nu nog vinden waar ze verkocht worden.
Waar de fuck woon jij dat je niet gewoon mayo bij een snackbar kan krijgen?quote:Op zaterdag 6 december 2014 18:45 schreef RoodWitBlauw het volgende:
Je bedoelt fritessaus.
Het is een rariteit dat je mayo in de snackbar kan krijgen
Dit ja...quote:
En natuurlijk de lekkerste curry:quote:Op zaterdag 6 december 2014 19:28 schreef Snowballed het volgende:
[..]
Dit ja...
En ze hebben ook:
[ afbeelding ]
Utrecht stad. Meeste snackbars hebben slechts Frietsausquote:Op zaterdag 6 december 2014 19:25 schreef Rezania het volgende:
[..]
Waar de fuck woon jij dat je niet gewoon mayo bij een snackbar kan krijgen?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |