Ja dat zei ik tochquote:Op donderdag 3 juli 2014 16:04 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Nee, je proeft hem om te controleren of hij geen kurk heeft, dat is iets heel anders. Maar de meeste Nederlanders proeven dat sowieso niet
http://nl.wikipedia.org/wiki/Kurk_(smaak)
Zegge Piet,mijn beste. Wat is er mis met een lekkere varkenshaas of kalfstournedos met championsroomsaus?quote:Op donderdag 3 juli 2014 15:45 schreef Pietverdriet het volgende:
Als ik varkenshaas met champignonroomsaus op een kaart zie staan ga ik liever ergens anders heen
Die hoop heb ik allang laten varen in Nederland. Daarom heb ik wel zilver bij mij thuis.quote:Op donderdag 3 juli 2014 14:31 schreef highender het volgende:
Als er geen echt zilveren bestek opgedekt is
Je zal toch wel meer dan 1 cc bij je hebben? Ik betaal trouwens zelden tot nooit met een cc in Nederland als ik ga uiteten. Altijd cash. CC is voor 'grote' dingen en als je in het buitenland bij een sterrenchef gaat eten en men dus je cc nummer wil hebben als garantie dat je wel op komt dagen. Geef ook altijd de cc die ik het minst gebruik (Diners)quote:Op donderdag 3 juli 2014 13:40 schreef klaarover het volgende:
Dat ze puntje bij paaltje toch niet mijn Creditcard accepteren. Of dat het Creditcard apparaat stuk is. Of dat er een rare code uit het apparaat komt rollen. Terwijl op de deur gewoon het logo van mijn kaart staat. Echt dat is voor mij de grootste afknapper.
Na, je zei het volledig verkeerd, het gaat om de smaak, niet of er wat kurk in zitquote:Op donderdag 3 juli 2014 16:06 schreef Probability het volgende:
[..]
Ja dat zei ik toch
Iig dat bedoel ik
Toonbeeld van een fantasieloze kaart in een pakjessaus restaurantquote:Op donderdag 3 juli 2014 16:13 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Zegge Piet,mijn beste. Wat is er mis met een lekkere varkenshaas met championsroomsaus?
Een goede wiener schnitzel uit kalfsvlees is ook erg lekker, maar ik mijdt schnitzelparadijzen.quote:
Ja, das waar, en erg lastig te bepalen in een onbekende stad.quote:Op donderdag 3 juli 2014 16:22 schreef Iwanius het volgende:
Ja,nee,begrijp ik.(massa toerisme versie)
Maar je moet het natuurlijk wel weten waar dan die goede schnitzel is te vinden.
quote:Op woensdag 2 juli 2014 15:43 schreef Milchat het volgende:
3. Alleen maar patat gerechten voor kinderen
Deze snap ik niet, als het kind niet alleen friet lust kan het toch gewoon wat-dan-ook van de kaart eten? Dat 'kindermenu' is toch juist bedoeld voor de proletariers wiens kinderen alleen friet eten?quote:Op woensdag 2 juli 2014 20:00 schreef Buurpoes het volgende:
Dat je voor je kind alleen patat kunt bestellen. [/sub]
Wat ik altijd doe is de lokale taxichauffeur goed tippen om mij uit te leggen (en heen te rijden) waar de lokale bevolking nu zelf altijd het lekkerst gaat uiteten. Ik kiest ook zelden de sjieke/nette taxichauffeur die altijd standaard voor het hotel staan maar juist de kleine zelfstandige die iets verderop staat en ook op klanten wacht/hoopt.quote:Op donderdag 3 juli 2014 16:24 schreef Pietverdriet het volgende:
Ja, das waar, en erg lastig te bepalen in een onbekende stad.
Dan moet je de volle prijs betalen en dat willen ze natuurlijk niet.quote:Op donderdag 3 juli 2014 16:26 schreef Fokpop het volgende:
[..]
[..]
Deze snap ik niet, als het kind niet alleen friet lust kan het toch gewoon wat-dan-ook van de kaart eten? Dat 'kindermenu' is toch juist bedoeld voor de proletariers wiens kinderen alleen friet eten?
Het gaat natuurlijk vaak vooral om de portiegrootte: een kind van zeven eet niet dezelfde hoeveelheid als zijn volwassen papa.quote:Op donderdag 3 juli 2014 16:27 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dan moet je de volle prijs betalen en dat willen ze natuurlijk niet.
Ik zeg altijd: Als jij aankomt zetten met zo een Diningcity kortingskaart dan moet je gewoon eten wat je wordt voorgeschoteld en helemaal geen commentaar of blabla hebben. Die mensen kijken je dan ook aan alsof ze wel dat recht hebben omdat...ze geld komen brengen. Ik zeg altijd: Je brengt geen geld,je kost geld. Of begrijp je dat niet?quote:Op donderdag 3 juli 2014 15:43 schreef Probability het volgende:
Oooooooooooh of van die vrouwtjes die beledigd zijn dat ze de huiswijn niet voor mogen proeven
'Ja maar wat als ik hem niet lust'
En zogenaamd heel chique doen en afgeven op het personeel en zich verheven voelen, terwijl ze helemaal niet weten hoe het heurt..
Nep chique Als je echt zo 'chique' bent en vol goede manieren, dan ga je het meisje dat je bestelling opneemt niet kleineren...
quote:Op donderdag 3 juli 2014 16:04 schreef Pietverdriet het volgende:
Nee, je proeft hem om te controleren of hij geen kurk heeft, dat is iets heel anders. Maar de meeste Nederlanders proeven dat sowieso niet
http://nl.wikipedia.org/wiki/Kurk_(smaak)
En?quote:Op donderdag 3 juli 2014 16:34 schreef minilot het volgende:
[..]
Het gaat natuurlijk vaak vooral om de portiegrootte: een kind van zeven eet niet dezelfde hoeveelheid als zijn volwassen papa.
Yo ik bedoelde dat er kurk in zit - als in de schimmelquote:Op donderdag 3 juli 2014 16:14 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Na, je zei het volledig verkeerd, het gaat om de smaak, niet of er wat kurk in zit
dat heet, kurk heeft, een wijn heeft kurkquote:Op donderdag 3 juli 2014 16:48 schreef Probability het volgende:
[..]
Yo ik bedoelde dat er kurk in zit - als in de schimmel
Ik snap ook wel dat er geen stukjes kurk in drijven dat zie je sowieso al wel voor je het proeft als het daar om zou gaan
Ja dat heb ik inmiddels begrepenquote:Op donderdag 3 juli 2014 16:49 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
dat heet, kurk heeft, een wijn heeft kurk
Gros proeft het echt niet.quote:Op donderdag 3 juli 2014 16:44 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Psst Piet. Jij...ik wij zijn ook Nederlanders hoor. Maar begrijp wel wat je bedoelt.
Ik wil het nog scherper stellen (en nu zullen de criticasters het wel weer het als elitair of snobistisch betitelen)quote:Op donderdag 3 juli 2014 17:04 schreef Pietverdriet het volgende:
Gros proeft het echt niet.
Het is trouwens een veel voorkomend probleem, dat eenvoudig op te lossen is door schroefdoppen te gaan gebruiken. Dat het publiek dat niet wil laat al zien dat ze niet proeven
En deze mensen werken maar al te vaak in de horecaquote:Op donderdag 3 juli 2014 17:12 schreef Iwanius het volgende:
Ik wil het nog scherper stellen (en nu zullen de criticasters het wel weer het als elitair of snobistisch betitelen)
De meeste mensen hebben helemaal geen smaak!. Ze weten niet wat echte smaak is. Laat staan smaakverhoudingen tussen de verschillende ingredienten onderling die een gerecht dat maken wat het behoort te zijn.
Om over enige vorm van productkennis maar te zwijgen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |