dan moet ik 1 kilo als hele blok erin flikkeren. Nee ik heb dit gekocht voor meerdere dagen.quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:30 schreef LasTeR het volgende:
Stop het in een waterdichte zak en leg het in lauw water. Hierdoor komt het sneller op temperatuur.
Daarbij kun je gehakt prima bakken als het bevroren is, gewoon op laag vuur en losrullen.
Dan had je het in stukken in moeten vriezen. Wil je het nu laten ontdooien en dan de rest weer invriezen?quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:32 schreef katindeboom het volgende:
[..]
dan moet ik 1 kilo als hele blok erin flikkeren. Nee ik heb dit gekocht voor meerdere dagen.
nee daarom ontdooien in koelkast. tip van oma, ik was vijf, altijd onthouden.quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:32 schreef LasTeR het volgende:
[..]
Dan had je het in stukken in moeten vriezen. Wil je het nu laten ontdooien en dan de rest weer invriezen?
Doodverwensing?quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:33 schreef BlueMage het volgende:
Gooi 't ff in de magnetron op de ontdooistand?
quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:31 schreef Slome_stokbrood_eter het volgende:
Stop het in de magnetron
is geen schepijs.quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:33 schreef BlueMage het volgende:
Gooi 't ff in de magnetron op de ontdooistand?
Ja nou zo'n hoedje van aluminiumfolie dat te strak zit is ook heel gevaarlijk.quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:34 schreef voederbietel het volgende:
[..]
Doodverwensing?
http://jessevandervelde.c(...)het-steeds-weer-aan/
Hoedje van lood helpt beter tegen die 2,4 ghz straling.quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:35 schreef BlueMage het volgende:
[..]
Ja nou zo'n hoedje van aluminiumfolie dat te strak zit is ook heel gevaarlijk.![]()
Ik begrijp nooit zo goed waarom een mens meer nodig zou hebben als knackerbrod met pindakaas en een appeltje voor de vitamientjes.quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:37 schreef eend112 het volgende:
Ik heb ook zo'n godganse tering hekel aan eten invriezen. Gewoon koelkast.
Koud water is beter.quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:30 schreef LasTeR het volgende:
Stop het in een waterdichte zak en leg het in lauw water. Hierdoor komt het sneller op temperatuur.
Daarbij kun je gehakt prima bakken als het bevroren is, gewoon op laag vuur en losrullen.
Westerse wereld halloquote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:38 schreef voederbietel het volgende:
[..]
Ik begrijp nooit zo goed waarom een mens meer nodig zou hebben als knackerbrod met pindakaas en een appeltje voor de vitamientjes.
Een halve bak was beter geweest?quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:39 schreef Etcetera het volgende:
Welke fuckwit gooit dan ook een volledige bak gehakt in de vriezer.
Sja als je de hele dag beetje onder je rieten tentje ligt te rotten te alah ahkbarren heb je ook niet veel nodig neequote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:38 schreef voederbietel het volgende:
[..]
Ik begrijp nooit zo goed waarom een mens meer nodig zou hebben als knackerbrod met pindakaas en een appeltje voor de vitamientjes.
Precies. Echt dom. Ik hang het dan ook altijd aan de waslijn.quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:39 schreef Etcetera het volgende:
Welke fuckwit gooit dan ook een volledige bak gehakt in de vriezer.
Kun je lopen en ademen tegelijk of heb je daar ook hulp voor nodig
In m'n rieten tentje eet ik altijd vijgen omdat ik last krijg van verstopping van de hitte.quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:40 schreef Geerd het volgende:
[..]
Sja als je de hele dag beetje onder je rieten tentje ligt te rotten te alah ahkbarren heb je ook niet veel nodig nee
Je kan toch een aantal ballen braden en die verdeeld over de komende dagen opeten?quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:32 schreef katindeboom het volgende:
[..]
dan moet ik 1 kilo als hele blok erin flikkeren. Nee ik heb dit gekocht voor meerdere dagen.
Doe ik ook altijd, alleen dan wel van de slagerquote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:42 schreef the-eye het volgende:
[..]
Je kan toch een aantal ballen braden en die verdeeld over de komende dagen opeten?
Dit was een goede aanbieding!quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:38 schreef voederbietel het volgende:
[..]
Ik begrijp nooit zo goed waarom een mens meer nodig zou hebben als knackerbrod met pindakaas en een appeltje voor de vitamientjes.
quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:40 schreef voederbietel het volgende:
[..]
Een halve bak was beter geweest?
Dit dus.quote:
Gebruik je halfom of rundergehakt?quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:43 schreef Geerd het volgende:
[..]
Doe ik ook altijd, alleen dan wel van de slager
Wat is dat nu weer voor een debiele tip. TS moet het gehakt gewoon even in zijn broek stoppen.quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:32 schreef voederbietel het volgende:
Misschien gaat het beter als je eerst even je handen in een voorverwarmde oven tegen de ijzeren onder plaat aanhoudt.
Warme handen dan ontdooit het gehakt sneller toch.quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:46 schreef hoink581 het volgende:
[..]
Wat is dat nu weer voor een debiele tip. TS moet het gehakt gewoon even in zijn broek stoppen.
Bij de slager runder is goede shit hier.quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:45 schreef the-eye het volgende:
[..]
Gebruik je halfom of rundergehakt?
Beetje mosterd door het gehakt is ook lekker.quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:52 schreef Geerd het volgende:
[..]
Bij de slager runder is goede shit hier.
Van de super zou ik halfom doen.
Ook hier zullen de meningen over verdeelt zijn,
Eitje der door uitje heerlijk man
Nog nooit gedaan! Ga ik onthouden!quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:53 schreef BlueMage het volgende:
[..]
Beetje mosterd door het gehakt is ook lekker.
Beetje aan stoute dingen denken, meer bloed naar het zaakje, meer bloed = meer warmte = sneller ontdooien.quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:51 schreef voederbietel het volgende:
[..]
Warme handen dan ontdooit het gehakt sneller toch.
Beetje honing in het vocht doen.quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:54 schreef Geerd het volgende:
[..]
Nog nooit gedaan! Ga ik onthouden!
Balletjes even op hoog vuur alle kanten lekker bruin laten worden, half glas lauw water derbij, en dan lekker laten pruttelen met de deksel der op. En vaak de ballen met vocht uit de pan overgieten.
Heb ik het over 4x 250 gram ballen
Honing, mosterd/ maakt boodschappen lijstjequote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:57 schreef voederbietel het volgende:
[..]
Beetje honing in het vocht doen.
In plaats van een uitje kun je ook kappertjes nemen. En in plaats van paneermeel zelf crouton achtige dingen maken van oud brood.quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:58 schreef Geerd het volgende:
[..]
Honing, mosterd/ maakt boodschappen lijstje
het regent hier dus niet buitengehangen.quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:41 schreef J0kkebr0k het volgende:
[..]
Precies. Echt dom. Ik hang het dan ook altijd aan de waslijn.
Geeft niet, gehakt kan juist prima tegen regen.quote:Op zaterdag 16 augustus 2014 18:01 schreef katindeboom het volgende:
[..]
het regent hier dus niet buitengehangen.
Flinke schep sambal om ze pittig te makenquote:Op zaterdag 16 augustus 2014 17:53 schreef BlueMage het volgende:
[..]
Beetje mosterd door het gehakt is ook lekker.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |