Huijdvleisj (hoofdkaas)quote:Een van oorsprong Frans gerecht, overgewaaid (en achtergebleven) in Limburg. Traditioneel een 'armeluisgerecht', omdat van een kalfs- of koeienhoofd in kokend water de laatste vleesresten worden losgeweekt en gebruikt in het gerecht. Tête de veaux betekent dan ook 'hoofd van het kalf'. In de hedendaagse bereiding van het gerecht wordt doorgaans rundvlees (runderpoulet) gebruikt, champignons (kleine hele) mogen niet ontbreken.
Die vriendin van me denk dat ze zo meer kans maakt .quote:Op zaterdag 28 juni 2014 11:25 schreef Mss het volgende:
Cadeautjes meenemen met hospiteren, wat is deze?
AJAX LOGO"S WORDEN HIER NIET GETOLEREERD!..quote:
quote:Op zaterdag 28 juni 2014 11:52 schreef Tism het volgende:
[..]
AJAX LOGO"S WORDEN HIER NIET GETOLEREERD!..
quote:Op zaterdag 28 juni 2014 11:52 schreef Tism het volgende:
[..]
AJAX LOGO"S WORDEN HIER NIET GETOLEREERD!..
zelf gemaakt?quote:Op zaterdag 28 juni 2014 11:34 schreef Bijna het volgende:
[..]
Die vriendin van me denk dat ze zo meer kans maakt .
Het wordt trouwens waarschijnlijk arretjescake, bedankt voor alle tips
Wat is loos mannequote:
Ach, was gewoon ff een ontlading van alle opgehoopte stress die ik heb gehad afgelopen nacht..quote:
toch tijd om de fiets weer eens van stal te halenquote:Op dinsdag 1 juli 2014 11:44 schreef Tism het volgende:
Kijk!.. Zo kom ik ze nooit tegen als ik relaxed met mijn Solexje door het Limburgse landschap tuf..
[ afbeelding ]
Is dit echt of photoshop?quote:Op dinsdag 1 juli 2014 11:44 schreef Tism het volgende:
Kijk!.. Zo kom ik ze nooit tegen als ik relaxed met mijn Solexje door het Limburgse landschap tuf..
[ afbeelding ]
quote:Op dinsdag 1 juli 2014 11:55 schreef Tism het volgende:
Huh!?...JA jajaja..Dit is echt..
Steeds meer vrouwen tussen de 18 en 35 jaar doen dit....het begint echt een trend te worden..
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |