Zit niks anders op, dan moet je maar een keer koken voor iedereen hier.quote:
Filipijnse keuken is armoedig, lomp en vet.quote:Op dinsdag 29 april 2014 15:23 schreef minilot het volgende:
[..]
Ik weet eigenlijk niet zo wat ik me er bij voor moet stellen... Wat zijn zoal de kenmerken van de Filipijnse keuken?
volgens mij smeren ze gewoon te vettige foundation 's ochtends, zeker allemaal van Astrid gekregen, die is immers schoonheidsspecialistequote:Op dinsdag 29 april 2014 17:00 schreef minilot het volgende:
Terug naar MC, al was het maar omdat ik momenteel de herhaling zit te kijken..![]()
Ik vraag me af: waarom glimt iedereen zo onaangenaam in die tussen-kletsstukjes? Is even poederen teveel gevraagd? Ik vind het telkens zo onsmakelijk om te zien!
Dat moet het zijn. Net als dat Celine ongetwijfeld viooltjes poept en rozenwater snottert.quote:
Dat blijkt. Maar het is teevee! Poeder dan toch! Kost twee seconden en scheelt nogal eetlust bij de kijker.quote:
Dan smeerden ze er bij die arme Roel wel heel veel op.quote:Op dinsdag 29 april 2014 17:05 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
volgens mij smeren ze gewoon te vettige foundation 's ochtends, zeker allemaal van Astrid gekregen, die is immers schoonheidsspecialiste
of Celine is de enige die niet zweet
quote:
zie je, toch de dames met te vettige foundation/dagcreme/huid. Dat Astrid zichzelf opmaakt kun je wel zien. Ik vind dat altijd typsiche schoonheidsspeicalistenlook, glimhuid en te donkere lippenstiftquote:Op dinsdag 29 april 2014 17:07 schreef minilot het volgende:
[..]
Dat blijkt. Maar het is teevee! Poeder dan toch! Kost twee seconden en scheelt nogal eetlust bij de kijker.
Julius wordt altijd een beetje gelig geschminkt, of is het een van nature gele kleur vanwege een lever-afwijking die hij heeft?quote:
quote:Op dinsdag 29 april 2014 17:25 schreef minilot het volgende:
O, en ik ben wel om wat betreft David. Toch wel reuze sympathiek.
Dit viel me bij Job een keer ook op dat hij in één x zo geel leek, bij Julis idd ook.quote:Op dinsdag 29 april 2014 17:10 schreef golfer het volgende:
[..]
Julius wordt altijd een beetje gelig geschminkt, of is het een van nature gele kleur vanwege een lever-afwijking die hij heeft?
Typische 'dichtgesmeerde-huid-look'quote:Op dinsdag 29 april 2014 17:10 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
[..]
zie je, toch de dames met te vettige foundation/dagcreme/huid. Dat Astrid zichzelf opmaakt kun je wel zien. Ik vind dat altijd typsiche schoonheidsspeicalistenlook, glimhuid en te donkere lippenstiftCeline is gezegend met haar niet-vette huidje...
Haha, daar hebben we Philips antwoord niet voor nodig.quote:
over vraag 5quote:Op dinsdag 29 april 2014 17:49 schreef Unites het volgende:
Wat ik me afvroeg....
1) Hoelang is ongeveer een draaidag? Hoeveel afleveringen worden er dan opgenomen?
2) Heb je ook buiten de shows om (dus backstage) contact met de juryleden, is het gezellig?
3) Hoelang blijven de producten in de winkel liggen?
4) Werkt er een groot team achter de schermen?
5) Hoe waren de audities? Hoe gingen deze in z'n werk?
Dat is ze volgens Philip wel.quote:Op dinsdag 29 april 2014 18:17 schreef egeltje1985 het volgende:
Haha, daar hebben we Philips antwoord niet voor nodig.tenzij ze stiekem als de camera's uit zijn heel anders is. Maar ik kan het me niet voorstellen.
Ik kan het me nauwelijks voorstellen, maar wellicht zetten ze haar op een bepaalde manier neer / geven ze haar een bepaalde rol.quote:Op dinsdag 29 april 2014 18:17 schreef egeltje1985 het volgende:
[..]
Haha, daar hebben we Philips antwoord niet voor nodig.tenzij ze stiekem als de camera's uit zijn heel anders is. Maar ik kan het me niet voorstellen.
Ik kijk nu de aflevering van gisteren terug trouwens. Beetje rommelige aflevering, omdat iedereen zo verschillende hoofdingrediënten heeft.
1) Een draaidag is net zo lang en soms iets langer dan een normale werkdag. Je bent echt ontzettend veel aan het quoten (die tussenstukjes). En 1 draaidag is ook daadwerkelijk 1 aflevering. Dus tot morgen en fijn weekend is ook écht tot morgen en fijn weekend.quote:Op dinsdag 29 april 2014 17:49 schreef Unites het volgende:
Wat ik me afvroeg....
1) Hoelang is ongeveer een draaidag? Hoeveel afleveringen worden er dan opgenomen?
2) Heb je ook buiten de shows om (dus backstage) contact met de juryleden, is het gezellig?
3) Hoelang blijven de producten in de winkel liggen?
4) Werkt er een groot team achter de schermen?
5) Hoe waren de audities? Hoe gingen deze in z'n werk?
Haha, geloof het of niet, Astrid is eigenlijk een hele sympathieke, leuke, meelevende vrouw buiten de opdrachten om. Maar ik snap heel goed waarom mensen van haar een bepaald beeld hebben, tijdens de opdrachten lijkt ze een totaal ander persoon te zijn. Oud topsporter dus die heeft een echte winnaarsmentaliteit.quote:
Wat voor sport heeft ze gedaan? Dwergwerpen of kogelstoten?quote:Op dinsdag 29 april 2014 18:49 schreef regnavetto het volgende:
Oud topsporter dus die heeft een echte winnaarsmentaliteit.
Waterpoloquote:Op dinsdag 29 april 2014 19:00 schreef golfer het volgende:
[..]
Wat voor sport heeft ze gedaan? Dwergwerpen of kogelstoten?
Txquote:Op dinsdag 29 april 2014 18:48 schreef regnavetto het volgende:
[..]
1) Een draaidag is net zo lang en soms iets langer dan een normale werkdag. Je bent echt ontzettend veel aan het quoten (die tussenstukjes). En 1 draaidag is ook daadwerkelijk 1 aflevering. Dus tot morgen en fijn weekend is ook écht tot morgen en fijn weekend.
2) Hoe langer je erin zit, hoe meer contact je met de juryleden natuurlijk hebt, omdat je elkaar beter leert kennen. Ik kan je zeggen dat het echt hele leuke mensen zijn en niet arrogant en afzijdig, waar ik een beetje bang voor was voordat ik eraan begon.
3) Pfoe, wat sowieso is dat de koelkast echt elke dag totaal anders is. Soms staat het vol met zuivel producten, andere dag vlees, andere dag helemaal leeg. Er zijn een hoop standaard dingen die er altijd liggen, olie, specerijen, azijnen etc. Maar bijvoorbeeld de groenten veranderen dan weer per dag of 2 dagen. Maar net wat ze willen om ons weer op et verkeerde pad te brengen. Zo lagen er 1 dag hele mooie citroengras stengels, laos, kaffir bladeren, en dacht ik bij een opdracht de andere dag gelijk ik ga iets moois Thai maken, was dit allemaal verdwenen en sta je weer een minuut van de 5 die je krijgt te stressen (en die wordt natuurlijk uitgezonden).
4) Ik denk dat er veel meer personen erbij komen kijken dan je misschien op voorhand verwacht. Camera-, licht-, geluids- mannen, productie team (dus voor het schoonmaken, nieuwe producten klaarzetten, zorgen dat alle dingen er zijn die we nodig hebben,) maar je hebt natuurlijk ook redacteurs nodig die alles wat er gebeurt noteren zodat dat later terug gevraagd kan worden tijdens het quoten.
5) Uhm, waren een aantal ronden, waar natuurlijk je gefilterd wordt op persoonlijkheid enz. Kookaudities waren met de welbekende mysterybox. Ik had toen met pompoen, aardappel en nog wat aandere producten een aardappelgnocchi met geroosterde pompoensaus gemaakt. Met wat garnituurtjes.
Ik snap het.quote:Op dinsdag 29 april 2014 15:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, hah hah.
Ik bedoel natuurlijk dat wat ik zelf opneem.
Zo ouderwets ben ik nog. Ik neem dingen op en kijk ze later.
Alleen met nederlandstalige zenders of de BBC kijk ik liever live, want ik kan T888 niet openemen.
Dus als ik door de week geen tijd heb om Masterchef te kijken, dan wacht ik liever tot de maraton uitzending op zaterdag dan dat ik de opgenomen versies bekijk. Online kijken via uitzending gemist doe ik nooit.
vreselijk. niet eens een kapsel kunnen bakken. Het verschil tussen kirsch en maïzena niet weten...quote:Op dinsdag 29 april 2014 20:28 schreef XcUZ_Me het volgende:
Ja, nog even een paar minuten doorstaan van dat deprimerende bake my day. Dat is echt niks he...
Ik ga voor een kapsel naar de kapperquote:Op dinsdag 29 april 2014 20:29 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
vreselijk. niet eens een kapsel kunnen bakken. Het verschil tussen kirsch en maïzena niet weten...
Even off topic, maar ik nam Sherlock ook altijd op bij de bbc en dan kun je daarna ook gewoon met ondertiteling kijkenquote:Op dinsdag 29 april 2014 15:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, hah hah.
Ik bedoel natuurlijk dat wat ik zelf opneem.
Zo ouderwets ben ik nog. Ik neem dingen op en kijk ze later.
Alleen met nederlandstalige zenders of de BBC kijk ik liever live, want ik kan T888 niet openemen.
Dus als ik door de week geen tijd heb om Masterchef te kijken, dan wacht ik liever tot de maraton uitzending op zaterdag dan dat ik de opgenomen versies bekijk. Online kijken via uitzending gemist doe ik nooit.
haha en nu weerquote:Op dinsdag 29 april 2014 20:55 schreef kwakz0r het volgende:
Dus of je even wil oprotten Julius, over 5 minuten kan Bojana je alles uitleggen....maar nu heeft ze even stress
Tjin's en was echt onder de indruk wat ze allemaal hadden voor zo'n klein winkeltje haha.quote:Op dinsdag 29 april 2014 20:56 schreef RobinOok het volgende:
Welke toko?
(ik heb geen digitaal kastje, ik kijk nog analoog)
Doe dan workshops voor de Philipijnse keuken!quote:Op dinsdag 29 april 2014 14:51 schreef regnavetto het volgende:
[..]
Ben bezig met opzet van een aantal dingetjes! Bv workshops specifiek op wat ik het beste kan bijvoorbeeld. Daar valt onder Italiaans en Filipijnse keuken! Heb vooral zin om de Filipijnse keuken te doen aangezien ik daar zo weinig mensen nog over hoor.
Heb het gemist, Job eruit?quote:Op dinsdag 29 april 2014 22:29 schreef golfer het volgende:
Nou. Alle terugkeerkandidaten zijn weer netjes weggewerkt en de strijd kan nu echt gaan beginnen.
quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |