Hadith over het vasten:quote:O, gij gelovigen, het vasten is u voorgeschreven, zoals het degenen die voor u waren was
voorgeschreven, opdat gij vroom zult zijn. [al-Baqarah 2:183]
- Enquote:"Allah (c.c.) zegt: alle daden van de zoon van Adam (dus de mens) zijn voor hem zelf, behalve het vasten, dit is voor Mij en Ik zal hem ervoor belonen. Het vasten is een schild. Wanneer een van jullie een dag aan het vasten is, behoort hij alle zinloze gepraat te vermijden en geen rumoer te maken. Mocht iemand hem beschimpen of met hem willen vechten, dan moet hij zeggen: ik ben aan het vasten. Bij God is de adem van een vastende beter dan de geur van muskus"
helaasquote:Op woensdag 23 juli 2014 18:14 schreef Stimorol- het volgende:
Abdul jij blinkt niet uit in de Nlse taal he.
Ik heb al geen zin meer erin, hhhh. Dus ik ga zo eens kijken wat te vinden is in de supermarkt.quote:
Wat voor een vlees?quote:Op woensdag 23 juli 2014 18:49 schreef Santello het volgende:
Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaat to eat!!!!
Ben alleen thuis vandaag. Heb geen zin om aan te schuiven bij vrienden.
Wat is lekker en makkelijk te bereiden?
(Heb enkel toegang tot de supermarkt, heb wel wat vlees ergens in de vriezer)
Kipsate maken met wat spaghettiquote:Op woensdag 23 juli 2014 18:59 schreef Santello het volgende:
[..]
Ik zie kip filet, 4 gehakt ballen, merguez en kippen bouten.
Nice. Goed dat je frozen zegt. Brengt me op een idee.quote:Op woensdag 23 juli 2014 19:01 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Hmm, ik heb frozen yogurt gemaakt, hopelijk is het vanavond goed te eten
Kip sate ja!quote:Op woensdag 23 juli 2014 19:02 schreef ClapClapYourHands het volgende:
[..]
Kipsate maken met wat spaghetti
Jawel joh, lekker de kip sate mixen door je spaghettiquote:Op woensdag 23 juli 2014 19:03 schreef Santello het volgende:
[..]
Kip sate ja!![]()
![]()
Spaghetti lijkt me niet zo passend ;S
Jij bent gek jonguh!quote:Op woensdag 23 juli 2014 19:04 schreef ClapClapYourHands het volgende:
[..]
Jawel joh, lekker de kip sate mixen door je spaghetti
Als je tomatensaus in je spaghetti hebt zitten dan smaakt dat toch voor geen meter met sate?quote:Op woensdag 23 juli 2014 19:09 schreef ClapClapYourHands het volgende:
[..]
Spaghetti met sate saus![]()
Spaghetti met kip sate![]()
quote:Op woensdag 23 juli 2014 19:11 schreef Santello het volgende:
[..]
Als je tomatensaus in je spaghetti hebt zitten dan smaakt dat toch voor geen meter met sate?
Misschien ooit proberen. Maar niet vandaag
Ik twijfel hahah.quote:Op woensdag 23 juli 2014 19:11 schreef ClapClapYourHands het volgende:
[..]
Nee zonder tomatensaus dus.
Gewoon spaghetti met sate saus, geen extra saus
Gefrituurde aardappel frieten.quote:Op woensdag 23 juli 2014 19:21 schreef Santello het volgende:
[..]
Ik twijfel hahah.
Gefrituurde aardappel frieten. Kip sate. Salade. Groentenmixje.
Zo gaat het worden. Bedankt in ieder geval voor de inspiratie
quote:Op woensdag 23 juli 2014 19:24 schreef Crip het volgende:
[..]
Gefrituurde aardappel frieten.
Wazmetjou
Het is patat.quote:Op woensdag 23 juli 2014 19:21 schreef Santello het volgende:
[..]
Ik twijfel hahah.
Gefrituurde aardappel frieten. Kip sate. Salade. Groentenmixje.
Zo gaat het worden. Bedankt in ieder geval voor de inspiratie
15 oktober 2013 sjaak.quote:Op woensdag 23 juli 2014 19:34 schreef AbdulMalik het volgende:
http://www.nrc.nl/nieuws/(...)n-moskou-mishandeld/
ahah nlse diplomaat aangerant door lgbt
ik ben hindi.quote:Op woensdag 23 juli 2014 19:58 schreef Peunage het volgende:
[..]
Wie ben jij nou weer? En ben je weg geweest?
Pilav + spaghetti?quote:Op woensdag 23 juli 2014 20:52 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Straks pilav maken...Hopelijk lukt het deze keer
Netjes. Biefstuk wel op zijn minst medium maken hequote:Op woensdag 23 juli 2014 20:54 schreef ClapClapYourHands het volgende:
[..]
Spaghetti was voor Santello
Ik ga pilav, biefstuk en aardappeltjes maken
Gewoon rarequote:Op woensdag 23 juli 2014 20:56 schreef Blocko het volgende:
[..]
Netjes. Biefstuk wel op zijn minst medium maken he.
Ik check nu een filmpje waar iemand ze "blue" maakt ofwel gewoon zo van de koe gehaald 1 minuut in een pannetje en klaar.quote:
Kan ik niet gewoon bij een van jullie aanschuiven vandaag? Geen zin om te koken. Dan moet ik nu beginnenquote:Op woensdag 23 juli 2014 20:54 schreef ClapClapYourHands het volgende:
[..]
Spaghetti was voor Santello
Ik ga pilav, biefstuk en aardappeltjes maken
koken doe je in een mum v tijdquote:Op woensdag 23 juli 2014 21:11 schreef Santello het volgende:
[..]
Kan ik niet gewoon bij een van jullie aanschuiven vandaag? Geen zin om te koken. Dan moet ik nu beginnen
Ik ging ook ze3ma koken. Maar ik had een inzinking gekregen..quote:Op woensdag 23 juli 2014 21:11 schreef Santello het volgende:
[..]
Kan ik niet gewoon bij een van jullie aanschuiven vandaag? Geen zin om te koken. Dan moet ik nu beginnen
Ben wel al begonnen hoor. Turkse pizza is ook wel lekker. Maar meer als tussendoor.quote:Op woensdag 23 juli 2014 21:25 schreef Crip het volgende:
[..]
Ik ging ook ze3ma koken. Maar ik had een inzinking gekregen..
Ga nu gewoon Turkse pizza eten met wat groenten on the side.
Zelf gemaakt?quote:Op woensdag 23 juli 2014 21:25 schreef Crip het volgende:
[..]
Ik ging ook ze3ma koken. Maar ik had een inzinking gekregen..
Ga nu gewoon Turkse pizza eten met wat groenten on the side.
VANDAAG WAS IK TE MOE. MOEST WEER WENNEN AAN VASTEN.quote:Op woensdag 23 juli 2014 21:30 schreef Santello het volgende:
[..]
Ben wel al begonnen hoor. Turkse pizza is ook wel lekker. Maar meer als tussendoor.
Enne... Welke vrouw heeft nou geen zin om te koken. KAN-NIET-GEWOON!
quote:Op woensdag 23 juli 2014 21:11 schreef Santello het volgende:
[..]
Kan ik niet gewoon bij een van jullie aanschuiven vandaag? Geen zin om te koken. Dan moet ik nu beginnen
vannacht kadir gecesiquote:Op woensdag 23 juli 2014 22:15 schreef Stimorol- het volgende:
Kan iemand mij even helpen... Is de 27ste nacht van het vasten nou aanstaande vrijdag?
Het is vandaag 26 Ramazan (voor Turken). Deze nacht is dus de nacht van 26/27 Ramazan.quote:Op woensdag 23 juli 2014 22:15 schreef Stimorol- het volgende:
Kan iemand mij even helpen... Is de 27ste nacht van het vasten nou aanstaande vrijdag?
Oke en voor de niet-Turken? Weet niet meer of Turken dit jaar eerder of later warenquote:Op woensdag 23 juli 2014 22:27 schreef TheMagnificent het volgende:
[..]
Het is vandaag 26 Ramazan (voor Turken). Deze nacht is dus de nacht van 26/26 Ramazan.
Als die een dag later begonnen zijn, dan een dag later denk ik hè...quote:Op woensdag 23 juli 2014 22:27 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Oke en voor de niet-Turken? Weet niet meer of Turken dit jaar eerder of later waren
mocros waren dag later begonnen, dus voor hun is het morgenquote:Op woensdag 23 juli 2014 22:27 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Oke en voor de niet-Turken? Weet niet meer of Turken dit jaar eerder of later waren
Maar Laylat al-Qadr (Kadir Gecesi) heeft sowieso geen vaststaande dag eigenlijk, zoals ik al eerder zei. De overlevering is dat het in de (oneven dagen van de) laatste 10 dagen van Ramadan gezocht moet worden.quote:Op woensdag 23 juli 2014 22:35 schreef Slayage het volgende:
[..]
mocros waren dag later begonnen, dus voor hun is het morgen
Ik heb ze vandaag gekochtquote:Op woensdag 23 juli 2014 22:49 schreef Peunage het volgende:
[..]
Lol die liggen hier ook al 2 weken in de kast.
Hoe maak jij het?quote:Op woensdag 23 juli 2014 20:52 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Straks pilav maken...Hopelijk lukt het deze keer
Kapot lekkerrrrquote:Op woensdag 23 juli 2014 22:49 schreef Peunage het volgende:
[..]
Lol die liggen hier ook al 2 weken in de kast.
Me too.quote:
Vloeibaar neem ik aan?quote:Op woensdag 23 juli 2014 22:54 schreef TheMagnificent het volgende:
Oreo met laagje witte choco eroverheen is veel lekkerder.
Neee, is too much.quote:Op woensdag 23 juli 2014 22:54 schreef TheMagnificent het volgende:
Oreo met laagje witte choco eroverheen is veel lekkerder.
Alles gemixt? Crazyquote:Op woensdag 23 juli 2014 22:53 schreef Santello het volgende:
Trouwens.
Vanille ijs, aardbei, banaan, melk en suiker.
NIET-NORMAAL-LEKKER!!!!!!!!
Dat is die echte echte echte pure kebab. Ziet er goed uit.quote:Op woensdag 23 juli 2014 22:57 schreef Peunage het volgende:
We hebben ge-BBQ'd btw.
Kabab.
[ afbeelding ]
Wist niet eens dat die bestonden.quote:Op woensdag 23 juli 2014 22:56 schreef Crip het volgende:
[..]
Neee, is too much.
Oreo peanutbutter en Oreo mint is wel lekker
'Murica smaken.quote:Op woensdag 23 juli 2014 22:58 schreef TheMagnificent het volgende:
[..]
Wist niet eens dat die bestonden.
Kalfs?quote:Op woensdag 23 juli 2014 22:57 schreef Peunage het volgende:
We hebben ge-BBQ'd btw.
Kabab.
[ afbeelding ]
Dat zwarte is slecht.quote:Op woensdag 23 juli 2014 22:57 schreef Peunage het volgende:
We hebben ge-BBQ'd btw.
Kabab.
[ afbeelding ]
Ziet lekker uit dit.quote:Op woensdag 23 juli 2014 22:57 schreef Peunage het volgende:
We hebben ge-BBQ'd btw.
Kabab.
[ afbeelding ]
Kalfs is heel licht van kleur (zoals op de foto). Rund en lams zijn donkerderquote:Op woensdag 23 juli 2014 23:03 schreef Peunage het volgende:
Dat plaatje is van internet btw, ik was vergeten om er een foto van te maken. Maar die wij hebben gemaakt waren niet verbrand in ieder geval
Beetje teleurgesteld nu.quote:Op woensdag 23 juli 2014 23:03 schreef Peunage het volgende:
Dat plaatje is van internet btw, ik was vergeten om er een foto van te maken. Maar die wij hebben gemaakt waren niet verbrand in ieder geval
Nee, standaard dingen als zout en peper. En een beetje kaneel. En gesnipperde ui natuurlijk.quote:Op woensdag 23 juli 2014 23:09 schreef Che_ het volgende:
Peunage, gebruiken jullie ook speciale kababkruiden?
Kaneel.. Barbaar..quote:Op woensdag 23 juli 2014 23:13 schreef Peunage het volgende:
[..]
Nee, standaard dingen als zout en peper. En een beetje kaneel. En gesnipperde ui natuurlijk.
Achteraf kun je er Sumak op doen.
Kaneel i.c.m lamsvlees is echt fuckinnngggggg lekker. Brengt echt smaak van het vlees naar boven.quote:
Ik zeg toch... Arabierenquote:
quote:Op woensdag 23 juli 2014 23:17 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Ik zeg toch... ArabierenAbrikozen, kaneel in eten..
On the other hand, jij deed ook zo toen ik kerrie in mn kofte had gedaan. Ze waren heerlijk..
Jullie praten zo omdat jullie dat niet hebben gehad. Ga!quote:Op woensdag 23 juli 2014 23:18 schreef Bortecinem het volgende:
Ja ook dat is barbaars idd. Maar doe liever kerrie dan kaneel in/op mijn vlees.
Weleens vlees gegeten bij een tata restaurant? Het vlees is bijna niet gekruid, maar zo lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrquote:Op woensdag 23 juli 2014 23:20 schreef TheMagnificent het volgende:
Ik kijk wel eens van die eetprogramma's op de Turkse tv en heel vaak komen ze bij zo'n tent waar ze blijkbaar hele lekkere köfte of kebab maken, maar dan zeggen ze dat ze er helemaal geen kruiden in doen, behalve wat zout, maar dat het geheim in de kwaliteit van hun vlees zit. Weet niet hoe dat zit. Is het te doen zonder kruiden? Kennelijk wel als je vlees goed is.
De Mocro van de Mocrowinkel hier had een keer de verkeerde kruiden meegegeven aan mijn moeder. Ipv zwarte peper was het een mengsel van kaneel en zwarte peper volgens mij.quote:Op woensdag 23 juli 2014 23:19 schreef Crip het volgende:
[..]
[..]
Jullie praten zo omdat jullie dat niet hebben gehad. Ga!
Eind 2013 heb ik na 14 jaar afscheid genomen van m'n bril/contactlenzen. Volgens mij is er ergens in LIF wel een topic over ooglaserbehandelingen waar ik iets heb gepost.quote:Op dinsdag 22 juli 2014 13:49 schreef Peunage het volgende:
[..]
Heb je het zelf laten doen? Zo ja, je hebt vast wel ergens op fok! Je ervaring uitgetypt?
Probeer maar met een beetje kaneel.quote:Op woensdag 23 juli 2014 23:18 schreef Bortecinem het volgende:
Ja ook dat is barbaars idd. Maar doe liever kerrie dan kaneel in/op mijn vlees.
Hhhhhhhhhhhhh, maar kaneel doe je maar een heel klein beetje. Dat proef je niet brengt alleen de smaak van het vlees meer naar boven.quote:Op woensdag 23 juli 2014 23:22 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
De Mocro van de Mocrowinkel hier had een keer de verkeerde kruiden meegegeven aan mijn moeder. Ipv zwarte peper was het een mengsel van kaneel en zwarte peper volgens mij.
Mijn moeder had er een hele batch icli kofte meegemaakt. Alles voor niks geweest. En je moet eens weten hoe lang het maken van icli kofte duurt.
Echte Adana kebab wordt ook zonder kruiden gemaakt. Alleen gemalen rode pepers (niet die aci). Je moet goed schoongemaakt lamsvlees hebben (geen peesjes etc) en daar staartvet doorheen kneden.quote:Op woensdag 23 juli 2014 23:20 schreef TheMagnificent het volgende:
Ik kijk wel eens van die eetprogramma's op de Turkse tv en heel vaak komen ze bij zo'n tent waar ze blijkbaar hele lekkere köfte of kebab maken, maar dan zeggen ze dat ze er helemaal geen kruiden in doen, behalve wat zout, maar dat het geheim in de kwaliteit van hun vlees zit. Weet niet hoe dat zit. Is het te doen zonder kruiden? Kennelijk wel als je vlees goed is.
Nee, het was walgelijk. Is gewoon net als drop. Je moet eraan gewend zijn wil je het kunnen waarderen.quote:Op woensdag 23 juli 2014 23:23 schreef Crip het volgende:
[..]
Hhhhhhhhhhhhh, maar kaneel doe je maar een heel klein beetje. Dat proef je niet brengt alleen de smaak van het vlees meer naar boven.
Kaneelquote:Op woensdag 23 juli 2014 23:13 schreef Peunage het volgende:
[..]
Nee, standaard dingen als zout en peper. En een beetje kaneel. En gesnipperde ui natuurlijk.
Achteraf kun je er Sumak op doen.
Dafuq! Sowieso te veel.quote:Op woensdag 23 juli 2014 23:25 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Nee, het was walgelijk. Is gewoon net als drop. Je moet eraan gewend zijn wil je het kunnen waarderen.
Inderdaad. Kwaliteitsvlees, goed schoonmaken en staartvet maken het verschil, denk ik.quote:Op woensdag 23 juli 2014 23:24 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Echte Adana kebab wordt ook zonder kruiden gemaakt. Alleen gemalen rode pepers (niet die aci). Je moet goed schoongemaakt lamsvlees hebben (geen peesjes etc) en daar staartvet doorheen kneden.
Best meat ever.
Kofte doen we wel kruiden.
Dan doe je er echt veel te veel in.quote:Op woensdag 23 juli 2014 23:25 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Nee, het was walgelijk. Is gewoon net als drop. Je moet eraan gewend zijn wil je het kunnen waarderen.
http://allrecipes.nl/rece(...)lade-en-kaneel.aspx]quote:Op woensdag 23 juli 2014 23:30 schreef Bortecinem het volgende:
Kaneel in vlees is net zoiets als kakkerlakken of hond eten IMO. Not gonna happen.
*page not found*quote:Op woensdag 23 juli 2014 23:33 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
http://allrecipes.nl/rece(...)lade-en-kaneel.aspx]
http://allrecipes.nl/rece(...)olade-en-kaneel.aspxquote:Op woensdag 23 juli 2014 23:34 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
*page not found*
See, is gewoon een teken.
quote:Op woensdag 23 juli 2014 23:36 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
http://allrecipes.nl/rece(...)olade-en-kaneel.aspx
Rechte haak aan het einde van de link weghalen...quote:Op woensdag 23 juli 2014 23:34 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
*page not found*
See, is gewoon een teken.
Karamel en zeezout en chilipeper in chocolade is hoe ver ik ga. Niet verder.quote:Op woensdag 23 juli 2014 23:36 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
http://allrecipes.nl/rece(...)olade-en-kaneel.aspx
Is niekksquote:Op woensdag 23 juli 2014 23:44 schreef Stimorol- het volgende:
Nog 5 weken...
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Je ziet gewoon aan die rol vlees dat het niet goed is. Zo hoort dat eigenlijk niet te zijn, maar ok.quote:Op woensdag 23 juli 2014 23:56 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Ga jij onwetende Koerd.
Echte Koerdische arme mensen eten
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tis Yaprak Donder. Ga fietsen. Bedankt.quote:Op woensdag 23 juli 2014 23:58 schreef Che_ het volgende:
[..]
Je ziet gewoon aan die rol vlees dat het niet goed is. Zo hoort dat eigenlijk niet te zijn, maar ok.
Rol vlees moet ruw zijn, echt vlees. Niet eerst troep in blender en dan verharden, Doner Company style.quote:Op woensdag 23 juli 2014 23:59 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
tis Yaprak Donder. Ga fietsen. Bedankt.
TIs een Irakees, ik verwacht geen enkel kennis van eten bij die man..quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:03 schreef Bortecinem het volgende:
Yaprak doner is juist de puurste vorm van doner djezus.
Het komt uit je stad dus het is de beste!!!11quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:04 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
TIs een Irakees, ik verwacht geen enkel kennis van eten bij die man..
Denken dat de smaak hetzelfde is als bij Doner Company... Neyse, jij weet.
Mijn stad staat hier bekend om.quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:06 schreef Che_ het volgende:
[..]
Het komt uit je stad dus het is de beste!!!11
Jij kent alleen eten uit Turkije. Misschien als je ooit andere landen in M-O bezoekt, snap je wat ik bedoel
Dat is yaprak döner toch.quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:07 schreef TheMagnificent het volgende:
Hij bedoelt dat het lappen op elkaar gestapeld vlees moet zijn (met vet ertussen) en niet gemalen vlees.
Jij kent het eten hier van donerzaken en dat vergelijk je met wat je in Erzincan eet. Ja, tuurlijk lijkt het dan perfect.quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:06 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Mijn stad staat hier bekend om.
Ik ga niet in discussie met Irakezen over eten.
Je bent erg vermoeiend.quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:08 schreef Che_ het volgende:
[..]
Jij kent het eten hier van donerzaken en dat vergelijk je met wat je in Erzincan eet. Ja, tuurlijk lijkt het dan perfect.![]()
quote:
Dat kan wel, maar datgene wat ik daar eet is geen kiyma. Het zijn lappen vlees.quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:11 schreef TheMagnificent het volgende:
[..]
Het origineel is lappen vlees met vet ertussen, niet kiyma zoals dit (wat je tegenwoordig vaak ziet)...
[ afbeelding ]
Hoe noemen jullie in Irak döner? Dus vlees draaiend aan een verticale spit?quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:11 schreef Che_ het volgende:
[..]![]()
Het eten uit je stad proeft natuurlijk het lekkerst, net als eten lekkerder lijkt dat je met zwaarder bestek eet.
Ziet er niet echt uit. Lijkt wel op lapjes gesneden tongquote:Op donderdag 24 juli 2014 00:13 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Dat kan wel, maar datgene wat ik daar eet is geen kiyma. Het zijn lappen vlees.
Ik heb zo'n hekel aan zwaar bestek. We hebben thuis een vork en een mes die iets lichter wegen en ik moet die altijd hebben, anders kan ik niet eten.quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:11 schreef Che_ het volgende:
[..]![]()
Het eten uit je stad proeft natuurlijk het lekkerst, net als eten lekkerder lijkt dat je met zwaarder bestek eet.
Ja, dat zeg ik toch ook? Jullie doen net of ik iets vreemds zeg.quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:13 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Dat kan wel, maar datgene wat ik daar eet is geen kiyma. Het zijn lappen vlees.
Hoe heet dat ook alweer...quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:16 schreef Che_ het volgende:
Stimorol-, hebben jullie iets anders dat wel de moeite waard is om te proberen? Die rollen met stukjes noot er in... hoe heet dat ook alweer? Dat is wel lekker.
Zou ze niet hier kopen. Als je heel erg netjes ben wil ik wel meenemen uit Erzincan. Daar worden ze vers gemaakt zonder bullshit dingen erin te verwerken.quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:23 schreef Che_ het volgende:
[..]
Ja deze. Zijn deze ergens te koop in NL?
Ja is goed. Zal ik dan echte doner voor jou meenemen?quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:24 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Zou ze niet hier kopen. Als je heel erg netjes ben wil ik wel meenemen uit Erzincan. Daar worden ze vers gemaakt zonder bullshit dingen erin te verwerken.
Ik weet dat mijn nene een zak met kaysi heeft klaarstaan voor mij.. Zelfgemaakt.quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:26 schreef Che_ het volgende:
[..]
Ja is goed. Zal ik dan echte doner voor jou meenemen?![]()
Wij hebben opgedroogde lappen kaysi (nana kaysi heet het), is zuur en heerlijk. Neem ik dat wel mee.
Naam zegt het al, döner, een Turks woord, dus bedenk je maar waar je de beste kan krijgen.quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:26 schreef Che_ het volgende:
[..]
Ja is goed. Zal ik dan echte doner voor jou meenemen?![]()
Wij hebben opgedroogde lappen kaysi (nana kaysi heet het), is zuur en heerlijk. Neem ik dat wel mee.
Kaysi kaysi kaysi... Het is kayisi.quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:28 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Ik weet dat mijn nene een zak met kaysi heeft klaarstaan voor mij.. Zelfgemaakt.
quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:28 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Ik weet dat mijn nene een zak met kaysi heeft klaarstaan voor mij.. Zelfgemaakt.
Dit wil ik. Ken ik niet.quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:32 schreef Che_ het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Je hebt veel verschillende, maar hoe dunner hoe lekkerder en zuurder. En als je echte die-hard bent dan lemonduzi er in en srka (granaatappelsiroop, maar dan die echte echte, niet die neppe ding uit fabriek enzo). Eén en al zuur!
Agiz aliskanligiquote:Op donderdag 24 juli 2014 00:31 schreef TheMagnificent het volgende:
[..]
Kaysi kaysi kaysi... Het is kayisi.
Nog een paar weken en dan heb ik er weer 2 kilo vanquote:Op donderdag 24 juli 2014 00:32 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Dit wil ik. Ken ik niet.
[..]
Agiz aliskanligi
Die che post..? Wallah zie ik voor t eerst?quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:34 schreef Bortecinem het volgende:
Wat is de Turkse benaming voor die lappen, Stimo? Wij noemen het bestir maar google kent geen bestir.
Huh, wat is dat precies? Dacht dat jullie het over abrikozen hadden. Google zegt 'lavashak' of 'Persian fruit roll'.quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:34 schreef Bortecinem het volgende:
Wat is de Turkse benaming voor die lappen, Stimo? Wij noemen het bestir maar google kent geen bestir.
Nou, onze keuken is niet gaar... Ik weet gewoon niet zo veelquote:Op donderdag 24 juli 2014 00:36 schreef Bortecinem het volgende:
Jullie met jullie gare keuken. Weten echt niks he.
Wie eet dan ook koude soep......quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:47 schreef 2015 het volgende:
[..]
Vandaag gemaakt. Mensen hier vonden het raar, moest alleen opeten..
Is mij onbekend...quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:47 schreef TheMagnificent het volgende:
Eten ze bij jullie ook yesil nohut, dus kikkererwten die nog niet helemaal rijp zijn?
Ik vind lekkerrrquote:Op donderdag 24 juli 2014 00:47 schreef 2015 het volgende:
[..]
Vandaag gemaakt. Mensen hier vonden het raar, moest alleen opeten..
Weer link die het niet doetquote:Op donderdag 24 juli 2014 00:51 schreef Stimorol- het volgende:
Melting at 0.21
http://www.dumpert.nl/a/6(...)_demo_op_de_dam.html
Die at ik vroeger uit de tuin van babaanne. Lekker zuur. Maar dan werden ze boos, want bij ons wordt dat niet zo gegeten, maar gewoon gerijpt.quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:53 schreef Bortecinem het volgende:
Wij eten onrijpe druiven met zout. Goruk.
Die jood van Barend & Van Dorp..quote:Op donderdag 24 juli 2014 00:57 schreef Stimorol- het volgende:
http://www.dumpert.nl/med(...)demo_op_de_dam.html# zo dan...?
Ik keek meer naar die hete boy op 0.21. De rest was lachwekkend. Als Hamas stoptquote:Op donderdag 24 juli 2014 01:00 schreef Che_ het volgende:
[..]
Die jood van Barend & Van Dorp... "Het schokt mij dat in 2014 een raam wordt ingegooid van een rabbijn".
Dit soort dingen kijk ik niet eens meer, slecht voor bloeddruk.
quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:01 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Ik keek meer naar die hete boy op 0.21. De rest was lachwekkend. Als Hamas stopt
That shit is disgusting. Srsly.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:01 schreef TheMagnificent het volgende:
Ben gek op zure kersensap (visne suyu) in Turkije.Lang niet gedronken.
Echt he. Hij is meestal wel sympathiek te noemen. Heb m nu afgeschrevenquote:Op donderdag 24 juli 2014 01:00 schreef Che_ het volgende:
[..]
Die jood van Barend & Van Dorp... "Het schokt mij dat in 2014 een raam wordt ingegooid van een rabbijn".
Dit soort dingen kijk ik niet eens meer, slecht voor bloeddruk.
Jullie beiden.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:04 schreef AMAR420 het volgende:
jullie turken eten vreemde dingen, just saying
en maar klagen op ons, pff. liever een pittige curry of tandoori chicken ipv die muffe troep v jullie
Agree. Dat waren vast mensen uit Istanbul. Of Trabzon. Of Antalyaquote:Op donderdag 24 juli 2014 01:05 schreef Santello het volgende:
[..]
Jullie beiden.
Vind Turks eten trouwens meestal ongekruid en niet lekker. Tenminste bij iedere buuf waarvan we iets hebben gekregen was het niet te vreten.
He koelie, ga man met je dooie mango overal.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:04 schreef AMAR420 het volgende:
jullie turken eten vreemde dingen, just saying
en maar klagen op ons, pff. liever een pittige curry of tandoori chicken ipv die muffe troep v jullie
ja maar bro, marokkanen eten helemaal gare shit, zoals schapenhoofd, maag, huid, ballen, ingewanden gekookt in maag. gedroofd en bedorven vlees (ergedith) uitgekookte schapenhuid, slakken etc.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:05 schreef Santello het volgende:
[..]
Jullie beiden.
Vind Turks eten trouwens meestal ongekruid en niet lekker. Tenminste bij iedere buuf waarvan we iets hebben gekregen was het niet te vreten.
Hoe heet dat Marokkaanse gerecht waar ze hele schaap met hoofd en al koken. Wa7ed vieze goru heeft hetquote:Op donderdag 24 juli 2014 01:05 schreef Santello het volgende:
[..]
Jullie beiden.
Vind Turks eten trouwens meestal ongekruid en niet lekker. Tenminste bij iedere buuf waarvan we iets hebben gekregen was het niet te vreten.
En wij hebben dat met Marokkaans eten. Onze keukens zijn absoluut niet te vergelijken aangezien wij hele andere kruiden en gerechten gebruiken.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:05 schreef Santello het volgende:
[..]
Jullie beiden.
Vind Turks eten trouwens meestal ongekruid en niet lekker. Tenminste bij iedere buuf waarvan we iets hebben gekregen was het niet te vreten.
hee koerd ofzo. ff niet zo stoer achter je keyboard. het enige wat wij van mango eten is mango kulfi = indiase mangoijs met saffraan en rozenwater. maar die dingen begrijpen jullie niet.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:06 schreef Che_ het volgende:
[..]
He koelie, ga man met je dooie mango overal.
Mangosap, mangobrood, mangowater, mangocurry, mangorijst, mangoijsblokjes, mangoketchup, mangoburger.
Niet waar hurdepurde. Kom bij mama eten. Ga ik je laten zien wat echt eten is.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:07 schreef AMAR420 het volgende:
[..]
ja maar bro, marokkanen eten helemaal gare shit, zoals schapenhoofd, maag, huid, ballen, ingewanden gekookt in maag. gedroofd en bedorven vlees (ergedith) uitgekookte schapenhuid, slakken etc.
sorry. maar fail.
Olum super polum. Dat klopt over het kruiden. Niet lekker dus. Heb geen Turk meegemaakt die Marokkaanse gerechten heeft zitten kraken.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:08 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
En wij hebben dat met Marokkaans eten. Onze keukens zijn absoluut niet te vergelijken aangezien wij hele andere kruiden en gerechten gebruiken.
Omdat israf (verspilling) een zonde is. Waarom zou je het weggooien als iets eetbaar is?quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:07 schreef AMAR420 het volgende:
[..]
ja maar bro, marokkanen eten helemaal gare shit, zoals schapenhoofd, maag, huid, ballen, ingewanden gekookt in maag. gedroofd en bedorven vlees (ergedith) uitgekookte schapenhuid, slakken etc.
sorry. maar fail.
kijk, die gevulde bladerdeeg met kip is wel heerlijk of briwat zoete gerechtenquote:Op donderdag 24 juli 2014 01:08 schreef Santello het volgende:
[..]
Niet waar hurdepurde. Kom bij mama eten. Ga ik je laten zien wat echt eten is.
Jullie eten niet eens rund. Die staan hoger in de sociale ladder dan een mens daarquote:Op donderdag 24 juli 2014 01:08 schreef AMAR420 het volgende:
[..]
hee koerd ofzo. ff niet zo stoer achter je keyboard. het enige wat wij van mango eten is mango kulfi = indiase mangoijs met saffraan en rozenwater. maar die dingen begrijpen jullie niet.
jullie koerden eten dolmas weetikveel
Ben&cherry?quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:10 schreef AbdulMalik het volgende:
ben en cherry met warm weer is beste
gekookte schapenpenis in plakjes gebakken met omelet ofzo? nee dankje.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:10 schreef TheMagnificent het volgende:
[..]
Omdat israf (verspilling) een zonde is. Waarom zou je het weggooien als iets eetbaar is?
quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:10 schreef AbdulMalik het volgende:
ben en cherry met warm weer is beste
Je hebt niet eens geproefd man.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:11 schreef AMAR420 het volgende:
[..]
gekookte schapenpenis in plakjes gebakken met omelet ofzo? nee dankje.
Gtfo, b7al iedereen eet dit altijd en het is het enige wat we eten. De dingen die je op noemt worden vooral in Marokko gegeten of tijdens eleid en dat zelfs niet meer zo veel die dingen worden vaak achtergelaten bij het slachthuis.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:07 schreef AMAR420 het volgende:
[..]
ja maar bro, marokkanen eten helemaal gare shit, zoals schapenhoofd, maag, huid, ballen, ingewanden gekookt in maag. gedroofd en bedorven vlees (ergedith) uitgekookte schapenhuid, slakken etc.
sorry. maar fail.
niet iedereen over 1 kam scheren die shit is achterhaald en eet wat je eten wilt.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:10 schreef Che_ het volgende:
[..]
Jullie eten niet eens rund. Die staan hoger in de sociale ladder dan een mens daar
Hoeveel Turken ken jij die Marokkaans eten hebben geproefd?quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:10 schreef Santello het volgende:
[..]
Olum super polum. Dat klopt over het kruiden. Niet lekker dus. Heb geen Turk meegemaakt die Marokkaanse gerechten heeft zitten kraken.
oke man.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:13 schreef AMAR420 het volgende:
[..]
niet iedereen over 1 kam scheren die shit is achterhaald en eet wat je eten wilt.
maar die dolmas van jullie zijn wel lekker maar zeker niet speciaal
Indiaas eten is over de hele wereld bekend, en vele michelin restaurants vooral in engeland en amerika. kan ik v jullie niet zeggen..maar goed doe je ding
Whut.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:13 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Dus please, ga maar naar die kippastei met poedersuiker van je.
Hhahaha. Wollah ik vind jou echt gruwelijk!quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:13 schreef AMAR420 het volgende:
[..]
matti ik ga ff geen zebi eten, ook al gooi je er kosbar bij
He een rund zou minimaal 4 zetels halen als die verkiesbaar kon worden gesteld, wat zeg jijquote:Op donderdag 24 juli 2014 01:13 schreef AMAR420 het volgende:
[..]
niet iedereen over 1 kam scheren die shit is achterhaald en eet wat je eten wilt.
maar die dolmas van jullie zijn wel lekker maar zeker niet speciaal
Indiaas eten is over de hele wereld bekend, en vele michelin restaurants vooral in engeland en amerika. kan ik v jullie niet zeggen..maar goed doe je ding
Valla ze maken zo'n kip met bladerdeeg iets en daar doen ze weer poedersuiker over heen of zo.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:14 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Whut.
At een keer harira. Was zo raar. Zo geen smaak aan..
7quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:13 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Hoeveel Turken ken jij die Marokkaans eten hebben geproefd?Jullie keuken met jullie zoete en zoute dingen door elkaar is absoluut niet weggelegd voor onze smaakpapillen. De meeste Turken die ik ken die Mocro eten eten spugen het gelijk uit.
Dus please, ga maar naar die kippastei met poedersuiker van je.
klawie dingen. Waat is die gozer anyway?quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:15 schreef Crip het volgende:
Ik zeg je eerlijk schapenballen is 27285x lekkerder dan koelie food.
Weet je zeker dat het Harira wasquote:Op donderdag 24 juli 2014 01:14 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Whut.
At een keer harira. Was zo raar. Zo geen smaak aan..
ja die combinatie van suiker met vlees snap ik ook niet echtquote:Op donderdag 24 juli 2014 01:15 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Valla ze maken zo'n kip met bladerdeeg iets en daar doen ze weer poedersuiker over heen of zo.
Koeliequote:Op donderdag 24 juli 2014 01:15 schreef Santello het volgende:
[..]
klawie dingen. Waat is die gozer anyway?
Dat je aan de mocro kant staat is alleen maar positief voor ons. Niemand wil iets met jou te maken hebben of geassocieerd worden, vrind.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:15 schreef AMAR420 het volgende:
hee turken. ik vind jullie schatten van mensen. maar..marokkaans eten is wel lekker. al gebruiken ze kruiden die hun oorsprong hebben in india zoals kaneel, cardamom, geelwortel , gember, peperkorrels etc.
Over kip gesproken..quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:15 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Valla ze maken zo'n kip met bladerdeeg iets en daar doen ze weer poedersuiker over heen of zo.
Iedere streek.. of laten we zeggen iedere familie heeft zijn eigen soort harira. Smaakt anders bij iedereen.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:16 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Ja... En vond het echt erg, want de maker was zo lovend, maar vond het smakeloos.
Slecht gemaakt dan. Want Harira is echt 1 van de rijkste en lekkerste soepen die er zijnquote:Op donderdag 24 juli 2014 01:16 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Ja... En vond het echt erg, want de maker was zo lovend, maar vond het smakeloos.
mijn ballen zijn lekkerder maar krijg je toch nie al bler je de buurt bijmekaarquote:Op donderdag 24 juli 2014 01:15 schreef Crip het volgende:
Ik zeg je eerlijk schapenballen is 27285x lekkerder dan koelie food.
ana hindiquote:Op donderdag 24 juli 2014 01:15 schreef Santello het volgende:
[..]
klawie dingen. Waat is die gozer anyway?
Harira is lekker. De maker kon het blijkbaar niet in dit geval?quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:16 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Ja... En vond het echt erg, want de maker was zo lovend, maar vond het smakeloos.
Bedoel je niet gewoon loempia's?quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:17 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Over kip gesproken..
Kun je die aziatische pasteitjes?! OH MY GOD
Hahah je hebt gelijk. Ik bedoelde ''Waar'' maar schreef dus "Waat''.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:17 schreef Crip het volgende:
[..]
Ik dacht dat je vroeg wat hij was? Wat vroeg je dan hhhh
Denken dat ik bij je knoflook bollen in de buurt wil komen.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:17 schreef AMAR420 het volgende:
[..]
mijn ballen zijn lekkerder maar krijg je toch nie al bler je de buurt bijmekaar
nee hoor.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:16 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Dat je aan de mocro kant staat is alleen maar positief voor ons. Niemand wil iets met jou te maken hebben of geassocieerd worden, vrind.
nee hoor. ik ga overigens vaker met turken om. marokkanen worden na een tijdje psychisch lolquote:Op donderdag 24 juli 2014 01:16 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Dat je aan de mocro kant staat is alleen maar positief voor ons. Niemand wil iets met jou te maken hebben of geassocieerd worden, vrind.
ik eet niet zoveel knoflook met dit weer. maarrem you wishquote:Op donderdag 24 juli 2014 01:19 schreef Crip het volgende:
[..]
Denken dat ik ook maar bij je knoflook bollen in de buurt wil komen.
Deze mensen kwamen uit Marrakesch.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:17 schreef Crip het volgende:
[..]
Iedere streek.. of laten we zeggen iedere familie heeft zijn eigen soort harira. Smaakt anders bij iedereen.
japanese dumpling, heet het. MI GADOquote:Op donderdag 24 juli 2014 01:18 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Bedoel je niet gewoon loempia's?
Btw, dit is wat ik bedoelde:
http://viewfromfez.blogsp(...)photo-essay.html?m=1
Denken dat de knoflook walm van je lichaam trekt.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:20 schreef AMAR420 het volgende:
[..]
ik eet niet zoveel knoflook met dit weer. maarrem you wish
Achterlijke, alsof ze in India geen varkenshersenen, kikker, hond en kippenbloed eten. Komt-ie hier eetgewoontes van anderen afkraken.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:17 schreef AMAR420 het volgende:
[..]
mijn ballen zijn lekkerder maar krijg je toch nie al bler je de buurt bijmekaar
nee dat eten ze daar niet imbeciel, en zeker geen varkensvlees en bloed of hond. je bent in de war met china? de meeste zijn in india veggie mgoolquote:Op donderdag 24 juli 2014 01:21 schreef TheMagnificent het volgende:
[..]
Achterlijke, alsof ze in India geen varkenshersenen, kikker, hond en kippenbloed eten. Komt-ie hier eetgewoontes van anderen afkraken.
Zijn er klassieke bollywood films die je mij kan aanraden? Lang geen bollywood gekeken.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:22 schreef AMAR420 het volgende:
fftopic: old school aanrader:
[ afbeelding ]
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhquote:Op donderdag 24 juli 2014 01:23 schreef Santello het volgende:
[..]
Zijn er klassieke bollywood films die je mij kan aanraden? Lang geen bollywood gekeken.
http://www.chinasmack.com(...)tizen-reactions.htmlquote:Op donderdag 24 juli 2014 01:22 schreef AMAR420 het volgende:
[..]
nee dat eten ze daar niet imbeciel, en zeker geen varkensvlees en bloed of hond. je bent in de war met china? de meeste zijn in india veggie mgool
http://www.chinasmack.com(...)tizen-reactions.htmlquote:Op donderdag 24 juli 2014 01:22 schreef AMAR420 het volgende:
[..]
nee dat eten ze daar niet imbeciel, en zeker geen varkensvlees en bloed of hond. je bent in de war met china? de meeste zijn in india veggie mgool
Doen ze wel, knuppel. Zoek het op: 'pig brain india', etcetera.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:22 schreef AMAR420 het volgende:
[..]
nee dat eten ze daar niet imbeciel, en zeker geen varkensvlees en bloed of hond. je bent in de war met china? de meeste zijn in india veggie mgool
ja ik vind de meeste turken er vies uitzien, uitzonderingen nagelaten. zelfs in turkije waar ik 3x ben geweest vond ik ze niet zoo knap. alanya was wel leuk maar istanbul en kusadasi was niks bijzonders, ga liever naar parijs de volgende keerquote:
Jij komt hier vandaanquote:Op donderdag 24 juli 2014 01:24 schreef AMAR420 het volgende:
[..]
ja ik vind de meeste turken er vies uitzien, uitzonderingen nagelaten. zelfs in turkije waar ik 3x ben geweest vond ik ze niet zoo knap. alanya was wel leuk maar istanbul en kusadasi was niks bijzonders, ga liever naar parijs de volgende keer
Omdat jij hier uit het niets mensen komt afkraken misschien, pannenkoek.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:25 schreef AMAR420 het volgende:
waarom gaan allochtonen mekaar altijd afkraken en over 1 kam scheren vraag ik me af. daarom ga ik de laatste tijd met droge nederlanders om, zelfs dat is gezelliger. tfoeh
ach, ik ben in marrakech geweest waar de stad drijft op prostitutie, ik zal je de details besparen crip, maar goed jammer dat het weer zo moet in dit forum..quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:25 schreef Crip het volgende:
Mijn broer was op vakantie gegaan en ook langs India geweest. Hij had echt spijt.
Stonk daar heel erg, bijna alleen maar armoede, overal koeienshit.
Pakistan is veel beter.quote:Op donderdag 24 juli 2014 01:25 schreef AMAR420 het volgende:
waarom gaan allochtonen mekaar altijd afkraken en over 1 kam scheren vraag ik me af. daarom ga ik de laatste tijd met droge nederlanders om, zelfs dat is gezelliger. tfoeh
Beiden gewoon gelijk natuurlijkquote:Op donderdag 24 juli 2014 01:26 schreef AMAR420 het volgende:
[..]
ach, ik ben in marrakech geweest waar de stad drijft op prostitutie, ik zal je de details besparen crip, maar goed jammer dat het weer zo moet in dit forum..
walgelijk.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |