Ja je wilt dat soort mafkezen ook niet ineens voor de deur hebben staan hé.quote:Op vrijdag 30 mei 2014 17:03 schreef Mord_Sith het volgende:
Gewoon er niet bij laten zetten dat het voor gedragen slipjes is, dan komt het goed.
Lekker onduidelijk zo..quote:Op vrijdag 30 mei 2014 12:35 schreef Broadway het volgende:
Welke opties zijn er tegenwoordig om anoniem geld over te maken of te ontvangen zonder openbaarmaking van echte naam, huisadres of bankrekening? Onnodig te vermelden dat het niet is voor criminele zaken of witwassen etc. maar legale transacties waarbij wel anonimiteit is gewenst.
Volgensmij was het tot een bepaald bedrag dat je paypal kan gebruiken zonder je bankgegevens eraan te koppelen.quote:Op vrijdag 30 mei 2014 13:39 schreef Broadway het volgende:
[..]
PayPal vereist tegenwoordig legitimatie bij het registreren en is gekoppeld aan echte naam volgens mij.
Ik ga niet vragen hoe je dit weet. Ook heb ik een notitie gemaakt dat ik in het vervolg geen brutale antwoorden meer geef aan jou.quote:
Hou er rekening mee dat dat soort bedrijven al vanaf 2000 euro een melding moeten doen van een ongebruikelijke transactie. Tuurlijk kunnen ze niet heel veel als je anoniem bent maar wou het toch even melden.quote:Op vrijdag 30 mei 2014 17:53 schreef Broadway het volgende:
Deze
https://www.paysafecard.com/nl-nl/kopen/verkooppunten-zoeken/
Voor wie wil je anoniem zijn? Voor de ontvanger, voor de belastingdienst of voor de Soos van de ontvanger? Gaat het om een particuliere ontvanger of een goed doel?quote:Op vrijdag 30 mei 2014 12:35 schreef Broadway het volgende:
Welke opties zijn er tegenwoordig om anoniem geld over te maken of te ontvangen zonder openbaarmaking van echte naam, huisadres of bankrekening? Onnodig te vermelden dat het niet is voor criminele zaken of witwassen etc. maar legale transacties waarbij wel anonimiteit is gewenst.
Dat verdiend zich dus pas terug als je meer dan 100k hebt.quote:Op vrijdag 30 mei 2014 16:16 schreef hottentot het volgende:
Panama Offshore coorperation. Alleen de advocaat die het opricht weet wie er de baas is. Tevens hoef jij omdat je buitenlands bent geen aandeelhouders vergaderingen of wat dan ook te houden, wie de papieren heeft is eigenaar.
De advocaat aldaar regelt desgewenst dat je op naam van het bedrijf een Panamese bankrekening krijgt die niet op persoonlijke naam staat, aan de hand daarvan kun je daar een visa account nemen die op naam van het bedrijf staat. Daaraan koppel je betalingsmogelijkheden, of je maakt van bijvoorbeeld de vele anonieme vouchers die je krijgt het geld daarheen over. En als je dan boodschappen in Duitsland doet trek je het cash uit de muur.
Eenmalige kosten rond de 2000,- Jaarlijkse kosten rond de 300,-
Als je veel rond moet pompen is het een goede manier.
Laten we even uitgaan van het goede van de TS. Stel dat hij een anonieme schenking wil doen aan zijn zus zodat zij de hypotheek kan aflossen. Hoe kan dit legaal, zonder dat zijn zus het weet, maar wel dat de belastingdienst het weet?quote:Op maandag 2 juni 2014 09:23 schreef Ouder1 het volgende:
[..]
Voor wie wil je anoniem zijn? Voor de ontvanger, voor de belastingdienst of voor de Soos van de ontvanger? Gaat het om een particuliere ontvanger of een goed doel?
Geldtransacties zijn voor de belastingdienst vrijwel altijd te achterhalen en storten op de rekening van de ontvanger is voor de Soos vrijwel altijd te achterhalen. Bedenk dat schenkingen aan een bijstandsgerechtigde of iemand in de schuldhulpverlening altijd van het inkomen worden afgetrokken. Zie bv het verhaal van die vrouw die ¤10.- aan boodschappen won, kon ze inleveren toen de Soos dat in de krant las. Wil je 100% anoniem zijn voor de ontvanger, de belastingdienst of de Soos/schuldhulpverlening, dan is een enveloppe met contant geld in de brievenbus deponeren het beste.
Gaat het om een goed doel, een vereniging oid dan kan je verzoeken anoniem te blijven binnen die organisatie door dat te vermelden bij de overboeking. Doorgaans gaat men daar wel goed mee om.
Ik heb niet zo veel zin in eindeloze 'what ifs' discussies. Laat TS maar eens antwoord geven.quote:Op maandag 2 juni 2014 12:56 schreef Blik het volgende:
[..]
Laten we even uitgaan van het goede van de TS. Stel dat hij een anonieme schenking wil doen aan zijn zus zodat zij de hypotheek kan aflossen. Hoe kan dit legaal, zonder dat zijn zus het weet, maar wel dat de belastingdienst het weet?
TS zegt zelf toch al dat het om een volkomen legale transactie gaat.quote:Op maandag 2 juni 2014 13:12 schreef Ouder1 het volgende:
[..]
Ik heb niet zo veel zin in eindeloze 'what ifs' discussies. Laat TS maar eens antwoord geven.
Dat verdient zich terug naar gelang het percentage dat iemand bereid is te investeren om een geldstroom in goede banen te buigen, voor de één is dat zo minimaal mogelijk, voor de ander mag het rustig 5% kosten, dit ook gezien de bijkomende zekerheid van anonimiteit, is persoonlijk dus.quote:Op maandag 2 juni 2014 09:41 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:
[..]
Dat verdiend zich dus pas terug als je meer dan 100k hebt.
Waar stelt TS dat de belastingdienst op de hoogte moet zijn?quote:Op maandag 2 juni 2014 13:13 schreef Blik het volgende:
[..]
TS zegt zelf toch al dat het om een volkomen legale transactie gaat.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |