Djep | donderdag 13 maart 2014 @ 20:25 |
Ik heb wel eens in een hotel in Duitsland gelogeerd en bij het ontbijt kreeg ik dan wel eens kuipjes met een soort vegetarische leverworst met bijv. champignons of tuinkruiden. Het merk weet ik niet meer. In Nederland heb ik gezocht, maar het beste wat ik kan vinden is Tartex, biologisch en voor een kuipje van 125 gram betaal ik in de Ekoplaza ruim 2 euro. Dat vind ik prijzig. Kent iemand een voordeliger soort of weet iemand welk merk ze in Duitsland zouden kunnen serveren bij het ontbijt? | |
maily | donderdag 13 maart 2014 @ 20:33 |
Zonnatura heeft dat ook, maar of ze dat ook in Duitsland verkopen? | |
Djep | donderdag 13 maart 2014 @ 20:36 |
Ik kan het niet vinden in hun online assortiment. Weet je de prijs? | |
Xaryna | donderdag 13 maart 2014 @ 20:36 |
Je hebt smeerworst bij de AH. Ligt in het schap bij het vleeswaren broodbeleg. http://tivall.nl/producten.asp?id=6#/#sid=6&ms=5 | |
maily | donderdag 13 maart 2014 @ 20:38 |
http://www.vegatopia.com/smf/index.php?topic=11449.45;wap2Ik weet alleen niet van wanneer dit is ..... Heb het één of twee jaar geleden nog weleens gekocht. | |
Djep | donderdag 13 maart 2014 @ 20:43 |
Bedankt, ik ga op zoek! Die van Tivali vind ik niet zo lekker, helaas | |
Xaryna | donderdag 13 maart 2014 @ 20:44 |
Ik vind die van Ekoplaza niet zo lekker ![]() Succes met de zoektocht. ![]() | |
Djep | donderdag 13 maart 2014 @ 20:48 |
hihi, grappig... | |
Pietverdriet | donderdag 13 maart 2014 @ 22:13 |
AldiSued verkoopt geloof ik zo een vegetarische smeer | |
Maria2.0 | vrijdag 14 maart 2014 @ 17:01 |
Ja Aldi inderdaad. Ze hebben ze in de tartex-smaken maar dan voordeliger. Geloof 79 cent per kuipje ofzo? | |
CafeRoker | vrijdag 14 maart 2014 @ 17:03 |
Echt lekker is dat aldi spul. niet. Als TS tivall niets vindt wordt de aldi variant het ook niet vrees ik. | |
FANNvanhetlaatsteuur | zondag 16 maart 2014 @ 10:53 |
Tartex blijft toch écht de lekkerste wel iets duurder, maar ja... | |
Knutknuttsson | zondag 16 maart 2014 @ 11:09 |
Bij de Jumbo ligt vegetarische pate van Vivera. Weet alleen niet wat ie kost. | |
Pietverdriet | zondag 16 maart 2014 @ 11:10 |
Toch knap dat het immitatieproduct duurder is dan het echte | |
FANNvanhetlaatsteuur | zondag 16 maart 2014 @ 11:15 |
Nee hoor... ''échte'' paté is toch gemaakt van fijngemalen varkenslever? Die rotzooi kan nooit veel kosten ![]() | |
FANNvanhetlaatsteuur | zondag 16 maart 2014 @ 11:19 |
Die kleine kuipjes zijn wel handig trouwens, net genoeg voor 2 tot 4 boterhammetjes, ligt eraan hoe dik je smeert natuurlijk... http://www.koopjesdrogist(...)Hplr0CFQcTwwod20YAWQ 1,19 euro per 50 gram, probleem is dat je die kleine kuipjes niet meer zo vaak ziet, meestal zijn het de grotere blikjes, erg onhandig, want je houdt altijd over, of je moet meteen 3 dagen paté op brood gaan eten ![]() | |
Pietverdriet | zondag 16 maart 2014 @ 11:21 |
Heb je behalve geen vaatwasser ook geen koelkast? | |
FANNvanhetlaatsteuur | zondag 16 maart 2014 @ 11:22 |
![]() ![]() | |
Pietverdriet | zondag 16 maart 2014 @ 11:27 |
Gooi je kaas ook na 2-3 dagen weg? | |
FANNvanhetlaatsteuur | zondag 16 maart 2014 @ 11:29 |
Nee, maar die grotere verpakkingen zijn is dus ''blik'' en als je het te lang laat staan is het ook gewoon niet lekker meer ![]() ![]() maar volgens mij heeft het dan een bijsmaakje... zal wel door het blik komen. |