abonnement Unibet Coolblue
pi_143047084
11:45
LauraB vindt dat er in de generatie van haar ouders veel scheidingen zijn en in de generatie van opa’s en oma’s niet. Haar eigen ouders zijn ook gescheiden. Volgens Laura hebben veel mensen van haar leeftijd gekeken naar hun ouders en gezien dat jong trouwen en kinderen krijgen vaak leidde tot scheidingen. LauraB denkt dat de opa’s en oma’s harder probeerden om problemen samen op te lossen. Nicoline vertelt dat haar opa en oma elkaar niet begrepen en het heel lang duurde tot ze elkaar wel begrepen.

Vanessa vindt dat mensen tegenwoordig om een scheet al uit elkaar gaan. Nicoline zegt dat het merendeel van de mensen wel bij elkaar blijft. Colinda zegt dat mensen nu ook veel ouder worden en dat je dus ook veel langer blijft bij iemand dan vroeger. Ivan komt er weer bij. Hij vindt het geen punt, het is tot de dood je scheidt. Hij wil zelf niet trouwen onder huwelijkse voorwaarden.

D-B


Vanessa vertelt dat ze al 14 jaar gescheiden is en nooit alimentatie kreeg, van een kale kip kon ze niet plukken. Vanessa zegt dat als ze wint, dat ze heeft nagevraagd of haar ex-man daar nog aanspraak op kon maken. Dat kan niet want dat recht vervalt na 10 jaar zegt ze.

Billy en Ruud hebben het over hun huwelijk en fluisteren wat. Er volgt een streamlock. Stuk boert in Ruuds oor. Ruud wil zo even douchen met Billy.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143048209
12:30
Ruud zegt tegen Giorgio dat er ¤4000 op de rekening staat. Giorgio zegt dat er vannacht ¤700 op stond. Ruud zegt dat mensen in het weekend hebben overgemaakt, er hebben nu 200 mensen betaald voor de knuffels.
Billy zegt dat ze ook bedankmailtjes kunnen versturen, ze wil daar zo snel mogelijk mee beginnen.

D-B


Ivan vraagt aan Giorgio en Sonny of zij er bij komen zitten, hij voelt zich in de minderheid tussen al die wijven. Giorgio loopt door en zegt dat het een vrouwonvriendelijke jongen is die zegt “al die wijven.”
Giorgio zegt dat die man van het zwembad langs komt. Hij knuffelt met Vanessa, die aan hem vraagt of hij nog een beetje van haar houdt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143048753
12:45
Vanessa is begonnen met nieuwe klaagzang over het huishouden. Ze moppert dat schaaltjes niet schoon uit de vaatwasser komen omdat er niet voorgespoeld wordt. Als het aan haar ligt gaat de vaatwasser kapot.

Ivan lacht dat als ze alle keren dat Vanessa gewassen heeft en de vaatwasser heeft gedaan dat ze op een hoog aantal komen. Vanessa moppert dat ze dagelijks alle handdoeken wast en opvouwt.

Laura vertelt vol trots dat ze zich heeft voorgenomen om vanaf 12:00 iets te gaan doen en vraagt aan Vanessa hoe laat het is. Vanessa zit een meloen af te kluiven.
Sonny vindt dat niet iedereen koffie mag zetten, alleen mensen die het kunnen. Sonny zegt dat hij een filter uit het koffiezetapparaat haalde die helemaal vol zat. Vanessa moppert nog eens dat het belachelijk is dat ze steeds moet uitleggen hoe de vaatwasser ingeruimd moet worden of hoe mensen koffie moeten zetten. Joey zegt dat hij het gewend is, thuis duwt hij een koffiepad in het apparaat en is het klaar.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143049272
13:00
Billy en Ruud lopen op het terrein. Billy zegt als ze in de buurt van het zwembad lopen dat er daar opgeruimd moet worden. Als Ruud dit zou doen dan zou hij op zijn flikker krijgen.
Ruud vraagt of Billy de pil wel genomen heeft. Hij zou nu wel even de stad in willen en vanavond terugkomen.

Isabella, Marije en Nicoline zitten in het kantoor. Isabella heeft de laptop, Marije en Vanessa bespreken campinggasten. Vanessa mailt iemand terwijl Marije vertelt wat ze moet mailen.

Ivan is er niet blij mee dat er gisteren een goede tafel in het weiland gezet is en hij is nu kapot. Volgens Ruud was hij gammel en volgens Ivan niet. Vanessa zegt dat die nodig was voor het huwelijksaanzoek en alle andere tafels waren bezet voor het darten. Joey zegt dat dit niet erg is maar hij had daarna weer binnen gezet moeten worden.
Ivan zegt dat hij veel moeite heeft gestoken in die tafel en baalt van hoe er mee om wordt gegaan. Hij noemt op wat hij allemaal gedaan heeft aan die tafel, waaronder polijsten. Vanessa lacht hem keihard uit als Ivan even niet weet welk woord hij bedoelt in plaats van polijsten. Hij heeft Ruud gevraagd hem terug te zetten en Ruud doet dat niet. Vanessa zegt dat hij het daar maar mee moet doen. Joey wil vandaag het zwembad afmaken.

Vanessa vraagt onvriendelijk aan Joey of hij de barbecues al op de webshop gezet heeft. Dan vraagt ze het op dezelfde toon aan Nicoline of zij dat binnen 2 uur op de webshop wil zetten.

Ivan heeft de rode tafel uit elkaar gehaald. Giorgio en LauraB brengen het hout het weiland uit.

D-B


En een plaatje van gisteren waar Ruud lomp met de tafel liep te sjouwen.

Mazaru


[ Bericht 6% gewijzigd door PKM op 04-08-2014 13:43:06 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143050253
13:15
Giorgio moppert dat het er weer op neerkomt dat mensen alles weer kunnen slopen. Vanessa zegt dat als iemand haar vraagt om een tafel voor een huwelijksaanzoek dat ze dan geen nee gaat zeggen. Ze vindt dat zij er de schuld van kreeg dat die tafel nu stuk is. Ze vindt niet dat het uitmaakt of Ivan of iemand anders een tafel gemaakt heeft. Ze kon zich nog net inhouden of ze was heel boos geworden zegt ze. Colinda vindt dat Ivan gekke denkpatronen heeft. Vanessa denkt dat het slim is voor Ivan om haar vandaag maar met rust te laten.

13:30
Rienk staat de tafelonderdelen te bekijken. Giorgio wil er een kastje van maken. Ivan kan de pleuris krijgen van Giorgio, hij vindt het kinderachtig. Rienk zegt dat Ivan hem niet eens helemaal zelf gebouwd heeft. Rienk vindt het een beetje gay van Ivan. Giorgio zegt “morgen stemmen toch?” Hij overweegt om Ivan hiervoor een stem te geven. Volgens Rienk reageert Ivan net als de bouwers. Nicoline wil er weinig van horen en begint steeds over het zwembad.

D-B
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143050832
13:45
Isabella vraagt hoe het is met Ivans voet. Isabella lacht dat als hij een tafel in elkaar kon trappen dat het dan wel weer goed is met zijn voet. LauraB vond het in elkaar trappen van de tafel een rot actie.

Isabella wil niet de betweter uithangen maar Ruud is een sloddervos. Isabella zegt dat ze zelf de tafel ook had kunnen weghalen. Ivan vertelt dat Ruud nooit zomaar een meubel uit het kantoor zou pakken. Vanessa heeft toen gewezen welke tafel hij kon pakken. LauraB zegt dat Vanessa dat lief bedoelde. De tafel was niet stevig, dat was ook niet nodig in het kantoortje. Het gaat Ivan er om dat zij Vanessa toestemming gegeven heeft om die tafel terug te zetten. Hij wil dat Vanessa Ruud vertelt dat hij de tafel terug moet zetten. Vanessa wilde dat niet. Ivan zegt dat hij ook mensen geen toestemming geeft om in haar keuken een eitje te bakken. Rienk kwam toen ook nog vertellen “het is maar een tafel.” Ivan vertelt dat hij dat heel letterlijk heeft genomen, het was maar een tafel, nu zijn het wat plankjes.
Sonny vraagt halverwege al of iemand een afstandsbediening heeft zodat hij dit kan doorspoelen, dit is de 4e keer dat hij het hoort. Hij snapt ook niet waarom de tafel kapot is en niet terug gezet is.

D-B


LauraB vraagt zich af waarom Ivan niet op een andere manier zijn woede heeft afgereageerd. Zij had met Ivan de tafel willen oppakken en terugzetten maar toen was er al geen tafel meer. Isabella lacht er om.

Ruud en Billy komen er bij zitten met de krant. Ivan vraagt of hij ook een deel mag. Billy wil eerst lezen. Ivan vraagt of zij ook de financiën leest. “Ik lees alles”, beweert Billy. Er volgt een streamlock.

D-B


LauraB’s kruiwagen is omgekieperd door het gewicht. Vanessa bemoeit zich er mee en bromt dat Ivan het zelf maar moet opruimen. LauraB zegt dat dit niet in het weiland kan blijven liggen vanwege de koeien.
Isabella complimenteert LauraB voor de rok die ze aanheeft. LauraB aait Stuk. Isabella weet een winkel in Amsterdam die ook zulke kleding verkoopt, de “indianenwinkel” noemt ze het. Ze heeft gevraagd of die ook op de markt willen komen verkopen.

D-B
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143051424
14:00
LauraB vindt dat Ivan groot gelijk heeft maar de tafel in elkaar trappen is niet nodig. Ze vindt wat de rest gedaan heeft wel kinderachtig is. Isabella vraagt of ze iets mag zeggen. “Altijd”, zegt LauraB. Isabella vindt dat Ivan credits verdient en dat wil ze morgen ook zeggen. Hij is binnen gekomen en heeft de daad bij het woord gevoegd. Zelf maakt ze veel dingen niet af maar hij wel. LauraB zegt dat ze misschien wel een week over een kastje gedaan had als ze Ivan niet bezig had gezien. Zelf heeft ze moeite om dingen af te maken. Ze heeft laatst met Ivan alles wat ze samen gedaan hebben afgemaakt.

LauraB vindt Ivan een geode gast. Isabella quote uit Belle en het Beest “you must control your temper”, ze vinden dat dit op Ivan slaat. Zij hoopt dat Ivan er morgen ongeschonden uit komt. Het zijn altijd de harde werkers die er zitten zegt ze. Isabella heeft het idee dat ze zelf op de schopstoel gaat komen. LauraB lijkt dat sterk, ze werkt hard en is lief voor iedereen. Van 1 persoon weten ze zeker dat die op de schopstoel komt. Isabella wil Billy een stem geven omdat Chably voor 2 namen staat en Billy daar niet meer aan meewerkt. Isabella wil dit al maanden doen. LauraB denkt dat Billy 1 van de laatsten is die echt zal vertrekken.

D-B


Charlotte kleedt zich om in de slaapkamer.

Mirjam152


LauraB polst bij Isabella op wie ze dan de andere stemmen doet. Isabella overweegt een stem op Sonny, ze vindt hem een blaaskaak. Hij werkt zich uit de naad voor het zwembad maar voegt verder ook weinig zijn daad bij het woord. Ze weet niet op wie ze zal stemmen, ze overweegt zelfs op Nicoline te stemmen. Nicoline wil heel graag naar huis. LauraB, Marije, Ivan, Vanessa en Laura vindt ze allemaal toppers. Met Nicoline kan ze echt praten en ze zou het heel moeilijk vinden zonder Nicoline. LauraB vertelt dat ze heel bang was dat ze in de plek van Nicoline zou komen. Isabella zegt dat Nicoline het probeert maar dat na de academie en de canto ostinato Nicoline niets meer heeft wat ze leuk vindt. LauraB zegt dat de akker ook een keer ophoudt.

D-B
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143051935
14:15
Er zit een wesp vast in LauraB’s kleding, ze zegt “lieffie je zit vast” en laat het beestje rustig los. Ze vertelt dat ze een incidentje had met Sonny gisteren. Isabella denkt dat Sonny nog wel wat meer stemmen kan gaan krijgen.
Isabella wordt gek van de steekvliegen. LauraB vraagt zich af of Sonny wel op zijn plek is. Dat zwembad had er van haar niet hoeven komen. Isabella zegt dat ze gigantisch in de min staan en in de buitenwereld weten ze dat ook. Isabella wordt gebeten door een steekvlieg en slaat erop.
Isabella zegt dat het er al tijden niet meer groen is, het enige dat nog een beetje groen is, dat is de markt.

LauraB zegt dat Ruud gisteren de douche aanzette en daarna op bed ging zitten. Zij riep hem toen en besloot dat het eigenlijk niet aan haar is om er wat van te zeggen. Ruud draaide toch maar de kraan dicht en vroeg of dat was wat ze wou zeggen.

D-B


Vanessa zit met Giorgio op de trampoline te praten. Ze wil de rest van de tijd doorbrengen met vrienden zegt ze. Vanessa wil ook niet de tijd doorbrengen met mensen die zich beter voelen dan een ander of je afzeiken. Giorgio zegt dat het ook niet de bedoeling is dat mensen geen flikker uitvoeren, hij noemt Billy als voorbeeld. Vanessa fluistert “ik weet het echt niet.”

Mirjam152


Laura en Billy gaan apart zitten en praten over het aankomende huwelijk.

Isabella zegt dat Vanessa echt gek is op Ivan.
LauraB ziet weinig van wat Sonny bijdraagt. Ze heeft ook niet zo veel met Marije. Isabella zegt dat Marije zich weinig laat zien. Ze denkt dat Marije wel meer stemmen gaat krijgen. Er zijn dingen die Marije met Joey zou doen maar dat er geen schot in zit bij Joey. Isabella wil nu wat van die dingen doen met Marije. Isabella wil dat Joey de webshop beter doet.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143052122
14:30
Isabella vertelt dat ze heel blij is dat LauraB er is, al is ze geen echte vervanger voor Aike. Ze hoopt op een nieuwe romance, ze vindt LauraB en Ivan wel een leuk idee. LauraB zegt dat ze dan ruzie krijgt met Vanessa. Isabella zegt dat Ivan vanaf het begin heel duidelijk is geweest dat hij geen interesse heeft in Vanessa. LauraB denkt dat Ivan haar toch geraakt heeft met iets. Isabella denkt dat dit gebeurd is door het verhaal over het stelen.

Isabella zegt dat Ruud de tractor verkocht en daar ging het 2 dagen over. Het stelen wil ze niet langer bij stilstaan. “Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel”, zegt Isabella. Ze zegt dat er onlangs opnieuw gestolen is, dit heeft ze van Giorgio gehoord. LauraB reageert verbaasd.

LauraB vraagt of Isabella zelf geen romance zou willen in Utopia. Isabella denkt dat die kans steeds kleiner wordt. Isabella heeft er weleens over nagedacht om een bommoeder te worden.

D-B
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143052877
14:45
Sonny is aan het bellen met een promotiebureau, Laura luistert mee. Er is weinig animo voor de panna knock-out, ze willen hem uitstellen naar 14 september. De man aan de telefoon vraagt zich af wat ze zelf al aan promotie gedaan hebben.

5thencounter


15:00
Billy lijkt het niet leuk om kaarten te verkopen voor het huwelijk. Nicoline wil Ruud geld laten verdienen om daarmee het huwelijk te bekostigen, bijvoorbeeld 10 uur per dag met koeien knuffelen. Billy twijfelt heel erg of ze wel hier wil trouwen. Ze wil ook niet dat ze alles regelt en 1 van hen er uit gestemd wordt, dan moet ze daarna nog een keer alles regelen.
Nicoline geeft Billy een kus. Marije wil niet vervelend doen maar net voor de bruiloft wordt er ook nog iemand naar huis gestuurd. Charlotte vertelt dat Nicoline bijna huilde om de kaartverkoop voor het huwelijk. Charlotte zou willen dat Billy even naar huis zou kunnen bellen.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143054447
14:45
Sonny is aan het bellen met een promotiebureau, Laura luistert mee. Er is weinig animo voor de panna knock-out, ze willen hem uitstellen naar 14 september. De man aan de telefoon vraagt zich af wat ze zelf al aan promotie gedaan hebben.

5thencounter


15:30
Er is ene Johan aangekomen om te helpen met het bouwen van het zwembad. Giorgio lacht dat ze ervaren bouwers zijn geworden ondertussen. Joey kan zijn lachen niet inhouden als hij dat hoort.

RobbieRonald


Er is bubbeltjesfolie onderin het zwembad gelegd, dat was niet nodig zegt Johan. Ze kunnen het er beter tussenuit halen, dat ga je anders zien, dan wordt het er niet mooier op. Het bubbeltjesfolie was bedoeld om het water af te dekken.

Charlotte is wat aan het freubelen. Ze vraagt aan Vanessa om te zorgen dat Billy niet het atelier in komt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143055200
Johan de man van het zwembad is aangekomen, en gaat de boys helpen! Joey verteld wat ze gedaan hebben, en ze gaan kijken! ( het is dezelfde man als vanochtend op de foto) Dubbelzeil eronder en glasvezel eronder volgens Joey! Hij had het bubbelfolie eronder gelegd, en DAT was voor het afdekken van het zwembad!! De techniek moet 4m van het bad!( pompen etc) Giorgio Sonny en Ivan staan erbij! Er komt een nieuwe bubbelfolie voor het afdekken van het zwembad, om de warmte en het vuil buiten te houden! Slangen worden aangesloten, en zand in de filter gedaan! Johan geeft een uitleg die voor hem normaal is, maar ja! Het is wel erg technisch. Johan legt het wel aardig uit! Waterpas loopt iets af, dat maakt niet uit want hij pakt zijn water daar! Johan vindt het wel netjes geworden! ( trouwens Ivan staat er niet bij) Johan zit nog steeds op zijn koffie te wachten!!!! Ze kunnen nu doorgaan, en Ivan staat er nu bij! Vullen duurt een dag zegt Johan! Johan komt uit Barneveld! Hij gaat nu uitleggen hoe de filter werkt, en heeft eindelijk zijn koffie! Ze vragen om een tablet dat als je in het bad plast, dat het dan gaat verkleuren, Johan heeft het niet! Johan gaat kijken! Oke ze gaan naar een andere stream!
pi_143055630
Laura en Vanessa weer over het tafeltje! Ze hebben het over het feit hoe ze gegroeid zijn! Vanessa vindt zich een harde werker! Ivan is de sjaak, Laura noemt Ivan niet sociaal sterk! Vanessa heeft een gevoel dat Ivan het heeft op vrouwen! Billy er ook bij! Ivan moet sociaal sterker worden! Laura vindt dat het tafeltje van "ons" is!
pi_143058931
Ca 16.30

Billy en Ruud lopen naar oa Nico en Rienk die bezig zijn bij het werkhok, ze zijn stieum een nieuwe tafel *voor Ivan* aan het maken.
Met name Ruud lijkt 180 graden gedraaid mbt kaartjes verkopen voor huwelijk. Hij roept dat hij totaal niet commercieel is en het jammer vind dat men dat van hem denkt (hoe hij dat weet is weer een raadsel maargoed)
Billy wil de datum * in het midden houden* het kan 31 december (nee toch he? }:| _ maar ook 12 oktober, ook wil ze knallen met geld verdienen voor het feest en ze heeft het over een speciaal potje voor het huwelijk en al het geld wat daar in komt mag alleen daarvoor gebruikt worden.
Beetje apart en lijkt erg op damagec-ontrol, die zullen op hun neus kijken van de Elite-stemmen morgen als we links en rechts de Elitestemmers mogen geloven! ~O>
Billy bazelt iets over veel taartjes proeven en er een leuke tijd van maken.

Sonny, Joey, Gio en Ivan nog druk bezig met het zwembad, wat een bende het lijkt de tuin van de Fam. Flodder wel!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ruud, Billy en Marije praten voor de loods, het gaat over de negatieve reactie die Boer Sjon gehad heeft, ze mensen worden hartstikke gek genoemd en zetten zich alleen maar voor lul aldus Ruud en Billy. Vreemd dat Billy nu weer met Ruud meelult want toen het gebeurde waarschuwde ze hem nog dat ie de koe niet zo moest opfokken.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lot belt geloof ik met een opleding want wil een fotograaf en stylist voor haar nieuwe shirt, Billy komt er *voor spek en bonen naast zitten*

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ca 16.45

Ivan komt uit de ZK en bied *spontaan* zn excuses aan bij Vanes, ze zegt nonchalant "Ik zat er al op te wachten.."

Ivan pakt haar arm en bijt er in, het was vast niet zo hard als Vanes deed lijken maar toch een beetje vreemd, maar wel lekker? 8)7

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vanes "Nou issut al helemaal nie goed!"
Ivan "Nou lekker toch!"
Vanes zucht en steunt als Ivan weg is en mompelt "Pffff af en toe!"

17.00

Ivan irriteerde nu Joey even, het houd niet op. *O*

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nu is Ruud aan de beurt bij Ivan... niet vanzelf! *O*

Ivan "Oh sorry sorry sorry! Kzag je niet, sorry ghahahaha"


SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ivan probeert het excuus maken nog eens bij Vanes die ook in de buurt zit, wss roken.

Ivan "Nesje heb je me vergeven of nie"
Vanes "Ja............."
Ivan "echt of"
Vanes "Ja anners zag ik gien ja!" :( :(
Ivan "Ja maar niet ja zodattik van je af ben..?!"

17.20

Jongus nog druk met zwembad, ze praten of al dan niet mogen graven, waar en hoe diep, er volgt een streamlock, het is niet helemaal duidelijk maar het leek er op of ze met een niet-inwoners aan het praten warenm hoe dan ook hebben ze aanwijzigen gehad waar ze wel mogen graven.

Ca 17.45

Veel inwoners zijn hier en daar aan het werk maar het aanstaande bruidspaar is binnen aan het darten. Het rekenen gaat ze niet zo goed af..

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Joey en Marije het een gesprekje over de stemming tijdens het werk aan het zwembad.
Over dat Ivan haar 3 stemmen gaat geven, Joey snapt daar helemaal niks van en vraagt hoe ze dat weet.
Marije grapt dat ze het gezien heeft met haar derde oog. (bazelde Collie over dat Joey dat zou hebben, vast teveel Game of Thrones gekeken 8)7 )
Marije denkt dat Ivan haar er 3 wil geven omdat hij geszegd schijnt te hebben dat ie spijt heeft Dennis ipv haar weg gestemd te hebben en/of omdat ie bang is dat zij op hem gaat omdat ze gezegd heeft dat ze gaat stemmen op mensen die geen geld binnenbrengen.

[ Bericht 3% gewijzigd door Urb op 04-08-2014 18:19:16 ]
pi_143060994
Bij het zwembad! Goey en Sonny Nu Ivan die zijn excuses aanbied voor die tafel Een lang verhaal van billy! De melkmachine draait duidelijk! Billy begrijpt het zo goed, toch een super mens???
pi_143062106
Rond 19.30 word Billy naar het kantoortje geloodst door Ruud.
Lot schijnt *spontaan* iets geregeld te hebben voor het gelukkige aanstaande bruidspaar.
Marije en LauB tillen het krijtbord naar het terras en een aantal dames trekken feestkledij/jurkjes aan.

Ivan heeft inmiddels bij iedereen zn excuses aangeboden voor zn gedrag (tafel stuktrappen) eerder vandaag.
Billy klaagt in het kantoortje tegen Colinda dat haar halve ton (dat beschilderde ding met 50.000 erop) zoekgeraakt is tijdens het vervoer. Ze geeft Joey de schuld.
Ondertussen word na 3 dagen zwembad op, af en weer opbouwen het badje gevuld, het schiet niet erg op met dat lullige pisstraaltje uit die tuinslang.
De jongus staan in het bad gehaktballen die ze van Isa gehad hebben weg te werken.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lot noemt het ding wat op het terras staat te gebeuren "Verlovingsfeestje van Billy, effe borreletje, effe leuk met de meiden"
Ze zei tegen de jongus die protesteerden *weer alleen de meiden?!* iets van jullie doen maar iets met Ruud. :W
Ruud word naar het terras geleid en Ruud zegt "Ik heb lekker een avondje vrij!" :D
Lot heeft Billy mooigemaakt met sluier van roze tule

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 66% gewijzigd door Urb op 04-08-2014 20:18:53 ]
pi_143063282
Ex-Utopianen Robin en Aike waren net bij Shownieuws aan het woord over het huwelijk van Ruud en Billy.

Robin had wat algemene teksten, vond het leuk. Aike: ''Misschien is Ruud wel echt verliefd, maar ik kan dit gewoon niet serieus nemen. Ik vind het leuk voor ze, lekker doen lekker feest vieren en gefeliciteerd HAHAHAHA''.
pi_143065469
De dames zitten in de kas, een vrijgezellig te vieren? De dames met elkaar, de flessen staan erbij, de kleding wordt besproken, o je Ruud komt erbij, over een uur is het vuur klaar "zegt hij" Maar dan jullie zijn jullie dronken! Ach het is een henneparty!
pi_143070717
Nicoline heeft een gesprek met Billy, Billy heeft wel een binding met Nicoline(?) Billy vindt de setting wel leuk. Billy begrijpt dat Nicoline iets makkelijker ermee overweg kan, en begrijpt dat Aike iets moeilijker weg kan op haar "levenspad" Billy klets te veel! Nicoline die luistert, zegt een paar woorden, en Billy ratelt weer verder!
O ja sorry lezers, het is een meiden party! Weinig licht, ik denk dat ze in de kas zitten O nee buiten bij het vuur, we krijgen alleen maar Billy te horen, daar ben ik een beetje klaar mee, terwijl er andere mensen er ook bij zijn! Biily gaat weer douchen!
pi_143074750
Half 1 in de nacht.
Charlotte en Tatoo Laura liggen met elkaar te knoeien, Marije ligt er naast, , Marije stoort de 2 meiden want het ligt te woelen in haar bed, dan gaat Marije rechtop zitten, trekt wat aan haar dekbed om het goed te leggen, en trekt even later het dekbed maar helemaal om zich heen, dekbed over haar hoofd, .De meiden gaan weer even verder.
Op de achtergrond hoor je gekakel tot en met.
Vanessa ( die ook naast de vingerende meiden ligt ) roept in eens.
Vanessa > Dit is niet normaal toch, lijkt wel een kippenhok, van de andere kant kakelen ze terug naar Vanessa.
Vanessa gaat maar een liedje zingen.

Joey, Gio, Ivan en Rienk zitten buiten, lekker wat te drinken, ze hebben het over sport en andere mannenzaken.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_143076366
ongeveer 1:30 uur

Rienk joey en Ivan zitten nog buiten.

Het gaat eerst over hypocriet zijn. Beginnend met Isa. Rienk vindt haar hypocriet en probeert haar dat al maanden aan haar verstand te peuteren. Ze wil het niet leren. Hij verteld het verhaal over t mailtje en dat billy hem om raad vroeg :') :r

Ze praten over het stemmen. Rienk wil Nico 3 geven om haar te helpen. Hij weet dat ze naar huis wil.
Dat had ze hem geschreven, omdat ze anders weer gedoe krijgt in de zk (aldus Rienk)
Joey schrikt er wat van. Hij kan haar geen 3 stemmen geven, hij wil echt niet dat ze gaat.
Ivan wil 3 op Marije zetten.

Rienk is stellig dat Nico naar huis wil. Als ze zo graag naar huis wil, beteken ik dus nul voor haar.
Dat zit hem erg dwars.

Hij vind het niet oke dat alleen de borg je tegenhoudt om naar huis te gaan.
pi_143077321
Omstreeks 3:00
Rienk wordt constant klemgeluld door zowel Joey als Ivan. Filmpje volgt nog. Het gaat onder andere over het stemmen op Nico, de zorgtoeslag, innovatie. Telkens als Rienk merkt dat die ongelijk heeft begint hij te schreeuwen en slaat hij zijn handen voor zijn gezicht. Zowel Ivan als Joey blijven rustig en komen weer met andere argumenten. Rienk blijft bij zijn standpunten en plaatst verschillende opmerkingen waarin hij zichzelf slimmer lijkt te vinden dan Ivan/Joey..
  Moderator dinsdag 5 augustus 2014 @ 07:00:04 #148
388664 crew  Dotteke
pi_143078030
Dag 217
Isabella en Nicoline staan iets voor 7 uur op. Ook Sonny is er vroeg bij deze morgen. De stem roept zendercheck, ik kon net niet horen voor wie. Sonny loopt naar het zwembad en Isabella moppert dat de spullen buiten nat zijn, ze zegt er tijden wat van zegt ze, ook van de zwembad spullen. "Er zit een beest in me broek, ik wordt helemaal lek gespoten", zegt Isabella.
PB

Nicoline heeft de slang nodig, ze hebben de gele in gebruik voor het vullen van het zwembad en de groene ligt er nog, Nicoline wil het zo omruilen.
In plaats van naar kantoor te gaan gaat ze deze morgen weer op de akker aan het werk, ze moet water geven.
"Sjezus Christus, er loopt echt een spoor van daar, ik ben helemaal lek gespoten zegt Isabella. "En ik maar zeggen ik word niet gestoken".
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_143079028
09:00
Vanessa, Laura, Charlotte en Marije liggen nog in bed. Op de andere stream liggen Billy en Ruud tegen elkaar aan, Sonny en Joey slapen ook nog. Ivan lijkt nog in bed te liggen maar met zijn benen opgetrokken.

D-B


Nicoline en Isabella zitten in het kantoor, Colinda is er ook bij. Nicoline heeft de tablet, Isabella de telefoon en Colinda de laptop.

D-B
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_143079800
09:30
Isabella laat Nicoline alleen in het kantoor achter, ze heeft het koud. Onderweg komt ze Sonny tegen. Dan loopt ze met zonnebril op door de loods heen en gaat een ontbijtje maken.

Colinda loopt buiten met een beker koffie in de hand. Ze kijkt of er al post is maar er is nog niets. Dan loopt ze over de akker. Ze loopt nog een stukje langs het weiland op en gaat weer richting loods.

Nicoline belt met iemand die ze gemaild heeft. Ze had gevraagd om eind van de middag langs te komen maar hoorde niets terug. De dame vertelt dat ze met vakantie was. De dame wil rond 15:00 komen maar 16:00 lijkt Nicoline handiger vanwege de stemronde.
De dame vraagt naar Aike omdat ze eerst contact met haar had en komt er nu achter dat die niet meer in het programma zit.

D-B
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')