FOK!forum / Games & Consoles / Pokémon #37 - ORAS Hype
Roburttzondag 12 oktober 2014 @ 15:17
2mr5n48.jpg]afbeelding]afbeelding

Waar ben ik nu weer beland?
Welkom in het centrale Pokémon topic op FOK!! Voor de release van Black & White kreeg elk deel zijn eigen topic, maar die liepen, zodra de game een paar maanden uit was, niet bijzonder goed meer. Hoeft ook niet, maar hopelijk krijgt de franchise op deze manier een impuls op het forum. Bovendien kun je hier ook terecht met vragen en opmerkingen over de vele andere games uit zowel de hoofdserie als alle spin-offs.

Hoewel ik denk dat iedereen wel weet waar Pokémon over gaat, toch even een korte uitleg, te beginnen met de geschiedenis.

De geschiedenis van Pokémon, dat is vast reuze interessant.
Dat is het zeker! Het begon allemaal met Pokémon Red, Green en Blue in Japan, waar ze in 1996-1997 verschenen op de Game Boy. De games werden een groot succes, niet alleen in het Aziatische land, maar ook in Noord-Amerika, Australië en Europa, waar Pokémon Red en Blue in 1998-1999 uitkwamen. Een jaar later verscheen ook nog Pokémon Yellow, dat gericht was op fans van de tekenfilmserie (animé). Deze vier games vormden uiteindelijk de eerste generatie, bestaande uit 151 Pokémon.

De tweede generatie zag in 2000-2001 het levenslicht, volledig in kleur op de GameBoy Color. Pokémon Gold en Silver, en uiteindelijk ook Pokémon Crystal, voegden een heel aantal nieuwe features toe aan de sterke fundering die gelegd was met de eerste generatie; features die we tien jaar later, ondertussen in de vijfde generatie, nog steeds tegenkomen. Naast 100 nieuwe pokémon werden bijvoorbeeld ook breeding, de dag/nacht cyclus en de optie om als meisje te spelen geďntroduceerd.

Hoewel de initiële hype rond Pokémon toen al weg was, verkochten de games uit de tweede generatie goed en werd er een derde generatie aangekondigd. Pokémon Ruby en Sapphire kwamen in 2002-2003 uit en voerden de speler weg van de twee provincies uit de eerste twee generaties (Kanto en Johto). Daarvoor in de plaats werd het eiland Hoenn geďntroduceerd, waar 135 nieuwe pokémon gevangen konden worden. Dit bracht het totaal aantal pokémon op 386. Deze games, die op de Game Boy Advance uitkwamen, konden echter niet ruilen met games uit de eerste twee generaties. Daardoor waren 184 van 251 originele pokémon niet beschikbaar in het spel, een tegenvaller in een franchise die als motto "Gotta catch 'em all!" heeft. Dit werd echter opgelost met de introductie van Pokémon FireRed en LeafGreen, remakes van de games waar het allemaal mee begon, vijf jaar eerder. Later kwam er ook nog Pokémon Emerald uit, een geüpgrade versie van Ruby en Sapphire, die onder andere de Battle Frontier met zich meebracht.

De vierde generatie begon in 2006-2007, met de release van Pokémon Diamond en Pearl, de eerste games uit de main serie die voor de Nintendo DS ontwikkeld werden. De graphics waren sterk verbeterd en voor het eerst kon men via het internet ruilen en vechten met mensen over de hele wereld. Er werden 107 nieuwe pokémon geďntroduceerd, waarmee het totaal op 493 uit kwam. Ondertussen werd er druk gespeculeerd over remakes van Gold en Silver, die in 2009-2010 uitkwamen als Pokémon HeartGold en SoulSilver. Tussendoor werd ook nog Platinum uitgebracht, een verbeterde versie van Diamond en Pearl.

Met de release van Pokémon Black en White, september 2010 in Japan en maart 2011 in de rest van de wereld, is de franchise aangekomen bij de vijfde generatie, die gezien kan worden als een "reboot"; een nieuw begin. De speler wordt meegenomen naar het compleet nieuwe Unova, een gebied gebaseerd op New York, waar hij/zij 156 nieuwe pokémon kan vangen. Pokémon uit de eerdere generaties worden pas later in de game beschikbaar, waarmee de game breekt met een lange traditie van bijvoorbeeld Geodudes en Zubats die in elke cave te vinden waren, in/op welke provincie/eiland de game ook plaatshad.

In 2012 zijn Black 2 en White 2 uitgekomen. Het speelt zich wederom af in Unova, maar wel 2 jaar later dan Black en White. Er is dan ook behoorlijk wat veranderd in de regio. Dit keer kun je vanaf het begin Pokémon van alle generaties vangen.

Januari 2013 zijn X & Y, de eerste spellen van de 6e generatie aangekondigd. De spellen zijn uitgekomen in oktober 2013. Nieuw is ook dat deze spellen alleen speelbaar zijn op een Nintendo 3DS. Een ander nieuw onderdeel is de Pokémon Bank. Hiermee kun je veel Pokémon op internet opslaan - Eerst een 30 dagen trial en daarna tegen een betaling van een paar euro per jaar. Om Pokémon van oudere generaties over te zetten moet je wél Poké Transporter downloaden.

De Pokémon franchise is na zestien jaar nog altijd zeer populair en er staan ongetwijfeld nieuwe games in de franchise gepland.

Allemaal leuk en aardig, maar ik heb nog nooit een Pokémon game gespeeld. Wat moet ik me erbij voorstellen?
Pokémon is een zogenaamde Role Playing Game waarin je als speler de rol aanneemt van een beginnende Pokémon trainer. Je krijgt aan het begin van het spel je eerste pokémon, een klein en kleurrijk monstertje, waarmee je vervolgens door de wereld trekt met als doel de beste Pokémon trainer allertijden te worden. Dat doel bereik je door onderweg pokémon te vangen en te trainen, andere trainers te verslaan en badges te verdienen bij Gym Leaders. Ook krijg je te maken met criminele organisaties, die pokémon willen gebruiken om hun snode plannen werkelijkheid te laten worden. Aan jou en je pokémon om hen tegen te houden en om je sterker te tonen dan alle andere trainers in de game. Alleen dan mag je jezelf de Champion noemen...

Dat is het verhaal, vertel ook eens wat over de gameplay.
Zoals gezegd gaat het erom dat je pokémon vangt en traint. Dit doe je door met andere pokémon te vechten in een soort opgeblazen vorm van rock-paper-scissors. Iedere pokémon heeft namelijk een bepaald type, zoals Fire, Grass of Water. Elke type heeft zijn eigen sterke en zwakke punten en het is aan jou als speler om die uit te buiten. Er zijn in totaal zeventien types in totaal, die veelal in combinaties voorkomen, waardoor je goed moet nadenken welke pokémon en welke aanvallen je gebruikt.

Er zijn echter nog duizend andere dingen om rekening mee te houden. Stats zijn erg belangrijk, zij geven aan op welk gebied je pokémon sterk is. Items spelen ook een cruciale rol, een potion kan het verschil maken tussen eeuwige glorie en bitter verlies. Dan zijn er ook nog weersomstandigheden, aandoeningen zoals verlamming en vergiftiging... teveel om op te noemen. Ik zou zeggen: gewoon spelen die game, dan leer je het vanzelf wel.

Ik las ook iets over spin-offs...
Klopt. Naast de games uit de zogenaamde "main franchise" zijn er ook een heel aantal spin-offs ontwikkeld. Ik ga ze niet allemaal opnoemen en beschrijven; dit zijn waarschijnlijk de bekendste op een rijtje:

- Pokémon Stadium en Pokémon Stadium 2. Games voor de Nintendo 64 console van Nintendo, waarmee de pokémon uit de handheld games in 3D op je televisie met elkaar konden vechten.
- Pokémon Pinball. Spreekt voor zich lijkt me. Later kwam er een vervolg uit onder de naam "Pokémon Pinball Ruby & Sapphire".
- Pokémon Snap. Een spel voor de Nintendo 64, waarin je als een jongen genaamd Todd Snap foto's moest maken van Pokémon. In 3D, dus cooler dan het klinkt. Écht.
- Pokémon Colosseum en Pokémon XD: Gale of Darkness. De opvolgers van Pokémon Stadium, uitgebracht op de GameCube. Beide games hadden, naast de (multiplayer)stadiongevechten ook een singleplayer mode, waarin je Pokémon op een speciale manier moest vangen in een land genaamd "Orre".
- Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team en Blue Rescue Team. Opvallend doordat je als speler in de huid van een daadwerkelijke pokémon kroop én dat de rode versie voor de Game Boy Advance ontwikkeld was en de blauwe versie voor de Nintendo DS. Later kwamen er nog eens drie vervolgen uit, deze allemaal enkel voor de Nintendo DS en gebaseerd op de vierde generatie, waar de originele games gebaseerd waren op de derde.
- Pokémon Ranger. In deze game, waar later nog eens twee vervolgen op uitkwamen, speel je een ranger, die met behulp van pokémon, maar zonder ze te vangen, de balans van de natuur bewaakt. Één van de leuke spin-offs volgens mij, al heb ik ze nog nooit zelf gespeeld.

Juist ja. Geef eens een aantal linkjes, het is me nog niet helemaal duidelijk allemaal.
Officiële sites:
- Nederland
- Noord-Amerika
- Japan

Fansites:
- Serebii Pokédex - Een database met daarin alle pokémon, de aanvallen die ze kunnen leren, de stats die ze hebben, locaties in de game... Erg handig als je snel iets op moet zoeken over een pokémon.
- Serebii Pokéarth - Een database ingedeeld op locatie. Alle routes, alle caves en alle steden staan erin, samen met de pokémon én de trainers die je op die locatie kunt vinden.
- Bulbapedia - Wikipedia... Pokémon style. Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat je hier bakken vol info kunt vinden.

En om af te sluiten, de mascotte van dit alles:

5of978.jpg]afbeelding]afbeelding

Wat een schatje. O+

Game on!

Trading zone:
Gen 1

Gen 2

Gen 3

Gen 4

Gen 5

Friendcodes Pokémon X/Y
http://wiki.fok.nl/index.php/Pokemon

Wil je ook in deze lijst?
Voeg het toe aan de Wiki!
Noteer het als volgt: FC - FOK! username - Mii name - Ingame name

Friendsafari types en pokémons
SPOILER
Grumpmeist - Poison
- Garbodor
- Seviper
-

Mike - Grass
- Ivysaur
- Pansage
-

Wouter - Normal
- Audino
- Lillipup
-

Roy - Normal
- Kecleon
- Lillipup
-

Robbus - Water
- Gyarados
- Panpour
-

Jorrit - Ghost
- Pumpkaboo
- Lampent
-

Tessa - Bug
- Beautifly
- Combee
-

Danny (die met de Youngster portrait) - Dark
- Crawdaunt
- Pawniard
-

Boik - Normal
- Minccino
- Lillipup
-

Rolf - Grass
- Oddish
- Swadloon
-

Niekje - Grass
- Swadloon
- Oddish
-

R Nasty - Fighting
- Meditite
- Sawk
-

Maarten - Bug
- Paras
- Volbeat
-

Gerard - Ghost
- Lampent
- Phantump
-

Reintji - Bug
- Beautifly
- Butterfree
-

Alexander - Electric
- Pachirisu
- Stunfisk
-

Mystikvm - Normal
- Aipom
- Audino
-

Robert - Normal
- Kecleon
- Aipom
-

Alice - Fire
- Slugma
- Pansear
-

Thizzl - Fire
- Charmeleon
- Magmar
-

AthCom - Electric
- Pachirisu
- Stunfisk
-

Danny - Fire
- Ponyta
- Larvesta
-

Martijn - Rock
- Onix
- Dwebble
- Rhydon

Maikel - Dragon
- Fraxure
- Dragonair
-

Natassie02 - Fairy
- Swirlix
- Kirlia
-

Thomas - Electric
- Dedenne
- Pikachu
- Luxio

Christel - Poison
- Seviper
- Venomoth
-

Chizu - Poison
- Seviper
- Venomoth
- Whirlipede
Regels van het chainen
SPOILER
Benodigdheden

• Pokeradar (2e verdieping van de Pokemon Lab in Lumicose na de E4)
• 100-200 Super/Max repels
• Geduld
• Goede ogen
• Pokeballs
• Optioneel: Pokemon met False Swipe en/of Spore

1. Zoek een groot stuk gras waar er geen omgevingsgerelateerde dingen zijn. Stenen en hekken zijn echt annoying.

2. Pak altijd een stukje gras dat makkelijk te onderscheiden van anderen is (de eerste maakt niet uit waar je deze pakt). Ik pak altijd de hardst schuddende stukje gras. Deze vallen het meeste op. Loop hier binnen en kijk of je de Pokemon vindt die je wilt gaan chainen. Zo niet, ren weg en reset de radar (50 stappen lopen). Zo wel, kun je hem vangen of hem laten fainten.

3. Nu wordt het moeilijk, let goed op je positie en welke stukken gras er bewegen.

4VUCn.png]afbeelding]afbeelding
Roze ben jij.
Paars zijn de stukjes gras die anders schudden.
Groen zijn de stukjes gras die hetzelfde schudden.
Bruin is hekwerk/stenen/einde van het gras (dus gewoon een lege spot)

In dit geval, is er maar 1 stuk gras dat correct is.

4VUHc.png]afbeelding]afbeelding
Degene zonder rood kruis.

Waarom?

De regels van het chainen zijn dat je stukje gras op EXACT dezelfde manier moet schudden als de eerste. De twee paarsen zijn dus al uitgesloten.

De regels van het chainen zijn dat het stukje gras ook nergens tegen aan mag liggen. Dus hekwerk en stenen zijn dus dingen om van weg te blijven. Dit breekt niet altijd je chain, maar soms wel. Dus als je een lange chain hebt lopen, blijf weg van de stukjes gras die evengoed hetzelfde schudden, maar ze liggen aan een steen of hekwerk.

Dus de groene zonder rode kruis is dus een patch waardoor je chain blijft doorgaan.

Ander voorbeeld waarbij we nog een regel adresseren:

4VV1w.png]afbeelding]afbeelding
Roze ben jij.
Groen zijn de stukjes gras die hetzelfde schudden.
Bruin is hekwerk/stenen/einde van het gras (dus gewoon een lege spot)

Hier zijn twee stukjes gras die correct zijn. Dit heeft te maken met een regel die net ietsjes anders is dan in Pearl en Diamond.

4VV5P.png]afbeelding]afbeelding
De regels van het chainen in X en Y zijn dat op het moment dat je zelf aan het stukje gras staat op het moment van de reset, je zelf een blokkade vormt. Ik zeg altijd, teken een Tetrisblok om jezelf heen. De stukjes gras die hierin vallen zullen ALTIJD je chain breken:

4VVeh.png]afbeelding]afbeelding
De lichtblauwe vlakken zullen dus nooit je chain hoger laten komen en dan moet je opnieuw beginnen. Dus de "T-tetris" blok om je karakter.

Degene die helemaar rechts in de bovenhoek ligt is de zogehete "Out of bounds/range" patch.
Als een stukje gras meer dan 7 stappen nodig heeft om er naar toe te komen, KAN deze je chain breken. Ik zou hier zo veel mogelijk van wegblijven. Ook ligt deze tegen een hekwerk aan.

Trivia:

Roze ben jij.
Paars zijn de stukjes gras die anders schudden.
Groen zijn de stukjes gras die hetzelfde schudden.
Bruin is hekwerk/stenen/einde van het gras (dus gewoon een lege spot)

4VVrY.png]afbeelding]afbeelding
Welke van deze is juist?

4VVvz.png]afbeelding]afbeelding
Uitleg:

De paarse is uitgesloten, want deze schudt anders.
De linkse groene is uitgesloten, want deze ligt tegen een hekwerk aan. (Diagonaal tegen een hekwerk is ook uitgesloten... loop hier dus niet in)
Rechtsboven groenen is uitgesloten want deze is out of bounds.
De blauwe is correct. Kijk, als ik 4 T-tetrisblokken om mijn karakter tegen, zie je dat hij onder alle voorwaarden voldoet:

4VVEz.png]afbeelding]afbeelding

Als er geen patch is waar je in kunt lopen... loop 50 stappen en reset de radar (gewoon nog een keer gebruiken). Dit zal altijd je chain behouden.

Vergeet niet ten alle tijden een Max/Super repel aan te hebben... een wild encounter (non radar) breekt je chain.


Ik heb met deze regels het meeste succes geboekt. Veelvuldig kom ik boven de 20 uit en vaker zelfs tot 40.

Met 40 heb je de cap bereikt van het chainen. Je kunt nog door chainen maar hier zou ik beginnen met resetten van je radar om een shiny te forceren.

Een shiny patch ziet er zo uit en maakt een irritant geluid. Moeilijk te missen. :)


Momenteel verbannen naar Ubers
Mega Kangaskhan
Syntoszondag 12 oktober 2014 @ 15:18
quote:
10s.gif Op zondag 12 oktober 2014 15:16 schreef Roburtt het volgende:
[..]
Ah, nog nooit opgemerkt tho. Lijkt me nou ook niet echt boeiend eerlijk gezegd
Nu het mogelijk is om Pokemon te veranderen met third-party shit heeft het ook niet echt meer waarde. :{
Vroegâh was een shiny met een hexagon nog 100% legit.
Lollertrollezondag 12 oktober 2014 @ 15:20
quote:
10s.gif Op zondag 12 oktober 2014 15:05 schreef Roburtt het volgende:
[..]
:')___
Ben toch wel benieuwd naar de prijs
Had hem op bieden gezet. Net iemand 5 euro geboden over de mail.
SharQueDozondag 12 oktober 2014 @ 16:21
Firstlook ticket + treinreis ben je al gauw veel meer kwijt. :P
Lollertrollezondag 12 oktober 2014 @ 16:31
quote:
0s.gif Op zondag 12 oktober 2014 16:21 schreef SharQueDo het volgende:
Firstlook ticket + treinreis ben je al gauw veel meer kwijt. :P
Jup, vond het zelf al naaierij dat het ticket 15 euro kost, maar dan ben je nog servicekosten kwijt (1,50) EN kosten voor het overmaken via ideal (83 cent). Heb het nog nooit meegemaakt dat overmaken via ideal geld kost.

En ben met de auto van een vriend gegaan wiens baas de benzine betaald. Dus dat scheelde toch wel :)
Roburttzondag 12 oktober 2014 @ 18:38
Maar je moet ook niet naar First Look gaan alleen voor een demo.
Lollertrollezondag 12 oktober 2014 @ 18:41
quote:
10s.gif Op zondag 12 oktober 2014 18:38 schreef Roburtt het volgende:
Maar je moet ook niet naar First Look gaan alleen voor een demo.
Ging dan ook grotendeels voor de gezelligheid met wat vrienden ;)
SharQueDozondag 12 oktober 2014 @ 18:48
quote:
0s.gif Op zondag 12 oktober 2014 18:41 schreef Lollertrolle het volgende:
[..]
Ging dan ook grotendeels voor de gezelligheid met wat vrienden ;)
Dit inderdaad.
Roburttzondag 12 oktober 2014 @ 18:49
quote:
0s.gif Op zondag 12 oktober 2014 18:41 schreef Lollertrolle het volgende:
[..]
Ging dan ook grotendeels voor de gezelligheid met wat vrienden ;)
Je vergeet de boothbabes
SharQueDozondag 12 oktober 2014 @ 20:26
quote:
10s.gif Op zondag 12 oktober 2014 18:49 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Je vergeet de boothbabes
Ingehuurde kippetjes met veel te veel make-up die de ballen verstand hebben van games. :')
Syntoszondag 12 oktober 2014 @ 22:39


[ Bericht 100% gewijzigd door Syntos op 12-10-2014 22:47:42 ]
Roburttmaandag 13 oktober 2014 @ 08:53
quote:
1s.gif Op zondag 12 oktober 2014 20:26 schreef SharQueDo het volgende:
[..]
Ingehuurde kippetjes met veel te veel make-up die de ballen verstand hebben van games. :')
Ja, dat maakt ze niet minder leuk. Haha vorig jaar vonden ik en vrienden de rijen voor de games veel te lang, dus gingen we maar met iedereen op de foto :')
Syntosmaandag 13 oktober 2014 @ 11:59
Wilt er iemand nog een Timid 5IV Cyndaquil met Double Kick/Extrasensory/Nature Power/Quick Attack?
Heb iets van 3 boxen vol. :')
SharQueDomaandag 13 oktober 2014 @ 12:23
quote:
10s.gif Op maandag 13 oktober 2014 08:53 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Ja, dat maakt ze niet minder leuk. Haha vorig jaar vonden ik en vrienden de rijen voor de games veel te lang, dus gingen we maar met iedereen op de foto :')
Ik heb daar echt helemaal niks mee, met dat soort lui.
Lhyannamaandag 13 oktober 2014 @ 12:26
quote:
0s.gif Op maandag 13 oktober 2014 11:59 schreef Syntos het volgende:
Wilt er iemand nog een Timid 5IV Cyndaquil met Double Kick/Extrasensory/Nature Power/Quick Attack?
Heb iets van 3 boxen vol. :')
Met HA? Ik wil er trouwens sowieso wel één :P
Syntosmaandag 13 oktober 2014 @ 12:30
quote:
0s.gif Op maandag 13 oktober 2014 12:26 schreef Lhyanna het volgende:
[..]
Met HA? Ik wil er trouwens sowieso wel één :P
Cyndaquil met HA is niet vrijgegeven. ;(
Ik heb ze met verschillende 5IV sets, maar nog twee met -Atk.
Lhyannamaandag 13 oktober 2014 @ 12:31
quote:
0s.gif Op maandag 13 oktober 2014 12:30 schreef Syntos het volgende:
[..]
Cyndaquil met HA is niet vrijgegeven. ;(
Ik heb ze met verschillende 5IV sets, maar nog twee met -Atk.
Ik wil er wel een met -Atk. Ben op zn vroegst om 18:30 online denk ik.
Roburttmaandag 13 oktober 2014 @ 12:38
quote:
0s.gif Op maandag 13 oktober 2014 11:59 schreef Syntos het volgende:
Wilt er iemand nog een Timid 5IV Cyndaquil met Double Kick/Extrasensory/Nature Power/Quick Attack?
Heb iets van 3 boxen vol. :')
Sure!
Syntosmaandag 13 oktober 2014 @ 13:06
quote:
10s.gif Op maandag 13 oktober 2014 12:38 schreef Roburtt het volgende:
[..]
Sure!
Geef maar een gil wanneer je kan.
Roburttmaandag 13 oktober 2014 @ 13:09
quote:
10s.gif Op maandag 13 oktober 2014 13:06 schreef Syntos het volgende:
[..]
Geef maar een gil wanneer je kan.
Gil
Thanks!
Lhyannamaandag 13 oktober 2014 @ 17:34
quote:
10s.gif Op maandag 13 oktober 2014 13:06 schreef Syntos het volgende:
[..]
Geef maar een gil wanneer je kan.
Gil ^^

Edit: Oh wacht, update eerst ....

Laat maar, mn SD kaart faalde gewoon...
Syntosmaandag 13 oktober 2014 @ 17:37
quote:
0s.gif Op maandag 13 oktober 2014 17:34 schreef Lhyanna het volgende:
[..]
Gil ^^
Edit: Oh wacht, update eerst ....
Stuur maar een request wanneer je wilt, ben nog wel even online.
Syntosdinsdag 14 oktober 2014 @ 11:32
quote:
A maintenance period is approaching. During this time, codes you received via promotions will not be redeemable in your Pokémon X or Pokémon Y game. This maintenance period will start on the following days:

US: Monday, November 3, and continue until Wednesday, November 5
UK: Tuesday, November 4, and continue until Thursday, November 6
Met UK bedoelen ze toch niet heel Europa hoop ik?

Edit: Oh wacht, 4 november pas. :') ging er automatisch vanuit dat het morgen was.

[ Bericht 16% gewijzigd door Syntos op 14-10-2014 11:38:37 ]
Lhyannadinsdag 14 oktober 2014 @ 12:38
Krijg het nergens gevonden, dus ik vraag het maar hier: Iemand een idee vanaf hoe laat je de demo kunt downloaden? Is het 0:00 of moet ik wachten met spelen tot morgen na het werk?
SharQueDodinsdag 14 oktober 2014 @ 15:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 oktober 2014 12:38 schreef Lhyanna het volgende:
Krijg het nergens gevonden, dus ik vraag het maar hier: Iemand een idee vanaf hoe laat je de demo kunt downloaden? Is het 0:00 of moet ik wachten met spelen tot morgen na het werk?
Volgens mij kort na 0:00 kun je hem downloaden. Kan zijn dat je wel de Nintendo eShop ff moet herstarten.
Lhyannadinsdag 14 oktober 2014 @ 15:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 oktober 2014 15:20 schreef SharQueDo het volgende:
[..]
Volgens mij kort na 0:00 kun je hem downloaden. Kan zijn dat je wel de Nintendo eShop ff moet herstarten.
Dat gaat mn baas niet leuk vinden :D
SharQueDodinsdag 14 oktober 2014 @ 15:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 oktober 2014 15:27 schreef Lhyanna het volgende:
[..]
Dat gaat mn baas niet leuk vinden :D
Prioriteiten... :P

edit:

SPOILER
mega steelix
SPOILER
adAEVwU.png
SPOILER
:P


[ Bericht 18% gewijzigd door SharQueDo op 14-10-2014 17:54:09 ]
Mystikvmdinsdag 14 oktober 2014 @ 19:37
Vliegen met Latios en Latias, en als ik de artwork moet geloven, vliegen ze je naar plekken waar je legendaries kunt vangen.

Verder kun je unieke Pokémon vangen door ze te besluipen, en de gevangen Pokémon kennen dan moves die ze anders niet zomaar kunnen leren. Tof :)
SharQueDodinsdag 14 oktober 2014 @ 20:39
kHYg3rj.png

Duurt lang. ;(
zoemdinsdag 14 oktober 2014 @ 20:41
Jij hebt tenminste een code
SharQueDodinsdag 14 oktober 2014 @ 20:44
quote:
11s.gif Op dinsdag 14 oktober 2014 20:41 schreef zoem het volgende:
Jij hebt tenminste een code
Willen we meer, of minder spoilers? :7
zoemdinsdag 14 oktober 2014 @ 20:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 oktober 2014 20:44 schreef SharQueDo het volgende:
[..]
Willen we meer, of minder spoilers? :7
Meer codes!
Roburttdinsdag 14 oktober 2014 @ 20:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 oktober 2014 20:44 schreef SharQueDo het volgende:
[..]
Willen we meer, of minder spoilers? :7
Minder pls, aangezien ik hem niet wil ik er zo min mogelijk over weten. Gaat niet lukken tho.
Syntosdinsdag 14 oktober 2014 @ 20:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 oktober 2014 20:44 schreef SharQueDo het volgende:
[..]
Willen we meer, of minder spoilers? :7
Minder was leuker geweest, maar dat is nu wel te laat dankzij Serebii. :{
SharQueDodinsdag 14 oktober 2014 @ 20:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 oktober 2014 20:47 schreef Syntos het volgende:
[..]
Minder was leuker geweest, maar dat is nu wel te laat dankzij Serebii. :{
Naar Serebii gaan en geen spoilers verwachten. :|W
Syntosdinsdag 14 oktober 2014 @ 21:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 oktober 2014 20:47 schreef SharQueDo het volgende:
[..]
Naar Serebii gaan en geen spoilers verwachten. :|W
Yup. :@ Wist niet dat de demo al uit was in sommige gebieden anders had ik niet gekeken. -O-
Enigste wat ik zelf wou ontdekken waren de nieuwe megas. maar goed, pech gehad.
Roburttdinsdag 14 oktober 2014 @ 21:11
Oké, ik ben up to date :')
Roburttdinsdag 14 oktober 2014 @ 21:14
OKé ik ga morgen voordat ik naar school ga toch maar even langs de game mania denk ik.
EnGCatjuhdinsdag 14 oktober 2014 @ 21:15
Mocht er iemand op de een of andere manier een demo-code over hebben straks... Ik hou me aanbevolen.
Vlaggenroofwoensdag 15 oktober 2014 @ 08:41
Hij speelt fijn! Je kan 10 keer de demo spelen en bij iedere gewonnen keer kan je een item krijgen /pokemon die je kan overzetten.. Daarna kan je doorspelen maar krijg je niks meer
Lhyannawoensdag 15 oktober 2014 @ 09:10
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 08:41 schreef Vlaggenroof het volgende:
Hij speelt fijn! Je kan 10 keer de demo spelen en bij iedere gewonnen keer kan je een item krijgen /pokemon die je kan overzetten.. Daarna kan je doorspelen maar krijg je niks meer
Schijnbaar krijg je ook iets als je iedere dag speelt. Had dat ergens gelezen op Serebii.
Roburttwoensdag 15 oktober 2014 @ 10:40
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 09:10 schreef Lhyanna het volgende:
[..]
Schijnbaar krijg je ook iets als je iedere dag speelt. Had dat ergens gelezen op Serebii.
Mega Steelix 1 Adventure
Mega Glalie 1 Adventure
PokéBall Set 3 Adventures
Heal Bal Set 5 Adventures
Heart Scale Set 7 Adventures
Heart Scale Set 10 Adventures
Niet heel boeiend, maar het scheelt je wel luvdiscs vissen.
Lhyannawoensdag 15 oktober 2014 @ 10:41
quote:
10s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 10:40 schreef Roburtt het volgende:
[..]
Mega Steelix 1 Adventure
Mega Glalie 1 Adventure
PokéBall Set 3 Adventures
Heal Bal Set 5 Adventures
Heart Scale Set 7 Adventures
Heart Scale Set 10 Adventures
Niet heel boeiend, maar het scheelt je wel luvdiscs vissen.
De demo is er net een dag, lijkt me sterk dat Serebii dan weet wat we krijgen als we tot 21(?) november iedere dag inloggen :P
Roburttwoensdag 15 oktober 2014 @ 10:42
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 10:41 schreef Lhyanna het volgende:
[..]
De demo is er net een dag, lijkt me sterk dat Serebii dan weet wat we krijgen als we tot 21(?) november iedere dag inloggen :P
Nvm, je bedoelde dit denk ik.
They also wish for you to play the demo every day, saying something special will happen if so.
Lhyannawoensdag 15 oktober 2014 @ 10:45
quote:
10s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 10:42 schreef Roburtt het volgende:
[..]
Nvm, je bedoelde dit denk ik.
They also wish for you to play the demo every day, saying something special will happen if so.
Dat ja :P

Laten we speculeren, ik zeg: De andere mega stone :P. Lijkt me wel een veilige gok
Roburttwoensdag 15 oktober 2014 @ 10:49
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 10:45 schreef Lhyanna het volgende:
[..]
Dat ja :P
Laten we speculeren, ik zeg: De andere mega stone :P. Lijkt me wel een veilige gok
Als het Solrock/lunatone stone is dan hoef ik hem toch niet :P

Ik denk dat ik ook niet met een starter ga spelen als hij uit is.
Lhyannawoensdag 15 oktober 2014 @ 10:52
quote:
10s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 10:49 schreef Roburtt het volgende:
[..]
Als het Solrock/lunatone stone is dan hoef ik hem toch niet :P
Ik denk dat ik ook niet met een starter ga spelen als hij uit is.
Mega Blaziken _O_

Maar als ze zich bij nintendo gewoon hun woord houden, dat je meteen bij pokemon uit de bank kan, dan heb ik al een leuk team klaar staan ^^
Roburttwoensdag 15 oktober 2014 @ 10:54
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 10:52 schreef Lhyanna het volgende:
[..]
Mega Blaziken _O_
Maar als ze zich bij nintendo gewoon hun woord houden, dat je meteen bij pokemon uit de bank kan, dan heb ik al een leuk team klaar staan ^^
Mwah, tot na de league laat ik alles lekker staan.
boikwoensdag 15 oktober 2014 @ 11:23
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 oktober 2014 21:14 schreef Roburtt het volgende:
OKé ik ga morgen voordat ik naar school ga toch maar even langs de game mania denk ik.
waar zie je dat je demo krijgt bij gamemania? kan dat nergens vinden namelijk, anders ga ik straks in me pauze ook ff langs :9
Lhyannawoensdag 15 oktober 2014 @ 11:27
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 11:23 schreef boik het volgende:
[..]
waar zie je dat je demo krijgt bij gamemania? kan dat nergens vinden namelijk, anders ga ik straks in me pauze ook ff langs :9
Zag het voorbij komen op Serebii, maar ook op andere sites.
Roburttwoensdag 15 oktober 2014 @ 11:33
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 11:23 schreef boik het volgende:
[..]
waar zie je dat je demo krijgt bij gamemania? kan dat nergens vinden namelijk, anders ga ik straks in me pauze ook ff langs :9
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 11:27 schreef Lhyanna het volgende:
[..]
Zag het voorbij komen op Serebii, maar ook op andere sites.
Ja precies. Vanaf vandaag.
Syntoswoensdag 15 oktober 2014 @ 13:10
Neem wel je 3DS mee als je gaat. Je krijgt de code via de Nintendo Zone.
boikwoensdag 15 oktober 2014 @ 14:23
quote:
10s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 11:33 schreef Roburtt het volgende:
[..]
[..]
Ja precies. Vanaf vandaag.
[
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 13:10 schreef Syntos het volgende:
Neem wel je 3DS mee als je gaat. Je krijgt de code via de Nintendo Zone.
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 11:27 schreef Lhyanna het volgende:
[..]
Zag het voorbij komen op Serebii, maar ook op andere sites.
top bedankt! :)
alsnog vergeten langs te gaan :')
Mystikvmwoensdag 15 oktober 2014 @ 14:36
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 10:52 schreef Lhyanna het volgende:
[..]
Mega Blaziken _O_
Maar als ze zich bij nintendo gewoon hun woord houden, dat je meteen bij pokemon uit de bank kan, dan heb ik al een leuk team klaar staan ^^
Oh ja, dat moet ik nog doen! Even teampje klaar zetten. Zin an :)
Syntoswoensdag 15 oktober 2014 @ 15:12
Maar je moet de demo dus minstens 1x per dag voltooien tot ORAS uit is om nog iets vrij te spelen?
Lhyannawoensdag 15 oktober 2014 @ 15:13
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 15:12 schreef Syntos het volgende:
Maar je moet de demo dus minstens 1x per dag voltooien tot ORAS uit is om nog iets vrij te spelen?
Schjinbaar, niks officieels over gezien. Misschien is het ook wel iets voor alleen Japan, maar ik ga denk ik de gok niet wagen om iets mis te lopen. Ik start hem wel iedere dag op :P
Redbullkidwoensdag 15 oktober 2014 @ 16:46
Nog iemand die mij een downloadcode kan DM-en? Er is geen GM hier :(
zoemwoensdag 15 oktober 2014 @ 18:24
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 16:46 schreef Redbullkid het volgende:
Nog iemand die mij een downloadcode kan DM-en? Er is geen GM hier :(
Dit dus :@
Roburttwoensdag 15 oktober 2014 @ 19:35
Bus was vertraagd, dus had geen tijd om langs te gaan.
Syntoswoensdag 15 oktober 2014 @ 21:19
Blijkbaar kan je hier codes krijgen, al moet je wel een betalingsmogelijkheid opgeven.
Volgens users op een andere site werkt het.

http://www.shopto.net/microsite/pokemon_demo
EnGCatjuhwoensdag 15 oktober 2014 @ 21:35
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 21:19 schreef Syntos het volgende:
Blijkbaar kan je hier codes krijgen, al moet je wel een betalingsmogelijkheid opgeven.
Volgens users op een andere site werkt het.
http://www.shopto.net/microsite/pokemon_demo
Ik heb iig een code, nu nog ff testen.

Er zijn wel creditcardgegevens nodig idd.
Redbullkidwoensdag 15 oktober 2014 @ 22:07
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 21:35 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Ik heb iig een code, nu nog ff testen.

Er zijn wel creditcardgegevens nodig idd.
Ugh ik heb geen creditcard :(
EnGCatjuhwoensdag 15 oktober 2014 @ 23:41
Moet zeggen dat de demo wel behoorlijk hype-train is hoor. Flutverhaaltje, battles die een ongeboren vrucht ook nog kan winnen...
Mystikvmdonderdag 16 oktober 2014 @ 07:24
Ik wacht gewoon tot de game er is.

En ben je ooit een moeilijke trainer battle in Pokémon tegengekomen?
Rob_La_Chouffedonderdag 16 oktober 2014 @ 08:03
Ik heb net een code in de mail gehad van Amazon, wie wil?
Redbullkiddonderdag 16 oktober 2014 @ 08:31
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 08:03 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
Ik heb net een code in de mail gehad van Amazon, wie wil?
ik! zou echt vet zijn :o

het liefst via dm :p

[ Bericht 2% gewijzigd door Redbullkid op 16-10-2014 08:44:21 ]
EnGCatjuhdonderdag 16 oktober 2014 @ 08:46
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 07:24 schreef Mystikvm het volgende:
Ik wacht gewoon tot de game er is.

En ben je ooit een moeilijke trainer battle in Pokémon tegengekomen?
In de demo is eigenlijk alles OHKO, en aangezien het geen team is wat je zelf hebt getraind, is dat niet bepaald bevredigend,...
Redbullkiddonderdag 16 oktober 2014 @ 10:15
quote:
1s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 08:46 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

In de demo is eigenlijk alles OHKO, en aangezien het geen team is wat je zelf hebt getraind, is dat niet bepaald bevredigend,...
Jij kan hem in elk geval spelen :P . Ik misschien ook als Rob_La_Chouffe mij echt een democode wilt sturen. :D
Syntosdonderdag 16 oktober 2014 @ 12:30
quote:
0s.gif Op woensdag 8 oktober 2014 12:19 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

First come!

Ik heb geen tijd om te reageren dit weekend want ik vier mn verjaardag dan :/
Had je al een code?
zoemdonderdag 16 oktober 2014 @ 12:33
More codes, we need more demo codes!

Hier twee lijsten vol dus :D
http://pastebin.com/a2mGV2N7
http://pastebin.com/YCMweV9m
Redbullkiddonderdag 16 oktober 2014 @ 12:37
Hoop dat er nog werkende codes zijn om half 6 als ik thuis kom xD
Lhyannadonderdag 16 oktober 2014 @ 12:37
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 12:30 schreef Syntos het volgende:

[..]

Had je al een code?
Ja :D. Van Lollertrolle gehad
Syntosdonderdag 16 oktober 2014 @ 12:39
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 12:37 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

Ja :D. Van Lollertrolle gehad
Oke. :)
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 12:37 schreef Redbullkid het volgende:
Hoop dat er nog werkende codes zijn om half 6 als ik thuis kom xD
Wil jij toevallig nog een code? :P
Redbullkiddonderdag 16 oktober 2014 @ 12:40
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 12:39 schreef Syntos het volgende:

[..]

Oke. :)

[..]

Wil jij toevallig nog een code? :P
Jaaaa :D als het kan in DM :o
Roburttdonderdag 16 oktober 2014 @ 20:54
Die soundtracks _O_
zoemdonderdag 16 oktober 2014 @ 21:13
quote:
10s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 10:40 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Mega Steelix 1 Adventure
Mega Glalie 1 Adventure
PokéBall Set 3 Adventures
Heal Bal Set 5 Adventures
Heart Scale Set 7 Adventures
Heart Scale Set 10 Adventures
Niet heel boeiend, maar het scheelt je wel luvdiscs vissen.
Op basis van wat krijg je ofwel een Glalie of een Steelix? Ik heb de Glalie in ieder geval.
Roburttdonderdag 16 oktober 2014 @ 21:14
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 21:13 schreef zoem het volgende:

[..]

Op basis van wat krijg je ofwel een Glalie of een Steelix? Ik heb de Glalie in ieder geval.
Ik ook enkel een Glalie helaas.
Faux.donderdag 16 oktober 2014 @ 21:24
Kreeg mn democode van Nintedo Denemarken :D Kga t maar s proberen :)
Syntosdonderdag 16 oktober 2014 @ 21:27
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 21:13 schreef zoem het volgende:

[..]

Op basis van wat krijg je ofwel een Glalie of een Steelix? Ik heb de Glalie in ieder geval.
Steelix is, voor zover bekend, Japan-only.
Roburttdonderdag 16 oktober 2014 @ 21:32
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 21:27 schreef Syntos het volgende:

[..]

Steelix is, voor zover bekend, Japan-only.
Matig
Syntosdonderdag 16 oktober 2014 @ 21:34
quote:
10s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 21:32 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Matig
Eerst maar eens kijken wat de VS krijgt.
Als zij de Steelix krijgen dan is het makkelijk ruilen. :)

En anders komt er vast wel een event voor één of beide mega stones.
Rob_La_Chouffevrijdag 17 oktober 2014 @ 13:06
A05RHPQM0CDAY6TS

Voor als iemand de demo nog wil spelen
zoemvrijdag 17 oktober 2014 @ 13:13
Mijn Intertoys-vestiging wist niets van het Gengar-event. Op een aangeplakte poster staat wel het Diancie-event, maar alleen in combinatie met een preorder aldaar te krijgen vanaf 10 november :{
Lhyannavrijdag 17 oktober 2014 @ 14:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 oktober 2014 13:13 schreef zoem het volgende:
Mijn Intertoys-vestiging wist niets van het Gengar-event. Op een aangeplakte poster staat wel het Diancie-event, maar alleen in combinatie met een preorder aldaar te krijgen vanaf 10 november :{
Minder dat....
NitraatPoepzaterdag 18 oktober 2014 @ 04:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 oktober 2014 13:06 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
A05RHPQM0CDAY6TS

Voor als iemand de demo nog wil spelen
Thnx! Ik heb m gebruikt.. geen GM in de omgeving, ik ben er superblij mee :)
Rob_La_Chouffezaterdag 18 oktober 2014 @ 11:48
Haven fun!
Roburttzaterdag 18 oktober 2014 @ 13:12
Na 7 keer is die demo wel echt verschrikkelijk :')
Syntoszaterdag 18 oktober 2014 @ 13:15
quote:
10s.gif Op zaterdag 18 oktober 2014 13:12 schreef Roburtt het volgende:
Na 7 keer is die demo wel echt verschrikkelijk :')
Nog maar 33 keer ofzo voor die ''play every day and you get a reward''. :P
cherrycokezaterdag 18 oktober 2014 @ 20:32
tumblr_ndf4n7TK0U1qj26eao1_500.jpg
Roburttmaandag 20 oktober 2014 @ 12:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 oktober 2014 13:15 schreef Syntos het volgende:

[..]

Nog maar 33 keer ofzo voor die ''play every day and you get a reward''. :P
Oh ja helemaal vergeten. Nouja ik heb hem sinds donderdag niet meer gespeeld haha.
Syntoswoensdag 22 oktober 2014 @ 16:06
Nou, bij mijn lokale Intertoys wisten ze dus niks van die Gengar codes. :')

Hopen maar dat ze die Diancie codes wel krijgen.
laxus13woensdag 22 oktober 2014 @ 16:23
Heb zojuist mijn Omega Ruby kopie besteld op wehkamp, ook nog wat korting gekregen :)

Nu nog wachten tot 28 November :{
Roburttdonderdag 23 oktober 2014 @ 09:16
quote:
0s.gif Op woensdag 22 oktober 2014 16:06 schreef Syntos het volgende:
Nou, bij mijn lokale Intertoys wisten ze dus niks van die Gengar codes. :')

Hopen maar dat ze die Diancie codes wel krijgen.
Nederland :')
dikkedanieldonderdag 23 oktober 2014 @ 21:31
Nog iemand een download code voor de demo over?
Syntoswoensdag 29 oktober 2014 @ 17:31
Patch 1.3 is nu uit. :)

quote:
Fixes:
-Various bugs have been fixed in order to provide a smoother gaming experience.
-Added new animations for the Great Ball, Ultra Ball, Dusk Ball, Timer Ball, Repeat Ball, Net Ball, Nest Ball, Heal Ball, Luxury Ball, Premier Ball.
-Fixed the glitch preventing Vivillon's menu image from appearing in Friend Safari.
Te downloaded via de eShop of QR code;
qrcodes12.png
dikkedanielwoensdag 29 oktober 2014 @ 22:58
Gooi demo code!
Dr.Mikeywoensdag 29 oktober 2014 @ 23:02
Als je voor het eerst de demo speelt hint die kerel dat je zijn shiny pokemon mag krijgen zou dat de dailyreward zijn?
Syntoswoensdag 29 oktober 2014 @ 23:03
quote:
0s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 23:02 schreef Dr.Mikey het volgende:
Als je voor het eerst de demo speelt hint die kerel dat je zijn shiny pokemon mag krijgen zou dat de dailyreward zijn?
Is een wifi event wat uitkomt met de launch van ORAS.

http://www.pokemonrubysap(...)n/get-a-shiny-beldum
Dr.Mikeywoensdag 29 oktober 2014 @ 23:43
quote:
0s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 23:03 schreef Syntos het volgende:

[..]

Is een wifi event wat uitkomt met de launch van ORAS.

http://www.pokemonrubysap(...)n/get-a-shiny-beldum
Jammer had gehoopt dat hij exclusief ging zijn voor de demo mensen.
Edit: Het ging niet om een Beldum.
Lhyannadonderdag 30 oktober 2014 @ 09:42
quote:
14s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 23:43 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

Jammer had gehoopt dat hij exclusief ging zijn voor de demo mensen.
Edit: Het ging niet om een Beldum.
Het ging om die Metagross van hem, de laatste evolutie van Beldum ;).
SharQueDodonderdag 30 oktober 2014 @ 10:05
Net weer even de demo aangeslingerd. Gelijk secret mission #2. :D

Nu de eerste (en eventueel andere) secret mission(s) nog. :@
dikkedanieldonderdag 30 oktober 2014 @ 11:11
Weet iemand hoe het werkt om bij de gamemania de demo te installeren?
Kan ik ook sneaky voor de ingang gaan staan om verbinding te maken met nintendo zone en de demo downen? Of moet ik nog een code aan de balie vragen?
Ben daar namelijk te angstig voor.
Frag_adderdonderdag 30 oktober 2014 @ 11:35
quote:
0s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 11:11 schreef dikkedaniel het volgende:
Weet iemand hoe het werkt om bij de gamemania de demo te installeren?
Kan ik ook sneaky voor de ingang gaan staan om verbinding te maken met nintendo zone en de demo downen? Of moet ik nog een code aan de balie vragen?
Ben daar namelijk te angstig voor.
Geen idee, gewoon naar binnen lopen en vragen om die code zou ik zeggen. Wat is het ergste dat er kan gebeuren, dat je te horen krijgt dat het ook zonder vraag kon?
Roburttdonderdag 30 oktober 2014 @ 11:36
quote:
0s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 11:11 schreef dikkedaniel het volgende:
Weet iemand hoe het werkt om bij de gamemania de demo te installeren?
Kan ik ook sneaky voor de ingang gaan staan om verbinding te maken met nintendo zone en de demo downen? Of moet ik nog een code aan de balie vragen?
Ben daar namelijk te angstig voor.
Het is via code iig, gewoon zeggen dat het voor je broertje/zusje en je toevallig vlakbij de game mania naar school gaat dus hem meteen voor hem meepikt.
dikkedanieldonderdag 30 oktober 2014 @ 15:09
quote:
0s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 11:35 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

Geen idee, gewoon naar binnen lopen en vragen om die code zou ik zeggen. Wat is het ergste dat er kan gebeuren, dat je te horen krijgt dat het ook zonder vraag kon?
ik heb een gamemania trauma. er is als kind daar iets met me gebeurd wat ik liever wil vergeten.
Frag_adderdonderdag 30 oktober 2014 @ 15:32
quote:
0s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 15:09 schreef dikkedaniel het volgende:
ik heb een gamemania trauma. er is als kind daar iets met me gebeurd wat ik liever wil vergeten.
ga naar een andere gamemania / stuur je moeder
roy9donderdag 30 oktober 2014 @ 15:58
quote:
0s.gif Op donderdag 30 oktober 2014 15:09 schreef dikkedaniel het volgende:

[..]

ik heb een gamemania trauma. er is als kind daar iets met me gebeurd wat ik liever wil vergeten.
Je maakt ons nieuwsgierig...
Roburttzaterdag 15 november 2014 @ 13:09
Bijna *O*
Munchlaxzaterdag 15 november 2014 @ 13:12
quote:
10s.gif Op zaterdag 15 november 2014 13:09 schreef Roburtt het volgende:
Bijna *O*
:D
Syntoszaterdag 15 november 2014 @ 13:28
Release date(s)
JP November 21, 2014
NA November 21, 2014
EU November 28, 2014
AUS November 21, 2014

-O-
roy9zaterdag 15 november 2014 @ 13:32
Kan iemand mij uitleggen hoe de distributie va het Eon-ticket nou precies werkt? Want je moet hem krijgen via Streetpass, maar hoe komt die persoon er aan? En weten jullie je team al een beetje? Zelf ga ik Treecko kiezen en komt er sws een Armaldo in mijn team, voor de rest nog geen flauw idee...
Syntoszaterdag 15 november 2014 @ 13:51
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 november 2014 13:32 schreef roy9 het volgende:
Want je moet hem krijgen via Streetpass, maar hoe komt die persoon er aan?
Een aantal mensen krijgt de Eon Ticket van Masuda om mee te beginnen, en zij Streetpassen het dan door aan anderen, ik geloof in een winkel of een andere publieke plek.
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 november 2014 13:32 schreef roy9 het volgende:
En weten jullie je team al een beetje?
Mudkip als starter, 6IV EM Cyndaquil staat klaar op de Bank voor na de eerste gym, en voor de overige posities wil ik Flygon, Latios en de Contest Pikachu. :)
Roburttzaterdag 15 november 2014 @ 14:25
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 november 2014 13:32 schreef roy9 het volgende:
Kan iemand mij uitleggen hoe de distributie va het Eon-ticket nou precies werkt? Want je moet hem krijgen via Streetpass, maar hoe komt die persoon er aan? En weten jullie je team al een beetje? Zelf ga ik Treecko kiezen en komt er sws een Armaldo in mijn team, voor de rest nog geen flauw idee...
Ik weet niet eens wat streetpass is :')
roy9zaterdag 15 november 2014 @ 14:27
Oke lastig te krijgen dus. :')
Welke outfit Pikachu neem je dan? Of ga je switchen?
Syntoszaterdag 15 november 2014 @ 14:28
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 november 2014 14:27 schreef roy9 het volgende:
Oke lastig te krijgen dus. :')
Welke outfit Pikachu neem je dan? Of ga je switchen?
Switchen naar wat ik op dat moment nodig denk te hebben. :Y
Roburttzaterdag 15 november 2014 @ 14:29
From today in Japan, the latest issue of CoroCoro has got a special Serial Code to allow for the obtaining of the Eon Ticket.

Oh blijkbaar is het in UK weer anders.

[ Bericht 16% gewijzigd door Roburtt op 15-11-2014 14:38:12 ]
laxus13zaterdag 15 november 2014 @ 15:14
Nog 2 weken en dan kunnen we weer lekker spelen, enorm veel zin in :)
Mystikvmzaterdag 15 november 2014 @ 15:59
Kunnen we eigenlijk gelijk uit de Bank importeren? Of moet je eerst een bepaald punt voorbij zijn?
dikkedanielzaterdag 15 november 2014 @ 18:36
Gooi demo code ff
Roburttzondag 16 november 2014 @ 11:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 november 2014 15:59 schreef Mystikvm het volgende:
Kunnen we eigenlijk gelijk uit de Bank importeren? Of moet je eerst een bepaald punt voorbij zijn?
Ik heb begrepen dat het meteen zou kunnen, maar dat zal wel niet. Zou erg jammer zijn al zou het niet kunnen.
Nikmanszaterdag 22 november 2014 @ 21:49
Hype HYPE
HYPE

Kom battle iemand
Nikmanszaterdag 22 november 2014 @ 21:57
Mega Salamence heeft al een suspect test aan zijn broek, het was al te mooi om waar te zijn :') Heb ik mijn 6 IV'er voor niks klaarstaan :')
Syntoszaterdag 22 november 2014 @ 22:01
Je iets aantrekken van Smogon regels. :')

Gewoon Free Battles toch O-)
Nikmanszaterdag 22 november 2014 @ 22:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 november 2014 22:01 schreef Syntos het volgende:
Je iets aantrekken van Smogon regels. :')

Gewoon Free Battles toch O-)
Kom battle yo
Syntoszaterdag 22 november 2014 @ 22:40
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 november 2014 22:32 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Kom battle yo
Heb mijn 3DS niet bij me. ;(
Nikmanszaterdag 22 november 2014 @ 22:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 november 2014 22:40 schreef Syntos het volgende:

[..]

Heb mijn 3DS niet bij me. ;(
Fuck al die hype en geen enkele bystander wil battlen en online kan alleen maar die lame 2v2 of bring 6 play 3.

Beter heeft ORAS 6v6 matchmaking
Nikmanszondag 23 november 2014 @ 18:26
Kom battle dan
Faux.zondag 23 november 2014 @ 19:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 november 2014 22:01 schreef Syntos het volgende:
Je iets aantrekken van Smogon regels. :')

Gewoon Free Battles toch O-)
Smogon _O_
Nikmanszondag 23 november 2014 @ 20:51
quote:
14s.gif Op zondag 23 november 2014 19:42 schreef Faux. het volgende:

[..]

Smogon _O_
Kom battle yo
Nikmanszondag 23 november 2014 @ 20:52
En idd, *iemand* moet regels scheppen anders kun je net zo goed een team vol Arceus, Kyogre etc meenemen, alleen heb ik het idee dat ze met die mega's een beetje te twitchy zijn (Mega Lucario, come on :') Aegislash doet hetzelfde als hem maar dan beter en die ban heeft een jaar geduurd ofzo)
Redbullkidzondag 23 november 2014 @ 21:08
Iemand een battle vs mij?
#ANONIEMzondag 23 november 2014 @ 22:25
De hype is on! Ugh nu nog wachten op vrijdag .. hoop ik als bol.com niet weer faalt in het uitleveren op release (hoewel.. weer een cadeau kaart is ook lekker haha!)
Nikmanszondag 23 november 2014 @ 22:29
quote:
0s.gif Op zondag 23 november 2014 21:08 schreef Redbullkid het volgende:
Iemand een battle vs mij?
Als je nog altijd wil sure, quote me anders gewoon de volgende keer dan zie ik het ook :')
Nikmanszondag 23 november 2014 @ 22:29
quote:
0s.gif Op zondag 23 november 2014 22:25 schreef Danter het volgende:
De hype is on! Ugh nu nog wachten op vrijdag .. hoop ik als bol.com niet weer faalt in het uitleveren op release (hoewel.. weer een cadeau kaart is ook lekker haha!)
Hoe ging dat de vorige keer dan? Ik heb ook preordered bij bol en ik ga er toch eigenlijk van uit dat ik mijn game vrijdag gewoon binnen heb, eigenlijk.
Syntoszondag 23 november 2014 @ 22:30
Ik had Y gewoon op de dag van release binnen. Ik had hem ook van Bol.
#ANONIEMmaandag 24 november 2014 @ 08:45
quote:
11s.gif Op zondag 23 november 2014 22:29 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Hoe ging dat de vorige keer dan? Ik heb ook preordered bij bol en ik ga er toch eigenlijk van uit dat ik mijn game vrijdag gewoon binnen heb, eigenlijk.
bij een grote titel gaat er ook niks mis maak je maar geen zorgen! Ze hebben alleen bij kleine titels er een handje van de pre orders niet op de release uit te zenden.. waarschijnlijk omdat ze er te weinig bestellen...
sweetlady-omaandag 24 november 2014 @ 08:49
Weet nog steeds niet welke van de twee ik ga nemen. Misschien gewoon kop of munt doen. ......
EnGCatjuhmaandag 24 november 2014 @ 09:27
Ik weet het nog niet met deze games... RS waren voor mij altijd mindere games, en de Pokémon die je in het wild kan vangen zijn ook niet geweldig... Voor mij hebben deze games de minste hype ooit, vergeleken met andere reeksen.
Mystikvmmaandag 24 november 2014 @ 09:58
quote:
0s.gif Op maandag 24 november 2014 09:27 schreef EnGCatjuh het volgende:
Ik weet het nog niet met deze games... RS waren voor mij altijd mindere games, en de Pokémon die je in het wild kan vangen zijn ook niet geweldig... Voor mij hebben deze games de minste hype ooit, vergeleken met andere reeksen.
RS vond ik ook kut. Maar alle Pokémon zijn wel gewoon beschikbaar in deze game, in tegenstelling tot de originelen. Daarnaast is schijnt de hele endgame op de schop genomen te zijn, en sterk verbeterd t.o.v. RS, en ook t.o.v. XY.

Ik moet het nog zien. Ik vermijd deze week Pokémonsites, en wacht rustig tot vrijdag om niet gespoiled te kunnen spelen.
HeavensAxemaandag 24 november 2014 @ 10:05
Ik ben vooral benieuwd wat ze na deze game van plan zijn om te gaan doen.
Een nieuwe regio/generatie zou echt te veel van het goede worden aangezien er nu al like 800 pokemon zijn. Zou tbh wel ziekelijk veel betalen voor een game met alle regio's.
zoemmaandag 24 november 2014 @ 10:24
Ze kunnen nog altijd een remake van Gen IV (Diamond/Pearl/Platinum) maken. Mja, nog een remake met alleen nieuwe mega's lijkt me nogal karig.

Overigens lees ik dat in OR/AS de shiny lock van (een aantal?) legendaries weggehaald is.
Mystikvmmaandag 24 november 2014 @ 10:33
quote:
0s.gif Op maandag 24 november 2014 10:05 schreef HeavensAxe het volgende:
Ik ben vooral benieuwd wat ze na deze game van plan zijn om te gaan doen.
Een nieuwe regio/generatie zou echt te veel van het goede worden aangezien er nu al like 800 pokemon zijn. Zou tbh wel ziekelijk veel betalen voor een game met alle regio's.
Komt gewoon nog een zevende generatie hoor. Ook best wel zin in.
EnGCatjuhmaandag 24 november 2014 @ 11:09
quote:
0s.gif Op maandag 24 november 2014 09:58 schreef Mystikvm het volgende:

[..]

RS vond ik ook kut. Maar alle Pokémon zijn wel gewoon beschikbaar in deze game, in tegenstelling tot de originelen. Daarnaast is schijnt de hele endgame op de schop genomen te zijn, en sterk verbeterd t.o.v. RS, en ook t.o.v. XY.

Ik moet het nog zien. Ik vermijd deze week Pokémonsites, en wacht rustig tot vrijdag om niet gespoiled te kunnen spelen.
Ja, ik weet wel dat de andere Pokémon ook beschikbaar zijn, maar zonder ruilen lukt dat gewoon niet in de normale storyline tot ver in de game.

En in het begin van RS zijn er zó weinig leuke Pokémon te vinden...
Mystikvmmaandag 24 november 2014 @ 11:29
quote:
0s.gif Op maandag 24 november 2014 11:09 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Ja, ik weet wel dat de andere Pokémon ook beschikbaar zijn, maar zonder ruilen lukt dat gewoon niet in de normale storyline tot ver in de game.

En in het begin van RS zijn er zó weinig leuke Pokémon te vinden...
Dat is zo. Daarom Pokémon Bank.

Maar ik geloof wel dat je andere Pokémon op de routes treft dan in het origneel. Dat je dus niet je eerste 1st gen Pokémon Geodude is, omdat je Rock Smash moet gebruiken, en dat het daar dan ook zo'n beetje de hele game bij blijft :')

Of Zubat :')
EnGCatjuhmaandag 24 november 2014 @ 12:02
quote:
0s.gif Op maandag 24 november 2014 11:29 schreef Mystikvm het volgende:

[..]

Dat is zo. Daarom Pokémon Bank.

Maar ik geloof wel dat je andere Pokémon op de routes treft dan in het origneel. Dat je dus niet je eerste 1st gen Pokémon Geodude is, omdat je Rock Smash moet gebruiken, en dat het daar dan ook zo'n beetje de hele game bij blijft :')

Of Zubat :')
SPOILER
Daar zou ik niet te zeker van zijn. Het is een remake.
#ANONIEMmaandag 24 november 2014 @ 12:07
Iedereen zou dik betalen voor een spel met alle regio's denk ik.. dat is wat iedereen altijd al gewild heeft.. voornamelijk omdat het redelijk epic was in gold/silver.. maar goed geloof dat nintendo/GF ooit al gezegd heeft dat we daar niet op moeten rekenen in de nabije toekomst dus helaas..

een gen 7 zou prima kunnen.. maar misschien gewoon eens kappen met allemaal nieuwe pokemon er in te stoppen? Dat maakt voor mij toch niet uit haha.

Hoewel alle nieuwe kinderen die deze spellen natuurlijk ook spelen die hebben niet dat gevoel bij gen 1 pokemon dat wij hebben.. dus wie weet spelen we over 20 jaar gen 14 met weet ik het hoeveel pokemon en dan word het gewoon onmogelijk om de game uit te spelen zonder pokebank.
Nikmansmaandag 24 november 2014 @ 14:48
Nieuwe Pokémon zorgt iig voor interessantere battles, aangezien je je team dan iig moet aanpassen om met/tegen de nieuwe mons te spelen; zie Greninja, Talonflame, Aegislash en in mindere mate Goodra _O_ Dat is toch juist vet?
Nikmansmaandag 24 november 2014 @ 14:52
Kom battle iemand?
Syntosmaandag 24 november 2014 @ 15:12
quote:
4s.gif Op maandag 24 november 2014 14:52 schreef Nikmans het volgende:
Kom battle iemand?
Kom vechten dan.

FC: 1418-7097-6280
Nikmansmaandag 24 november 2014 @ 15:13
quote:
10s.gif Op maandag 24 november 2014 15:12 schreef Syntos het volgende:

[..]

Kom vechten dan.
Wat is je FC? Die van mij:

1418-7035-8547
Syntosmaandag 24 november 2014 @ 15:14
quote:
14s.gif Op maandag 24 november 2014 15:13 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Wat is je FC? Die van mij:

1418-7035-8547
Staat er nu bij.
Nikmansmaandag 24 november 2014 @ 15:15
Ninja edit even toevoegen dan
Nikmansmaandag 24 november 2014 @ 15:18
quote:
0s.gif Op maandag 24 november 2014 15:14 schreef Syntos het volgende:

[..]

Staat er nu bij.
Challenge verzonden
Syntosmaandag 24 november 2014 @ 15:19
Ben benieuwd. Ik heb maar wat bij elkaar geschraapt wat er nog op mijn cartridge staat. :')

En vanaf het eerste moment al gefucked. :')

;(
Nikmansmaandag 24 november 2014 @ 15:28
Bedankt Greninja
Nikmansmaandag 24 november 2014 @ 15:29
Nog eentje?
Syntosmaandag 24 november 2014 @ 15:30
Even mijn team aanpassen, dit is niks.
Nikmansmaandag 24 november 2014 @ 15:33
Ik ben mijn nieuwe team voor een testritje aan het nemen dus laat maar iets horen
Syntosmaandag 24 november 2014 @ 15:34
quote:
14s.gif Op maandag 24 november 2014 15:33 schreef Nikmans het volgende:
Ik ben mijn nieuwe team voor een testritje aan het nemen dus laat maar iets horen
Ik ben er klaar voor.
laxus13maandag 24 november 2014 @ 15:37
Nog 4 dagen wachten en dan eindelijk mijn kopie van Omega Ruby binnen, kan niet wachten :)
Syntosmaandag 24 november 2014 @ 15:44
GEVVvkQ.jpg
Nikmansmaandag 24 november 2014 @ 15:44
quote:
9s.gif Op maandag 24 november 2014 15:44 schreef Syntos het volgende:
[ afbeelding ]
Gaat lekker zo
Syntosmaandag 24 november 2014 @ 15:45
Ik ga maar weer verder met breeden.
Nikmansmaandag 24 november 2014 @ 15:54
quote:
9s.gif Op maandag 24 november 2014 15:45 schreef Syntos het volgende:
Ik ga maar weer verder met breeden.
Psychic is trouwens x2 tegen poison dus je had je espeon prima in het spel kunnen houden tegen mijn venusaur
Syntosmaandag 24 november 2014 @ 16:08
quote:
14s.gif Op maandag 24 november 2014 15:54 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Psychic is trouwens x2 tegen poison dus je had je espeon prima in het spel kunnen houden tegen mijn venusaur
Daar had ik niet aan gedacht. Ik wacht nog even tot ORAS en dan ga ik eens kijken wat er beter kan.
Nikmansmaandag 24 november 2014 @ 16:16
quote:
0s.gif Op maandag 24 november 2014 16:08 schreef Syntos het volgende:

[..]

Daar had ik niet aan gedacht. Ik wacht nog even tot ORAS en dan ga ik eens kijken wat er beter kan.
Sterker nog, fire is zinloos tegen Mega Venusaur door de ability die hij dan krijgt (Thick Fat) die fire en icedmg halveert
Nikmansmaandag 24 november 2014 @ 17:13
Wie battle
Faux.maandag 24 november 2014 @ 17:38
quote:
10s.gif Op zondag 23 november 2014 20:51 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Kom battle yo
K heb nog geen ORAS :@
Nikmansmaandag 24 november 2014 @ 17:44
quote:
9s.gif Op maandag 24 november 2014 17:38 schreef Faux. het volgende:

[..]

K heb nog geen ORAS :@
Ik ook niet
Faux.maandag 24 november 2014 @ 17:52
quote:
10s.gif Op maandag 24 november 2014 17:44 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik ook niet
Showdown dan?
Nikmansmaandag 24 november 2014 @ 18:42
quote:
10s.gif Op maandag 24 november 2014 17:52 schreef Faux. het volgende:

[..]

Showdown dan?
xy man
Nikmansdinsdag 25 november 2014 @ 00:15
Ik bedenk me zojuist dat als Dragonite een mega stone zou krijgen het Dragoniteite zou heten _O_
CapnIzzydinsdag 25 november 2014 @ 00:19
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 november 2014 00:15 schreef Nikmans het volgende:
Ik bedenk me zojuist dat als Dragonite een mega stone zou krijgen het Dragoniteite zou heten _O_
Ben je weer wakker man? Ik moet pokémon ook weer eens oppakken, heb nog best veel competitive pokes te trainen :D druk druk druk

ORAS al in NL?
roy9dinsdag 25 november 2014 @ 06:47
quote:
14s.gif Op dinsdag 25 november 2014 00:19 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Ben je weer wakker man? Ik moet pokémon ook weer eens oppakken, heb nog best veel competitive pokes te trainen :D druk druk druk

ORAS al in NL?
Vrijdag pas... :'(
Lhyannadinsdag 25 november 2014 @ 09:39
Tot wanneer is Diancie beschikbaar in NL? Misschien dat ik hem nog ergens wil gaan oppikken.
laxus13dinsdag 25 november 2014 @ 09:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 november 2014 09:39 schreef Lhyanna het volgende:
Tot wanneer is Diancie beschikbaar in NL? Misschien dat ik hem nog ergens wil gaan oppikken.
Tot de 28e
Syntosdinsdag 25 november 2014 @ 09:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 november 2014 09:39 schreef Lhyanna het volgende:
Tot wanneer is Diancie beschikbaar in NL? Misschien dat ik hem nog ergens wil gaan oppikken.
t/m vrijdag. Maar schijnbaar zijn de codes al op
Lhyannadinsdag 25 november 2014 @ 09:58
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 november 2014 09:53 schreef Syntos het volgende:

[..]

t/m vrijdag. Maar schijnbaar zijn de codes al op
... Mooi kut dan
Syntosdinsdag 25 november 2014 @ 11:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 november 2014 09:58 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

... Mooi kut dan
op het pokemon trade board van gamefaqs worden die dingen nog genoeg aangeboden.
Lhyannadinsdag 25 november 2014 @ 11:14
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 november 2014 11:07 schreef Syntos het volgende:

[..]

op het pokemon trade board van gamefaqs worden die dingen nog genoeg aangeboden.
Vanavond maar even kijken dan
Nikmansdinsdag 25 november 2014 @ 15:42
quote:
14s.gif Op dinsdag 25 november 2014 00:19 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Ben je weer wakker man? Ik moet pokémon ook weer eens oppakken, heb nog best veel competitive pokes te trainen :D druk druk druk

ORAS al in NL?
Ja man die ORAS hypetrain heeft me te pakken dus ik ben weer begonnen met xy om de tijd om te krijgen _O_ Heb mijn Salamence al klaarstaat _O_

Als ie niet gebanned is voordat we ORAS hebben hier :')
Nikmansdinsdag 25 november 2014 @ 15:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 november 2014 11:14 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

Vanavond maar even kijken dan
Genoeg clones te hosselen overal :')
Nikmansdinsdag 25 november 2014 @ 17:30
Kom battle iemand
Spongebossdinsdag 25 november 2014 @ 20:04
Op verzoek van nikmans kom ik hier ook snuffelen ORAS staat klaar, ik ben er nog niet over uit of ik ga nuzlocken.
Roburttdinsdag 25 november 2014 @ 20:20
quote:
9s.gif Op maandag 24 november 2014 15:44 schreef Syntos het volgende:
[ afbeelding ]
_O- _O- _O-
Roburttdinsdag 25 november 2014 @ 20:22
Even X maar weer eens aan doen en kijken waar ik mee bezig was.

JAmmer dat ik vrijdag heel de fucking dag niet thuis, maar zaterdag gaat de shit los...
Spongebossdinsdag 25 november 2014 @ 20:46
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 november 2014 20:22 schreef Roburtt het volgende:
Even X maar weer eens aan doen en kijken waar ik mee bezig was.

JAmmer dat ik vrijdag heel de fucking dag niet thuis, maar zaterdag gaat de shit los...
Ik heb vorige week maandag een 3ds gekauft, aber auch pokemon Y, maar ben maar gestopt. Ik ga wachten tot Ruby komt en bewaar Y voor later. Ik ga misschien de oude ruby eens opstarten om te kijken welke pokemon ik had in mijn team.
Spongebossdinsdag 25 november 2014 @ 21:38
Iemand die gaat nuzlocken op de nieuwe ruby/saphire?
roy9dinsdag 25 november 2014 @ 21:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 november 2014 21:38 schreef Spongeboss het volgende:
Iemand die gaat nuzlocken op de nieuwe ruby/saphire?
Neuh, eerst maar ff gewone run. Wel met 10/12 pokevriendjes zodat we niet overleveled raken :P
Spongebossdinsdag 25 november 2014 @ 21:53
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 november 2014 21:43 schreef roy9 het volgende:

[..]

Neuh, eerst maar ff gewone run. Wel met 10/12 pokevriendjes zodat we niet overleveled raken :P
Ik ben zeer tempted te nuzlocken eigenlijk...
roy9dinsdag 25 november 2014 @ 22:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 november 2014 21:53 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Ik ben zeer tempted te nuzlocken eigenlijk...
Tjah, het is wel leuk natuurlijk. Zelf vind ik het leuker om een team samen te stellen, en dan niet persé alleen overpowered Pokemon, ook wat underused er tussen.
Spongebossdinsdag 25 november 2014 @ 22:13
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 november 2014 22:09 schreef roy9 het volgende:

[..]

Tjah, het is wel leuk natuurlijk. Zelf vind ik het leuker om een team samen te stellen, en dan niet persé alleen overpowered Pokemon, ook wat underused er tussen.
Ja ik doe dat ook maar vroeger toen ik nog niet zo op typisch selecteerde, was pokemon een grote uitdaging nu is het 'oh de vijand gebruikt een normal pokemon, aah ik ga voor een vechter.'

Maar ik weet niet goed hoe ik een team samenstel dat het wat zwaarder maakt.
roy9dinsdag 25 november 2014 @ 22:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 november 2014 22:13 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Ja ik doe dat ook maar vroeger toen ik nog niet zo op typisch selecteerde, was pokemon een grote uitdaging nu is het 'oh de vijand gebruikt een normal pokemon, aah ik ga voor een vechter.'

Maar ik weet niet goed hoe ik een team samenstel dat het wat zwaarder maakt.
Gewoon wat "zwakkere" pokes gebruiken. Ook helpt het om de pokemon de je inzet niet op type te kiezen, maar gwn degene met het laagste level. Of je gaar Nuzlocken, kan ook :D
CapnIzzydinsdag 25 november 2014 @ 22:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 november 2014 21:38 schreef Spongeboss het volgende:
Iemand die gaat nuzlocken op de nieuwe ruby/saphire?
Waarom :')
Nikmansdinsdag 25 november 2014 @ 22:54
Ik heb pokemon storylines altijd gezien als iets om snel doorheen te ploegen terwijl je naar de endgame werkt
Munchlaxdinsdag 25 november 2014 @ 23:32
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 november 2014 22:54 schreef Nikmans het volgende:
Ik heb pokemon storylines altijd gezien als iets om snel doorheen te ploegen terwijl je naar de endgame werkt
Pokemon black/white storyline _O_
Spongebossdinsdag 25 november 2014 @ 23:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 november 2014 22:38 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Waarom :')
Waarom niet ik heb de oude gespeeld wellicht kan ik me erdoorheen locken of hem normaal spelen natuurlijk en zoals nikmans zegt verhaal ploeg je even doorheen.
Nikmansdinsdag 25 november 2014 @ 23:36
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 november 2014 23:32 schreef Munchlax het volgende:

[..]

Pokemon black/white storyline _O_
Kom battle
Nikmansdinsdag 25 november 2014 @ 23:36
IEMAND BATTLE ;(
Spongebossdinsdag 25 november 2014 @ 23:42
Eon ticket makkelijk te krijgen hoop ik nikmans volgende week battlen we als ik alles van de grond krijg.
Nikmansdinsdag 25 november 2014 @ 23:50
FUCK ORAS move tutors trouwens, ik wil gewoon op een normale manier Defog aan mijn Latias leren maar dat kan nog altijd niet
Munchlaxwoensdag 26 november 2014 @ 08:47
quote:
14s.gif Op dinsdag 25 november 2014 23:36 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Kom battle
Heb X en Y niet mannn..

Ga wss wel oras kopen
CapnIzzywoensdag 26 november 2014 @ 09:53
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 november 2014 23:36 schreef Nikmans het volgende:
IEMAND BATTLE ;(
Wanneer ben je online dan, kut
Nikmanswoensdag 26 november 2014 @ 12:18
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 09:53 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Wanneer ben je online dan, kut
Tijd nu?
Nikmanswoensdag 26 november 2014 @ 12:23
quote:
1s.gif Op woensdag 26 november 2014 08:47 schreef Munchlax het volgende:

[..]

Heb X en Y niet mannn..

Ga wss wel oras kopen
Mooie man ben je toch
Roburttwoensdag 26 november 2014 @ 12:33
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 november 2014 23:36 schreef Nikmans het volgende:
IEMAND BATTLE ;(
Ja ik wilde gister wel maar je was er niet
Nikmanswoensdag 26 november 2014 @ 12:34
quote:
10s.gif Op woensdag 26 november 2014 12:33 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Ja ik wilde gister wel maar je was er niet
Nu wel?
Roburttwoensdag 26 november 2014 @ 12:54
quote:
14s.gif Op woensdag 26 november 2014 12:34 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Nu wel?
Stage, vanavond werk, en morgen en vrijdag heel de dag stage. Dus kan sowieso zaterdag pas ORAS spelen ;(
Nikmanswoensdag 26 november 2014 @ 12:54
quote:
10s.gif Op woensdag 26 november 2014 12:54 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Stage, vanavond werk, en morgen en vrijdag heel de dag stage. Dus kan sowieso zaterdag pas ORAS spelen ;(
Hoe laat ben je thuis dan
Roburttwoensdag 26 november 2014 @ 13:19
quote:
8s.gif Op woensdag 26 november 2014 12:54 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Hoe laat ben je thuis dan
half 7 van stage, 11 uur van werk
Nikmanswoensdag 26 november 2014 @ 13:31
quote:
10s.gif Op woensdag 26 november 2014 13:19 schreef Roburtt het volgende:

[..]

half 7 van stage, 11 uur van werk
Fuck
CapnIzzywoensdag 26 november 2014 @ 13:35
quote:
10s.gif Op woensdag 26 november 2014 13:31 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Fuck
Online G?
Nikmanswoensdag 26 november 2014 @ 13:41
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 13:35 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Online G?
Kom eraan yo
Nikmanswoensdag 26 november 2014 @ 13:44
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 13:35 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Online G?
Ben er! Waar ben jij?
CapnIzzywoensdag 26 november 2014 @ 13:45
quote:
14s.gif Op woensdag 26 november 2014 13:44 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ben er! Waar ben jij?
Ja ff de stof van die 3ds poetsen :')
Nikmanswoensdag 26 november 2014 @ 13:47
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 13:45 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Ja ff de stof van die 3ds poetsen :')
Aight ik ga even pissen, ben iig online
CapnIzzywoensdag 26 november 2014 @ 13:51
Updating... :Z
Nikmanswoensdag 26 november 2014 @ 13:52
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 13:51 schreef CapnIzzy het volgende:
Updating... :Z
Je moet er wat voor overhebben
CapnIzzywoensdag 26 november 2014 @ 13:54
quote:
6s.gif Op woensdag 26 november 2014 13:52 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Je moet er wat voor overhebben
Ja nondenjuuuuuuuu
CapnIzzywoensdag 26 november 2014 @ 13:55
33% :')
Nikmanswoensdag 26 november 2014 @ 13:58
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 13:55 schreef CapnIzzy het volgende:
33% :')
Ik wacht wel terwijl het Lumiose City deuntje lekker doorpingelt
Nikmanswoensdag 26 november 2014 @ 14:00
CapnIzzywoensdag 26 november 2014 @ 14:01
Nikmanswoensdag 26 november 2014 @ 14:03
quote:
Awesome
CapnIzzywoensdag 26 november 2014 @ 14:09
Ik zal wel flink roestig zijn
Nikmanswoensdag 26 november 2014 @ 14:27
Ik wist dat ik met Venusaur moest openen
CapnIzzywoensdag 26 november 2014 @ 14:27
xuxKAGt.jpg
Nikmanswoensdag 26 november 2014 @ 14:27
Die scarf nakte me trouwens wel flink, ik ging er van uit dat mijn Excadrill sneller was
CapnIzzywoensdag 26 november 2014 @ 14:28
quote:
10s.gif Op woensdag 26 november 2014 14:27 schreef Nikmans het volgende:
Die scarf nakte me trouwens wel flink, ik ging er van uit dat mijn Excadrill sneller was
Hehe, nog 1tje maar beetje andere pokes erin?
Nikmanswoensdag 26 november 2014 @ 14:29
quote:
10s.gif Op woensdag 26 november 2014 14:28 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Hehe, nog 1tje maar beetje andere pokes erin?
Ik ga even wat anders doen, zometeen yo
CapnIzzywoensdag 26 november 2014 @ 14:30
quote:
14s.gif Op woensdag 26 november 2014 14:29 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik ga even wat anders doen, zometeen yo
Jammer man, wou nog even een Cloyster op je testen :P
Rikketikwoensdag 26 november 2014 @ 17:31
Alpha Sapphire is binnen. *O*
Syntoswoensdag 26 november 2014 @ 17:35
quote:
14s.gif Op woensdag 26 november 2014 17:31 schreef Rikketik het volgende:
Alpha Sapphire is binnen. *O*
Waar besteld?
Rikketikwoensdag 26 november 2014 @ 17:45
quote:
10s.gif Op woensdag 26 november 2014 17:35 schreef Syntos het volgende:

[..]

Waar besteld?
Gekocht bij de MediaMarkt. Mijn ervaring is dat ze de games daar meteen in de schappen flikkeren als ze ze binnenkrijgen, dus dan kun je ze soms op dinsdag/woensdag al kopen, terwijl ze eigenlijk op vrijdag pas officieel uitkomen.
Syntoswoensdag 26 november 2014 @ 17:47
quote:
3s.gif Op woensdag 26 november 2014 17:45 schreef Rikketik het volgende:

[..]

Gekocht bij de MediaMarkt. Mijn ervaring is dat ze de games daar meteen in de schappen flikkeren als ze ze binnenkrijgen, dus dan kun je ze soms op dinsdag/woensdag al kopen, terwijl ze eigenlijk op vrijdag pas officieel uitkomen.
Ah, nooit geweten. Morgen maar eens kijken of ik nog genoeg geld op mijn OV kaart voor de dichtsbijzijndste MM dan.
BeyondTheGreenwoensdag 26 november 2014 @ 18:01
Het spel is overal al binnen en ik zie soms al stapels bij een medewerker liggen. Maar niemand mag hem nog verkopen. Ook de Mediamarkt wil dat niet. :(
CapnIzzywoensdag 26 november 2014 @ 18:56
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 18:01 schreef BeyondTheGreen het volgende:
Het spel is overal al binnen en ik zie soms al stapels bij een medewerker liggen. Maar niemand mag hem nog verkopen. Ook de Mediamarkt wil dat niet. :(
Dus ze hebben hem al in de winkel liggen, maar verkopen mag niet? :D
Roburttwoensdag 26 november 2014 @ 19:23
quote:
14s.gif Op woensdag 26 november 2014 17:31 schreef Rikketik het volgende:
Alpha Sapphire is binnen. *O*
Karig.
Roburttwoensdag 26 november 2014 @ 19:24
In The Games Department

Pokémon Omega Ruby & Alpha - Eon Ticket

For those of you in the Netherlands, it has been announced that various GameMania Stores across the country, specifically Groningen, Rotterdam, Maastricht, Breda, Amsterdam and Utrecht, will be distributing the Eon Ticket to players on December 6th 2014. From there, players can then help distribute the Eon Ticket through StreetPass. This follows on from similar methods in the US and UK. We'll bring more as it comes
Syntoswoensdag 26 november 2014 @ 19:30
Jeuh, kan ik weer naar Amsterdam voor Pokemon. :')
Mystikvmwoensdag 26 november 2014 @ 20:03
Wanneer stopt Nintendo nu eens met die onzin? Geef het gewoon weg, maar verwacht eens niet van je klanten dat ze het hele land door reizen om een lousy code te bemachtigen.
zoemwoensdag 26 november 2014 @ 20:06
Mee eens. Events op basis van regio zijn erg achterhaald. Geef het gewoon weg via wifi...
Nikmanswoensdag 26 november 2014 @ 20:19
quote:
10s.gif Op woensdag 26 november 2014 19:24 schreef Roburtt het volgende:
In The Games Department

Pokémon Omega Ruby & Alpha - Eon Ticket

For those of you in the Netherlands, it has been announced that various GameMania Stores across the country, specifically Groningen, Rotterdam, Maastricht, Breda, Amsterdam and Utrecht, will be distributing the Eon Ticket to players on December 6th 2014. From there, players can then help distribute the Eon Ticket through StreetPass. This follows on from similar methods in the US and UK. We'll bring more as it comes
Mooi _O_ Maastricht is hier vlakbij _O_
Wat doet die Eon Ticket though? :')
Syntoswoensdag 26 november 2014 @ 20:38
quote:
14s.gif Op woensdag 26 november 2014 20:19 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Mooi _O_ Maastricht is hier vlakbij _O_
Wat doet die Eon Ticket though? :')
Geeft je toegang tot een eiland waar je Latios/Latias kan krijgen, afhankelijk van welke versie je hebt.
Munchlaxwoensdag 26 november 2014 @ 20:55
Zijn er ook weer exclusives voor elke versie?
Spongebosswoensdag 26 november 2014 @ 21:19
quote:
10s.gif Op woensdag 26 november 2014 20:55 schreef Munchlax het volgende:
Zijn er ook weer exclusives voor elke versie?
Groundon of Kyogre. Ik zou groundon pakken want kyogre te veel water!
Ferawoensdag 26 november 2014 @ 21:34
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 21:19 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Groundon of Kyogre. Ik zou groundon pakken want kyogre te veel water!
Groudon.
Spongebosswoensdag 26 november 2014 @ 21:40
quote:
8s.gif Op woensdag 26 november 2014 21:34 schreef Fera het volgende:

[..]

Groudon.
Excuseer mij het is 12 jaar geleden.
zoemwoensdag 26 november 2014 @ 21:42
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 21:19 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Groundon of Kyogre. Ik zou groundon pakken want kyogre te veel water!
Nog veel meer exclusives natuurlijk :P Op Serebii staat een lijst.
SPOILER
OR heeft vooral rode exclusives en AS heeft vooral blauwe exclusives; maw gekozen naar de kleuren van de game
Kaneelstokjewoensdag 26 november 2014 @ 21:51
Ik speelde daarnet op pokemon showdown met hoopa ofzo. Wazig ding, zag er oik niet uit.
Nikmanswoensdag 26 november 2014 @ 21:54
Ik ga voor Groudon gewoon omdat die cooler is dat wéér een choice specs spatk spammer
BeyondTheGreenwoensdag 26 november 2014 @ 22:02
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 18:56 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Dus ze hebben hem al in de winkel liggen, maar verkopen mag niet? :D
Jep. Zowel de Bart Smit, Mediamarkt, Gamemania, Toys XL en een andere gameshop wisten mij dit te vertellen. Bij de Toys XL lagen er stapels op een werktafel waar medewerkers mee bezig waren. :')
Spongebosswoensdag 26 november 2014 @ 22:17
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 22:02 schreef BeyondTheGreen het volgende:

[..]

Jep. Zowel de Bart Smit, Mediamarkt, Gamemania, Toys XL en een andere gameshop wisten mij dit te vertellen. Bij de Toys XL lagen er stapels op een werktafel waar medewerkers mee bezig waren. :')
Ja dit klopt, dat is altijd zo met releases en zo. Die hebben ze gewoon al ergens liggen maar ze mogen ze niet verkopen. Gerucht is dat wij de release later krijgen omdat bij X en Y al in Italië mensen een kopie hadden geregeld of zo en laten leaken. Was in Canada het zelfde geval en beide Europa als Canada krijgen release later.
EmilyNLwoensdag 26 november 2014 @ 22:22
Dus, zijn er al mensen die hem legaal hebben? :) Zag dat iemand hem al bij gameshop twente vandaan had gisteren en vroeg me af of er al meer winkels zijn die hem vroegtijdig verkopen?
Spongebosswoensdag 26 november 2014 @ 22:29
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 22:22 schreef EmilyNL het volgende:
Dus, zijn er al mensen die hem legaal hebben? :) Zag dat iemand hem al bij gameshop twente vandaan had gisteren en vroeg me af of er al meer winkels zijn die hem vroegtijdig verkopen?
Wellicht wel, maar dat vroegtijdige verkopen is juist de reden waarom we nu de game pas zo laat krijgen. Ergo dat moet je niet willen, als mensen zich gewoon aan release data's hielde hadden we hem vrijdag al. Je kan hem vast eerder krijgen als je iemand kent die er werkt etc.
zoemwoensdag 26 november 2014 @ 22:33
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 22:29 schreef Spongeboss het volgende:dat vroegtijdige verkopen is juist de reden waarom we nu de game pas zo laat krijgen.
Hoe bedoel je dat? Verschillende releases werkt imho juist dit soort praktijken in de hand.
Spongebosswoensdag 26 november 2014 @ 22:35
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 22:33 schreef zoem het volgende:

[..]

Hoe bedoel je dat? Verschillende releases werkt imho juist dit soort praktijken in de hand.
Canada en Europa (Italië) was een release van Y/X Gelekt, Amerika niet, Amerika, Japan krijgen ongeveer zelfde release. Of dezelfde zelfs.

Canada en Europa niet gerucht gaat dat ze dat doen omdat hier dingen gelekt zijn, ik vind het ook jammer een kut strategie, want de meeste kunnen er niets aan doen. Maar het is denk ik ook wel een roep van gamefreak/nintendo van nouja verkoop die shit wanneer het mag.

Als dit weer gebeurt...
Mystikvmwoensdag 26 november 2014 @ 23:02
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 22:35 schreef Spongeboss het volgende:

[..]

Canada en Europa (Italië) was een release van Y/X Gelekt, Amerika niet, Amerika, Japan krijgen ongeveer zelfde release. Of dezelfde zelfs.

Canada en Europa niet gerucht gaat dat ze dat doen omdat hier dingen gelekt zijn, ik vind het ook jammer een kut strategie, want de meeste kunnen er niets aan doen. Maar het is denk ik ook wel een roep van gamefreak/nintendo van nouja verkoop die shit wanneer het mag.

Als dit weer gebeurt...
Dat zou voor je winstgevendheid niet heel handig zijn. Games niet releasen als een soort van straf voor de vorige keer. Trouwens, bij XY was de VS een week later. Niks aan de hand dus.
CapnIzzydonderdag 27 november 2014 @ 10:10
Ook maar besteld via bol.com, hoop dat ik 'm dan nog vrijdag binnen heb :P
Nikmansdonderdag 27 november 2014 @ 11:37
Overigens realiseer ik me net dat Groudon echt tanky as fuck gaat worden in zijn Primal vorm, hij verliest zijn Ice weakness maar krijgt er een x4 Water weakness voor terug die totaal niet boeit met zijn nieuwe weather _O_ Alleen is ie nu weak tegen Ground en verliest ie zijn resistance tegen Rock.

Dus hij verliest x6 aan weaknesses en ruilt die in voor x4 aan nieuwe weaknesses, best nice _O_
Nikmansdonderdag 27 november 2014 @ 11:38
En hij verliest zijn Grass weakness
Nikmansdonderdag 27 november 2014 @ 11:59
Mega Rayquaza wtf
Roburttdonderdag 27 november 2014 @ 12:45
Was het maar vrijdag
CapnIzzydonderdag 27 november 2014 @ 13:29
Bij Sapphire krijg je Groudon toch in die grot? Of was het bij RS wel 1 op 1 met de kleur van het spel?
Nikmansdonderdag 27 november 2014 @ 13:31
quote:
0s.gif Op donderdag 27 november 2014 13:29 schreef CapnIzzy het volgende:
Bij Sapphire krijg je Groudon toch in die grot? Of was het bij RS wel 1 op 1 met de kleur van het spel?
Je krijgt één van de twee.
Na tien jaar is Groudon eindelijk de betere van de twee _O_
CapnIzzydonderdag 27 november 2014 @ 13:32
quote:
14s.gif Op donderdag 27 november 2014 13:31 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Je krijgt één van de twee.
Na tien jaar is Groudon eindelijk de betere van de twee _O_
Kan je kiezen dan, onafhankelijk van of je AS of OR hebt?
Nikmansdonderdag 27 november 2014 @ 13:42
quote:
0s.gif Op donderdag 27 november 2014 13:32 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Kan je kiezen dan, onafhankelijk van of je AS of OR hebt?
Nee.
AS = Kyogre, OR = Groudon

Zeg maar zoals X = Xerneas en Y = Yveltal, Black = Zekrom White = Reshiram etc.

En allebei de versies krijgen Rayquaza :P Volgens mij krijgt Sapphire Latios en Ruby Latias verder.
CapnIzzydonderdag 27 november 2014 @ 13:45
quote:
14s.gif Op donderdag 27 november 2014 13:42 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Nee.
AS = Kyogre, OR = Groudon

Zeg maar zoals X = Xerneas en Y = Yveltal, Black = Zekrom White = Reshiram etc.

En allebei de versies krijgen Rayquaza :P Volgens mij krijgt Sapphire Latios en Ruby Latias verder.
Boeit ook vrij weinig, als er weer zo'n systeem als GTS in zit heb je toch zo shiny 6ivs te pakken. En anders wat fixen op facebook :D
Nikmansdonderdag 27 november 2014 @ 13:46
quote:
0s.gif Op donderdag 27 november 2014 13:45 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Boeit ook vrij weinig, als er weer zo'n systeem als GTS in zit heb je toch zo shiny 6ivs te pakken. En anders wat fixen op facebook :D
Ja precies man en Kyogre is nog altijd één van de beste ubers
CapnIzzydonderdag 27 november 2014 @ 13:48
quote:
14s.gif Op donderdag 27 november 2014 13:46 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ja precies man en Kyogre is nog altijd één van de beste ubers
Ik hoop dat breeden en iv/ev trainen weer zo makkelijk gaat als in XY. Zeker met die 6iv ditto is 't echt een peulenschil haha
Nikmansdonderdag 27 november 2014 @ 13:56
quote:
6s.gif Op donderdag 27 november 2014 13:48 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Ik hoop dat breeden en iv/ev trainen weer zo makkelijk gaat als in XY. Zeker met die 6iv ditto is 't echt een peulenschil haha
Tuurlijk man ze hebben die verbeteringen niet voor niks doorgevoerd dunkt me, en stel nu dat het moeilijker zou zijn dan kun je nog altijd gewoon in XY trainen/breeden en je shit dan doorruilen _O_
Nikmansdonderdag 27 november 2014 @ 14:06
Ik ben alleen bang dat mijn 6 IV ditto de pokebank niet gaat overleven
CapnIzzydonderdag 27 november 2014 @ 14:11
quote:
10s.gif Op donderdag 27 november 2014 14:06 schreef Nikmans het volgende:
Ik ben alleen bang dat mijn 6 IV ditto de pokebank niet gaat overleven
Pokébank pakt clones aan ofwa?
Nikmansdonderdag 27 november 2014 @ 14:12
quote:
0s.gif Op donderdag 27 november 2014 14:11 schreef CapnIzzy het volgende:

[..]

Pokébank pakt clones aan ofwa?
Voor zover ik weet wel, geen idee :') net pas voor het eerst gedownload
Nikmansdonderdag 27 november 2014 @ 14:14
Ik moet een eshop card adden HELP, krijg je die bij game mania?
Syntosdonderdag 27 november 2014 @ 14:16
quote:
10s.gif Op donderdag 27 november 2014 14:14 schreef Nikmans het volgende:
Ik moet een eshop card adden HELP, krijg je die bij game mania?
https://www.gamemania.nl/(...)ource=RecentlyViewed
CapnIzzydonderdag 27 november 2014 @ 14:32
Waarom creditcard of eshop card :') Wat is er mis met ideal
Nikmansdonderdag 27 november 2014 @ 14:36
quote:
0s.gif Op donderdag 27 november 2014 14:32 schreef CapnIzzy het volgende:
Waarom creditcard of eshop card :') Wat is er mis met ideal
Kan dat?
CapnIzzydonderdag 27 november 2014 @ 14:37
quote:
11s.gif Op donderdag 27 november 2014 14:36 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Kan dat?
Ja ik heb geen creditcard en die eshop card, wat is dat dan
CapnIzzydonderdag 27 november 2014 @ 14:39
http://www.wiicode.nl/nintendo-eshop-cards.php

kan betalen met ideal :Y)
CapnIzzydonderdag 27 november 2014 @ 14:48
quote:
Service is snel hier, na betaling van ideal gelijk die code binnen. Werkt prima, alleen betaal je ¤15,99 voor ¤15 tegoed op je 3ds. Weet niet of dit overal/altijd zo is.
EmilyNLdonderdag 27 november 2014 @ 14:51
Inderdaad ik gebruik wiicode ook altijd, werkt goed ^_^

Yay ik heb hem :3

10687035_10205052755939793_7455352369318539810_n.jpg?oh=a595561366dc3f7b10666d1a40bd9141&oe=54D2D5CE
CapnIzzydonderdag 27 november 2014 @ 14:53
quote:
0s.gif Op donderdag 27 november 2014 14:51 schreef EmilyNL het volgende:
Inderdaad ik gebruik wiicode ook altijd, werkt goed ^_^

Yay ik heb hem :3

[ afbeelding ]
#jaloers

Roburttdonderdag 27 november 2014 @ 14:55
quote:
0s.gif Op donderdag 27 november 2014 14:51 schreef EmilyNL het volgende:
Inderdaad ik gebruik wiicode ook altijd, werkt goed ^_^

Yay ik heb hem :3

[ afbeelding ]
Doet pijn dit
Nikmansdonderdag 27 november 2014 @ 15:52
Ook via Wiicode gekocht, werkt prima, dan neem ik die ene euro wel op de koop toe :')
Van de rest van de centen Steamworld Dig gekocht _O_

Nikmansdonderdag 27 november 2014 @ 15:55
quote:
10s.gif Op donderdag 27 november 2014 14:55 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Doet pijn dit
Ik post morgen mijn baas steelbook wel
#ANONIEMdonderdag 27 november 2014 @ 15:58
quote:
10s.gif Op donderdag 27 november 2014 15:55 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik post morgen mijn baas steelbook wel
er is ook al ergens op het forum hier een steelbook bij iemand binnen .. mega jaloers.. vanavond nog maar even iedereen in X netjes klaar zetten voor de oversteek :P
Dr.Mikeydonderdag 27 november 2014 @ 16:16
Ik ben gebeld. Door Bart Smith hij is binnen maar geen steelbook wel een dlc code.
Nikmansdonderdag 27 november 2014 @ 17:01
FUCK ME wat duurt dit wachten lang
CapnIzzydonderdag 27 november 2014 @ 17:43
quote:
10s.gif Op donderdag 27 november 2014 17:01 schreef Nikmans het volgende:
FUCK ME wat duurt dit wachten lang
Alvast naar gaan slapen dan :P
Rikketikdonderdag 27 november 2014 @ 18:33
Man, die DexNav optie, dat je pokémon kunt besluipen, levert soms bizarre resultaten op. :D

SPOILER
Net een Taillow gevangen, level 7, met Sky Attack :')
Nikmansdonderdag 27 november 2014 @ 19:03
quote:
10s.gif Op donderdag 27 november 2014 18:33 schreef Rikketik het volgende:
Man, die DexNav optie, dat je pokémon kunt besluipen, levert soms bizarre resultaten op. :D

SPOILER
Net een Taillow gevangen, level 7, met Sky Attack :')
Hahaha :')
Mystikvmdonderdag 27 november 2014 @ 23:20
Heb hem ook. Good times.
NitraatPoepdonderdag 27 november 2014 @ 23:43
Hier ook binnen, meneer nitraatpoep was de mm ingewandeld om me te verrassen. O+
Syntosdonderdag 27 november 2014 @ 23:45
quote:
11s.gif Op woensdag 26 november 2014 17:47 schreef Syntos het volgende:
Morgen maar eens kijken of ik nog genoeg geld op mijn OV kaart voor de dichtsbijzijndste MM dan.
Waarom ben je nou niet naar de MM geweest, stumpert.18.gif
Dr.Mikeyvrijdag 28 november 2014 @ 02:28
Ik heb hem, Pokebank ga ik niet gebruiken wil het niet te makkelijk maken.
Nikmansvrijdag 28 november 2014 @ 11:26
Ding Dong _O_
Nikmansvrijdag 28 november 2014 @ 11:48
Zit er geen Groudon poppetje bij de NL collector's edition? Op de verpakking staat ook alleen steelbook en normale game :o
Roburttvrijdag 28 november 2014 @ 11:56
Zo, ik heb besteld en hij is als het goed is onderweg. Hopelijk ben ik voor 10 uur thuis vanavond.
CapnIzzyvrijdag 28 november 2014 @ 11:59
Als ik thuis kom moet ie in de gang liggen :D
CapnIzzyvrijdag 28 november 2014 @ 12:00
lapo