FOK!forum / Gaming / [MW2 SC #511] Schnitzels ftw!
PierreTTdonderdag 17 april 2014 @ 11:30
eXRCM.png

SPOILER: kijken op eigen risico
Stoma in de kelder
4345.jpg

Teun
mens-ugg-boots.jpg

Pierre
image16.jpg

Michhas
2004nk6.jpg

Tauch
landing-men.jpg

Stoma
typicalyanks.jpg

Soldmayor
topic.php?bb_attachments=47360&bbat=3367&inline

Pringles
126779210_d3dbb43baa.jpg

Rossdale
article-1082623-0256FC1B000005DC-530_224x423.jpg

Natte Bob
male_ugg.jpg

Betsy
ugg-222.jpg

Nicklas
ugg-man.jpg

Pringles
swag-fail-blue-uggs.jpg

Mainframes
uggs-man-robertson-swaggahottie.jpg

Bozz
tumblr_lb9v31E5E91qzhtsho1_400.jpg

Parvus
f38e3_ORIG-P1020722.jpg

Frankii
VERT_Mens%20Classichighres.jpg

Doopstah
men-in-ugg-3.jpg

dreamzk
ricky-martin-tears-of-joy-05.jpg

Fsmxi
011210_uggs.jpg

Stef
iloveyouman2_wideweb__470x30801.jpg

Tams en incognito Rossdale
pink%2520uggs%2520with%2520miniskirt.jpg
cNEpQ.jpg
KJuTT.jpg

SPOILER: De verhalen van Niels de Opperdinges
Al vanaf de verre oudheid stond Niels bekend als een echte man. Niet voor een kleintje vervaard, zien we hem op de oudste foto die bekend is van hem.

history-of-bowling-1.jpg

In deze tijd was het al bekend dat Niels zo stoer was, dat hij ronde steenballen uitpoepte, zoals we hierboven zien. Waarom? Omdat hij rotsen at. Dagelijks. U bent bekend met de Pyreneeën? Ik denk dat U zich kan voorstellen hoeveel honger Niels had. Maar laten we eens verder gaan naar de recentere geschiedenis. We schuiven een aantal duizend jaar op en komen Niels ineens in een andere gedaante tegen...

ambiorix.jpg

Ach, kijk hem toch eens staan. Een brok mannelijkheid. Uitpuilende buikspieren en een magnifieke snorpartij. Zijn bijl losjes in zijn hand om af en toe de restjes eten tussen zijn tanden uit te pulken en zijn nagels bij te werken. Legende, die Niels.

Ik weet nog goed dat op een dag ons dorp werd aangevallen via zee. Een armada van Romeinen die ons probeerden te belegeren. Niels was net klaar met het verorberen van 16 kilo vlees, zijn dagelijkse routine voordat hij een middagdutje ging doen. Geirriteerd keek hij op en zei:

This-Is-Sparta-Kick.jpg

"Hallo, wat hier gaande vrinden?"

Bevend van angst legden we uit dat we belegerd werden door Romeinen. Zijn reactie hierop werd wereldberoemd, geciteerd door duizenden geschiedschrijvers overal ter wereld:

300_sparta.jpg

"GIJ BLIJFT GODVERDOMME"

300.jpg

"UIT ONS DORP WEG JA?!?"

Gerard-Butler-This-Is-Sparta.jpg

"OF MOET IK EVEN NAAR JE TOE KOMEN!?!?"

Helaas, de Romeinen waren niet onder de indruk. De armada naderde onze kust, en er moest snel iets gebeuren. Met zijn bovenmatige intellect ontwikkelde Niels toen een enteringstechniek voor schepen, ongeëvenaard voor die tijd. Met zijn perfecte lichaam, elke ochtend gewassen in kokend lood, zijn haardos gekamd met een riek, zijn tanden gebleekt met waterstofperoxide, zijn nagels gehard met puur diamant, zijn schoenen gemaakt van het mooiste marmer (dat was zwaarder, training, je kent het wel). zwaaide hij zichzelf vanaf een schip richting de belager. Hierbij vond hij toevallig de dubbel-360-backheel-kick uit. Deze bleek erg effectief te zijn, zoals we hier kunnen zijn op het volgende plaatje.

2ebhegz.jpg

Bij de rode pijl zien we hoe Niels aan komt vliegen met de dubbele-360-backheel-kick. De andere dorpsbewoners achter hem staan nog een beetje te beven van angst. Wat er volgde laat zich makkelijk raden:

11rx3q1.jpg

Als een sloopkogel bewoog Niels van schip tot schip. Hier zien we hoe hij zijn vuuradem loslaat op de schepen. Door middel van een vernuftig buizensysteem hoefde hij maar een keer goed uit te ademen om een vuurzee te creëren waar de Vesuvius nog bij verbleekte.
De rest van de schepen werd ook in brand gestoken en zo werd de zeeslag eigenhandig door Niels gewonnen.

2le2e8h.png

Hier zien we Niels trots zegevieren, nadat hij met zijn vuuradem de complete Romeinse armada in de as had gelegd. Het dorp was weer veilig, maar voor hoe lang?

Hierna besloot Niels het een tijdje rustig aan te doen en hij trok zich terug in zijn buitenverblijf in donker Germania. Hier leefde hij als een simpele houthakker. Het grote verschil met andere houthakkers was dat hij bomen velde met zijn tanden, in plaats van een bijl. Gaandeweg bouwde hij hier met zijn 10 vrouwen een grote stam, waarvan het wapen een gespierde bever was met messcherpe tanden, met daarnaast een omgevallen boom.

Maar helaas, zoals aan alles, kwam ook hieraan een eind. Die vervelende Romeinen kwamen weer, en Niels trok ten strijde met zijn zoons en kleinzoons, wier getallen ondertussen in de tienduizenden liepen.

Na een schermutseling, waarbij Niels eigenhandig de voorhoede van het Romeinse leger een afstraffing gaf, hier te zien:

rome-total-war-2-teutoburg-foresttotal-war--rome-2s-battle-of-teutoburg-forest-puts-players-on-the-lmize18x.jpg

kwam het tot een veldslag in het Teutoburger woud. Niels voerde zelf de voorhoede aan samen met zijn oudste zoon Luca, die het bevel voerde over de Berserkers. Niels' meest reusachtige kinderen, gehard door het vellen van bomen, het looien van leer, het buigen van staal en het verwoesten van omliggende dorpen. Allen over 7 voet groot, sterk als beren, getooid in wolvenhuiden en vergezeld door woeste honden gingen ze vanuit een hinderlaag de Romeinse slagformatie te lijf.

Total-War-Rome-II-PC-Battle-of-Teutoburg-Forest-Trailer-Announcement-Screenshot-4.jpg

Uiteraard hadden de Romeinen geen schijn van kans. Op een gegeven moment voegden Niels en Luca zich bij zijn kleinzoons, de kern van het leger, 30000 man sterk. Hier werd de beslissende klap aangebracht, waarbij Niels en Luca, getooid met gevleugelde helmen, te paard de charge aanvoerden.

Otto_Albert_Koch_Varusschlacht_1909.jpg

Hierna was het snel gedaan. De Romeinen, bang voor de toorn van Niels zijn hierna nooit meer gezien boven de Rijn. En Niels besloot om weg te gaan uit Germania. Luca heeft nog 130 jaar over de stam van de Stalen Bevers geregeerd, voordat hij stierf. Hij werd ongewoon oud.

Wat er van Niels is geworden vraagt u? Dat leest u in het volgende verhaal.

Tja, wat was er eigenlijk geworden van Niels? De geschiedenisboeken zijn een tijd lang stil over hem. Wel weten we dat sinds eeuwen de nazaten van Luca nu in Germania vredig en voortvarend hun leven leefden. Tenminste, dat vertelt dit oude manuscript ons, ooit gevonden in de graftombe van Richard Leeuwenhart.

AM%20748-2v.jpg

Ze leefden voortvarend dankzij Niels en zijn heldendaden. Weinigen wisten dat Niels inmiddels was vertrokken naar Magna Frisia, het huidige Friesland. Hij leefde daar een hard maar eerlijk bestaan, leerde en sprak de taal van de dieren en leefde in kleine hutjes, nauwelijks groot genoeg om zijn immens gespierde torso te herbergen, zoals te zien hieronder.

Flag_Fen_Iron_Age_Hut.jpg

De legende gaat verder in het kleine stadje Mebreghtrwyyen. Hier leefde Niels gewoon het leven, totdat de lokale smid getroffen werd door de vogelgriep. De legende gaat dat Niels het shirt van de smid aantrok, handig herkenbaar aan de letter S voor Smid, en het werk van de smid voortzette door met zijn blote handen staal te buigen. In die tijd had de bakker een shirt met de letter B, de visser een shirt met de letter V etcetera, zodat iedereen goed herkenbaar was. De volgende foto van Niels werd onlangs gevonden in de staatsarchieven van Friesland:

Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_284153.jpg

Inmiddels was Niels de belangrijkste leverancier van wapentuig geworden. Immers, met zijn vuuradem gelijk aan de hitte van de Vesuvius en zijn onmetelijke kracht die hij gebruikte om staal te buigen met zijn blote handen had hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd. En een aardige bankrekening.
Maar van binnen kookte hij van woede. Ondanks dat hij grote delen van Europa beheerste was zijn honger naar meer woonruimte, vooral voor zijn achtertuin, nog niet gestild.
Op een dag plukte hij eigenhandig de veren van 10000 kippen, stak ze op zijn helm, en vertrok zonder iets te zeggen.

knight.jpg

Weinigen wisten dat Niels oostwaarts trok, waar hem ter ore was gekomen dat er nog genoeg ruimte was. Ook zou daar genoeg zand liggen voor de zandbakken van toekomstige kinderen. In welige oases zou hij rust kunnen vinden aan het water met een cocktail of twee. En zo trok onze nobele ridder verder, gelokt door avontuur, op weg naar het beloofde land met zand en oases.

richard_dramatic.jpg

Onderweg ging niet alles even gemakkelijk. Er bleken meerdere onverlaten ook op zoek te zijn naar een royale zandbak voor hun kinderen, alsmede naar een cocktail bij een oase. De eerste oase deed zich aan, en Niels stormde er opaf. Onder een luid en duidelijk "IK EERST IK EERST IK EERST IK EERST VERDOMME" spoedde hij zich richting de oase, zoals te zien is op onderstaande afbeelding.

richard-the-lionheart-during-the-crusades-peter-jackson.jpg

De oorspronkelijke bewoners van het gebied hebben nooit geweten wat ze overkwam. Niels vestigde zich bij een kleine oase, samen met een aantal willekeurig van de straat geraapte mensen. Het duurde niet al te lang totdat Niels besloot tot totale overname van het Midden-Oosten. Er moesten meer zandbakken komen en meer caipirinha's gedronken worden. Hieronder is te zien hoe Niels opdracht geeft tot het bouwen van een nieuwe cocktailbar. Deze moet aan zijn rechterkant komen, blijkbaar.

crusaders.jpg

Beetje bij beetje werd het land ingenomen. Op een dag zat Niels in Jeruzalem in een taveerne toen hem werd gevraagd een suicide tequila te doen. De 25e suicide tequila werd de taveerne teveel. Bij het snuiven van het zout moest Niels gigantisch niezen. In combinatie met zijn vuuradem was dit fataal voor de taveerne en de stad.

london-1666.jpg

Maar dit bood wel mogelijkheden. Mogelijkheden tot expansie. Mogelijkheden tot meer zandbakken. Mogelijkheden tot meer cocktails. En zo besloot Niels om eigenhandig de complete stad weer op te bouwen. Gewoon, door even wat gebouwen neer te zetten, wat koepels en kerken te bouwen, wat parkjes aan te leggen. Niet bepaald raketwetenschap.

Ter illustratie: de situatie voor de renovatie:

keron.jpg

En de situatie na de renovatie. Let ook op de lichtinval en de positie van de zon. Niels haatte het als de zon recht in zijn gezicht scheen, dus heeft hij Helios zelf verzocht om de zon ietwat te kantelen. Het resultaat mag er wezen.

jerusalem.jpg

Jeruzalem was van Niels. Een perfecte uitvalsbasis om Europa aan de ene kant in de gaten te houden, en de Aziaten aan de andere kant. Lange tijd werd er niks meer vernomen van Niels. Maar toch, iets later in de geschiedenisboeken, duikt hij weer op in een andere gedaante. In het volgende verhaal ziet U hoe Niels de geschiedenis voorgoed veranderde met zijn heldendaden...

Voel u vrij om als authentiek geschiedkundige dit verhaal aan te vullen.
Nick-GizModonderdag 17 april 2014 @ 11:39
Eens met deze TT
PierreTTdonderdag 17 april 2014 @ 11:44
quote:
0s.gif Op donderdag 17 april 2014 11:39 schreef Nick-GizMo het volgende:
Eens met deze TT
Dacht ik :D
Dr.Pringlesdonderdag 17 april 2014 @ 11:48
You had me at kip.
KneusTeundonderdag 17 april 2014 @ 12:00
Gister nog Spätzle met een schnitzel en een spiegelei!
Nick-GizModonderdag 17 april 2014 @ 12:09
quote:
0s.gif Op donderdag 17 april 2014 12:00 schreef KneusTeun het volgende:
Gister nog Spätzle met een schnitzel en een spiegelei!
goed spul ja ^O^
PierreTTdonderdag 17 april 2014 @ 12:21
quote:
0s.gif Op donderdag 17 april 2014 12:00 schreef KneusTeun het volgende:
Gister nog Spätzle met een schnitzel en een spiegelei!
Verdomme Teun, zo ga je dikke kop wel houden!
Michhasdonderdag 17 april 2014 @ 12:34
quote:
10s.gif Op donderdag 17 april 2014 12:21 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Verdomme Teun, zo ga je dikke kop wel houden!
#zwarebotten
Fsmxidonderdag 17 april 2014 @ 13:14
Hmm, Schnitzels
Rossdaledonderdag 17 april 2014 @ 13:37
quote:
0s.gif Op donderdag 17 april 2014 11:21 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Mwa die eet ik nog niet zo veel, maar true ik hou gewoon van lekker eten :9 :Y)
Lekker uit eten bij de McDonalds met je chick :D

quote:
10s.gif Op donderdag 17 april 2014 12:21 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Verdomme Teun, zo ga je dikke kop wel houden!
Daarom heeft hij ook een baard, dat verbergt de onderkinnen :D
Kutmanagerdonderdag 17 april 2014 @ 14:21
quote:
3s.gif Op donderdag 17 april 2014 13:37 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Lekker uit eten bij de McDonalds met je chick :D

:') !
LitmanenAFCAdonderdag 17 april 2014 @ 14:42
quote:
6s.gif Op donderdag 17 april 2014 14:21 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

:') !
Kentucky jonge
Pixelldonderdag 17 april 2014 @ 15:04
Al tijden niet bij de mac geweest, nadat ik een normaal Nederlands gesprek met een medewerker wou voeren over mijn fout geleverde bestelling :') dat werkt dus niet met dat pauper volk.

Oh ik had natuurlijk wat pils op, wat ten goede komt van mijn intelligentie, dat hielp ook niet mee :D
Dr.Pringlesdonderdag 17 april 2014 @ 15:11
quote:
0s.gif Op donderdag 17 april 2014 14:42 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Kentucky jonge
Zei iemand kip?
badboynovadonderdag 17 april 2014 @ 15:18
quote:
1s.gif Op donderdag 17 april 2014 15:11 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Zei iemand kip?
Dr.Pringlesdonderdag 17 april 2014 @ 15:35
quote:
Gif is al gepost. Jammer D.
badboynovadonderdag 17 april 2014 @ 15:53
quote:
1s.gif Op donderdag 17 april 2014 15:35 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Gif is al gepost. Jammer D.
de film is beter
Dr.Pringlesdonderdag 17 april 2014 @ 16:01
quote:
0s.gif Op donderdag 17 april 2014 15:53 schreef badboynova het volgende:

[..]

de film is beter
En zo 2006.
badboynovadonderdag 17 april 2014 @ 16:10
quote:
1s.gif Op donderdag 17 april 2014 16:01 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

En zo 2006.
Tz9FWUJ.gif
KoningStomadonderdag 17 april 2014 @ 16:27
Pornoactrices in cel voor seks met kippen
Dr.Pringlesdonderdag 17 april 2014 @ 17:52
quote:
My bitc...wait whut?
KneusTeundonderdag 17 april 2014 @ 18:36
quote:
10s.gif Op donderdag 17 april 2014 12:21 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Verdomme Teun, zo ga je dikke kop wel houden!
Sorry, but it calls me! ik houd van eten en eten van mij ;)
PierreTTdonderdag 17 april 2014 @ 18:38
quote:
1s.gif Op donderdag 17 april 2014 18:36 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Sorry, but it calls me! ik houd van eten en eten van mij ;)
O+
LitmanenAFCAdonderdag 17 april 2014 @ 18:40
Automonteur worden eigen zaak open maken
PierreTTdonderdag 17 april 2014 @ 18:41
Klaar
Dr.Pringlesdonderdag 17 april 2014 @ 19:17
Moet je boom?
PierreTTdonderdag 17 april 2014 @ 19:29
quote:
0s.gif Op donderdag 17 april 2014 19:17 schreef Dr.Pringles het volgende:
Moet je boom?
Hai een towerburger en 6 kipstukken graag
Dr.Pringlesdonderdag 17 april 2014 @ 19:37
Heb alleen zinger en hele kippen.
Nick-GizModonderdag 17 april 2014 @ 19:44
quote:
3s.gif Op donderdag 17 april 2014 13:37 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Lekker uit eten bij de McDonalds met je chick :D

Als jij eten bij de Mac al uiteten vind, dan heb je ook een lage standaard :)
Rossdaledonderdag 17 april 2014 @ 19:48
quote:
14s.gif Op donderdag 17 april 2014 19:44 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Als jij eten bij de Mac al uiteten vind, dan heb je ook een lage standaard :)
Ik baseer mijn uitspraak op de gemiddelde Facebook foto van je :D
Dr.Pringlesdonderdag 17 april 2014 @ 19:50
Ooh killem
Nick-GizModonderdag 17 april 2014 @ 19:51
quote:
1s.gif Op donderdag 17 april 2014 19:48 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik baseer mijn uitspraak op de gemiddelde Facebook foto van je :D
Kijk eens aan, je vindt mijn wall leuk. Dacht dat je wel wat beters te doen had in je leven nu die kleine er is?
Rossdaledonderdag 17 april 2014 @ 19:53
Ok Nick.
Dr.Pringlesdonderdag 17 april 2014 @ 20:09
quote:
0s.gif Op donderdag 17 april 2014 19:50 schreef Dr.Pringles het volgende:
Ooh killem
LitmanenAFCAdonderdag 17 april 2014 @ 20:11
Anchorman-well-that-escalated-quickly.jpg
Nick-GizModonderdag 17 april 2014 @ 20:27
quote:
0s.gif Op donderdag 17 april 2014 19:53 schreef Rossdale het volgende:
Ok Nick.
duidelijk 14.gif
PierreTTdonderdag 17 april 2014 @ 20:33
quote:
0s.gif Op donderdag 17 april 2014 19:37 schreef Dr.Pringles het volgende:
Heb alleen zinger en hele kippen.
Hai hele kip op broodje met alleen mayo geen groente dan graag
PierreTTdonderdag 17 april 2014 @ 20:33
quote:
:D
Dr.Pringlesdonderdag 17 april 2014 @ 20:45
quote:
10s.gif Op donderdag 17 april 2014 20:33 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Hai hele kip op broodje met alleen mayo geen groente dan graag
Dat gaat ik eens even regelen.
Kutmanagervrijdag 18 april 2014 @ 01:00
quote:
:')

Elke doorgewinterde Anchorman fan weet dat het "Boy, that escalated quickly." is.

Nou goed ik ga weer lekker verder zuipen, dronken worden van quadripels, slechtte idee ooit :')
Dr.Pringlesvrijdag 18 april 2014 @ 09:00
quote:
10s.gif Op vrijdag 18 april 2014 01:00 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

:')

Elke doorgewinterde Anchorman fan weet dat het "Boy, that escalated quickly." is.

Nou goed ik ga weer lekker verder zuipen, dronken worden van quadripels, slechtte idee ooit :')
*slechtste, eikel.
PierreTTvrijdag 18 april 2014 @ 09:46
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 april 2014 09:00 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

*slechtste, eikel.
Wat een taal jongeman, ga je mond maar even spoelen.


Met Big Mac-saus!
badboynovavrijdag 18 april 2014 @ 11:51
BOINGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

tumblr_mt241xzzFv1rb8tmvo1_250.gif
LitmanenAFCAvrijdag 18 april 2014 @ 12:05
quote:
10s.gif Op vrijdag 18 april 2014 01:00 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

:')

Elke doorgewinterde Anchorman fan weet dat het "Boy, that escalated quickly." is.

Nou goed ik ga weer lekker verder zuipen, dronken worden van quadripels, slechtte idee ooit :')
Gelukkig ben ik geen doorgewinterde anchorman fan
Kutmanagervrijdag 18 april 2014 @ 12:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 april 2014 12:05 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Gelukkig ben ik geen doorgewinterde anchorman fan
Dat gelukkig noemen. :')
LitmanenAFCAvrijdag 18 april 2014 @ 13:15
Donnie Brasco op NF _O_
sjimstervrijdag 18 april 2014 @ 13:33
Michhasvrijdag 18 april 2014 @ 13:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 april 2014 11:51 schreef badboynova het volgende:
BOINGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

[ afbeelding ]
Tepels gespot, permban aangevraagd.
badboynovavrijdag 18 april 2014 @ 13:42
quote:
7s.gif Op vrijdag 18 april 2014 13:41 schreef Michhas het volgende:

[..]

Tepels gespot, permban aangevraagd.
is een een vies shirt met vlekken erop mimi ;)

(dat klinkt wel heel erg fout :') )
KneusTeunvrijdag 18 april 2014 @ 15:23
Amerikaanse Rossdale gevonden, oke hij komt niet in de buurt maar de poging is goed.


Kerel zijn instagram is ook instawin :)
Dr.Pringlesvrijdag 18 april 2014 @ 15:46
quote:
Heb je ook een halve? Een hele krijg ik niet op.
Kutmanagervrijdag 18 april 2014 @ 16:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 april 2014 15:23 schreef KneusTeun het volgende:
Amerikaanse Rossdale gevonden, oke hij komt niet in de buurt maar de poging is goed.


Kerel zijn instagram is ook instawin :)
Dan Bilzerian is een baas, maar dit filmpje is gewoon triest. :') Vroeger was FPS russia nog leuk, toen het nog niet over Murica ging maar over wapens.
LitmanenAFCAvrijdag 18 april 2014 @ 16:29
quote:
13s.gif Op vrijdag 18 april 2014 16:21 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Dan Bilzerian is een baas, maar dit filmpje is gewoon triest. :') Vroeger was FPS russia nog leuk, toen het nog niet over Murica ging maar over wapens.
Oke man :')
KneusTeunvrijdag 18 april 2014 @ 16:35
quote:
13s.gif Op vrijdag 18 april 2014 16:21 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Dan Bilzerian is een baas, maar dit filmpje is gewoon triest. :') Vroeger was FPS russia nog leuk, toen het nog niet over Murica ging maar over wapens.
kijk ook geen FPS russia, ooit wel eens gezien, maar niet echt iets wat ik zou volgen.
Dr.Pringlesvrijdag 18 april 2014 @ 18:32
#ZWERF
KoningStomavrijdag 18 april 2014 @ 22:21
quote:
thx brov
Kutmanagervrijdag 18 april 2014 @ 22:35
niks open op goede vrijdag behalve dure turken avondwinkels. :') Kutpasen.
Michhasvrijdag 18 april 2014 @ 23:33
quote:
13s.gif Op vrijdag 18 april 2014 22:35 schreef Kutmanager het volgende:
niks open op goede vrijdag behalve dure turken avondwinkels. :') Kutpasen.
Ik hoor je.
Dr.Pringlesvrijdag 18 april 2014 @ 23:42
quote:
7s.gif Op vrijdag 18 april 2014 23:33 schreef Michhas het volgende:

[..]

Ik hoor je.
Hulk_Hogan%2B2.jpg
Pixellzaterdag 19 april 2014 @ 01:54
quote:
13s.gif Op vrijdag 18 april 2014 22:35 schreef Kutmanager het volgende:
niks open op goede vrijdag behalve dure turken avondwinkels. :') Kutpasen.
De bar is open.
Nick-GizMozaterdag 19 april 2014 @ 02:03
https://www.g2a.com/xbox12paypal

geen dank O+
PierreTTzaterdag 19 april 2014 @ 13:16
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 april 2014 01:54 schreef Pixell het volgende:

[..]

De bar is open.
Dat heb ik gemerkt
Kutmanagerzaterdag 19 april 2014 @ 13:18
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 april 2014 13:16 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dat heb ik gemerkt
:')
LitmanenAFCAzaterdag 19 april 2014 @ 13:19
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 april 2014 13:16 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dat heb ik gemerkt
PierreTTzaterdag 19 april 2014 @ 13:27
quote:
13s.gif Op zaterdag 19 april 2014 13:18 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

:')
Haha stuk verdriet
Dr.Pringleszaterdag 19 april 2014 @ 13:33
Ik straal weer. :D
PierreTTzaterdag 19 april 2014 @ 13:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 april 2014 13:33 schreef Dr.Pringles het volgende:
Ik straal weer. :D
O+
Dr.Pringleszaterdag 19 april 2014 @ 14:32
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 april 2014 13:47 schreef PierreTT het volgende:

[..]

O+
*;
KoningStomazaterdag 19 april 2014 @ 15:00
uTTAnNC.gif
Nick-GizMozaterdag 19 april 2014 @ 15:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 april 2014 13:33 schreef Dr.Pringles het volgende:
Ik straal weer. :D
ulvet.gif
Michhaszaterdag 19 april 2014 @ 15:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 april 2014 15:56 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Phil _O_
Kutmanagerzaterdag 19 april 2014 @ 15:59
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 april 2014 13:27 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Haha stuk verdriet
Haha kom je naar Delft vandaag? Gaan we ribjes hakken.
Dr.Pringleszaterdag 19 april 2014 @ 15:59
quote:
17s.gif Op zaterdag 19 april 2014 15:58 schreef Michhas het volgende:

[..]

Phil _O_
W.T.F, why the face.
Michhaszaterdag 19 april 2014 @ 16:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 april 2014 15:59 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

W.T.F, why the face.
Dr.Pringleszaterdag 19 april 2014 @ 16:46
quote:
phildunphy.gif
Dr.Pringleszaterdag 19 april 2014 @ 16:48
tumblr_mnmz4mNggq1stzj7zo1_500.gif
Dr.Pringleszaterdag 19 april 2014 @ 16:49
quote:
Phil-Gif-modern-family-16777750-500-170.gif
Michhaszaterdag 19 april 2014 @ 17:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 april 2014 16:49 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O-
Michhaszaterdag 19 april 2014 @ 17:14
tumblr_mjgqyb7VYW1qd2k1no7_r1_250.gif
Dr.Pringleszaterdag 19 april 2014 @ 17:16
50db20668cf2830fd8073ef03f6762d5.gif
Dr.Pringleszaterdag 19 april 2014 @ 17:18

_O- :D
Michhaszaterdag 19 april 2014 @ 17:18
tumblr_mxnqxtswxv1sm9s3lo1_500.gif
Michhaszaterdag 19 april 2014 @ 17:21
quote:
_O-
I GOT GLORIA
PierreTTzondag 20 april 2014 @ 09:27
Hello, it is mie, de iester bunnie

Michhaszondag 20 april 2014 @ 09:40
quote:
0s.gif Op zondag 20 april 2014 09:27 schreef PierreTT het volgende:
Hello, it is mie, de iester bunnie

Hey! Not my ears!
PierreTTzondag 20 april 2014 @ 09:42
quote:
10s.gif Op zondag 20 april 2014 09:40 schreef Michhas het volgende:

[..]

Hey! Not my ears!
_O-
PierreTTzondag 20 april 2014 @ 09:45
Senks for watching
Michhaszondag 20 april 2014 @ 09:48
PierreTTzondag 20 april 2014 @ 09:48
quote:
Dat was in Tilburg _O-
Michhaszondag 20 april 2014 @ 10:52
quote:
10s.gif Op zondag 20 april 2014 09:48 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dat was in Tilburg _O-
:D _O-
PierreTTzondag 20 april 2014 @ 11:14
quote:
1s.gif Op zondag 20 april 2014 10:52 schreef Michhas het volgende:

[..]

:D _O-
Serieus, die party wordt elk jaar gegeven door een dispuut, supervet altijd :D Van het budget dat ze overhadden hebben ze als promo Jo Bonten ingehuurd _O-
Kutmanagerzondag 20 april 2014 @ 11:22
quote:
1s.gif Op zondag 20 april 2014 11:14 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Serieus, die party wordt elk jaar gegeven door een dispuut, supervet altijd :D Van het budget dat ze overhadden hebben ze als promo Jo Bonten ingehuurd _O-
Zal niet zoveel zijn geweest dan wat ze overhadden. :')
Dr.Pringleszondag 20 april 2014 @ 11:49
Whaddup, science bitches.
Pixellzondag 20 april 2014 @ 12:56
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 april 2014 13:16 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dat heb ik gemerkt
Een paar Bierrie Bierries, lekker man! Behalve op zondag, want jezus christus etc..Morgen weer verder op het Paastoernooi! :D
Michhaszondag 20 april 2014 @ 13:11
Zalig Paasfeest.
LitmanenAFCAzondag 20 april 2014 @ 14:19
quote:
7s.gif Op zondag 20 april 2014 13:11 schreef Michhas het volgende:
Zalig Paasfeest.
kerk
PierreTTzondag 20 april 2014 @ 14:34
quote:
1s.gif Op zondag 20 april 2014 12:56 schreef Pixell het volgende:

[..]

Een paar Bierrie Bierries, lekker man! Behalve op zondag, want jezus christus etc..Morgen weer verder op het Paastoernooi! :D
Jij snapt het Natte! :D
LitmanenAFCAzondag 20 april 2014 @ 15:09
http://www.weertdegekste.(...)-te-tukken-de-kroeg/

Wat deed je in Weert Pieter?
KneusTeunzondag 20 april 2014 @ 15:26
Kheb je gemist rossdale ;)

*poser mode
zChxe0.gif

En voor pierre! deze ligt straks op mijn bord!!!
10290616_743668905653788_787248761165631195_n.jpg

[ Bericht 27% gewijzigd door KneusTeun op 20-04-2014 15:42:06 ]
PierreTTzondag 20 april 2014 @ 15:50
quote:
Op zoek naar jou, maar de zoektocht opgegeven :'(
PierreTTzondag 20 april 2014 @ 15:51
quote:
0s.gif Op zondag 20 april 2014 15:26 schreef KneusTeun het volgende:
Kheb je gemist rossdale ;)

*poser mode
[ afbeelding ]

En voor pierre! deze ligt straks op mijn bord!!!
[ afbeelding ]
Hulde! :9
Dr.Pringleszondag 20 april 2014 @ 16:14
Wat zou je doeeeeeeeen als er nooit meer een morgen zal zijn?
Bozz187zondag 20 april 2014 @ 16:17
quote:
0s.gif Op zondag 20 april 2014 16:14 schreef Dr.Pringles het volgende:
Wat zou je doeeeeeeeen als er nooit meer een morgen zal zijn?
daar moet ik ff nachtje over slapen
Michhaszondag 20 april 2014 @ 16:19
quote:
0s.gif Op zondag 20 april 2014 16:14 schreef Dr.Pringles het volgende:
Wat zou je doeeeeeeeen als er nooit meer een morgen zal zijn?
interview_alib.jpg
Dr.Pringleszondag 20 april 2014 @ 16:30
Lawl, titanfall is toch niks aan joh.
Dr.Pringleszondag 20 april 2014 @ 16:35
in4b stoma, btw.
LitmanenAFCAzondag 20 april 2014 @ 16:36
quote:
13s.gif Op zondag 20 april 2014 16:30 schreef Dr.Pringles het volgende:
Lawl, titanfall is toch niks aan joh.
Was voor 2 weken leuk :') En het spel werkt ook gewoon perfect
Dr.Pringleszondag 20 april 2014 @ 16:42
quote:
0s.gif Op zondag 20 april 2014 16:36 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Was voor 2 weken leuk :') En het spel werkt ook gewoon perfect
Ja, mag misschien wel zo zijn. Die titans zijn gewoon saai.
LitmanenAFCAzondag 20 april 2014 @ 16:43
quote:
0s.gif Op zondag 20 april 2014 16:42 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Ja, mag misschien wel zo zijn. Die titans zijn gewoon saai.
Vind je? Ik liet hem eerst altijd in follow mode maar nu ga ik er meestal zelf in zitten al vind ik het totaal niet erg als dat ding kapot is. Zitten ook amper wapens in en die perks zijn nou niet echt interessant. Moet gewoon weer een goede COD van Treyarch komen ^O^
Dr.Pringleszondag 20 april 2014 @ 16:47
quote:
0s.gif Op zondag 20 april 2014 16:43 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Vind je? Ik liet hem eerst altijd in follow mode maar nu ga ik er meestal zelf in zitten al vind ik het totaal niet erg als dat ding kapot is. Zitten ook amper wapens in en die perks zijn nou niet echt interessant. Moet gewoon weer een goede COD van Treyarch komen ^O^
Ja, beetje met die machine gun knallen, 1x raketten afvuren en beetje schoppen. Mijn titan is toch altijd sneller kapot. Dus knal meestal gewoon gasten af ipv andere titans. Ik vind die sensitivity toch wel bagger. Default is weer iets te snel en Low is weer te langzaan. :')
LitmanenAFCAzondag 20 april 2014 @ 16:49
quote:
0s.gif Op zondag 20 april 2014 16:47 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Ja, beetje met die machine gun knallen, 1x raketten afvuren en beetje schoppen. Mijn titan is toch altijd sneller kapot. Dus knal meestal gewoon gasten af ipv andere titans. Ik vind die sensitivity toch wel bagger. Default is weer iets te snel en Low is weer te langzaan. :')
Ik pak altijd die 40mm canon die is wel goed. Sensitivity heb ik nog niet mee gekloot eigenlijk.
PierreTTzondag 20 april 2014 @ 16:50
quote:
0s.gif Op zondag 20 april 2014 16:43 schreef LitmanenAFCA het volgende:

Moet gewoon weer een goede COD van Treyarch komen ^O^
Precies ^O^
LitmanenAFCAzondag 20 april 2014 @ 16:53
quote:
10s.gif Op zondag 20 april 2014 16:50 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Precies ^O^
Ghosts werkt ook wel als je op iemand schiet dan gaat hij ook dood. Maar er zit 0 tempo in dat spel, de killstreaks zijn saai en de mappen die vanaf launch in de game zaten waren treurig. Nu gaat sledgehammer of hoe die kut studio ook heet een COD maken daarna pas Treyarch :'(
Dr.Pringleszondag 20 april 2014 @ 17:02
quote:
10s.gif Op zondag 20 april 2014 16:50 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Precies ^O^
tumblr_lv9qyhvr7O1r3zrldo1_r1_400.gif
PierreTTzondag 20 april 2014 @ 18:35
quote:
0s.gif Op zondag 20 april 2014 16:53 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ghosts werkt ook wel als je op iemand schiet dan gaat hij ook dood. Maar er zit 0 tempo in dat spel, de killstreaks zijn saai en de mappen die vanaf launch in de game zaten waren treurig. Nu gaat sledgehammer of hoe die kut studio ook heet een COD maken daarna pas Treyarch :'(
Zeker. Ik heb Ghosts op de 360 misschien een maand gespeeld. Dat tempo en die streaks waren echt verschrikkelijk. Je kwam met 6v6 al niemand tegen, vaak zat echt alleen op een map rondgelopen dat je niemand tegenkwam.
KoningStomazondag 20 april 2014 @ 18:43
quote:
13s.gif Op zondag 20 april 2014 16:30 schreef Dr.Pringles het volgende:
Lawl, titanfall is toch niks aan joh.
je moet gewoon muren gebruiken en die 10 k/d rollen 6.gif

vloer is lava 6.gif
KneusTeunzondag 20 april 2014 @ 19:12
wij zijn Ajax :') ge-fucking-weldig!
PierreTTzondag 20 april 2014 @ 20:09
quote:
0s.gif Op zondag 20 april 2014 19:12 schreef KneusTeun het volgende:
wij zijn Ajax :') ge-fucking-weldig!
Crisis wat een blamage eerste klas :'(
LitmanenAFCAzondag 20 april 2014 @ 20:10
quote:
0s.gif Op zondag 20 april 2014 19:12 schreef KneusTeun het volgende:
wij zijn Ajax :') ge-fucking-weldig!
Zegt de Twente supporter die nooit kijkt als het slecht gaat :')
LitmanenAFCAzondag 20 april 2014 @ 20:11
quote:
1s.gif Op zondag 20 april 2014 20:09 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Crisis wat een blamage eerste klas :'(
Ja het is echt tering slecht zeg. Nou wil ik niet zeggen dat Ajax makkelijk had gewonnen als die supporters dat vuurwerk niet op het geld gooien maar echt geconcentreerd leken ze niet uit de catacomben te komen. Had gewoon makkelijk 10-1 kunnen zijn
Dr.Pringleszondag 20 april 2014 @ 20:12
D.R.A.M.A
PierreTTzondag 20 april 2014 @ 20:13
quote:
0s.gif Op zondag 20 april 2014 20:11 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ja het is echt tering slecht zeg. Nou wil ik niet zeggen dat Ajax makkelijk had gewonnen als die supporters dat vuurwerk niet op het geld gooien maar echt geconcentreerd leken ze niet uit de catacomben te komen. Had gewoon makkelijk 10-1 kunnen zijn
Absoluut. Wel leuk voor Jans, maar dit lijkt bijna op matchfixing :')
KneusTeunzondag 20 april 2014 @ 20:15
quote:
0s.gif Op zondag 20 april 2014 20:10 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Zegt de Twente supporter die nooit kijkt als het slecht gaat :')
ik kijk altijd in principe, behalve als ik werk. Maar dit is toch feest?
PierreTTzondag 20 april 2014 @ 20:21
quote:
1s.gif Op zondag 20 april 2014 20:15 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

ik kijk altijd in principe, behalve als ik werk. Maar dit is toch feest?
Leuk voor PEC hoor, leuk voor Jans ook ^O^
LitmanenAFCAzondag 20 april 2014 @ 20:24
quote:
1s.gif Op zondag 20 april 2014 20:15 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

ik kijk altijd in principe, behalve als ik werk. Maar dit is toch feest?
Wat zou hier feest aan moeten zijn voor jou? Zou je dat even willen uitleggen. Ik heb jou een jaar lang niet over voetbal gehoord en zodra Twente een paar keer wint dan begin je weer :') Kom op en hou jezelf niet voor de gek.
Kutmanagerzondag 20 april 2014 @ 20:34
Zoveel verschillende onderwerpen om nu over te trollen. :')
LitmanenAFCAzondag 20 april 2014 @ 20:35
quote:
6s.gif Op zondag 20 april 2014 20:34 schreef Kutmanager het volgende:
Zoveel verschillende onderwerpen om nu over te trollen. :')
Ik zeg doen. Ik wil jou mening over voetbal ook wel even horen
Kutmanagerzondag 20 april 2014 @ 20:36
quote:
0s.gif Op zondag 20 april 2014 20:35 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ik zeg doen. Ik wil jou mening over voetbal ook wel even horen
Mooi dat je zelfs bij deze opmerking hapt.
LitmanenAFCAzondag 20 april 2014 @ 20:39
Nee vertel maurice ik ben oprecht benieuwd.
LitmanenAFCAzondag 20 april 2014 @ 20:40
Dan lees ik het morgen wel terug want ik ga zuipen
Kutmanagerzondag 20 april 2014 @ 20:42
quote:
10s.gif Op zondag 20 april 2014 20:40 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Dan lees ik het morgen wel terug want ik ga zuipen
Ga je zuipen? Omdat Feijenoord kampioen wordt of wat?
LitmanenAFCAzondag 20 april 2014 @ 20:43
quote:
10s.gif Op zondag 20 april 2014 20:42 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ga je zuipen? Omdat Feijenoord kampioen wordt of wat?
Ja vertel aub meer
Kutmanagerzondag 20 april 2014 @ 20:43
:')
LitmanenAFCAzondag 20 april 2014 @ 20:44
Ik ga douchen en de kroeg in en dat was totaal niet het plan voor deze nederlaag :')

One love maumau dat weet je
Kutmanagerzondag 20 april 2014 @ 20:45
http://www.speld.nl/2014/(...)ementaire-nederlaag/

:')
KneusTeunzondag 20 april 2014 @ 20:48
quote:
0s.gif Op zondag 20 april 2014 20:24 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Wat zou hier feest aan moeten zijn voor jou? Zou je dat even willen uitleggen. Ik heb jou een jaar lang niet over voetbal gehoord en zodra Twente een paar keer wint dan begin je weer :') Kom op en hou jezelf niet voor de gek.
een jaar inderdaad :') zit je dwars? Hier in Enschede vloog het vuurwerk de lucht in :)
Cliffyzondag 20 april 2014 @ 20:51
Wie noemt z'n kind trouwens Furdjel? 8)7
Kutmanagerzondag 20 april 2014 @ 20:55
quote:
0s.gif Op zondag 20 april 2014 20:51 schreef Cliffy het volgende:
Wie noemt z'n kind trouwens Furdjel? 8)7
Misschien bedoelden ze Virgil maar kon de gemeentebeambte het niet handelen. :')
Dr.Pringleszondag 20 april 2014 @ 21:04
Of Virgin.
LitmanenAFCAzondag 20 april 2014 @ 21:05
quote:
1s.gif Op zondag 20 april 2014 20:48 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

een jaar inderdaad :') zit je dwars? Hier in Enschede vloog het vuurwerk de lucht in :)
Nee hoor het maakt mijn punt alleen maar duidelijk. Is niet de eerste keer dat daar vuurwerk de lucht in gaat. Was er nog brandweer nodig?
LitmanenAFCAzondag 20 april 2014 @ 21:06
Kijk naar je "eigen" club Teun dat lijkt me toch iets belangrijker
Fsmxizondag 20 april 2014 @ 21:21
Mein Himmel, ik kijk sowieso eigenlijk nooi voetbal, maar vind dit wel een leuke uitslag. Tevens wel weer mooi niveau getoond door die vuurwerksupporters :')
Nick-GizMozondag 20 april 2014 @ 21:57
quote:
0s.gif Op zondag 20 april 2014 16:36 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Was voor 2 weken leuk :')
Gelukkig zie je het zelf nu ook in, zoals ik al zei het is een maand leuk en daarna speelt niemand het meer ^O^

quote:
0s.gif Op zondag 20 april 2014 19:12 schreef KneusTeun het volgende:
wij zijn Ajax :') ge-fucking-weldig!
Tja, krijg je er van
Nick-GizMozondag 20 april 2014 @ 21:57
quote:
0s.gif Op zondag 20 april 2014 21:06 schreef LitmanenAFCA het volgende:
Kijk naar je "eigen" club Teun dat lijkt me toch iets belangrijker
Goed om deze ff te quoten, gaat nog wel ooit van pas komen :')
Kutmanagermaandag 21 april 2014 @ 01:26
ObAIh27.gif

7 van de 8 van deze gezien.
Pixellmaandag 21 april 2014 @ 09:11
Ik heb gister niet gekeken, is natuurlijk belachelijk dat er op een zondag word gewerkt, laat staan met Pasen.


Maar ajax :')
KneusTeunmaandag 21 april 2014 @ 09:47
quote:
0s.gif Op zondag 20 april 2014 21:57 schreef Nick-GizMo het volgende:

[..]

Goed om deze ff te quoten, gaat nog wel ooit van pas komen :')
als PSV of Twente wat minder speelt staat ie zelf ook weer hard te trollen :') het is me wat met die joden ;)
LitmanenAFCAmaandag 21 april 2014 @ 12:27
quote:
1s.gif Op maandag 21 april 2014 09:47 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

als PSV of Twente wat minder speelt staat ie zelf ook weer hard te trollen :') het is me wat met die joden ;)
Ik post hier zelden tot nooit over voetbal dus je bent weer dingen aan het verzinnen. Maar leuk dat je een leuke avond hebt gehad met het verlies van Ajax zegt weer genoeg over de club Ajax ^O^
Dr.Pringlesmaandag 21 april 2014 @ 12:45
quote:
0s.gif Op maandag 21 april 2014 12:27 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ik post hier zelden tot nooit over voetbal dus je bent weer dingen aan het verzinnen. Maar leuk dat je een leuke avond hebt gehad met het verlies van Ajax zegt weer genoeg over de club Ajax ^O^
Wat zegt het dan?
LitmanenAFCAmaandag 21 april 2014 @ 12:46
quote:
1s.gif Op maandag 21 april 2014 12:45 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Wat zegt het dan?
Dat er maar een club is in Nederland die er toe doet ^O^
KoningStomamaandag 21 april 2014 @ 12:51
en dat is FUCKING PEC Zwolle!!!!!!!!!!1
Rossdalemaandag 21 april 2014 @ 17:31
quote:
0s.gif Op maandag 21 april 2014 12:27 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ik post hier zelden tot nooit over voetbal
Wait... What? :D
Kutmanagermaandag 21 april 2014 @ 20:04
quote:
0s.gif Op maandag 21 april 2014 12:46 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Dat er maar een club is in Nederland die er toe doet ^O^
Kijk dat begrijp jij dus niet Stef. Er is geen een voetbalclub in Nl die ertoe doet. Voetbal doet er namelijk niet toe, laat staan de eredivisie.

Brood en spelen voor het vulgus, maar dan zonder brood. Meer is het niet. :')
LitmanenAFCAmaandag 21 april 2014 @ 20:31
quote:
1s.gif Op maandag 21 april 2014 17:31 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Wait... What? :D
Laatste maanden toch amper gepost hier en dus ook weinig over voetbal
Rossdalemaandag 21 april 2014 @ 20:33
Daar zit wat in Stef
Sharpdressedmanmaandag 21 april 2014 @ 20:36
quote:
0s.gif Op maandag 21 april 2014 12:51 schreef KoningStoma het volgende:
en dat is FUCKING PEC Zwolle!!!!!!!!!!1
Diehebben gisteren gewonnen toch? hoorde ik mijn vader iets over zeggen.
KoningStomamaandag 21 april 2014 @ 22:19
quote:
14s.gif Op maandag 21 april 2014 20:36 schreef Sharpdressedman het volgende:

[..]

Diehebben gisteren gewonnen toch? hoorde ik mijn vader iets over zeggen.
ja tegen afc wasmiddel corner schwalbe kansloos balbezit buitenspel
Kutmanagerdinsdag 22 april 2014 @ 03:03
quote:
0s.gif Op maandag 21 april 2014 22:19 schreef KoningStoma het volgende:

[..]

ja tegen afc wasmiddel corner schwalbe kansloos balbezit buitenspel
:') _O-
Rossdaledinsdag 22 april 2014 @ 08:16
Het commentaar van Stoma klopt alsnog beter dan de analyses van van Halst ^O^

_O_
PierreTTdinsdag 22 april 2014 @ 09:34
:W
sjimsterdinsdag 22 april 2014 @ 10:16
sjimsterdinsdag 22 april 2014 @ 10:18
is toch geweldig dit! :)
Nick-GizModinsdag 22 april 2014 @ 10:22
quote:
1s.gif Op maandag 21 april 2014 09:47 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

als PSV of Twente wat minder speelt staat ie zelf ook weer hard te trollen :') het is me wat met die joden ;)
daarom dus quoten ;)

quote:
3s.gif Op dinsdag 22 april 2014 08:16 schreef Rossdale het volgende:
Het commentaar van Stoma klopt alsnog beter dan de analyses van van Halst ^O^

_O_
dat is ook niet zo moeilijk _O-
KoningStomadinsdag 22 april 2014 @ 10:45
check my loadout
xwe8Z.jpg
KneusTeundinsdag 22 april 2014 @ 11:04
Geen kaas?
Rossdaledinsdag 22 april 2014 @ 13:27
http://www.gamer.nl/nieuw(...)op-voor-vier-spelers

4 player co-op Assassin's Creed _O_ Fuck yes!
Nick-GizModinsdag 22 april 2014 @ 14:35
quote:
0s.gif Op maandag 21 april 2014 12:51 schreef KoningStoma het volgende:
en dat is FUCKING PEC Zwolle!!!!!!!!!!1
0f0db52b_iArTJe4KOKk2Q.gif
Rossdaledinsdag 22 april 2014 @ 15:06

Ik heb het bìjna een hele minuut volgehouden :')
Pixelldinsdag 22 april 2014 @ 15:47
Een week detoxen na dit weekend, waar een paasweekeinde wel niet goed voor kan zijn :D
Kutmanagerdinsdag 22 april 2014 @ 17:28
Komt net een meid voorbij gefietst, met een in de zon prachtig schuddende, hypnotiserende voorgevel. Allemaal helemaal mooi, zonnebril op en ongegeneerd staren.

Kijk ik vervolgens even naar haar gezicht, ze was echt 14 ofzo. :')
Pixelldinsdag 22 april 2014 @ 19:35
Gisteravond ook mooi in de stad, kwamen 3 gasten de stad in en die hadden een voetbal bij hun (was 3u snachts). Met onze dronken koppen een wedje leggen hoe vaak we konden hooghouden..zij daarna met een hockeybal + stick, die had ik nog in mn hockeytas. Vraagt 1 van die kerels of zo'n hockeybal ook stuitert en gooit dat ding via de grond vol in het gezicht van zijn kameraad. Hele kop onder het bloed, wenkbrauw kapot en wij maar lachen :')
badboynovadinsdag 22 april 2014 @ 19:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 april 2014 19:35 schreef Pixell het volgende:
Gisteravond ook mooi in de stad, kwamen 3 gasten de stad in en die hadden een voetbal bij hun (was 3u snachts). Met onze dronken koppen een wedje leggen hoe vaak we konden hooghouden..zij daarna met een hockeybal + stick, die had ik nog in mn hockeytas. Vraagt 1 van die kerels of zo'n hockeybal ook stuitert en gooit dat ding via de grond vol in het gezicht van zijn kameraad. Hele kop onder het bloed, wenkbrauw kapot en wij maar lachen :')
En toen kwamen al hun berber vriendjes erbij, en die sloegen jullie half dood :+
PierreTTdinsdag 22 april 2014 @ 19:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 april 2014 19:35 schreef Pixell het volgende:
Gisteravond ook mooi in de stad, kwamen 3 gasten de stad in en die hadden een voetbal bij hun (was 3u snachts). Met onze dronken koppen een wedje leggen hoe vaak we konden hooghouden..zij daarna met een hockeybal + stick, die had ik nog in mn hockeytas. Vraagt 1 van die kerels of zo'n hockeybal ook stuitert en gooit dat ding via de grond vol in het gezicht van zijn kameraad. Hele kop onder het bloed, wenkbrauw kapot en wij maar lachen :')
Ik moest lachen :') :D
Deze keer ben jij eens niet het slachtoffer _O-
KneusTeundinsdag 22 april 2014 @ 19:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 april 2014 19:35 schreef Pixell het volgende:
Gisteravond ook mooi in de stad, kwamen 3 gasten de stad in en die hadden een voetbal bij hun (was 3u snachts). Met onze dronken koppen een wedje leggen hoe vaak we konden hooghouden..zij daarna met een hockeybal + stick, die had ik nog in mn hockeytas. Vraagt 1 van die kerels of zo'n hockeybal ook stuitert en gooit dat ding via de grond vol in het gezicht van zijn kameraad. Hele kop onder het bloed, wenkbrauw kapot en wij maar lachen :')
klopt niet, Borne is een dorpje ;)
Pixelldinsdag 22 april 2014 @ 20:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 april 2014 19:46 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

klopt niet, Borne is een dorpje ;)
Was Hengelo kut ;)
PierreTTwoensdag 23 april 2014 @ 01:07

Oke, nu heb ik alles wel gezien denk ik _O-
Kutmanagerwoensdag 23 april 2014 @ 06:30
quote:
10s.gif Op woensdag 23 april 2014 01:07 schreef PierreTT het volgende:

Oke, nu heb ik alles wel gezien denk ik _O-
wtf is dit? :')
Michhaswoensdag 23 april 2014 @ 07:08
quote:
10s.gif Op woensdag 23 april 2014 01:07 schreef PierreTT het volgende:

Oke, nu heb ik alles wel gezien denk ik _O-
Wat? :')
PierreTTwoensdag 23 april 2014 @ 09:57
quote:
1s.gif Op woensdag 23 april 2014 07:08 schreef Michhas het volgende:

[..]

Wat? :')
quote:
6s.gif Op woensdag 23 april 2014 06:30 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

wtf is dit? :')
Daarom zeg ik, nu heb ik alles wel gezien _O-
Dr.Pringleswoensdag 23 april 2014 @ 13:37
quote:
10s.gif Op woensdag 23 april 2014 09:57 schreef PierreTT het volgende:

[..]


[..]

Daarom zeg ik, nu heb ik alles wel gezien _O-
Nog geen eens 5%.
KoningStomawoensdag 23 april 2014 @ 14:16
quote:
1s.gif Op woensdag 23 april 2014 13:37 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Nog geen eens 5%.
Precies. Neem bijvoorbeeld dit:

:')
KneusTeunwoensdag 23 april 2014 @ 14:35
quote:
:? ok
PierreTTwoensdag 23 april 2014 @ 14:46
quote:
:')
Pixellwoensdag 23 april 2014 @ 14:51
quote:
:')
Rossdalewoensdag 23 april 2014 @ 15:04
10268588_733388956682204_5666447015358176677_n.png
PierreTTwoensdag 23 april 2014 @ 15:05
quote:
1s.gif Op woensdag 23 april 2014 14:51 schreef Pixell het volgende:

[..]

:')
:')
Rossdalewoensdag 23 april 2014 @ 15:06
Waarom wel een tentje als ze er één naar binnen duwt, maar niet wanneer ze hem weer tevoorschijn tovert? :')
KneusTeunwoensdag 23 april 2014 @ 15:07
quote:
3s.gif Op woensdag 23 april 2014 15:04 schreef Rossdale het volgende:
[ afbeelding ]
_O_
Pixellwoensdag 23 april 2014 @ 15:14
quote:
1s.gif Op woensdag 23 april 2014 15:05 schreef PierreTT het volgende:

[..]

:')
stop-hou-op_175x174.jpg


:')
Nick-GizMowoensdag 23 april 2014 @ 15:36
quote:
3s.gif Op woensdag 23 april 2014 15:04 schreef Rossdale het volgende:
[ afbeelding ]
_O- ^O^
KoningStomawoensdag 23 april 2014 @ 16:23
quote:
3s.gif Op woensdag 23 april 2014 15:06 schreef Rossdale het volgende:
Waarom wel een tentje als ze er één naar binnen duwt, maar niet wanneer ze hem weer tevoorschijn tovert? :')
Omdat moderne kunst. :')
badboynovawoensdag 23 april 2014 @ 17:18
Moest gelijk aan stoma denken na de zoveelste hitmarker :')

quote:
Met helikopters, speciale busjes en getrokken wapens arriveerde een leger van politiemensen in New York gisteren bij het huis van een verdachte. Het SWAT-team was op zoek naar een jongen die zijn moeder vermoordde en aankondigde meer mensen neer te gaan doodschieten. Als snel bleek er geen sprake was van gevaar, maar van een wraakactie van een slechte verliezer.

Twee online gamers speelden het populaire spel Call of Duty tegen elkaar. Rafael Castillo won en merkte al snel dat hij te maken had met een wel heel erg slechte verliezer. Iemand die zelfs zo ver ging dat hij de politie belde en een SWAT-team op hem afstuurde.

'Moeder vermoord'
Op Skype nam de verliezer de naam van Castillo aan en belde de politie. 'Ik vermoordde net mijn moeder en mogelijk schiet ik nog meer mensen neer,' vertelde de verliezer volgens de New York Post. De enige wapens die de echte Castillo echter opnam waren de virtuele wapens die hij gebruikte in de online videogame.

'Een of andere jongen dreigde al hem te 'swatten' (het SWAT-team onterecht op iemand afsturen, red.). Hij was pissig dat hij had verloren,' vertelt Jose, de broer van Castillo. De verliezer gaf de politie de adresgegevens van Castillo.

Aan het lunchen
In de twee uur die daarop volgde rukte de politie met helikopters en 60 agenten met getrokken wapens, uit. Toen de politie-eenheid arriveerde zat Castillo's moeder in de keuken en Jose kwam net aangelopen voor de lunch.

'Ik dacht dat het huis in brand stond. Ik rende ernaartoe en zag mijn moeder uit het huis rennen. Ik wist niet wat er aan de hand was.'

'Toen vertelde een van de agenten over een telefoontje dat de moeder en broer van iemand in het huis waren vermoord. Ik zei 'hoe is dat mogelijk als ze hier buiten staat en ik ook'?'

Vergroeid met zijn console
Twintig minuten lang sommeerde de politiemacht Rafael naar buiten te komen. Maar hij had een koptelefoon op en was bijna vastgegroeid aan zijn game console.

'Hij realiseerde zich helemaal niet wat er aan de hand was, hij kon niks horen. Ik vertelde hem dat er een heel stel agenten buiten naar hem op zoek waren.'

Toen Rafael naar buiten kwam werd heel snel duidelijk dat het om een neptelefoontje en 'een grap' ging.

Hoax
'Het was waarschijnlijk een wraakzuchtige en slecht kind,' reageerde een agent. 'We hebben het huis nog onderzocht, maar er was niks. Het bleek een hoax.'

De politie probeert nu te traceren wie erachter het telefoontje zat.

'Swatting', het voor de grap afsturen van een SWAT-team op een persoon, is een populair spel in de VS. 'In deze...bizarre wereld van Swatting krijg je punten voor de helikopter, de politieauto's, het SWAT-team, voor het type misdaad. Het is heel geraffineerd, maar helaas wel een misdaad,' vertelde een politiechef na afloop aan CBS.
Pixellwoensdag 23 april 2014 @ 17:24
Goeie grap wel :)

Mooi natuurlijk die bonuspunten voor de chopper!
Kutmanagerwoensdag 23 april 2014 @ 18:27
quote:
Och, 3 maten van me zijn afgelopen zomer naar een pingpongshow in Thailand geweest. Sinds ze me verteld hebben wat daar allemaal gebeurde sta ik nergens meer van te kijken. :')
Nick-GizMowoensdag 23 april 2014 @ 20:10

En nu mag Forza weer met iets komen, want dit is bruut _O_
Fsmxiwoensdag 23 april 2014 @ 22:06
Dr.Pringleswoensdag 23 april 2014 @ 22:12
quote:
Doe dan de translated versie. :D

PierreTTwoensdag 23 april 2014 @ 23:24
quote:
0s.gif Op woensdag 23 april 2014 20:10 schreef Nick-GizMo het volgende:

En nu mag Forza weer met iets komen, want dit is bruut _O_
quote:
0s.gif Op woensdag 23 april 2014 20:10 schreef Nick-GizMo het volgende:

En nu mag Forza weer met iets komen, want dit is bruut _O_
Hopen dat er snel meer bekend wordt O+
Kutmanagerdonderdag 24 april 2014 @ 00:09
quote:
17s.gif Op woensdag 23 april 2014 23:24 schreef PierreTT het volgende:

[..]

[..]

Hopen dat er snel meer bekend wordt O+
Ook voor pc zie ik. O+
PierreTTdonderdag 24 april 2014 @ 01:31
quote:
6s.gif Op donderdag 24 april 2014 00:09 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ook voor pc zie ik. O+
Blijkbaar. Maar zoals Nick zei, eerst eens kijken wat Forza gaat doen :P
Kutmanagerdonderdag 24 april 2014 @ 03:40
quote:
1s.gif Op donderdag 24 april 2014 01:31 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Blijkbaar. Maar zoals Nick zei, eerst eens kijken wat Forza gaat doen :P
Forza blijft toch wel een exclusive voor dat pauperproduct van microsoft.

[ Bericht 0% gewijzigd door Kutmanager op 24-04-2014 03:56:14 ]
PierreTTdonderdag 24 april 2014 @ 08:33
quote:
10s.gif Op donderdag 24 april 2014 03:40 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Forza blijft toch wel een exclusive voor dat pauperproduct van microsoft.
Beter van wel ja. Kwamen ze maar met info over Forza 6 O+
Rossdaledonderdag 24 april 2014 @ 08:42
quote:
0s.gif Op woensdag 23 april 2014 20:10 schreef Nick-GizMo het volgende:

En nu mag Forza weer met iets komen, want dit is bruut _O_
En gesponsord door de community (crowdfunding), met heel veel input van modders die bakken content maken ^O^

De manier waarop deze game tot stand komt is sowieso al uniek en is echt heel erg vet!
PierreTTdonderdag 24 april 2014 @ 08:45
quote:
3s.gif Op donderdag 24 april 2014 08:42 schreef Rossdale het volgende:

[..]

En gesponsord door de community (crowdfunding), met heel veel input van modders die bakken content maken ^O^

De manier waarop deze game tot stand komt is sowieso al uniek en is echt heel erg vet!
Dat ze Suzuka gaan bouwen!
PierreTTdonderdag 24 april 2014 @ 08:46
En de S7R :D
Rossdaledonderdag 24 april 2014 @ 08:57
Laat ze dan echt bazenauto's namaken, zoals de Dartz Prombron Nagel _O_

DartzPrombronGrayDesign_Orange_noLogo.jpg
Fully Armoured 2000 pk sportscar _O-

http://www.autoblog.nl/ar(...)evaarte-met-2-000-pk
PierreTTdonderdag 24 april 2014 @ 10:38
quote:
3s.gif Op donderdag 24 april 2014 08:57 schreef Rossdale het volgende:
Laat ze dan echt bazenauto's namaken, zoals de Dartz Prombron Nagel _O_

[ afbeelding ]
Fully Armoured 2000 pk sportscar _O-

http://www.autoblog.nl/ar(...)evaarte-met-2-000-pk
_O-
De Hummer onder de sportwagens, rpg's en at4 ain't got shit on you :D
Kutmanagerdonderdag 24 april 2014 @ 14:34
quote:
1s.gif Op donderdag 24 april 2014 10:38 schreef PierreTT het volgende:

[..]

_O-
De Hummer onder de sportwagens, rpg's en at4 ain't got shit on you :D
Hummers. :') Man, hummers komen niet eens in de buurt van deze pauperbakken. :')
Pixelldonderdag 24 april 2014 @ 16:00
Doe mij die nieuwe Porsche 918 maar :9~ :9~
Kutmanagerdonderdag 24 april 2014 @ 17:16
zFw46Hu.jpg

Even 1000 mods op skyrim gepleurd de afgelopen uurtjes. Moet zeggen dat het me wel bevalt, ziet er prachtig uit en qua gameplay ook volledig vernieuwd en uitgebreid dus dat wordt mijn nieuwste verslaving dan maar denk ik. _O_ Toch weinig te doen komend kwartaal (not). :')
Kutmanagerdonderdag 24 april 2014 @ 17:20
quote:
0s.gif Op donderdag 24 april 2014 16:00 schreef Pixell het volgende:
Doe mij die nieuwe Porsche 918 maar :9~ :9~
Dat ding is echt belachelijk. :') Zou er maar wat graag in willen rijden, maar een 900 pk hybrid onder je reet is echt een beetje overkill. :')
Pixelldonderdag 24 april 2014 @ 17:25
quote:
6s.gif Op donderdag 24 april 2014 17:20 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Dat ding is echt belachelijk. :') Zou er maar wat graag in willen rijden, maar een 900 pk hybrid onder je reet is echt een beetje overkill. :')
Is toch fantastisch :') 3 sec naar de 100, dikke vinger naar iedereen ;)
Kutmanagerdonderdag 24 april 2014 @ 17:28
quote:
1s.gif Op donderdag 24 april 2014 17:25 schreef Pixell het volgende:

[..]

Is toch fantastisch :') 3 sec naar de 100, dikke vinger naar iedereen ;)
Ja, dat komt door die elektromotoren. Dat ding kan 2.5/3? ton wegen met zo'n lompe batterij en alles erin maar elektromotoren _O_, man die dingen ontwikkelen zo idioot veel koppel. Waarschijnlijk als die elektromotoren niet meehelpen bij het optrekken ligt het eerder rond de 5 sec. ofzo want volgens mij is die auto echt topzwaar. _O-
Kutmanagerdonderdag 24 april 2014 @ 17:31
1700 kilo. Valt nog mee. :')
PierreTTdonderdag 24 april 2014 @ 17:36
quote:
6s.gif Op donderdag 24 april 2014 17:31 schreef Kutmanager het volgende:
1700 kilo. Valt nog mee. :')
Over de 1700kg en tussen de 3 en 3,5 seconde naar de 100 kan ook zonder elektromotor :P
Kutmanagerdonderdag 24 april 2014 @ 17:37
quote:
10s.gif Op donderdag 24 april 2014 17:36 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Over de 1700kg en tussen de 3 en 3,5 seconde naar de 100 kan ook zonder elektromotor :P
Ja, maar 2,6 niet. En dat is wat die 918 gehaald heeft.
PierreTTdonderdag 24 april 2014 @ 17:44
quote:
10s.gif Op donderdag 24 april 2014 17:37 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ja, maar 2,6 niet. En dat is wat die 918 gehaald heeft.
Bugatti Veyron Supersport. 2.46 seconde, over de 1800kg.
PierreTTdonderdag 24 april 2014 @ 17:46
Aventador trouwens 2,7 sec op 1575kg. Nieuwe GT-R doet 2.9 sec op 1740kg. Onder de magische 3 seconden :o
Kutmanagerdonderdag 24 april 2014 @ 17:57
quote:
10s.gif Op donderdag 24 april 2014 17:44 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Bugatti Veyron Supersport. 2.46 seconde, over de 1800kg.
Ja, met echt een miljoen pk. :')

quote:
11s.gif Op donderdag 24 april 2014 17:46 schreef PierreTT het volgende:
Aventador trouwens 2,7 sec op 1575kg. Nieuwe GT-R doet 2.9 sec op 1740kg. Onder de magische 3 seconden :o
Nog steeds minder snel. ;)
PierreTTdonderdag 24 april 2014 @ 17:59
quote:
6s.gif Op donderdag 24 april 2014 17:57 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ja, met echt een miljoen pk. :')


Maar zonder elektromotor, derhalve is je stelling verworpen :D
PierreTTdonderdag 24 april 2014 @ 17:59
quote:
6s.gif Op donderdag 24 april 2014 17:57 schreef Kutmanager het volgende:


Nog steeds minder snel. ;)
Klopt, verbaasde me gewoon :o
Kutmanagerdonderdag 24 april 2014 @ 18:20
quote:
1s.gif Op donderdag 24 april 2014 17:59 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Maar zonder elektromotor, derhalve is je stelling verworpen :D
Ga weg man.

PierreTTdonderdag 24 april 2014 @ 18:21
quote:
Ik ben best goed in statistiek :o
Kutmanagerdonderdag 24 april 2014 @ 18:24
Ja, daarom ga je ook excessieve voorbeelden gebruiken die totaal geen raakvlak hebben met een of meerdere van de criteria in deze vergelijking.
PierreTTdonderdag 24 april 2014 @ 18:29
quote:
10s.gif Op donderdag 24 april 2014 18:24 schreef Kutmanager het volgende:
Ja, daarom ga je ook excessieve voorbeelden gebruiken die totaal geen raakvlak hebben met een of meerdere van de criteria in deze vergelijking.
Nee? Boven de 1700kg en zonder elektromotor in een auto. Het is nog een productieauto ook :D

En nu snel verder, ik ben aan het bekijken hoe Frits een hooiwagen kapot aan het spelen is ^O^
Kutmanagerdonderdag 24 april 2014 @ 18:32
Dikke later anus. Pk's moet ook ongeveer gelijk zijn, in plaats van 25! % extra. :')
Pixelldonderdag 24 april 2014 @ 18:35
Liever die Porsche dan de Veyron..ben sowieso wel fan van Porsche :)
Kutmanagerdonderdag 24 april 2014 @ 18:40
quote:
0s.gif Op donderdag 24 april 2014 18:35 schreef Pixell het volgende:
Liever die Porsche dan de Veyron..ben sowieso wel fan van Porsche :)
En dit natuurlijk.
Kutmanagerdonderdag 24 april 2014 @ 19:47
new-platte_kaas-def.jpg
PierreTTdonderdag 24 april 2014 @ 19:54
quote:
6s.gif Op donderdag 24 april 2014 18:32 schreef Kutmanager het volgende:
Dikke later anus. Pk's moet ook ongeveer gelijk zijn, in plaats van 25! % extra. :')
Wel een knappe prestatie, die niet uit een 8 liter W16 met 4 turbo's hoeft te komen _O- Verschil in pk's is overigens zo'n 350, het verschil in koppel slechts 225Nm. Is die V8 uit de Porsche nou zonder turbo trouwens?
PierreTTdonderdag 24 april 2014 @ 19:54
quote:
0s.gif Op donderdag 24 april 2014 18:35 schreef Pixell het volgende:
Liever die Porsche dan de Veyron..ben sowieso wel fan van Porsche :)
Dat sowieso!
Kutmanagerdonderdag 24 april 2014 @ 19:55
quote:
10s.gif Op donderdag 24 april 2014 19:54 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wel een knappe prestatie, die niet uit een 8 liter W16 met 4 turbo's hoeft te komen _O- Verschil in pk's is overigens zo'n 350, het verschil in koppel slechts 225Nm. Is die V8 uit de Porsche nou zonder turbo trouwens?
Ja maar hoeveelheid koppel die uiteindelijk op de weg belandt is veel meer afhankelijk van een hele hoop andere zaken dan hoeveelheid pk, daarom gebruik ik die maar even in dit geval.
PierreTTdonderdag 24 april 2014 @ 20:01
quote:
6s.gif Op donderdag 24 april 2014 19:55 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Ja maar hoeveelheid koppel die uiteindelijk op de weg belandt is veel meer afhankelijk van een hele hoop andere zaken dan hoeveelheid pk, daarom gebruik ik die maar even in dit geval.
Ik vraag me meer af wat een achterlijke traction control en banden je moet hebben om zoveel Nm normaal op de weg te gooien. Of wat voor aandrijfas erin hangt.

Trouwens, met een elektromotor heb je wel direct je maximale koppel beschikbaar en dat blijft beschikbaar zolang je er stroom op houdt, de verbrandingsmotor heeft een koppelcurve. Dan is de elektromotor bij een sprint toch altijd in het voordeel? Of zie ik dit verkeerd?
Kutmanagerdonderdag 24 april 2014 @ 20:14
quote:
1s.gif Op donderdag 24 april 2014 20:01 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Ik vraag me meer af wat een achterlijke traction control en banden je moet hebben om zoveel Nm normaal op de weg te gooien. Of wat voor aandrijfas erin hangt.

Trouwens, met een elektromotor heb je wel direct je maximale koppel beschikbaar en dat blijft beschikbaar zolang je er stroom op houdt, de verbrandingsmotor heeft een koppelcurve. Dan is de elektromotor bij een sprint toch altijd in het voordeel? Of zie ik dit verkeerd?
Bij directe aandrijving wel ja, maar dat is dus waarom van 0 - 100 in zoveel seconden eigenlijk als een tang op een varken slaan in een breakdown van motoren. Je kan het niet vergelijken omdat de motoren gewoon heel anders werken.

Zodra je de hele auto gaat bekijken kan het wel. Dan komt de factor indirecte aandrijving erbij kijken, bijvoorbeeld een versnellingsbak of een variomatic wordt het toerental van de verbrandingsmotor kunstmatig in de powerband gehouden (versnellingsbak) of op het maximale punt van de powerband gehouden (variomatic), aangezien het een parabool is.

Maar dan nog, indirecte aandrijving betekent extra gewicht, dus in de praktijk heeft een elektromotor altijd een betere gewicht/koppel verhouding, dus een voordeel in de sprint. Dat zegt dan nog niks over het aantal pk's, waarin de verbrandingsmotor (zeker met turbo) een groot voordeel heeft. En het zegt ook nog niks over hoe de auto presteert, aangezien je naar het hele pakketje moet kijken. Zo'n elektro jetser moet bijvoorbeeld weer een teringzware accu meeslepen.

Als je je nog afvraagt waarom gewicht zo belangrijk is, vraag dat maar eens aan Nils, die vindt namelijk voor zijn werk waarschijnlijk zo licht mogelijke, energierijke brandstof uit. :Y)
Nick-GizModonderdag 24 april 2014 @ 21:50
quote:
6s.gif Op donderdag 24 april 2014 17:16 schreef Kutmanager het volgende:
[ afbeelding ]

Even 1000 mods op skyrim gepleurd de afgelopen uurtjes. Moet zeggen dat het me wel bevalt, ziet er prachtig uit en qua gameplay ook volledig vernieuwd en uitgebreid dus dat wordt mijn nieuwste verslaving dan maar denk ik. _O_ Toch weinig te doen komend kwartaal (not). :')
Ook zat mods met nieuwe gebieden ja. Ooit komt er een dag dat ik Skyrim ga uitspelen :')
Kutmanagerdonderdag 24 april 2014 @ 22:11
Dit is ook wel een vet spel nick.
Dr.Pringlesdonderdag 24 april 2014 @ 22:41
SneezeFromTheWrongEnd.gif
badboynovadonderdag 24 april 2014 @ 23:09
quote:
f8381fd10e818ac4d4970ec014249411763537dfc5008fc0aed8d5d717e8feff.jpg
PierreTTvrijdag 25 april 2014 @ 12:15
:W
LitmanenAFCAvrijdag 25 april 2014 @ 13:13
quote:
1s.gif Op donderdag 24 april 2014 23:09 schreef badboynova het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Reageer er dan gewoon niet op
Kutmanagervrijdag 25 april 2014 @ 13:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 april 2014 13:13 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Reageer er dan gewoon niet op
Daar is hij toch eindelijk hoor. _O- :+
Pixellvrijdag 25 april 2014 @ 15:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 april 2014 12:15 schreef PierreTT het volgende:
:W
:W

Ook lekker vakantie?
PierreTTvrijdag 25 april 2014 @ 15:55
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 april 2014 15:33 schreef Pixell het volgende:

[..]

:W

Ook lekker vakantie?
Nee ;(
LitmanenAFCAvrijdag 25 april 2014 @ 15:57
quote:
6s.gif Op vrijdag 25 april 2014 13:48 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Daar is hij toch eindelijk hoor. _O- :+
Ik heb wel wat beters te doen dan hier de hele dag te posten over PK's en electromotoren :')
PierreTTvrijdag 25 april 2014 @ 16:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 april 2014 15:57 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ik heb wel wat beters te doen dan hier de hele dag te posten over PK's en electromotoren :')
Wel? :D
Rossdalevrijdag 25 april 2014 @ 16:18
Overal beetje kip halen
LitmanenAFCAvrijdag 25 april 2014 @ 16:19
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 april 2014 16:17 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Wel? :D
Beetje werken, beetje terras, beetje uiteten je kent het wel
Kutmanagervrijdag 25 april 2014 @ 16:41
:')

binnenkort weer eens zuipen in tilburg gasten.

of in delft, niet dat dat een leuke stad is maargoed.
PierreTTvrijdag 25 april 2014 @ 16:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 april 2014 16:19 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Beetje werken, beetje terras, beetje uiteten je kent het wel
Ken het zeker :D Zomerseizoen gaat weer beginnen, geld vliegt de portemonnee uit aan al die Erdingers :')
PierreTTvrijdag 25 april 2014 @ 16:54
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 april 2014 16:41 schreef Kutmanager het volgende:
:')

binnenkort weer eens zuipen in tilburg gasten.

of in delft, niet dat dat een leuke stad is maargoed.
Of in Breda, wat een tent waar Niels en ik waren _O_
Pixellvrijdag 25 april 2014 @ 17:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 april 2014 15:57 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Ik heb wel wat beters te doen dan hier de hele dag te posten over PK's en electromotoren :')
Ach Zemmel!

quote:
0s.gif Op vrijdag 25 april 2014 16:19 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Beetje werken, beetje terras, beetje uiteten je kent het wel
Minus dat werken, doe ik al dat overige ook nog wel :D

Vanavond om mee te beginnen maar weer een paar goud gele rakkers naar binnen slurpen.
Kutmanagervrijdag 25 april 2014 @ 17:19
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 april 2014 17:01 schreef Pixell het volgende:

[..]

Ach Zemmel!

[..]

Minus dat werken, doe ik al dat overige ook nog wel :D

Vanavond om mee te beginnen maar weer een paar goud gele rakkers naar binnen slurpen.
En morgen de hele dag terwijl je in kansloze oranje outfit de boven de rivieren versie van carnaval aan het uitspelen bent, en maar klagen over carnaval want dat is een kansloos boerenfeest en koningsdag is heul veul beschaafder hoor want dat vieren ze ook in Amsterdam.

Maar mij hoor je niet klagen hoor, ik doe vrolijk mee.
Pixellvrijdag 25 april 2014 @ 17:56
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 april 2014 17:19 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

En morgen de hele dag terwijl je in kansloze oranje outfit de boven de rivieren versie van carnaval aan het uitspelen bent, en maar klagen over carnaval want dat is een kansloos boerenfeest en koningsdag is heul veul beschaafder hoor want dat vieren ze ook in Amsterdam.

Maar mij hoor je niet klagen hoor, ik doe vrolijk mee.
Ik denk dat ik morgen de stad gewoon ontwijk en lekker hier in mijn dorpje in de zon op het terras ga zitten hoor :Y
Kutmanagervrijdag 25 april 2014 @ 17:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 april 2014 17:56 schreef Pixell het volgende:

[..]

Ik denk dat ik morgen de stad gewoon ontwijk en lekker hier in mijn dorpje in de zon op het terras ga zitten hoor :Y
Ik zit te twijfelen, is wel een optie. Maarja, keihard zuipen in utrecht is ook een optie. ;( Eerst maar eens kijken wat er vannacht gebeurd. :')
Rossdalevrijdag 25 april 2014 @ 18:50
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 april 2014 16:54 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Of in Breda, wat een tent waar Niels en ik waren _O_
Zeker! Toptent is dat! Nog toffer als het buitenterras wel gewoon open is in de zomer ^O^
KneusTeunvrijdag 25 april 2014 @ 19:37
Denk dat ik in Finland rond ga lopen in een leeuwenpak, kunnen die mensen hier vast waarderen ;)
Pixellvrijdag 25 april 2014 @ 20:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 april 2014 19:37 schreef KneusTeun het volgende:
Denk dat ik in Finland rond ga lopen in een leeuwenpak, kunnen die mensen hier vast waarderen ;)
Zolang het maar niet bij de Russische grens is!
Michhasvrijdag 25 april 2014 @ 20:18
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 april 2014 20:14 schreef Pixell het volgende:

[..]

Zolang het maar niet bij de Russische grens is!
Wellicht niet verstandig gezien de huidige staat van paraatheid aldaar :P
HET ESCALEERT HELEMAAL UIT DE HAND
Fsmxivrijdag 25 april 2014 @ 20:36
"Dronken Fin schiet zeldzame oranje leeuw neer"

En morgen feest vieren :') Het enige feest morgen is de Journey into the Nyx Prerelease!
KneusTeunvrijdag 25 april 2014 @ 21:15
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 april 2014 20:14 schreef Pixell het volgende:

[..]

Zolang het maar niet bij de Russische grens is!
Zit hier 3 uur van Rusland vandaan en uur van Zweden ;)
Nick-GizMovrijdag 25 april 2014 @ 23:24
quote:
Werkt goed
Fsmxizaterdag 26 april 2014 @ 00:09
Denemarken, de neuk :')

Pixellzaterdag 26 april 2014 @ 04:10
Laatste ronde!! Dan naar huis
Michhaszaterdag 26 april 2014 @ 09:59
tumblr_m4iap85Rcc1qgvq8vo1_400.gif

O het is weekend, weet niet wat je doet.
Dr.Pringleszaterdag 26 april 2014 @ 11:35
Beetje tietloos. Jammer miggie.
Kutmanagerzaterdag 26 april 2014 @ 11:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 april 2014 11:35 schreef Dr.Pringles het volgende:
Beetje tietloos. Jammer miggie.
bouncing-boobs-gifs-49.gif?w=513&h=601
Dr.Pringleszaterdag 26 april 2014 @ 12:33
quote:
6s.gif Op zaterdag 26 april 2014 11:53 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Uren naar blijven kijken. :)
Sharpdressedmanzaterdag 26 april 2014 @ 13:30
quote:
6s.gif Op zaterdag 26 april 2014 11:53 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Waarom valt dat flesje, ik kom er niet uit. :?
PierreTTzaterdag 26 april 2014 @ 13:49
Hm
Bozz187zaterdag 26 april 2014 @ 14:29
quote:
6s.gif Op zaterdag 26 april 2014 11:53 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
like a bag of sand
Dr.Pringleszaterdag 26 april 2014 @ 14:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 april 2014 13:49 schreef PierreTT het volgende:
Hm
Vd
Pixellzaterdag 26 april 2014 @ 14:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 april 2014 14:36 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Vd
Ah
PierreTTzaterdag 26 april 2014 @ 14:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 april 2014 14:36 schreef Dr.Pringles het volgende:

[..]

Vd
Pf
Dr.Pringleszaterdag 26 april 2014 @ 23:33
en ik dacht, oehoe oehoe.
Kutmanagerzondag 27 april 2014 @ 06:35

Marketing jongens, je hebt het of je hebt het niet.
PierreTTzondag 27 april 2014 @ 11:17
quote:
10s.gif Op zondag 27 april 2014 06:35 schreef Kutmanager het volgende:

Marketing jongens, je hebt het of je hebt het niet.
Okeisgoed
Fsmxizondag 27 april 2014 @ 11:23
Gutenmorgen leute!
Michhaszondag 27 april 2014 @ 11:52
hallo daan
Dr.Pringleszondag 27 april 2014 @ 12:00
iek bien oranje.
PierreTTzondag 27 april 2014 @ 12:03
Hoi :W
Dr.Pringleszondag 27 april 2014 @ 12:05
Michhaszondag 27 april 2014 @ 12:11
Y22x0Qf.jpg
PierreTTzondag 27 april 2014 @ 12:14
quote:
7s.gif Op zondag 27 april 2014 12:11 schreef Michhas het volgende:
[ afbeelding ]
:D :')
Bozz187zondag 27 april 2014 @ 12:25
http://m.spitsnieuws.nl/a(...)che-geflopte-game-et
PierreTTmaandag 28 april 2014 @ 08:06
:O
Kutmanagermaandag 28 april 2014 @ 08:15
het normale leven begint weer hoor :')
PierreTTmaandag 28 april 2014 @ 08:34
quote:
6s.gif Op maandag 28 april 2014 08:15 schreef Kutmanager het volgende:
het normale leven begint weer hoor :')
Het is te merken ja :D
Kutmanagermaandag 28 april 2014 @ 08:37
man wat een ellende is dit. :')

Ein nieuw blok, ein nieuwe docent, ein nieuwe ellende. :') |:(
Kutmanagermaandag 28 april 2014 @ 08:38
Sowieso 's-ochtends vroeg 1 college hebben van een half uurtje en daarna de hele dag niks. :')___!
PierreTTmaandag 28 april 2014 @ 08:39
quote:
13s.gif Op maandag 28 april 2014 08:37 schreef Kutmanager het volgende:
man wat een ellende is dit. :')

Ein nieuw blok, ein nieuwe docent, ein nieuwe ellende. :') |:(
Niet zo janken Maurayray
PierreTTmaandag 28 april 2014 @ 08:40
quote:
13s.gif Op maandag 28 april 2014 08:38 schreef Kutmanager het volgende:
Sowieso 's-ochtends vroeg 1 college hebben van een half uurtje en daarna de hele dag niks. :')___!
Dat is wel vieze treurigheid, zeker als het nog eens verplicht is ook. Je moet dan gewoon naar de spoorstudenten kijken en die uitlachen zodat je jezelf beter voelt.
Rossdalemaandag 28 april 2014 @ 09:03
Studenten uitlachen O+
PierreTTmaandag 28 april 2014 @ 09:04
quote:
3s.gif Op maandag 28 april 2014 09:03 schreef Rossdale het volgende:
Studenten uitlachen O+
hallo roosdaal
Kutmanagermaandag 28 april 2014 @ 09:05
quote:
10s.gif Op maandag 28 april 2014 08:40 schreef PierreTT het volgende:

[..]

Dat is wel vieze treurigheid, zeker als het nog eens verplicht is ook. Je moet dan gewoon naar de spoorstudenten kijken en die uitlachen zodat je jezelf beter voelt.
Het is niet verplicht, maar wel de kick off van project, dus als je een beetje chill wil liggen in je groep dan zorg je er wel voor dat je er bent. Mss dat ze het daarom ook 's-ochtends vroeg op maandag doen.
Rossdalemaandag 28 april 2014 @ 09:07
quote:
1s.gif Op maandag 28 april 2014 09:04 schreef PierreTT het volgende:

[..]

hallo roosdaal
Halo pieTTerT
Kutmanagermaandag 28 april 2014 @ 09:11
quote:
3s.gif Op maandag 28 april 2014 09:03 schreef Rossdale het volgende:
Studenten uitlachen O+
Liever een student zonder geld dan een burger zonder tijd om het uit te geven.
KneusTeunmaandag 28 april 2014 @ 09:14
quote:
3s.gif Op maandag 28 april 2014 09:03 schreef Rossdale het volgende:
Studenten uitlachen O+
Werkende menschen uitlachen O+
Ediy: met poep masjienes
Kutmanagermaandag 28 april 2014 @ 09:15
quote:
0s.gif Op maandag 28 april 2014 09:14 schreef KneusTeun het volgende:

[..]

Werkende menschen uitlachen O+
Ediy: met poep masjienes
Lekker elke dag op de bank met de baby naar sterren springen kijken togggg?
KneusTeunmaandag 28 april 2014 @ 09:20
kookeiland, behang, kinderset, stopcontact beveiliging en vroege ochtenden.
Ik kan niet wachten ^O^
Kutmanagermaandag 28 april 2014 @ 09:21
:')
Kutmanagermaandag 28 april 2014 @ 09:21
dicht