Nouhou, zo bedoelde ik het helemaal niet Ik dacht meer in de richting van een jaar of 23 maar dat kan dus niet als ze 25 jaar geleden haar eerste bijbaan had.quote:Op donderdag 6 november 2014 20:44 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Nou... daar moet je het mee doen
Heerlijk@
Is dat standaard of alleen voor de feestdagen ofzo??quote:Op woensdag 5 november 2014 23:10 schreef blackcennin het volgende:
Heb net de nieuwe verse noten geproefd echt lekker. Binnenkort verkrijgbaar: cashew. pistache en pinda's
Ziet eruit alsof het blijft.quote:Op donderdag 6 november 2014 20:53 schreef soapie het volgende:
[..]
Is dat standaard of alleen voor de feestdagen ofzo??
Ik word nog regelmatig ergens in de 20 geschat maar de harde werkelijkheid is dat ik al 39 benquote:Op donderdag 6 november 2014 20:28 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik dacht dat jij hartstikke jong was!
quote:Op donderdag 6 november 2014 20:46 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Nouhou, zo bedoelde ik het helemaal niet Ik dacht meer in de richting van een jaar of 23 maar dat kan dus niet als ze 25 jaar geleden haar eerste bijbaan had.
Ach, zijn we niet allemaal begonnen met chicken tonight en viscuisine? Ik moet er nu niet meer aan denken, mijn vriend en ik zijn ook dol op koken. Al gaat het konfijten van kwartel nu nog even te ver maar dat komt nog wel.quote:Op donderdag 6 november 2014 21:25 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Toen ik die leeftijd had had ik btw helemaal niks met eten koken enzo. Dat deed de vader van mijn dochter
Ik kwam niet verder dan een potje Uncle Bens ofzo
Pas sinds een jaar of 8 heeft met voedsel bezig zijn/koken/kooktechnieken mijn aandacht en is het een grote hobby geworden met oa een collectie van zo'n 100 kookboeken die ik zelden tot nooit gebruik
gefeliciteerdquote:Op donderdag 6 november 2014 21:19 schreef mascara-klodder het volgende:
Mijn dochter is vandaag alweer 14 jaar geworden
Viscuisine, ook zo'n klassieker jaquote:Op donderdag 6 november 2014 21:30 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ach, zijn we niet allemaal begonnen met chicken tonight en viscuisine? Ik moet er nu niet meer aan denken, mijn vriend en ik zijn ook dol op koken. Al gaat het konfijten van kwartel nu nog even te ver maar dat komt nog wel.
Jij hierquote:
Afgelopen vrijdag nog bij Lidl Griegstraat geweest. Moest in het ziekenhuis zijnquote:Op donderdag 6 november 2014 22:16 schreef just me het volgende:
Ik kom ook graag en vaak bij de Lidl
het is altijd zo beroerd parkeren daar, het is wel vlakbij mijn werk. Ik ga dus meestal naar die andere Lidl, wel handig topic dit, ik ben dus een gluurderquote:Op donderdag 6 november 2014 22:18 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Afgelopen vrijdag nog bij Lidl Griegstraat geweest. Moest in het ziekenhuis zijn
Alsof het bij de Multatuliweg beter parkeren is Maargoed ik ben altijd met het OV en altijd als ik in het ziekenhuis of huisarts die daar 30 meter verderop zit. Verder kom ik nooit bij de Lidl in delft. Afgelopen zomer even weggeweest uit ons mooie stadje en daar liep ik zo vanuit de achtertuin de Lidl in, briljant!quote:Op donderdag 6 november 2014 22:19 schreef just me het volgende:
[..]
het is altijd zo beroerd parkeren daar, het is wel vlakbij mijn werk. Ik ga dus meestal naar die andere Lidl, wel handig topic dit, ik ben dus een gluurder
Ik kan ook zo fietsen naar de Aldiquote:Op donderdag 6 november 2014 22:25 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Alsof het bij de Multatuliweg beter parkeren is Maargoed ik ben altijd met het OV en altijd als ik in het ziekenhuis of huisarts die daar 30 meter verderop zit. Verder kom ik nooit bij de Lidl in delft. Afgelopen zomer even weggeweest uit ons mooie stadje en daar liep ik zo vanuit de achtertuin de Lidl in, briljant!
Die loop ik dan weer als ik bij (ex)vriendje ben in het duistere poptahofquote:Op donderdag 6 november 2014 22:26 schreef just me het volgende:
[..]
Ik kan ook zo fietsen naar de Aldi
Je mot die ronde bakjes vissalades eens proberenquote:Op donderdag 6 november 2014 22:39 schreef just me het volgende:
Laat staan het hier over de Aldi te hebben
Normaal bij een supermarkt heb je 3 garnalen die in een berg knoflooksaus drijven, hier gewoon een berg garnalen met een beetje saus. Voor fabrieksspul vind ik het uitermate geslaagd en zeer gunstig geprijsd ook nog.quote:Op donderdag 6 november 2014 22:48 schreef just me het volgende:
Morgen eens kijken, bedankt voor de tip !
Ook dat nog: volgens mij de enige Aldi die op zondag open is....Delft is gooooood!quote:
Die zijn goed jaquote:Op donderdag 6 november 2014 22:46 schreef mascara-klodder het volgende:
Je mot die ronde bakjes vissalades eens proberen
Het eerste waar ik enthousiast over ben van de Aldi. Vooral de garnalen en makreel
De hummus vond ik btw uitermate teleurstellend. Zelfs ranzig. Bij de Lidl heb ik zo van: hmzzz daar hoef ik het zelf niet voor te maken/de moeite te doen.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |