abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  Moderator / Miss SHO donderdag 9 oktober 2014 @ 20:30:02 #251
22592 crew  Ole
pi_145375264
Ik vind het mes toch wel een gevaarlijke touch hoor! Voor de rest. _O_
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  donderdag 9 oktober 2014 @ 21:25:52 #252
347224 SiennaForrest
Dat bepaal ik zelf wel uit!
pi_145376992
quote:
0s.gif Op donderdag 9 oktober 2014 20:07 schreef Kaneelstokje het volgende:
Oké, hier komt mijn recept.
Normaal gesproken doe ik er pindasaus en cassave bij, maar ik had geen pindakaas in huis om het te maken.
...
Dank u voor de aandacht en selamat makan.
Mooie aanvulling voor dit topic, ziet er smakelijk uit! ^O^
''Ware rust is niet afwezigheid van beweging, het is evenwicht in de bewegingen.'
pi_145392027
quote:
0s.gif Op donderdag 9 oktober 2014 20:07 schreef Kaneelstokje het volgende:
Oké, hier komt mijn recept.
Helemaal lekkel! Kudo's voor de Russische achtergrondmuziek! :D

Salam hangat! ;)
'Ik verzamel geen geld, maar mooie momenten...'
  vrijdag 10 oktober 2014 @ 15:04:29 #254
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_145397047
quote:
1s.gif Op donderdag 9 oktober 2014 20:30 schreef Ole het volgende:
Ik vind het mes toch wel een gevaarlijke touch hoor! Voor de rest. _O_
Een goed mes is essentieel in elke keuken. :)

quote:
14s.gif Op donderdag 9 oktober 2014 21:25 schreef SiennaForrest het volgende:
[..]
Mooie aanvulling voor dit topic, ziet er smakelijk uit! ^O^
Dank je. :)
Ik zal volgende week ofzo mijn pindasaus posten, voor de completisten.

quote:
0s.gif Op vrijdag 10 oktober 2014 12:41 schreef Sangha het volgende:
[..]
Helemaal lekkel! Kudo's voor de Russische achtergrondmuziek! :D
Salam hangat! ;)
Dank je :)
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_145552536
quote:
14s.gif Op donderdag 9 oktober 2014 21:25 schreef SiennaForrest het volgende:
[..]
Mooie aanvulling voor dit topic, ziet er smakelijk uit! ^O^
Cool ^O^ die header van dit topic, wat betekent dat teken?
'Ik verzamel geen geld, maar mooie momenten...'
  donderdag 16 oktober 2014 @ 09:31:46 #256
347224 SiennaForrest
Dat bepaal ik zelf wel uit!
pi_145594968
quote:
14s.gif Op dinsdag 14 oktober 2014 23:13 schreef Sangha het volgende:

[..]

Cool ^O^ die header van dit topic, wat betekent dat teken?
Thanks Sangha-san! :) Dat betekent 'spirit'. ;)

Edit; dat zou jij moeten weten. :D
''Ware rust is niet afwezigheid van beweging, het is evenwicht in de bewegingen.'
pi_145693358
:D
'Ik verzamel geen geld, maar mooie momenten...'
  dinsdag 28 oktober 2014 @ 18:56:37 #258
365231 Fera
Fire & Blood
pi_146043783
Johannes, het is weliswaar geen nasi, maar ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat het wellicht toch je interesse zou wekken. Vandaag heb ik heerlijke kip pilaf gemaakt. O+ Hieronder een kort fotoverslag:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Allereerst snijd ik de kipfilet in stukjes. Dit zijn vier kleine filets, zoals ze tegenwoordig bij de Jumbo in de winkel liggen. De 'nieuwe standaard kip', in plaats van de plofkip. Deze stukjes marineer ik in een scheut ketjap en wat chilivlokken en paprikapoeder. Daarna gaat het een paar uur de koelkast in zodat de marinade er lekker in trekt. :9

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wanneer ik begin met koken snipper ik eerst een halve ui (ze waren best groot) en twee a drie tenen knoflook. Daarna trek ik een blik perziken op siroop open en snijd de halfjes in kleine blokjes. Het siroop houd ik nog even achter de hand. :) Tevens zet ik alvast het water voor de rijst aan.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dan ga ik de kipstukjes bakken. Deze bak ik eerst even bruin en gaar zonder er andere ingrediënten bij te gooien. Zodra ze gaar zijn doe ik ze even in een aparte schaal.

Ik denk natuurlijk ook nog aan de rijst. ;)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vervolgens gebruik ik het restje olie om de ui en knoflook op laag vuur te fruiten. Zodra de ui glazig is gaat het siroop erbij.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Daarna voeg ik twee kleine blikjes tomatenpuree (maar ¤ 0,08 per stuk!), een beetje zout en peper, een scheut ketjap en naar smaak sambal oelek toe. Zelf wil ik hem niet super pittig hebben, maar net genoeg om het even op je tong te voelen. :D

Vervolgens voeg ik de kipstukjes weer toe en laten het geheel even sudderen. :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Als laatste even de stukjes perzik mee verwarmen. Daarna is het gerecht klaar! De rijst is ondertussen gekookt, afgegoten en doorgeroerd met een vork. Altijd fijn om het nog even te laten staan. :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Daarna is het tijd om te serveren! Dat hoef ik verder niet uit te leggen, hoop ik. :9 Ik kom met deze ingrediënten uit op genoeg voor 2-3 personen.

Buon appetito! O+
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.
  dinsdag 28 oktober 2014 @ 19:06:46 #259
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_146044180
Hier heb ik van genoten.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  woensdag 29 oktober 2014 @ 09:35:38 #260
347224 SiennaForrest
Dat bepaal ik zelf wel uit!
pi_146063696
quote:
99s.gif Op dinsdag 28 oktober 2014 18:56 schreef Fera het volgende:
Johannes, het is weliswaar geen nasi, maar ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat het wellicht toch je interesse zou wekken. Vandaag heb ik heerlijke kip pilaf gemaakt. O+ Hieronder een kort fotoverslag:
Het is inderdaad geen nasi, de drempel is hoog hier, dus ik weet niet of het wel mag. De Johannes-nasi-topics© worden derhalve streng gecontroleerd. :P

Doch moet ik wel zeggen dat jouw rijst-gerecht er mag wezen. :) Lekker hoor! :Y)
''Ware rust is niet afwezigheid van beweging, het is evenwicht in de bewegingen.'
  woensdag 29 oktober 2014 @ 14:33:15 #261
365231 Fera
Fire & Blood
pi_146074121
quote:
0s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 09:35 schreef SiennaForrest het volgende:

[..]

Het is inderdaad geen nasi, de drempel is hoog hier, dus ik weet niet of het wel mag. De Johannes-nasi-topics© worden derhalve streng gecontroleerd. :P

Doch moet ik wel zeggen dat jouw rijst-gerecht er mag wezen. :) Lekker hoor! :Y)
Ik hoor vanzelf wel of het oké is. :@ Anders haal ik het weer weg. :)

Dank je! :D
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.
  woensdag 29 oktober 2014 @ 14:36:07 #262
347224 SiennaForrest
Dat bepaal ik zelf wel uit!
pi_146074213
quote:
1s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 14:33 schreef Fera het volgende:

[..]

Ik hoor vanzelf wel of het oké is. :@ Anders haal ik het weer weg. :)

Dank je! :D
Was een geintje hč. ;)
''Ware rust is niet afwezigheid van beweging, het is evenwicht in de bewegingen.'
pi_146077411
quote:
99s.gif Op dinsdag 28 oktober 2014 18:56 schreef Fera het volgende:
Johannes, het is weliswaar geen nasi, maar ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat het wellicht toch je interesse zou wekken. Vandaag heb ik heerlijke kip pilaf gemaakt. O+ Hieronder een kort fotoverslag:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Allereerst snijd ik de kipfilet in stukjes. Dit zijn vier kleine filets, zoals ze tegenwoordig bij de Jumbo in de winkel liggen. De 'nieuwe standaard kip', in plaats van de plofkip. Deze stukjes marineer ik in een scheut ketjap en wat chilivlokken en paprikapoeder. Daarna gaat het een paar uur de koelkast in zodat de marinade er lekker in trekt. :9

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wanneer ik begin met koken snipper ik eerst een halve ui (ze waren best groot) en twee a drie tenen knoflook. Daarna trek ik een blik perziken op siroop open en snijd de halfjes in kleine blokjes. Het siroop houd ik nog even achter de hand. :) Tevens zet ik alvast het water voor de rijst aan.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dan ga ik de kipstukjes bakken. Deze bak ik eerst even bruin en gaar zonder er andere ingrediënten bij te gooien. Zodra ze gaar zijn doe ik ze even in een aparte schaal.

Ik denk natuurlijk ook nog aan de rijst. ;)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vervolgens gebruik ik het restje olie om de ui en knoflook op laag vuur te fruiten. Zodra de ui glazig is gaat het siroop erbij.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Daarna voeg ik twee kleine blikjes tomatenpuree (maar ¤ 0,08 per stuk!), een beetje zout en peper, een scheut ketjap en naar smaak sambal oelek toe. Zelf wil ik hem niet super pittig hebben, maar net genoeg om het even op je tong te voelen. :D

Vervolgens voeg ik de kipstukjes weer toe en laten het geheel even sudderen. :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Als laatste even de stukjes perzik mee verwarmen. Daarna is het gerecht klaar! De rijst is ondertussen gekookt, afgegoten en doorgeroerd met een vork. Altijd fijn om het nog even te laten staan. :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Daarna is het tijd om te serveren! Dat hoef ik verder niet uit te leggen, hoop ik. :9 Ik kom met deze ingrediënten uit op genoeg voor 2-3 personen.

Buon appetito! O+
Hoi Fera, bedankt voor deze fraaie kick van het topic. Ook al is het geen nasi, toch stroomt mij het water in de mond van deze Kip Pilaf.
Wij nasi chefs staan er om bekend dat wij vaak outside the box denken zoals Ainsley Harriott en ik dat noemen en daarom kan ik ook deze non-nasi waarderen.

Door je foto's en duidelijke uitleg denk ik dat de kans vrij groot is dat ook beginnende chefs dit gerecht binnenkort zullen bereiden. Ook ik wil niet uitsluiten dat dit gerecht spoedig bij mij op tafel staat.
quote:
0s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 09:35 schreef SiennaForrest het volgende:

[..]

Het is inderdaad geen nasi, de drempel is hoog hier, dus ik weet niet of het wel mag. De Johannes-nasi-topics© worden derhalve streng gecontroleerd. :P

Doch moet ik wel zeggen dat jouw rijst-gerecht er mag wezen. :) Lekker hoor! :Y)
Bedankt voor je hulp om enige kwaliteit in dit topic te waarborgen, wellicht was de Kip Pilaf a la Fera een twijfelgeval. Jij vreest overduidelijk een hellend vlak, een vrees die in een bepaald opzicht terecht is: we moeten natuurlijk niet hebben dat mensen opeens hun boerenkool gerecht hier gaan droppen.

Toch denk ik dat de kracht van deze reeks schuilt in de tastbaarheid van de gerechten: de chefs blijven dicht bij hun nasi en trachten niet elitair te worden en daarom zijn de maaltijden hier geschikt voor zowel beginnende als ervaren chefs zoals ikzelf. Fera is duidelijk in haar hart een nasichef ook al maakt zij nu toevallig iets anders en daarom vind ik dit gerecht een uitstekende toevoeging aan dit topic.
  woensdag 29 oktober 2014 @ 16:16:45 #264
365231 Fera
Fire & Blood
pi_146077578
quote:
0s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 16:11 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Hoi Fera, bedankt voor deze fraaie kick van het topic. Ook al is het geen nasi, toch stroomt mij het water in de mond van deze Kip Pilaf.
Wij nasi chefs staan er om bekend dat wij vaak outside the box denken zoals Ainsley Harriott en ik dat noemen en daarom kan ik ook deze non-nasi waarderen.

Door je foto's en duidelijke uitleg denk ik dat de kans vrij groot is dat ook beginnende chefs dit gerecht binnenkort zullen bereiden. Ook ik wil niet uitsluiten dat dit gerecht spoedig bij mij op tafel staat.

[..]

Bedankt voor je hulp om enige kwaliteit in dit topic te waarborgen, wellicht was de Kip Pilaf a la Fera een twijfelgeval. Jij vreest overduidelijk een hellend vlak, een vrees die in een bepaald opzicht terecht is: we moeten natuurlijk niet hebben dat mensen opeens hun boerenkool gerecht hier gaan droppen.

Toch denk ik dat de kracht van deze reeks schuilt in de tastbaarheid van de gerechten: de chefs blijven dicht bij hun nasi en trachten niet elitair te worden en daarom zijn de maaltijden hier geschikt voor zowel beginnende als ervaren chefs zoals ikzelf. Fera is duidelijk in haar hart een nasichef ook al maakt zij nu toevallig iets anders en daarom vind ik dit gerecht een uitstekende toevoeging aan dit topic.
Een pak van mijn hart. O+

Vanzelfsprekend zal ik niet te veel van deze uitstapjes maken. Mijn tagliatelle met gerookte zalm van vanavond zal ik hier dan ook niet posten. :D
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.
  woensdag 29 oktober 2014 @ 16:38:25 #265
347224 SiennaForrest
Dat bepaal ik zelf wel uit!
pi_146078358
quote:
0s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 16:11 schreef johannes_vermeer het volgende:
Bedankt voor je hulp om enige kwaliteit in dit topic te waarborgen, wellicht was de Kip Pilaf a la Fera een twijfelgeval. Jij vreest overduidelijk een hellend vlak, een vrees die in een bepaald opzicht terecht is: we moeten natuurlijk niet hebben dat mensen opeens hun boerenkool gerecht hier gaan droppen.

Toch denk ik dat de kracht van deze reeks schuilt in de tastbaarheid van de gerechten: de chefs blijven dicht bij hun nasi en trachten niet elitair te worden en daarom zijn de maaltijden hier geschikt voor zowel beginnende als ervaren chefs zoals ikzelf. Fera is duidelijk in haar hart een nasichef ook al maakt zij nu toevallig iets anders en daarom vind ik dit gerecht een uitstekende toevoeging aan dit topic.
Sensei Johannes, geen dank, graag gedaan. Als fervent lezer van de nasi-topics en als groot nasi-liefhebber probeer ik van een afstand mee te denken hoe we het nivo hoog kunnen houden.

Wat betreft uw reactie jegens Fera betreffende de Pilaf, kan ik melden dat ik dat in het geheel onderschrijf. Het is een kunstige poging een rijstgerecht te verheffen tot een Johannes-achtige ervaring en derhalve een waardevolle toevoeging.

Het is tenslotte als 'Schilderen met rijstkorrels' nietwaar... Kunst met een grote 'N'.

[ Bericht 5% gewijzigd door SiennaForrest op 29-10-2014 16:52:24 ]
''Ware rust is niet afwezigheid van beweging, het is evenwicht in de bewegingen.'
pi_146081248
quote:
99s.gif Op dinsdag 28 oktober 2014 18:56 schreef Fera het volgende:



Buon appetito! O+
Kuddos voor je moeite en zo te lezen heeft het je gesmaakt. Nou..prima toch?
  Redactie Sport woensdag 29 oktober 2014 @ 18:07:54 #267
274204 crew  Mexicanobakker
pi_146081283
Ik zal morgen mijn boerenkool a la mexi hier even droppen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 29 oktober 2014 @ 18:15:52 #268
347224 SiennaForrest
Dat bepaal ik zelf wel uit!
pi_146081541
quote:
6s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 16:16 schreef Fera het volgende:

[..]

Een pak van mijn hart. O+

Vanzelfsprekend zal ik niet te veel van deze uitstapjes maken. Mijn tagliatelle met gerookte zalm van vanavond zal ik hier dan ook niet posten. :D
Jammer... of in een ander (eigen) topic? :Y)
''Ware rust is niet afwezigheid van beweging, het is evenwicht in de bewegingen.'
pi_146081617
quote:
0s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 18:07 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ik zal morgen mijn boerenkool a la mexi hier even droppen.
Maak je toch gewoon een eigen topic voor aan? Of een ander topic (FoodGawkers?)
Dit is van huis uit een nasi topic. Ik vind een eigen topic ook beter want dat weet je tenminste waar wat staat.

Anders geraakt het toch alleen maar ondergesneeuwd.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 29-10-2014 18:18:25 ]
  woensdag 29 oktober 2014 @ 18:23:56 #270
115121 Arizona
Zeg maar Arißona
pi_146081815
Johannes, als trouw meelezer geniet ik altijd enorm van dit topic en de overheerlijke gerechten die hier gepost worden. Dit is nu wat je noemt een echt kwaliteitstopic. Niet alleen vanwege de hoogstaande posts, maar ook vanwege de hoogwaardige kwaliteit van de (nasi- of nasi-aanverwante) gerechten.
Mijn vraag aan jou is: wanneer wordt je nickname veranderd in Johannasi_vermeer?
You won't be lost, hurt, tired or lonely - Something beautiful will come your way
  woensdag 29 oktober 2014 @ 18:36:25 #271
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_146082235
quote:
0s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 16:11 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Hoi Fera, bedankt voor deze fraaie kick van het topic. Ook al is het geen nasi, toch stroomt mij het water in de mond van deze Kip Pilaf.
Wij nasi chefs staan er om bekend dat wij vaak outside the box denken zoals Ainsley Harriott en ik dat noemen en daarom kan ik ook deze non-nasi waarderen.

Door je foto's en duidelijke uitleg denk ik dat de kans vrij groot is dat ook beginnende chefs dit gerecht binnenkort zullen bereiden. Ook ik wil niet uitsluiten dat dit gerecht spoedig bij mij op tafel staat.

[..]

Bedankt voor je hulp om enige kwaliteit in dit topic te waarborgen, wellicht was de Kip Pilaf a la Fera een twijfelgeval. Jij vreest overduidelijk een hellend vlak, een vrees die in een bepaald opzicht terecht is: we moeten natuurlijk niet hebben dat mensen opeens hun boerenkool gerecht hier gaan droppen.

Toch denk ik dat de kracht van deze reeks schuilt in de tastbaarheid van de gerechten: de chefs blijven dicht bij hun nasi en trachten niet elitair te worden en daarom zijn de maaltijden hier geschikt voor zowel beginnende als ervaren chefs zoals ikzelf. Fera is duidelijk in haar hart een nasichef ook al maakt zij nu toevallig iets anders en daarom vind ik dit gerecht een uitstekende toevoeging aan dit topic.
Johannes is liefde.
Johannes is leven.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  Moderator / Miss SHO woensdag 29 oktober 2014 @ 18:44:19 #272
22592 crew  Ole
pi_146082477
quote:
0s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 18:23 schreef MaLo het volgende:
Johannes, als trouw meelezer geniet ik altijd enorm van dit topic en de overheerlijke gerechten die hier gepost worden. Dit is nu wat je noemt een echt kwaliteitstopic. Niet alleen vanwege de hoogstaande posts, maar ook vanwege de hoogwaardige kwaliteit van de (nasi- of nasi-aanverwante) gerechten.
Mijn vraag aan jou is: wanneer wordt je nickname veranderd in Johannasi_vermeer?
:D _O_ w/
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  woensdag 29 oktober 2014 @ 18:46:04 #273
365231 Fera
Fire & Blood
pi_146082522
quote:
0s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 18:15 schreef SiennaForrest het volgende:

[..]

Jammer... of in een ander (eigen) topic? :Y)
Dat durf ik niet. :@ Zo geweldig kan ik ook weer niet koken.
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.
pi_146082768
quote:
0s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 18:23 schreef MaLo het volgende:
Johannes, als trouw meelezer geniet ik altijd enorm van dit topic en de overheerlijke gerechten die hier gepost worden. Dit is nu wat je noemt een echt kwaliteitstopic. Niet alleen vanwege de hoogstaande posts, maar ook vanwege de hoogwaardige kwaliteit van de (nasi- of nasi-aanverwante) gerechten.
Mijn vraag aan jou is: wanneer wordt je nickname veranderd in Johannasi_vermeer?
Zullen we dat maar niet doen? :{ Die nick die hij nu voert is m.i. prima genoeg.Anders kan ik de nick Ken Hom II wel gaan voeren...
  woensdag 29 oktober 2014 @ 19:04:50 #275
347224 SiennaForrest
Dat bepaal ik zelf wel uit!
pi_146083333
quote:
6s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 18:46 schreef Fera het volgende:

[..]

Dat durf ik niet. :@ Zo geweldig kan ik ook weer niet koken.
Dit forumdeel (culinesse a gogo) gaat over koken en dergelijke, en is niet voorbehouden aan sterrenchefs, maar voor een ieder die van koken houdt! *O*
''Ware rust is niet afwezigheid van beweging, het is evenwicht in de bewegingen.'
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')