casper019 | zondag 13 juli 2014 @ 11:23 |
Nu zie ik ze overal staan en te koop in instanbul maar wat is daar nu de bedoeling van? wat kan je ermee? is t gewoon of los te eten bij de maaltijd of? | |
Pikkebaas | zondag 13 juli 2014 @ 11:29 |
Jij lekker opeten. | |
RetepV | zondag 13 juli 2014 @ 11:29 |
http://www.turkishfoodand(...)ith-ground-beef.html![]() | |
Skv | zondag 13 juli 2014 @ 11:31 |
Vullen of op zuur als smaakmaker bij gerechten. Ook heerlijk tussen de tosti. | |
Dumpafval | zondag 13 juli 2014 @ 12:16 |
Grillen, puur genieten | |
casper019 | zondag 13 juli 2014 @ 17:22 |
ok dus niet los uit de hand eten ofzo? | |
Willoow | zondag 13 juli 2014 @ 17:47 |
Je kunt ze ook rauw eten ![]() | |
Dandilion | zondag 13 juli 2014 @ 18:40 |
rauw door de sla | |
casper019 | maandag 14 juli 2014 @ 18:59 |
rauw? jullie maken een geintje of? vanmiddag 1 los probeert http://www.jewereldkok.nl(...)ut-650gr-216x300.jpg ik bedoel die pepers he??!?! maar werd er misselijk van | |
#ANONIEM | maandag 14 juli 2014 @ 23:51 |
Zijn doorgaans gewoon jalapeņo's, en die zijn verre van heet. | |
111210 | dinsdag 15 juli 2014 @ 00:23 |
zijn gewoon een soort groene paprika's | |
111210 | dinsdag 15 juli 2014 @ 00:24 |
denk dat de gemiddelde persoon deze peper echt wel heet vind hoor ![]() | |
Stimorol- | dinsdag 15 juli 2014 @ 08:55 |
Welke pepers bedoel je? | |
Stimorol- | dinsdag 15 juli 2014 @ 08:57 |
Oh zie t al sorry... die eet je eigenlijk bij t avondeten of tussendoor. Mn ouders eten die gewoon zo, ik liever tussen brood ofzo. | |
Skv | dinsdag 15 juli 2014 @ 10:24 |
Die kan je prima rauw eten, ik eet ze ook regelmatig tussendoor als snackje. | |
Skv | dinsdag 15 juli 2014 @ 10:25 |
Nee man. ![]() | |
Stimorol- | dinsdag 15 juli 2014 @ 10:27 |
Echt niet. Die mildere zijn zuur. | |
Skv | dinsdag 15 juli 2014 @ 13:12 |
Die uit de foto die TS post zijn mild. | |
Stimorol- | dinsdag 15 juli 2014 @ 13:21 |
Waar staat dat? | |
Skv | dinsdag 15 juli 2014 @ 13:22 |
Die pot uit die foto heb ik thuis ook. Is op zuur (of op zout, maar die zijn ook niet erg heet). | |
TheMagnificent | dinsdag 15 juli 2014 @ 13:27 |
Dit zijn ingemaakte pepertjes, oftewel biber turşusu. Als er turşu op de pot staat, betekent dat inmaak (zuur en zout). Turken eten het gewoon tussendoor, naast de andere gerechten. | |
Skv | dinsdag 15 juli 2014 @ 13:31 |
JA DAAR GA JE | |
Skv | dinsdag 15 juli 2014 @ 13:32 |
![]() | |
TheMagnificent | dinsdag 15 juli 2014 @ 13:34 |
Er staat 'yakan' op de pot. Dat betekent brandend/heet. | |
Stimorol- | dinsdag 15 juli 2014 @ 13:34 |
Wat grappig dan dat ik de hete pepers eet. Waar ook Tursu op staat. ![]() | |
Stimorol- | dinsdag 15 juli 2014 @ 13:34 |
Eh yani. | |
111210 | dinsdag 15 juli 2014 @ 20:11 |
ken genoeg mensen die een broodje kebap gegeten hebben en daarna half jankend de pepertjes weg gooien omdat ze te heet zijn. zelf vind ik ze idd ook zuur, maar de meeste mensen hebben denk ik toch echt een hele lage grens wat pittigheid betreft ![]() | |
Skv | dinsdag 15 juli 2014 @ 21:05 |
Tsja, als je een witte boterham al scherp vindt dan kan ik me dat voorstellen. Maar in het spectrum aan pepers is dit echt heel erg mild. Rawitpepertjes of madam jeanettes zijn echt een heel ander verhaal. | |
Spanky78 | dinsdag 15 juli 2014 @ 23:27 |
Lekker als smaakmaker op een pizza tonijn. Met veel ui, paprika, wat zwarte olijven en dus die groene pepertjes. Ik geloo fdat ze 'bonenpepers' heten ofzo. Lekker pittig, maar neit te heftig (geen bhut joloka zegmaar). | |
casper019 | woensdag 16 juli 2014 @ 19:00 |
maar naast alles wat je ermee kan doen, moet je het dus ook gewoon ''los'' kunnen eten?? ZOnder het te bakken of wat dan ook.. Miss kan ik het leren eten haha... Of miss eens tussen n broodje hamburger ofzo proberen | |
TheMagnificent | woensdag 16 juli 2014 @ 20:47 |
Je gaat inmaak toch niet bakken? Dat is gewoon voor ernaast of in een salade ofzo. Tussen een broodje hamburger zou kunnen, inderdaad. [ Bericht 0% gewijzigd door TheMagnificent op 16-07-2014 20:52:12 ] |