abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 13 december 2014 @ 18:34:04 #76
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_147547303
Maf toernooi, zeg.
pi_147548251
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 december 2014 08:45 schreef Max23 het volgende:

[..]

Als je er nou even bij zet dat Nederland heeft gewonnen na strafballen :D
Welke wedstrijd heb je het over? Strafballen doen ze al lang niet meer aan :N
stupidity has become as common as common sense was before
pi_147548258
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 december 2014 17:23 schreef borisz het volgende:
Duitsland - Pakistan voor de finale. Beiden werden vierde in de groep
Hoop zo dat Pakistan wint *O*
stupidity has become as common as common sense was before
pi_147548371
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 december 2014 19:07 schreef marcb1974 het volgende:

[..]

Welke wedstrijd heb je het over? Strafballen doen ze al lang niet meer aan :N
Shoot-outs dan, mierenneuker :6
  Moderator / Redactie Sport zondag 14 december 2014 @ 10:25:27 #80
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_147563980
quote:
BHUBANESWAR – België neemt de rode lantaarn mee van de Champions Trophy in India. De ploeg van debuterend bondscoach Jeroen Delmee verloor zondag de strijd om de zevende plaats van Engeland. De Britten, die evenals België prima aan het toernooi begonnen, wonnen met 3-2.

Florent van Aubel bracht België weliswaar aan de leiding in Bhubaneswar, maar door doelpunten van David Condon (tweemaal binnen één minuut) en Chris Griffiths liep Engeland in het tweede kwart uit naar een 3-1 voorsprong. Van Aubel scoorde nogmaals, maar dat was niet genoeg om shoot-outs uit het vuur te slepen.

Engeland – België 3-2 (3-1)
8. 0-1 Van Aubel
22. 1-1 Condon (sc)
22. 2-1 Condon
30. 3-1 Griffiths
40. 3-2 Van Aubel
Ned-Arg 0-1 met nog 1 kwart te spelen
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Moderator / Redactie Sport zondag 14 december 2014 @ 10:43:41 #81
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_147564168
4-1.
Na de 2-1 ging de keeper eruit en viel de 3-1.
4-1 via een strafbal
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_147568266
Waarom zijn de poulewedstrijden eigenlijk gespeeld. Volstrekt overbodig, eigenlijk speel je een drietal oefenwedstrijden voordat het echte toernooi begint.
Beide nummers 4 uit de poules staan in de finale, de verliezend halve finalisten waren de nummers 3 uit de poule.
  Moderator / Redactie Sport maandag 15 december 2014 @ 16:26:30 #83
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_147605591
De cijfers van Jacques Brinkman

quote:
Straatvechters gezocht, met totale toewijding en geestelijke veerkracht. De Nederlandse hockeymannen lieten het tijdens de Champions Trophy in het Indiase Bhubaneswar op cruciale momenten afweten. Afgetroefd in de kwartfinale tegen Pakistan op mentale hardheid, vechtlust en wilskracht. De vijfde plaats bleek het hoogst haalbare. Bondscoach Max Caldas en zijn begeleiding hebben een hoop huiswerk meegekregen.
Pirmin Blaak (keeper): 8, keepte dit toernooi om-en-om met collega Jaap Stockmann, heeft zijn kans gegrepen, sterke reflexen, echte doorzetter.
Constantijn Jonker: 7, constant toernooi, scoorde drie mooie velddoelpunten, meerdere keren de paal geraakt, de gevaarlijkste spits van Oranje, tip-in blijft zijn handelsmerk.
Jeroen Hertzberger: 7, prima toernooi, samen met strafcornerfenomeen Mink van der Weerden topscorer van Oranje met vier doelpunten, koning van de strafbal en de shoot-out.
Sander Baart: 7, de motor op het middenveld van Oranje, conditioneel sterk, maakte mooiste doelpunt van het toernooi, gele kaart in kwartfinale was een ‘beslissend’ smetje op een verder sterk toernooi.
Mink van der Weerden: 7, zijn strafcorner is van een ongekend hoog niveau, scoorde vier keer, aanvallende flats (zwiepslag) belangrijk wapen, was op beslissende momenten zoals in de kwartfinale minder op dreef.
Robert van der Horst: 7, aanvoerder van Oranje, maakte veel spectaculaire rushes aan de bal, koos soms voor moeilijke oplossing, waar ‘simpel en eenvoudig’ gevraagd werd, speelde zeer aanvallend, vergat daardoor de verdedigende balans in het elftal.
Jaap Stockmann (keeper): 7, heeft zich goed hersteld na matig optreden in de met 4-2 verloren kwartfinale tegen Pakistan, stopte twee shoot-outs tegen België in strijd om plaatsen vijf tot en met acht, positie als eerste keeper niet langer vanzelfsprekend.
Seve van Ass: 6, speelde tijdens de poulewedstrijden gedreven, overtuigend en met ‘onzichtbare’ tempoversnellingen, de motivatie en wilskracht werd na uitschakeling in de kwartfinale een stuk minder.
Rogier Hofman: 6, sterke eerste uitloper bij verdedigende strafcorner, prima aangever bij aanvallende strafcorner, als een van de meest ervaren spelers van Oranje in veldspel te vaak onzichtbaar en plichtmatig.
Sander de Wijn: 6, blessuregevoelig, door hamstringklachten eerste wedstrijd aan de kant, speelde overige wedstrijden onzichtbaar en op halve kracht, maakte voor zijn doen veel verdedigende slippertjes, in potentie de beste speler van Oranje.
Robbert Kemperman: 6, genomineerd voor titel ‘beste speler van de wereld’, heeft slechts sporadisch zijn klasse laten zien, paar fenomenale backhandpasses, miste vechtlust, speelde vooral zuinig.
Diede van Puffelen: 6, begon de eerste twee wedstrijden zeer sterk, scoorde ook tweemaal, zakte gedurende toernooi wat weg, spel zonder bal moet beter, frisheid leek er vanaf.
Martijn Havenga: 6, maakte zijn debuut op het hoogste internationale podium, heeft zich opbouwend prima staande gehouden, werd verdedigend een paar keer op snelheid geklopt, positioneel verdedigen is belangrijk verbeterpunt.
Floris van der Linden: 6, mist de pure hardheid van een meedogenloze verdediger, bleef daardoor kwetsbare schakel in Nederlandse teamverdediging, speelde opbouwend wel met lef en durf, maar zonder enige verrassing.
Glenn Schuurman: 6, heeft vooral in balbezit een trage handelingssnelheid, in verdedigende één-tegen-één-duels kwetsbaar, mist unieke specialiteit en kwaliteit om internationaal van meerwaarde te zijn.
Niek van der Schoot: 5, maakte dit toernooi op relatief late leeftijd (25 jaar) zijn debuut in Oranje, kwam internationaal tekort, slordig in balbezit, verdedigend matig voetenwerk, technisch onvoldoende.
Mirco Pruyser: 5, maakte zijn debuut in de eerste wedstrijd tegen Argentinië, vooral verdedigende arbeid verricht, niet gescoord, mist de techniek, snelheid en creativiteit van een internationale topspits.
Jelle Galema: 5, last-minute opgeroepen voor de geblesseerde Valentin Verga, zijn uitverkiezing geen moment kunnen waarmaken, matige aannames, voorspelbare passeer acties, vrijwel niets lukte.
Bondscoach Max Caldas: 6, zijn ploeg heeft veerkracht getoond na pijnlijke uitschakeling in kwartfinale, heeft mooie uitdaging om zijn spelers te transformeren van teddyberen naar haaien.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')