Die extra massa's gingen wel openquote:Op donderdag 27 november 2014 09:01 schreef dralion13 het volgende:
Ging weer lekker gister met de kassa's. Er zijn er 3 open, met ieders 10 mensen in de rij, sluiten ze er 1 ipv dat ze extra massa's open doen
Ik heb inderdaad veel lekkerdere truffelkaas gehad.quote:Op woensdag 26 november 2014 01:40 schreef dralion13 het volgende:
Die truffelkaas is toch echt maar matig.
ik dacht dat dit aan mij lag! Er zat een hele vreemde nasmaak aan.. mijn vriend proefde het niet dus die heeft m lekker opgegetenquote:Op maandag 24 november 2014 19:07 schreef friekin_ het volgende:
Ik vond de camembert overigens te muf.
Ik vind m te klef..quote:Op donderdag 27 november 2014 16:30 schreef DonnaRush het volgende:
Is die gevulde brie met bieslook lekker?
stilton in een pot?quote:Op donderdag 27 november 2014 19:24 schreef Molo het volgende:
Die gevulde kaas kun je laten liggen, geen zak aan.
Heb de stilton in pot meegenomen, lekker spul, alleen onhandig potje. Deksel blijft niet zitten
bedoel je die 3 kleine kaasjes of dat kaasblok (zeg maar; gesneden blok kaas)quote:Op donderdag 27 november 2014 16:29 schreef Danter het volgende:
[..]
ik dacht dat dit aan mij lag! Er zat een hele vreemde nasmaak aan.. mijn vriend proefde het niet dus die heeft m lekker opgegeten
Bij mijn lidl is nu alles de hele tijd op.. zelfs de gewone brie (die vast in het assortiment zit) was helemaal op? Zieke kaasgekte ineens.. gelukkig was er wel nog die oude geitenkaas van de december producten.. die is zooo lekker
Dat blok!quote:Op donderdag 27 november 2014 19:53 schreef SuperFood het volgende:
[..]
bedoel je die 3 kleine kaasjes of dat kaasblok (zeg maar; gesneden blok kaas)
Dezequote:
Die kaas is zo lekker! Wij hebben de kruller van bosca al, maar dan is de kaas bij lidl nog steeds goedkoper dan bij de appie.quote:Op donderdag 27 november 2014 20:12 schreef Molo het volgende:
Ik was uit op de tete de moine kaas met kruller, maar die hadden ze nog niet staan
Er staat ook ambachtelijke pot hequote:Op donderdag 27 november 2014 19:24 schreef Molo het volgende:
Die gevulde kaas kun je laten liggen, geen zak aan.
Heb de stilton in pot meegenomen, lekker spul, alleen onhandig potje. Deksel blijft niet zitten
Ja precies, had de prijzen hier ook vergeleken. Ik bedacht me ook dat als die kruller ruk is, ik die apart wel koop van Bosca. Kaasquote:Op donderdag 27 november 2014 20:29 schreef friekin_ het volgende:
[..]
Die kaas is zo lekker! Wij hebben de kruller van bosca al, maar dan is de kaas bij lidl nog steeds goedkoper dan bij de appie.
Waarschijnlijk gemaakt door authentieke kinderhandjes in chinaquote:Op donderdag 27 november 2014 20:30 schreef friekin_ het volgende:
[..]
Er staat ook ambachtelijke pot he
Die kaas smaakt ook niet in brokken. De krullen komen de smaak ten goede. Door al die kaaspraat zit ik nu alweer naar de koelkast te lonken.quote:Op donderdag 27 november 2014 20:32 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja precies, had de prijzen hier ook vergeleken. Ik bedacht me ook dat als die kruller ruk is, ik die apart wel koop van Bosca. Kaas
En ziet er ook zo leuk uit die krulletjes
Die mature Stilton is gevaarlijk lekker, je eet jezelf een cholesterolprobleem.quote:Op donderdag 27 november 2014 20:11 schreef Molo het volgende:
[..]
Deze
[ afbeelding ]
Het is verkruimelde Stilton in een pot. Je kunt net zo goed gewoon blok stilton nemen hoor, maar ikwas hier gewoon benieuwd naar en zag er leuk uit.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |