Komkommer en de yoghurt moeten anders vrij lang uitlekken.quote:Op donderdag 3 juli 2014 13:31 schreef Elan het volgende:
[..]
Tzaziki kant en klaar is toch niet lekker joh, ook iets wat je supergemakkelijk zelf kan maken.
OT ik ga vanavond met een maatje die gyros uit de vriezer eens proberen te maken met uiteraard een griekse salade er bij.
Ik heb die met pistache gekocht, zijn redelijk lekker. Eigenlijk te hard voor mij, heb ze daardoor maar aan iemand anders gegeven. Veel te bang dat ik er een kies op breek ofzoquote:Op donderdag 3 juli 2014 17:08 schreef alors het volgende:
[..]
Hier http://www.lidl.nl/cps/rd(...)l_nl/hs.xsl/5746.htm
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Uitlekken nog wel.quote:Op donderdag 3 juli 2014 21:44 schreef Molo het volgende:
[..]
Komkommer en de yoghurt moeten anders vrij lang uitlekken.
En qua vlees ben ik het eens met eerdere posts, diepvries vlees met allemaal kruiden wat daardoor niet meer herkenbaar of traceerbaar is, eet ik liever niet.
En er zit volgens mij ook nog eens niks geks in de tzaziki, qua smaakstoffen of shit.
het hoofdkantoor bellen en klagenquote:Op donderdag 3 juli 2014 18:23 schreef JohnB52 het volgende:
Helaas, volgens mijn vrouw geen Tzaziki bij Lidl Middelburg
Ik heb het nog niet geproefd maar er zit in ieder geval niks geks in behalve beetje zetmeel om te binden.quote:Op donderdag 3 juli 2014 21:53 schreef Elan het volgende:
[..]
Uitlekken nog wel.
Een beetje kok draait zoiets in 5 minuten in elkaar.
Wat jij zegt dat er verder niets door zit geloof ik niet anders zou het maximaal 2/3 dagen goed blijven
Al die kant en klare meuk smaakt naar kwark niet te vreten lijkt ook totaal niet op wat taziki zou moeten zijn of hoe het zou moeten smaken.
Gewoon 100% varkensvlees met kruiden hoor, je faalt wel enorm als kokkin als je niet eens zelf een fatsoenlijke tzatziki kan maken .quote:Op donderdag 3 juli 2014 22:02 schreef Copycat het volgende:
Deze tzaziki smaakt prima. Misschien moet je hem proberen bij je prefab vriesvlees.
Ja, prefab vlees uit de vriezer. Maar nogmaals: ieder zijn meug. Jij prefab vriesvlees en zelfgemaakte tzaziki, ik prefab tzaziki en vers vlees van de keurslager.quote:Op donderdag 3 juli 2014 22:04 schreef Elan het volgende:
Gewoon 100% varkensvlees met kruiden hoor, je faalt wel enorm als kokkin als je niet eens zelf een fatsoenlijke tzatziki kan maken .
Luie huisvrouwen voedsel.quote:Op donderdag 3 juli 2014 22:00 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik heb het nog niet geproefd maar er zit in ieder geval niks geks in behalve beetje zetmeel om te binden.
[ afbeelding ]
Als ik zelf tzatziki maak moeten zowel komkommer als yoghurt uitlekken ja, niks geks aan. Dat jij het anders eet is jouw probleem
quote:Op donderdag 3 juli 2014 22:06 schreef Elan het volgende:
Luie huisvrouwen voedsel.
Je gaat vast nooit bij een echt Grieks restaurant eten anders zou je deze troep nooit eten.
quote:Op donderdag 3 juli 2014 22:06 schreef Elan het volgende:
[..]
Luie huisvrouwen voedsel.
Je gaat vast nooit bij een echt Grieks restaurant eten anders zou je deze troep nooit eten.
Prefab, prefab meid wat klets je nu toch allemaal.quote:Op donderdag 3 juli 2014 22:06 schreef Copycat het volgende:
[..]
Ja, prefab vlees uit de vriezer. Maar nogmaals: ieder zijn meug. Jij prefab vriesvlees en zelfgemaakte tzaziki, ik prefab tzaziki en vers vlees van de keurslager.
en dit van iemand die gyrosvlees uit de vriezer eetquote:Op donderdag 3 juli 2014 22:06 schreef Elan het volgende:
[..]
Luie huisvrouwen voedsel.
Je gaat vast nooit bij een echt Grieks restaurant eten anders zou je deze troep nooit eten.
Knul, ga je prefab gyros eten. Omdat the real thing te duur voor je is. Ieder zijn meug.quote:Op donderdag 3 juli 2014 22:08 schreef Elan het volgende:
Prefab, prefab meid wat klets je nu toch allemaal.
Slacht jij je eigen dieren? Alsof de gyros die jij bij je keurslager haalt niet net zo goed prefab is en 's ochtends niet in grote bakken uit de vriezer aangeleverd wordt vanuit Best met je elitaire geneuzel.
Jouw gryrosvlees ongeacht waar je het koopt komt ook gewoon uit de vriezer .quote:Op donderdag 3 juli 2014 22:09 schreef JaneDoe het volgende:
[..]
en dit van iemand die gyrosvlees uit de vriezer eet
Want zelf maken kan uiteraard nietquote:Op donderdag 3 juli 2014 22:11 schreef Elan het volgende:
[..]
Jouw gryrosvlees ongeacht waar je het koopt komt ook gewoon uit de vriezer .
Alleen je betaalt er 5x zoveel voor.
Ga het voor de grap van de week navragen bij je slager dan zul je zien dat ik gelijk heb.
waar t mij om gaat: tzaziki moet zelf gemaakt worden want is anders goor, maar dat megazoute voorgekruide diepvriesvlees van jouw is delicatessequote:Op donderdag 3 juli 2014 22:11 schreef Elan het volgende:
[..]
Jouw gryrosvlees ongeacht waar je het koopt komt ook gewoon uit de vriezer .
Alleen je betaalt er 5x zoveel voor.
Ga het voor de grap van de week navragen bij je slager dan zul je zien dat ik gelijk heb.
Beetje neerkijken op het plebs met je plastic bakje tzatziki he nou mijn zegen heb je hoor.quote:Op donderdag 3 juli 2014 22:09 schreef Copycat het volgende:
[..]
Knul, ga je prefab gyros eten. Omdat the real thing te duur voor je is. Ieder zijn meug.
Blijkbaar beschouw je jezelf als plebs, waar komt dat toch vandaan, knul? Ik schep voedsel trouwens altijd over in schaaltjes. Moet je misschien ook met je prefab vriesvlees doen.quote:Op donderdag 3 juli 2014 22:15 schreef Elan het volgende:
Beetje neerkijken op het plebs met je plastic bakje tzatziki he nou mijn zegen heb je hoor.
Straks 'pingt' hij het ook nog in de magnetron ook omdat dat sneller isquote:Op donderdag 3 juli 2014 22:18 schreef Copycat het volgende:
[..]
Blijkbaar beschouw je jezelf als plebs, waar komt dat toch vandaan, knul? Ik schep voedsel trouwens altijd over in schaaltjes. Moet je misschien ook met je prefab vriesvlees doen.
T punt is dat je die tzatziki vrij eenvoudig zelf kan maken maar kennelijk raak ik een gevoelige snaar hier mee dat jullie direct in de verdediging schieten.quote:Op donderdag 3 juli 2014 22:15 schreef JaneDoe het volgende:
[..]
waar t mij om gaat: tzaziki moet zelf gemaakt worden want is anders goor, maar dat megazoute voorgekruide diepvriesvlees van jouw is delicatesse
Kom er openlijk voor uit jij doet verheven met je keurslager.quote:Op donderdag 3 juli 2014 22:18 schreef Copycat het volgende:
[..]
Blijkbaar beschouw je jezelf als plebs, waar komt dat toch vandaan, knul? Ik schep voedsel trouwens altijd over in schaaltjes. Moet je misschien ook met je prefab vriesvlees doen.
Pingenquote:Op donderdag 3 juli 2014 22:19 schreef Molo het volgende:
[..]
Straks 'pingt' hij het ook nog in de magnetron ook omdat dat sneller is
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |