Eh yani.quote:Op dinsdag 15 juli 2014 13:34 schreef TheMagnificent het volgende:
[..]
Er staat 'yakan' op de pot. Dat betekent brandend/heet.
ken genoeg mensen die een broodje kebap gegeten hebben en daarna half jankend de pepertjes weg gooien omdat ze te heet zijn.quote:
Tsja, als je een witte boterham al scherp vindt dan kan ik me dat voorstellen. Maar in het spectrum aan pepers is dit echt heel erg mild. Rawitpepertjes of madam jeanettes zijn echt een heel ander verhaal.quote:Op dinsdag 15 juli 2014 20:11 schreef 111210 het volgende:
[..]
ken genoeg mensen die een broodje kebap gegeten hebben en daarna half jankend de pepertjes weg gooien omdat ze te heet zijn.
zelf vind ik ze idd ook zuur, maar de meeste mensen hebben denk ik toch echt een hele lage grens wat pittigheid betreft
maar naast alles wat je ermee kan doen, moet je het dus ook gewoon ''los'' kunnen eten??quote:Op dinsdag 15 juli 2014 13:27 schreef TheMagnificent het volgende:
[..]
Dit zijn ingemaakte pepertjes, oftewel biber turşusu. Als er turşu op de pot staat, betekent dat inmaak (zuur en zout). Turken eten het gewoon tussendoor, naast de andere gerechten.
Je gaat inmaak toch niet bakken? Dat is gewoon voor ernaast of in een salade ofzo. Tussen een broodje hamburger zou kunnen, inderdaad.quote:Op woensdag 16 juli 2014 19:00 schreef casper019 het volgende:
[..]
maar naast alles wat je ermee kan doen, moet je het dus ook gewoon ''los'' kunnen eten??
ZOnder het te bakken of wat dan ook..
Miss kan ik het leren eten haha... Of miss eens tussen n broodje hamburger ofzo proberen
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |