quote:
Wat een zwaar overtrokken artikel zeg

Sowieso ook weinig wetenschappelijk.
quote:
Niet elk mens beschikt over voldoende vuur om gegeten varkensvlees in zijn lichaam om te zetten.

quote:
Ook in mager varkensvlees liggen grote hoeveelheden vet opgeslagen. Mager varkensvlees kan zelfs zonder boter in een braadpan gebakken worden. Het vlees heeft van zichzelf al vet en braadt zich in zijn eigen vet. Maar dit vet bevat één keer zo veel calorieën als koolhydraten en eiwitten bij elkaar. Het is duidelijk, dat vet vergezeld wordt van cholesterol. De moleculen worden in het bloed door cholesterol gevormd en zijn verantwoordelijk voor allerlei klachten. Men heeft zelfs ontdekt, dat kankercellen cholesterol bevatten. Normaal wordt vet buiten de bindweefselcellen aangetroffen. Ook bij oud rundvlees vinden we vet in de cellen en bij het varken ligt dit percentage aanzienlijk hoger. Varkensvlees bevat veel zwavel (daarom veroorzaakt dit ook bij sommigen puistjes!). Schapenvlees is goed en verzuurt niet zo snel. Rundvlees geeft sterke verzuring, maar stinkt niet zoals varkensvlees. Personen met een dikke nek blijken veel spek van een varkensrug gegeten te hebben. Personen met een dikke buik blijken eveneens het spek van een varkensbuik gegeten te hebben. Vrouwen met dikke dijbenen blijken dikwijls goede hameters te zijn.

quote:
De varkensvleesverbruiker gaat op de lange duur zelfs uiterlijk lijken op het dier waarmee hij zich voedt.
[ Bericht 16% gewijzigd door Immerdebestebob op 19-04-2014 11:26:12 ]