quote:Onderzoek studenten hotelschool. 'Beeld buitenlandse gast over gastronomie Nederland 'slecht', aldus onderzoek. Belangrijkste reden: gebrek aan identiteit.' NBTC over imagoverbetering: 'we gaan regio verbinden aan product en chef'.
Ja, die nemen ze gewoon over van het zusje in Zwolle die gesloten gaat worden.quote:Op maandag 17 november 2014 11:57 schreef borisz het volgende:
Nieuw: **
Amsterdam: Librije's Zusje (in Waldorf Asoria)
twitter:JoCortenraedt twitterde op maandag 17-11-2014 om 12:08:17Toine Hermsen verliest ster. de Leuf van 2 naar 1 reageer retweet
Ubachsberg De Leuf van twee naar één sterquote:
De Librije gaat dicht? Loopt dat niet goed dan?quote:Op maandag 17 november 2014 11:58 schreef golfer het volgende:
[..]
Ja, die nemen ze gewoon over van het zusje in Zwolle die gesloten gaat worden.
De Librije gaat verhuizen naar waar nu het 'Zwolse Zusje' zit.quote:Op maandag 17 november 2014 12:36 schreef derLudolf het volgende:
[..]
De Librije gaat dicht? Loopt dat niet goed dan?
Librije's Zusje zit nog niet in Amsterdam, dat zit nog steeds in Zwolle. Dat gáát naar Amsterdam en logisch ook, op de plek waar nu Zusje zit kunnen ze meer ruimte voor de Librije zelf maken en een twee sterren en een drie sterren restaurant op 100 meter van elkaar, van dezelfde eigenaar lijkt mij bedrijfstechnisch ook niet heel handig. Kan je beter verhuizen naar een andere stad zodat je meer publiek trekt.quote:Op maandag 17 november 2014 12:39 schreef borisz het volgende:
[..]
De Librije gaat verhuizen naar waar nu het 'Zwolse Zusje' zit.
Librije's Zusje in Amsterdam, nu zeven maanden open, zit direct op **.
De reden: Omdat Jonnie en Trees het nodig vonden om de volgende stap met De Librije te maken en dat kan niet waar ze nu zitten.
Fout. Librije's Zusje zit al 7 maanden ook in Amsterdam:quote:Op maandag 17 november 2014 13:36 schreef Dagonet het volgende:
Librije's Zusje zit nog niet in Amsterdam, dat zit nog steeds in Zwolle. Dat gáát naar Amsterdam en logisch ook, op de plek waar nu Zusje zit kunnen ze meer ruimte voor de Librije zelf maken en een twee sterren en een drie sterren restaurant op 100 meter van elkaar, van dezelfde eigenaar lijkt mij bedrijfstechnisch ook niet heel handig. Kan je beter verhuizen naar een andere stad zodat je meer publiek trekt.
Le Marron is gesloten en de eigenaar is een nieuwe zaak begonnen.quote:Op maandag 17 november 2014 12:15 schreef golfer het volgende:
[..]
Ubachsberg De Leuf van twee naar één ster
Amersfoort De Saffraan van één naar geen ster
Apeldoorn Hoog Soeren De Echoput van één naar geen ster
Den Haag Voorburg Savelberg van één naar geen ster
Hilversum Lakes van één naar geen ster
Kaatsheuvel De Molen van één naar geen ster
Maastricht Toine Hermsen van één naar geen ster
Malden Le Marron van één naar geen ster
Ootmaarsum De Wanne van één naar geen ster
Rijsoord Hermitage van één naar geen ster
Daar zullen ze vast heel erg van schrikken.quote:Op maandag 17 november 2014 17:51 schreef Strychnos het volgende:
Ik begrijp geen reet meer van Michelin als organisatie, en wat mij betreft heeft het dan ook afgedaan.
De Michelingids is ontstaan om klanten die hun banden lieten vervangen of ander onderhoud een advies te geven over waar ze tijdens het wachten het beste konden eten.quote:Op maandag 17 november 2014 19:11 schreef Zelfscanner het volgende:
Nooit de link tussen autobanden en restaurants gesnapt.
Zo gaven ze ook wegenkaarten en tourroutes uit met toeristische tipsquote:Op maandag 17 november 2014 19:21 schreef KungFuTepelKlem het volgende:
[..]
De Michelingids is ontstaan om klanten die hun banden lieten vervangen of ander onderhoud een advies te geven over waar ze tijdens het wachten het beste konden eten.
Mij al een tijdje te meer ik ook wat meer weet over de hele organisatie structuur en hoe alles eigenlijk echt in zijn werk gaat achter de schermen. I.i.g. niet het beeld wat de meesten graag zien op culinair gebied en wat naar buiten toe wordt gepropageerd in de media, en wat de meesten blindelings volgen gewoon omdat ze nog altijd geloven dat organisaties als deze de allerhoogste etiquetten op culinair gebied zullen naleven gezien hun naam en faam.quote:Op maandag 17 november 2014 17:51 schreef Strychnos het volgende:
Ik begrijp geen reet meer van Michelin als organisatie, en wat mij betreft heeft het dan ook afgedaan.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |