Is het 't wel waard om daarvoor zo lang te schrobben is de vraag.quote:Op vrijdag 5 september 2014 09:31 schreef GSbrder het volgende:
Hoe duur is een koekenpan nou helemaal?
Als je de levensduur verlengd met een jaar, dan zit je in ruil daarvoor 5-6 jaar te schrobben.
Schrobben? Beetje zeep en een afwasborstel is niet genoeg?quote:Op vrijdag 5 september 2014 10:16 schreef robin007bond het volgende:
Een post in een SC waar ik het wel mee eens was:
[..]
Is het 't wel waard om daarvoor zo lang te schrobben is de vraag.
Gewoon wassen dan.quote:Op vrijdag 5 september 2014 10:40 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Schrobben? Beetje zeep en een afwasborstel is niet genoeg?
Dat doe ik met gietijzer en plaatstaalquote:Op vrijdag 5 september 2014 11:31 schreef KwadeAfdronk het volgende:
Ik was ze met de hand met alleen wat heet water
Ja ik lees net ergens dat ze het beste bakken hett een laagje vet erop. Dus als ie niet heel vies is gewoon met een keukenpapiertje afdoenquote:Op vrijdag 5 september 2014 11:32 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat doe ik met gietijzer en plaatstaal
Ik weet dat het gangbaar is, maar ik vind dat zo ranzig.quote:Op vrijdag 5 september 2014 11:36 schreef KwadeAfdronk het volgende:
[..]
Ja ik lees net ergens dat ze het beste bakken hett een laagje vet erop. Dus als ie niet heel vies is gewoon met een keukenpapiertje afdoen
Dit.quote:Op vrijdag 5 september 2014 12:15 schreef Sometimes het volgende:
[..]
Ik weet dat het gangbaar is, maar ik vind dat zo ranzig.
Jij steekt gietijzer en plaatstaal in de vaatwasser?quote:Op vrijdag 5 september 2014 12:15 schreef Sometimes het volgende:
[..]
Ik weet dat het gangbaar is, maar ik vind dat zo ranzig.
Gewoon alles in de vaatwasser hier, dan maar eerder een nieuwe pan kopen.
Het topic gaat over koekenpannen toch? Die van mij zijn van Tefal of soortgelijk spul. Vast niet van gietijzer of plaatstaal.quote:Op vrijdag 5 september 2014 14:32 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Jij steekt gietijzer en plaatstaal in de vaatwasser?
Helemaal mee eens.quote:Op vrijdag 5 september 2014 16:41 schreef Pietverdriet het volgende:
Bij plaatstaal of gietijzer kan ik me daarbij wat voorstellen, maar bij een tefalkoekenpan slaat dat nergens op.
Je loopt het risico dat ie bol gaat staan als je dit doet, op gas niet zo een ramp verder.quote:Op vrijdag 5 september 2014 16:45 schreef CrashO het volgende:
Ik serveer mijn vlees toch altijd op bord/schaal. Dus stop de nog hete pan altijd onder een (kokend)hete kraan en spoel hem zo schoon zonder schrobben of boenen, hooguit een veeg met de afwasborstel. Dan 1 veeg met een droge doek en door de warmte is hij nog direct droog ook.
Ook met heet water? Ik dacht alleen als de boel teveel/snel afkoelde. Want ik doe dit al jaren met mijn pannen (van die RVS Ikea dingen met dikke bodem, ook handig om kip plat te meppen). Al kook ik wel op gas.quote:Op vrijdag 5 september 2014 16:49 schreef Pietverdriet het volgende:
Je loopt het risico dat ie bol gaat staan als je dit doet, op gas niet zo een ramp verder.
Mijn opticien vertelde over een dame wiens brilleglazen melkachtig werden, die stak haar bril ook iedere avond in de vaatwasserquote:Op vrijdag 5 september 2014 17:26 schreef Boca_Raton het volgende:
Ik heb geen Tefal-pannen dus alles, maar dan ook alles gaat in de vaatwasser. Inclusief m'n kunstgebit.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |