abonnement Unibet Coolblue
  maandag 11 maart 2019 @ 17:31:21 #251
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_185545467
Als ik kon houtbewerken had ik wel 3 miljoen topics geopend erover, maar ik kan dat niet :P. Ik kan wel tekenen, dus die topics draag ik aan bij, net als een aantal anderen.

Op die manier leeft t nog wel. Maar als je echt een andere tak van creativiteit beoefend, dan zal je daar zelf een topic voor moeten maken. Kan ik moeilijk doen, want ik ben maar op één gebied creatief :P.
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
pi_189487009
quote:
99s.gif Op maandag 11 maart 2019 13:54 schreef #ANONIEM het volgende:
Ik denk dat creativiteit sws geen goede naam is om een houtbewerker mee aan te trekken.

Als je hier kijkt zie je verven met nummers, diamantplakschilderijen, breien en haken, tekeningen e.d.

Hout, metaal, meubels, producten en echt dingen waar je de dus een hele werkplaats bij nodig hebt is echt een heel andere tak van creativiteit. Die gaan naar klussen en wonen toe. Ik zit bijvoorbeeld op een kunstacademie (maar dan niet een zweverige tak) en voel me totaal niet geroepen naar dit forum te komen, terwijl ik niet anders doe.
Ik heb juist het tegenovergestelde, de paar keer dat ik heb meegelezen werd er, vond ik, vrij lacherig gesproken over "echte papercraft, dus niet het kaartjesmaken voor huisvrouwen". Kwam voor mij juist veel te elitair over. Nu ben ik geen huisvrouw (kaartjes maken o.a. doe ik dan weer wel), maar desondanks voelde dat niet heel erg welkom aan de "gewone" hobbyende mens (waar ook hele talentvolle mensen tussen zitten)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')