FOK!forum / Gaming / [MW2 SC #514] Ik ben jarig #KOP ERAFSCHROEVEN JEZELF ONDER DE BAR ZUI
Kutmanagermaandag 19 mei 2014 @ 01:06
eXRCM.png

SPOILER: kijken op eigen risico
Stoma in de kelder
4345.jpg

Teun
mens-ugg-boots.jpg

Pierre
image16.jpg

Michhas
2004nk6.jpg

Tauch
landing-men.jpg

Stoma
typicalyanks.jpg

Soldmayor
topic.php?bb_attachments=47360&bbat=3367&inline

Pringles
126779210_d3dbb43baa.jpg

Rossdale
article-1082623-0256FC1B000005DC-530_224x423.jpg

Natte Bob
male_ugg.jpg

Betsy
ugg-222.jpg

Nicklas
ugg-man.jpg

Pringles
swag-fail-blue-uggs.jpg

Mainframes
uggs-man-robertson-swaggahottie.jpg

Bozz
tumblr_lb9v31E5E91qzhtsho1_400.jpg

Parvus
f38e3_ORIG-P1020722.jpg

Frankii
VERT_Mens%20Classichighres.jpg

Doopstah
men-in-ugg-3.jpg

dreamzk
ricky-martin-tears-of-joy-05.jpg

Fsmxi
011210_uggs.jpg

Stef
iloveyouman2_wideweb__470x30801.jpg

Tams en incognito Rossdale
pink%2520uggs%2520with%2520miniskirt.jpg
cNEpQ.jpg
KJuTT.jpg

SPOILER: De verhalen van Niels de Opperdinges
Al vanaf de verre oudheid stond Niels bekend als een echte man. Niet voor een kleintje vervaard, zien we hem op de oudste foto die bekend is van hem.

history-of-bowling-1.jpg

In deze tijd was het al bekend dat Niels zo stoer was, dat hij ronde steenballen uitpoepte, zoals we hierboven zien. Waarom? Omdat hij rotsen at. Dagelijks. U bent bekend met de Pyreneen? Ik denk dat U zich kan voorstellen hoeveel honger Niels had. Maar laten we eens verder gaan naar de recentere geschiedenis. We schuiven een aantal duizend jaar op en komen Niels ineens in een andere gedaante tegen...

ambiorix.jpg

Ach, kijk hem toch eens staan. Een brok mannelijkheid. Uitpuilende buikspieren en een magnifieke snorpartij. Zijn bijl losjes in zijn hand om af en toe de restjes eten tussen zijn tanden uit te pulken en zijn nagels bij te werken. Legende, die Niels.

Ik weet nog goed dat op een dag ons dorp werd aangevallen via zee. Een armada van Romeinen die ons probeerden te belegeren. Niels was net klaar met het verorberen van 16 kilo vlees, zijn dagelijkse routine voordat hij een middagdutje ging doen. Geirriteerd keek hij op en zei:

This-Is-Sparta-Kick.jpg

"Hallo, wat hier gaande vrinden?"

Bevend van angst legden we uit dat we belegerd werden door Romeinen. Zijn reactie hierop werd wereldberoemd, geciteerd door duizenden geschiedschrijvers overal ter wereld:

300_sparta.jpg

"GIJ BLIJFT GODVERDOMME"

300.jpg

"UIT ONS DORP WEG JA?!?"

Gerard-Butler-This-Is-Sparta.jpg

"OF MOET IK EVEN NAAR JE TOE KOMEN!?!?"

Helaas, de Romeinen waren niet onder de indruk. De armada naderde onze kust, en er moest snel iets gebeuren. Met zijn bovenmatige intellect ontwikkelde Niels toen een enteringstechniek voor schepen, ongevenaard voor die tijd. Met zijn perfecte lichaam, elke ochtend gewassen in kokend lood, zijn haardos gekamd met een riek, zijn tanden gebleekt met waterstofperoxide, zijn nagels gehard met puur diamant, zijn schoenen gemaakt van het mooiste marmer (dat was zwaarder, training, je kent het wel). zwaaide hij zichzelf vanaf een schip richting de belager. Hierbij vond hij toevallig de dubbel-360-backheel-kick uit. Deze bleek erg effectief te zijn, zoals we hier kunnen zijn op het volgende plaatje.

2ebhegz.jpg

Bij de rode pijl zien we hoe Niels aan komt vliegen met de dubbele-360-backheel-kick. De andere dorpsbewoners achter hem staan nog een beetje te beven van angst. Wat er volgde laat zich makkelijk raden:

11rx3q1.jpg

Als een sloopkogel bewoog Niels van schip tot schip. Hier zien we hoe hij zijn vuuradem loslaat op de schepen. Door middel van een vernuftig buizensysteem hoefde hij maar een keer goed uit te ademen om een vuurzee te creren waar de Vesuvius nog bij verbleekte.
De rest van de schepen werd ook in brand gestoken en zo werd de zeeslag eigenhandig door Niels gewonnen.

2le2e8h.png

Hier zien we Niels trots zegevieren, nadat hij met zijn vuuradem de complete Romeinse armada in de as had gelegd. Het dorp was weer veilig, maar voor hoe lang?

Hierna besloot Niels het een tijdje rustig aan te doen en hij trok zich terug in zijn buitenverblijf in donker Germania. Hier leefde hij als een simpele houthakker. Het grote verschil met andere houthakkers was dat hij bomen velde met zijn tanden, in plaats van een bijl. Gaandeweg bouwde hij hier met zijn 10 vrouwen een grote stam, waarvan het wapen een gespierde bever was met messcherpe tanden, met daarnaast een omgevallen boom.

Maar helaas, zoals aan alles, kwam ook hieraan een eind. Die vervelende Romeinen kwamen weer, en Niels trok ten strijde met zijn zoons en kleinzoons, wier getallen ondertussen in de tienduizenden liepen.

Na een schermutseling, waarbij Niels eigenhandig de voorhoede van het Romeinse leger een afstraffing gaf, hier te zien:

rome-total-war-2-teutoburg-foresttotal-war--rome-2s-battle-of-teutoburg-forest-puts-players-on-the-lmize18x.jpg

kwam het tot een veldslag in het Teutoburger woud. Niels voerde zelf de voorhoede aan samen met zijn oudste zoon Luca, die het bevel voerde over de Berserkers. Niels' meest reusachtige kinderen, gehard door het vellen van bomen, het looien van leer, het buigen van staal en het verwoesten van omliggende dorpen. Allen over 7 voet groot, sterk als beren, getooid in wolvenhuiden en vergezeld door woeste honden gingen ze vanuit een hinderlaag de Romeinse slagformatie te lijf.

Total-War-Rome-II-PC-Battle-of-Teutoburg-Forest-Trailer-Announcement-Screenshot-4.jpg

Uiteraard hadden de Romeinen geen schijn van kans. Op een gegeven moment voegden Niels en Luca zich bij zijn kleinzoons, de kern van het leger, 30000 man sterk. Hier werd de beslissende klap aangebracht, waarbij Niels en Luca, getooid met gevleugelde helmen, te paard de charge aanvoerden.

Otto_Albert_Koch_Varusschlacht_1909.jpg

Hierna was het snel gedaan. De Romeinen, bang voor de toorn van Niels zijn hierna nooit meer gezien boven de Rijn. En Niels besloot om weg te gaan uit Germania. Luca heeft nog 130 jaar over de stam van de Stalen Bevers geregeerd, voordat hij stierf. Hij werd ongewoon oud.

Wat er van Niels is geworden vraagt u? Dat leest u in het volgende verhaal.

Tja, wat was er eigenlijk geworden van Niels? De geschiedenisboeken zijn een tijd lang stil over hem. Wel weten we dat sinds eeuwen de nazaten van Luca nu in Germania vredig en voortvarend hun leven leefden. Tenminste, dat vertelt dit oude manuscript ons, ooit gevonden in de graftombe van Richard Leeuwenhart.

AM%20748-2v.jpg

Ze leefden voortvarend dankzij Niels en zijn heldendaden. Weinigen wisten dat Niels inmiddels was vertrokken naar Magna Frisia, het huidige Friesland. Hij leefde daar een hard maar eerlijk bestaan, leerde en sprak de taal van de dieren en leefde in kleine hutjes, nauwelijks groot genoeg om zijn immens gespierde torso te herbergen, zoals te zien hieronder.

Flag_Fen_Iron_Age_Hut.jpg

De legende gaat verder in het kleine stadje Mebreghtrwyyen. Hier leefde Niels gewoon het leven, totdat de lokale smid getroffen werd door de vogelgriep. De legende gaat dat Niels het shirt van de smid aantrok, handig herkenbaar aan de letter S voor Smid, en het werk van de smid voortzette door met zijn blote handen staal te buigen. In die tijd had de bakker een shirt met de letter B, de visser een shirt met de letter V etcetera, zodat iedereen goed herkenbaar was. De volgende foto van Niels werd onlangs gevonden in de staatsarchieven van Friesland:

Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_284153.jpg

Inmiddels was Niels de belangrijkste leverancier van wapentuig geworden. Immers, met zijn vuuradem gelijk aan de hitte van de Vesuvius en zijn onmetelijke kracht die hij gebruikte om staal te buigen met zijn blote handen had hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd. En een aardige bankrekening.
Maar van binnen kookte hij van woede. Ondanks dat hij grote delen van Europa beheerste was zijn honger naar meer woonruimte, vooral voor zijn achtertuin, nog niet gestild.
Op een dag plukte hij eigenhandig de veren van 10000 kippen, stak ze op zijn helm, en vertrok zonder iets te zeggen.

knight.jpg

Weinigen wisten dat Niels oostwaarts trok, waar hem ter ore was gekomen dat er nog genoeg ruimte was. Ook zou daar genoeg zand liggen voor de zandbakken van toekomstige kinderen. In welige oases zou hij rust kunnen vinden aan het water met een cocktail of twee. En zo trok onze nobele ridder verder, gelokt door avontuur, op weg naar het beloofde land met zand en oases.

richard_dramatic.jpg

Onderweg ging niet alles even gemakkelijk. Er bleken meerdere onverlaten ook op zoek te zijn naar een royale zandbak voor hun kinderen, alsmede naar een cocktail bij een oase. De eerste oase deed zich aan, en Niels stormde er opaf. Onder een luid en duidelijk "IK EERST IK EERST IK EERST IK EERST VERDOMME" spoedde hij zich richting de oase, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

richard-the-lionheart-during-the-crusades-peter-jackson.jpg

De oorspronkelijke bewoners van het gebied hebben nooit geweten wat ze overkwam. Niels vestigde zich bij een kleine oase, samen met een aantal willekeurig van de straat geraapte mensen. Het duurde niet al te lang totdat Niels besloot tot totale overname van het Midden-Oosten. Er moesten meer zandbakken komen en meer caipirinha's gedronken worden. Hieronder is te zien hoe Niels opdracht geeft tot het bouwen van een nieuwe cocktailbar. Deze moet aan zijn rechterkant komen, blijkbaar.

crusaders.jpg

Beetje bij beetje werd het land ingenomen. Op een dag zat Niels in Jeruzalem in een taveerne toen hem werd gevraagd een suicide tequila te doen. De 25e suicide tequila werd de taveerne teveel. Bij het snuiven van het zout moest Niels gigantisch niezen. In combinatie met zijn vuuradem was dit fataal voor de taveerne en de stad.

london-1666.jpg

Maar dit bood wel mogelijkheden. Mogelijkheden tot expansie. Mogelijkheden tot meer zandbakken. Mogelijkheden tot meer cocktails. En zo besloot Niels om eigenhandig de complete stad weer op te bouwen. Gewoon, door even wat gebouwen neer te zetten, wat koepels en kerken te bouwen, wat parkjes aan te leggen. Niet bepaald raketwetenschap.

Ter illustratie: de situatie voor de renovatie:

keron.jpg

En de situatie na de renovatie. Let ook op de lichtinval en de positie van de zon. Niels haatte het als de zon recht in zijn gezicht scheen, dus heeft hij Helios zelf verzocht om de zon ietwat te kantelen. Het resultaat mag er wezen.

jerusalem.jpg

Jeruzalem was van Niels. Een perfecte uitvalsbasis om Europa aan de ene kant in de gaten te houden, en de Aziaten aan de andere kant. Lange tijd werd er niks meer vernomen van Niels. Maar toch, iets later in de geschiedenisboeken, duikt hij weer op in een andere gedaante. In het volgende verhaal ziet U hoe Niels de geschiedenis voorgoed veranderde met zijn heldendaden...

Voel u vrij om als authentiek geschiedkundige dit verhaal aan te vullen.
Michhasmaandag 19 mei 2014 @ 06:31
Van harte gefeliciteerd Mau *O* O+
KoningStomamaandag 19 mei 2014 @ 08:06
gefeliciteerd maar denk maar niet dat je speciaal bent ofzo
Rossdalemaandag 19 mei 2014 @ 09:38
Gefeliciteerd Mauwitzer *O*
PierreTTmaandag 19 mei 2014 @ 10:08
Haha gefeliciteerd Mau, ouwe beunhaas!
Kutmanagermaandag 19 mei 2014 @ 10:18
Binnenkort wel even hard zuipen hier.
PierreTTmaandag 19 mei 2014 @ 10:19
quote:
6s.gif Op maandag 19 mei 2014 10:18 schreef Kutmanager het volgende:
Binnenkort wel even hard zuipen hier.
Als je plankjes aan de muur maar goed vastzitten :D
Kutmanagermaandag 19 mei 2014 @ 10:23
quote:
10s.gif Op maandag 19 mei 2014 10:19 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Als je plankjes aan de muur maar goed vastzitten :D
:')
PierreTTmaandag 19 mei 2014 @ 10:32
quote:
6s.gif Op maandag 19 mei 2014 10:23 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

:')
:*

Vanavond woeste fuif met koekhappen? O+
Kutmanagermaandag 19 mei 2014 @ 10:34
quote:
1s.gif Op maandag 19 mei 2014 10:32 schreef PierreTT het volgende:

[..]

:*

Vanavond woeste fuif met koekhappen? O+
Nee. Gewoon beetje strandhangen met pils vandaag.
PierreTTmaandag 19 mei 2014 @ 10:35
quote:
6s.gif Op maandag 19 mei 2014 10:34 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Nee. Gewoon beetje strandhangen met pils vandaag.
Relax inderdaad, ga maar een beetje op het balkon hangen vandaag denk ik :)
Kutmanagermaandag 19 mei 2014 @ 10:57
quote:
1s.gif Op maandag 19 mei 2014 10:35 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Relax inderdaad, ga maar een beetje op het balkon hangen vandaag denk ik :)
Toch niks te doen op maandag. #loonslavenuitlachen
PierreTTmaandag 19 mei 2014 @ 11:00
quote:
10s.gif Op maandag 19 mei 2014 10:57 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Toch niks te doen op maandag. #loonslavenuitlachen
Zat te doen, maar dat kan prima vanaf mijn balkon :D
KneusTeunmaandag 19 mei 2014 @ 11:06
Gratuliere maubtfuhrer!
KneusTeunmaandag 19 mei 2014 @ 11:08

PierreTTmaandag 19 mei 2014 @ 11:14
quote:
Wat is dit dan :')
KneusTeunmaandag 19 mei 2014 @ 11:16
quote:
10s.gif Op maandag 19 mei 2014 11:14 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wat is dit dan :')
SNL
Dat is wat DJ's doen ;)
PierreTTmaandag 19 mei 2014 @ 11:17
quote:
0s.gif Op maandag 19 mei 2014 11:16 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

SNL
Dat is wat DJ's doen ;)
Beetje eieren bakken, zand aanharken _O-
Cliffymaandag 19 mei 2014 @ 11:57
quote:
10s.gif Op maandag 19 mei 2014 11:17 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Beetje eieren bakken, zand aanharken _O-
Beetje Jenga spelen :D
Cliffymaandag 19 mei 2014 @ 11:58
Proficiat Mau!
Cliffymaandag 19 mei 2014 @ 12:19

Kan tegenwoordig ook nergens meer je tank laten staan...!
Kutmanagermaandag 19 mei 2014 @ 14:38
quote:
Godnondeju wat een lekker wijf.
badboynovamaandag 19 mei 2014 @ 21:09
voor maumau'tje 1 maal troelala troelala troelala, voor maumau'tje 1 maal troelala troe-la-la. hij geeft een rondje weg de LUL, hij geeft een rondje weg de LUL hij geeft een rondje weggggggggggggggggggggggggggggggg HIJ GEEFT EEN RONDJE WEG DE LUL.

Feliciteerd maumau'tje ;)
Kutmanagermaandag 19 mei 2014 @ 23:44
Thanks allemaal.

Pieter kijk dit filmpje:

http://www.dumpert.nl/med(...)r_geen_wheelie_.html

Vooral het einde. :')
PierreTTdinsdag 20 mei 2014 @ 00:04
quote:
10s.gif Op maandag 19 mei 2014 23:44 schreef Kutmanager het volgende:
Thanks allemaal.

Pieter kijk dit filmpje:

http://www.dumpert.nl/med(...)r_geen_wheelie_.html

Vooral het einde. :')
Wat errug!
Michhasdinsdag 20 mei 2014 @ 07:01
ja hallo met de kustwacht
PierreTTdinsdag 20 mei 2014 @ 10:27
hallo hallo
KneusTeundinsdag 20 mei 2014 @ 10:32
hier met de kust, wacht.... ja hier ben ik weer. :')
PierreTTdinsdag 20 mei 2014 @ 10:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 10:32 schreef KneusTeun het volgende:
hier met de kust, wacht.... ja hier ben ik weer. :')
helemaal goud, kust.

:')
#ANONIEMdinsdag 20 mei 2014 @ 11:32
KS ben jij dit op YT:


If so: hoe gebruik ik die package onder OSX?

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 20-05-2014 11:39:41 ]
Rossdaledinsdag 20 mei 2014 @ 11:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 11:32 schreef SuperFruitig het volgende:
KS ben jij dit op YT:


If so: hoe gebruik ik die package onder OSX?
Ja dat is stoompie inderdaad
Rossdaledinsdag 20 mei 2014 @ 11:45
Wat een volksmenner is het toch :D _O_


Vet nummer van gemaakt ook, Vicetone is weer baas als altijd _O_
Kutmanagerdinsdag 20 mei 2014 @ 12:32
quote:
3s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 11:45 schreef Rossdale het volgende:
Wat een volksmenner is het toch :D _O_


Vet nummer van gemaakt ook, Vicetone is weer baas als altijd _O_
Holy shit wat een heerlijke plaat. _O_
KneusTeundinsdag 20 mei 2014 @ 12:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 11:32 schreef SuperFruitig het volgende:
KS ben jij dit op YT:


If so: hoe gebruik ik die package onder OSX?
unity kan je gewoon installeren.
Kutmanagerdinsdag 20 mei 2014 @ 13:08
quote:
3s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 11:45 schreef Rossdale het volgende:
Wat een volksmenner is het toch :D _O_


Vet nummer van gemaakt ook, Vicetone is weer baas als altijd _O_
Trouwens ook weinig mis met een goede volksmenner, als zijn intenties maar goed zijn.
KoningStomadinsdag 20 mei 2014 @ 13:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 11:32 schreef SuperFruitig het volgende:
KS ben jij dit op YT:


If so: hoe gebruik ik die package onder OSX?
Yes. Het werkt alleen nog maar op windows, omdat ik alleen de windows mp3 decode library gebruik. Ik moet nog beginnen aan support voor alle platforms.

Ik heb trouwens wel een langzamere C# mp3 decoder, maar die is gpl en kan ik niet verkopen :')
Nick-GizModinsdag 20 mei 2014 @ 14:05
MediocreWillingIguanodon.gif

^O^
Cliffydinsdag 20 mei 2014 @ 14:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 14:05 schreef Nick-GizMo het volgende:
[ afbeelding ]

^O^
Watch Dogs?
Nick-GizModinsdag 20 mei 2014 @ 14:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 14:12 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Watch Dogs?
yes!

VainGleefulIberianmole.gif

ComposedMeanHagfish.gif

BreakableInsecureIrishdraughthorse.gif
Cliffydinsdag 20 mei 2014 @ 14:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 14:15 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

yes!

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Dat ziet er wel impressive uit :o
Rossdaledinsdag 20 mei 2014 @ 14:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 14:05 schreef Nick-GizMo het volgende:
[ afbeelding ]

^O^
Nice! Wel PC gameplay neem ik aan?
Pixelldinsdag 20 mei 2014 @ 15:25
Nog gefeliciteerd Mauritius!

Watch dogs lijkt me wel vet..promotie filmpje op fb was ook wel geinig
#ANONIEMdinsdag 20 mei 2014 @ 15:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 13:26 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Yes. Het werkt alleen nog maar op windows, omdat ik alleen de windows mp3 decode library gebruik. Ik moet nog beginnen aan support voor alle platforms.

Ik heb trouwens wel een langzamere C# mp3 decoder, maar die is gpl en kan ik niet verkopen :')
Hoe bekend ben je met Unity? Ik kan redelijk goed 2D maken (kom van Flash af), maar 3D is echt een totale bitch. Ben al twee dagen bezig met een simpele scne in Blender / Unity maar ik snap er echt geen hol van (probeer ook meteen shaders, bumpmapping en ambient occlusion door te voeren maar ik heb er echt geen kaas van gegeten :') ).

Controls en gameplay programmeren lukt wel, maar deze shit. De fuck.
Kutmanagerdinsdag 20 mei 2014 @ 15:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 14:15 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

yes!

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Wat ziet dit er gelikt uit. O+
Michhasdinsdag 20 mei 2014 @ 16:18
quote:
6s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 15:46 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Wat ziet dit er gelikt uit. O+
That's what she said.
KoningStomadinsdag 20 mei 2014 @ 16:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 15:41 schreef SuperFruitig het volgende:

[..]

Hoe bekend ben je met Unity? Ik kan redelijk goed 2D maken (kom van Flash af), maar 3D is echt een totale bitch. Ben al twee dagen bezig met een simpele scne in Blender / Unity maar ik snap er echt geen hol van (probeer ook meteen shaders, bumpmapping en ambient occlusion door te voeren maar ik heb er echt geen kaas van gegeten :') ).

Controls en gameplay programmeren lukt wel, maar deze shit. De fuck.
Zeer bekend. 6.gif

Bedoel je 3D modelleren of omgaan met de coordinatenstelsels?
Nick-GizModinsdag 20 mei 2014 @ 17:56
quote:
3s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 14:57 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nice! Wel PC gameplay neem ik aan?
Volgens de bron : PS4
Rossdaledinsdag 20 mei 2014 @ 18:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 17:56 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Volgens de bron : PS4
Prachtige consolegraphics dan! Indrukwekkend
LitmanenAFCAdinsdag 20 mei 2014 @ 19:04

Nu we toch aan het graphic fappen zijn
PierreTTdinsdag 20 mei 2014 @ 19:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 19:04 schreef LitmanenAFCA het volgende:

Nu we toch aan het graphic fappen zijn
Ik zie iets wat wij avonden zouden kunnen spelen :D
LitmanenAFCAdinsdag 20 mei 2014 @ 19:32
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 19:30 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik zie iets wat wij avonden zouden kunnen spelen :D
Koop maar een X1 dan :D

Die oude UFC game die we toen hebben gespeeld _O-
Dr.Pringlesdinsdag 20 mei 2014 @ 19:49
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 19:30 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik zie iets wat wij avonden zouden kunnen spelen :D
Op een console of...
PierreTTdinsdag 20 mei 2014 @ 19:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 19:32 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Koop maar een X1 dan :D

Die oude UFC game die we toen hebben gespeeld _O-
Haha daarom inderdaad, tranen met tuiten _O- Besturing niet kennen, gewoon beetje raggen :D
PierreTTdinsdag 20 mei 2014 @ 19:50
quote:
10s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 19:49 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Op een console of...
Hohohoooo kan je niet segge, wat ben je toch een misselijke giertank hohohoo
Dr.Pringlesdinsdag 20 mei 2014 @ 20:55
quote:
10s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 19:50 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Hohohoooo kan je niet segge, wat ben je toch een misselijke giertank hohohoo
Hoyhoy.
PierreTTdinsdag 20 mei 2014 @ 22:21
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 20:55 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Hoyhoy.
Schijtreclame is dat he
Dr.Pringlesdinsdag 20 mei 2014 @ 22:30
quote:
8s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 22:21 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Schijtreclame is dat he
Hij is badass.

no no no, ik ben droek droek droek. :D
Dr.Pringlesdinsdag 20 mei 2014 @ 22:54

:D
PierreTTdinsdag 20 mei 2014 @ 23:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 22:30 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Hij is badass.

no no no, ik ben droek droek droek. :D
Iek verdien onderden joeroos vanuit main looie sjtoel
Dr.Pringlesdinsdag 20 mei 2014 @ 23:41
LitmanenAFCAdinsdag 20 mei 2014 @ 23:44
http://watchdogs.monsterenergy.com/desktop/

2L4K-7KK5-HFM9

Gratis wapen enzo
Dr.Pringlesdinsdag 20 mei 2014 @ 23:57
thnx
#ANONIEMwoensdag 21 mei 2014 @ 09:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 16:45 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Zeer bekend. [ afbeelding ]

Bedoel je 3D modelleren of omgaan met de coordinatenstelsels?
Modelleren, shaders, lichtberekeningen etc.
PierreTTwoensdag 21 mei 2014 @ 10:17
Hoi :W
Dr.Pringleswoensdag 21 mei 2014 @ 10:26
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 10:17 schreef PierreTT het volgende:
Hoi :W
Hoyhoy :W
PierreTTwoensdag 21 mei 2014 @ 10:28
quote:
1s.gif Op woensdag 21 mei 2014 10:26 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Hoyhoy :W
Dag, vrolijke ochtend. Bedankt he
Kutmanagerwoensdag 21 mei 2014 @ 11:42
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 mei 2014 19:49 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Haha daarom inderdaad, tranen met tuiten _O- Besturing niet kennen, gewoon beetje raggen :D
Klinkt als team bozzdale.
Rossdalewoensdag 21 mei 2014 @ 11:48
quote:
10s.gif Op woensdag 21 mei 2014 11:42 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Klinkt als team bozzdale.
Klopt _O-
KneusTeunwoensdag 21 mei 2014 @ 11:51

Deze man is een held _O- gewoon de dood van Kurt Cobain uitleggen aan de hand van een batman quote...
Dr.Pringleswoensdag 21 mei 2014 @ 12:22
quote:
8s.gif Op woensdag 21 mei 2014 10:28 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dag, vrolijke ochtend. Bedankt he
Erdinger?
KoningStomawoensdag 21 mei 2014 @ 12:30
quote:
1s.gif Op woensdag 21 mei 2014 09:16 schreef SuperFruitig het volgende:

[..]

Modelleren, shaders, lichtberekeningen etc.
Als je nog echt de basis daarvan niet kent, is het denk ik sneller om het te leren aan de hand van tutorials dan dat je zelf gaat lopen kutten. Dat laatste heb ik namelijk gedaan, maar dat was 10 jaar geleden. Nu is er zoveel goed materiaal online om dat te leren.
PierreTTwoensdag 21 mei 2014 @ 13:04
quote:
10s.gif Op woensdag 21 mei 2014 11:42 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Klinkt als team bozzdale.
Haha echt he _O-
PierreTTwoensdag 21 mei 2014 @ 13:04
quote:
1s.gif Op woensdag 21 mei 2014 12:22 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Erdinger?
Nee, het is slecht weer nu ;(
Rossdalewoensdag 21 mei 2014 @ 13:12
quote:
1s.gif Op woensdag 21 mei 2014 13:04 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nee, het is slecht weer nu ;(
Erdinger Dunkel dan :P
Dr.Pringleswoensdag 21 mei 2014 @ 13:16
quote:
1s.gif Op woensdag 21 mei 2014 13:04 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Nee, het is slecht weer nu ;(
Hier schijnt de zon...
Rossdalewoensdag 21 mei 2014 @ 13:26

_O-
#ANONIEMwoensdag 21 mei 2014 @ 13:34
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 12:30 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Als je nog echt de basis daarvan niet kent, is het denk ik sneller om het te leren aan de hand van tutorials dan dat je zelf gaat lopen kutten. Dat laatste heb ik namelijk gedaan, maar dat was 10 jaar geleden. Nu is er zoveel goed materiaal online om dat te leren.
Yeah, beetje bij beetje komt de openbaring wel :) Ik doe normaliter alleen 2D, maar een klant vroeg of ik eens in 3D kon gaan zitten prutsen. Tot nu toe gaat het redelijk :)

Maar je devved ook? O+
Cliffywoensdag 21 mei 2014 @ 13:38
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 13:34 schreef SuperFruitig het volgende:

[..]

Yeah, beetje bij beetje komt de openbaring wel :) Ik doe normaliter alleen 2D, maar een klant vroeg of ik eens in 3D kon gaan zitten prutsen. Tot nu toe gaat het redelijk :)

Maar je devved ook? O+
Ons stoompie gaat de allerbeste FPS ooit maken, wist je dat niet?
LitmanenAFCAwoensdag 21 mei 2014 @ 13:39
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 13:38 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Ons stoompie gaat de allerbeste FPS ooit maken, wist je dat niet?
Duurt wel lang
KoningStomawoensdag 21 mei 2014 @ 13:51
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 13:34 schreef SuperFruitig het volgende:

[..]

Yeah, beetje bij beetje komt de openbaring wel :) Ik doe normaliter alleen 2D, maar een klant vroeg of ik eens in 3D kon gaan zitten prutsen. Tot nu toe gaat het redelijk :)

Maar je devved ook? O+
Ja. :Y Nu bezig met een rhythm game.
Rossdalewoensdag 21 mei 2014 @ 13:52
Ik mag toch hopen als je die FPS ooit afmaakt, dat je hem dan uitbrengt onder de naam Hitmarker :{w
KoningStomawoensdag 21 mei 2014 @ 13:56
quote:
3s.gif Op woensdag 21 mei 2014 13:52 schreef Rossdale het volgende:
Ik mag toch hopen als je die FPS ooit afmaakt, dat je hem dan uitbrengt onder de naam Hitmarker :{w
Ik heb 5 jaar geleden een paar fps games gemaakt, maar dat was meer een beetje klooien en leren. De hit detection was wel beter dan die van de laatste cod games :D
LitmanenAFCAwoensdag 21 mei 2014 @ 13:57
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 13:56 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Ik heb 5 jaar geleden een paar fps games gemaakt, maar dat was meer een beetje klooien en leren. De hit detection was wel beter dan die van de laatste cod games :D
Heftig
Kutmanagerwoensdag 21 mei 2014 @ 14:06
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 13:56 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Ik heb 5 jaar geleden een paar fps games gemaakt, maar dat was meer een beetje klooien en leren. De hit detection was wel beter dan die van de laatste cod games :D
Ook als er lag inzit?
Rossdalewoensdag 21 mei 2014 @ 14:31
http://www.pipashop.nl/index.php

Ik moest hard lachen _O-
Rossdalewoensdag 21 mei 2014 @ 14:32
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 13:56 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Ik heb 5 jaar geleden een paar fps games gemaakt, maar dat was meer een beetje klooien en leren. De hit detection was wel beter dan die van de laatste cod games :D
Ik vind het wel tof dat je zelf wat games probeert te maken ^O^ Die projectjes van Fruit zijn stiekem ook vaak best gaaf.
PierreTTwoensdag 21 mei 2014 @ 14:47
quote:
3s.gif Op woensdag 21 mei 2014 14:32 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik vind het wel tof dat je zelf wat games probeert te maken ^O^ Die projectjes van Fruit zijn stiekem ook vaak best gaaf.
Precies ^O^
Cliffywoensdag 21 mei 2014 @ 15:03
quote:
3s.gif Op woensdag 21 mei 2014 14:32 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik vind het wel tof dat je zelf wat games probeert te maken ^O^ Die projectjes van Fruit zijn stiekem ook vaak best gaaf.
Paardengame blijft legendarisch :D
Rossdalewoensdag 21 mei 2014 @ 15:21
quote:
1s.gif Op woensdag 21 mei 2014 15:03 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Paardengame blijft legendarisch :D
GEFOPT! JE KUNT HEUL NIET SPRINGEN! _O-
LitmanenAFCAwoensdag 21 mei 2014 @ 15:23

Wel chill dat je een HDD kunt aansluiten :)
Rossdalewoensdag 21 mei 2014 @ 15:27
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 15:23 schreef LitmanenAFCA het volgende:

Wel chill dat je een HDD kunt aansluiten :)
Als je straks een externe HDD kunt aansluiten, dan zal het vast geen maanden meer duren voordat de One gehackt is :P
LitmanenAFCAwoensdag 21 mei 2014 @ 15:29
quote:
3s.gif Op woensdag 21 mei 2014 15:27 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Als je straks een externe HDD kunt aansluiten, dan zal het vast geen maanden meer duren voordat de One gehackt is :P
Zolang ik er maar geen last van heb mogen mensen consoles kraken zoveel als ze willen :D
Rossdalewoensdag 21 mei 2014 @ 15:31
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 15:29 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Zolang ik er maar geen last van heb mogen mensen consoles kraken zoveel als ze willen :D
Boeit mij ook niet verder hoor, maar dat klinkt als een duidelijke "ingang" voor hackers. Als ze nu van buitenaf de one kunnen benaderen door een programmaatje op een HDD te zetten en in te pluggen.

Nouja eigenlijk boeit het me wel een beetje want zolang consoles niet gekraakt zijn, heb je tenminste geen last van cheaters en hacked servers O+
KoningStomawoensdag 21 mei 2014 @ 15:34
quote:
6s.gif Op woensdag 21 mei 2014 14:06 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ook als er lag inzit?
Ja, maar niet in het voordeel van mensen met een slechte verbinding.

Net zoals vroeger O+
LitmanenAFCAwoensdag 21 mei 2014 @ 15:35
quote:
3s.gif Op woensdag 21 mei 2014 15:31 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Boeit mij ook niet verder hoor, maar dat klinkt als een duidelijke "ingang" voor hackers. Als ze nu van buitenaf de one kunnen benaderen door een programmaatje op een HDD te zetten en in te pluggen.

Nouja eigenlijk boeit het me wel een beetje want zolang consoles niet gekraakt zijn, heb je tenminste geen last van cheaters en hacked servers O+
Enige games waarin ik in veel hacked servers kwam waren WaW en MW2 kwam ook grotendeels omdat de devs die game niet meer ondersteunde
Rossdalewoensdag 21 mei 2014 @ 15:37
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 15:35 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Enige games waarin ik in veel hacked servers kwam waren WaW en MW2 kwam ook grotendeels omdat de devs die game niet meer ondersteunde
MW1 ging helemaal kapot door hacked servers, om die reden ben ik toen meer MW2 gaan spelen. :@
LitmanenAFCAwoensdag 21 mei 2014 @ 15:41
quote:
3s.gif Op woensdag 21 mei 2014 15:37 schreef Rossdale het volgende:

[..]

MW1 ging helemaal kapot door hacked servers, om die reden ben ik toen meer MW2 gaan spelen. :@
MW1 was al kapot door frags x3, martyrdom en M16 ;)
#ANONIEMwoensdag 21 mei 2014 @ 16:01
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 13:51 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Ja. :Y Nu bezig met een rhythm game.
Cool mn.

Kun je wat laten zien?

Ik ben nu met een soort Portal / Rythm puzzler / shooter bezig (als test voor een kleinschalig 3d projectie) :D Kijken of er iets uitkomt :)
#ANONIEMwoensdag 21 mei 2014 @ 16:01
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 13:38 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Ons stoompie gaat de allerbeste FPS ooit maken, wist je dat niet?
:D
#ANONIEMwoensdag 21 mei 2014 @ 16:02
quote:
3s.gif Op woensdag 21 mei 2014 14:32 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik vind het wel tof dat je zelf wat games probeert te maken ^O^ Die projectjes van Fruit zijn stiekem ook vaak best gaaf.
Thanks :D

Ik ga mijn brawler nog 'uitbrengen' en ben ondertussen in 7 sloten tegelijk aan het lopen wb gameprojectjes :')

Ik wil wel voor het einde van dit jaar een ekte ekte project beginnen. Ik ben al bezig met een script (het wordt een 2d platformer gok ik).
Nick-GizMowoensdag 21 mei 2014 @ 16:30
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 13:38 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Ons stoompie gaat de allerbeste FPS ooit maken, wist je dat niet?
Alweer ja?
Nick-GizMowoensdag 21 mei 2014 @ 16:32
quote:
3s.gif Op woensdag 21 mei 2014 15:31 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Boeit mij ook niet verder hoor, maar dat klinkt als een duidelijke "ingang" voor hackers. Als ze nu van buitenaf de one kunnen benaderen door een programmaatje op een HDD te zetten en in te pluggen.

Nouja eigenlijk boeit het me wel een beetje want zolang consoles niet gekraakt zijn, heb je tenminste geen last van cheaters en hacked servers O+
Je mag hopen dat ze deze keer wel naar de 360 hebben gekeken, maar ja als een exploit van de 1ste xbox nog steeds werkt op de 360 heb ik zo mijn twijfels _O-
PierreTTwoensdag 21 mei 2014 @ 18:26
Speciaal voor Rossdale :D

KoningStomawoensdag 21 mei 2014 @ 18:33
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 16:01 schreef SuperFruitig het volgende:

[..]

Cool mn.

Kun je wat laten zien?

Ik ben nu met een soort Portal / Rythm puzzler / shooter bezig (als test voor een kleinschalig 3d projectie) :D Kijken of er iets uitkomt :)
Concurrentie! :D

Ik heb echt een hele berg prototypes. Nu ben ik bezig met een landschap dat vervormd kan worden. De speler en het landschap zijn statisch, maar de omgeving beweegt er overheen, zodat het lijkt alsof de speler beweegt. En dat op basis van de muziek.

Dit is alleen nog maar een soort wire frame van dat landschap. De functionaliteit is er, maar ik heb nog totaal geen gameplay ontworpen. Uiteindelijk moet het een soort Race the Sun / Audiosurf / Amplitude hybride worden.

2aiaVfP.png

tO7bv8a.png

4Pul586.png
Kutmanagerwoensdag 21 mei 2014 @ 20:27
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 15:41 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

MW1 was al kapot door frags x3, martyrdom en M16 ;)
MW1 kapot noemen. :') Mag toch hopen dat je aan het trollen bent.
Kutmanagerwoensdag 21 mei 2014 @ 20:29

Nieuw dieptepunt. :')
PierreTTwoensdag 21 mei 2014 @ 21:07
quote:
9s.gif Op woensdag 21 mei 2014 20:29 schreef Kutmanager het volgende:

Nieuw dieptepunt. :')
Nooit gast, nooit.
Dr.Pringleswoensdag 21 mei 2014 @ 23:14
Cool beans
Kutmanagerwoensdag 21 mei 2014 @ 23:22
b0072710_5358eb4188677.jpg

Je kan veel zeggen over russen, maar ik kan dat pragmatisme van ze altijd wel waarderen.
Michhasdonderdag 22 mei 2014 @ 06:32
Hoeoi.
Michhasdonderdag 22 mei 2014 @ 06:39
BPCScMl.gif
Nick-GizModonderdag 22 mei 2014 @ 06:51
quote:
7s.gif Op donderdag 22 mei 2014 06:32 schreef Michhas het volgende:
Hoeoi.
522f2fbeada2d-Gaaljuichen.gif
PierreTTdonderdag 22 mei 2014 @ 12:01
Man man man
Dr.Pringlesdonderdag 22 mei 2014 @ 12:49
Gotta go gotta go gotta go
Bozz187donderdag 22 mei 2014 @ 13:47
quote:
0s.gif Op donderdag 22 mei 2014 12:49 schreef Dr.Pringles het volgende:
Gotta go gotta go gotta go
Oke doei, Oke doei, Oke doei
PierreTTdonderdag 22 mei 2014 @ 14:27
quote:
10s.gif Op donderdag 22 mei 2014 06:39 schreef Michhas het volgende:
[ afbeelding ]
Kerel ook helemaal gek worden :D
Rossdaledonderdag 22 mei 2014 @ 15:18
Hebben jullie al gestemd jongens? :o
Nick-GizModonderdag 22 mei 2014 @ 15:37
quote:
3s.gif Op donderdag 22 mei 2014 15:18 schreef Rossdale het volgende:
Hebben jullie al gestemd jongens? :o
Nope
Bozz187donderdag 22 mei 2014 @ 15:57
quote:
3s.gif Op donderdag 22 mei 2014 15:18 schreef Rossdale het volgende:
Hebben jullie al gestemd jongens? :o
certainly not, sir
LitmanenAFCAdonderdag 22 mei 2014 @ 16:03
Jawel
Rossdaledonderdag 22 mei 2014 @ 16:07
Goedzo Stef ^O^
LitmanenAFCAdonderdag 22 mei 2014 @ 16:08
quote:
3s.gif Op donderdag 22 mei 2014 16:07 schreef Rossdale het volgende:
Goedzo Stef ^O^
Is toch maar een kleine moeite en niet stemmen is helemaal kansloos :)
Rossdaledonderdag 22 mei 2014 @ 16:10
quote:
0s.gif Op donderdag 22 mei 2014 16:08 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Is toch maar een kleine moeite en niet stemmen is helemaal kansloos :)
Mee eens.

Zeker als mensen achteraf gaan lopen zeiken dat het allemaal kut is, maar hun enige vorm van macht om iets te veranderen niet gebruikt blijken te hebben.
Cliffydonderdag 22 mei 2014 @ 16:13
Vrees dat het me vandaag niet meer gaat lukken :{

Moet ook bekennen dat ik op het moment ook geen idee heb op wie ik zou stemmen :o
Dr.Pringlesdonderdag 22 mei 2014 @ 16:32
quote:
0s.gif Op donderdag 22 mei 2014 16:13 schreef Cliffy het volgende:
Vrees dat het me vandaag niet meer gaat lukken :{

Moet ook bekennen dat ik op het moment ook geen idee heb op wie ik zou stemmen :o
Op de goede natuurlijk.
KneusTeundonderdag 22 mei 2014 @ 16:36
quote:
3s.gif Op donderdag 22 mei 2014 16:10 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Mee eens.

Zeker als mensen achteraf gaan lopen zeiken dat het allemaal kut is, maar hun enige vorm van macht om iets te veranderen niet gebruikt blijken te hebben.
Dat kan je ook twee kanten op beredeneren.
Het enige waar die paupers een harde pik van krijgen is opkomst en de uitslag. De uitslag heb je dus inderdaad alleen invloed op als je stemt, maar stel dat ineens de opkomst 11% zou zijn dan krabben ze zich ook wel even achter de oren en geef je ook een krachtig signaal af.

Ik ga zo wel stemmen, maar ik zou het liefst willen dat de opkomst 1% is zodat die lui is beseffen dat ze is wat anders moeten doen.
Kutmanagerdonderdag 22 mei 2014 @ 16:41
Europa kan de pot op.
KneusTeundonderdag 22 mei 2014 @ 16:45
quote:
14s.gif Op donderdag 22 mei 2014 16:41 schreef Kutmanager het volgende:
Europa kan de pot op.
Als maar geen dure porseleinen sphinx is, want dan gaat het ook weer 10x zoveel kosten.
Kutmanagerdonderdag 22 mei 2014 @ 16:45
quote:
0s.gif Op donderdag 22 mei 2014 16:45 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Als maar geen dure porseleinen sphinx is, want dan gaat het ook weer 10x zoveel kosten.
Zou wel typisch zijn.
LitmanenAFCAdonderdag 22 mei 2014 @ 16:46
quote:
14s.gif Op donderdag 22 mei 2014 16:41 schreef Kutmanager het volgende:
Europa kan de pot op.
Ze hadden nooit al die kut landen erbij moeten halen
Kutmanagerdonderdag 22 mei 2014 @ 16:47
quote:
0s.gif Op donderdag 22 mei 2014 16:46 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ze hadden nooit al die kut landen erbij moeten halen
EGKS. _O_

EGKS.png

Dat waren de tijden. ^O^
Rossdaledonderdag 22 mei 2014 @ 16:47
quote:
0s.gif Op donderdag 22 mei 2014 16:36 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Dat kan je ook twee kanten op beredeneren.
Het enige waar die paupers een harde pik van krijgen is opkomst en de uitslag. De uitslag heb je dus inderdaad alleen invloed op als je stemt, maar stel dat ineens de opkomst 11% zou zijn dan krabben ze zich ook wel even achter de oren en geef je ook een krachtig signaal af.

Ik ga zo wel stemmen, maar ik zou het liefst willen dat de opkomst 1% is zodat die lui is beseffen dat ze is wat anders moeten doen.
De pauperlanden hebben veel te winnen bij Europa, dus als wij niet stemmen zal de vertegenwoordiging vooral pro-pauperland zijn aangezien die lui wel gaan stemmen :D
Rossdaledonderdag 22 mei 2014 @ 16:48
quote:
6s.gif Op donderdag 22 mei 2014 16:47 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

EGKS. _O_

[ afbeelding ]

Dat waren de tijden. ^O^
Itali staat ook financieel aan de afgrond
Kutmanagerdonderdag 22 mei 2014 @ 16:50
quote:
3s.gif Op donderdag 22 mei 2014 16:48 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Itali staat ook financieel aan de afgrond
Toen niet.
KneusTeundonderdag 22 mei 2014 @ 16:53
quote:
6s.gif Op donderdag 22 mei 2014 16:50 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Toen niet.
maar waren ze ook al wel maar onderweg.
Maar nog steeds beter dan BO2
Kutmanagerdonderdag 22 mei 2014 @ 16:54
quote:
0s.gif Op donderdag 22 mei 2014 16:53 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

maar waren ze ook al wel maar onderweg.
Maar nog steeds beter dan BO2
Ach, zolang ze maar vloeistofgekoelde Minarelli blokken en Ferrari's blijven maken.
KoningStomadonderdag 22 mei 2014 @ 17:21
quote:
0s.gif Op donderdag 22 mei 2014 16:08 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Is toch maar een kleine moeite en niet stemmen is helemaal kansloos :)
Burgerlijk hoor.
PierreTTdonderdag 22 mei 2014 @ 18:21
quote:
9s.gif Op donderdag 22 mei 2014 16:54 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ach, zolang ze maar vloeistofgekoelde Minarelli blokken en Ferrari's blijven maken.
En Maserati's, en Lamborghini's (alhoewel VAG), Lancia's. En minder Fiat.
PierreTTdonderdag 22 mei 2014 @ 18:22
quote:
3s.gif Op donderdag 22 mei 2014 15:18 schreef Rossdale het volgende:
Hebben jullie al gestemd jongens? :o
Uiteraard ^O^
LitmanenAFCAdonderdag 22 mei 2014 @ 18:22
quote:
0s.gif Op donderdag 22 mei 2014 17:21 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Burgerlijk hoor.
Klopt
PierreTTdonderdag 22 mei 2014 @ 18:23
quote:
0s.gif Op donderdag 22 mei 2014 16:03 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Jawel
^O^
PierreTTdonderdag 22 mei 2014 @ 18:25
Stoma's partij, de Anti Hitmarker Partij, voor internet en werkende games, tegen lag compensation!
LitmanenAFCAdonderdag 22 mei 2014 @ 18:28
quote:
1s.gif Op donderdag 22 mei 2014 18:23 schreef PierreTT het volgende:

[..]

^O^
Wel LPF natuurlijk
#ANONIEMdonderdag 22 mei 2014 @ 18:30
quote:
0s.gif Op woensdag 21 mei 2014 18:33 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Concurrentie! :D

Ik heb echt een hele berg prototypes. Nu ben ik bezig met een landschap dat vervormd kan worden. De speler en het landschap zijn statisch, maar de omgeving beweegt er overheen, zodat het lijkt alsof de speler beweegt. En dat op basis van de muziek.

Dit is alleen nog maar een soort wire frame van dat landschap. De functionaliteit is er, maar ik heb nog totaal geen gameplay ontworpen. Uiteindelijk moet het een soort Race the Sun / Audiosurf / Amplitude hybride worden.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Nouja concurrentie :D Je spul ziet er vet uit trouwens! Ben benieuwd hoe het er bewegend uit ziet!

Ik heb nu dit staan na twee daagjes kloten in Blender en Unity:
http://instagram.com/p/oTjDZ4J6NB/
SPOILER
10401474_578435695608806_4636509355338532692_n.png
Het wordt een soort van muziek-game-shooter-ding-iets-dubstep :')

Ik weet t niet :') :D

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 22-05-2014 18:32:27 ]
PierreTTdonderdag 22 mei 2014 @ 18:41
quote:
0s.gif Op donderdag 22 mei 2014 18:30 schreef SuperFruitig het volgende:


muziek-game-shooter-ding-iets-dubstep
Day one instant purchase _O_
Dr.Pringlesdonderdag 22 mei 2014 @ 18:42
Nou opzich vond ik Ghosts wel een leuk spelletje hoor.
#ANONIEMdonderdag 22 mei 2014 @ 18:42
quote:
1s.gif Op donderdag 22 mei 2014 18:41 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Day one instant purchase _O_
_O_
Dr.Pringlesdonderdag 22 mei 2014 @ 18:42
quote:
1s.gif Op donderdag 22 mei 2014 18:41 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Day one instant purchase _O_
Instant pre pre order en kickstart funder.
PierreTTdonderdag 22 mei 2014 @ 18:43
quote:
10s.gif Op donderdag 22 mei 2014 18:28 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Wel LPF natuurlijk
Uiteraard :D
PierreTTdonderdag 22 mei 2014 @ 18:43
quote:
0s.gif Op donderdag 22 mei 2014 18:42 schreef SuperFruitig het volgende:

[..]

_O_
Alles met een dergelijke naam koop ik direct _O_
KoningStomadonderdag 22 mei 2014 @ 19:00
quote:
10s.gif Op donderdag 22 mei 2014 18:25 schreef PierreTT het volgende:
Stoma's partij, de Anti Hitmarker Partij, voor internet en werkende games, tegen lag compensation!
Europese richtlijnen voor games en hit detection! 8.gif

quote:
0s.gif Op donderdag 22 mei 2014 18:30 schreef SuperFruitig het volgende:

[..]

Nouja concurrentie :D Je spul ziet er vet uit trouwens! Ben benieuwd hoe het er bewegend uit ziet!

Ik heb nu dit staan na twee daagjes kloten in Blender en Unity:
http://instagram.com/p/oTjDZ4J6NB/
SPOILER
Het wordt een soort van muziek-game-shooter-ding-iets-dubstep :')

Ik weet t niet :') :D
Nice. Als je simpele geometrie wil hebben, misschien is pro builder dan iets voor je. Dat is een package waarmee je makkelijk en snel simpele levels kan maken.
Nick-GizModonderdag 22 mei 2014 @ 19:06
quote:
0s.gif Op donderdag 22 mei 2014 18:42 schreef Dr.Pringles het volgende:
Nou opzich vond ik Ghosts wel een leuk spelletje hoor.
damn son
Dr.Pringlesdonderdag 22 mei 2014 @ 19:24
Oh het is je boy; nicky gizzlemo.
Dr.Pringlesdonderdag 22 mei 2014 @ 22:12
Nieuwe Xboks gekocht.

941186_213224732162417_128612904_n.jpg
Michhasvrijdag 23 mei 2014 @ 06:19
quote:
0s.gif Op donderdag 22 mei 2014 22:12 schreef Dr.Pringles het volgende:
Nieuwe Xboks gekocht.

[ afbeelding ]
_O-
Nick-GizMovrijdag 23 mei 2014 @ 07:02
quote:
3s.gif Op donderdag 22 mei 2014 16:10 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Mee eens.

Zeker als mensen achteraf gaan lopen zeiken dat het allemaal kut is, maar hun enige vorm van macht om iets te veranderen niet gebruikt blijken te hebben.
schijnbaar boeit dat niet zo, anders was de opkomst niet zo laag
PierreTTvrijdag 23 mei 2014 @ 08:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 07:02 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

schijnbaar boeit dat niet zo, anders was de opkomst niet zo laag
Die is al jaren laag inderdaad. Voor veel mensen is het toch een ver-van-mijn-bed-show. Buiten dat hebben veel mensen helaas ook niet door wat de EU precies doet en hoe alles geregeld wordt, en dat is zeker aan de EU zelf te wijten, dat gebrek aan informatievoorziening.
KneusTeunvrijdag 23 mei 2014 @ 14:45
99.gif
Waar ging het ook alweer over :?
Michhasvrijdag 23 mei 2014 @ 14:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 14:45 schreef KneusTeun het volgende:
[ afbeelding ]
Waar ging het ook alweer over :?
Dikke billen.
Cliffyvrijdag 23 mei 2014 @ 15:05
Wat is een pc kopen toch een kutkarwei :') :D
Cliffyvrijdag 23 mei 2014 @ 15:05
quote:
17s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 14:57 schreef Michhas het volgende:

[..]

Dikke billen.
*O*
Bozz187vrijdag 23 mei 2014 @ 15:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 15:05 schreef Cliffy het volgende:
Wat is een pc kopen toch een kutkarwei :') :D
Valt Wel mee toch
uitkiezen, betalen, klaar
Cliffyvrijdag 23 mei 2014 @ 15:08
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 15:06 schreef Bozz187 het volgende:

[..]

Valt Wel mee toch
uitkiezen, betalen, klaar
Mjah al de juiste onderdelen enzo is wel klote ;)
Nick-GizMovrijdag 23 mei 2014 @ 15:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 15:08 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Mjah al de juiste onderdelen enzo is wel klote ;)
valt ook wel mee? Volgens mij heb je via alternate zo'n pc builder, en dan krijg je alleen maar onderdelen die bij elkaar horen
Cliffyvrijdag 23 mei 2014 @ 15:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 15:15 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

valt ook wel mee? Volgens mij heb je via alternate zo'n pc builder, en dan krijg je alleen maar onderdelen die bij elkaar horen
Ik had die best buy guide van Tweakers gebruikt, maar ik had andere eisen voor het moederbord dus dat had ik aangepast, ook ander (sneller, goedkoper) geheugen gepakt, grotere SSD en aparte cooler en inmiddels twijfel ik ook over de CPU :') :D
Dr.Pringlesvrijdag 23 mei 2014 @ 16:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 15:20 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Ik had die best buy guide van Tweakers gebruikt, maar ik had andere eisen voor het moederbord dus dat had ik aangepast, ook ander (sneller, goedkoper) geheugen gepakt, grotere SSD en aparte cooler en inmiddels twijfel ik ook over de CPU :') :D
:')
Dr.Pringlesvrijdag 23 mei 2014 @ 16:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 14:45 schreef KneusTeun het volgende:
[ afbeelding ]
Waar ging het ook alweer over :?
Gustav.
PierreTTvrijdag 23 mei 2014 @ 16:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 15:20 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Ik had die best buy guide van Tweakers gebruikt, maar ik had andere eisen voor het moederbord dus dat had ik aangepast, ook ander (sneller, goedkoper) geheugen gepakt, grotere SSD en aparte cooler en inmiddels twijfel ik ook over de CPU :') :D
Wat heb je nu?
Michhasvrijdag 23 mei 2014 @ 16:56
Merlotjes in mijn mik, vrouwen in hun blootjes op mijn pik.
PierreTTvrijdag 23 mei 2014 @ 17:01
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 16:56 schreef Michhas het volgende:
Merlotjes in mijn mik, vrouwen in hun blootjes op mijn pik.
Die Whatsapp ooit, ik heb er gewoon een screenshot van bewaard _O-
Cliffyvrijdag 23 mei 2014 @ 17:08
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 16:37 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wat heb je nu?
Wat ik nu heb is een gaar Asus moederbord waar een paar USB sloten het van hebben begeven en inmiddels ook het geluid het niet meer doet :')
Core2duo 2.66ghz, 6gb ram, standaard hdd en volgens mij een Radeon 4630 of 4650.

Wat ik ws ga kopen: MSI A88XM-E45 moederbord, AMD A-8 6600k (of A-10 5800k), 8gb Kingston 2400mhz ram, Crucial M500 240gb ssd
Michhasvrijdag 23 mei 2014 @ 17:14
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 17:01 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Die Whatsapp ooit, ik heb er gewoon een screenshot van bewaard _O-
Stuur eens door :D
KoningStomavrijdag 23 mei 2014 @ 17:21
AMD :')
Dr.Pringlesvrijdag 23 mei 2014 @ 17:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 17:08 schreef Cliffy het volgende:

[..]

Wat ik nu heb is een gaar Asus moederbord waar een paar USB sloten het van hebben begeven en inmiddels ook het geluid het niet meer doet :')
Core2duo 2.66ghz, 6gb ram, standaard hdd en volgens mij een Radeon 4630 of 4650.

Wat ik ws ga kopen: MSI A88XM-E45 moederbord, AMD A-8 6600k (of A-10 5800k), 8gb Kingston 2400mhz ram, Crucial M500 240gb ssd
Zou beter andere RAM geheugen nemen aangezien: Je moederbord kan alleen dit handelen.

quote:
DDR3 Memory: DDR3 1333/1600/1866/2133
1600mhz is snel genoeg.

En tevens; AMD. :')
Dr.Pringlesvrijdag 23 mei 2014 @ 17:45
Tevens 2: Loading Watch Dogs! :D
Pixellvrijdag 23 mei 2014 @ 18:00
2400mhz voor geheugen is idd nergens voor nodig..en ik moet eerlijk bekennen dat ik ook geen amd fan ben wat betreft cpus :')
Cliffyvrijdag 23 mei 2014 @ 18:54
Gezien het budget en mijn eisen blijft zo'n AMD APU volgens mij wel de beste keus, die profiteren ook enorm van sneller geheugen. Dat geheugen werkt blijkbaar ook probleemloos op 2133 en is daarnaast ook nog eens goedkoper dan 1866/2133 ram ;)
Nick-GizMovrijdag 23 mei 2014 @ 19:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 17:45 schreef Dr.Pringles het volgende:
Tevens 2: Loading Watch Dogs! :D
bewust niet gedownload omdat dinsdag x1 versie er is :D

en btw, ook hier geen AMD :{w
SoldMayorvrijdag 23 mei 2014 @ 19:21
Whatsup niggas

Alles kits?
LitmanenAFCAvrijdag 23 mei 2014 @ 19:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 19:21 schreef SoldMayor het volgende:
Whatsup niggas

Alles kits?
Had je die WK shit gezien die we gratis krijgen?
SoldMayorvrijdag 23 mei 2014 @ 19:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 19:22 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Had je die WK shit gezien die we gratis krijgen?
Nee?

Wel blauwe van Dijk, Tadic en ................. Marcus Berg.
LitmanenAFCAvrijdag 23 mei 2014 @ 19:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 19:24 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

Nee?

Wel blauwe van Dijk, Tadic en ................. Marcus Berg.

Er staat iig Free :')
Kutmanagervrijdag 23 mei 2014 @ 19:27
Jos, je weet dat: AMD :')?
SoldMayorvrijdag 23 mei 2014 @ 19:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 19:26 schreef LitmanenAFCA het volgende:

FIFA 14 Ultimate Team World Cup | Official Trailer

Er staat iig Free
best wel dope.

Jammer dat gabon er niet in zit anders..

Ibarbo-Abuamenigga
Kutmanagervrijdag 23 mei 2014 @ 19:29
quote:
Iedereen krijgt een pakje met gekozen land? Dat worden een hoop Duitse spelers dan. :')
LitmanenAFCAvrijdag 23 mei 2014 @ 19:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 19:28 schreef SoldMayor het volgende:

[..]

best wel dope.

Jammer dat gabon er niet in zit anders..

Ibarbo-Abuamenigga
Jammer was leuk geweest
Nick-GizMovrijdag 23 mei 2014 @ 19:47
quote:
1 starter pack, dat is wel veel ja _O-

world cup game zal wel niet goed genoeg verkopen
LitmanenAFCAvrijdag 23 mei 2014 @ 20:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 19:47 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

1 starter pack, dat is wel veel ja _O-

world cup game zal wel niet goed genoeg verkopen
Er is ook geen markt dus je kan geen spelers kopen alleen packen
Rossdalevrijdag 23 mei 2014 @ 21:26
AMD _O_
Kutmanagervrijdag 23 mei 2014 @ 21:55
Bozz, wat is AMO? Maatje van vroeger van me is daar net voor geslaagd ofzo, maar ik weet niet wat dat inhoudt. Is dat basic voor officieren ofzo?
Cliffyvrijdag 23 mei 2014 @ 22:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 21:26 schreef Rossdale het volgende:
AMD _O_
:D
Nick-GizMovrijdag 23 mei 2014 @ 22:42
quote:
6s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 21:55 schreef Kutmanager het volgende:
Bozz, wat is AMO? Maatje van vroeger van me is daar net voor geslaagd ofzo, maar ik weet niet wat dat inhoudt. Is dat basic voor officieren ofzo?
Algemene Militaire Opleiding?
Kutmanagerzaterdag 24 mei 2014 @ 00:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 22:42 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Algemene Militaire Opleiding?
Ja blijkbaar ja.
PierreTTzaterdag 24 mei 2014 @ 00:36
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 17:14 schreef Michhas het volgende:

[..]

Stuur eens door :D
Kan hem niet meer vinden, was op mijn oude telefoon denk ik ;(
PierreTTzaterdag 24 mei 2014 @ 00:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 17:21 schreef KoningStoma het volgende:
AMD :')
Ja Jos. Niet rollen met een i5 of i7, stuk pauper dat je bent
KoningStomazaterdag 24 mei 2014 @ 01:09
intel pwoah

Nvidia pwoah

Ca1p9Pn.gif
Dr.Pringleszaterdag 24 mei 2014 @ 01:48
Wacht... Wolfenstein 4 dvds?

Mad, son.
PierreTTzaterdag 24 mei 2014 @ 02:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 mei 2014 01:09 schreef KoningStoma het volgende:
intel pwoah

Nvidia pwoah

[ afbeelding ]
Ik rol met een 2500k en een 6850, Sims 3 doet het, ik ben tevreden
Bozz187zaterdag 24 mei 2014 @ 07:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 mei 2014 22:42 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Algemene Militaire Opleiding?
dit ja, is Voor opleiding Voor manschappen van KL En KLu
Bozz187zaterdag 24 mei 2014 @ 13:27
http://www.dumpert.nl/med(...)_uit_de_uitlaat.html

Dikke uitlaat op die motor gek
Cliffyzaterdag 24 mei 2014 @ 13:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 mei 2014 13:27 schreef Bozz187 het volgende:
http://www.dumpert.nl/med(...)_uit_de_uitlaat.html

Dikke uitlaat op die motor gek
:D
Michhaszaterdag 24 mei 2014 @ 14:28
tumblr_m1trp9G7Ff1r3429po1_500.gif
#hardgaan
Bozz187zaterdag 24 mei 2014 @ 14:55
quote:
wie ben jij? en wat heb je met mich gedaan?!
Rensjebreezaterdag 24 mei 2014 @ 14:55
media_xl_978732.jpg
Bozz187zaterdag 24 mei 2014 @ 14:59
quote:
10s.gif Op zaterdag 24 mei 2014 14:55 schreef Rensjebree het volgende:
[ afbeelding ]
images?q=tbn:ANd9GcS_ye3jqKWYXyv5UkbhnpyDfa6NmIC-qGrtRJTsCpxaZJaZL5hpVQ
Dr.Pringleszaterdag 24 mei 2014 @ 15:19
quote:
Wigger praktijken.
SoldMayorzaterdag 24 mei 2014 @ 19:32

quote:
Doden bij schietincident westkust Verenigde Staten
Zeker zeven mensen zijn vrijdagavond omgekomen bij een schietincident in de Amerikaanse stad Isla Vista aan de westkust. Zeven anderen raakten gewond.
Doden bij schietincident westkust Verenigde Staten

De dader schoot vanuit een rijdende auto naar voorbijgangers, meldden lokale media zaterdag op gezag van de politie.
De schutter zou door de politie zijn doodgeschoten en was alleen. Volgens een ooggetuige reed hij al schietend door de straat, waarbij hij een aantal auto's schampte en zeker een fietser raakte. De auto crashte daarna tegen een geparkeerde auto.
Volgens de politie had de dader een "ernstige psychische stoornis". "Dit was een voorbedachte massamoord", aldus sheriff Bill Brown van de regionale politie. De schietpartij gebeurde even voor 21.30 uur lokale tijd.
8)7
Dr.Pringleszaterdag 24 mei 2014 @ 19:40
quote:
zegt dat hij een studentenhuis in gaat en iedereen afknalt... schiet vanuit een rijdende auto.

:')
KoningStomazaterdag 24 mei 2014 @ 20:12
"ernstige psychische stoornis"

Je zou het niet zeggen :')
Pixellzaterdag 24 mei 2014 @ 21:41
Eng mannetje
Kutmanagerzondag 25 mei 2014 @ 04:15
Bier. De beste uitvinding van de mens. _O_
PierreTTzondag 25 mei 2014 @ 09:30
quote:
6s.gif Op zondag 25 mei 2014 04:15 schreef Kutmanager het volgende:
Bier. De beste uitvinding van de mens. _O_
Op de string, de pil en plasmatelevisies na
Kutmanagerzondag 25 mei 2014 @ 11:52
_O-
Dr.Pringleszondag 25 mei 2014 @ 13:13
quote:
10s.gif Op zondag 25 mei 2014 09:30 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Op de string, de pil en plasmatelevisies na
Plasmatv. :')
KneusTeunzondag 25 mei 2014 @ 13:37

Lekker wigger alles.
Kutmanagerzondag 25 mei 2014 @ 14:29
quote:
quote:
cannot unsee.
KneusTeunzondag 25 mei 2014 @ 15:15
Bozz187zondag 25 mei 2014 @ 15:59
Fucking hell, wolfenstein is Ook kk Groot bestand. 47.1gb
KoningStomazondag 25 mei 2014 @ 18:23
quote:
0s.gif Op zondag 25 mei 2014 15:59 schreef Bozz187 het volgende:
Fucking hell, wolfenstein is Ook kk Groot bestand. 47.1gb
Maar hij is wel tof.
Bozz187zondag 25 mei 2014 @ 18:38
quote:
7s.gif Op zondag 25 mei 2014 18:23 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Maar hij is wel tof.
oke, Zal het zien Als ie Binnen is
Dr.Pringleszondag 25 mei 2014 @ 19:04
quote:
7s.gif Op zondag 25 mei 2014 18:23 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Maar hij is wel tof.
meeh.
Cliffyzondag 25 mei 2014 @ 20:38
Pc besteld *O*
Pixellzondag 25 mei 2014 @ 20:39
nRxnhA8


Doet dat conjo ding het niet via mob ofzo
PierreTTzondag 25 mei 2014 @ 20:42
quote:
0s.gif Op zondag 25 mei 2014 20:38 schreef Cliffy het volgende:
Pc besteld *O*
Wat is het geworden?
Cliffyzondag 25 mei 2014 @ 20:46
quote:
1s.gif Op zondag 25 mei 2014 20:42 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wat is het geworden?
AMD :D
PierreTTzondag 25 mei 2014 @ 20:54
quote:
0s.gif Op zondag 25 mei 2014 20:46 schreef Cliffy het volgende:

[..]

AMD :D
En voor de rest?
Cliffyzondag 25 mei 2014 @ 21:04
quote:
1s.gif Op zondag 25 mei 2014 20:54 schreef PierreTT het volgende:

[..]

En voor de rest?
FX-6300
8gb ram
240gb crucial ssd
R9 270
Nick-GizMozondag 25 mei 2014 @ 23:33
quote:
15s.gif Op zaterdag 24 mei 2014 01:48 schreef Dr.Pringles het volgende:
Wacht... Wolfenstein 4 dvds?

Mad, son.
Watch Dogs op de pc al gedaan?
Nick-GizMozondag 25 mei 2014 @ 23:42
btw, 13 maanden gold nu voor 3 tientjes. Goeie deal ^O^
Kutmanagermaandag 26 mei 2014 @ 00:24
quote:
0s.gif Op zondag 25 mei 2014 23:33 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Watch Dogs op de pc al gedaan?
morgen pas toch??
Dr.Pringlesmaandag 26 mei 2014 @ 00:33
quote:
0s.gif Op zondag 25 mei 2014 23:33 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Watch Dogs op de pc al gedaan?
Pc? :N

Wacht nog tot ie verified is.
Nick-GizMomaandag 26 mei 2014 @ 02:13
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 00:33 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Pc? :N

Wacht nog tot ie verified is.
werkt gewoon?
KneusTeunmaandag 26 mei 2014 @ 11:07
718.gif
PierreTTmaandag 26 mei 2014 @ 11:09
Ik ben graag vrij en ik vrij graag
Dr.Pringlesmaandag 26 mei 2014 @ 11:10
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 02:13 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

werkt gewoon?
Aight, maar ben toch bezig met Wolfenstein.
KneusTeunmaandag 26 mei 2014 @ 11:17
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 11:09 schreef PierreTT het volgende:
Ik ben graag vrij en ik vrij graag
Ik eet graag soep en ik soep graag.

Rossdalemaandag 26 mei 2014 @ 11:41
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 02:13 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

werkt gewoon?
Bevat een Trojan. Bitcoinminer :P
Kutmanagermaandag 26 mei 2014 @ 12:08
quote:
1s.gif Op maandag 26 mei 2014 11:41 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Bevat een Trojan. Bitcoinminer :P
Nick heb toch geen geld van zichzelluf dus komt wel goed :D
Michhasmaandag 26 mei 2014 @ 12:08
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 11:09 schreef PierreTT het volgende:
Ik ben graag vrij en ik vrij graag
Hoi ik ben Henk en ik rij in een tank.
KneusTeunmaandag 26 mei 2014 @ 12:17
PierreTTmaandag 26 mei 2014 @ 12:36
quote:
Oei ;(
KoningStomamaandag 26 mei 2014 @ 12:47
quote:
1s.gif Op maandag 26 mei 2014 11:41 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Bevat een Trojan. Bitcoinminer :P
Een van de tig releases ja.
Kutmanagermaandag 26 mei 2014 @ 13:14
quote:
7s.gif Op maandag 26 mei 2014 12:08 schreef Michhas het volgende:

[..]

Hoi ik ben Henk en ik rij in een tank.
Hoi ik ben Willem en mijn vriendin willem
#ANONIEMmaandag 26 mei 2014 @ 13:58
quote:
0s.gif Op zondag 25 mei 2014 20:46 schreef Cliffy het volgende:
AMD :D
En dan te bedenken dat als je ooit het waagde ( ten tijde van de AMD & Pentium discussies) dit ter sprake te brengen je als "een gek" werd aangezien door menig pc nerd. De naam AMD bezorgde sommigen rode vlekken.

Moet je nu zien.
Nick-GizMomaandag 26 mei 2014 @ 16:26
quote:
1s.gif Op maandag 26 mei 2014 11:41 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Bevat een Trojan. Bitcoinminer :P
Moet je maar geen meuk downloaden van een public tracker ;)

quote:
10s.gif Op maandag 26 mei 2014 13:58 schreef Iwanius het volgende:

[..]

En dan te bedenken dat als je ooit het waagde ( ten tijde van de AMD & Pentium discussies) dit ter sprake te brengen je als "een gek" werd aangezien door menig pc nerd. De naam AMD bezorgde sommigen rode vlekken.

Moet je nu zien.
Vorige pagina ook gekeken?
Kutmanagermaandag 26 mei 2014 @ 17:40
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 16:26 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Moet je maar geen meuk downloaden van een public tracker ;)

[..]

Vorige pagina ook gekeken?
Niet 300 posts per pagina hebben. :')
LitmanenAFCAmaandag 26 mei 2014 @ 17:41
Maurice :')
Kutmanagermaandag 26 mei 2014 @ 17:47
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 17:41 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Maurice :')
Ga anders lekker pc mensen trollen in het watch dogs topic. :')
LitmanenAFCAmaandag 26 mei 2014 @ 17:49
quote:
14s.gif Op maandag 26 mei 2014 17:47 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ga anders lekker pc mensen trollen in het watch dogs topic. :')
Ik zal jou eens trollen
Bozz187maandag 26 mei 2014 @ 17:52
Als dat geen neuken wordt...
LitmanenAFCAmaandag 26 mei 2014 @ 17:53
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 17:52 schreef Bozz187 het volgende:
Als dat geen neuken wordt...
:@
Dr.Pringlesmaandag 26 mei 2014 @ 17:54
Jos moeten even het Wolfenstein topiqu lezen.

Mooi leesvoer.
Nick-GizMomaandag 26 mei 2014 @ 17:57
quote:
14s.gif Op maandag 26 mei 2014 17:47 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ga anders lekker pc mensen trollen in het watch dogs topic. :')
Maar daar kennen ze hem nog niet
Nick-GizMomaandag 26 mei 2014 @ 17:58
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 17:54 schreef Dr.Pringles het volgende:
Jos moeten even het Wolfenstein topiqu lezen.

Mooi leesvoer.
Watch.Dogs-RELOADED

ga je gang
LitmanenAFCAmaandag 26 mei 2014 @ 17:58
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 17:57 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Maar daar kennen ze hem nog niet
Zoiets ergs zeg ik niet hoor

quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 17:07 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Al die PC beunhazen die hem downloaden :')
Alleen downloaden om te kijken of hij het doet hoor want dan koop ik hem echt :')
Kutmanagermaandag 26 mei 2014 @ 18:01
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 17:52 schreef Bozz187 het volgende:
Als dat geen neuken wordt...
:9~
Nick-GizMomaandag 26 mei 2014 @ 18:13
1ste achievement van Watch Dogs is wel een goeie :D _O-
Dr.Pringlesmaandag 26 mei 2014 @ 18:14
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 17:58 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Watch.Dogs-RELOADED

ga je gang
Ik speel niet op pc, mien jong.

Bedoelde verified op abgx.
Nick-GizMomaandag 26 mei 2014 @ 18:15
quote:
1s.gif Op maandag 26 mei 2014 18:14 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Ik speel niet op pc, mien jong.

Bedoelde verified op abgx.
Daarom dus een jtag :D
Dr.Pringlesmaandag 26 mei 2014 @ 18:18
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 18:15 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Daarom dus een jtag :D
Aint mad.
LitmanenAFCAmaandag 26 mei 2014 @ 18:42
Gaan we nog een WK poultje doen? Of durven jullie allemaal niet meer
Pixellmaandag 26 mei 2014 @ 18:43
quote:
10s.gif Op maandag 26 mei 2014 18:42 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Gaan we nog een WK poultje doen? Of durven jullie allemaal niet meer
Hockey?
LitmanenAFCAmaandag 26 mei 2014 @ 18:43
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 18:43 schreef Pixell het volgende:

[..]

Hockey?
Frikandellen eten
Nick-GizMomaandag 26 mei 2014 @ 18:44
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 17:58 schreef LitmanenAFCA het volgende:

Alleen downloaden om te kijken of hij het doet hoor want dan koop ik hem echt :')
Doe ik toch al een tijdje, en werkt een stuk beter dan games kopen en ze niet uit de verpakking halen :') _O-
Nick-GizMomaandag 26 mei 2014 @ 18:45
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 18:43 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Frikandellen eten
Doe toch maar gewoon schnitzels
LitmanenAFCAmaandag 26 mei 2014 @ 18:45
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 18:44 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Doe ik toch al een tijdje, en werkt een stuk beter dan games kopen en ze niet uit de verpakking halen :') _O-
Ik deed vroeger ook alles downloaden wat los en vast zat maar tegenwoordig eigenlijk niet meer. Maar dat maakt het niet minder leuk om mee te trollen
LitmanenAFCAmaandag 26 mei 2014 @ 18:45
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 18:45 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Doe toch maar gewoon schnitzels
Duitsland WK volgens Nick dus
Nick-GizMomaandag 26 mei 2014 @ 18:47
quote:
12s.gif Op maandag 26 mei 2014 18:45 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Duitsland WK volgens Nick dus
Die zullen wel ver komen, en dat idee heb ik bij Brazilie ook
LitmanenAFCAmaandag 26 mei 2014 @ 18:51
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 18:47 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Die zullen wel ver komen, en dat idee heb ik bij Brazilie ook
Spanje eerste KO ronde ook makkelijk door dus die zullen WK worden. Die krijgen dan Kroatie, Mexico of Kameroen
Kutmanagermaandag 26 mei 2014 @ 19:07
quote:
10s.gif Op maandag 26 mei 2014 18:42 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Gaan we nog een WK poultje doen? Of durven jullie allemaal niet meer
WK bier zuipen. w/ Zijn we wel serieuze contenders denk.
Bozz187maandag 26 mei 2014 @ 19:07
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 18:13 schreef Nick-GizMo het volgende:
1ste achievement van Watch Dogs is wel een goeie :D _O-
hello world?
Michhasmaandag 26 mei 2014 @ 19:09
johan basten buitenboord voetschop meter gebied
PierreTTmaandag 26 mei 2014 @ 19:19
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 18:13 schreef Nick-GizMo het volgende:
1ste achievement van Watch Dogs is wel een goeie :D _O-
:D _O-
Kutmanagermaandag 26 mei 2014 @ 19:27
wolfenstein 11 MB/s download en nog duurt ie 50 minuten. :')
Nick-GizMomaandag 26 mei 2014 @ 19:50
quote:
10s.gif Op maandag 26 mei 2014 19:19 schreef PierreTT het volgende:

[..]

:D _O-
;) ^O^
PierreTTmaandag 26 mei 2014 @ 20:38
SEX / Bij mijn vriendje blijven slapen

Kloon van Stoma? :D
PierreTTmaandag 26 mei 2014 @ 20:38
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 19:50 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

;) ^O^
Takedown!
Dr.Pringlesmaandag 26 mei 2014 @ 20:43
quote:
Die bij een vriendje wilt slapen? Denk het wel.
LitmanenAFCAmaandag 26 mei 2014 @ 21:40
Nog meer mensen op die Arkham Knight hypetrain?
Pixellmaandag 26 mei 2014 @ 21:42
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 17:58 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Watch.Dogs-RELOADED

ga je gang
Meh zonder online te zijn kan je niet eens voorbij het 1e act, dus pointless om te downloaden

Ja, net ff zelf getest :P
Rossdalemaandag 26 mei 2014 @ 21:44
quote:
10s.gif Op maandag 26 mei 2014 18:42 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Gaan we nog een WK poultje doen? Of durven jullie allemaal niet meer
Ik voorspel alle wedstrijden 2-1, Uruguay als WK en Suarez als winnaar in het aantal keer bijten/spugen/krabben van de tegenstanders.
Dr.Pringlesmaandag 26 mei 2014 @ 22:09
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 21:40 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Nog meer mensen op die Arkham Knight hypetrain?
Uit-er-aars.

Elke batman game. : - )
Nick-GizMomaandag 26 mei 2014 @ 22:18
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 21:42 schreef Pixell het volgende:

[..]

Meh zonder online te zijn kan je niet eens voorbij het 1e act, dus pointless om te downloaden

Ja, net ff zelf getest :P
Offline modus he
KoningStomamaandag 26 mei 2014 @ 22:53
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 20:43 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Die bij een vriendje wilt slapen? Denk het wel.
oeh warme jongens
KoningStomamaandag 26 mei 2014 @ 22:54
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 21:42 schreef Pixell het volgende:

[..]

Meh zonder online te zijn kan je niet eens voorbij het 1e act, dus pointless om te downloaden

Ja, net ff zelf getest :P
Hoe bedoel je? Je krijgt aan het begin een online tutorial ofzo en die kan je niet doen, maar de single player moet gewoon kunnen.

Ik heb heb een paar weken terug al gekocht. Morgen online mensen stalken :D
Kutmanagerdinsdag 27 mei 2014 @ 01:46
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 21:40 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Nog meer mensen op die Arkham Knight hypetrain?
Zeker, all aboard. :7
Kutmanagerdinsdag 27 mei 2014 @ 01:46
quote:
1s.gif Op maandag 26 mei 2014 21:44 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik voorspel alle wedstrijden 2-1, Uruguay als WK en Suarez als winnaar in het aantal keer bijten/spugen/krabben van de tegenstanders.
Had jij vorige keer niet gewonnen met je random getalletjes? :')
Pixelldinsdag 27 mei 2014 @ 02:14
quote:
0s.gif Op maandag 26 mei 2014 22:54 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

Hoe bedoel je? Je krijgt aan het begin een online tutorial ofzo en die kan je niet doen, maar de single player moet gewoon kunnen.

Ik heb heb een paar weken terug al gekocht. Morgen online mensen stalken :D
SPOILER
In Act 1 is er een missie waar je een online fixer moet opsporen/stalken o.i.d. dus moet je de ubisoft servers joinen..
KoningStomadinsdag 27 mei 2014 @ 02:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 02:14 schreef Pixell het volgende:

[..]

SPOILER
In Act 1 is er een missie waar je een online fixer moet opsporen/stalken o.i.d. dus moet je de ubisoft servers joinen..
Dat kreeg ik ook, maar dat kon ik gewoon wegklikken en toen kon ik verder.
Rossdaledinsdag 27 mei 2014 @ 06:48
quote:
6s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 01:46 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Had jij vorige keer niet gewonnen met je random getalletjes? :')
Niet gewonnen, maar ik stond best hoog
Nick-GizModinsdag 27 mei 2014 @ 07:20
maurice,

wat vinden we van het nieuwe leenstelsel?
Nick-GizModinsdag 27 mei 2014 @ 07:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 02:14 schreef Pixell het volgende:

[..]

SPOILER
In Act 1 is er een missie waar je een online fixer moet opsporen/stalken o.i.d. dus moet je de ubisoft servers joinen..
bij de 1ste release moest je gewoon in offline modus spelen via uplay. zal bij de rld versie wel anders zijn
PierreTTdinsdag 27 mei 2014 @ 09:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 07:20 schreef Nick-GizMo het volgende:
maurice,

wat vinden we van het nieuwe leenstelsel?
quote:
Zal een studie 12.000 tot 15.000 euro duurder worden en daardoor zullen minder mensen gaan studeren
Het zal godverdomme eens tijd worden, studeren gewoon weer alleen voor de elite
Rossdaledinsdag 27 mei 2014 @ 09:26
quote:
10s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 09:24 schreef PierreTT het volgende:

[..]

[..]

Het zal godverdomme eens tijd worden, studeren gewoon weer alleen voor de elite
Net nu je bijna klaar bent :P
PierreTTdinsdag 27 mei 2014 @ 09:31
quote:
3s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 09:26 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Net nu je bijna klaar bent :P
Gaat het niet om. Moet die arme Luca straks tussen de paupers studeren? Dat dacht ik niet. Die 810 miljoen euro die het oplevert moet gestoken worden in gratis cognac en sigaren op de universiteit _O_
PierreTTdinsdag 27 mei 2014 @ 09:32
quote:
3s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 09:26 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Net nu je bijna klaar bent :P
Ik krijg trouwens al jaren en jaren geen studiefinanciering meer, heb zelfs al jaren geen OV meer :D
Ik weet het nog goed, 2010, het laatste jaar studiefinanciering O+
Dr.Pringlesdinsdag 27 mei 2014 @ 09:39
quote:
10s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 09:31 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Gaat het niet om. Moet die arme Luca straks tussen de paupers studeren? Dat dacht ik niet. Die 810 miljoen euro die het oplevert moet gestoken worden in gratis cognac en sigaren op de universiteit _O_
Je weet dat hij meteen naar een privschool gaat h.

Waar ze als ontbijt kaviaar hebben en hun tanden poetsen met Mot.
Michhasdinsdag 27 mei 2014 @ 09:44
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 09:39 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Je weet dat hij meteen naar een privschool gaat h.

Waar ze als ontbijt kaviaar hebben en hun tanden poetsen met Mot.
200.gif
Rossdaledinsdag 27 mei 2014 @ 09:47
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 09:39 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Je weet dat hij meteen naar een privschool gaat h.

Waar ze als ontbijt kaviaar hebben en hun tanden poetsen met Mot.
Naar een privschool gaat? Ze komen maar naar hier :{w
PierreTTdinsdag 27 mei 2014 @ 10:00
quote:
3s.gif Op dinsdag 27 mei 2014 09:47 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Naar een privschool gaat? Ze komen maar naar hier :{w
Ruimte zat in huis :D
KneusTeundinsdag 27 mei 2014 @ 10:04
Van die leraressen die in de pauze bij Rossdale over de knie mogen ;)