De filet komt van de rug (tot aan de buik denk ik).quote:Op zaterdag 29 maart 2014 01:30 schreef Inodder het volgende:
[..]
En die filet komt niet van de buik?
Eigenlijk gewoon precies hetzelfde dus.... Wellicht alleen van net een iets ander plekje gesneden?
Ik doe heel veel met (uitgebakken) ontbijtspek... moet zeggen dat ik dan wel de minst vette uitzoek in de winkel..quote:Op zaterdag 29 maart 2014 01:27 schreef liesje1979 het volgende:
Ik gebruik regelmatig streaky bacon. Smaakt lekker bij heel veel dingen.
Bacon zijn ook dikkere plakken.quote:Op zaterdag 29 maart 2014 01:30 schreef Inodder het volgende:
[..]
En die filet komt niet van de buik?
Eigenlijk gewoon precies hetzelfde dus.... Wellicht alleen van net een iets ander plekje gesneden?
Weten we dat ook weer.quote:Op zaterdag 29 maart 2014 01:33 schreef ginopino het volgende:
Ron Weezepoel
https://www.facebook.com/ron.weezepoel
Eigenaar Betere Bouwdeals
https://www.facebook.com/(...)eals/412601748830428
UTO / [Inwoners] Ronquote:Op zaterdag 29 maart 2014 01:33 schreef ginopino het volgende:
Ron Weezepoel
https://www.facebook.com/ron.weezepoel
Eigenaar Betere Bouwdeals
https://www.facebook.com/(...)eals/412601748830428
"quote:
quote:Op zaterdag 29 maart 2014 01:27 schreef liesje1979 het volgende:
Ik gebruik regelmatig streaky bacon. Smaakt lekker bij heel veel dingen.
Ergo, Dus exact mijn uitgebakken ontbijtspek... en niet gesneden van de filet.quote:Henri van de Bilt Vleeswaren: Onze Streaky bacon wordt gemaakt van mager buikspek. Na het snijden worden de dunne plakjes plakje voor plakje afgebakken.
Lekker om sperzieboontjes of dadels.quote:Op zaterdag 29 maart 2014 01:32 schreef Inodder het volgende:
[..]
Ik doe heel veel met (uitgebakken) ontbijtspek... moet zeggen dat ik dan wel de minst vette uitzoek in de winkel..
Merk dan weinig tot geen verschil met bacon, op de prijs na.
Of gehakt, of op een broodje hamburger, met een gebakken ei, in de pannenkoek, in stukjes door de gebakken aardappels, op een pistoletje gezond, enz. enz. enz. enz.quote:Op zaterdag 29 maart 2014 01:37 schreef liesje1979 het volgende:
[..]
Lekker om sperzieboontjes of dadels.
Die dunne sperzieboontjes en even op de grilquote:Op zaterdag 29 maart 2014 01:37 schreef liesje1979 het volgende:
[..]
Lekker om sperzieboontjes of dadels.
Ik ben altijd eerlijkquote:Op zaterdag 29 maart 2014 03:12 schreef Punkman het volgende:
[..]
Is ook waar, maar wees een beetje eerlijk omtrent het fomat,
Werkelijk? je lust geen ei?quote:Op zaterdag 29 maart 2014 09:41 schreef Leandra het volgende:
Ik gruwel bij de gedachte.... van zowel de bacon als het eitje.
Hoewel ik haricots verts met spek dan wel weer![]()
![]()
vind.
[ afbeelding ]
Veearts heeft een tijd geleden een x aantal dagen/weken genoemd nietwaar? (naar aanleiding van een schating hoelang de koe al dragend is) Sjon kijkt naar de melkopbrengst nu. Volgens mij geven ze beide hetzelfde advies, alleen is dat van Sjon meer accuraat en up to date.quote:Op zaterdag 29 maart 2014 15:01 schreef Urb het volgende:
Zwangere koe nog maar 3 liters per dag, ander 30? Sjon wil stoppen met melken bij de zwangere tegen advies van vee-arts in.
Zou best kunnen, inwoners zei jamaar veearts zei dit of dat maarja we weten hoe goed die luisteren he.quote:Op zaterdag 29 maart 2014 15:05 schreef Inodder het volgende:
[..]
Veearts heeft een tijd geleden een x aantal dagen/weken genoemd nietwaar? (naar aanleiding van een schating hoelang de koe al dragend is) Sjon kijkt naar de melkopbrengst nu. Volgens mij geven ze beide hetzelfde advies, alleen is dat van Sjon meer accuraat en up to date.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |