abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_143049671
quote:
0s.gif Op zondag 3 augustus 2014 11:33 schreef Pakspul het volgende:
Gisteren naar Lucy geweest. Het was gelukkig een korte zit, maar oef wat een film. Volgens mij gaat het al mis bij de eerste of tweede zin in de film, maar om niet te gaan bitchen over de definitie van leven en wanneer het precies begon. Iedereen weet ongeveer wel dat het over 100% van je hersenen gebruiken. Het gaat echt absoluut nergens over, misschien het snel leren van nieuwe onderwerpen is enige wat een beetje realistisch is.

Aan de ene kant wil ik echt alle punten van de film tegenspreken, maar het blijft science fiction en tevens een film dus dat heeft niet echt veel nut. Ik hoop alleen dat er nu geen massa mensen komt die zegt: "Mensen gebruiken maar 10% van hun hersenen". Conclusie, grappig film, niet bioscoop waardig.
Sluit ik me bij aan. Het is natuurlijk leuk om te fantaseren over de capaciteiten van de mens en de vele mogelijkheden tot groei die we nog hebben, maar waar een film als Limitless het mooi binnen de grenzen van aannemelijkheid hield, ging Lucy veel te ver over de top. En ja, het hele 10% verhaal is al ruimschoots ontkracht binnen de psychologie en andere vakgebieden.

Zesje voor Scarlett, al was haar personage geenszins erg likable. Misschien hadden ze daarvoor iets langer haar niet-gedrogeerde zelf moeten tonen.
pi_143053312
Ides of March

Leuke politieke thriller die nergens echt heel spannend wordt, maar een dusdanig onderhoudend plot heeft dat de film je gehele tijd weet te boeien. Zeer sterke acteerprestaties van Gosling, Giamatti, Hoffman en Clooney (tevens regisseur, nice!). Voor iedereen die House of Cards tof vind: must-see, voor alle overigen, als je van het genre houdt (of van Gosling), ik kan hem aanraden.

Al was het maar vanwege de geniale cover! _O_
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  maandag 4 augustus 2014 @ 15:29:21 #103
310170 kawa4
gratis is goed!!!!
pi_143053693
http://www.moviemeter.nl/film/944543 days to kill

quote:
Ethan Renner (Kevin Costner) is een huurmoordenaar voor de overheid. Wanneer hij te horen krijgt dat hij terminaal ziek is besluit hij zijn gevaarlijke leventje op te geven om uiteindelijk een relatie op te bouwen met zijn vervreemde vrouw en dochter, die hij altijd voor de veiligheid op afstand hield. Maar wanneer zijn agentschap hem een experimenteel, maar potentieel levensreddend medicijn aanbiedt in ruil voor een laatste missie kan hij niet weigeren. Zelfs als dat betekent dat hij een balans moet zien te vinden tussen zijn twee zwaarste opdrachten: 's werelds meest meedogenloze terrorist zien te vinden en voor het eerst in tien jaar voor zijn dochter zorgen terwijl zijn vrouw de stad uit is.
ik dacht echt het word zo'n soort van saai taken aftreksel.
maar gelukkig had ik het mis,
ik vond het een zeer leuke film
goede actie,
en de humor was ook wel goed.

ik geef hem een 7 / 10
mee bekant vangde gin haas.
pi_143054673
quote:
2s.gif Op maandag 4 augustus 2014 15:29 schreef kawa4 het volgende:
http://www.moviemeter.nl/film/944543 days to kill

[..]

ik dacht echt het word zo'n soort van saai taken aftreksel.
maar gelukkig had ik het mis,
ik vond het een zeer leuke film
goede actie,
en de humor was ook wel goed.

ik geef hem een 7 / 10
Als je linkt naar IMDb krijg je automatisch de titel :)
pi_143064242
DE POEL



Redelijk, had wellicht meer ingezeten.. Maar zeker wel een vermakelijke film en de moeite waard om te zien.
Acteerwerk is redelijk goed, Zeker voor nederlandse begrippen... en gelukkig geen barra atsma oelewapper acteerwerk.
De film bouwt de spanning goed op, helaas duurt het NET iets te lang voordat het ''echt'' spannend word.. Maar dan blijkt de ''echte'' spanning uit te blijven en dat is jammer.. hoe het verhaal zich ontwikkeld voelt gewoon niet helemaal (tja hoe zeg je dat) bevredigend! - er had gewoon meer in gezeten... Maar eindigde gewoon een beetje goedkoop en simpel en dat is jammer...

verhaal is dat een groot gezelschap/gezin de bossen intrekt.. en dan aan een meertje gaat kamperen en dan.... blijkt het daar te spoken!

Ondanks de negatieve punten heb ik me toch erg vermaakt, en is het zeker een begin van het NL Horror... en is t prima voor een avondje vermaak..
6je
pi_143067756
August: Osage County

Veel drama in één familie en Meryl Streep zet weer een knap stukje acteerwerk neer,
Julia Roberts ook trouwens..

Door tragische familieomstandigheden komt de hele familie gedwongen samen in het ouderlijk huis.
Elk familielid neemt zijn eigen problemen en geheimen mee die langzamerhand ontrafeld worden.
Moeder Violet (Meryl Streep; lijdt aan kanker en is verslaafd aan haar medicijnen, wat zorgt voor sterke stemmingswisselingen. Het ene moment is ze vijandig en het andere moment is ze heel meegaand.

Het verhaal is erg serieus, maar wordt door de zwarte humor ook luchtig gemaakt.



Het einde van de film is een beetje teleurstellend.
Je verwacht een ontknoping maar bij deze film lijkt het net alsof de film midden in het verhaal stopt.
Veel problemen zijn nog onopgelost en je hebt geen idee hoe het verhaal zich verder ontwikkelt.

Toch was het een hele boeiende film, maar als je mij zou vragen waar het nou precies over gaat?

Over eh... ja ''Het Leven'' denk ik en alle shit die een mens kan overkomen. :+

Omdat het toch een hele boeiende film was zeker met Meryl en Julia in de hoofdrol toch wel een 8

Deed mij vaag denken aan de film who's afraid of virginia woolf denken trouwens :D

August: Osage County (2013) - IMDb
  Redactie Games maandag 4 augustus 2014 @ 22:14:28 #107
52557 crew  Mr.Noodle
Offtopic in geleuter...
pi_143068540
quote:
0s.gif Op maandag 4 augustus 2014 12:35 schreef Kleffe_Dop het volgende:
Hier ook een superhero weekendje gehad :)

[ afbeelding ]
The Amazing Spider-Man 2 (2014) - IMDb
Laat ik voorop stellen dat ik fan ben van Andrew Garfield z'n vertolking van Peter Parker, een verademing ten op zichte van huilface Toby Maguire.
En dan is er Emma Stone ( O+ ), hoe is het mogelijk om geen zwak voor haar te hebben? Helemaal wanneer je haar vergelijkt met Kirsten Drunkst.

Maar dat alles kan niet wegpoetsen dat The Amazing Spider-Man 2 geen beste film is. Met een slap achtergrond verhaaltje, dat er in de grootste haast nog ingepropt lijkt te zijn, wordt Harry Osborne het verhaal ingeschreven als zijnde de (en ik quote de film) "beste" vriend van Peter Parker.
Maar de film maakt nooit geloofwaardig dat deze twee kerels beste vrienden zijn. Sterker nog, door Harry z'n onnavolgbare, narcistische en één dimensionale karakter ("alles is de schuld van spider-man!") haak je als kijker als snel af in deze verhaallijn.

Electro z'n beweegredenen zijn ook om te huilen en onnavolgbaar: omdat een willekeurige groep omstanders begint te juichen voor Spider-Man besluit hij dat iedereen maar moet sterven.
Bij Harry zie je een karakter ontwikkeling van dezelfde strekking terug komen: Spider-Man wil mij zijn bloed niet geven? Dan moet hij maar dood! Ondanks het feit dat 48 uur daarvoor Peter Parker nog zijn beste vriend was.

En dan is er de wonderbaarlijke wijze waarop karakters 'toevallig' altijd daar zijn waar de actie plaatsvindt. Dat kan een keer voorkomen in een film, maar na 3/4 keer is het gewoon een kwestie van slordig schrijfwerk (Alex Kurtzman en Roberto Orci).

Helemaal niet zo "Amazing" dus...

IMDB: 7.2/10
Score: 5.5/10

Meest onsamenhangend bij elkaar geraapte hoopje superheldenstront. Mijn god, wat moet dat erg zijn om deze film te regisseren met zo'n waardeloos stukje kakschrijfwerk erachter. Het geforcefeede emo-werk was gewoon om te :') zo slecht.

SFX was oké, maar daarmee is ongeveer alles mee gezegd.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 1% gewijzigd door Mr.Noodle op 04-08-2014 22:20:45 ]
How do you get precisely 4 Gallons of water with a 3 Gallon and 5 Gallon Can...
  maandag 4 augustus 2014 @ 23:24:34 #108
52543 Timo20
RODA JC FOREVER!!
pi_143071640
De afgelopen dagen gezien:

Die 3 Groschen-Oper (The Threepenny Opera)
Leuke luchtige film van G.W Pabst met,uiteraard, Duitse acteurs die zich afspeelt in Victoriaans Londen.
Goed geacteerd en een goed verhaal maken het tot een vermakelijke film die lekker wegkijkt. Niets wereldschokkends maar ook niet slecht.

IMDB Cijfer: 7,4/10
Mijn Cijfer: 6,8/10

The Fault in Our Stars
Het verhaal van een tiener die moet leven met kanker.
Een tranentrekker tot de max die wel slaagt in z`n opzet, mede door het sterke acteerwerk. Wel wordt het, met name tijdens de trip naar Amsterdam, te ver doorgevoerd naar het extreme wat toch wat afbreuk doet aan het geheel.
Dat vond ik wel jammer want verder vond ik `t wel een sterke film, mede omdat één en ander nogal bekend voorkwam maakte het extra indruk. Gelukkig is er af en toe wel wat humor aanwezig om het allemaal wat te verlichten.
Lang verhaal kort: heftig.

IMDB Cijfer: 8,3/10
Mijn Cifjer: 8,5/10

Scanners
David Cronenberg`s grote doorbraak is er één om met een hele grote berg zout te nemen. Wel geinig en met coole effecten maar het is ook wel heel duidelijk dat ie al flink gedateerd is.
Een leuke voor fans van de regisseur/het genre maar vast niet voor iedereen.

IMDB Cijfer: 6,8/10
Mijn Cijfer: 7,0/10

Sucker Punch (theatrical en extended cut)
De afgelopen jaren niet veel bijster positiefs gehoord over deze van Zack Snyder. Onterecht, vind ik.
Uiteraard is het gigantisch over the top en moet je het vooral totaal niet serieus nemen. Maar ik vond de kern van het verhaal juist goed gebracht, al kun je zeggen dat door de style over substance de boodschap wat ondersneeuwt en het allemaal te bombastisch is. Maybe so, but I loved it.
De soundtrack verdiend een aparte vermelding. De herbewerking van een aantal wereldberoemde nummers en de manier waarop ze gebruikt worden is geniaal.
Heb eerst de theatrical versie en daarna de extended versie gekeken en dan blijkt dat, net als bij Watchmen, Snyder`s versie absoluut beter is. Een aantal plotgaten uit de kortere versie worden opgehelderd en er wordt wat meer de tijd genomen om sommige verhaallijnen te vertellen. Het is allemaal net wat evenwichtiger.
Al met al vond ik dat er echt niet veel mis was met deze film(s) van Snyder.

Theatrical version: 7,3/10
Extended version: 8,5/10
pi_143072193
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 15:42 schreef YellowBlacks het volgende:
Draft Day

[ afbeelding ]

Het is de dag van de NFL Draft en Sonny Weaver Jr. (Kevin Costner), manager van de Cleveland Browns, probeert een veelbelovende speler te vergaren die zijn huidige team mogelijk van de ondergang kan redden. Tijdens deze dag, waarbij teams de mogelijkheid krijgen om nieuw talent te contracteren rechtstreeks uit de universiteit, komt Sonny erachter dat hij niet de enige is die dit aankomende talent – de keuze die bovenaan zijn Draft lijst staat – op ’t oog heeft. Naarmate de dag vordert moet Sonny de moeilijke keuze maken welke spelers hij uit zijn huidige team wel hiervoor kwijt wil, en of deze gewilde speler zijn uiteindelijke prijs wel waard is.

Heb echt genoten van deze film. Een van de betere films die ik de laatste tijd heb gezien

IMDB: 6,9
Mijn Cijfer: 8

Waar heb je de film gezien?
An Amateur trains untill he does it right!
A Professional trains untill he can't do it wrong!
pi_143072318
quote:
0s.gif Op maandag 4 augustus 2014 23:38 schreef Pro_Shifty het volgende:

[..]

Waar heb je de film gezien?
is al te vinden via de gebruikelijke kanalen
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
  dinsdag 5 augustus 2014 @ 02:14:35 #111
430565 Florentius
Too old for this shit :)
pi_143076721
Ernest et Célestine

De grote boze beer komt jullie allemaal het liefst nog levend op eten !!!
Weet u dat wel zeker?

Leuke animatie.

Ernest et Célestine (2012) - IMDb

Net Paulie 1998 opgezet om opnieuw te kijken.
Kan deze niet met droge ogen uit kijken, beetje bizar dat deze flim net zo erg is als Shalhoub's Detective Monk. Iedere keer bij een flashback terug denkend aan zijn vrouw gedurende de eerste 2 seizoenen, stokte de adem en ja hoor, nou ja was wel een lekkere release. :)
Paulie (1998) - IMDb


[ Bericht 4% gewijzigd door Florentius op 05-08-2014 02:41:59 ]
  Moderator dinsdag 5 augustus 2014 @ 09:32:03 #112
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_143079380
The last emperor

Erg mooie film over het leven van de laatste keizer van china, met erg mooie beelden in de verboden stad. Het geeft ook goed weer hoe bizar een keizer (of een koning) moet leven, nou is dit wel erg extreem op je derde bij je moeder weggehaald worden om vervolgens te leven met honderden eunuchs die alles doen wat je ze zegt maar je mag het gebouw niet uit.. De latere jaren zijn ook heel boeiend over hoe japan met hem aanpapt en de schijn ophoud aan zijn kant te staan. Kortom boeiende film :)

En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_143081050
quote:
0s.gif Op zondag 3 augustus 2014 00:29 schreef ZodiaX het volgende:
A Long Way Down (2014) - IMDb

[ afbeelding ]

Four people meet on New Year's Eve and form a surrogate family to help one another weather the difficulties of their lives.

De imdb storyline geeft echt totaal niets weg en dat is ook hoe je de film het beste kunt bekijken.

Het is britse comedy en drama, en erg sterke drama ook.
Maar sinds deze film heb ik een nieuwe favoriete actrice....
Imogen Poots ofwel Jess in deze film, ik zag haar eerder ook met Aaron Paul in Need for speed en in beide films stal zij de show.
Haar uiterlijk, haar acteerwerk, beiden zijn briljant! O+

Imdb: 6,4
Ikke: 7,5

Jaa, Imogen Poots O+
pi_143099732
AIR DOLL



Na het zien van like father like son van Hirokazu Koreeda wou ik graag meer films zien van deze regisseur.
En ook deze film vind ik weer een topper!

het mooie (wat ik ook vond van like father like son) is dat er in de film ook een soort ''boodschap'' zit.. of hoe zeg je dat... Iets herkenbaars.. Iets meelevends.. en zet je aan het denken.
Het acteerwerk is erg sterk, en ook de sfeer in de film is erg fijn. De achtergrondmuziek in de film past helemaal perfect bij de film en maakt de film nog sterker.

Het verhaal gaat over een opblaaspop die ''plots'' een hart krijgt... En dan mensen gaat ontmoeten, maar ook ''geconfronteerd'' met het feit waar een opblaaspop voor is.. Maar ook over het leven van de man die haar eerst ''had''
erg sterke en indrukwekkende film!

8
  dinsdag 5 augustus 2014 @ 22:03:42 #115
407635 warp995
Tussen neus en lippen door
pi_143104036
The Purge: Anarchy (2014) - IMDb



Deeltje 1 vond ik meh, het deed niet zo veel met het gegeven, een avond in Amerika waarop alles legaal is inclusief moord en hoe iedereen daarmee tijdens de Purge omgaat vond ik vet. Dit vervolg deed er veel meer mee, en eigenlijk alles beter dan het eerste deel vooral het verhaal en de actie waren beter. Enige minpunt vond ik
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vermakelijke film! Van dit soort films houd ik, waarin iedereen moordlustig, badass en gek wordt (plaatje hierboven) en de meest gekste dingen gaan doen terwijl (volgensmij) veel ervan geen ervaring mee hebben en dan in een groepje gaan purgen terwijl ze gewoon burgers zijn.

IMDB: 6,9
Ik: 7,5

Die scene dat the Purge begint _O_

[ Bericht 2% gewijzigd door warp995 op 06-08-2014 09:02:43 ]
  woensdag 6 augustus 2014 @ 00:02:23 #116
8369 speknek
Another day another slay
pi_143109876
Divergent (2014) - IMDb



De cliches komen hard en dik in deze tienermeisjesscififilm over een superspeciaal meisje dat niet thuishoort in een conformistische maatschappij, een dystopische toekomstversie van Hogswarth. De dialogen dingen mee voor de belabberdste die ooit op celluloid uitgebraakt zijn en de regie is van dik hout snijdt men planken. Laten we wel wezen, als O+ Shailene Woodley O+ niet de hoofdrol vertolkte was dit echt een kutfilm geweest. Nu doen de acteurs en de art directie net genoeg om er een aardige verstand-op-nul bankavondfilm van te maken.

5.

[ Bericht 4% gewijzigd door speknek op 06-08-2014 16:14:16 ]
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  woensdag 6 augustus 2014 @ 15:02:21 #117
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_143124564
quote:
0s.gif Op woensdag 23 juli 2014 13:01 schreef mr-green het volgende:
Short Term 12

[ afbeelding ]

Short Term 12 (2013) - IMDb

Film gaat over een jeugdzorg inrichting waar tieners terecht komen die diverse problemen hebben. De film vertelt het verhaal van het hoofdpersonage dat samen met haar vriend in deze inrichting werkt. Alle dagelijkse problemen binnen de jeugdzorg komen voorbij en daarbij de verhaallijnen van de tieners en de mensen die er werken.

Goed verhaal met pakkende gebeurtenissen. Respect voor de jeugdzorg.

imdb: 8
ik: 8
Meeslepende film inderdaad. Sommige verhalen klonken na de film nog door in mijn hoofd.. Soms nog een traantje gelaten (nu ben ik al best emotioneel). Heel mooi en niet de typische emotionele film die je vaak ziet.

Ik geef het een 8
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  woensdag 6 augustus 2014 @ 19:09:04 #118
69957 Lonewolf2003
Cool. Cool, cool, cool
pi_143132973
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 augustus 2014 20:32 schreef casper019 het volgende:
AIR DOLL

[ afbeelding ]

Na het zien van like father like son van Hirokazu Koreeda wou ik graag meer films zien van deze regisseur.
En ook deze film vind ik weer een topper!

het mooie (wat ik ook vond van like father like son) is dat er in de film ook een soort ''boodschap'' zit.. of hoe zeg je dat... Iets herkenbaars.. Iets meelevends.. en zet je aan het denken.
Het acteerwerk is erg sterk, en ook de sfeer in de film is erg fijn. De achtergrondmuziek in de film past helemaal perfect bij de film en maakt de film nog sterker.

Het verhaal gaat over een opblaaspop die ''plots'' een hart krijgt... En dan mensen gaat ontmoeten, maar ook ''geconfronteerd'' met het feit waar een opblaaspop voor is.. Maar ook over het leven van de man die haar eerst ''had''
erg sterke en indrukwekkende film!

8
Als je nog meer van Koreeda wilt zien, kan ik I Wish, Still Walking, After Life en natuurlijk Nobody Knows aanraden.
pi_143136368
Thx voor detips! heb onlangs like father like songezien (geweldig!! dikke 9)
I wish een paar maanden geleden gezien (goed een 7)

After life ken ik niet ga ik ook zoeken, en nobody knows ligt klaar voor 1 deze dagen!
pi_143144659
WITse de film



Ik ben de serie niet, maar ik hou van belgische thrillers dus ben de film gaan kijken.
De film begint vlot en spannend en weet lang de spanning vast te houden, alleen zwakt helaas ERG af tegen het einde en laat ook veel vragen en open gaten achter

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het acteerwerk is opzich prima, tja vind t geen aanrader nog afrader... 5.5 komt hij een x op tv kijken anders laten schieten
pi_143147651
Starred up (2013)

Geweldige britse gevangenis film over een jonge jongen die nog voor hij volwassen is wordt overgeplaats van een jeugdinrichting in een echte gevangenis omdat hij zo agressief is.
Daar komt hij zijn vader tegen die er nooit voor hem was, maar die hij wel kent (en waar hij duidelijk zijn innerlijk van heeft)

Film gaat over de ontwikkeling van de jongen in de gevangenis en de vader/zoon realtie die verandert gedurende de langere tijd dat ze samen doorbrengen.
Erg rauwe film en daar geniet ik altijd van. Mooi in beeld gebracht door de regisseur en eigenlijk precies hoe ik het me voorstel dat het in een gevangenis er aan toegaat.
Tip voor iedere liefhebber van het genre

7.5/10
Bringing them big boy toys, I do big boy things, I make big boy noise
  woensdag 6 augustus 2014 @ 23:55:21 #122
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_143148149
quote:
0s.gif Op woensdag 6 augustus 2014 22:47 schreef casper019 het volgende:
(...) maar ik hou van belgische thrillers dus ben de film gaan kijken.
Dan heb je De Behandeling ook gezien? Zo niet, doen!

V.
Ja inderdaad, V. ja.
pi_143157447
De Behandeling is inderdaad goed.
pi_143157638
quote:
14s.gif Op woensdag 6 augustus 2014 23:46 schreef Hoogstaande het volgende:
Starred up (2013)

Geweldige britse gevangenis film over een jonge jongen die nog voor hij volwassen is wordt overgeplaats van een jeugdinrichting in een echte gevangenis omdat hij zo agressief is.
Daar komt hij zijn vader tegen die er nooit voor hem was, maar die hij wel kent (en waar hij duidelijk zijn innerlijk van heeft)

Film gaat over de ontwikkeling van de jongen in de gevangenis en de vader/zoon realtie die verandert gedurende de langere tijd dat ze samen doorbrengen.
Erg rauwe film en daar geniet ik altijd van. Mooi in beeld gebracht door de regisseur en eigenlijk precies hoe ik het me voorstel dat het in een gevangenis er aan toegaat.
Tip voor iedere liefhebber van het genre

7.5/10
ook toevallig gisteren gezien, aardige film idd maar eigenlijk heb je na een half uur alles wel gezien. Daarna herhaalt het riedeltje zich een paar keer en eindigt het met een climax. Iets meer afwisseling had de film goed gedaan.

6.5

Premium Rush

Fietskoeriers worden neergezet als halve superhelden die blind over de drukste kruispunten oversteken en als ze toch bezig zijn ook nog wat kinderen redden. Begon wel aardig maar het verhaaltje erachter kon me totaal niet boeien en de rol van Michael Shannon (topacteur) was lachwekkend. Hoe hij de fietsers keer op keer op kinderachtige wijze laat ontsnappen slaat nergens op. Leuk geprobeerd, wel eens wat anders maar uiteindelijk niet echt goed.

5.0
pi_143172554
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 augustus 2014 10:53 schreef Funzel het volgende:

[..]

Jaa, Imogen Poots O+
Speelt ook in 28 Weeks Later en That Awkward Moment. Ik zweer bij 28 Weeks. Die andere is wel aardig.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')